Új privát üzeneted érkezett!

Lányok a chat-en mutatta ezt egy anyuka!Nézzétek meg, azthiszem komment nem szükséges, a címe "a bébiételes polc előtt".Apák :)!

http://gumicsizma.hu/picture/n_1177322247.jpg

Kép
Kép
petra78

Csilla :)
Nagyon sajnálom az idegbecsípődést! Sajnos segíteni nem tudok. A neten nem tudsz utánaolvasni, mi jó rá?

Cintia :)
Ez a baba egyszerűen gyönyörű!!!

Dóri :)
Még 2-3 hónap, és talán éjszaka is alszik végig Marcika. De legalább nappal alszik, így tudod a dolgodat végezni, vagy pihizni.

Csináltam ma sütit, és véletlenül hozzáértem a sütőhöz a pocimmal :( Fáj rendesen.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Sziasztok Lányok! Csak bekukkantottam hozzátok!

Azért írok mert látom elég sok kismama van még én pedig egy szülésznő vagyok aki 2 hónapja két hete szült. Ha tudok segíteni bármiben nagyon szivesen. Üdv Ria

KépKép
csongria

Sziasztok!

Bocs, hogy bepofátlankodok, de Dóri, gratulálok a Kisfiadhoz! :)
Hasfájásra nekünk a Colocinthys 9ch-s homeós bogyó vált be, kis vízben feloldva 5 golyócska, és be a gyerkőc szájába. :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Tünde,
köszönöm Neked is. :)
Megpróbálom ezt a bogyót. A Chamomilla semmit nem ért. :?

Megint egész nap jófiú volt (most is alszik) és tutira kezdődik a tánc éjjel+hajnalban. :? :x Beszélgettem a barátnőmmel, akinek a lánya 3 HÓNAPIG NON-STOP üvöltött a hasfájástól, még a babakocsiban is. Na, az lehetett még brutál.. Szegény Marcikám még nem tudja, hogy éjjel aludni kell. De sajnos vannak/voltak percek, amikor beraktuk az ágyába, mert semmi nem használt és ugyanúgy üvöltött a karunkban is. Aztán felvettük és megnyugodott, majd újra kezdte. És ez megy 1-2 órán át, ilyenkor a 2 órát kivárom (hogy ne terhelje a gyomrát) és megetetem, aztán általában visszaalszik szopi után. Rossz esetben nem. :(

Ébredezés van mentem.
Vendég

Itt egy mai kép. Marcika kiájulva. Majd keresek olyat, ahol jobban látszik. :D Kép
Vendég

Sziasztok!

Dóri!

Mennyi kg jött le rólad? Nagyon soknak tűnik :!: :lol: A hasad is nagyon szépen visszahúzodott.

Remélem mindenki jól van és további szép napot kívánok!

KépKép
KépKép
szylvi

Nagyon édes ez a beájult baba :lol: De a tesója is!
Sajnálom ezt a folyamatos sírást éjjel! Nagyon drukkolok, hogy találjatok rá valami jó megoldást!

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Jó reggelt!

Szilvi,
huh, van még rajtam kiló. :) tegnap 68 voltam, a 75-ről.

Nelli,
tényleg tátott szájjal tud kiájulni. :D

CSODA történt! :P
Az este menete: 7-kor evett, aztán 10-kor. 9-től bőgés volt :?
a 10 órás etetés után még ment a műsor éjfélig, amikor is nem tudván rajta segíteni betettem az ágyába, ott rodított vagy 20 percet (mondom hiába csináltam vele bármit, nem segített :(), aztán kivettem és a karomban elaludt fél perc alatt és aludt hajnali 4-ig, akkor ébredt és evett, majd visszaauldt reggel 3/4 9-ig!! És Viki is fél 9-kor kelt fel. Szóval eddigi legjobbiccakánk volt. :D
Vendég

Dóri akkor ezek szerint én is bízakodhatok majd? nektek meg drukk hogy a sírás kivételével így maradjon.

uis mi éjjel továbbra is kajálunk és fenn vagyunk.. bezzeg nappal..
fél 8 kor evett azóta alszik..ha éjjel tenné ezt nem sértődnék meg..mert így kelti Katát is és két gyerekkel éjszakázom.. bár ma párom is beszállt így tudtam egyhuzamban 3 órát aludni.. (nagyon jól esett :lol: ) de 6 kor már fenn volt Ádám (bezzeg mikor suli van 7 kor se akar kellni,) aztán 7 kor Kata is kellt, de Ő már senkit sem hagyna aludni, így mivel én már fenn voltam, vállaltam, apa meg Petit :wink:

tényleg nagyon jól lement rólad a kg-k. most én is reménykedem hogy ami még rajtam volt + 10 kg a szopi alatt lemegy, (ha nem is az egész akkor a nagyobb része :wink: ) mert Kata előtt feljött rám az irodán 5kg meg szülés után maradt még 5 :( :oops:

Nelli remélem a pocakod jobban van.. és nem égetted meg nagyon.

Csilla idegbecsípődésre sajnos nem tudok tanácsot adni.
cintia2

Szia lányok!

Most csak böngészgetek a neten, és megint találtam valami aranyosat.Bocsi ha fárasztó vagyok :) !
http://www.videopost.hu/video.php?vid=711

Kép
Kép
petra78

Sziasztok!

Tegnap az unokanővéreméknél voltunk. Livike játszott egész nap az unokatesójával, olyan arik voltak. (este együtt is fürödtek, mert sejtettük, hogy Livi majd elalszik hazafelé - de arról inkább nem teszek fel képet :wink: )
Kép
Kép

Timi

Kép
Kép
timóca

Na jó, egy ilyet is :lol: 35+1:

Kép

Kép
Kép
timóca

Ezzel még adós voltam, a 33+5 UH adatai:
BPD: 88 mm
Thorax: 86 mm
Femur: 65 mm

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Épp alvás van, dobok egy képet Vikiről, itt annyira aranyos szerintem. :) meg Marciról is rakok, csak tölteni kell a gépről.

Timi,
itt a topikban neked kell következned. :wink: :lol: Nem izgulsz? :D Édi a lánykád. Én azt várom ilyen nagy haja legyen Vikinek. Ma felcofiztam a feje búbján egy mini csattal, de még nem az igazi. :roll:

Kép
Vendég

Sziasztok!

nagyon jók a képek! tündér babák! :D

Timóca, jó nagy a poci! De látom élvezed! :D

nelli, mi a helyzet a pocakoddal? Remélem nem fáj nagyon! :cry:

Hát én ma nem kíméltem magam, belehúztunk a felújításba... Megcsináltuk az új kamrát, gipszkartonoztunk, meg takarítottam egy csomót... Megjött az "új" konyha, ami ugye használt, csak nekünk új. Hát picinkét jobbra számítottam, de egy foganytú csere, és tiszta új lesz! Ennek örülök, azért!

Viszont mivel a párom még mindig nem hiszi el hogy kiscsaj, ezért meglepi babaszobát kapunk, ha hazajöttünk a kórházból! Addigra kifestik, és megveszik az aktuális színű ágyneműt és egyéb cuccot, amire szükség van! Szóval nem nagyon vásárolgathatok... :cry:

na, remélem ti többer pihiztetek, mint én, bár elég jól bírtuk, babó nem ellenkezett, tudja, hogy haladni kell! :lol:

Azért most lepihizek már...

Jó éjt mindenkinek!

Ildi

KépKépKép
dikó1

Dóri: de, izgulok. De várom már, hogy elnézzek az "új" kórházba, hátha ott is körbevezetnek. Arra is kíváncsi vagyok, mit mond az "új" orvos a császár utáni normál szülési esélyeimről... (eddig azért nem is gondoltam a szülésre, mert fogalmam sincs, mi lesz)
Jövő héten még a fürdőszobát megcsináljuk, utána következő héten még van 3 vizsgám, aztán felőlem jöhet Marcika:lol:
Livike eleve nagy hajjal született (apjától örökölte), és nem is hullott ki neki. Nemrég is levágattuk vállig érőre, de olyan gyorsan nő. Megint aktuális a vágás.

Más: olyan kérdésem lenne azoktól, akiknek volt már előző császárjuk: nem szokott fájni a sebetek? Nekem pár napja, főleg esténként olyan, mintha szét akarnak szakadni a sebem :cry:

Kép
Kép
timóca

timóca!nagyon nagy a hasid.nekem de jó,hogy nincs ekkora.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

seb:az enyém is majd szét szakad!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1177867913.31.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Egy ideig égett a pofám, hogy nem gépeltem be az infókat, amiket kértetek, így elmaradtam... :roll: MIndig halogattam, a bába válaszol azóta is itt ül a gép mellett... :P Bocsi mindenkitől.

Dórinak és Cintiának szeretnék gratulálni!!! Sok szép átaludt éjszakát kívánok nekik hamarosan!! Nagyon szépek vagytok! :P

Csilla! A mezei Sport krémet próbáltad az idegbecsípődésre? Nekem a múltkor simán csak meghúzódott a hátam, de egy pillanat alatt elmulasztotta, hátha ezzel is némi javulás érhető el. Megfordult már a babó?

Nelli! vigyázz a pocakodra!!!

Én közben orvost és kórházat váltottam, aki nem vizsgál, így a méhszáj állapotát sem tudom, de ma töltöm a 36ik hetet, úgyhogy már nagy baj nem lehet, és ennek annyira örülök!!! Még szeretném kihúzni minimum a születés hete végéig, mert sok jó programot néztem ki. Tavaly is voltam az Aranytízben, párhuzamosan mennek a programok, és mindig van apukáknak szóló is, és mindez gyermekmegőrzéssel, így háromfelé lehet szakadni. :twisted:

Itt a program:
http://www.szuleteshete.hu/index.php?id=223

Kép
Kép
szilvih

Szia Szilvi!

Örülök, hogy azért előkerültél :lol: Most melyik kórházba jársz? (nem tudom, hogy olvastad-e az én macerámat is ebben az ügyben...) Neked is már csak "napjaid" vannak hátra :lol:

Kép
Kép
timóca

Csajok, anysóm kicsit megijesztett. Emlékeztek, írtam, hogy kicsit megégette a sütőajtó a hasamat. Erre azt mondta, hogy nem tudja, mendemonda-e, vagy tényleg így van-e. de lehet, meg fog látszani a babón. Én eddig ezt a dolgot szóbeszédnek tartottam, de most elbizonytalanodtam. Szerintetek?

Szilvi :)
Örülök, hogy ide is benéztél!
És nagy baj már tényleg nem lehet Nálad :lol:

Timi :)
Gyönyörűek a gyerkőcök, és szép nagy a pocid!

Ildi :)
Hidd el, hogy csajszi lesz :lol: meg a férjed is! Szerencsétek lesz.
A pocim már nem fáj, csak egy csúnya barna égési nyom van rajta, és a fenti dolog miatt kicsit aggódom.

Nagyon édes a kislányod!

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Nelli, ezt én is hallottam, BUTASÁG!!! (Már bocsánat!)
Én is megégettem a hasam vasalóval ( :) ) a legnagyobb gyerekemnél, és semmi nem látszik rajta! De miért is látszana??? :shock: Meg én egyébként is hetente égetem meg magam, olyan béna vagyok, emiatt minden gyerekemnek úgy kéne kinézni, mint egy kis leopárd (vagy mi foltos még...), de mindegyik makulátlan. :)
Nyugi!

Ez egyébként vicces volt, szülés után a szülésznő rendbetett, sokáig törölgette a hasamat, mire észbekaptam és mondtam neki, az nem fog lejönni, megégettem... Elborzadt egy kicsit, dehát ha az embernek annyira kilóg a hasa, nem könnyű vigyázni vele... :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Nelli: ezt épp én is írni akartam :lol: . Nekem meg hűtőpucolás közben, miközben a vastag jeget vakartuk a mélyhűtőről, egy nagyobb darab ráesett a hasamra. Ugyan nem fájt, de gondolom mivel érzékenyebb a bőr a kinyúlása miatt, így jól felsebezte. Anyukám is mondta, mikor meglátta, hogy majd Marcikán is látszani fog. Szerintem is hülyeség. Észre se veszik ott bent ezek a babák, hogy kint mi történik, elúszkálnak vígan a magzatvízben :lol: (Anyukám arra hivatkozott, hogy egy ismerősünknek a hasára csöppent a forró olaj főzés közben, és a gyerek karján van egy nagy májfolt - de biztos vagyok benne, semmi köze a kettőnek egymáshoz.)

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Nelli!
Ez teljesen egy tévhit, amivel anyósod ijesztget, semmi alapja az egésznek. Úgyhogy ne aggódj! Nem fog semmi látszani a babócádon! :P

Timi!
Jó nagy, gömbölyű pocid van, már neked sincs tényleg sok hátra. Látom Livike szereti a csilli- villi csatokat, mert tele van vele a kis haja. Nagyon édes! :D

Dóri!

Ahhoz képest, hogy egy bő hete szültél, már idáig is jó sok lement rólad, bár mindig írtad, hogy nem aggódsz a súlyod miatt, mert neked szoptatással mindig könnyen lement.
Nagyon szép kislányod van. Adrinak is nagyon sokár kezdett nőni a haja, emlékszem én is alig vártam, hogy szép frizurákat készítsek neki. :)

Ildi!

Két fiú után biztos nehéz elhinni, hogy kislányotok lesz, de én nagyon drukkolok nektek! Mikorra fejezitek be a felújítást? Azért pihenj, amikor tudsz?

Gabi!

:lol: :lol: Hogy fényképezted le a pocidat, tök jó. Akartam már kérdezni, hogy a tetoválásod a szülés után szép marad, nem változik meg, ahogy nyúlik a bőröd?

Csilla!

Mi van az idegbecsípődéssel? Jobban vagy már?

Lányok! Ti vásároltatok már interneten keresztül. Én még nem , de néztem pár babaholmit, de nem tudom mennyire megbízható az egész.

KépKép
KépKép
szylvi

SZYLVI!én vásároltam már netről,nem mindig jársz jól,szerintem ne tedd.ami pamutnak volt irva,valújában nem hogy nem pamut volt,de talán nem is volt egyáltalán benne.

a képet a párom csinálta,kicsit homályos,de annyit nevettünk.épp mindenáron meg akartam puszilni a pocim,persze nem megy... :lol:

a tetoválás szerintem ugyan olyan lesz,mint előtte,nem szakaszokban van most sem a rajz,hogy igy megnyúlt,de majd megirom pár hét múlva.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Köszi, hogy nyugtatgattok!
Remélem, nem lesz nyoma.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Nelli!

Ennek annyi alapja lehet, mint a szemmel verésnek... Van közöttetek magzatvíz, magzatburok, bőr, stb... Te sem égsz meg, ha a ruhás bőrödet éri a forró, csak ha a csupasz bőrt...

Timi, nem egészen értettem a kórházváltásodat, azt hittem, neked a cukor miatt kellett.

Szylvi, én a teszveszen tegnap vásároltam először, de még nincs itt a cucc, úgyhogy nem tudok nyilatkozni. De új cuccot nem vennék, max ha először elmegyek megnézni egy dárgább boltba, aztá pont ugyanezt megrendelem egy nagykerből a neten, vagy ilyesmi. Katalógusból sem tudtam soha, pláne nem ruhát. Azt meg kell fognom, húzogatnom, szagolgatnom :twisted: .
Most is csak pár egy Ft-os aukciót ütöttem le, meg vki szülés utáni megmaradt bontatlan csomag betéteket árult. Meg könyveket szoktam rendelni.

Akartam még ezt a linket ajánlani nektek, ebben le van írva sok minden érthetően a juttatásokról, táppénzről, meg hogy ki adhat szülési szabadság papírt, hogyan, mit kell ráíratni az orvossal.
Bár én vittem kinyomtatva a körzetimhez, hogy ilyen egyszerű kiállítani, mégis kedvesen elküldött a kerületi terhesgondozóba, hogy ez csak a kis falvakban van így, hogy a körzeti orvos intézi, na mindegy...
Holnaptól ugyanis megkezdem a -28 napos TGYást. :P

http://csaladinet.hu/kisokos/gyed-gyes/ ... otar/#info

Jelenésem van a fürdőszobában... :D

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Szilvi, köyzi a bíztatást, én is bízom a kiscsajban! :D Amúgy a felújításnak még nagyon messze a vége, remélem azért júliusra elkészülünk, ugyanis teljesen lecsupaszítottuk belülről az örökölt házat, kivettünk egy csomó közfalat, és a padlótól a plafonig minden új lesz!

Én is égettem meg magam egy picit, valamelyik a nap, a lábamon, és ugyanezt kaptam, hogy majd látszódik a baba lábán! :D

Amúgy ma nagyon rossz délutánom volt, folyamatosan görcsölgetett a hasam, kifejezetten szülés íze volt, már kezdtem megijedni, de a fekvés segített! Azért látszik, hogy vissza kell fogni magam!

Kismanó rengeteget tornázik a picakban, és néha nagyon kellemetlen ahogy mozog, mi lesz későb??? :shock:

Na megyek is vissza pihizni, nehogy gond legyen!

Üdv:
Ildi

KépKépKép
dikó1

Ildi, vigyázz magadra, ma még telehold is van. :roll: Meg hidegfront, bár engem ez most nem viselt meg. Hidd el, gyorsan lezavarjátok majd a felújítást, elvégre te vezényeled majd, és benned meg ott dolgozik a fészekrakó ösztön!!! :twisted:

Én is ma kifesttettem a párommal az előszobát, holnap jön a konyha, a kp-i fűtés csövei, amik évek óta vártak erre, meg még sok apróság...

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Itt aztán volt élet tegnap is..... :wink: !
Mi előmajálisozni voltunk Váralján, készült fotó, rakok fel pocakosat.

Nelli, ne aggódj!Első babánál építkeztünk, és nekem -durván hangzik de a páromnak segítettem a keze alá- a fúrószár sértette fel rendesen a hasam.Nyoma:semmi.Nomeg ugye az instabilitás miatt fenéken döcögtem le a padlásról, de a nagy ijedtségen kívűl ebből sem lett szerencsére semmi! :)

Szilvih: én is vásároltam már a tesz-en, és sikerült is egy jó barátságot megalapoznom vele.nagyban függ a dolog sikere az eladótól (meg a vevőtől is persze) de egyenlőre pozitív a tapasztalatom.Ha neked más lesz, akkor aszerint értékeld azt az eladót.Mit vettél, szabad tudni? Én egy micimacis lepedőt a kiságyba.naon édes!

Gabi: Tetszik a kép !!!! :lol:

Timi:Tényleg szép nagy pockod van neked is.Mekkorára is saccolták legutóbb a picurt? A császáros sebet én még nem érzem......de ezek szerint fogom? :?

Dóri,Timi:Tündériek a nagytesók is!!!!!!!

Legyen szép napotok, mi ma kürtőskalácsot sütünk ha minden jól megy!Nyami! :D

És íme a kép, a 34+3 korunkból:

Kép

Kép
Kép
petra78

Sziasztok!

Szylvi, írtad, hogy ne mereven pihentessem a becsípődésem, azért mozogjak kicsit. Hát, az elmúlt napokban megcsináltuk a szobát. Mostanáig sírni tudtam volna a legkisebb mozdulatra, úgy látszik tényleg csak annyi kellett, hogy valami más lefoglalja a figyelmemet (bútortologatás közben jópárszor rettenetesen belenyilalt). Nem akarom elkiabálni, de ma végre enyhébbnek érzem :)

Én nagy internetes vásárló vagyok! A Teszveszen is és a Vaterán is rengeteg mindent vettünk már (párom fertőzött meg vele). Bőr ülőgarnitúrától kezdve a babakocsiig, és azt kell mondjam eddig nem csalódtam semmiben. Szóval hajrá! Okosan, de bátran vágj bele!

Szépen alakulnak már a pocik, enyém is jó nagy már! Ilyenkor nyúlok a fényképezőgépért, de mindig le vannak merülve az akkuk...
Képzeljétek, remélem én érzem rosszul, de szerintem manócskám VISSZAFORDULT a fenekére :) :) :) Nem lesz könnyű dolgunk egy ilyen makacs babával :)

Csilla
Vendég

A legkisebb családtag. :)
Kép
Vendég

Sziasztok!

Gabi: szép a tetkód :lol: . (az enyém teljesen elcsúnyult, igaz, az egész hasam gusztustalanul csíkos lett :cry: )

Szilvi: nem a cukrom miatt kell a kórházváltás, hanem azért, mert úgy néz ki, hogy megszűnik a kórházam. Illetve még ők sem tudják, mi lesz velük. Egyelőre május 10-ig vannak, de utána bizonytalan, ezért lettem végül elküldve máshová :evil:

Petra: neked is már szép pocid van :lol: . Legutóbb (33+5) 2,5 kg-ra saccolták Marcikát. A sebet kb. 1 hete fájlalom, de nem tudom, hogy ez normális-e.
Kürtöskalácsból küldhetsz ide is :wink: :lol:

Csilla: örülök, hogy jobban vagy :lol: . Jó lesz, ha lassan feltöltitek az akkut a fényképezőbe, mert ha hirtelen menni kell, jó, ha működik :lol: Névvel hogy álltok? :wink:

Dóri: aranyos Marci :lol: . Hogy elveszik abban a pici ülésben is :lol:

Nálunk ma kocsitakarítás volt az ünnepi program :lol:

Timi

Kép
Kép
timóca

Dóri, milyen komoly férfiemberként néz ezen a képen!
Gyönyörű sok haja van, nagyon aranyos fiad van!

És a többiek? MIndenki felvonul? Mi is kisétáltunk a Ligetbe, de sikoltva menekültem vissza a lakásba amikor megláttam mennyien vannak!

Csilla
Vendég

Timi, épp egyszerre írtunk. :lol: :lol: :lol:
Ne is kérdezd a nevet, még mindig nem tudjuk! Van olyan ami tetszik, de 5 nap van a névnapja és a születésnapja között. Szerinted nem lenne kiszúrás a gyerekkel, ha ezt teszem vele?
Nekem mostanában többen is mondták, hogy lejjebb ment a hasam. Nem tudom ez mit jelent (remélem nem azt, hogy csak napjaim vannak hátra!), a Te pocid hogy áll? KÍváncsi vagyok melyikünk szül előbb :lol:

Csilla
Vendég

Csilla: arra én is kíváncsi vagyok, hogy melyikünk szül előbb :lol: . Mivel egy napra vagyunk kiírva, még az is lehet, hogy egyszerre :lol: De itt van még a sorban Gabi + Szilvi, és nekik van pár nap előnyük :lol: Szóval izgalmas :lol:
Épp ma olvastam egy könyvben, hogy az először szülőknek mostanában megy lejjebb a hasuk, de a többedszer szülőknél csak a szülés kezdetekor. Ezen meglepődtem, nem gondoltam, hogy van ilyen különbség... (bár régen sem vettem magamon észre, mások mondták, hogy lentebb van)
A neveknél mi is néztük, hogy ne legyen közel a névnapja a szülinapjához (se karácsonyhoz...). Nincs máskor is olyan névnap (kevés névből van csak 1)? Mert akkor lehetne, hogy máskor tartani a névnapját, és akkor gond megoldva :wink: :lol:

Kép
Kép
timóca

Sziasztok,

Hát nálunk is melósan telt a 4 nap+egy kis baráti kertipartival :wink:
Túl vagyunk a fél lakás kifestésén, tök szép lett!A másik fele majd májusban valamikor.Már elkezdtünk azért készülgetni.Lehoztuk a padlásról a babaágyat, hordozót, meg egy pár dolgot!És már be is állítottuk a helyére :wink: Valamikor meg már kimosom a cuccocskákat is.Szóval haladunk, meg lassan összepakolom a holmim is a kórházba!

Csilla, de jó, örülök, hogy jobban van a becsípődésed, és annak is, hogy befordult a babád! :) Én csütörtökön megyek megint ellenőrző UH-ra, már úgy váérom. Remélem ő is befordult, és már úgy is marad majd!

Timi, Dóri, Szépek a babák, édesek a képek! :)

Nelli, ne izgulj az égetés miatt, nem fog látszani!Én annó Esztinél egy csomószor elvágtam az újjam, de jó mélyen, meg el is estem egyszer nagyon.Itt a kertbe, de föl is horzsolódott a térdem rendesen, és semmi sem látszott rajta! :)

Petra, szép a pocid :) és jó lehetett majálisozni!

Apropó, hallottátok a híradóba, hogy mi történt ma a majálison?A nagy szél fölkapott egy légvárat, és egy kisfiú súlyos agyi sérülést szenvedett! :( :( :( Meg egy kismamam is megsérült!Annyira borzasztó volt! :(

Szylvi, Én is szoktam Tesz-veszezni, de még csak 2x vásároltam!az egyik bejött a másik nem annyira!Teljesen már méretet írt az illető, ugyhogy végülis feleslegesen vettem egy overáált :( mondjuk nem volt drága, és elraktam a második babának, de akkor is, a nagyobbra lett volna éppen szükségem!Én inkább vagyok híve annak amit ÉN látok élőben, és kézzel fogok!Marad nekem inkább a turi! :wink: De lehet próbálkozni, látod Csillának tökre bejön!

Na, megyek, mert kicsit fáj a hasam, inkább lepihenek.Volt ugyan segítségem a festés, takarítás, pakolásnál, de azért jól elfáradtam így is, és fájdogált is néha a hasam :( Remélem nem lesz baj, inkább pihizgetek!
Jó éjt mindenkinek :)
manóci

Manóci :)
Tessék pihenni, nehogy gond legyen!
Ez a majális dolog borzasztó. Én nem hallottam.

Csilla :)
Én az első gyereknél nem néztem a névnap-szülinap közötti különbséget, örültem, hogy találtunk egy közös nevet. Így lett 12 nap a kettő között.
Domcsinál már néztem, mert szegény így is mikluás után jött, meg ott a karácsony.
Most amit kitaláltam, és ha tetszik a páromnak, akkor megint jó lesz a különbség, mert Brigitta októberben van :lol:

Hogy ez a Marcika baba már mekkorának látszik a képen :lol: Nagyon édes :lol:

Petra :)
Szép nagy a pocid már!

Én csak azért aggódom egy picit, mert pont a hasam égettem meg. Más testrészemnél nem aggódnék, mert nem látom értelmét annak, hogy pl. megütöm a lábam, és akkor a gyerek lába is kék-lila lesz.

Jól felpiszkáltam ezt a babót, mert mostanában már aktívabb. Még éjjel is, mikor fent vagyok, rugdos rendesen. Remélem, nem szokik hozzá, hogy éjjel nyüzsi van :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

sziasztok!

nem tudom,pontosan mi is zajlik most bennem.babám eddig minden éjjel aludt,most 3 napja éjjel is rugdos,nem keveset.már csak az időváltozásra tudok gondolni.

tegnap óta a hasam folyamatosan kemény.tehát nem bekeményedik,hanem nem keményedik ki.na,jól leirtam.
mához 1 hét múlva lesz meg a 180 napom a tb-nél,ezért most paráztat rendesen ez a dolog,meg az is kicsit,hogy a többedszer szülők hasa csak a legvégén száll le.sebaj,ezt az egy hetet valahogy csak kibirjuk.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Csilla, ne rémüldözz, lehet, hogy csak a popsiját érzed a gyomrod alatt, az is elég kemény, hisz teljesen fel van húzva a lábuk. Nekem is Dorkám nagyon későn fordult meg, és ugyanolyannak éreztem a popsiját, mint a fejét, mert akkorra olyan nagy volt. Ilyenkor már nem forognak olyan könnyen, pláne, hogy fejjel lefelé több helyük van.
Szerintem is kiszúrás egy kicsit a gyerkővel, ha közel van a név-és szülinapja. Különösen Dorkánál figyeltünk erre, aki karácsony után 2 héttel született. :twisted: :twisted:

Petra, Most ALways meg Libresse betéteket vettem, egy csajnak megmaradt szülés után, persze bontatlna. Neki voltak még tök jó 1 Ft-os ruhácskái Dorkaméretben, akkor már azokat sem hagytam ott... :P Bőr ülőgarnitúra? Az nem semmi :shock: Mármint interneten, "láttatlanban". Én még akkor nagyon kezdő vagyok.
Jó nagy pocakod van, sztem nagyobb, mint az enyém, pedig 2 hét van köztünk.

Timi, sajnálom a kórházat. De remélem, te is úgy jársz, hogy az új jobb lesz, mint a régi. Nekem sokkal jobban tetszik az új, mint a régi Schöpfi volt. Módszerben, kinézetben, hozzáállásban. A Schöpfiba csak a koraszülés veszély miatt jártam. De ez ugye már a múlté. :twisted: :twisted: :twisted:

Dóri, te jó ég, ez a 0-9-es hordozó??? Olyan pici benne!!! :)

Manóci, vigyázz magatokra, azért ne vidd túlzásba a teendőket!! :roll: Én is hallottam a majálist, egy ismerősöm fel is hívott, hogy nem mi voltunk-e, mert itt történt talán a közelben.

GAbi, pihenj!!!!!! Nehogy már ne legyen meg a 180 nap! Nem akarlak ijesztgetni, de nekem Dorkával pont így indult be a szülés, 2 napig egyfolytában keményedtem.

Képzeljétek, megvan az első CTG-m!!!! Ilyen lapos fájásgörbét még nem láttam.:) Pedig egy ujjnyira nyitva vagyok, végre vizsgált a dokim, meg a Streptococcust is levette.

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Köszönöm az internetes vásárlásotok tapasztalatait, úgy gondolom egy próbát mindenképpen megér. :P ,aztán meg majd meglátjuk. Valaki a turiban is olyan jó cuccokat talál, ami még nekem sosem sikerült, de hátha itt nagyobb szerencsém lesz.

Petra!
Neked is szépen növöget a pocid.

Csilla!
Örülök, hogy jobban vagy! Végül is nem sok van már hátra.

Dóri!
Nagyon fiús baba lett Marci, igazán komoly tekintettel figyel.

Timi!
Azt álmodtam, hogy te lettél a következő
:lol: na majd meglátjuk, ja persze én is szültem, mire odaérek teljesen profi leszek, egy héten egyszer biztos szülök álmomba. :cry: :lol:

Móni !

Remélem jól tudtál pinenni és nem fáj már a pocid!

Szilvi!
Akkor neked sem árt a pihenés, ha nyitva vagy! Lassan megindulnak a májusi babák is! Nagyon izgi! :lol:

Gabi !
Egy hét az már tényleg nem sok idő, kitartás Brendonnak!

Szorítsatok, holnap megyünk 4D UH-ra, remélem minden okés lesz.

KépKép
KépKép
szylvi

szylvi!

én drukkolok,de biztos minden rendben lesz.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Nagyon helyesek vagytok, hogy mindenki jobbulást kívánt. Ma már nem bírtam tovább és fájdalomcsillapítóért vertem az asztalt a házidoki néninél. Kaptam Algopyrint, amit azonnal bele is tömtem a fejembe. Most (bár még mindig érzem) elviselhető, tompán fáj a derekam a háttérben. Lehet, hogy ma éjjel végre jól alszom? :)

Móni, Gabi vigyázzatok magatokra és pihenjetek sokat. Én mindig arra gondolok, hogy azért ez a becsípódés mert kicsit túlpörögtem, így tud csak pihenésre szorítani a szervezetem.
Valljuk be őszintén, nem bírjuk már azt a tempót amit a normál hétköznapokban nyomtunk, most bizony csak öregasszonyosan, odafigyelve magunkra...

Szilvi, a bőrgarnitúra nem látatlanban lett véve :D :D Bizonyos értékhatár fölött megnézem mit veszek. De ami nem olyan drága, nincs nagy kockázata arra bizony élvezettel liciálok. Ha bp-i az eladó, akkor személyes átvételt is meg lehet beszélni, és ha nem megfelelő az áru, nem fizetem ki (bár ilyen még nem volt). Fentebb említett internetes piacokon az eladónak is utána lehet nézni, a korábbi minősítései sokat elárulnak róluk.

Szylvi, ne Timi legyen a következő! Akkor már én is sorosnak érezném magam, pedig 23-áig ki kéne húznom.

Csilla
Vendég

Sziasztok!

Reggel megvolt az utolsó belgyógyászatos vérvételem :lol: (viszont olyan jól sikerült, hogy teljesen belilult, dagadt a kezem) . Többet nem is kell mennem, csak majd a 6 hetes kontrollra (akkor megint terheléses cukros vizsgálgatnak - ami 3 órás vizsgálat lesz, de mondták, hogy a picit lehet vinni, biztosítanak szoptatós helyet, meg előre hívjam fel őket, és akkor nem kell várni). Úgyhogy most legalább ilyen téren nyugtom van :lol: . Kértezte a belgyógyos doktornő, hogy megoldódott-e a kórházas dolog. Mondtam, hogy igen, megyek az I-be. Kérdezte, hogy ki az új orvosom, mondtam, és kiderült, hogy ismeri, és csupa jókat mondott ő is róla. Aztán fel is hívtam az új orvost, pont foglalt volt, hívtam többször. Aztán gondoltam várok kicsit, és visszahívott :!: . Teljesen meglepődtem, nem is gondoltam volna... Nagyon kedves, rendes volt, kedden megyek majd hozzá. Kíváncsi vagyok, mit mond majd személyesen. (a héten még valószínű bemegyek a "régi helyemre" CTG-re)
Szóval úgy néz ki, hogy lassan megnyugodhatok :lol:

Nelli: ne izgulj, nem fog semmi látszani a babán. Tudod, védve van a jó kis magzatvizes burokban :lol: Szerintem észre se vette :lol:

Szylvi: majd írjál, mi volt 4D-n :lol: . Ha tudsz, képet is küldjél :lol: Remélem, bejön az álmod :lol:

Gabi: beszéld meg Brendonnal, hogy ezt az 1 hetet még bírja ki ott bent :wink: Te is pihengessél, amennyit csak tudsz :lol:

Timi

Kép
Kép
timóca

Csilla, úgy látszik, nemcsak egy napra vagyunk kiírva, de mostanában mindig egyszerre írunk :wink: :lol: Nem bánom, ha nem én vagyok a következő, de 2 hétnél tovább már nem szeretném húzni :wink:

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Hát nekem nem voltak túl jó napjaim mostanában azért nem is írtam. Elkezdett görcsölgetni a hasam, tegnap már elég sz@r volt... ma beszélek majd a dokival, mert amúgy csak 2 hét múlva mennék hozzá. Úgy látszik babóka nem szeretné, hogy anyukája ilyen tevékeny legyen a felújításban, pedig csak szurkoló voltam, semmi nehezet nem csináltam! :cry:

Kicsit el vagyok keseredbve, most feküdnöm kéne, de 2 fickó mellett ez igazán nehéz, és annyi dolgom, meg venni valóm lenne még...

Remélem ti jobb hírekkel jöttök!

Üdv:
Ildi

KépKépKép
dikó1

Timi :)
Örülök, hogy tetszik az új hely, és ilyen rendesnek tűnik az új doki! Ez nagyon megnyugtató tud lenni!
Nagyon boldog névnapot Neked!

Szylvi :)
Drukkolok a 4D-s UH-hoz! Bizti rendben lesz minden!

Szilvi :)
1. ctg, azta! Hogy megy az idő! De ez már azt mutatja, hogy bármikor jöhet a baba, nem lesz semmi gond!

Kép
Kép
Kép
h.nelli

dikó!tessék szépen lazitani.persze.pont én irom,na de akkor is.

timóca!akkor lehet szépen megnyugodni,meg kezet borogatni is. :)

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?