Sziasztok,
Hát nálunk is melósan telt a 4 nap+egy kis baráti kertipartival
Túl vagyunk a fél lakás kifestésén, tök szép lett!A másik fele majd májusban valamikor.Már elkezdtünk azért készülgetni.Lehoztuk a padlásról a babaágyat, hordozót, meg egy pár dolgot!És már be is állítottuk a helyére
Valamikor meg már kimosom a cuccocskákat is.Szóval haladunk, meg lassan összepakolom a holmim is a kórházba!
Csilla, de jó, örülök, hogy jobban van a becsípődésed, és annak is, hogy befordult a babád!
Én csütörtökön megyek megint ellenőrző UH-ra, már úgy váérom. Remélem ő is befordult, és már úgy is marad majd!
Timi, Dóri, Szépek a babák, édesek a képek!
Nelli, ne izgulj az égetés miatt, nem fog látszani!Én annó Esztinél egy csomószor elvágtam az újjam, de jó mélyen, meg el is estem egyszer nagyon.Itt a kertbe, de föl is horzsolódott a térdem rendesen, és semmi sem látszott rajta!
Petra, szép a pocid
és jó lehetett majálisozni!
Apropó, hallottátok a híradóba, hogy mi történt ma a majálison?A nagy szél fölkapott egy légvárat, és egy kisfiú súlyos agyi sérülést szenvedett!
Meg egy kismamam is megsérült!Annyira borzasztó volt!
Szylvi, Én is szoktam Tesz-veszezni, de még csak 2x vásároltam!az egyik bejött a másik nem annyira!Teljesen már méretet írt az illető, ugyhogy végülis feleslegesen vettem egy overáált
mondjuk nem volt drága, és elraktam a második babának, de akkor is, a nagyobbra lett volna éppen szükségem!Én inkább vagyok híve annak amit ÉN látok élőben, és kézzel fogok!Marad nekem inkább a turi!
De lehet próbálkozni, látod Csillának tökre bejön!
Na, megyek, mert kicsit fáj a hasam, inkább lepihenek.Volt ugyan segítségem a festés, takarítás, pakolásnál, de azért jól elfáradtam így is, és fájdogált is néha a hasam
Remélem nem lesz baj, inkább pihizgetek!
Jó éjt mindenkinek