Viera!
Sajnálom a bulit, vagyis az elmaradaáást. Pótoljátok feltétlen!!!!!
Apával meg menjetek kettesben plázázni.
Te, a csajszi még elvan a járókában?
Fú, azért látszik Nonó szeme! Korán tanul sminkelni a lány!
Reméljük hamar meggyógyul, még jó, hogy nem a szeme fehérje vérzett be!!!!!
Kimike! Sejtettem hogy ez lesz, már mikor irtad hogy taknyos. Hiába, bölcsi bacik. Jobbulást!!!!
Mit irt a doki?
Jajj,
Gab, megzabbantom Lackót, ez a” mindjárt jössz haza” nagyon jóóóó!
Küld be a nők Lapjába!!!!!!!
Inhaláltál már dugulás ellen? Tessék már neked is meggyógyulni!!!!!
Juca, aha értem.
Hát Te valóban nem vagy az a fajta kéretlen tanácsosztogató ,de nem is tudom elképzelni, hogy gyakran kérdeztél volna-ahogy irod –ellenben unásig kaptál válaszokat. (kajába, öltöztetésbe nem is értem ki miért szólt bele, nekem ilyesmi még gondolati szinten sem merült fel mással kapcsolatban, nemhogy szavakká érjen.)
Én meg a népnevelő Terézanya szerepét öltöm magamra sokszor, főként amikor pl. lónyálat látok itatni a gyerekkel cumisügből, vagy cólát! Na, ez utóbbi amit még egyszer sem tudtam megállni szó nélkül.
Na, mert az az anya, tuti biztos lehetsz benne, hogy semminek sem néz utána nemhogy a neten, de még az újságosnál átlapozható újságokban sem.
Az orvosokról meg csak annyit, hogy amíg egy doki azt mondja full szopi mellett a 4 hós gyerekre, hogy ideje elkezdeni hozzátáplálni, mert nem szokja meg majd az izeket,
meg hogy 9-10 hósan nem mászó gyerek csak lusta, hogy az 1 évesre legyintésről már ne is beszéljek, addig szerintem igen is kellenek olyanok akik telefonszámokkal, elérhetőségekkel egyszer csak véletlenül épp akkor teremnek ott, amikor annak a babának arra épp szüksége van. Nekem egy csomó ilyen véletlen találkozásom volt már, csupa pozitív visszacsatolással, és biz hiszek ebben.(is)
Egyébként Te miért vitted el Kingát 4 hónaposan Dévényeshez? (remélem jól emlékszem hogy ezt irtad a minap)
Te, mi van már a bölcsivel? Reménytelen ott nálatok?
Nekem is szóltak, hogy csak 2 évesen és 1 naposan vihetem a babót, mert GYED alatt nem vehető igénybe a bölcsi, no de ne tudd meg hány pocakost, meg babát toló anyuval találkozom a bölcsiajtóban!
Ex! Kösziiiiiiii!!!!!!!
Meteor! Köszi az agyalást, kretaiv lélek vagy ám Te is, hogy nem hagyott nyugodni a gondolat!
Alkotó fantáziád pont ezt a szakmát kivánja neked!!!Tök jó, hogy rátaláltál!!!!Fotóztam, majd töltöm!
Miért pont a konyhával kezdtetek és még mindig ott tartotok? Az a legkönnyebb?
Ma voltunk ismét
játszóbölcsiben és még 2 óra után is alig tudtam az urat elrángatni. Nálunk 150 ft. És ezért még alma meg banán is jár! Imádta! Annyira de annyira, még a fél 10-es tömeget is szerette, pedig múlt héten menekült a sokaság elől.. (mi fél 9 re mentünk!)
Így pénteken is megyek,viszem!. Nem is foglalkozik velem, elvan, kenyeret pirit, csúszdázik, ül a kis asztalnál, kirakózik, annyira zabbantanivaló!!!!!!!!Olyan, de olyan nagyfiúúúúúúú!
Ott is elvonult az aszta alá
kakilni!
Lányok, nem tudjátok ez mit jelent? Most kéne adnom neki egy bilit? Vagy bevinnem a fürdőbe, hogy már most szokja meg hogy ott kakil? Ez már vagy a 10. alkalom, függetlenül a helytől, amikor bevonul egy asztal alá kucorogni, kakilni. Ezek szerint érzi, hogy most kakilni fog, vagy ez még nem tudatos, csak ösztönös? Tudjátok én még csak nyáron akartam bilizni, vagy még később, de ez a szitu más, nincs ötletetek?
Anyuci azt mondja túl sok most a ruha, várjam meg a nyarat, de ha addig nagyon megszokja az asztal alatt kakilást? Durva lenne ha majd bölcsi ebéd közben bevibnné az asztal alá a bilit, míg a többiek esznek.