Új privát üzeneted érkezett!

Sehol senki?
Megint?
Én mostanában mindig csak ilyenkor érek rá írni, ti meg már jót aluszkáltok?

Tényleg: holnap nem egész nap nem vagyok, délelőtt vásárlási kiruccanás, déltől vendégségbe megyünk, szülinapra.
Este vagyok.

De azért írjatok már egy kicsit nekem most :( .

Erika

Kép
viera

Viera!
Én még nem alszok! :lol:
Végül kapott Noémi fájdalomcsillapítót?
Vendég

Még nem, visszaaludt.
De legszívesebben bemennék és megkukucskálnám a kis szemecskéjét.
Arra viszont tuti felébred.

Mindegy, úgyis éjszakázok, mert apa elvitte a Nonó keresztanyukáját és annak a hugát Pestre, mert mennek síelni és csak a mi autónkba férnek be sílécek, csomagok, ilyesmik.
Szóval éjszaka fog hazaérni, mert 10-re kellett Pesten lennie.
Lehet, hogy megvárom.
Ha meg Noémi felébredget, akkor meg pláne.

Olyan rossz így, hogy ilyenkor már senki nem írogat.
Mármint hogy rajtad kívül. Csak most érek rá és szívesen dumcsiznék.
Amúgy nálatok minden rendben? Sajna futólag olvastam vissza, olyan sokat írtatok, főleg ma, hogy nem megy a visszaolvasás rendesen.

Erika

Kép
viera

Igen,nálunk minden OK!

Ill.Zalánnak 2 napja megint hasmenés van! :shock:
Vizont mostanában jól alszik!Ennek örülök! :lol:

A barátnőmék elindultak haza Amerikából és ilyenkor mindíg olyan ideges vagyok,hogy nehogy valami baj legyen!Ilyenkor elég rosszul alszok! :(
Holnap hazaérnek!Már dec elején elmentek és mi napi szinten találkozunk,úgyhogy már jó,hogy jönnek! :lol:
Vendég

Hát nem tudom, de Noéminek is megy a hasa. Vagyis inkább nem megy, mert nem fosi, hanem sokkal lágyabb, mint szokott. Biztos megint belekerült valami tej, vagy tojás a kajcsiba. Vagyegyszeráen a kelkáposzta, vagy a tea amit iszik, vagy fog, vagy akármi.
Alziza, én ezen már nem is agyalok. Úgyis mindig van min. Most itt a szeme pl.

Repülőtől én is tartok.
Egyszer ültünk repcsin, Zorán három éves volt, akkor kimentünk Törökországba nyaralni. Addig a féjrem vagy 10 éven keresztül nem tudott rávenni, hogy repülőzzek.
Hát, most nem magam miatt féltem, hanem azt lestem, hogy Zorán mit szól hozzá, csak kicsi volt még és féltem, hogy Ő esetleg fél.
De hát már akkor is vagány volt, amikor csak lehetett jött-ment a gépen.
De én is félek tőle a mai napig, és megint téma a repülőzés nyárra, de nem merem bevállalni főleg Noémivel. Valami egzotikus nyaralás nem neki való, hogy pakolok neki kaját, ásványvizet, mindent, hiszen tejallergiás, nemadhatok kint bármit neki. De hát ezt apa nem érti meg.
Na, majd meglátjuk...
Amúgy is nyáron annyi progi lesz, ovis ballagás, sulira készülés, itthon is nyaralás, nem muszáj ahhoz külföldre menni.

Erika

Kép
viera

Na, asszem elteszem magam holnapra, de nem alszok, csak gép kikapcs, tévé kikapcs és fekszem.
Idegesít Noémi szeme, bár hiába, ez már így van.
Félek, hogy reggelre úg ymegdagad, hogy nem fog látni.
Mert a szemhéja van bevérezve, bedagadva és szerintem teljesen rá fog lógni a kis szemére.
Úristen bele sem merek gondolni.

Erika

Kép
viera

Jó reggelt!!!!
Viera!!!!Csupa rossz csillagállásaitok lehetnek. Szegény Nonó, szegény fogad. :? Á A szemével szerintem sem nagyon tudsz mit kezdeni, jól tetted a hideget, de ennyi.
Én is voltam már igy, meg apa is, hogy ösztönből hirtelen kijött valami mélyről, olyan gyorsan, hogy egyszerűen nem tudott felülkerekedni az anya és az apa bennünk. Olyan lehet ez-ahogy az etológusok irják, mint amikor az oroszlán megeszi a kölykét ösztönből. A viselkedéskutatók biztosan jól ismerik ezt az érzést, nekünk meg jó nagy lelkifurdink van ha ilyen megesik velünk. Ne aggódj Era, ez természetes állkapocsvédő ösztönös mechanizmus volt nálad.

Alziza! Hol volt a barátnőd, és mit csinázott kint olyan sokáig?

Most sült meg a kalácsom, most maszolát is tettem bele.(kenyérsütő gyúrta, dagsztotta, kelsztette, este betettem, időzitettem, most csak összefontam. Viszem anyucihoz reggelizni, apa meg nagytakarit, közben bablevest főz. Este még megtisztitottam a zöldséget és beáztattam a babot, irtam takaritási listát, 4 oldal lett, de hősiesen vállalta.
:wink: Én meg egész nap fekszem! Nem akar rendbejöni a hátam, de nem akarok szuriiit!!!
Igy ma hawai, didzsé, napszemüveg!!!!!!!!!!!!!Fekszeeeeeem!
Gondolok rátok és küldöm a + energit!

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!! :P

benianya
ákosbenianya

Sziasztok,

megint nem tudtam pár napig jönni és ilyenkor horror visszaolvasni.

Alziza:
Pancsi szilveszterkor tette meg az első lépéseket és igazából járni 17 hósan kezdett. Most viszont már csak jár és nagyon szépen. tehát van ilyen!

Csak azt tudom én is mondani, mint Andi, hogyha nem maradt ki más ütem (mászás) a gyereknél, akkor nem kell izgulni. Ha viszont a mászással is gondok vannak, mondjuk csak kószik, akkor lehet, hogy egy gyógytornásszal érdemes megnézetni.
Én amikor 15 hós volt Panni elvittem Dévényeshez, azt mondták semmi gond, ici-picit laza és mutattak három gyakorlatot, amit itthon csináltunk. A csaj azt mondta 2-3 hó lehet még amig elindul....bejött, most viszont nagyon szépen jár.

Gekko: valóban járunk, vagyis voltunk eddig 3×, de Pancsinak szerintem nincs nagy szüksége rá. Azt amit ott csinálnak itthon is csináljuk.
Másrászt Panninak se beszéd, se értésgondjai nem nagyon vannak, sőőőt. Mindent mutogat, próbál mondani. Néha egészen elképesztő, pölö van egy játéka, amin rudacskákra kell felrakni kört, háromszöget, négyzetet, téglalapot. (háromszög 3 ródra, négyzet 4re stb) jön ki a szobából egy téglalappal, mondja kor. mondom neki szívem az egy téglalap hozz egy kört, visszamegy hoz egy kört, kértem háromszöget hozott azt is. kiderült, hogy mindet felismeri...csak persze még mondani nem tudja.

most viszont megint rohannom kell, mert megyünk egerbe.

Juca,
neked a legjobbakat, vigyázz magatokra!!!

meteor

Sziasztok,

én sem voltam megint néhány napig. Tegnap bementem a munkahelyemre, mert néhány dolgot el kellett intéznem, na meg persze régen látták már Marcit :) .
Jó volt találkozni egyet a kollégákkal, de azért még nem vágyom vissza.

Viera: horror, amit írtál. Hogy van Noi, hogy ébredt??? Férjed mit szólt??? Nálunk szerintem Isti ilyen helyzetben szívinfartkust kapna... pedig kikerülhetetlenek az ilyen helyzetek!!!

Benianya: jobbulást és pihengess sokat, használd ki, hogy most férjecskéd elvégzi a hétvégi rutint.
Nekem anya főz bablevest és sós stánglit én pedig Marci kedvéért sárgaborsófőzeléket.
Kinél mi a menü???

Juca: megnéztem én is a videot, olyan jó volt látni. Édes kis kezei és lábikói vannak a csöppségnek, na és milyen kis kerek pocija :P :lol: !
Én is úgy várom már az UH-ot, de nekem kb. 2-3 hét múlva lesz csak.

Hétfőn megyek nődokihoz, kedden átmegyek a védőnőhöz és kikérem a kiskönyvemet aztán már minden megy a maga útján :) .
Most megyünk Marci dédszüleihez, utána anyukámékhoz, nővéremék is ott lesznek, aztán majd vmikor késő du. jövünk haza.

Pusssz

Eni
marcy

Sziasztok!

Viera!
remélem nem gáz Noémi szeme!

Benianya!
A barátőmék kint éltek pár éve,2,5 évig!
azóta minden évben kimennek,ügyeket intézni,mert minden évben úgy néz ki,hogy mennek és kint is maradnak (a férje nem tud dönteni).de szerencsére mindíg vissza jönnek!
Ő szülni is kiment!
Most pedig vizsgázni mentek,hogy megkapják az állampolgárságot!
a hátadnak jobulást!
Kép

Rita!
köszi neked is az infót :lol:
Vendég

Sziasztok! :-)

Szépen süt a nap, mindenkinek jó levegőzést délutánra! :-)

Milán tegnap elkezdett köhögni, taknyos is. :( Remélem csak egy kis nátha!

Benianya, jobbulást! Milyen fürge, friss és üde voltál ma reggel. :wink: :)

Viera, mi lett Noi szemével? Remélem nem lett semmi komoly baj! Orvos látta?

Marcy, nálunk is Anyukám főzte az ebédet. Húsleves, szűzérme, petrezselymes burgonya. Délután pedig névnapozunk, ezt a tortát rendeltem, még dobozban van,

Kép remélem fini! :-)
Vendég

Sziasztok!

Kimike!
Guszta a torta! Milyen névnapot ültök?

Mi egész délelőtt lomtalanítottunk, pakolásztunk. Két táskányi játékot szedtem össze Petitől, ami ment a padlásra, plusz a dömper a nagyihoz, a járássegítő a dobozába a következő babának. Egy rakás kismama újság a szomszéd csajnak, aki 12 hetes terhes.Egy csomó lom a kukába. De legközelebb a párom nélkül lomtalanítok, mert jól összevesztünk a kidobnivaló a cuccokon. A felét visszarakta, hogy Majd egyszer jó lesz neki még valamire!!!! :roll: Tiszta röhej! Még nincs két éve, hogy itt lakunk és már ennyi lomunk van! Délután Peti megy a másik nagyihoz és folyt. köv.

Én ma fagyóból előkapott töltött káposztát főztem meg a fiúknak. Holnap húsleves lesz, amiből a csirkealkatrészeket kirántom a Zuramnak ( ez a mániája, hogy a levesben főtt húst panirozzam :shock: ), krumplipüré, Petinek meg nekem sült csirkecomb, párolt zöldség, káposztasali. Lehet még egy bögrés sütit is összehajintok!

Alziza!
Nekem a barátnőm a héten szült meg SanFranciscóban. Ő 5 éve ment ki. Itthon elvált, tökre csalódott a férje utáni hapsikban is, aztán lett egy netes levelezőpartnere: egy kint élő magyar srác. Kiment hozzá 3 hétre, aztán vissza sem jött. ennek már 5 éve. Most itt a baba. Kisfiú. Happy end!

Reni
Kép
prenata

Hali.

A szűkebb családom alszik. :)
Ma átfutottam a férjem adóbevallását, és teljesen felvillanyozódtam, mert ha jól kupálódtam, akkor a lakáshitelére végig kap majd kedvezményt. Juppé!

Alziza, ahogy már írtam, Peti a 18 hós oltást combba kapta, de a szegedi hasonló korú babák egy része felkarba. Hogy ezt mi dönti el, nem tudom.
Tudom, nem fog megnyugtatni, de nálam a férjem sem képes figyelni a gyerekre, ha megkérem rá.

Juca, nucha=nyaki redő. Tudod, Down-kór "szűrés".
Nálunk a fürdésnél érdekes tiltólista van: a samponokat bepakolhatja, de a tusfürdőkhöz nem nyúlhat. Úgy általában... Az UH-t majd megkukkolom, nosztalgiázok.

Gab, mielőbbi javulást Meskének és Lackónak. Nálunk csak köhécselés van, de ez nem valami betegség jele. Kopp-kopp.
Milyen érdekes: Peti be van már állva a hetes kelésre, akármikor is fekszik le. Mondjuk ehhez kell, hogy napközben aludjon min. 1,5 órát. ;)
Figyi, az enyimbe (mármint a pocakomba) még egy negyvenhetes baba is beköltözhetne...

Oriandy, nagyon jó ez a kép Daniról. Megvan ezek szerint az első farsang jelmeze. :)

Wawel, remélem, a harmadik vizsgád is sikeres volt!

Preni, te ügyes csajszi vagy, látod, most is sikerült elérned a vonatot!

Bénianyu, én szemüveget adnék annak, aki tőled megkérdezhete, hogy várod-e a harmadikat!!! Mert hogy tőlem megkérdezik, azt megértem...

Viera, sajnálom, hogy tegnap nem voltam. Ha véletlen még egyszer ilyen történne: kés! Kicsit lehűtöd, vagy ha nem, az sem baj, mert a fém eleve hideg, és azt tedd rá, humánusabb és kevésbé "veszélyes" (ezalatt azt értem, hogy nem annyira hideg), mint a jégkrém.
Kenőcsből, amit én tudok, és Alziza is javasolta, az csak 14 év felett ajánlott.
Nálunk Peti szinte folyamatosan veri a fejét, hol belénk, hol a falba. Nekem még mindig nyomásérzékeny a bal szemem felett, mert két vagy három napja lefejelt a fiam. :?

Kimike, itt is százágra süt a nap. Viszont reggel a férjem még a jeget kaparta a kocsiról! :o
Kit ünnepeltek? Jól néz ki a torta, nyamm!

Ági és
KépKép
exdeus

Benianya!

Tényleg vehetne szemüveget, aki neked pocakot vél látni!!
Viszont az én hasam meg azóta kezd visszahúzódni szemmel láthatólag, amióta délután 4 után már nem eszek semmit (4 napja). Igaz erősen korog a gyomrom éjjel, de hát ez van.

Viera
Én is hideg evőeszközt, de inkább kanalat, mint kést, szokok nyomni a bibire Petinek!

Marcy!
A te pocaklakód akkor most hány hetes???? ( Peti éjjel 8-szor cicilt. Már tarthatatlan. Egyik éjjel, amikor mondom neki, hogy nincs, elfogyot,t a másik oldalára fordul és alszik tovább. Máskor meg magyarázhatok bármit, csak üvölt, hogy cici-cici aggyá!)

Reni
Kép
prenata

Na, tökre szétszórt vagyok!

Benianya!
Egyrészt azért megyek vonattal vásárolni, mert még ingyen van. Mármint a vonat. Kocsink nincs és nincs pofánk minden héten elkérni a szüleimtől, mivel természetesen nem engedik, hogy tankoljunk bele. Amúgy is rengeteget segítenek rajtunk! Egy hónapban egyszer szoktuk elkérni, amikor nagy dolgokat veszünk (havi pelenka adag, ásványos víz. Bár nem rég kaptam egy szuper víztisztítót. Azóta mi Petivel csapvizet iszunk.)
De amúgy hátizsák a hátamra, két kezembe 1-1 táska és 20 kg-ig terhelhető vagyok! :wink:

Reni
Kép
prenata

Helló lányok!
Fúúú, milyen jó volt teljes tisztaságra hazaérni!!!!Azuam egy angyal. jó ki is purcant, aminek folyományaként jobban becsüli a munkámat mint eddig. Reggel 8-15 ig csinálta, még az ágymatracokat is átporszivózta megforditotta.A virágokat is lezuhiztatta. Olyan édi volt: kérdeztem üvöltetted a zenét, vagy lakberendezési ötleteken gondolkodtál? ÁÁ, tök üres volt az agyam, csak a következő lépésre gondoltam, mit kell csinálni.
Mondtam neki, olyan jól csinálta, jobban mint én, de itt közbevágott: ugye nem arra akarsz kilyukadni drágám, hogy ezek után mindig én csináljam?
Hát megfordult a fejemben, olyan jó volt igy hazajönni!
A gyerkőkkel sétálgattunk nagyokat a jó levegőn, aludtunk, fincsiket ettünk. szupi volt a nap.
Jutalmul vettünk egy közös jó forró fürdőt azurammal, csak sajnos ott sertepertéltek a gyerekek is.

alziza! az én sógornőm meg hazajött szülni 10 év után, aztán a baba 2 éves korában visszamentek és most jönnek haza hogy 7 évesen itt kezdje az első osztályt.

Preni! A viz ize is jobb? Én nem birom annyira klóros, ezért a kútról hozunk ártézit az olyan selymes és lágy.

Hasilag most nagyon elengedtem magam. Valóban jó ötlet a tiéd, amikor 6 után én sem ettem semmit le is fogytam gyorsan. De hogy a csudába birod? Mit csinálsz vacsinál?Nem hiányoznak az izek a szádból?

Ex! Segitséget szeretnék kérni. Elképzelhető hogy amcsiból Szedegre költöznek a sógornőmék-munkahelyfüggő a város. -milyen árban vannak a nem panel lakások ? Pl 1+2 feles társasházi?Augusztusig ráér.

A másik. Ugye most a teljes GYED évben nekünk nem jár majd vissza semmi? Az előtt -még a fizus kevert évben -a lakáshitel és a biztositások miatt jött vissza. De a GYED-ből pont annyit vontak le amennyit kellett nem?

Meteor! Jó sokat utazgattok! Pancsi birja?(alszik az autóban ha alvásidő jön?)

kimike
Remélem Milán nem esik bele. Jobbulást!!!!!a torta meg több mint vonzó!

Marcy! Mikor lesz vonalzód? 13-14 hetes lehetsz már? Vagy még csak 8? Cici ügyben mizu?

Preni! éjszakai orálbébi-ez jutott eszembe a 8 ciciről. Meddig biroood? No, mivel önismeretem igen fejlett e téren és tudtam én az éjszakázást birom a legrosszabbul, ahogy irták a könyvek, hogy elvileg már nem lehet éhes éjjel, attól a héttől én biza már nem szoptattam éjjel!!!!!És onnantól aludt. :shock:
viszont most megint szopizott este. :roll: szóval kiismerhetetlenek.

benianya
ákosbenianya

Benianya: elvileg most 9 hetes a babóka :) , még eléggé az elején vagyunk, de olyan jó érzés rá gondolni :) !!!

Cici: mi teljesen leszoktunk és egyáltalán nem volt drasztikus. Nem is tudom, hogy alakult, majdnem magától. Kb. másfél hete, hogy nem cicizik Marci, persze az elején még kérte (nálunk a végén már csak hajnalban volt, amikor közénk hoztam az ágyba és akkor). Amikor úgy döntöttem, hogy kész vége, akkor még egyszer-kétszer próbálkozott, de meg lehetett győzni, hogy elfogyott :) :) :) ! Mondjuk a szokásaink is megváltoztak azóta. Hajnali 4 körül kap langyos tejcit és amikor reggel felébred, akkor kalácsot.
Először adtam neki hajnalban is kalácsot, de aztán megbeszéltük Istivel, hogy ez elég rossz irány, úgyhogy néhány nap alatt átszoktattuk.
Nagyon örülök, hogy így alakult, mert sem engem, sem Marcit nem viselte meg. Attól függetlenül, este, amikor 1-2 percig a vállamon pihen elalvás elött, akkor fogja a cicit és ez olyan jó érzés :) . Szóval van még kötődés, de szerencsére ez már csak ebben merül ki.

Kimike: nagyon guszta ez a torta, emlékszem, amikor korábban írtad, hogy nálatok a túrós-gyümölcsös jön be. Nálunk is :) !!!

Benianya: de jó, hogy nálatok már ragyog a lakás. Nekem végülis holnap délelöttre maradt, de a holnapi gyümileves már kész, csak a töltött cukkinit kell megcsinálnom, az már nem egy nagy dolog.
Hétfőn lesz nálunk egy aloe vera-s bemutató, mert a barátnőm foglalkozik vele és megkért, hogy nem tarthatnának-e nálunk egyet. Hát nem vagyok oda ezekért a dolgokért, de sok jót hallottam róla, úgyhogy belementem. Mondjuk Istinek sok újat nem tudnak mondani róla, de azért meghallgatja. Én nem vagyok annyira tájékozott ebben a témában.

Ex: okíts engem is, hogy van ez a végig kedvezmény lakáshitelre??? Érdekelne, ha nem titok.

Reni: lomtalanítás... nálunk a pince és a garázs van teli, de szerintem tavasz elött nem nyúlunk hozzá... Jó nektek, hogy túl vagytok rajta.

Na most megyek, nézünk vmi jó kis filmet Isitvel.

Eni
marcy

Sziasztok,

Jól el vagyok maradva, csak utolsó oldalt tudtam olvasni. :oops:

Viera: Remélem már jobban van Noémi szeme! Sajnálom.

Alziza: Már találkoztál a barátnődékkel?

Repülés: Tapasztálaink szerint nem annyira rossz a repülés két éves koráig. Ha rövid az út, annyiból rossz, hogy nem kaphat a babakosarat, kéznél kell maradni babának vagy egy helyet kell foglalni neki. Nekünk egyszerre 13 órát kellett repülni 13 hónaposan, de nem volt probléma. Csak következőnél kíváncsi lennék, mért akkor már nem kapható a babakosár, sok energia, igényel több mozgást, biztos lesz hiszti is. :? A barátaink is mondanak, sokkal jobb pici korban utazni mint egy három éves gyerekkel.

Meteor: Ügyes Panni! Mászás tényleg jó fárasztó mozgás, mint járás. Sokat mászok én is itthon játszás közben, annyira jól tudok aludni este! :)

Marcy: Ha lesz kiskönyved, mutass meg nekünk! :P Csak kíváncsi vagyok idei milyen.

Kimike: Nagyon jól néz ki a torta! Melyik cukrászdából? Én édességi mánia vagyok, nagyon szívesen kipróbálnám ezt is! :P

Prenata: Nekünk is kéne a lomtalanítás. Már tele van minden hol mindennel. Nagyon ügyes és határozott vagy a fogyókúráddal. :P Én csak egy kilót leadtam :wink: , legalább most már hivatalosan Kevin csúszdáján csúszhatok! :lol:

Exdeus: Hogy megy a munkád? És Peti nem hiányol téged napközben?

Ákosbenianya: Már volt Blaninak farsang? Lehet, hogy már írtál, akkor bocsánat! Mire öltözött Blani? Biztos nagyon csinos lehetett! :P

Héten láttam Tvben magzatkori emlékeiről. Nagyon érdekes volt. Amikor terhes voltam, mesélt egyik barátnőm a lányáról. Tőle kérdezték, „mit csináltál a mama hasában ?” Erre mondta,”egy kígyóval játszódtam!” :P És arra is emlékezett mi volt a becenév a magzat korban, pedig soha nem mesélt a szülők neki. :shock: Állítólag egy harmada gyerekek tudnak válaszolni, csak megfelelő időben kell tenni a kérdést, mért későn már elfelejtenek. Nálunk még nem, mért Kevin még nem tud igazán beszélni, de kíváncsi vagyok arra az időre vajon emlékezik-e. :roll:

Puszi Nektek! Jó hétvéget!
Vendég

Sziasztok!

Kmammy!
Nem még nem találkoztunk!
Ugye az időeltolódástól eleve fáradtak,ráadásul az első repülő késett és azt amire át kellet volna szállni azt meg lekésték! :(
Így 5 órát ültek a reptéren! :shock:
Későn értek haza!
De holnap jön át! :lol:
Valamelyik nap pedig megyünk moziba!
Nagyon rendes férjeink vannak így időközönként átválallják estére a teendőket,(mondjuk Zalánt én fürdetem meg) mi meg mehetünk moziba! :lol:

Lomtalanítás:
Szerencsére kiderült,hogy egy ismerősünk segélyosztással is foglalkozik(ruha,játék,stb.)
Így múlthéten már megváltam egy zsák cucctól de még lesz egy szerintem! :roll:

Benianya!
Az én barátnőm azért ment ki szülnimert így a gyerekeknek kettős állampolgárságuk van!

Na jó!Látom nem ír senki! :(

Kép
Vendég

Pál napot ültünk. :D

Marcy, eltaláltad, ez tényleg gyümölcsös túrótorta, nagyon fincsi.

Kmammy, én esküszüm a Horváth cukrászdára. Tőlünk elég messze van, a IV.kerületben, de annyira szeretjük, olyan megbízható, hogy inkább átautózok oda, ha igazán finomat szeretnénk enni.

Most jöttünk haza, moziban voltunk. A nemzet aranyát néztük, jól szórakoztunk, tetszett.
Megyek is pihizni, jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Sehol senki??????????

Én már megfőztem. Szívtam egy nagyot a Tescos olajjal. Most próbáltam először és utoljára!!!! :evil:

A fiúk elmentek vonatot nézni. Peti már "mondja", hogy ha kérdezzük, hogy hogy fütyül a mozdony: Tűtűűűű. A tűzoltó: nínúúúú. És a legújabb tudomány, amit a kezével is mutat: gyeje,gyeje.
Csak az éjszakai tudományáról nem akar leszokni! :evil:

Benianya!
Csúcs a férjed!! Én sem panaszkodhatom, mert tegnap egész nap segített. Így meg is beszéltük, hogy ezentúl lepaszoljuk Petit és ketten egy nap alatt végzünk a nagy takarítással!!!!
Már jól megszoktam, hogy du. 4 után nem eszem, igaz, többet iszom. Már csak a mérlegnek kellene elmozdulni!

Reni
Kép
prenata

Sziasztok!

Délután írok egy kicsit (tom, mindig ezt mondom), de sajna most nem érek rá.
Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök Noémi szeme felől, ezért is írok most csak annyit, hogy hál'istennek semmi baja. Idézőjelben, mert olyan kékes-vöröses-zöldes. Ezután szerintem még rondább lesz, gondolom.

Na, mindenkinek jó ebédet és pihit utána.

Csáó!

Erika

Kép
viera

Dobok két képet Petiről, hogy teljen az oldal! :wink:

2.reggeli ma reggel Apja tányérjáról lopott bundás kenyérrel:
Kép

Kép

Kimike!
Férjed Pali?

Kmammy!
Már visszamentél dolgozni?
Régen raktál képet Kevinről!

Viera!
Hamar lemennek a "színek" Nonó szeméről. Majd meglátod!

Reni
Kép
prenata

Reni, nagyon édes Peti. :-) Kitől örökölte ezeket a gyönyörű szemeket? Őt is simán 2 évesnek nézném, akkora nagy fiú.
Ja, igen, a férjemet ünnepeltük. :)

Kihasználtuk, hogy itt van a mama és délelőtt elmentünk csavarogni az Aréna plázába. A pénztárcánk bánta, de sebaj! Olyan klassz volt. :)

Viera, örülök, hogy nem olyan gáz Noi szeme!
Vendég

Kimike!

Férjemnek van kék szeme. Az én családomban mindenki barna szemű.

Aréna Plaza? Ez valami új bevásárló központ? Merre van?

Peti ma ebéd után az apjával aludt el. (CICI nélkül!) Máskor sír ha nem én altatom, de most simán ment! Hurrá!

Reni
Kép
prenata

Igen, egy új bevásárlóközpont, a Kerepesi úton található.
Vendég

Szaisztok!!!!

Preni, tényleg simán 2 éves a csilagszeműd!!
Kimike! most hallottam én is az Aréna plazaról!Millyen mesélj! Mi minden van?
Voltatok a 3 d-s moziban is? A barátnőmék voltak, megnézték a tenger világát pici gyerekekkel, állati volt! el kellet húzniuk a fejüket a cápa elől, és simogatták a halakat, a dinók felett repülve meg keresték a lábukkal a talajt, annyira jó lálitólag! Aki tud menjen el. Szerintem a mi gyerekeink is már simán végignéznék---bááár a szemüveget nem tűrnék még. Nézzétek meg a neten, én megnéztem van kisfilm is. www.imax.hu
Jajj, csak az is olyan drága!
Kimike, mit vettetek? Legalább verbálisan had érezzem át a vásárlás gyönyörűségét. :oops:

Csajok! Nem megy valaki mostanában az IKEA-ba?
Vetettem olyan kanalakat amiket a Meteor féle talin láttam ott, de elvsztették. :cry: Most volt a barátnőm is, de későn irtam neki, hogy vegyen, pedig látott pár 100 ft-ért!!!Meg állitólag olyan összecsukható henger alagút is olcsón van ott, ami nekünk a gyógytornához kell majd az akadálypályához.
Meteor! Az a bumszli végű kanál, kés villa kanál egy csomag, és egy szin, vagy hogy van?
Pestre akarok menni 50 ezer forinttal!!!!!
De momentán csak minusz 300 ezer van, pontosabban nincs amit s.o. s. ki kéne perkálni, a több milliós hitelről 20 évre nem is beszélek.
Bakker hogy milyen drága lett megint az élet. Egyszerűen nem lehet 5ről a 6 ra jutni!Sosem éri utól magát az ember. :twisted: Na, megint kezdődnek a tej,kenyér hónapok!
De legalább könnyebb lesz a fogyókúra, Preni kipróbálom a 4 után nem evést.

benianya
ákosbenianya

na: sziasztok, csillagszeműd, milyen stb, az elirások. :oops: :wink:

benianya
ákosbenianya

Benianya, moziban nem az Arénában voltunk. Ma csak azért mentünk oda, hogy szétnézzünk milyen. Hát jól szétnéztünk. :lol: Rengeteg olyan üzlet van, amiket szeretünk: C A, Zara, Promod, Springfield, Mexx stb. Tömegközlekedve nem tudom hogy lehet megközelíteni, mi kocsival mentünk, a parkolóház jó nagy és ingyenes. Középen van éttermi rész, főzelékes, meki, burger, pizza hut stb.
Én vettem magamnak egy farmert, olyat találtam, ami pont szuper hosszban, derékban és nem csípő, mert azt utálom. Jelenleg az én derekam a csípő nadrág hordására nem alkalmas. :oops: Vettem még egy alkalmi női cipőt, na ez is olyan, amit nem lehetett ott hagyni, kényelmes, csinos, és persze méreg drága. Viszont egész nap abban vagyok, szerettem volna egy igazán csinosat és jót. A férjem inget, nadrágát vett magának és egy klassz napszemüveget. Mióta meglézerezék a szemét, azóta mindíg mindenhol van egy tartalék napszemüveg (kocsiban, kabátzsebben stb.). A női felsőktől viszont kiakadtam. Olyan tunika fazonúak, mintha kismama felső lenne. Nekem borzasztóan előnytelen, nem is vettem. Bezzeg mikor kismama voltam mennyire örültem volna ennek a divatnak!
Vendég

Benianya, nem tudom milyen evőeszközre gondolsz, honlapjukon nincs rajta?
Vendég

Sziasztok,

Kimike: tök szupi, hogy ennyi mindent vásároltatok és hogy egy kicsit kikapcsolódtatok. Mi ha minden igaz, akkor kedden megyünk moziba és a P.S. I Love You nézzük meg. Szeretjük az ilyen laza, könnyed filmeket, amikben egy kis romantika is van :) !
Tavaly, amikor még nem vártam babát én is pont arra gondoltam, hogy most kellene bevásárolnom hosszabb felsőkből (már akkor is ezek mentek), mert amikor Marcit vártam semmi kínálat nem volt, kivéve a kismama üzletekben található szerintem ízléstelen cuccok...
Aztán végül nem vettem, de én örülök, ha idén tavasszal is ez lesz a menő :) !

Reni: cici nélküli elalvás :) . Hurrá!!!

Benianya: ez az imax mozi jól hangzik. Én egyszer voltam még Londonban Istivel, élveztük, de lehet, hogy még a mi gyerekeink nem értékelnék. Mondjuk Blani már biztos igen.

Húúú csajok, úgy várom már, hogy tavasz legyen, hogy találkozzunk, hogy süssön a nap ezerrel, hogy többet legyünk levegőn, hogy, hogy, hogy..... mikor lesz már jóidő???

Eni
marcy

Marcy, várandósan én is ilyen felsőproblémákkal küzdöttem. Most pedig azért drukkolok, hogy kiderüljön, ezek a kismamis felsők csak maradékok a tavalyi kollekcióból, és valami nekem is előnyös stílus kerül a polcokra március környékén. :lol: De azért remélem fogsz tudni venni magadnak csini darabokat! :wink: Amúgy ha terhes lennék, akkor a bőség zavarával küszködnék, már ami a választékot illeti. :) Jó mozizást jövő hétre!
Vendég

Üdv.

Bénianyu, nem panelben nem vagyok otthon, de majd leskelődök a neten, ha lesz egy kis időm. De az újabb építésű ekkora méretűek bizti benne vannak vagy 8-9 millában, ha nem többen.
Nem tudom, mennyi GYED-et kaptál, de ha van kedvezményetek, ami "lenullázza" az adódat, akkor a GYED-ből levont adóelőleget visszakapod.

Marcy, végig kedvezményről itt: http://www.apeh.hu/adoinfo/szja/lakasce ... uzodo.html

Kmammy, köszi a kérdést, elvagyunk a melóhelyen. :) Peti nem hiányol, még az ajtót is becsukja utánam, mikor elmegyek.

Kimike, én az Arénában az IMaxet próbálnám ki...tervezzük is bőszen. :?

Szép estét!

Ági és
KépKép
exdeus

Szép estét Mindenkinek!!

Reni: Nekünk is bundikenyér volt a reggeli! :D
Azt mindenki imádja, gyorsan kész van és nem utolsó sorban elfogy a másnapos kenyér is. Na, egyedül Noémi nem ehetett belőle. Most megint teljesen kihagyjuk a tejet és tojást, mert nem tudom mitől vannak az orra és szája körül az apró hólyagok.
De a te fiad tényleg egy tünemény. Ahogy a nagy kék szemeivel ott zabbantja a kenyeret...
Majd úgyis teszek fel képet, azon rajta van a sógornőm legkisebb gyerkője, az is kisfiú. Neki is ilyen szép kék szeme van óriási pillákkal. Mondjuk nálunk a Vincze családban az összes gyerek akkora szempillákkal van megáldva, hogy a Zoránnak is mondták már, hogy hosszabb a szempillája, mint a haja. De tényleg így van. :lol:

Nagyon jól néz ki ez a torta. Kár, hogy csak nézegetni tudom...

Engem is érdekelne ez az új pláza, meg még sokmindent beterveztünk apával, Ikea, ilyesmik, de a gyerekeket, főleg Noémit nem tudjuk kire hagyni. Mi meg ilyen egész napos vásárlást egyedül szeretünk intézni. Meg legalább addig is csak kettesben vagyunk. Amúgy soha, 6 éve nem voltunk kettesben.

CSAJOK, BOCSI, DE NÉV SZERINT NEM REAGÁLOK, MERT MÁR NEM TUDOM, HOGY KI MELYIK HSZ-T ÍRTA. Nem baj?

Úgy láttam, hogy Gabella most nem írt hétvégén. Jó láttam? Mostanában pedig szokott. Igaz, csak átfutottam a történteket.

Tegnap sem volt kedvem netezni. úgy volt, hogy este elmegyünk barátnőzni. Szépen felöltöztem, pici smink, hajvasalás, stb. Felöltözve várok... ,Noémit már lefektettem, hogy minden simán menjen. Erre telcsizett az egyik barátnőm, hogy bocsi, de ő nem jön, merta kislányának 39,4 fokos láza van. Hát persze, hogy így mi sem mentünk a másik barátnőmmel. Szóval ruha le, smink le, olyan dühös voltam (persze nem azért, mert nem jött a kislánya miatt), hanem a helyzet miatt, hogy még a laptopot sem kapcsoltam be, aludtam.

Hm, mit is akartam még... :roll:

Ja!
Marcy! Én amikor Noémivel terhes voltam, inkább szűk ruhákat hordtam. A naci mondjuk kismamanadrág volt, de a felső az jó sztreccses, ami nyúlik-málik, ahova kell, de inkább passzos volt, mint az a a hagyományos bő tunikaszerűség. És sokkal jobban éreztem benne magam, mint amikor Zorcival voltam terhes, akkor meg a hosszú majdnem bokáig érő zsákruhákat hordtam.Mondjuk akkor az volt a divat.

Na, teszek egy pár képet, van köztük a Noémi szeméről is, de nem valami élethű. Kicsit homályos, de nagyjából ilyen, csak erősebb kontrasztokkal.

Kép
Kép
Kép
Kép Igazi F1-es sapiban. Kupicától kapta Zorán.
Kép Uncsitesóval
Kép És végül a szemecskék
Kép

No, ennyi. Tudom rengeteg, lapozzatok, ha már uncsi. Ja, már megnéztétek :lol: .
Zorán azért nincs rajta, mert sosem volt itthon amikor fotóztam.
Volt az oviban nyílt nap, azon készítettem fotókat, nem is tudom, hogy ide tettem-e már fel. Ha nem, akkor majd teszek egy-kettőt, de tényleg nem sokat.

Na, most eldugulok, egy kicsit jobban elolvaslak titeket.

Erika

Kép
viera

Ú, most látom, hogy az első képből kettőt raktam fel. Nem tom miért?? :oops:

Benianyu és mindenki, aki beteg:
Kép

Erika

Kép
viera

Ja, olyan hülye vagyok, már tegnap is írni akartam, hogy asszem Reninek, de lehet, hogy nem, (jó hosszú mondat :D ,és szép magyaros) hogy én is először kanalat raktam Noémi szemére, késsel nem is próbálkoznék, még ilyen gömbölyű végűvel sem, csak azután jött a jégkrém-ötlet. De nem mertem sokáig, azt mondják, hogy a mélyhűtött dolgokat csak 2-3 mp-ig szabad ott tartani, mert nagyobb kárt okoznak, mint használnának.
Na, ez nem olyan fontos, de azért leírtam. úgyis olyan keveset írok mostanság.

Erika

Kép
viera

Sziasztok!

Na átjött ma a barátnőm! :lol: Jó volt,2,5 órát dumcsiztunk!
Tényleg jó,hogy itt van!
Viszont nem mondott jó híreket! :( Úgy néz ki,hogy nyáron mennek ki és maradnak 2 évig!Muszály az állampolgárság miatt! :cry:
Ez nagyon hosszú idő!
Mi szinte össze vagyunk nőve!Olyan mintha a tesóm lenne!Nagyon rossz lesz így! :cry:

Kimike!
Én újpesti vagyok!Jó a Horvát,mi Alex születése óta ott rendeltünk mindíg,de egy ideje átszoktunk a Vanilinbe!Az itt van mellettünk a XIII-ban!Próbáld ki!Tök jó!

Viera!
Jók a képek!
Noéminek "szép" a szeme! :roll:

Reni!
Peti is aranyos!
Még mindíg odavagyok a szeme színétől! :lol:

Aréna plaza:már én is elmennék megnézni!Na majd most ,hogy hazajött a barátnőm! :wink:

Sziasztok
Vendég

Mi sajnos itthon maradtunk, Milán csúnyán köhög. Nemsokára indulunk a dokinénihez. :cry:
Vendég

Viera, Lánykád gyönyörű. :-)

Alziza, vanilint ismerem (édesszájú vagyok hehe ), egész jó az is. De olyat nem találtam, amelyik a horvátot verné. :) :wink: Jó, az tény, hogy meg kellene tanulni inkább sütni. :?
Rossz lehet, hogy a brátnődék ilyen hosszú időre kiköltöznek. Ez nekem is nagy szívfájdalmam. :(
Vendég

Alziza:
Noémi meg állandóan tüsszög, de tényleg kb. ötpercenként. Szerintem ebből is alakul valami betegségféle. Pedig nem kellene, mert 30-án 18 hós szuri lesz.

Éjszaka is fent voltunk megint egy órától kettőig, közöttünk próbált aludni,de inkább csak forgolódott, meg hapcizott.
Kettőkor átvittem, akkor meg elkezdett kiabálni, hogy apa-apa-apa, pá-pá!!! :lol:

Erika

Kép
viera

Jaj, Alziza és Kimike: Ne hari, összekevertem a neveket. Szóval a fentieket Kimikének szántam.... bocsi :oops: :roll: (reggel van még)

Erika

Kép
viera

Sziasztok!

Valóban nem voltam hétvégén, mert szombaton mi is Pál-napoztunk, az öcsém Palika, így anyuéknál voltunk. Meg kötögettem sokat... Benéztem amúgy, olvasgattam, de a nagy pesti dolgokhoz én nem tudok mit hozzátenni, azért nem írtam.

Gyerekek rengeteget javultak már egészségileg, talán az orrfolyás-orrdugulásommal még én vagyok a legrosszabbul. Szerencsére!

Lackó pedig most szivacs korszakban van, úgyhogy most sokat foglalkozom vele. Vagyis többet, mint általában. Olyan szavakat használ újabban biztonsággal, amit eddig nem. Pl. ki van zárva, ez durva, ez komoly, úgy gondolom, ha jól tudom, viszont, talán, esetleg. És az órára ránézve fél órás kerekítéssel tudja, mennyi az idő. Szóval tudja, hogy 5 óra vagy fél hat, és ha mondjuk negyed van, akkor mondja, hogy mindjárt fél hat. Szóval azért okos ám nagyon! Emlékszem, a kis sógornőimet 7-8 évesen alig lehetett erre megtanítani!

Tegnap volt egy jó beszólás! Kint kajálunk, Lackó nézi az órát, és hirtelen odaszól az apjának: hú, mindjárt fél hat, és akkor jösz haza! Aztán elgondolkozott, hogy valami nem oké: vagyis nem, mert most nem is kellett dolgozni! 8) 8) 8)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Alziza! Benianya!

Én annak tudatában írtam, amit írtam, hogy - Alziza írta, már látta a gyereket szakember!!!

Benianya!

Ott, ne haragudj meg érte, de anyatársra is ráfért volna egy szakember segítsége, hogy nem tűnt fel a két gyerek közti különbség, és az, hogy a többi gyerek nem csak fekszik egy évesen. :? (Ikreknél meg különösen nézni szokták hogyan fejlődnek...)

Nálam egyébként aranyszabály, hogy csak akkor szólok, ha kérdeznek, mert nekem annyian szóltak be, hogy már elegem volt, baromi változatos dolgokban, a járás csak egy dolog volt-> öltöztetés sok/kevés, evés későn/korán ennyit/annyit vizet/teát/tejet/vaddisznót... szóval a kéretlen tanácsokat nagyon utálom. Ha valamit nem tudok, kb. ugyanannyi megtalálnom a neten, mint másnak, van gyerekorvos/védőnő/szagember/ösztön és ha ezek mind nem működnek van szám, és kérdezek.

Alziza!

Ha jól számolom, akkor 17 hós a gyerek. Ha aggódik az anyja, akkor gyerekorvos és tovább (innen már ízlés kérdése, hogy hova fejlődésneurológia, Dévény, Pető), de jó lenne tudni hogy mit csinál azon kívül, hogy nem jár... Többiek írták mászik, kúszik, beszél, finommotoros cuccok stb. Mert ez önmagában kevés, hogy nem jár. És milyen szakember látta? (BR kisfia 18 hósan kezdett járni pl.)

Ex!

Igen megvolt, 1 mm. :wink:

Marcy!

Akkor már nem kell olyan sokat várni az uh-ra. :wink:

tjuca

Sziasztok Lányok,

valaki kérdezte, hogy Pancsi hogy bírja az tazást: szerintem nagyon jól. Visszafelé amikor jöttünk aludt, de odafelé végig ébren volt, dumált, énekelgetett.

Most baromira nincs időm írni, csak Benianyunak akarok egy gyorsat a szoba kapcsán:

Szóval amikor először láttam a képet a szobáról, az volt bennem, hogy nagyon jó, bár nem az én stílusom, de valami zavar benne.
Elég sokat járattam rajta az agyam és igazából az a két kép zavart, ahogy belógnak az ágy fölé...persze lehet, hogy csak azért mert eltérő a méretűk és én imádom a szimmetriát, de valahogy olyan furának éreztem őket a ferde falon. Ezért is kérdeztem, hogy a szoba másik fele milyen.
Na és akkor sok agyalás után eszembe jutott valami, ami nem tudom nektek tetszene-e, de hátha. Ezt az indiai hangulatot továbbfejlesztve egy "keleti kényelem" szobára gondoltam.

Nem tudom falat akarnátok e festeni, de ha igen akkor egy padlizsános színt nagyon el tudnék képzeni. Ugye ált. azt mondják, hogy kis szobába nem jó a sötét, de mivel ez egy hálószoba, így itt nyugodtan lehet erősebb színeket is alkalmazni és szerintem ez nagyon jól menne a ti stílusotokhoz.
És akkor most jón a keleti kénylem: hogy a padlizsánt feldobjuk arra gondoltam, hogy az ágy középvonalába (vagy kicsit még följebb) és a fal és az ágy találkozásához kellene egy-egy vékony karnist felrakni és erre átlátszó fényes anyagból három-négy színes függönyt lógatni: krémszínűt, aranyat, narancsot, meg még egy vilgágos színt.
Akár úgy is lehetne, hogy az ágy mögé is bemegy a függöny és a másik oldalon meg lazán elkötve: tehát egy baldachin szerű.

Nem tudom mennyire írtam le jól, de majd megpróbálom lerajzolni is, csak ma még be kell fejeznem egy elég komoly konyha tervet.

A nem tudom mekkora a szoba, de a felfesték 7-8ezer forintból kijöhet, de persze akár maradhat ez a világos szín akkor viszont sötétebb függönyök kellenének. A lényeg, hogy ez az átlátszó, kicsit csillogós anygú.
A képek kapcsán: Ha van egyenes falszakasz, ahova elférnek, akkor én oda tenném őket egymás fölé (alul a nagy, felette a kisebb), de akár azt is el tudnám képzelni, hogy párnahuzattá alakítani őket és nagy kényelmes döglős párnát csinálni belőlük.

Hát most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha tetszik az ötlet vagy szívesen látnád rajzban is, akkor szólj.

Elnézést mindenkitől, hogy nem tudok reagálni, de most neki kell állnom konyhát rajzolni.

meteor

Helló csajok!

Mi is itthon dekkolunk mert Pannának magas láza van, görcsös köhögési rohamai vannak és szerintem a füle is fáj.
Doki néni kiírt minket péntekig.

Voltunk a füll-orr-géészeti szakrendelésen is a kórházba mert úgy tűnik mintha fájna a füle.
A betegek a váróban bíztattak, hogy menjek be elsőnek a pici babával (aki egyébként elég jól tűrte a várakozást csak az én karom szakadt le).
Bementünk, bár nem vagyok az a nyomulós típus de olyan szépen kérleltek a betegek.Az öreg picsa orvosnyanya meglátott és azt mondta menjek ki majd szólítanak.
Én persze kimentem mert ilyen hülye vagyok.Ezt követően beszólítottak még 7 beteget -közben Panna elaludt a karomba 39 fokos lázzal- és minket még mindíg nem. Hozzáteszem ő volt az egyetlen kisgyerek. Volt a betegek között egy kórházi dolgozó is aki 2 öreg mami hozott és mondta, hogy majd szól az érdekünkbe, hogy behívjanak.
Azt hiszitek behívtak? Hát nem . Fogtam a gyereket és eljöttünk majd elmegyünk 5000 ft-ért magánrendelésre.
Szívtelen dög a vén picsa, élet és halál ura.
Nagyon kiakadtam.

Bocsi a negatívkodásért.

Minden nap jövök.

Kép

Kép
katus73

Viera!
Sajnálom a bulit, vagyis az elmaradaáást. Pótoljátok feltétlen!!!!!
Apával meg menjetek kettesben plázázni. :lol:
Te, a csajszi még elvan a járókában?
Fú, azért látszik Nonó szeme! Korán tanul sminkelni a lány! :shock:
Reméljük hamar meggyógyul, még jó, hogy nem a szeme fehérje vérzett be!!!!!

Kimike! Sejtettem hogy ez lesz, már mikor irtad hogy taknyos. Hiába, bölcsi bacik. Jobbulást!!!! :wink:
Mit irt a doki?

Jajj, Gab, megzabbantom Lackót, ez a” mindjárt jössz haza” nagyon jóóóó! :lol: :P Küld be a nők Lapjába!!!!!!!
Inhaláltál már dugulás ellen? Tessék már neked is meggyógyulni!!!!! :roll:

Juca, aha értem. :P Hát Te valóban nem vagy az a fajta kéretlen tanácsosztogató ,de nem is tudom elképzelni, hogy gyakran kérdeztél volna-ahogy irod –ellenben unásig kaptál válaszokat. (kajába, öltöztetésbe nem is értem ki miért szólt bele, nekem ilyesmi még gondolati szinten sem merült fel mással kapcsolatban, nemhogy szavakká érjen.)
Én meg a népnevelő Terézanya szerepét öltöm magamra sokszor, főként amikor pl. lónyálat látok itatni a gyerekkel cumisügből, vagy cólát! Na, ez utóbbi amit még egyszer sem tudtam megállni szó nélkül. :shock: :? Na, mert az az anya, tuti biztos lehetsz benne, hogy semminek sem néz utána nemhogy a neten, de még az újságosnál átlapozható újságokban sem.
Az orvosokról meg csak annyit, hogy amíg egy doki azt mondja full szopi mellett a 4 hós gyerekre, hogy ideje elkezdeni hozzátáplálni, mert nem szokja meg majd az izeket, :shock: meg hogy 9-10 hósan nem mászó gyerek csak lusta, hogy az 1 évesre legyintésről már ne is beszéljek, addig szerintem igen is kellenek olyanok akik telefonszámokkal, elérhetőségekkel egyszer csak véletlenül épp akkor teremnek ott, amikor annak a babának arra épp szüksége van. Nekem egy csomó ilyen véletlen találkozásom volt már, csupa pozitív visszacsatolással, és biz hiszek ebben.(is) :P
Egyébként Te miért vitted el Kingát 4 hónaposan Dévényeshez? (remélem jól emlékszem hogy ezt irtad a minap)
Te, mi van már a bölcsivel? Reménytelen ott nálatok?
Nekem is szóltak, hogy csak 2 évesen és 1 naposan vihetem a babót, mert GYED alatt nem vehető igénybe a bölcsi, no de ne tudd meg hány pocakost, meg babát toló anyuval találkozom a bölcsiajtóban!

Ex! Kösziiiiiiii!!!!!!! :lol:

Meteor! Köszi az agyalást, kretaiv lélek vagy ám Te is, hogy nem hagyott nyugodni a gondolat! :lol: Alkotó fantáziád pont ezt a szakmát kivánja neked!!!Tök jó, hogy rátaláltál!!!!Fotóztam, majd töltöm!
Miért pont a konyhával kezdtetek és még mindig ott tartotok? Az a legkönnyebb?

Ma voltunk ismét játszóbölcsiben és még 2 óra után is alig tudtam az urat elrángatni. Nálunk 150 ft. És ezért még alma meg banán is jár! Imádta! Annyira de annyira, még a fél 10-es tömeget is szerette, pedig múlt héten menekült a sokaság elől.. (mi fél 9 re mentünk!)
Így pénteken is megyek,viszem!. Nem is foglalkozik velem, elvan, kenyeret pirit, csúszdázik, ül a kis asztalnál, kirakózik, annyira zabbantanivaló!!!!!!!!Olyan, de olyan nagyfiúúúúúúú!

Ott is elvonult az aszta alá kakilni!
Lányok, nem tudjátok ez mit jelent? Most kéne adnom neki egy bilit? Vagy bevinnem a fürdőbe, hogy már most szokja meg hogy ott kakil? Ez már vagy a 10. alkalom, függetlenül a helytől, amikor bevonul egy asztal alá kucorogni, kakilni. Ezek szerint érzi, hogy most kakilni fog, vagy ez még nem tudatos, csak ösztönös? Tudjátok én még csak nyáron akartam bilizni, vagy még később, de ez a szitu más, nincs ötletetek?
Anyuci azt mondja túl sok most a ruha, várjam meg a nyarat, de ha addig nagyon megszokja az asztal alatt kakilást? Durva lenne ha majd bölcsi ebéd közben bevibnné az asztal alá a bilit, míg a többiek esznek.
:shock: :(

benianya
ákosbenianya

Katus, ez annyira elszomorító. :? És én még azon voltam kiakadva, hogy a kórházban velem hogy viselkedtek... :roll:

Viera, a 18 hós oltást Milán is csak nemrég kapta meg, mert állandóan volt valami, ha más nem egy kis orrfolyás. Azt pedig nem akartam, hogy ráoltsanak a kialakulóban lévő vírusra. Jól is tettem. Mikor végre makk egészségesen megkapta, semmi baja nem lett tőle.

Milán alszik, megyek kicsit rendbekapom a lakást.
Vendég

Katus! Sajnálom!!!!! :cry:
Körzeti doki is irhat fel flcseppet meg nekünk ő nézte meg a füét olyan tölcsérrel, lámpával. Gyerek fülészet nincs?
Én ilyenkor dög anyaoroszlán vagyok, és ha van vér a pucámban ott verem ki a balhét, vagy panaszlevelet irok az orvosigazgatónak! ( viszont dicsétő levelet is irtam már, abból többet! Ki is tüntették az egyik dokit akiről irtam az orvosigazgatónak!Meg több zsák rucit is bevittem. :wink: )
Komolyan Katus ez felháboritó!!!!!!!
Vagy elmennék a nyanya magánrendeléésre, ahol tuti mézesmázas lenne velem, majd a vizsgálat után jól megmondanám neki a véleményem, vagy megkérdezném, mondja meg őszintén, ezt igy miért nem tudta elkövetni a hivatalos rendelésen is?
Gyógyuljatok!!!!!!

benianya
ákosbenianya

Benianya, ez az elvonulás nálunk is menő. :D De a bilire továbbra is kizárólag pelusban hajlandó ráülni. :wink: Próbáld meg elővenni, hátha...

Nem írt a doki gyógyszert, mert vírusfertőzése van. Illetve csak hörgőtágítót. Sokat igyon, kapja a megemelt mennyiségű c vitamint, kapjon köptető és ennyi. A héten nincs bölcsi.
Vendég

Katus, Kimike, és minden kis beteg családja!

GYÓGYULJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az öcsém megint nagyon lebetegedett. 3-kor ébredt éjjel, hogy lázas. Kapott lázcsillapítót, elaludt, 5-kor viszont felkelt, úgy köhögött, nem tudott visszaaludni. 1 hetet volt suliban. Szerintem nem is jött helyre rendesen, meg is lett az eredménye...

Mi majd holnap megyünk vissza, kíváncsi leszek, mit mond a doktornő.

Benianya! Ötletem nincs, viszont azt képzeld el, hogy az öcsém 3 évesen ha kakálnia kellett volt, hogy szólt anyunak, hogy pelenkát kér, elvonult, és abba intézte... Jó, ez egy kórházi szitu után alakult így, de akkor is. Szerintem nem kakálna a bilibe, a bölcsiben meg nem valószínű, hogy a bili a csoportszobában van...

Megyek a konyhába, nem okoskodok, mikor a fene se kérdezett! :oops: 8)

Délután majd még jövök, ha sikerül! Pusszanat!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?