Sziasztok!
Van egy kis félreértés:Emili még nem jár, csak tegnap volt 3 önálló lépése.
Azóta sem.
Csak a tornán 1-1 kósza lépés.
na de majd beindul ő, csak az egyensúlyozással vannak még gondok, meg nem meri elendegni a kezem, biztos érzi hogy bizonytalan még neki.
Mazsi!
Na örülök hogy nincs gond Leával.
Szemászettel igazad van, több doki véleményét is kérd ki!
Hát én eze az oldalon nem találom a babaszépségversenyt, légyszi írd meg pontosan hogy hol kell szavazni!
Helga!
Emilinek is van szívzöreje, van róla papírja is, és a doki ismegnézte a listát, hogy mire lehet kérni támogatást, de ezt nem mondta!!
Na majd ráfogok azért kérdezni!
Dana!
persze mennénk mi is, azért az egy év nagy idő!
Köszi a dicsit neked is!
Timi!
Gratula a fogacskához!De jó hogy észrevétlen fog volt!
Emili mostanában csak 1x kel éjjel, vagy vagy 1x sem
Viszont most 3 óra óta alszik!
persze de. a torna miatt csak fél órát aludt, fel kellett ébresztenem.
De szó nélkül kelt fel, egy hangaj nem volt!
Tornán is ügyi volt, már nem sír.
és a feladatokat is ügyesen csinálja, csak 2-3x kell neki megmutatni, utánna már magától csinálja.Persze ezen felbuzdulva bohóckodik, meg szeleskedik,kapkod, mintha már profi tornász lenne, aztán jön a kopp.
De nem lombozódik le, megy tovább!
Képzeljétek, úgy néz ki megyünk mi is egy kicsit kikapcsolódni 2-3 hét múlva Egerszalókra az új fürdőbe egy pár napra!Már nagyon várom!!
Akarok most venni biciklisülést Emilinek, ezt kapja majd a családtól szülinapra.
A jövőhéten anyáéknál akarjuk először használni, náluk sokat szoktunk bicajozni.Ki is néztem egyet a Brendonban, dönthető támla,ABS!, stb.
Majd holnap elmegyünk belepróbálom hogy hogy ül meg benne.
Emili teljesen beleszeretett a szandijába!reggel hozta nekem, és rárakta a lábára, hogy adjam rá!A tornán is ki volt készítve, hogy majd ráadom, de addig nem volt hajlandó semmit se csinálni, amig rá nem adtam!
Lehet hogy így stabilabban, jobban biztonságban érzi magát a lépegetásnál, állásnál.Vagy csak tetszi neki.
Új tudomány:fujja az orrát a zsepibe!eddig is fújtatott ha mondtam neki, de most úgy fújta, hogy tényleg sok taknya kijött!