Új privát üzeneted érkezett!

Emőke!
Zeneovi:egy cd, rajta gyerekdalokkal, ovis éneklik.Van belőle 5 album.
http://www.lemezajanlo.hu/lemez/849

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Lorca, egészségpénztár magánszemélynek szerintem se érdemes, hacsak nincsen rengeteg pénze, vállalkozása stb és nem bánik nagyonnagyon ügyesen az adólevonásos dolgokkal. Nekem van MKB, de nekem is a cég fizet bele havonta ahogy Panka is írta cafeteria rendszerben, én meg szépen elhasználom, mintha egy másik zsebembe tették volna a pénzt..én nem fizetek bele, mert annyit úgyse tudnék amennyi már adólevonást eredményezne. De abszolút laikus vagyok, valaki biztos meg tudná magyarázni, h miért jó :wink:

Vettem siesta szandált, miután ma sem érkezett a pablosky semmilyen méretéből sehová, gondoltam nekünk jó lesz siesta ha már eddig az volt a sztár. Olyan mint az Emilié csak más színű. Panka, Emilinek elől meddig ér benne a lába? Boldinak egy ujjnyi elől hiányzik.
Kicsit böte benne szegény, mászni se tud olyan ügyesen, rá is esett az arcára, kicsattant a szája, én pedig megint abba az irányba tolódok, h nem kell bentre cipő amíg nem tud járni rendesen, mert mászni nehéz benne :(

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi!
Emilinek kb. 1 cm van a lábujja előtt.Ennyi kell azt mondták.A tiétek hányas méret?A miénk 19.
Szegény Boldi, sajnálom az esést! :( Meg kell nekik szokni még hogy van rajtuk vmi, hisz eddig sose volt rajtuk cipő, abban más a járás.De szerencsére Emilit egyáltalán nem zavarja, pedig én is féltem tőle hogy milyen lesz neki mászni benne, meg lépkedni, de én még az üzletben letettem a földre(volt egy szőnyeges rész), és néztem hogyan mászik, lép benne.Még a gatyaszárat is felhajtottam, hogy jól lássam a lábát, meg az egyik lábáról levettem a zoknit, hogy jobban lássam benne alábát. :wink:
Nyugi, Boldi is meg fogja tanulni, de ha most nem, akkor majd a következő cipőnél.szerintem csak pár percre add alábára naponta, növeld azidőt fokozatosan.Inkább essen benne aszobában mint kint a betonon.Meg esetleg meg lehet próbálni egy kicsit mezítláb ráadni, hogy jobban érezze benne a lábát.Aztán majd látod, hogyan bírja.

Kép
pankaa

Sziasztok,
Egy kis reklám!
Eladó lakás!!! (még nem 100% a ház, de szeretnénk ha az lenne)
Szerintem jó. Bölcsi, ovi, suli, sétaterep, játszótér, Ringató a közelben. Ajánljátok bátran!
http://www.ingatlan.com/h1717521

KépKép
bozotka

Panka, 20-as. Boldinak is 1 cm, akkor jó.
Amúgy a Haris közi szaküzletben vettem, nagyon pici a bolt, egy babakocsi alig fér be (kicsit furcsállottam is üzetpolitikailag..), és nem túl készséges fiatal srác.. A harántboltozat szerinte kell, szerintem meg ő nem kompetens, ezzel együtt úgy döntöttem, h a siesta jó lesz, bár a fickó nem volt jó cégér :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Lin,
Jobbulást nektek is!

Lorca,
Passzolom az egészségpénztári dolgokat. :?

Ági,
Puszik Boldinak. De szerintem neki még nem kell a szandi. Viszont az jó ötlet amit a Panka írt, mire a Boldi megtanul járni addigra megszokja a cipőt is.

Panka,
Gratula a Emilinek a lépésekhez.

Peti is kapott egy szandit, semmi extra márka, ott gyártják ahol a Falcont és az az árkategória is.
Lora, nagyon sok zetpol cipőcske volt az üzletben!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok az újsütetű menő manóknak-Peti, Emili!

Mazsi- bár nem vigasztal, de nekem olyan cukik a kicsik szemüvegben, kis okos képük lesz tőle.

Május-milyen a korai fejlesztő? Meg vagy elégedve?

Mónika-nálunk is takonykór van valami hasmenéssel elegy.
Kellett nekem dicsekedni, hogy jól vagyunk.
Jobbulást.
Linéknek is jobbulást!

Nem tudom, miért van, de a Bercinek valami hajlama van a taknyosságra. Lehet az orrmandulák közrejátszanak? Lorca-mit gondolsz?
Az a legriazstóbb,hogy be vannak dagadva a szemei is!

Megint bölcsi- nem kell, sőt nem szabad több bölcsit megjelölni.
A vezetőnők összeülnek és rangsorolnak, aki több helyre jelentkezett, azt a végére rakják. Ha mindenki összevissza jelentkezne, szeptemberben nagy kavar lenne, hogy akkor most ki jön végül, ki megy máshová.
Ha az egy megjelöltben nincs is hely, könnyen lehet hogy ajánlanak mindenféleképp egy másikat.

Emőke- Sziasztok!
Dana-remélem, már jobban alszik Laura!

Bella

Kép

Kép
bella2

hali!

ma megjártuk az ortopédiát :lol: hálistennek semmit nem talált a doki :lol:
már némi motiváció hatására egyébként sután de mászni kezdett...
kapja a Nurofent és ha pénteken sem javul akkor esetleg megröntgenezi...

szemészet
egyenlőre csak egy kis lámpácskával nézte a szemét gondolom a pupillatágítás után többet tud mondani :shock:

egyébként szeretném megmutatni más szemésznek is, több szem többet lát alapon... :lol:

van egy csomó ismerős akinél szemüveges a gyerek és sajna többen is vannak akiknél már 6 hónapos kora óta szemüveges a kicsi :shock:
nem tudom,nem értek hozzá egy kicsit sem úh ezért szeretném több dokinak megmutatni :wink:

lin
Tapasztó dr gyerekszemész?

Dana
kb 1 hónapja látom rajta hogy a bal szeme befelé kancsalít főleg ha fáradt...
de a család még nem látja (állítólag :shock: )

körfelhívás! :oops: :lol:
anyukám (a megkérdezésünk nélkül) benevezte Leát egy "területi " gyerekszépségversenyre :lol:
légyszi szavazzatok Leára a www.baon.hu oldalon!!!!!!!!!!!!!!!!
a szavazás részleteit ott találjátok...naponta egy emailcímről 1 szavazat mehet 1 gyerekre :lol:

Botondnak és Gráétának gyógypuszik!

majus
lementettem a fotós oldalt :wink: köszi :lol:

lorca
nekem is addig volt egészségpénztári tagságom amíg a cég fizette anno...már nincs :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Nekünk is csak álláshoz kell ráadni a cipőt. A konduktor azt mondta akkor viselje mindig, ha már többet áll és megy mint mászik. Szerintem kb úgy mint Brigi. :roll:

Szörnyű napom van... Szegény Beni a Petőből haza felé csak 20 percet aludt. Majd 3-kor az oltás után 10 percre elaludt a babakocsiban. A köcsög szomszéd is akkor jött haza látta, hogy alszik a gyerek, amint beért a lakásba elkezdett fúrni. De ki van zárva, hogy egy lyukat is kifúrt, de arra elég volt, hogy Beni űvöltve felriadjon és nem tudtam megnyugtatni. Bármit tettem nem ment csak sírt, sírt. Fogtam be a babakocsiba lementem vele. Másfél órát sétáltunk de nem aludt vissza. Szegénynek hiányzik az a 3-4 óra alvás! :roll: Most viszonylag el van, de este 9 még nagyon messze van....

Dana! Azért kellett GAC mert echodenzek voltak a vesék és ciszta volt az agyába. Már terhesség alatt is mindig volt valami, miért lenne ez másképpen most. :roll: Húúú de passzív vagyok! :oops:

Mónika! Jövő héten kezdődik a haladó csopi hétfőn, szerdán lesz. Mi is abba járunk. Meg Adrián és Sirin is. Képzeld ma Beni le itta magát és nem volt nálam body. Beni Sirin virágos csodaszép bodyjában feszített. :lol: Botondnak jobbulást!

Helga! Képzeld szívzörejre a kedvezmény 1 éves korig érvényes. Ezt buktuk!

KépKép
csongria

Panka! Nagy, nagy gratula az önálló lépéshaz. :D

Egyébként én jól vagyok kutya bajom!

Bella! Az Illosvay téri bölcsiről halottál valamit?

KépKép
csongria

ria
ne legyél szomorú!!!!!! olyan szép kisfiad van! :lol: :wink:
nálunka nagyon nyűgi napokon még mindig a hajszárító segít :oops: :lol:

hihetelenek a szomszédaitok :twisted: ennyire azért talán nem újak azok a lakások hogy állandóan fúrni kell! :shock:

Sirin?milyen eredetű név? kislány vagy kisfiú? bár ha virágos a body sejtem :oops: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

pankaa
pont tegnap este a szandi láttán akartam kérdezni h Emili jár-e már mert nem emlékeztem... :oops:

Lea mászik magától!!!! :lol: :lol: :lol: úgy örülök!
tudom, hogy eddig is nyugodtabbnak kellett volna lennem de most azért nagy kő esett le a szívemről! :oops:

a mi új tudományaink
a játékbaba, anya szemét megmutatja...
tanul puszit dobni...egyenlőre a tenyerét a szájához teszi a "dobj egy puszit " felszólításra, de nem dob :oops:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi! Örülök, hogy mászik Lea. Sirin kislány. Törökök. De hihetetlenül szép kislány. Göndör fekete haj, gyönyörű hosszú fekete szempillák... mondjuk nagyon szép az anyuája is. Sőt ma láttam a nagypapát(utólag derült ki hogy ő a papa, én azt hittem ő az apuka) :oops: :lol: Szóval ő is igen csak fess volt... :oops: :lol: Akik fúrnak új lakók!!! De gondolom szétverik a lakást mert tele van egy konténer téglával. Komolyan mondom én 18 évig panelba laktam de annak jobb volt a hangszigetelése mint ennek!!! :evil:

KépKép
csongria

lin
most olvasom csak...
BOLDOG SZÜLINAPOT! :lol: :lol: :lol:

pankaa
az előbb a GRATULA lemaradt Emilinek! :oops: :lol: most már tényleg nincs megállás :wink: :roll:

bella,ágiboldi
köszi a vigaszt,nekem is tetszenek a szemüveges kis okostojások...de az enyémen látni... :shock: meg kell szokjam... :oops: ráadásul olyan benga keretek vannak ilyen törpilláknak :roll: de majd szétnézek...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Ria,
A fenebe! Akkor egy-ket heten mult, hogy olcsobban juthattatok volna az oltashoz!!!! :cry: Azert a dokitok nem semmi, hogy nem vilagositott fel Titeteket errol a lehetosegrol!!! Most meg mar keso??? Biztos ez?? O, ha par hettel ezelott kerul szoba ez a dolog! :(

Lin,
Boldog szulinapot! Remelelem, Greta jobban lesz, es nem fog az unnep tiszteletere orankent ellenorizni Teged!

Mazsi,
Ugy orulok, hogy Lea jol van es maszik! :)

Lorca,
Nekem Tempo egeszsegpenztari kartyam van, nekem is a ceg fizeti, ha az nem fizetne, nekem sem lenne. Amiatt szeretnel ilyet, mert esetleg vallalkozokent az adobol leirhato a befizetett osszeg??? (vagy ez hulyeseg?) Mert maskepp nem eri meg szerintem.

Timi,
Jo sielest!! Zakopani-ba mentek? :lol:

Panka,
Gratula az uj jaro babanak!!!

Torta: en mostmar klasszikus tortat tervezek, normalis, tojasos piskotat, arra valami turos-tejszines krem. Az unnepelt ugyis szettapiskolja.

KépKépKépKép
thelga

Köszönjük a jókívánságokat! Botond javul. Ennek látható jele, hogy ma már nem volt hajlandó szopizni (bezzeg tegnap egész nap a cicin lógott), kezd visszajönni az ekcémája (érdekes ha lázas mindig elmúlik) és nem volt lázas sem nappal. Teljesen normális kivéve, hogy megy a hasa és nem hajlandó enni. A tápszert, Sinlacot kihányja, viszont a pirítós megy neki, ezzel bevezettük a glutént. Dokihoz persze ma se jutottunk el. Nem folyik az orra, nem köhög, issza a vizet ezerrel, így a kiszáradás veszélye sem fenyeget, már nem lázas, remélem nem lesz gond az este.

Lorca,
Beceneve az Öcsi és a Husi. A Boti néha kicsúszik a számon, még nem barátkoztam meg vele. Más becézést nem ismerek.

Mazsi,
Sirinék Azerbajdzsánból jöttek.

Ria,
Akkor találkozunk, jönnek Lőrincék is együtt lesz a nagy csapat.

Timi,
Jó síelést! Egy napra menni elég húzós lesz. Mindketten síeltek?

Május,
Pont én is így jártam kb. 1 éve, azóta se találtam meg a fotóst.

Üdv:
Mónika

mmónika

Sziasztok!

Már délután akartam írni,de elaludtam a gép elött :oops: :D Annyi erőm még volt,hogy bejelentkezzek.
Köszönöm az érdeklődést.Tegnap már csak 4-szer kelt /vagy Én nem hallottam meg/,De most fekvés után már 1 órával felsírt. :twisted:
Pedig nappal se veszem észre,hogy fáradt.Ma nekiállt homokozni a virágfölddel.Eléül és mondja nem-nem,de azért is belenyúl. Ha szólok neki meg rámnéz összehúzza a szemét és elneveti magát,hogy lássam a két fogát elől.Na ilyenkor még haragudni se tudok rá.

Sági
Nem tudom fog lesz-e mert nem mutatja meg,de ha benyúlok a szájába fenn hátul a duzzanat leapadt neki.Petinek is a rágófogak nönek?

Panka
Gratula a lépegetéshez.
Ti is mennétek Hollandiába?Jó az avatar és a kiskép.

Timi
De jó nektek mentek síelni.Lillust is viszitek?Kölcsönözni nem lehet sífelszerelést?Vagy úgy még drágább?

Nanica
Gratula az álláshoz!
Nem is hallottam,hogy a vas ilyeneket produkál.Nálunk is van,hogy megkérdezésem nélkül adja Apósom a kaját. :twisted:

Erröl jut eszembe:vasárnap megyek be a szobába Apósom játszik a Laurával,és pont akkor akarta lábra állítani mikor benéztem.Mondja neki kislányom te még mindig nem akarsz menni?
Fogtam magam és kifordultam,mert szerintem rosszat szóltam volna. :twisted:

Lorca
Milyen tananyagba tanultátok a kiscicákat?
Előre is köszönöm.Lehet,hogy te jobban le tudod írni,mint egy szakit megkérdeznék.

Blin
Jobbulást Grétának.Éjszaka gondolok rátok.Van olyan kenöcs amibe eukaliptusz van és a mellkasra,hátra kell kenni.Ez felszakítja a köhögést.Nem hallottál róla?Olyan mint minket gyerekkorunkba bekentek zsírral és dunckötésbe.
Boldog szülinapot!nneplés lesz?

Emőke
Jó védőnénitek van. :shock: Látom Panka már írta a zeneovit.Ovisok énekelnek rajta és mondokáznak.Szerintem nagyon szuper.

Ágiboldi
Nem akarok okoskodni ezt előre le is írom.De Boldi már feláll?/sajna nem emlékszem mit írtál :oops: /Szerintem ahogy Panka és Sági írja.Dani a kocsicipőt se szerette az elején.Űvőltött egy hónapig mikor ráadtam.Én személy szerint ha csak mászik nem adnék rá cipőt.Ha stabilan áll esetleg akkor szoktatnám.De ez az Én véleményem.

Bella
Ez a bölcsit ahogy leírtad,eszembe jutott,hogy itt egy csaj szídta a másik bölcsit,hogy oda nem íratja,mivel hogy bánnak a gyerekekkel.Végül mégis odakerült.De az óvónők nem repdestek tőle,mivel a másik vezetőnő elmondta miket mondott róluk.
Jobbulást Bercinek.

Mazsi
Jelentem,szerettem volna még most szavazni,de sajna a regisztrációs e-mailt még nem küdték.Holnap pótlom.Megnéztem a képen Leát.Nagyon aranyosan dugja ki a nyelvét.Látni ő is sokat huncutkodik. :D
Laura is ha fárdt akkor kancsalít,de megvárom Lorca mit ír és lehet akkor megkérdem a háziorvost mit szól hozzá.
De jó,hogy rendeződött a mászás!Én is paráztam volna a helyedbe.

Ria
Akkor a terhesség alatt is sokat idegeskedhettél.De most már egy aranyos fiad van.Részvétem a szomszéd miatt.

Helga
Én is szeretném,ha a tortába nyúlkálna Laura.Olyan aranyosak akkor.MIkor a Daninak volt az első még ösztönöztem is.De a családnak ez nem tetszett.
Áron hogy van?Alig írsz róla.

Móni
Ekcámája mitől van Botondnak?

KépKép
KépKép
dana 1

Dana, igen, feláll, bármibe kapaszkodva megy is, pl. kanapét körbejár, átkapaszkodik asztalba és megy tovább. Tehát a többet áll mint mászik feltételnek megfelel.. épp ezért próbálkoztam.

Kép
Kép
agiboldi

Jóreggelt! :)

Tegnap sikerült sírucit venni, úgy örülök! :lol: :lol: :lol:

Lin!
Isten éltessen sokáig! :)

Dana!
Lillát nem visszük síelni, anyukám vigyáz majd rá. Kettesben azért élvezetesebb csuszizni, mint egyedül. A lécet és a cipőt kölcsönözzük, egész jó áron jutottunk hozzá. :)
Lillus is szeretné a virágföldet, de nálunk a földön nincs növény. Így mindkettő evészete elkerülhető. :)

Móni!
Már Lilla sem eszi meg a SInlacot, se a tejpépet. Így most vacsira főzit kap. :roll:

Helga!
Pont a tortán filózva gondoltam én is erre, hogy piskóta alap, túrókrémes feltéttel. Szerintem ez teljesen jó lesz. :)

Mazsi!
Lehet, hogy azért nem mászott Lea, mert megviselte az esés. Most, hogy már feldolgozta, mehet minden a régi kerékvágásba! :) Örülök! :D

Ria!
Remélem a mai napotok már jobb lesz! :) Lillát is kiborítja, ha nem úgy alakul a napunk, mint a megszokott. Hiába, azért kicsik még, kell az állandóság nekik!

Panka!
Gratula Emilinek! :) :)

Még akartam valamit, de nem jut az eszembe. :roll: :roll:
Mindjárt fél 8, és Lilla még alszik!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, megvan mit akartam! :)
Lillus növesztett egy új fogat! :D :D Én mindig fent néztem és tegnap a dokinéni is azt mondta, hogy a felső 2-esek nőnek, erre ma reggelre a jobb alsó 2-es kibújt! :D :D :D :D Úgy örülök, semmi nyüszi, nyafi nem volt! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Ria!
Az Illosvay téri bölcsiről nem tudok semmit :(max annyit,hogy van mellette egy jó ovi, de oda nem körzetisnek szinte lehetetlen bekerülni, mivel Alsórákoson ugye nagyon sok a sok lakásos társasház, így hatalmas a túljelentkezés. Ti oda tartoztok? Védőnődnél tudsz még érdeklődni esetleg.

Nézd meg a mi bölcsinket- a Bácskai utcait, ott is nagy a túljelentkezés-de nagyon pöpec bölcsi, gyönyörű kert, nagyon komolyan vesznek mindent a gyerek érdekében anyukát le is szidják akár :roll: . És ősztől a kiscsoportban egy jó gondozónő páros lesz. Onnan nagyon jó a közlekedés, gyalog is közel van a Thököly-Hungária kereszteződés. 7-es busz, 1-es villamos, de a Mexikói úti végállomás sincs túl messze.
(Már felsejlett bennem, hogy mégiscsak be kéne jelentkezni, így másodszorra azt sugallták,hogy könnyű lesz bejutni, várják Bercit.)

Mazsi-megnéztem Leát :D , nekem jobban tetszenek az ilyen spontán fotók, mint mikor felnőttes pózokban fényképezik a gyereket műteremben. Regisztrálok és szavazok!

Bella

Kép

Kép
bella2

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, majd szombaton ünnepelünk, mert öccsém barátnőjének akkor van és így egyben lesz tartva. Torta lesz, nagyja ajándékokat már megkaptam, apa még tartogatja szombatra. Azért kaptam tőle tegnap egy száll rózsát.

Kicsit jobb volt az éjszakánk mint tegnap, de azért még sokszor kellt, ráadásul apa éjszakás volt és még két éjszakája van. Így rám marad az ébredés.

Mazsi: Igen Tapasztó és felnőtt és gyerek szemész.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Mazsi-
engem nem enged regisztrálni! :?:

Bella

Kép

Kép
bella2

sziasztok!

Dana
ne add fel légyszi! :lol: :wink: az egyik email címemre nekem is csak későn jött meg a regisztráció... :twisted:

bella
nem tudom mi lehet az oka :shock: egyáltalán nem enged regisztrálni vagy csak nem küldi rögtön neked sem a visszajelző emailt?

az tény hogy nem ez a legelőnyösebb arca a kisasszonynak már ha a szépséget klasszikus értelemben vesszük :oops: :lol:
viszont az ördögfióka kategóriában simán viszi a pálmát szerintem :lol: :lol: :wink:
én nem bizti hogy ezzel a képpel neveztem volna, na de, ha már bent van akkor SZAVAZZUNK 1000-el!!!!!! :lol: www.baon.hu

timocska
Lillus teljesen elkényeztet téged :lol: 1/2 8 kor még alszik? :wink:
Gratu az új fogacskához!
Dr nő hogy képben van a fognövesztés tekintetében :shock: :wink:

Lea csak húzogatja a mézesmadzagot előttem :roll: időnként éjszaka csak 1x kel máskor (mint tegnap éjjel) 1000x :twisted: nem értem...
persze a szájába ő sem enged benézni de ha a foga jönne akkor a Nurofen amit most kap a lábára csaksegítene neki... :roll:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Kezdünk jó utra térni az éjszakákkal kapcsolatba.Éjjel csak kétszer kelt.

Ágiboldi
Milyen ügyes már Boldi.Ne idegeskedj bizti meg fogja szokni a cipőt.Tényleg próbáld csak rövid időre adni,esetleg akkor mikor nem fáradt./aztán lehet majd Én jövök panaszkodni,mikor Laura nem veszi fel a cipőt :? /

Timi
Gratula a fogacskához.
Tényleg jó egy kicsit kikapcsolódni gyerek nélkül.Már Én is áhítozok egy ilyen nap után.Sajna nálunk nehezen lehet megoldani,hogy vigyázzon valaki rájuk.

Bella
Tényleg jó bölcsit fogtatok ki.Csak a gyerekekkel foglalkoznak ahogy írod.

Mazsi
Én meg még mindig nem kaptam e-mailt,hogy regisztráltam.

Torta:
Igazából még nem gondolkodtam,de a Timi féle jól hangzik.
Van egy süti receptem ami tej-és tojás nélküli.Igaz Én fél tepsibe szoktam csinálni és lekvárt rakok bele,de szerintem torta alapnak nagyon jó.
Leírok ha nem gond:/RIA Ezt mentsd el,levélbe akkor nem írom le/

2 bögre liszt
1 bögre cukor
1 sütőpor
1 vaniliáscukor
3 evőkanál kakaó
2 evőkanál olaj
1 bögre víz/Én azért másfél pohárral szoktam rakni/

Fél tepsibe sütjük,kivajazzuk és lisztezzük.Kb.az egész fél óra alatt megvan.Szoktam csak porcukrot szórni rá,de valamikor kettévágom és baracklekvárral ízesítem.

Bicikli ülés:
Nem tudom ki említette,de tegnap gondolkodtam rajta,hogy Danit ilyen korba már vittem.Laurával is azt hiszem el kell kezdenem.
Ti nem gondolkodtok rajta?

KépKép
KépKép
dana 1

Mazsi
Várom az e-mailt,de azt olvastam óránként szavazhatok?Igaz?

KépKép
KépKép
dana 1

Sziasztok!

Mazsi,
engem sem endeg regisztrálni, de várok türelmesen. :D

Timo,
Gratula az új fogacskához!!! :D

Dana,
mi már erősen gondolkodunk a biciklis gyerekülésben. Hátha kap Peti egy kis zsebpénzt a szülinapjára és mi meg kipótoljuk és veszünk egy jó kis ülést.
Vendég

Timi
Akartam kérdezni,hogy most főzit adsz az az ebédje,vagy más fajtát kap Lillus?

KépKép
KépKép
dana 1

timo
hurrá fog, a nyüszi meg megvolt már a múltkorival bőven :lol:
kele szerencsére még eszi a sinlacot :wink:

ágiboldi
sztm hagyd a cipőt egy időre, próbáld meg pár hét múlva újra

bella
a koraival most már n meg vagyunk elégedve, de az eleje n döcögősen indult :evil:
heti egyszer megyünk, egyik héten a mozgását fejlesztik, másik héten az egyéb lemaradásokat próbáljuk behozni. de én továbbra is nagy dévényrajongó vagyok, sztm a mozgásra az a legjobb

dana
a bicigliülés sztm mehet, bár az alapszabály ott is érvényes, h akkortól lenne szabad használni, amikor már magától fel tud ülni..

majus3

Készülni kéne az órámra. :oops: Ágiboldi effektus? Ha már számítógép, akkor mindig idemászik valahogy a babane. :twisted:

Böcsőde:
Csak hogy kedvet csináljak. :wink: A bölcsi zuglói. Szomszéd gyerkőcre most mi vigyázunk, amíg nem jön nagymamája. A bölcsiben két csoport van, négy bölcsisnénivel. Az egyik elment, megpályázott egy vezetői állást. A másik tanul, felmondott. A harmadik megbetegedett. Ma a negyedik egész nap egyedül van, 24 !!! gyerekre! A vezető szerint már máskor is volt ilyen, majd megoldják. Majd... A szobatiszta gyerekekre többször nincs elég idő, bepisilnek. Tegnap nem tudta fogadni senki a gyereket, mert nem volt rá idő, sírva kellett betuszkolni a tömegbe, mert az egyetlen gondozó fülig volt a reggeli melóval. Délután hamarabb kellett őket ébreszteni, mert különben nem végeznek időre az uzsival. Még szerencse, hogy ez Zugló egyik legjobb bölcsije, mi lenne, ha nem az lenne?!

Timocska,
Új fog és még alvás is? Teljesen el vagy kényeztetve. :lol:

Dana,
Fejlődéslélektant és pszichológiát is kellett tanulni négy félévet, már nem emlékszem, melyik volt. Főként a kép ragadt meg bennem, ahogy a cicát mutatták egy vödörszerűséggel a fején. Nem gondoltam előtte, milyen vicces dolgokat kell megtanulni ahhoz, hogy tanári diplomát kapjon az ember. :lol:

Mónika,
A becézést azért kérdeztem, mert már leírtam, hogy Boti, azátán visszagondoltam, hogy te még nem írtad le, gondoltam, inkább megkérdezem. Van Botond ismerős a játsziról, így nekem teljesen természetes ez a becézés. De mindig rákérdezek ilyenkor, mert én pl kifejezetten utáltam, amikor Flórinak becézett valaki. Mert az olyan fúúúúj. 8)

Helga,
Egészségpénztárnál az adóból a befizetés 30%a leírható, akkor is, ha nem vagy vállalkozó. Csak épp a kezelési ktg és egyebek után nemis tudom, marad-e annyi, hogy megérje.

Csongria,
3-4 óra alvás az nálatok jellemző? A mai napért nem irigyellek, de akkor alapban igen. :lol:

Mazsi,
Bénázok. :oops: Hogy lehet szavazni?

Kép KépKép
lorca

Dana,Sági
igen, mától óránként lehet szavazni!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
most beszéltem az öcsémmel azt mondja, van, hogy 1 nap mire megküldik a visszajelző emailt :twisted:

bicajos ülés
már alig várom, hogy kicsit jobb idő legyen és mehessünk (pl Soltvadkertre fagyizni :oops: ez kb 20km oda-vissza)...még nincs ülésünk de az egyik jóbarátunknak kerékpáros üzlete van, így pillanatok alatt beszerzi nekünk amit kérünk :lol:
szerintem a húsvéti nyuszival megbeszélem, hogy egy ülést hozzon :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

lorca

1. www.baon.hu oldalon jobb felső sorban ráklikk a "regisztráció" fülre
2. megadod amit kér és idővel küld egy visszajelző emailt követed az ott leírtakat majd
3. bejelentkezel az oldalra---megkeresed Leát--- klikk a sztárfotójára és megjelenik mellette egy 5 jegyű szám azt bepötyögni ----klikk a "szavaszok" fülre és 1 óra múlva ismételheted :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Dana!
Ebédre persze, főzit kap Lilla. De eddig is azt kapott!

Irigykedem a bicajos ülések és bicajozások iránt, nekünk még bringánk sincs! :oops: :oops: :oops: Otthon anyukáméknál van, majd kerekezünk ott. :)

Mazsi!
Én is regisztráltam, várakozom! :) :) Tényleg kis ördögfiókának néz ki Lea azon a képen, cuki nagyon! :) :)

Lorca!
Nekünk már csak Lorca maradsz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Én nem látom Leát, hol kéne keresni? Vagy csak regisztrációval látszik? Csak én vagyok béna? Én csak felnőtt macákat látok ebben az újságban :oops:

Kép
Kép
agiboldi

ágiboldi
a jobb oldalon (a regisztrálás, bejelntkezés alatt) fut egy hirdetés "gyerekfotó-pályázat" rá kell klikkelni és megjelennek a gyerekfotók :wink:

mennem kell nőgyógyogyóhoz :twisted: folymatosan mensizek...tudom, hogy szopi alatt minden lehet de ez már kicsit sok (k) :shock: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi! Én jan. 5. óta mensizek folyamatosan! egy-két nap kimarad, aztán indul megint :twisted: Voltam dokinál, azt mondta ez is normális a szoptatás alatt/után, csinált uh-t is. Mivel már nincs szopi megint a régi fogamzásgátlómat kezdem szedni, azt mondta az majd rendberakja. Még nem rakta :evil:

Na megkeresem Leát :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Mazsi,
Szavaztam. :) Elsőre elrontottam a regisztrációt (nem is én lettem volna, ha nem) és már nem akart még egyszer beengedni. Szerencsére van másik email címem is. :D

Mensi:
Tényleg minden lehetséges. Nekem eddig kettő volt, de 29 napra, mintha mindig is így működött volna. :lol:

Timocska,
A Flórikánál minden jobb. Be kell vallanom, amikor először hallottam élőben, hogy Lorca, nem tudtam azonnal azonosulni a felszólítottal. :wink:

Na, már megint mehetek melózni, nem érek így a végére annak, amit csináni akarok..

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Aron megkapta az elso komolyabb cipellojet :)
Egy elefantent, 20-ast. A Deichmannban vettuk, kaptunk hozza egy muanyag merot, amivel a gyerkoc labmeretet lehet megnezni, az alapjan Aronnak 19-es a laba. Valojaban a keresztelo miatt kapta, egy edzocipoje van, amit a kocsiban hasznalunk, de hat ez nem igazan unnepelyes.

Ja,es ha mar arra jartunk, beneztunk a Kengurugoldba, de irto draga, es utana atmentunk a cunda-ba is, es vettunk apanak egy nagyon jo kis borkabatot, nagyon jo aron. Egyebkent learazasok mar nem igazan vannak, viszont lattam nagyon szep unneplot kisfiuknak 1900ft-ert (nadrag, feher ing, melleny) 6000 ft-rol araztak le. Anyukamek mar Szegeden megvettek ugyanezt, de ugy latszik, itt is kaphato.

Timo,
A ketszeri fozelek ebedre es vacsorara kulonbozo, vagy ugyanaz? Te fozod, vagy bebietel?

Lorca,
Az is gond meg az egeszsegpenztari kartyakkal, hogy nem minden gyogyszertarban tudsz veluk vasarolni, kulonosen igaz ez a TEMPO-s kartyaval. Bar egyre tobb gyogyszertarban lehet ilyenekke fizetni.

Bölcsi: akkor most mikor is erdemes jelentkezni???? Ha jövő marciustol szeretnem (nem igazan szeretnem, de muszaj) Aront bolcsibe iratni, akkor mikor erdemes jelentkezni??

KépKépKépKép
thelga

Mazsi,
Mennek a szavazatok két címről is!!! :D :D :D
Mensit sajnálom.

Május,
Kele is magától fog felülni és akkor vesztek bringát, üléseket és irány mondjuk Szentendre. Én már alig várom!!! :D

Akár együtt is járhatunk majd bicajozni is! :D :lol:

Lorca,
Ez melyik bölcsi zuglóban? Bocsi, de a Flórikánál tényleg minden jobb lehet. :D Na és szólít valaki így? :lol:

Helga,
Én is jövő márciusban tervezem bölcsibe adni Petit és a jövő heti progi lesz a bölcsik felkeresése esetleges feliratkozás.
Vendég

Mazsi,
Valamiert nem tudok a jobb oldalon levo gyerekfoto-palyazatos linkre kattintani? Tegnap meg sikerult :( Lehet, hogy tul van terhelve az oldal? :D

KépKépKépKép
thelga

na megjöttem...

azt mondta a doki, hogy most 10 napig szedjem kettesével a Cerazettet az majd rendberakja... :shock: na kivi vagyok...
ez így kicsit gáz :twisted: apjuk már lassan más után néz... :oops: :lol:

KÖSZI AZ EDDIGI SZAVAZATOKAT!!!!Csak így tovább :wink: Óránként lehet szavazni! :wink:
Sajna nem lehet látni meylyik gyerek hány szavazatnál jár... :cry: :roll:

Helga
ha rákattintasz a gyerekfotópályázatos hirdetésre ledobja egy külön ablakba és azt kell megnyitnod...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi,
Igen, hiányoltam is, hogy nem látni ki hol tart.

Nálunk is általában 3 órát alszik napközben Peti, ha szerencséje van és otthon vagyunk. Ma már túl teljesített, de még mindig alszik. Sokkolta a déli bevásárlás az Árkádban. :lol:
Vendég

Mazsi, :lol: nálunk is gáz, Boldiapu szerint a cerazette (mert múlt hétig még az volt) úgy véd a terhesség ellen, h a folyamatos mensi miatt úgyse csinálunk semmit :lol:
Fura ötlet a kettesével szedés, feltétlen számolj be, h mi volt, versenyezhetünk, h kinek áll el hamarabb!

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Van egy kis félreértés:Emili még nem jár, csak tegnap volt 3 önálló lépése. :wink: Azóta sem. :? Csak a tornán 1-1 kósza lépés. :lol: na de majd beindul ő, csak az egyensúlyozással vannak még gondok, meg nem meri elendegni a kezem, biztos érzi hogy bizonytalan még neki. :)

Mazsi!
Na örülök hogy nincs gond Leával.
Szemászettel igazad van, több doki véleményét is kérd ki!
Hát én eze az oldalon nem találom a babaszépségversenyt, légyszi írd meg pontosan hogy hol kell szavazni!

Helga!
Emilinek is van szívzöreje, van róla papírja is, és a doki ismegnézte a listát, hogy mire lehet kérni támogatást, de ezt nem mondta!!
:twisted: Na majd ráfogok azért kérdezni!

Dana!
persze mennénk mi is, azért az egy év nagy idő! :wink:
Köszi a dicsit neked is!

Timi!
Gratula a fogacskához!De jó hogy észrevétlen fog volt! :wink:

Emili mostanában csak 1x kel éjjel, vagy vagy 1x sem :wink:
Viszont most 3 óra óta alszik! :shock: persze de. a torna miatt csak fél órát aludt, fel kellett ébresztenem. :(
De szó nélkül kelt fel, egy hangaj nem volt! :shock:
Tornán is ügyi volt, már nem sír.:)és a feladatokat is ügyesen csinálja, csak 2-3x kell neki megmutatni, utánna már magától csinálja.Persze ezen felbuzdulva bohóckodik, meg szeleskedik,kapkod, mintha már profi tornász lenne, aztán jön a kopp. :lol: De nem lombozódik le, megy tovább! 8)

Képzeljétek, úgy néz ki megyünk mi is egy kicsit kikapcsolódni 2-3 hét múlva Egerszalókra az új fürdőbe egy pár napra!Már nagyon várom!! :D

Akarok most venni biciklisülést Emilinek, ezt kapja majd a családtól szülinapra. :wink: A jövőhéten anyáéknál akarjuk először használni, náluk sokat szoktunk bicajozni.Ki is néztem egyet a Brendonban, dönthető támla,ABS!, stb. :lol:
Majd holnap elmegyünk belepróbálom hogy hogy ül meg benne.

Emili teljesen beleszeretett a szandijába!reggel hozta nekem, és rárakta a lábára, hogy adjam rá!A tornán is ki volt készítve, hogy majd ráadom, de addig nem volt hajlandó semmit se csinálni, amig rá nem adtam!
:shock: Lehet hogy így stabilabban, jobban biztonságban érzi magát a lépegetásnál, állásnál.Vagy csak tetszi neki. :roll:

Új tudomány:fujja az orrát a zsepibe!eddig is fújtatott ha mondtam neki, de most úgy fújta, hogy tényleg sok taknya kijött! :lol:

Kép
pankaa

Itt vagyunk mi is!

Kicsit fárasztóak a nappalok és éjszakák. Ma már egyre csúnyábban köhög, szakad fel neki, de ráadásként most meg már folyik az orra is. Nem vészes, csak kétszer kellett eddig kiszívni, de nagyon utálja, ettől félek mindig, olyankor alig tudom megnyugtatni, ráadásul a sírástól megint teli az orra.

Mazsi: Szavazok én is! Hajrá Lea!

Dana: Nem hallottam, de kipróbáljuk.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Már megint én kezdtem új oldalt.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

megpróbéálom a verseny linkjét betenni hátha így egyszerűbb lesz,innen elvileg már csak be kell jelentkezni...

http://www.baon.hu/index.php?apps=verseny&verseny_id=26

pankaa
lehet ebben a cipőben stabilabban állásban vmi :wink:
bár Leának semmi szupi cipője nincs még, csak egy 19 es örökölt kocsicipő de úgy látom hogy stabilabban áll benne, úgyhogy én is nyakamba veszem a várost cipőügyben

orrfújás :lol: :lol: :lol:

ágiboldi
verseny indul :wink:
komolyra fordítva a szót a Cerazette az új doktorom szerint (a szülészemet lecseréltem) "sorvasztja" a méhnyálkahártyát...ha kettesével szedem gondolom gyorsabb a folyamat,talán hamarabb lesz vége... :roll:

lin
oldalkezdés...oda se neki...

most találtam egy hirdetést hogy itt Soltvadkerten is bemérik az egyik optikában, ezzel az új spéci computeres kütyüvel a szemet (pupillatágítás nélkül) amit azt hiszem lora vagy lorca? :oops: ajánlott...holnap megkérdezem itt is 10ezer-e :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

úgy látom sikerült a link :lol: :lol: :lol:

jobb felső sarokban regisztrálni azután mehet a szavazás :wink: ÓRÁNKÉNT!!!! :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Mazsi regisztráltam aztán szavazok!!! :D

Lin jobbulást nektek!

Timi! Nagy gratula az újabb fogacskához.

Lorca! Feltétlen írd meg melyik zuglói bölcsiről van szó! :evil:

Benéztem ma abba a gyerekcipő boltba amit Sági említett. Tényleg nagyon jó érdemes elmenni. Nagyon jók az árak.

Ma szabad napos voltam. Elmentem papirügyeket intézni, majd délután pediküröshöz. Olyan jó volt. Csak pedikürt fizettem de a nő csinált egy Spa kezelést a lábamon ami 5 ezer lett volna. De csak úgy ajándékból. Ez aztán a jó üzletpolitika! Most nyitott a szépségszalon és így csábitják vissza a vendégeket. Cserébe elhoztam egy csomó szórólapot és bedobáltam a házba.

Mónika! Szupi akkor talizunk hétfőn. :D

KépKép
csongria

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, hulla fáradt vagyok. Egész nap itt volt Brigi kerianyuja, tanultunk, vásároltunk, sétáltunk és sajnos ma Brigócám sem aludt túl sokat emiatt.

Mazsi
Én már tegnap szavasztam, ma meg olvasom, hogy óránként lehet (tőletek) és nem találtam a honlapon. De most már meg van! Hajrá!!!!!
Örülök, hogy Lea újra mászik! Tényleg lehet, hogy csak egy kis sokk érte.

Panka
Nagyon ügyi Emili! Brigi is így kezdte a járást. Lépegetett egyszer, aztán meg egy pár napig szinte semmi. Ő is csak csoszog? Brigi olyan édesen egyre nagyobbakat lépett, pedig eleinte szinte fel sem emelte a lábát! :lol:
Helyes a cipi! :D

Sági
Peti pl. tök másképp kezdte. Őt tényleg, ahogy te is mondtad a lendület vitte. :lol: De mostmár ő is kezd ráérezni a lényegre. Nagyon ügyi ő is! Fura látni, hogy más gyerek másképp áll a dolgokhoz. :D

Flórika! :lol: :lol: :lol: Na jó csak vicceltem, szóval Lorca!
Hogy lettél Lorca? Lehet írtad már, de nem emlékszem. :oops: Anyuék szoktak olyan idétlen becenevekkel ellátni, hogy le sem merném írni! :oops:
Nekem is fura volt először a Lorára hallgatni. Eddig csak írásban használtam. :lol:

Timi
Gratula a fogacskához!

Próbálok majd visszaolvasni, majd a hétvégén kevesebbet írtok és majd talán lesz rá időm is.
lora7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?