Kditke,
Egy ismerős munkahelye akart magánbölcsit csinálni az ott dolgozók gyerekének. Iszony macerás, az ÁNTSZ addig szórakozott velük, amíg feladták.
De magán alapon tényleg lehet, hogy jól járnátok, biztos munkahely lenne mindkettőtöknek és még Tomit sem kéne elvinni sehova.
A könyvesboltban láttam egy Tomi kalandjai könyvet. Olyan aranyos volt, nem vesztek neki egyet?
Bölcsi
A választott egyetlen bölcsibe bejutni szinte képtelenség. Ha többet megjelölsz, akkor valószínűbb, hogy jut hely és még jó is neked. Én a BKV alapján néztem ki az intézményeket. Zuglóban a Mályva téri szinte esélytelen, nagyon picike és túl jó a híre.
Volt ismerős, ahol majd egy hónapig szenvedtek, mire beszokott a gyerek. Megérte rászánni az időt, mert utána teljesen elfogadott mindent és boldog baba.
Ők péntekenként nem szokták vinni bölibe, nem okoz problémát.
Böcsihely intézményfüggő, hogy tartják-e. Egyes intézmények azzal is próbálnak sakkozni. Iszony anyagi gondjaik vannak többnyire. Bölcsis anyuka mesélte, hogy a vezető időnként a konyhában dolgozik, mert nem tudják megfizetni a konyhás kisegítőt.
Sokkal jobban jár, aki tartani akarja a helyét, ha beszoktatod, vagy jelzésértékkel viszed, majd "megbetegszik".
Évközben vinni rizikós, mert ha mondják is, hogy viheted, lehet, hogy amikor tényleg kéne, akkor már nem lesz hely.
Emőke,
Boldog hófordulót Liliennek!
Lin,
Mielőbbi jobbulást.
Mazsi,
Látszik, hogy élvezi az ülést. Mennyivel nagyobb Lea, mint Szabi.
Mászásban még lehet egy ok, hogy amikor megpróbálta, fájt a térde mondjuk. És onnantól nem volt kedve kipróbálni. Most meg már csak arra emlékszik esetleg, hogy a mászás nem jó, pedig már nem is fáj.
Pelus
Mi az, hogy nem tudja, felvesznek-e?! Ha nem szerződésed volt, ami lejárt, akkor nincs választásuk.
Nekünk van fejszűkítőnk, 2500 volt. Az ülésünk ugyan ez a modell, csak más színben. Nem látom sok értelmét, már most sem. Fel van csúsztatva, mert véletlenül feljebb toltuk és elfelejtettük visszarakni. Nem hiányzott.
Csimpilimpi,
Nálunk a bicigli kezdődött két éves korban.
De a motor is megy még.
Pann,
Sajnálom a balesetet. Nekem is volt egy tanítványom Ausztriában síelni, kb amikor ti, szintén bukott. Neki is ajánlották, hogy vizsgáltassa meg magát, itthon nem. Most ül a sötét szobában, mert kiderült (elég hamar
), hogy agyrázkódása van és n n rosszul lett, miután pár nap pihi után visszament dolgozni.