Koszi a valaszokat,akkor szepen sorjaban,most vegeztem az etetessel es mar nem igenylem az agyban fekvest igy tudok irni:
Mostanaban Leonnak eleg az egyik cici azon is 35-40 percet van vagy ritkabban tobbet,de amasikat mar nem keri,szerintem jol lakik.A masikbol fejek de nem uresre csak annyit hogy ne feszuljon.Es am itenyelg mukodik nala mhogy szopi kozben jon a tej ne ma fejestol,mert ott csak max 30 jon ki...
Judy
A kenocs:Purelan,100% lanolyn. A garmastan anno nekem nem jott be ugyhogy azt nem is vettem.
Egesz nap csak gatyaban vagyok,melltarto es betet csak a korhazbol hazfele meg a varratszedes alatt volt rajtam.tiszta nomad noci lettem itthon,Alex mindig kinevet
Szopi vegen jon az anyatej szetkenese + a krem,hol felvaltava hol csak az egyik.
Hat a csillagok azok vannak,sajnos a ruhaba harapas sem segit mar...Es erdekes mert fekve meg honaljban van hogy tobb ratevessel sem sikerul Leonnakcsaka bolcsotartasban,na akkor meguszom egy fajdalommal.
Mano
Hat merettol annyiban fugg hogy fekve nem nem log le semmi
tehat a babat tesszuk oda aki nem mindig turi szo nelkul a maceralast es akkor mar azert sem kapja be vagy csak rangatja ami meg fajdalmasabb...
Hat latom nalatok is megvan a rendeles,nalunk si megvolt,Alex is fiut akart,meg is kapta
Tovabbra is imadja es mintha kezdene belerazodi a dolgokba,mar nem hisztizik fura dolgokon,remelem nem kiabalom el
Beszti
En is erre gyanakodtam hogy ugye Alex meg nem kepezte ki a mellem,csak az a gaz hogy egyre rosszabb,vagyis jobban faj minden ciciztetes.
Egyik mintha gyogyulgatna,es pont az amelyik kisebb meretben.Viszont a jobbnal a seb meg egyre rosszabb.Eddig csak egy csik volt ,de most a sok poziciotol mar egy jo nagy seb.
Amint latod nem hasznalok betet,se cumit se cumisuveget.A lefejt tejet kiskanalbol adjuk Leonnak ha epp eber ket szopi kozott.
Jaj ez a 3 honap nagyon rosszul hangzik nekem.Ugy erzem meg 2 hetet kibirok tobbet nem igen,mert ez a gorcsos fajdalom teljesen atjar.
Hivtam szemleyes tanacsadokat is,de kepzeld senki nem vette fel vagy ki volt kapcsolva a telefonja.Sarlai drno stilusa nem tul megynyero ezert hivtam volna valaki ki,de senki nem elerheto.Te nem ismersz valakit kozvetlenul telszammal???
De azt hiszem ma ha tud fogadni a drno bemegyek hozza,es felveszem a fapofat,mert ezt nem birom tovabb.Ha valaki megmondja hogy ez meddig tart azt kibirom csak lassam hogy hol a vege van vege egyaltalan.Oszinten szolva en 3 honapot nem birok ki,le a kalappal elotted.
A telefonos szopis tanacsado is azt mondta hogy 1 het max normalis a fajdalom de azon tul mar nem,hat mi mosta 9 napnal tartunk es az a baj hogy egyre jobban faj.Pedig mar csak 35 percet van Leona cicin,mert jol lakik,es a masikat fejem,tehat annak lenne ido kicsit pihenni.
Sasha
Koszi az egyutterzest,tudom mindenki biztat,es apa irto buszke ram hogy sikerult ELVILEG a szopi,de nagyon rossz hogy nem lehet nekem egy egyszeru szopim az eletben?Persze tudom,oruljek van ket egeszseges,gyorsan osszejott babam,akikkel konnyu terhessegem volt,es lehet hogy itt kapom ezt vissza....Tudom hulyeseg de mar nem tudok mire gondolni
Szupi hogy Gergo meggyogyult!!!!
Kata