Új privát üzeneted érkezett!

ŐŐŐŐ, bocs, 48 cm a chou-chou, 42 cm a baby born. És most a rock a bye-ti s csak 16-ért találoma neten, de tavaly a tescóban karácsony előtt tök akciós volt.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Zapf honlap szerint a:
- Baby Born babák 43 cm-esek
- Baby Annabell babák 46 ill. 36 cm-esek (ezutóbbi a "My First" típusúak)
- Chou-Chou babák 48, 42 ("little"), 36 ("baby"), 28 ("petite") cm-esek.
Szerintem a "nagyokra" már lehetne rendes rucit venni, persze a nagy Chou-Chou áll a legközelebb az újszülöttmérethez, de már több helyen láttam 44-es rucikat is.

Panda!

Végignéztem a Legokat, és tényleg fura, hogy mennyire nincsenek lány figurák. Vajon miért?
Pedig a Duploban még bőven van (sőt ott még kisfiú, kislány is)...

[/quote]

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok

Mikor és hol lesz a mikibuli??? Nem szeretnénk lemaradni róla!

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!
Aprónép játszóház, dec 3 vasárnap, 15 órától. Több infó a helyszínről: www.apronep.hu
Amúgy hogy vagytok? Jó, hogy jelentkeztél. De Apátok sajna lemaradt a miki-szerepről :lol: .

Beszti, Manó!
Köszi a babaméreteket :lol: !

Kataa!
Mi van???? Csak nem egy kistesóval vagytok gazdagabbak? Ma még nem jártál erre! (Igaz, más se nagyon :roll: ).

Jó éjt,

Panda
panda
Halásztelek

Sziasztok,

Gumicukor
Jo hogyazert vannak kivetelek,de en nem szeretnem az itthoni befejezest,meg mikor is,delutan ha hazajon mindig egyutt jatszunk.Mar jo ideje nem igen jatszik egyedul,csak ritkan kb 15 percre.MEg ugy vagyok vele mivel oviban akkor igenis igenyli azt napi par orat velunk,minthogy meg akkor is a gep elott uljek.Persze tudom szukseg.....
Ha meg elalszik akkor szeretek inkabb apazni+pihenni mint dolgozni.
Persze nekem meg a fel 5 is sok,planeha messzebb dolgzik az ember 5-re az oviba,addigra max 2 gyere kvan ott.En nem tudommas hogy csinalja de miota fel 4-re megyek erte ,a legotbb gyerek akkor megy haza,pedgi kevesen kistesosok. Mindig csak egy kisfiu meg kislany marad 5- fel6-ig, de allitolag van hogy mar feloltoztetve varjak a szuloket az ugyeletes (tehat nem a mienk) ovonenivel.

Panda
Meg nem,de ahogy neze ma jeleket lassan igen :D

Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

csak egy gyors bekukk anyos geperol...
Itt is Thomas orulet van, olyan set-eket lattam katalogusban, amiket otthon nem, na az aruk is olyan...{60-80 font} az ara amugy hasonlok, de a valasztek sokkal nagyobb. Ettunk mar Thomasos joghurtot is, es fognak kapni Thomasos adventi kalendariumot, olyan csokis nyitogatost...:)

Ido eleg tre, fuj a szel es huvos van,pedig le akartunk menni a tengerpartra.:(

Multik

Hat az enyim nem tul anyuka -barat, egyreszt nincs is 4-6 oras allas, max csak a szemelyzetin, masreszt ha lenne sem nagyon tudnam a dolgom otthon befejezni, mert akkora nagy excel fileokkal dolgoztunk, ossze-vissza linkelve mas rendszerekkel (SAP) hogy iszonyat, a belso szoftverekrol nem is beszelve, amit nem igazan lehet otthonra telepiteni. Persze biztos meg lehetne oldani szamtech.ilag, nem ertek hozza, de nagyon korulmenyesen. Meg bika gep kene hozza.De en sem szeretem hazavinni a munkat. Ezert szeretnem, ha a boltozas beindulna es dobbanthatnek a cegtol. Kizart, hogy 5re ertuk tudnek menni az oviba....Godre....:)

Gumicukor

Bocsi hogy nem dobtam kepet a papucsokrol, mar nem volt idom, ha addig nem katok potolom, ha hazaertunk.:)

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Itt vannak a friss hírek... Tegnap kora délután 39, 4-et mértem a Gergőnél, kúp után is maradt a 39,1. Háziorvos ugye megvizsgálta, aszonta a füle...

Ma a fülészeten voltunk, Dani javult, Gerinek nincs begyulladva a füle, ellenben csúnyán köhög és a fülész elküldött röntgenre. A Gergőnek tüdőgyulladása van :evil: Bent tartották a kórházban. 3x szúrták meg vérvétel miatt, de sikertelenül, úgyhogy leállítottam őket és elvittem aludni a kicsit. Most amíg alszik hazajöttem a cuccokért, remélem semmi extra nem lesz vele addig. Totál kész vagyok. Szerencsére hétvégére anyum elvitte a másik kettőt, de a kórteremben csak kiságyak vannak, meg háttámla nélküli fa ülőkés stokik... :? A mamás szoba 3, 4 és 5 ezer forintba kerülnek éjszakánként... kösz.

Na megyek is pakolni és robogok vissza a kórházba.

Kép
sasha

Jézusom Sasha!!! Nagyon szoritok, hogy ne legyen semmi gond, és hamar meggyógyuljon a pici!!!!! Persze a többiek is...

KépKép
KépKép
banyóci

Sasha,
Hát ez már tényleg szörnyű... Mielőbbi hazamenést!

Tegnap hívtak a melóhelyemről, hogy menjek vissza most januárban az igazgató mellé asszisztensnek. Nagyon jó lett volna, és előrelépést is jelentene, de inkább maradok Csongival 2008 januárig, ahogy eredetileg elterveztem. Ez az utolsó évem itthon babával, asszem több gyerek nem lesz, úgyhogy ezt nem hagyom elvenni magamtól. A régi pozícióm meg visszavár (remélhetőleg). Azért egy kicsit(?) felbolygatott a dolog.

Zit
parazita

Sziasztok
Kataa
én tudom hogy utánvételes mégsem szeretem :? inkább boltba megveszem ha tudom, :) én is vetem petikének bob az épitö munkás csizmát nagyon tetszik neki . :lol:

Ilke
szépek a képeid :D

Panda
nálunk megy a minimax petike szereti a thomas mesét mégsem kap olyan vasuti készletet mer drága :? inkább a tescos büvitjük neki ,viszont hogy mégse fájon anyira a szive csinálok neki thomasos polot olyan ugyse lesz senkinek ,tehát szembe sem jön velünk ugyan olyan :D ,

Sasha
oltás drága :? pedig én is beakartam oltatni petikét .Sajnálom gerit gyogyujatok meg gyorsan

pusz csics
csics

Hali!

Köszi mindenkinek, remélem tényleg mihamarabb meggyógyul!!!

Ezt most általánosságban írtam, másik topikba is ugyanezt másolom be, sajna nincs időm újat körmölni.

Sziasztok!

Hazaugrottam kicsit, most alszik a Gergő.

Az anyaszállón aludtam a Heim Pál kórházban igen.
Gergi éjfélkor felébredt, mert csurom vizes lett olyan melege volt. Dög meleg volt abban a pici szobában. Aztán az öltöztetés, orrszívás, orrcsepp és lázmérés után csak hajnal 2-kor tudott vissza aludni. Onnantól viszont csak reggel 7-kor hívtak, addig aludt. Szegény anyuka a szobában meg fent éjszakázott egy széken, a fia (16 hónapos) fél óránként ébredt szopizni elmondása alapján.
Ma is volt már láza a Gerginek, de már nem ment 39 fok fölé, "csak" 38,8 volt. Kapott vénásan neki való algopirint és fél óra alatt lement neki, de ilyenkor mindig annyira rosszul van. Elfehéredik, a szeme vörös, a feje, teste forró, a végtagjai, meg a nózia jeges és nyafi nagyon, láthatóan szarul van. Aztán lemegy a láza és mosolyog. Laborok, tájékoztatás gondolom majd hétfőn, de addig is kapja a gyógyszereket vénásan. Szegénynek pont abba a kezébe rakták a branült amelyiken az ujját szopja, és olyan rossz helyen találtak vénát, hogy a hüvelyk ujja helyett mindig azt kapja be. Nem is igen szopja így az ujját, lehet leszokik róla. Orvosok, nővérkék és az ápoló fiú mind-mind nagyon aranyosak, rossz szavam nem lehet. Egyébként tegnap tényleg azért nem tudtak vénát szúrni nála, mert annyira fáradt volt már és stresszes a sok vizsgálattól, de alvás után már simán, első szúrásra bent volt a branül. Az osztály is szép, nemrégiben lehetett felújítva. Ötletes és olcsó megoldásokat is láttam, nagyon tetszik. A csúnya kórházi beépített szekrénysort lefestették a fallal megegyező szép barack színre (szép kék a másik szín) és vékony fából készült "pálcikákkal" várat formáztak a szekényre. Ötletes, olcsó és aranyos.

Van egy rossz dolog is bent, de az nem a kórház hibája. Van bent egy 2,5 éves forma kisfiú. Tegnap került ő is be. Az anyja azt mondta neki, hogy 1 óra múlva jön és azóta is jön... Szegényke mindig megy mindenkihez panaszkodni, hogy anyaaa nem jön. Váltó ruha, papucs nélkül, kaja!!!! nélkül hagyta ott pár pelenkával amit már tegnap elhasznált így egy olyan pelenkát kapott ami egy vékonyabb felnőtt nőre is jó lenne!!!! Nagggyon durva. Teganp is egy papírzacskóban valami barna kenyeres szendvics maradványai voltak csak és a kics nagyon éhes volt már. Én meg ugye vittem minden félét, banán, alma, mandarin, szendvics, csokika :oops: úgyhogy adtam neki és mindet befalta amit kapott. De az ápló fiú igyekszik belevonni a teendőibe, ha az olyan. Pl spriccelhet a fertőtlenítővel a pelenkázóra, a székekre, aztán az áploó meg letörli... Egyébként korához képest szépen és választékosan beszél.

Na jó megyek lefürdök és robogok vissza.

puszi nektek!!!! ne legyetek soha betegek!

Kép
sasha

Babahír Kataatól!!! :D :D :D :D

"Megérkezett kisfiúnk, Leon 2006.11.18-án, 10 óra 24 perckor 2560 grammal, 51 cm-el szépen és egészségesen. Üdv. Kati és Furat"

KépKép
KépKépKép
beszti

látom megelőztél... :):):)
Mi meg most jöttünk haza bábszínházból és tökre olyan érzésem volt, hogy most fog Kata szülni, fel is hívtam, de apa vette fel, mondta, hogy épp most küldték az sms-t :):)
anemona7

Kataa
Nagy-nagy gratula Leon születéséhez, sok boldogságot kívánunk :D

Sasha
Jobbulást Gergőnek :) kórház :( mielőbbi hazatérést. szegény kisfiú. amikor mi voltunk, akkor egy 4 hónapos kisbaba volt a szobában, sosem jött be az anyja, vagyis egyszer megnézte az ablakon át.

jó 7végét

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kataa!
Óriási gratulációóóóóó! Minden jót Nektek!

Sasha!
Nektek meg jobbulást! Szegény Geri :cry: . De Te legalább ott vagy neki. Nagyon sajnálom azt a másik kisfiút.

További szép hétvégét,

Panda
panda
Halásztelek

Sziasztok
Kataa
sok boldogságot :lol:

Sasha
én tudom milyen szörnyü a tüdögyuszi és bevalom kicsit félek a téltöl mert nehogy megint elkapja mert az infulenza oltást beadatam neki tavaly is és idén is nem infulenzát kapott el hanem tüdögyuszit nem akarom hogy idén is ez legyen viszont az oltás ára kicsit huzos :? ezért a dokinénit fogom elöbb megkérdezni mi a véleménye beadasam neki vagy nem .

Pusz Csics
csics

Sziasztok!

Sasha
Nem tudok újat mondani. Elég csúnya névnapja van szegény Gerinek! :( Mielőbbi gyógyulást neki!!!

Zsuzsa
Írjál még lécci a munkáról! Hogyhogy mégis? És milyen újra dolgozni és és és? gyerekek, hogy dolgozzák fel? Nemá, hogy csak egy mondatot :lol: Januárban nekem is vissza kell mennem. :cry:

Szilviknek itt is boldog névnapot kívánok!

és jöjjön a meglepi, remélem nem nyel le Kata érte keresztbe :wink: De annyira cuki és úúúúgy hazahoztam volna Leont. Nem kell kihordani végigidegeskedni a terhességet. (Bár bevallom a történtek ellenére azért valahol szeretek babát várni.)

Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Kata! Gyönyörű ez a kisfiú! Sok-sok boldogságot Nektek és nagyon jó egészséget! Szép nevet választottatok! :lol:

Sasha! Gyors gyógyulást Gerinek!

Mi HATALMASAT kirándultunk, Aggtelken voltunk szombat-vasárnap. Nóri tesóméknál üdült, Márkot elvittük magunkkal. Eredetileg Márk ment volna sógórnőmékhez, de annyira hisztimanó mostanában, hogy nem mertem kockáztatni. Így, 1 gyerekes anyakaként igazi üdülés volt, gyönyörű idő, gyönyörű táj.
Barlangtúráztunk, horgásztunk, kirándultunk, isteni finomakat ettünk. Hazafelé Lillafüreden is megálltunk. Nagyon kevés volt az ott töltött 2 óra, megfogadtuk, hogy a következő uticél Lillafüred lesz. :wink:

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Panda,
Lili babája 36 cm kb. szerintem nézz körül még máshol is, mert biztosan vannak nagyobb babák is, ha esetleg látok valahol, szólok majd. Ha esetleg el tudsz jutni, a Gulliverbe elég nagy a választék :) .

Sasha,
Mielőbbi jobbulást Gerinek :( , nem kellene neki is esetleg egy immunológiai kivizsgálás a sok betegség miatt? Azt hiszem Csicsék voltak tavaly ilyenen.
Szegény kisfiú a kórházban, azért nem semmi milyen szülők vannak :( .

Kataa,
Gratulálok a kicsi Leonhoz, sok boldogságot, jó egészséget és minden jót kívánok nektek! :D

Forti,
De jó, hogy ti is jöttök a mikibulira :) ! De nem ér, hogy csak egy sort írsz, tessék már pár szóban mesélni, hogy mi van veletek! :)

Halacska,
Köszi a képet Leonról, nagyon cuki! :)

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Hát jól eltűntem. Mi jól vagyunk. Lekopogom, hogy idén még nem voltak betegek a gyerekek. A Petra imád oviba járni. Nálunk is a kedvenc a póni. Mindennap viszi az oviba a többi csoporttársával együtt. Járunk néptáncra már második éve és most elkezdtük a balettet (klasszikus). Nagyon szereti, mindig kérdezi hogy mikor megyünk megint. Nagyon megváltozott, sokkal nyitottabb lett és mindenkivel barátkozik.

Az Olivért nyáron felvették az oviba de csak március végétől mehet mikor betölti a 3-at. Nagyon jól megvannak együtt. Babáznak, autóznak szinte észre sem lehet venni azt a másfél évet.
Nagyon várják már a karácsonyt. Folyamatosan mondják, hogy mit szeretnének.

Látom lesz miki ünnepség. Lehet még csatlakozni? A helyszínt megtaláltam de ajándék ügyben miben maradtatok?

Kataa
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok a kisfiadhoz! Kiváncsi vagyok mit szól hozzá majd Alex.

Gumicukor
Láttam, hogy kersed a Fognyűvő manót és emlékeztem, hogy láttam valahol. Utánanéztem és a vaterán volt, sajnos már lejárt. Kár, hogy nem jöttem előbb.

Ági
petra2

Kataa
Nagy gratulaaa!!!! Úgy látszik boszi vagyok, mert azt álmodtam, hogy megszületett Alex tesója :) Sok tejcsit mielőbb!!! Aztán gyere, amint tudsz beszámolni!!! Cuki a kép!

Ha itthon kell befejezni a melót, akkor az altatás után szoktam csinálni, nem amikor itthon vagyunk az ovi után. úgy sosincs, hogy Dani csak úgy el teng leng a lakásban, mert dolgozni kell. a párom is mindig alvásidőre időzíti, mert neki maszek melói is vannak, azt meg nem tudja máskor. persze azért egymásra is, és másra is jut idő. különben belehülyülnénk.
A mi ovinkban 5kor még elég sok gyerek van, igaz a nagyobb csoportokból, ritkán volt egyedül Dani, ha 5re értünk érte. néha még akkor is várni kell rá, mert javában játszik.

Sasha
Jobbulást nektek, ez már iszonyú!!! Óóó, szegény kicsi árva fiú!!! Remélem azért megy érte az anyja!!! Fő a bizalom, és az őszinteség, ugye... És jön a lelki sérülés... Én biztos megölelgetném, nem bírnám.

Végre eljutottam nőgyógyi kontrollra is, minden rendben van, de azért jól megnyomkodott, nem volt valami kellemes, de a lényeg, hogy minden ok a vetélés után.

tegnap kollektívan a Csodák Palotájában voltunk, nagyiék, sógornőmékkel. Dani nem győzte kapkodni a fejét. legjobban a kötélen függeszkedés- hevederben tetszett neki, mert lehetett vele föl-le ugrálni, mintha a holdon járna :) megy egy tök sötét szoba, ahol mozdulatalnul kellett állni, majd egy villanás, és a faln maradt a felvett pozitúra körvonala, mint egy árnyék. alig lehetett elcsalni máshová. mindekinek ajánlan tudom, nagyon jó volt, még nekünk, felnőtteknek is :)

na, jó éjt, kicsit későre jár már

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa, óriási gratula, nagyon szép a kisfiad, sok boldogságot Nektek!

Sasha, gyógyuljatok meg minél hamarabb mindannyian!

Olyan érdekes ez a Mikulás kérdés. Tavaly nálunk a bátyám beöltözött, és a Betti csak a végén tudta meg,hogy ki van a ruha alatt, miután levetkőzött a "Mikulás", persze tátott szájjal nézte, teljesen emlékszik erre, mégis annyira hisz az "igazi" Mikulásban is, hogy csuda. Mi most a héten nagyizunk, mert köhög és folyik az orra, de szerencsére nem lázas. Oviba nem megy, igyekszünk nem átadni másoknak.

Ági, gyere gyakrabban! Balettra milyen cucc kell? Néztem egy igazi kis cipő 4 ezer, a ruháról nem is beszélve, persze a Betti is ilyenbe szeretne pompázni. Én jövőre szeretném valahova beiratni. Most örülök, hogy fél ötre érte érek és nyomulunk vásárolni, utána haza.

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok
Ilke
idén voltunk immunologusnál és hasznos volt mert kiderült a sok betegeskedés ,vitamin,és nyomelem hiány miatt volt ezért szedtük a multivitamint fél évig jol feltöltöm petike szervezetét vitaminal ,nyomelemekel ,igy behozta a növésben is a lemaradását ,és hizott is szépen :D most 15kg és NEM BETEGESEK , :D .

Kataa
szép kisfiad van :D

Ági
imikét is felveték az oviba dec25 töl igy 2007 jan2 ovis lesz már várja :D ,ök is eltudnak egymásal jatszani köszönhetö petike kedveségének :lol: .

Karácsony
ök is mondják hogy mit szeretnének ,nagyjábol azt kapják amit kértek,idén mi nem 24én adjuk oda az ajándékot hanem másnap pontosabban 24 este mikor már alszanak beviszük az ajándékot szobájukba igy reggel mikor felkelnek ottfogják találni az ajándákot nagy örömükre :lol: 24én viszont imike szülinap lesz tortával,és természetesen ajándékal :D .

Pusz Csics
csics

Kataa!

Nagy gartula a kis Leon-hoz!

Conti!

Emma is jár balettra, nem mintha balett alkat lenne :lol: de jó hogy mozog és ügyesedik is. Én balett papucsot a kínai boltbanvettem valami 1200 Ft-ért, és tök jó keresztpántos, neme seik le. A rendes balett cipő csak akkor kell mikro már tényleg tudnak. Itt még leginkább alaplépések vannak, emg művészi torna szerű dolgok, meg gyertya, híd, stb. balett rucit meg a H&M-ben vettem az sem volt drága, kétezer valaemnnyi és tök ari, fehér, spagetti pántos és kis szoknya része is van.

Panda!

Intersparban elég jó babákat láttam, a Simab márkájúból volt baby born utánzat (new born baby néven fut)m 5000 körül és chou-chou utánzat baby belinda avgy valami hasonló névvel 8000 körül. Ezen kívül volt még sima baba formájó, de semmit nemcsináló, de jó nagy is, puha testú, szóval szerintem aranyos.

KépKép
manó

Sziasztok

Kataa
Gratulálunk a babához! Csodaszép! :D

Zsuzsa
Köszönjük a szülinapi köszöntést :)

Halacska
Itt is köszi a névnaposat :)

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Tegnap délután hazajöhettünk a kórházból, itthon folytatjuk a kezelést. Kap antibiotikumot, Pulmicort aeroszolos "puffot", köptetőt, orrcseppet és szívom az orrát ezerrel.
Danit tegnap reggel behozattam a fülészetre. A füle szépen javul, kis arcüreg gyulladása van még, de hátsó szándékkal hozattam be, meg akartam röngenezetetni. Szerencsére neki nincs tüdőgyulladása, ellenben homoküreg gyuszija van, ami a háziorvosunk szerint lehetetlen, ugyanis 6 éves korig ott nem alakulhat ki ilyesmi... Nafene. Dani egy csodabogár ezek szerint. Ezért volt nyűgöske... és még mindig az. Fáj a feje! Pedig már megevett 4 doboz ab-ot (3 nap kihagyással 2 félét) és ma reggel még írt fel neki a háziorvos egyet, mert elfogyott és még szednie kell csütörtökig!!! Gabi is randán köhög, őt is megmutattam. Tüdeje felől semmi sem hallatszik, csak a felső légutakban lehet valami, majd csütörtökön őt is elviszem a fülészetre. Össznépi fülészeti vizsgálat lesz. Ami azt illeti nekem is el kéne már mennem, mert iszonyat milyen randán köhögök, fáj a homlokom, ha hajolok, és ha az orrom fújom (amiből nem épp egészséges színű trutyi jön :oops: ) mintha az agyamból jönne le. Nem vagyok jól na. De most már ez is 1 hete tart és nem szedek rá semmit, úgyhogy gondolom magától nem fog elmúlni...

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Kutyafuttában olvastam ám el a dolgokat, mert nincs időm több oldalt visszanézni.

Kép
sasha

Sasha
Huha, jobbulást Nektek családilag.
JObb lenne, ha Te is minél hamarabb megnézetnéd magad, mert ezek a tünetek bizony arcüreggyulladásos tünetek. Tudom, mert ugyanez volt/van nekem is (pluszba nekem úgy fájt az arcom, hogy nagyon). 4 hete tart, gyógyit már nem kaphatok rá, úgyhogy most várunk, hátha a beszedett kétféle antibiotikum még segít kicsit.
szilcsike

Sziasztok!

Jó, hogy múltkor írtam hogy még nem voltak betegek idén erre az Olivér tegnap este belázasodott és hányt is, Pont a névnapjára. Mondjuk most de. láztalan volt remélem este sem lesz és ennyivel megúsztuk.

Conti
Mi a balett cuccot a decatlonba vettük. Halvány rózsaszín a cipő és a ruha is. A cipő az bőrből van és olyan kis papucs cipő, nem kemény az orra és az volt 2500. A ruha újjatlan kis szoknyával meg 4500 Ft volt.
Nagyon játékosan tanulják az egészet, még nincsenek lépesek. Az van amit a Manó írt bukfenc, kézenállás, híd...

Panda
A Petra tavaly karácsonyra kapott babát. Én sem vettem neki baby bornt vagy chou-chout mert nem adok 15-20000 Ft -ot egy babáért.
Most megnéztem neked a márkáját "Lissi" van a nyakába írva. Egyáltalán nem gagyi és 8000 Ft volt a III. kerületi InterSparba (Óbuda Center). Még az első elem van benne pedig játszik vele. Cumizásnál hangot ad és közben mozgatja az arcát, mikor iszik akkor kortyoló hangot ad és mikor befejezi akkor büfizik egyet. Evés után elalszik és akkor szuszog, becsukja a szemét. Ha kiabálsz egyet akkor magától felébred kinyitja a szemét és elkezd sírni. Ha megfogod a hasát akkor meg nevet. Ja és cumizásnál és ivásnál pislog.

Sasha
Hihetetlen, hogy ennyit vagytok betegek. Jobbulást nektek.

Nyuszi
Milyen a bolt? Sok a vásárló? Én is úgy csinálnék valamit de nincs igazán jó ötletem.

Ági
petra2

Sasha,
Jobbulást nektek! És tényleg nézesd meg magad - mondom én, akinek ugyanilyen tünetei vannak :)

Zit
parazita

Sasha
Még csak most volt időm rendesen végigolvasgatni a korábbiakat, nem semmi, ami veletek történik. Gyyógyuljatok gyorsan és tartósan, a tél még csak most kezdődik.
Mi lett azzal a szegény kisfiúval aztán? remélem előkerült az anyja

zit
2008ig maradsz itthon? de jó neked!! én is addig, csak épp 1 évvel fiatalabb gyerkőccel... legalább jövőre együtt játszózhatunk :D

tánc
tök jó, hogy írtátok, én épp cipőt keresek... anno láttam a diehmannban, de ez még szeptemberben volt 1200ért, de most nincs nekik :( ő most zokniban nyomja, de azért ezen változtatni akarok. Dodi hosszúujjú dresszben van, az övé világoskék, de náluk mindenki másmilyenben van. Mondjuk ez nem is balett, az nem jött be, most már egy jó ideje az oktogonhoz járunk táncsuliba ez a Zoltán Erika féle. Náluk is van mindenféle tornázós elem is, sőt balett alaptartás is, de a későbbiekben pörgősebb tánc lesz, akrobtikus elemekkel

rit
anemona7

Sziasztok!

Köszi a balettos válaszokat, megnézem mégegyszer a dechatlont cipő ügyben, és tényleg, voltam a Camponában a H&M-ben és ott láttam balett rucikat. Tök jó egyébként a bolt, kétszintes és az unokahugom is ott dolgozik.

Még egy: amíg tart az óra, lehet őket nézni vagy ki kell menni, hogy van ez? Nem vagyok gyakorlott, mert Barbi csak iskolás korában járt külön tornára meg rajzra, de oda már nem kellett elkísérni. Szóval a sok szülő addig mit csinál? Mennyi időben egy foglalkozás?

Sasha, magaddal is törődni kell, hogy fogod így bírni? Még egyszer jobbulást mindegyikőtöknek.
Én is megsirattam a kisfiút, akiről írtál, annó amikor a Barbim 3 évesen kórházba volt, még nem lehetett így bent lenni, a szenyó orvos ki sem írt, mivel ugye kórházban volt a gyerek, a felnőttnél sem volt protekcióm. Meg is kérdeztem, emlékszik-e még erre a kórházi élményre: arra, hogy folyton várt minket és mivel az ablaknál feküdt a Heimben, hallotta az autóriasztó csipogását, ha odaértünk. Egyébként meg egész nap nézte a cartoont. Végül is nem volt annyira megrázó, szerintem nekem rosszabb "élmény" volt. Na pont most megy a vészhelyzet, a kismajommal.

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hali már fent van a Dani, úgyhogy sok időm nincsen... őt már begyógyszereztem, aztán ha felkelt a többi, akkor ők jönnek, meg az orrszívás.

Kisfiú anyukájával nem történt semmi bakeset. Mivel együtt vették fel a fiammal az osztályra, így láttam, hogy az anyja hozta be a férjével és a nagylánnyal. Szombaton az egyik drnő felhívta a szülőket a kicsi könyörgésére és mondta, hogy a drnő az anyának, hogy jöjjön be, mert a gyerek igényli a jelenlétét, mire közölte, hogy majd ESETLEG BEJÖN A FÉRJE, Ő NEM. Aznap nem jött. Vasárnap bejött az apja a gyereknek és hozott neki 3db pelenkát és volt bent talán 20 percet. Se ruhát, se kaját, se semmit! 3db pelenkát.

mennem kell, ennyit engedélyezett a kölök.

Kép
sasha

Conti
Nálunk a szülő nem mehet be, esetleg, ha kéred, akkor egyszer-egyszer lehetséges. Viszont a recipultnál van egy nagy nappali (ez egy tök nagy lakás volt anno), ott megy a dumálás, tesókak rajzolósarok, mi általában a nagy 3sz ülőgarnitúrán terpeszkedünk, Rege ott játszik+hentereg. Néha sétálni megyünk közben, 50 perces egy óra amúgy
rit
anemona7

Rit,
Tényleg jó lenne - gyertek el az új ligeti játszóra, nagyon szuper. Tudom, hogy luxus 3 évig maradni, de Solymival csak 1,5-et tudtam, és szerintem több manót már nem vállalok be, úgyhogy ez az utolsó dobásom - szeretném kihasználni.

Zit
parazita

Sziasztok!

Mikulásbuli ismét :wink: :Mi legyen az ajándék? Jövő hét végén van a buli, jó lenne addig kitalálni valamit. Én kezdek azon a véleményen lenni, hogy Mindenki vegye meg, amit gondol, csomizza be, aztán a Miki szétosztja.

Sasha! Tényleg kúrálgasd magadat is, egy Anyukának pláne nem szabad lerobbania. Jobbulást az egész családnak! Infralámpázd a bucidat, az tök jól oldja a taknyot. és igyál sok gyógyteát!!!
Én minden reggel az alábbi keveréket iszom: citromfű-hársfa-csipkebogyó. +C vitamin Nem tudom, hogy emiatt, de idén még nem voltam beteg komolyabban (tavaly én is szinte egész télen beteg voltam) Na tényleg vigyázz magadra!!!!!

Zita! Én is így gondolkodom, nekünk sem lesz több baba, így ki akarom élvezni a gyerekeimmel töltött összes percet.

Képzeljétek itt Erzsébeten is van korioktatás (Gumicukor :lol: ), ma bemegyek, megérdeklődöm a részleteket.

Rólunk: tegnapelőtt meg fogadóórán voltam. Én kértem, hogy beszélgessünk Nóriról nyugodt körülmények között, mert mostanában nem akar oviba menni, reggelente pityereg. Nagyon jó volt, VÉGRE igazán megismerhettem az óvónéniket. Érdekes volt, hogy amelyik óvónéni eddig nem volt szimpi tökre megnyílt, a végén még pityeregtünk is egy kicsit. Tényleg nem szabad első látásra ítélni, ha 2 zárkózott ember találkozik, akkor muszály beszélgetni, négyszemközt könnyebb megnyílni.
Nekem teljesen megnyugodott a lelkem, tudom, hogy Nóri jó kezekben van, így hogy engem megismertek az óvónénik, így Nórit is más szemmel nézik. Pl. az érzékenysége nem nyafi, hanem genetika.
Tegnap meg szülői volt: ismét érdekes volt, a szülők fele jött el, természetesen azoknak a gyerekeknek a szülei, akikkel általában semmi gond nincs. Egy csomó édekes ddolog elhangzott: mai gyerekek lelkivilága, TVhatása, játékok dömpingje, családmodell, stb.... oldalakat tudnék teleírni.
Na, majd jövök még

szép napot Mindenkinek:

Magdi
mléna

Sziasztok!

Hű, ajándék, tényleg, arról jól megfeledkeztünk :oops:

Ha mégis közös lesz én szívesen becsomagolom, de megvenni nem tudom sajna (nem tudnám megfinanszírozni :oops: ). de ha mégis a közös mellett döntünk és valaki megveszi és talizunk, odaadja, akkor be tudom csomagolni. Csak tényleg döntsük el mi legyen.

Kori:

Mi is voltunk, a műjégen szombaton, én meg Emma. Hááát, Emam az első fél órában nagyon be volt tojva, azt hittem mehetünk haza, de aztán ráérzett és egész jól ment neki végül. De jó sokat esett, tele lett a fenek kék folttal. :lol:

Conti!

Nálunk sem mehetnek be a szülők balettra (igazából ez balett előkészítő gimnasztika, ennyi idősen még nem tudnak igazán táncolni). De nem volt gond. 45 perc az óra.

KépKép
manó

Sziasztok

Vegigolvastam:

Gratula Kataeknak a Kis Leonhoz!!!!

Jobbulast Sashaeknak!

Mikiajandek:

Ha kitalaljatok en megveszem nagyker aron, mert megyek nemsoka a Gulliverbe, ezen a hetvegen, de azt nem igerem, hogy olyan csomagokat gyartok, mint tavaly....:)De lehet egy aji+ egy mikicsoki, azt bevallalom.... csak gyorsan talaljuk ki mi legyen az ajandek. Nehany uniszex otlet:

gyurma, vizfestek, kifesto, labda, foglalkoztato fuzet, konyv ...

KépKép
KépKép
nyuszika

Magdi,
Jó, hogy ilyen aranyos az óvónéni :) Ez nagyon sokat számít...

Nyuszi,
Szerintem legyen mindenkinek privát ajándék, mert nincs vele annyi nyűg, és legalább akkor minden gyerek olyan dolgot kap, ami tetszik neki (vagy az anyukájának) :)

Nincs valakinek véletlenül kinőtt, feleslegessé vált bébitaxija, kölcsönbe vagy jutányos áron? A miénk ma törött szét 3 éves nyüstölés után, és újat már nem vennék...

Zit
parazita

Akit érdekel:

45 cm-es baby belinda baba, ami olyasmi mint chos-chou, tehát funkciói vannak, hangot ad meg ilyesmi, a metróben 6468 Ft! Az intersparban ezt láttam 8000 körül.

KépKép
manó

hűű, dodi lassan indulhat a megatáncban :)

óranézés- nálunk pl.úszáson ott lehetünk, de az uszodatéren kívül nézelődhetünk egy abalakon át, ami tök párás, így alig látni valamit, de a gyerkőcök nem látnak minket, jobban szeretik az oktatók, ha nincs ott a szülő, mert akkor a gyerek a szülőre figyel, nem arra, amit csinálni kell.
korin, az elvonulásra mivel nincs külön terem (Pólus koripálya), ezért körben a kajáldáknál lehet ülni, nézni, ott még el is oszlik a tömeg. viszont pont hétfőn ült mellettem egy anyuka, aki folyton diktált a gyereknek, mit csináljon... , lógott be a hálón belül a palánkon, a gyereke meg bőgött, ha nem sikerült vmi, mert üvöltött vele, hogy álljon fel, stb... rémes volt. nem is tudom, az oktató miért nem szólt rá...
dani már a a 2. nagy csoportba került át koriórán, szlalomoztak a bólyák között, guggolva siklottak, tanulták a hátramenetet. na azt még gyakorolni kell, de ahogy látom szereti, így karira megkapja az első koriját :) következő órán kipróbáljuk, milyen, amikor hokikori van a lábán, mert eddig recés orrút béreltünk.

a városlizsében mennyi most a koribeugró? nekem is kellene egy kori, mert a régi már nem jó a lábamra, és úgy kedvet kaptam, ahogy a Daniék koriznak.

tegnap délben hívtak az oviból, hogy azonnal menjünk, mert nagyon rosszul van Dani, fáj a hasa... Na, mondom, király... Elmentem lóhalálában, és aludt bent az ágyon, illetve csak feküdt, várt, hogy érte megyek. Semmi rosszullétet nem láttam rajta, csak mondták, hogy nem nagyon evett ebédet. Elment még velem ott az oviban WC-re, kicsit fájt a hasa és egy nagyon termelt. hazavittem, onnantól kutya baja nem volt, nyüzsgött, ugrabugrált ezerrel, és mindent evett jóízűen. éjjel is aludt, reggel is rendesen kakilt. úgyhogy vittem oviba, de az óvónő mondta, hogy inkább vigyem haza, mert mi van, ha megint rosszul lesz. mondtam neki, hogy kutya baja neki, csak max kicsit fájt a hasa kaki előtt, tudom, milyen, amikor tényleg nagyon odavan. láttam, hogy nem tetszett neki... , de a semmiért nem fogom otthon tartani. nehogy már egy kis hasfájást ne tudjanak lekezelni az oviban, még hogyha ment volna a hasa vagy valami, de semmi. azóta nem telefonáltak, valszeg nincs is semmi gond...

én ammondó vagyok, mindenki csomizzon valami kis apróságot, amit szeretne a gyerekének, aminek tudja, hogy örül, és azt osztja ki a miki. mindenki cetlizze rá a gyerek nevét, jól olvasható, nagy betűkkel.

KépKép
KépKép
gumicukor

Haliho!!!!

Itthon vagyunk,tegnap ota.A 4.napon hazaengedtek.!!!!Leon 15dkg-t fogyott,dea 3.napon mar hizott,ugyhogy par dkg es a szulesi sulyan vagyunk.
Beszti koszi a hiradast(megelozted Beat :D ) es a mindenkinek szivbol a kedves gratulaciokat.

Zitnek,Banyocinak meg az sms-t!!

Rit
Ja mostm arertem a telefonodat,bocs hogy nem igazan tudtam beszelni,de pont 2 oraja meg a mutoben voltam.

Bea
Dehogy,bar a rolam keszult kepert talan jobban,ahhoz kepest hogy 8 oravala mutete utan voltam nem lett rossz a latvany :lol:

Egyebkent szombatra volt megbeszelve a mutet,viszont a termeszet is segitett mert reggelre a nyakdugo egy resze tavozott,ugyhogy mar ki akart bujni a kis mano.

Leon egy tunder,hasonmasa Alexnak :lol:
Egyenlore meg nem vagyok a helyzet magaslatan,mert a varratok hetfoig bennem vannak es a szopi is nagy kuzdelem,de latom az alagut veget :!:
A korhazban a csecsemosok nagyon ott voltak segitsegben,ugyhogy szerencsere elkerult a mellgyulladas reme.A baba nagyon ugyesen es gyorsan szopizik mar.
Nagyon boldog vagyok hogy sikerult egy egeszseges kisbabat a vilagra hoznom aki nagy ajandek az egesz csaladnak.
Par kep es megyek vissza az agyba.

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
kataa

Helló!

Kataa! Óriási gratula a kis Leonhoz! Örülök, hogy minden rendben ment és a szopiban is segítettek, ez külön öröm. Nagyon szép kisbaba a Leon és már hogy kinyitotta a szemecskéjét! Nagyon édes!!!!

Remélem nem baj, ha egy kis helyzetjelentést tartok, visszaolvasni nagyon nincs időm, de remélem megértitek. Nincs is annál rosszabb, amikor egy gyerek beteg és extra nyűgös, főleg, ha kettő van belőle. Esküszöm én is sokkal fáradtabb vagyok ilyenkor, meg gondolom mindenki.

Na, voltunk Danival kontrollon a fülészeten. Füle nagyon nagyon szépen gyógyul, már csak az egyiknek kell egy picike javulás. Ellenben az arcürege még mindig gyulladásban. Megint másféle ab.-ot írt fel a doki, meg másféle köptetőt kell adni neki és ha jövő hét keddig (következő kontroll) nem javul, akkor befekteti a kórházba és altatásban átmossa az arcüregét. Csak még ezzel a gyógyszeres kúrával ad még egy esélyt a gyógyulásra. Hát nagyon remélem, hogy nem kell befeküdnie, hogy fogom megoldani, hogy ott legyek mellette????? A Gergi ugye még szopik, szinte kizárólag, mivel amióta beteg nem fogad el semmit sem az anyatejen kívül, tehát hozzátápival alig haladtunk, de azt is inkább visszafelé.

Nem is tudom mit csináljak. Megyek is, mert a két kicsi alszik, a Gabival meg játszani kell, aztán még vár a munka is.

Kép
sasha

Kataa
Nagyon szép kisfiú :D még egyszer gratula :D pihizz sokat, ha hagynak :D :D örülök, hogy megy a szopi :D nos, milyen érzés 2fiús anyának lenni???látom Alex is imádja a kisöcsit.

Sasha
drukk, hogy ne kelljen befeküdni a kórházba!! gyógyuljatok meg mostmár!

mikulás: szerintem is az a legegyszerűbb, ha mindenki viszi a csomagot és kész.

Kori: jaj, én nagyon szeretem a jégkorit is (meg a görkorit :lol: :lol: ). tavaly én is levittem Gergőt, de csak egy kört mentünk, nagyon kis béna volt még, végig nekem kellett húzni, vonni, alig bírtam el. idén is bepróbálkozunk majd. a westwnd tetején is van pálya állítólag, ott volt már valaki?

viszont az oviban 2szer jár hetente focizni, nagyon szereti, alig várja már. jól ki is fárad azokon a napokon.

puszi
van egy 3. gyerekem, egy kéthónapos labrador, megyek megnézem :lol: :lol: a kölykök imádják. na persze én is.

j

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Kata
Azt nem mertem volna betenni bár sztem simán lehetett volna! :lol:
Jól néztél ki és pont. :wink:

Aji
Én színtvallok: mivel jövő hétről van szó bevallom, hogy én már megvettem és be is csomagoltam a Mikicsomagot. :oops: így ha lesz közös akkor sem kérek. Én végig preferáltam, hogy ne csináljunk ebből ügyet, de mindenkinek szíve joga dönteni! :lol:
Egyébként nem tettem bele szinte csak "hasznos" édességet.

Juti
Hármaska milyen névre hallgat? Dobsz fel képet? Én imádom a kutyákat. Anna meg macskamániás. Ki érti ezt? A múltkor édes volt a lovardában! megkédrezte, hogy babát várok-e mert elzavartam egy macskát a közelemből. De hogy honnan tud a toxoplazmózisról az még máig rejtély. :roll:

Tök jó, hogy a topiklányok így imádnak balettozni! Pancsi kivétel. :? pár alkalommal elment, még balettcipőt is kapott (decathlon olcsóbbik) de ruhára nem neveztem be mert vártam, hogy nyilatkozzon. Jól éreztem. Egyébkén a HM-es ruhák tényleg tünemények! 20 percig csinálta a gyakorlatokat, amik tényleg inkább torna elemek, majd közölte a nővel, hogy ő nem akarja uazt csinálni, amit a többiek és lefeküdt a matracra. Igaz csendben volt de 500ft-ot nem akarok fizetni egy kis fekvésért hetente. Nálunk bent lehetnek a szülők, a kis padokon ülve nézhetik a gyerekeket!

Vmit még akartam pedig...
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Kataa
Édes Alex a tesóval! Látszik mennyire örül neki! És a sárga sapi a kiskrapekon :) A szopinak meg örülök, hogy megy, ha gondod lenne melsebesedé egyéb ügyben, akkor tudok tanácsot adni, mert én megjártam anno a hadak útját, persze győztesen.

Judy
Labrador, cuki lehet! Végelg nálatok, vagy csak megőrzés?

Dani velünk még nem volt jégen, rögtön egyedül kezdte, először csúszva mászva brékelve, 1 óra után már két lábon ment. az órán sem fogják őket, mindenki próbál saját lábra állni, és legtöbben óra végére már ráéreznek. tavasszal megpróbáljuk a görkorit, az már könnyebb lesz, mégsem fél cmes élen kell evickélni.

Sasha
Jobbulást mielőbb!!

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa,
Jaj, de édes... Teljesen elérzékenyültem. És milyen kis okosan néz! Meg Alex, ahogy fogja! Örülök, hogy jól megy a szopi!

Sasha,
Drukk Daninak!!!!

Zit
parazita

Sziasztok!

Kata! Mégegyszer gratula a kis Leonhoz! Nagyon-nagyon aranyos és nagyon pici :lol: :lol: :lol: !!!!
Neked gyors regenerálódást, vigyázz magadra!!

Mikibuli: FONTOS lenne, hogy nagyjából 1 időben érkezzünk (15 órára), érekezésnél jelezni kell, hogy a csoporthoz tartoztok (így adják a kedvezményt). Az ajcsikat egy nagy zsákba kéne összegyűjteni érkezéskor (a recepcióst megkérjük, hogy dugja el maga mellett). Zita! Van zsákja a Télapónak?
Hány órakor jöjjön a Télapó?

Mi tegnap este gégészeti kontrollon voltunk, minden rendben Nórival. Érdekes volt, azt mondta a dokibácsi, hogy ekkora gyerekeknél ő nem ajánlja, hogy fújják az orrukat, ez sok esetben inkább kárt okoz, ha rossz a technika.

Jégcsarnok: Nagyon tetszett Nórinak, (belestünk megnézni a korisokat), egyből be akart rohanni a jégre. :lol:
Részleteket nem tudtam meg az oktatásról, mert a pénztáros csaj nem volt a helyzet magaslatán. (magyarán f...ja nem volt arról, hogy hol-mikor-ki-mennyiért).

Judy! Tényleg tegyél fel képeket az új családtagról! :lol:

Minden kis és nagy betegnek jobbulást!

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

hát én jól éreztem, hogy nem jelentkezünk, a barlangos és a topikos miki totál fedi egymást, így mi bocsi, de az előbbire megyünk...
meg lesz egy másik barlangos is a szemlőben, ha valakit érdekel, hívjon a részletekért. az dec 3-tól 6ig van, gyakorlatilag óránként totál kiépített bg-ban, szóval utcai ruciban

Kataa
üdv otthon, jó pihit, majd ha lemegy nálunk az őrültekháza hívlak

Zit
oksi....városligetben van az új??? mi ott láttunk egyet, de az nem volt bekerítve, szóval kutyák is bejárkálnak kaksizni

ja, most vasárnap de. 10.30-tól Alma koncert a városligetben, mg. múzeumban. mi ott leszünk, gyertek!!!!

rit
anemona7

Rit,
A Ligetben van, és be van kerítve. Nem az, amelyikre te gondolsz a kacsás tónál, hanem a másik végen, az Ajtósi Dürer sornál. Majd megmutatom :)
Tényleg lesz Alma koncert? Igyekszünk ott lenni, de biztosra nem tudom mondani.

Magdi,
Zsák sajna nincs :(, úgyhogy azt szerezni vagy csinálni kell. A ruhát már elvittünk Gumicukornak.

Zit
parazita

Hali!

Még mindig itt röhögök. Gabi bezárta magát a fürdőszobába a Danci elől. Csak épp nem tudott kijönni, mert az ajtót kicsit húzni kell befelé és ezzel egyidőben fordítani a kulcsot... hát igen. Ez már nem ment. Szegény már nagyon meg volt rémülve. Az az egy szerencsénk van, hogy kertes ház és van a fürdőn -ha kicsi is,de- ablak. Kihúztam a Gabit, aztán megjött apósom, így végül visszaraktuk a gyereket, hogy ha már nem bírja kinyitni, akkor a kulcsot vegye ki a zárból, hogy bentről ki tudjuk nyitni. Nekem persze nem jutott eszembe... :oops: Gyerek kiszabadult, a kulcs a felső polcra került, após hazament.

Komolyan vicces volt, úgy röhögtem szegényen, persze ezt ő nem látta :oops: :twisted:

megyek is, mert amellett, hogy a Gabi is rémüldözött, hogy most a fürdőben marad (apjával beszélt telefonon, az ablakon adtam be neki és mondta, hogy hívja a rendőrséget, hogy vigyenek fűrész és vágják ki az ajtót), a Dani, hogy most egyedül maradt a házban, a Gergő, meg az összes többi ezzel járó zsivajra riadt fel... nem, azt hiszem mostanában tényleg nem panaszkodhatom arra, hogy unatkozom, mindig van valami :lol:

Kép
sasha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?