Sziasztok!
Végre gép elé kerültem.
Emőke
Üdv.itt.Babafalvás vonalzóhoz nekem se sikerült képet rakni.Pedig ott segíteni is akartak.Ha nem sikerül kép felrakás szívesen segítek.
Kditke
Daninak is ausztriába vettünk ilyen benti mamuszt,mivel a papucsot nem veszi fel.DM-be láttam itthon de 2-szeres áron.Te hol vetted?
Említettem a hinta biztonsági megoldását Zsoltinak.Már nagyon gondolkodik rajta,mivel félti az egy szem lányát.Ma szereltünk fel még egy kampót a szoba másik részébe,mivel ha Dani hintázik Laura addig üvölt míg nem ő kerül sorra./igazi harcos csaj lesz/
Lorca
Fordítónak nem gondolkodtál,hogy elmennél valamelyik céghez?
Bella
Ha tudsz gyere sűrűbben és képeket is rakjál fel a gyerköcökről.
Ria
Igen sajnos azt nem nézi senki,hogy milyen drágák a tejmentes kaják.Állítólag otthoni pepecseléssel lehet rizsből tejet csinálni.Van honlapjuk is csak sajna akkoriba nem mentettem el.Recepteket nem felejtettem el,de a csaj még mindig ül a fénymásoláson.
Danit annak idején Én is volt olyan hely hogy letagadtam a korát.
Sokan nem veszik észre.Ez olyan mint Lora Bridije már 10 hósan megy és nem hiszik el,hogy nincs 1 éves.
Mazsi
Otthoni napközis ovi?Anyukád akkor bizti nagyon szereti a gyerekeket.
Május
Ez igen.Még télvíz idején is a szabadot válasszátok!
Csigabigáról tudsz majd képet felrakni.Most gyűjtöm az adatokat és Dani szülinapjára majd meglepem őket.
Sno
Én még azon a képen se látom,hogy gurulnál.
Mazsi
Laura is most fitogtatja az erejét a virágaimmal szembe.Pedig nekem nincs szándékomba elrakni őket.Ma már kezdtem a tanítgatást mit szabad meg mit nem.Mikor a pl.a virág elé ér mér mondja,hogy nem-nem.
Nálunk már megszokott dolog,hogy fadarabot,Dani kinn felejtett pici játék darabjait szedem ki a szájából.
Sajna Én se tudok minden pillanatba mellette lenni.
Nagyon jók a képek.Igazi kis kukta.
Én még csak a pulykánál és a csirkénél tartok.De lehet Laura már megenne mindent.
Panka
Nagyon szép Emili a képeken.Fotózásról tényleg rakjál majd fel képeket.
Lora
Nekem egy gagyi tolokám van napfénytetővel/de nem sok értelme van/És középen nyítható karfával.
Mmóni
Boldog Bálint névnapot!
Helga
Gratula az új fogacskákhoz.Áron éjjel a fog miatt tud aludni?
Nem tudom mi volt ma,de Laura alig aludt.Gondolkodtam mire fogjam:fog,holdra,vagy növési ugrásra.De ma nem is akart elengedni maga mellöl.Ha Danival kirakóztunk,már mászott rám,hogy vele foglalkozzam.
Cipő:
Szerintem az a jó cipő amit ha megfogsz és hajlítani tudod a talpát.
Próba nélkül nem lehet cipőt venni.Az biztos amit írt Móni,hogy hátul merevített legyen és tartsa a lábát.Ezért is sok pici szandár hátul zárt.Daninak magas a lábfeje és a fűzösök alig jönnek rá.Megfigyeltem,hogy a Siestából nagyobb számot kell vennem,mint az assoból.Elephanti is nagyon jó,de az nem drágább?Én a cipőre nem sajnálom a pénzt mivel nem mindegy a gyerek hogy tanul meg járni./de csak ha rendesen megy már/
Daninak vettünk még régebben egy márkátlan sport cipőt és utána felhúztam rá a Siestát,már mondta,hogy böki a talpát és nagyon zavarta.Akkor megfogadtam soha nem sporólok rajta.
Igazából az Assót jobban szeretem ára miatt,külsőleg is,és ahogy nézem Dani lábára az nagyon passzol kényelmileg.
Én járást segítő cipőnek a puhatalput képzelem,mivel otthon fog elöször menni.Rakok fel képet nekünk milyen van.
Laura első cipője lesz.19-es