Új privát üzeneted érkezett!

Livi is kakilt minden nap baba korában.

Egy bicajt kapott, amit ő választott. Nagyszülők meg holnap és hétfőn köszöntik, tőlük könyvet kap, amennyire tudom.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hali!

Gabuska, Livinek sok boldogságot! Jó kis torta!

Végül Boginak is lett széklete aznap kúp nélkül. Megmértem a hőmérsékletét, aztán jött is. Úgy örültem neki :lol: .

Itt semmi különös. Mindenki jól van ebben a kellemes időben.

Csajok alszanak, megyek én is.
Jó éjt,
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

ELADÓ babacuccok: összecsukható bükk-fa járóka, graco szobahinta, tinylove zenélő-forgó, disney-s zenélő forgó, kiskád, kádba OK-baby ülőke, és még sok babaruha

érd.: Somogyiné, Enikő 20-555-9390

karolyne.somogyi@invitel.hu

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Nem túl nagy a forgalom! :?

Velünk minden ok. Pénteken megyünk oltásra. Mióta jobb az idő, Jázmin egész nap alszik. Az éjszaka is csak egyszer kel fel, mondjuk az eddig is így volt.

Apa itthon van szabin, meg lehet, hogy felmond a munkahelyén. De már most látom rajta, hogy nem találja a helyét. Unatkozik, amit ő nem szeret. Remélem azért meggondolja magát és bírja még ott egy darabig, legalább addig, míg valam i munkát nem talál.

Tegnap voltak barátnőmék látogatni Jázmint. Az ő ksilányuk 3 nappal fiatalabb Jázminnál. Jól elbabáztunk!

Ma meg mi megyünk a másik barátnőmékhez látogatni, ott 3 hetes a kisfiú.

Várom a tejpénzt! :lol: Azért remélem nem csak várom, mert kiakadok, ha valami olyasmi lesz mint nálatok Patrícia. Leadtam már vagy 15 litert. Úgy gondoltam, hogy ezt a pézt a gyerekekre költöm. Végül is Jázmin pénze!

:lol:

Na megyek olvasztom a csirkét, sült csirke lesz a kaja!

Kép
szly27

Sly!
Dehogy jársz úgy!!!!!! Biztos szóltak volna ha lett volna valami....mondjuk 6 liter után,mint nálam! :evil: :evil Hamarosan nagy zsét kaszál Jázmin.Amúgy én is a gyerekekre költöttem volna! :cry:

Habár még Márk nem beszél mondatokban,lassan kezdhetem írni az aranyköpéseit!
Mira sírdogál a babakocsiban,Márk kedvesen szól neki:- nesíjjál! Mira tovább sír,Márk még türelmes,megint szól nesíjjjál!......Mira folytatja,Márk begurul:- Tusssss!!! :lol: :lol: :lol:
(nem tőlem hallotta)

Most épp mindkét porontyom alszik,így van pici szabadidő. Esténként 2 napja a barátnőmmel sétálgatunk,neki 7 hónapos a kislánya,mi meg megyünk 3-asban,Márk gyalog.... tegnap 2 tegnapelőtt 2,5 órát sétáltunk4 De olyan jól esik,meg közben dumálni,jó idő van,de nem éget a nap,tiszta Hawaii!!!

Ja,pár napja abszolút meg sem mértem mennyit eszik Mira,csak tegnap este,amikor 130-at evett. Vasárnap lévén meztelenül is megmértem,és 12 dkg-ot hízott egy hét alatt!!! ez nagyon kevés! Szerintetek? Bár volt olyan,hogy rátettem a mérlegre kaja után, 5020 gramm,rá 5 percre 5180gramm!..lehet a mérleg sem tökéletes...

KépKép
Kép
patricia83

véletlenül elküldtem. szóval még annyit akartam írni,hogy azért 16 dkg nem mindegy,mert akkor már rögtön 28 dkg a hízás! :shock: :shock: amúgy tündérbogyó,sokat alszik,éjjel egyszer kel,ha gond lenne,ez nem így lenne szerintem!

Sly!
Miért mondana fel a férjed? Unja már? És másban helyezkedne el,vagy csak máshol?

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Gabuska!
Boldog szülinapot a nagylánynak! :)
Kép

Mi is a gyakran kakilósak táborába tartozunk :) , bár most már ritkábban, de azért minden nap van!

Hát, most Vince se eszik sokakat, én ettől kész vagyok, a fenének mérem, én hüle, van, hogy csak 60-at eszik, és 110-nél már egy hete nem eszik többet. Mondjuk 170-et hízott egy hét alatt, de előtte 330-at, talán csak most kompenzál. Viszont most tejcsi is kevesebb van, elkezdtem fejni, de így se sokkal több, de végülis elég neki, nem kel sűrűbben! :shock: Asszem ejtem a mérlget, már úgyse fér rá hosszra! :? :)

Mi csütörtökön megyünk a 2 hós oltásra, egyben a rotát is beadatjuk neki, húzós ára van, de Violával anno nagyon megszenvedtük, több nap kórház, nem találtak vénát, stb., ezt most kihagynám! :? :(

Pat!
Édes lehet Márk, írjad szorgalmasan, miket mond! :)

Bernivel, Hannablankával mi lehet?

Inerke!
Reméljük minden rendben a kis Sárával...

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Patrícia! Szerintem ne aggódj a hízáson. Ha kevés lenne neki a kaja, akkor követelné és nem lenne nyugodt addig, amíg éhes.
Most kérdeztem egy másik anyukát, hogy csak nekem felejtették-e el utalni a tejpénzt, de nem :lol: :lol: Ő sem kapott még, és azt mondta, hogy 20-a körül szokták utalni. Szóval nem felejtettek el engem sem.

Apa sosem szeretett autót szerelni, meg az sem tetszett neki, hogy 8-17-ig kell dolgozni, mert odavan a napja és itthon nem tud semmit csinálni, pláne télen. Erre még rájön, hogy mostanában piszkálják a munkafelvevősök, bemártogatják a főnöknél és a főnök mondta neki, hogy gondolkozzon el, megy vagy marad. Egyébként ő is hibás, mert beszólogat a munkafelvevősöknek. Annyiszor mondtam már neki, hogy fogja be a száját, csinálja a dolgát és kész, nem kell foglalkozni senkivel, de ezt nem tudja megállni.
Egyébként nem egy nagy pénzt keres itt, meg most az idén szemetek is voltak, de a minimálbérnél jobb. Én nem bánom ha vált munkahelyet, de ne úgy, hogy eljön és még nincs másik.
Egyébként nem nagyon akar újra autót szerelni, mást akar csinálni.

Évi! Szerintem én is még egy hónapot meghosszabítom a mérlegünket, aztán adom vissza. Van, hogy napokig meg sem mérem. De néha azért jó, mert ha megyünk valahova, előtte megmérem mennyit eszik és akkor tudom, hogy ennyivel min. 3 órát ki kell bírnia. Meg mostanában már annyira ugrál rajta, hogy szerintem nem mindig valós értéket mutat. A múltkor azt mutatta, hogy 220-at evett Jázmin. Hát annyit tuti nem!

Inerke! Ha tudsz jelentkezz! Reméljük Sárával minden rendben van!!!!

Kép
szly27

Még annyit! Jót nevettem Márk beszólásán! Mindját két éves lesz!

Kép
szly27

"Bár volt olyan,hogy rátettem a mérlegre kaja után, 5020 gramm,rá 5 percre 5180gramm!..lehet a mérleg sem tökéletes..."

Én pont ezért úúúúúúúúúúúúúúútálom a méricskét. Nagyon sokszor volt ilyen velem is. :oops:

Szly,
mi pont most vagyunk túl egy ilyen szitun. Férjem nyár elején felmondott 13 év után, hirtelen felindulásból. :lol: Most talált másik helyet, de csak szept. 8-tól, így addig itthon van. 8)

Mindenkinek köszönjük a köszöntést! :)

Mi írjuk Livi beszólásait, meg a topikunkban van külön gyerekszáj "rovat" is, majd gyűjtök ki nektek, besz@rás! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ezek még 2 éves korából:

Az előkéjét rágcsálta, még a szájában volt, úgy cuppantott az arcomra, és azt mondta: előkés puszi.

Kicsit szomorú vagyok, mert sokat ettem az etetőszékben vacsorát.

Úgy köszönt el a védőnőtől, hogy szia, jó legyél.

Híradó? Nem akarok híradót!

Nem eszek az ágyon, mert maszatos lesz és akkor szomorú lesz mindenki: apa, anya, livi, bácsi, néni, metró meg a mogggólépcső.

Ugrabugrált, egyszer csak hanyatt vágta magát az ülőgarnitúrán, nézte egy ideig a plafont mozdulatlanul, majd azt mondta: töltött paprika.

A gázpalacknál sündörög. Rászólok, meghátrál, vár fél percet, majd ezt mormogja: még kicsi vagyok, ha megnövök, akkor majd odanyúlok!

Mennem kell, majd folyt. köv. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

sziasztok!
megvagyunk,csak mostanában inkább olvasgattalak titeket,nem sok minden történt velünk,azt leszámítva,h több,mint 1 hétig nem volt netünk :(
teszek fel friss képeket,ha majd eszembe jutnak új dolgok,írok :D
kérdés:mindenki badatja a rotát?

Kép hamm
Kép ez a nyelvem
Kép kishurka
Kép produkcióóóó
Kép délutáni pihi

Kép
berni1

Szia Berni!
Dorián nagyon cuki!
Szerintem én nem adatom be a rotát.

Rakok én is képeket:

Fürcsi:
Kép

Mosoly

Kép Kép

Roli autót mos

Kép Kép

Kép
szly27

Sziasztok!
Gabuska! Nagyon jó beszólásai vannak a csajszinak! Írd nekünk szorgalmasan!!! Amúgy hol van a gyerekszáj topic? Egy szerejéig még a mérlegről:-már én is utálom,éppen ezért,már csak vasárnaponként mérem a heti gyarapodást,de szerintem lassan erről is leteszek...mindek idegesíteném magamat???

Én nem adatok be semmilyen extra védőoltást. a pneumot beadattam voln,ha ingyenes lestt volna,de NEM LESZ!!!! Csak mézesmadzag volt! Viszont 2 éves kor felett már csak 2.000Ft,és egy oltás kell,azt lehet,h megkapja Márk! ...nameg 2 év múlva majd Mira!

Berni,Sly!
Nagyon cukik a törpék a képeken! Dorián az egyik képen babakocsiban van? Nekem is van egy olyan érzésem,hogy Mira már majdnem végig éri a kocsit..látom Dorián is!!! Durva! :shock: Ha Márknak megmutatom a képet,amin Roli mossa a kocsit,az első szava az lesz:-pupú!!!

Egyszercsak én is töltök fel újakat!

Sokan még mindig hiányoznak!!! Merre vagytok? Livi,Orsi,Noémi,Adri? Inerke hogy sikerült a műtét? Reméljük minden rendben a kis Sárával!!!! Jelentkezz!

KépKép
Kép
patricia83

pat!
igen,az babakocsi,de szerencsére csalóka a kép,mert 90 cm-es a fekvőfelület,csak folyton lekűzdi magát. :)

Kép
berni1

Berni,
milyen márkájú a babakocsitok? Belülről nagyon hasonlít a miénkre.

Patrícia,
zárt topik, csak a tagok látják.

Na, akkor folyt. :lol:

Levette, ahogy taxit hívok:
- Halló, huszár gabriella vagyok, és kérek egy taxit kispestre. Egy pirosat és egy kéket. - kis szünet - A pirosból kifogyott az elem? Akkor... akkor a kék is jó lesz, köszönöm...

Azt mondja a hugának: "Olyan cuki vagy, mint egy kistesó".

Játszik a sátrában: "Ha jön a mikulás, akkor majd megpróbál bebújni ő is a házamba? És ha bele fog férni, akkor majd veszünk neki is egy ilyet?"

- Már nem két éves vagy, hanem három.
Gondolkozik, majd: Megyek, és megnézem a tükörben!

Szoptatás közben Livi mellettem téblábol az ágyon, botladozik. Mondom neki, menjen le a szőnyegre, mert ha ránk esik összetörjük magunkat. "És akkor a cicid is letörik?"

Kép

Kép
gabuska
Budapest

bergon babakocsink van.nektek?

Kép
berni1

Wozkoland (lengyel). De a belseje tök ilyen.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Berni!
Nagyon cuki Dorián! :)
Mi ma adattuk be a rotát! viola anno átesett rajta, kicsit durva volt, ezért döntöttünk így!

Gabuska!
jót mosolyogtam Lívin! :)

Szombaton visszadjuk a mérleget, juhéjjjjjjjjjjj! :)

Ma mázsálták Vincét a tanácsadáson, 6590 g, és 61 cm. Hihetetlen mitől hízik ennyire, én ugye minden etetést mérek, ma is 550-et evett, és 600-650-nél nem eszik többet már jó ideje. de már egyáltalán nem aggódom! :) A mérleg meg mehet a fenébe, boldogítson mást! :D

Üdv: évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Szly!
Jázmin is jó húsban van, nagyon aranyosan mosolyog ő is! Úgy bírom a kis behúzott öklöcskéjüket! :)

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Megkaptam az első tejpénzem! 15000 fél hónapra!

Húha! Felkelt a kisasszony. Majd még jövök! Ma megyünk oltásra!

Bocsi hogy nem reagáltam, de mennem kell!

Kép
szly27

Sziasztok!
Sly!
Jó kis zsebpénz! Csak így tovább! Majd számolj be,hogy viselte Jázmin az oltást! Mi jövő csütörtökön megyünk!

Gabuska! Az milyen,h zárt topic? Mi nem vagyunk tagok?

Mivel minden altatási törekvésem kudarcba fulladt,és Márk 2 hete köztünk alszk,így úgy döntöttem ide Bükre utazóágyat veszünk neki. Ma hozta is a futár..nagyon szép,legalábbis nekem tetszik,és Márk alszik benne lassan 3 órája! Bár az elalvás sírósra sikeredett sajnos! :cry: Tudom hosszú távú megoldásnak nem megfelelő,de majd lesz valahogy! :)

Ja,meséltem már hogy pár napja rászállt a házunkra 4 gólya,és 3 órán keresztül meg sem moccantak??? Az egész utca azt fotózta,persze a mi gépünk le volt merülve,kábel meg sehol,így csak egyetlen távoli képet sikeredett készítenem róluk,de majd felteszem!

KépKép
Kép
patricia83

Na itt vagyok!

Jázmin egy tündér volt a dokinál. Jól megvizsgálta, beadta neki az oltást és egy mukkja nem volt. Nem sírt, csak amikor beleszúrta a combjába, sóhajtott egyet, gyorsan rámnézett és kész.
5370 g, 58 cm, kutacsa 1x1 cm, fej-mellkörfogat 38 cm. Minden rendben van vele, szájpenésze nincs. (azt hittem van, de csak lepedék volt a nyelvén).

Patr.! Ki akartad szoktatni Márkot a kiságyból? Majdcsak sikerül!
Csak nem jön még majd hozzátok a gólya? Szeretnétek még babát? Többiek?

Mi már nem. Nekünk elég kettő, egy fiú, egy lány. Szívem szerint még lenne, de az eszemmel tudom, hogy elég lesz őket felnevelni.

Kép
szly27

Szly,
én szülnék még százat is, de nem ebbe az országba... :(

Patrícia,
van itt a bneten több zárt topik is, csak nem látni, mert csak azok látják, akik létrehozták. Pontosabban... Na, inkább leírom a mi konkrét esetünket, úgy érthetőbb.
Az egyik kórházas topikba írogattunk 3 éve, jó kis csapat jött össze, de ettől még persze nem kell zárttá tenni a topikot. Csak volt valaki, aki álnéven, másoktól ellopott fotókkal írt hozzánk, mikor lelepleződött, kiderült, hogy már többször is lebukott más helyeken. Attól fogva minden újonnan íróra gyanakodtunk, rémes volt. Aztán úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy zártat, amit a bnet főszerkesztője vagy hogy is hívják megcsinál, le kell adni a felhasználóneveket, jelszavakat, hogy kik lehetnek tagok. Mikor én belépek a bnetre a gabuskával és a jelszavammal, a többi topik mellett látom a miénket is, de azt más nem látja.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Mi is voltunk kedden oltáson. Vártunk egy csomót, persze időt kérni nem lehet :evil: ! Boginak sem volt egy hangja sem. 4950 g és 57 cm. Pont 2 kilót hízott és 9 cm-t nőtt eddig. A doki továbbra sem foglalkozik vele, hogy balra tartja a fejét, pedig szemmel láthatóan már a feje is laposabb a bal oldalon :? . Jövő hónapban megint megnézi a csípőjét és ha kell, akkor uh-ra kell mennünk.
Már sokat nézelődik, mosolyog. Éjszaka már nem kel egy ideje, csak reggel 6-kor.

Toncsinak nem írtuk az eddigi szövegeit, pedig jó lenne :roll: .

Mi is babáztunk a múlt héten. Unokahugom babája 3 nappal korábban született. Édesek együtt.

Nekünk is van zárt topicunk már évek óta, csak nem itt a Babaneten.

Én szülnék ide is minden további nélkül, ha a terhességem nem ilyen lenne. Már pedig bizonyára kórház lenne megint :( .

Nekem is hétfőn kell visszavinni a mérleget, de én már nem hosszabbítom meg. Éhen nem hal Bogi, úgyis vinni kell mindig dokihoz védőnőhöz. Majd ott meg tudom. Legfeljebb majd kifúrja addig az oldalam :roll: .

Inerke?

Na hívnak 8)

Csilla

Kép

Kép
csillala

sziasztok!
Sára a körülményekhez képest jól van.... remek kislány!

a mi mérlegünk is érdekes 16e ft volt!, ennek ellenére néha szopi után mínusz 60-at mér????!!!!

Sára 3,5 hónapos, 4,5 kg és 60 cm. heti 10-18 dkg-ot hízik, de én ezzel elégedett vagyok.

puszi mindenkinek!
inerke

Kép

Kép

Kép
Kép

Kép

[/img]
inerke

ha minden jól megy, jövő szerda után már látni is fogunk, és akkor aztán végre tudunk nagyokat játszani, már nagyon várom!!!!
inerke

Csillala! Jó sokat hízott Bogi! Ha a doki nem, te figyelj a fejére. Forgasd, póckold ki, hogy ne mindig arra tartsa!

Inerke! Szerdán műtik a kis szemét? Akkor szerdán is szorítunk neki! Örülök, hogy jól van. Nehéz lehet nektek, de egyáltalán nem látszik a hozzászólásaidból. Sára cuki!

Évi! Vince meg már egy kilóval több mint Jázmin! Nemhiába fiú! Én is még ebben a hónapban tartom meg a mérleget, aztán visszaadom.

Gabuska! Tök jók Livi mondásai! Nem tudom mi a poén abban, ha valaki álnéven álképekkel ír! :?

Kép
szly27

Szly,
nemtom mi lehet benne a jó, de ez a lány nem százas. Tuti beteg...

Inerke,
az én lánykám, aki nem beteg, 20 dekákat hízik, úgyhogy a Ti 18-otok szuper!!!

Gyógyuljatok meg nagyon hamar, puszit küldök a kis szemére!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Patrícia, boldog névnapot! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Patrícia! Boldog névnapot kívánok én is!

Kép
szly27

Nem túl nagy a forgalom!

Ti adtok teát vagy vizet a babáknak? Egyáltalán használtok cumisüveget? Unokatesóm mindig azzal nyaggat, hogy adjak Jázminnak teát. De én nem nagyon akarok. Víz mindig van nálunk, ha megyünk valahova, de szerintem még 10 ml-t sem ivott összesen.
Attól is tartok, hogy nehogy rászokjon az üvegre és ez a szopi rovására menjen.

Tegnap vettünk valami tésztaszószt mascarpone sajttal. Kíváncsi leszek milyen, mert az lesz az ebéd.

Megyek kicsit takarítok! Írjatok!

Kép
szly27

Sziasztok!

Inerke, nagyon szorítok Sárának!

Itthon nagy a csend :roll: . Toncsi játszóházban. Imádja. Mindig lelkesen mesél, mit csináltak, kivel játszott. Szünet után úgy szaladt befelé, hogy még a hátizsákját sem vette le, úgy ült le játszani :lol:

Manócska alszik.

Én most kávézgatok 8) .

Szly, én nem szoktam adni teát sem vizet. Itthon azért olyan nagy meleg nincs, hőségben meg nem kóborolok vele. A cumitól is ódzkodtam, nehogy bezavarjon a szopiba, de nem volt gond belőle. Toncsival végig párhuzamosan szopiztunk és cumisüvegeztünk.

Patrícia, boldog névnapot :oops: !

Tegnap vettünk a corában 3 lábú táblát krétákkal. Kíváncsi vagyok, tetszeni fog-e Toncsónak, szeret rajzolgatni.

Én is takarítok még. Főzni nem kell, tegnap este főztem spagettit.
Szép napot Nektek!

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Én azt vallom, hogy felesleges vizet adni, mert a babának az anyatej nemcsak az "étele", hanem az "itala" is. Ha szomjas, azt úgyanúgy jelzi, mint az éhséget, így szépen szopizik és kész.
És ha már adnék, akkor csak vizet, teát semmiképp. Nem azért, mert az ördögtől való dolog, de semmi nem szól mellette, tök fölösleges. Az persze más, ha valaki valamilyen bajára adja a babának, mint a köményes teát, de szomjoltásra sztem a legjobb az anyatej, vagy ha minden kötél szakad, a víz.
Én is kipróbáltam pár napja, hogy mit szól Nóresz a cumisüveghez (volt épp egy adag tej frissen lefejve), megitta gond nélkül. Csak hogy tudjam mi az ábra, ha el kell mennem órákra, pl. orvoshoz. Szóval meg tudja etetni apuci vagy nagymama is vészhelyzetben. Remélem, hogy 1-1 ritka alkalom nem zavar be a szopiba. Meghát lehet, hogy nem is lesz rá szükség soha.

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Inerke!
Örülök, h. jelentkeztél, drukkok mennek továbbra is! Szerintem is szépen gyarapszik Sára, múlt héten Vince is 15 dkg-t hízott, azelőtt meg 17-et.

Patrícia!
Utólag én is boldog névnapot kívánok!

A babók gyönyörűek!

Hát, nálunk volt üvöltés oltáskor, úgy látszik a lányok ezt jobban bírják... :) :)

Sly!
Férjem nagyon szeretne még egy babát, hát, majd meglátjuk, én még vacilálok...

Mi most már 5x eszünk, és este fél 9 után reggel 6 felé kér csak enni, nem bánnám, ha így maradna... Csak hát a lányom 10-11-nél előbb ált.ban nem alszik el, pedig délután sem alszik... :(
De jövő héttől ovi, bár csak fél napos lesz..., talán jobban kifárad, nem bánnám, ha előbb aludna el.

Én is azt vallom, h. elég az anyatej, tápszeres babánál esetleg, én is talán, ha 10 ml vizet adtam eddig neki, nálunk gond a cumisüvegből való ivás is, remélem jó sokáig tudom majd szoptatni, mert ő egyáltalán nem tud cumisüvegből inni, vagy csak rossz cumisüveggel próbáltam. Úgyhogy nem bánom, h. nem fejem, mert úgyse inná meg!

Vajon Joli még nyaral? Hannablanka, ha olvasol minket, mizujs?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok :)

Elado egy egy-gyereket-kiszolgat remek kis babaules , 0 - 13 kg ig
( hasonlo : http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =2&whid=25)
hasznalt , de jo allapotu, Quinny babakocsi vazra pattinthato.
Ara : 19 990 ft Budapesten atveheto.
Akit erdekel, kerem, hogy NE IDE - hanem a bogyogyorgyi@gmail.com ra irjon es fotokat is kuldok. Amugy a szine zoldes es fekete.

Tovabbi szep babavarast kivanok !
bogyogyorgyi

Írjuk már tele ezt az oldalt, ne kelljen minden belépésnél Livi kakilási szokásait olvasnom a laptetőn. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok Kismamák, Anyucik!

Ha szeretnétek hogy születendő Kisbabátok szobája falán egy aranyos mesefigura várja a Csöppséget, vagy ha Gyerkőcöd kedvenc mesehősét szeretnéd szobatársnak a falon, keressetek meg.
Csodaszép dekorációs falfestés rövid határidővel, kismamákra szabott árakon:-)
Köszönöm figyelmeteket,
Szilvia
szilvia1981@freemail.hu
szilvia1981

sziasztok.
köszi mindenkinek a drukkolást! nagyon aranyosak vagytok!

tegnap hazajöttünk a kórházból. megműtötték a jobb szemét, most meg kell tanulnia látni az agyával. (ez szürkehályog műtét volt ,a zöldhályogot talán később kezelik?!)
1 hónap múlva a bal szeme jön.

nem szabad hagyni nagyon sírni, a szemnyomás miatt, azonban este hasfájós a Sára, nem tudom mit tegyek vele, bármit csinálunk vele, üvölt.... megyek ma a házidokihoz, talán mond valami okosat!

jó hétvégét mindenkinek!
inerke

Inerke,
húúúú, ez nagyon nehéz lehet. Nekem sem egyszerű a refluxos gyerekkel, de ő max. széthánnya magát a sírástól, nagyobb baja nem lesz.
Csak továbbra is ilyen ügyesen, erősen!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Inerke, ügyesek vagytok. Remélem a doki mond valami hasznosat. Már véget érhetne ez a hasfájós időszak! 3 hós korig mondják.

Mi ma voltunk a kórházban kontrollon. Vérszegény, így folsavat kell szednie, nekem meg vasat, aztán majd az anyatejcsiből megkapja. A fejét egyáltalán nem tartja, ezért tornáztatni kellene, a dévényes szerint viszont nem szabad. Most legyen okos az ember!
Nekem továbbra sem tetszik a hallása, remélem csak kicsi és azért figyel csak ritkán. De inkább szóltam, és egy objektív hallásvizsgálatra is mennünk kell. Ja, Bogi a héten 50 g-ot hízott :( .
Több rossz hír nincs :? .

Jó éjt
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Csilla, ezt a dévényes tornát mindenki dícséri.
És miért nem szabad?

Sztem a gyarapodás helyreáll, ha rendben lesz a vérképe. :wink: De végülis hízott most is, addig meg baj nem lehet. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést!! aranyosak vagytok!!!

Sajna az uram rákönyökölt a laptopunkra,és az elszállt! :evil: Pedig nem egy 2mázsás fazon...! szóval nem volt netünk,ezért tűntem el. Terveztük már,h veszünk egy másik gépet,mert az előző már egy sz@r volt,de most így kénytelenek voltunk! Egy dolgot sajnálok,hogy 8000 kép volt a másik gépen,ami nem volt lementve! :evil: :evil: :evil: Még elviszem szervízbe,hátha!
Na,már mennem is kell,ébredt a Mircsi!
I'll be back!! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

...már itt is vagyok!
Időközben megvettük Márknak szülinapjára az elektromos motort! Azóta le sem száll róla!!!! Minden reggel már pizsiben elkezdi a száguldozást! :lol: Tegnap volt egy kis buli,kapott sok ajándékot,volt tortatüzijátéka amit mindenáron el akart fújni!

Mircsikém is megkapta közben a 2 hónapos oltást,ő jelenleg 60 cm és kereken 5 kg. Ez mindössze 26 dkg hízás pontosan 2 hét alatt,de most megint nőtt hosszra,meg végülis nem is kevesellte a védőnő sem!A mérleget végleg kivontam a forgalomból,miután a picikém szopi utáni mérése 50 g-ot mutatott,és úgy kidőlt 3,5 óra alvásra,h csak na :evil: Éjszakákat este fél 10-től reggel fél 6-ig átalussza,nem túlzok,de szinte sosem sír,enni szeret,sokat mosolyog,már néha "kacag" is,és "beszélget" a saját nyelvén!

Gabuska!
Én korábban a Mamaneten is találkoztam 2 olyan némberrel is aki nem is volt terhes,csak kitalált dolgokat,szülés,gyereket magának! Az egyik biztos az volt,akit te is emlegetsz,mert ő próbálkozott itt a babaneten is!!! Borzaszttó,hogy mikre nincs ideje embereknek!!!!

Sly!
Én sem adok inni Mirának semmit!Egyszer még Egerben,mikor fodrászhoz mentem pár órára.fejtem le neki tejet,és azt ette meg üvegből! Semmi gondunk nem lett belőle,meg a cumi sem zavarta meg egyiket sem!

Csajok!
tényleg lightosan pörög a topic! Tudom én is eltűntem pár napra,de megint van magyarázatom! :) Többiek merre csavarognak?

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Na, visszajöttünk a nyaralásból, csak most kell még két hét, hogy kipihenjük magunkat :lol:

Nem ígérem, hogy reagálok arra, amiről lemaradtam, de ezután már igyekszem rendszeresen jönni.

Csanád jól viselte a sok utazást és hercehurcát, sőt, hozzá is szokott, most próbálom visszaszoktatni a régi nyugodt életébe. Nem valószínű, hogy sikerülni fog :roll:

KépKép
Kép
el..né

Patrícia, a lányaink közt asszem 1 hét van csak. Nóresz is vigyorog már. Annyira aranyosak ilyenkor!

Ez a csaj egy egyedülálló egyetemista, sok a ráérő ideje... :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!!!

Mi is megvagyunk!

Sajnos Levente evése még nem oldodott meg. Szopizni egyáltalán nem szopizik sőt a lefejt tej sem kell neki. Most a második fajta tápszernél tartunk, mert a beba nem izlett neki így kipróbáltuk a milupát. Ezt jobban megeszi, de ezt is szinte bele kell időnként erőszakolni. Nagyon rossz ez így. Minden nap épp csak a minimumot eszi meg. Nem is a hízása miatt aggódom, mert hízik így is heti 100 grammot csak a folyadék miatt. Nem akarok megint kórházba kerülni vele kiszáradással.
Már 6100 gramm volt múlt vasárnap. Szépen fejlődik, már napirendünk is kezd alakulni. Olivérért kell 4-4,15 kürölre menni és így elötte kell enni. Általában 4-6 között ébred elősször (ha nem ébred valami miatt elöbb is) , aztán 8-9-kor,12-kor, 15-kor 18-kor (a játszótéren) és este 9-kor van a fürdés és vacsi, ami iszonyú macerásan megy, mert nem akar enni. A teát elfigadja, de azt meg olyan mohón issza, hogy attól meg fuldoklik és iszonyú sok levegőt nyel. Már teljesen kész vagyok. A kórház óta már 2 x voltunk ügyeleten vele mert egész nap alig evett, aztán mikor be kellett volna vinni a kórházba hétfőn megtáltosodott és egyből elkezdett enni. (nagyon vicces) Így szerencsére még nem voltunk. Azaz a második esetnél bevittem, hogy nézzék meg mitől lehet, hogy nem akar enni. Kaptunk beutalást a neurológiára, de mást nem találtak. Bizom benne, hogy ott sem lesz semmi gond!!! Szept. 16-ra kaptunk időpontot.
Olivér nagyon szereti Levit, bár oda kell figyelni, mert időnként azért bántja is. Mindenkinek dicskszik vele és amikor megyünk érte a bölcsibe megkérdezi, hogy Leventét is hoztam? (kint szoktam hagyni az ajtó elött)
Olivért nagyon nehéz lekötni, minden érdekli és csak a felnőtt dolgokkal akar játszani. Szerszámokra gondolok első sorban. A sógoromtól kapott is egy fúró csavarozót (természetesen fúrófej nélkül) és állandóan azzal játszik. Minden szerszámnak ismeri a nevét a pasik a környezetünkben el vannak tőle ájulva. Olyan választékosan beszél, hogy mi is csak nézünk a Tamással. Annyira okos.
Sajnos soha nem írom fel a "beszólásait" pedig nagyon arik.

Én továbbra is úgy nézek ki mint aki félidős terhes.

Nagyon rosszul érint, hogy nem szoptathatok, pedig már annyira vártam.
Minap megint megpróbáltam megszoptatni hátha rákap, de azt az arcot amit vágott....

Ja és üdv. azoknak akikkel még nem találkoztam!!!

Hoztam képeket, bocsi kicsit sok lesz!

Kép Finom puszi
Kép Fiúk az ágyban
Kép Levente
Kép Olivér
Kép Levente alszik
Kép :oDDDDDD
Kép Leventével baszélgetünk
Kép Mosolyka
Kép Pancsi
Kép Reggeli csevej
Kép Szia Maki
Kép Szundi Kép Szia Teki
Kép Olivér és a dinnye Kép Nagyon éhes vagyok!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla, nem túl sok a kép :) Nagyon jó nézegetni, Olivér igazi kis rosszcsont, Levi meg úgy "rongyizik", mint az én Csanádom :) Sajnálom, hogy gond van az evéssel, egyszer csak belejön! Én kiskanálból adogatog neki néha néhány csepp teát ízesítés nélkül, nagyon tátja neki a száját :)
Próbáltam visszaolvasni, nagyon örültem a képeknek mert azt csak nézni kell :lol: Nagyon szépek a gyerekek! :)
Csanád is megkapta a két hós oltást, épp mielőtt utaztunk volna el. Adtam neki megelőzésképpen egy fél kúpot, aludt is 12 órát, végig amíg autóztunk, bár egyszer felébresztettem enni. Aztán a másik felét beadtam pár nap múlva, amikor már negyedik napja nem kakilt, mert azelőtt minden nap szokott és eléggé szenvedett. Meg is lett hamar az erdeménye, de azóta is csak 3-4 naponta kakil. Most is szerdán volt utoljára, de még nem látszik, hogy bántaná.
Így utólag gratulálok a szülinaposoknak és a névnaposoknak!
És most mindenkinek szép álmokat!

KépKép
Kép
el..né

sietek, úgyhogy dobok pár képet, majd még jövök

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?