Sziasztok!!!
Mi is megvagyunk!
Sajnos Levente evése még nem oldodott meg. Szopizni egyáltalán nem szopizik sőt a lefejt tej sem kell neki. Most a második fajta tápszernél tartunk, mert a beba nem izlett neki így kipróbáltuk a milupát. Ezt jobban megeszi, de ezt is szinte bele kell időnként erőszakolni. Nagyon rossz ez így. Minden nap épp csak a minimumot eszi meg. Nem is a hízása miatt aggódom, mert hízik így is heti 100 grammot csak a folyadék miatt. Nem akarok megint kórházba kerülni vele kiszáradással.
Már 6100 gramm volt múlt vasárnap. Szépen fejlődik, már napirendünk is kezd alakulni. Olivérért kell 4-4,15 kürölre menni és így elötte kell enni. Általában 4-6 között ébred elősször (ha nem ébred valami miatt elöbb is) , aztán 8-9-kor,12-kor, 15-kor 18-kor (a játszótéren) és este 9-kor van a fürdés és vacsi, ami iszonyú macerásan megy, mert nem akar enni. A teát elfigadja, de azt meg olyan mohón issza, hogy attól meg fuldoklik és iszonyú sok levegőt nyel. Már teljesen kész vagyok. A kórház óta már 2 x voltunk ügyeleten vele mert egész nap alig evett, aztán mikor be kellett volna vinni a kórházba hétfőn megtáltosodott és egyből elkezdett enni. (nagyon vicces) Így szerencsére még nem voltunk. Azaz a második esetnél bevittem, hogy nézzék meg mitől lehet, hogy nem akar enni. Kaptunk beutalást a neurológiára, de mást nem találtak. Bizom benne, hogy ott sem lesz semmi gond!!! Szept. 16-ra kaptunk időpontot.
Olivér nagyon szereti Levit, bár oda kell figyelni, mert időnként azért bántja is. Mindenkinek dicskszik vele és amikor megyünk érte a bölcsibe megkérdezi, hogy Leventét is hoztam? (kint szoktam hagyni az ajtó elött)
Olivért nagyon nehéz lekötni, minden érdekli és csak a felnőtt dolgokkal akar játszani. Szerszámokra gondolok első sorban. A sógoromtól kapott is egy fúró csavarozót (természetesen fúrófej nélkül) és állandóan azzal játszik. Minden szerszámnak ismeri a nevét a pasik a környezetünkben el vannak tőle ájulva. Olyan választékosan beszél, hogy mi is csak nézünk a Tamással. Annyira okos.
Sajnos soha nem írom fel a "beszólásait" pedig nagyon arik.
Én továbbra is úgy nézek ki mint aki félidős terhes.
Nagyon rosszul érint, hogy nem szoptathatok, pedig már annyira vártam.
Minap megint megpróbáltam megszoptatni hátha rákap, de azt az arcot amit vágott....
Ja és üdv. azoknak akikkel még nem találkoztam!!!
Hoztam képeket, bocsi kicsit sok lesz!
Finom puszi
Fiúk az ágyban
Levente
Olivér
Levente alszik
DDDDDD
Leventével baszélgetünk
Mosolyka
Pancsi
Reggeli csevej
Szia Maki