Sziasztok!
Köszike a biztatást lányok,és tényleg megnyugodtam,amikor elolvastam Beszti a hsz-ed.
Nem értem én se a dokit,de mindegyj......eleve úgy kezdte,hogy minek mentem,30. héten nem szoktak uh-t csinálni.
(Egyébként a saját dokim küldött és egyeztetett velük időpontot uh-ra)
Viki!
Nekem 108-os a pocakom és + 16 kg
a súlyom.
Ja,és számolnom kell a mozgásokat,nektek nem? Délig meg kell lennie a 10-nek.
Krista!
Anyós miatt nem irigyellek!Amint látom jól megtanultál bánni vele
hasonló cipőben járunk,igaz mostanában elég jó a kapcsolatunk.
[quote]A írta: férjnek és pároknak szerintem nem a fizikai segítségnyújtásban kell jeleskedniük hanem csak lelkileg és az az érzés hogy veled van, a többi legyen egy szakértő dolga.
Na ezzel teljes mértékben egyetértek. Dáviddal nem választottam,és olyan furcsa érzés volt,hogy lejárt a műszak,aztán csá,haza huzott. Persze ez természetes,nincs is ezzel gond,de akkor megfogadtam,hogy ha mégegyszer idekerülök,akkor vagy egy szülésznőt vagy egy dulát fel fogok fogadni,aki végi ott lesz velem és szakértelmével és tapasztalatával végig fogja követni a szülést.
Én is félek a szüléstől,elég jól megszenvedtem a Dáviddal ,és tényleg közhelyes meg minden,de a végeredmény megérte....
Sziszike!
Neked is köszi a biztatást!És tudom,hogy nem minden baba egyforma,nem is várom el én se,hogy minden méretem a nagykönyv szerint alakuljon,de mégis jó,ha van összehasonlítási alap,és igaza van a Besztinek,nem is tudja a doktor úr,hogy mekkora parát indít el egy kismamában egy "nem jól meg fogalmazott gondolat"
Sok sikert a vezetéshez,és kitartás,türelem!!!Gondolj arra,hogy mennyivel könnyebb lesz pár hónap múlva!!!
Beszti!
Te aztán igazán szép méretekkel büszkélkedhetsz,ami a gyerekeidet illeti.
A kép alapján,amit felraktál ide olyan vékony vagy!!! Mindegyiküket természetes uton szülted?Le a kalappal!
Én a 3 kg-al megsznevedtem,na jó nem akarok senkit ijesztgetni feleslegesen.....
És megértelek,ha már nem mész olyan gyakran dokihoz,illetve védőnőhöz,én csak ezt az egyet nem vártam a terhességem alatt,persze,jó ha az ember tudja,hogy minden rendben van a babaával (vagy esetleg jól megijesztik a kapott értékek
),de azért ez túlzás......Én már három hetente járok a magánrendelőbe (eddig 4 hetente jártam)havonta a védőnénihez,és majdnem havonta a kórházba a különböző vizsgálatokra(labor,uh),a háziorvosról meg a fogdokiról nem is beszélve,ja meg a sok Gyógyszertári menet, nemsoká meg NST,akkor már hetente-kéthetente,majd naponta
Szerintem is a pecsét az egyszeri anyaságihoz kell.
Brigó!
Olyan fura,hogy nemsoká megkezded a sort....
Nekem is kell diétáznom a doktor úr szerint be is írta nagybetűkkel a kiskönyvembe,de nem bírok és punktum....
Én még sehogy se állok a korházi cuccossal és a baba cuccok összerakásával sem,már kiválogattam a kapott cuccokat,de még nem mostam át őket.Meg nem vettem semmit két babasapin kivül
Még a babakocsival se tartok sehol....és Dávidnak kis heverőt kell vennem minél hamarabb,nehogy úgy érezze,hogy a kiscsaj kitúrja a helyéről....
Szóval irigykedem azokra,akik már mindennel kész vannak....
Ja és gratula a 8 kg-hoz!
Kata!
Szóval minden jóval kényeztetjük magunkat???Ez igen!!!!
Ja és adnak ruhákat különben az Istvánban,ha nem viszel,de mindenki úgy van vele legalábbis én,úgy voltam,hogy legyen inkább a sajátjában.Előtte szült ott a hugom három évvel,és láttam olyan kisbabákat,akik korházi pecsétes ruhában voltak,hát nem volt egy szép látvány,itt lóg,itt lóg rajta,eleve tök nagy volt szegény manóra,és olyan ütött kopott is volt.
A háromágyasra szavazok én is, én ott voltam két éve és jó volt. Saját fürdőszoba az nagy előny ilyenkor,nem kell sorban állni a közösben, a folyósó végén zuhanyozáskor például.Arról nem is beszélve,hogy az ember társaságban van,első gyerekeseknél szerintem még fontosabb,hogy lássák,hogy nem csak az ő babájuk sír,vagy esetleg másnak is vannak nehézségei a szopival például.
Végül is mindegyiknek megvannak az előnyei és a hátrányai is,az én férjem nem tudott volna a nap 24 órájában velem lenni 5-6 napon keresztül,így nem voltam egyedül sosem,de mégis tudtam pihenni.
Igaz a sok látogató sokszor zavaró,de meg lehet őket szépen kérni,hogy felváltva jöjjenek be,ha már nagyon sokan összegyűlnek,és a nővérkék is kiküldik őket,ha összetömörülnének.
Réka!
Örülök,hogy jó lett végül a cukrod!
Cic!
Hűha,apósékkal neked se lehet könnyű dolgod!
Remélem minden rendben volt a vizsgálatokon és nem kell befeküdnöd.
Ágyneműre én is kiváncsi vagyok.
Snoopy!
Köszi a sok jó tanácsot!
Pedig annyi mindent szerettem volna még írni és mindenkinek,de ez lehetetlen,itt kéne ülnöm még a gép előtt legalább egy órát,de már nem bírom bocsika. Puszilom azokat is akikhez nem sikerült szólnom,(Niki,Tinu,Havtünde,Mágnes,Szana és a többiek!)ígérem legközelebb ügyesebb leszek. Jó éjt!!!
Ildikó