Új privát üzeneted érkezett!

ágiboldi
a leírásban az szerepel, hogy előre be van állítva ( a "leggyakoribb állapotnak megfelelően" ) az érzékenység amit akkor kell megváltoztatni ha pl téves risztás van.

nálunk 2-es az érzékenység, de sima matracunk van

mindenképpen teszteljék a légzésfigyut mielőtt beleteszik a gyerkőcöt...a matrac sehol ne feszüljön!

nem tudom mennyit segítettem... :shock: :lol:

amióta Angel Care van nálunk egyébként nem volt téves riasztás!!!!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

sztem kérges a cipő = meg van erősítve a sarka nem? :oops: :shock:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi, köszi!!

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi
Nekünk ilyen légzésafigyelőnk van, de azt sem tudtam, hogy lehet állítani ! :wink:

Lora
Hogy adtad neki a rizst először és később ? Mit adtál neki mellé csak húst, vagy főzit is ??? Én most gondolkodom a bevezetésén !

Tomi is hogy járkál sokkal hamarabb ér el dolgokhoz, amikhez persze nem kéne, nagyon féltem én is !! A járásának az áldozatai eddig: porcelán elefánt virágtartó (ami nem bírta a pofozkodást amit Tomitól kapott, eltört) továbbá egy kompotos a konyhaszekrényből !(egy pillanatra bekukkantott oda is) ! :twisted:

Mazsi
Következő próbálkozásom a Pampers 4+ , én azt hittem a Liberónak van 4+, de nincs, nappal nem folyik ki belőle, de az éjszakai kiképzést nem bírja.

Nagyon jók a képek, most jutottam el odáig, hogy megnézzem !!
Szobahintát most láttunk a Metróban kb. 3000 Ft.

Nagyon édes Lea a lépeken a hintában is és a kisruhában is, a hatalmas hajkoronához pedig már csatt kell !! :wink: :lol:

Sno
Részvét a zajongás miatt !!!(Társas ház ?)

Timi
Jó utat és pihenést , ha lesz benne !!
Kép Tájkép csata után Kép Tomi a járó baba

Kép
kditke

Köszi lányok a nátha/fog tippeket.

Cebiiont egyébként is kap a vas miatt, de akkor kicsit megnövelem az adagját.
Calcimusc van itthon, azt is adtam neki reggel, igaz már csak 3 napi adag maradt, remélem az idő alatt elmúlik, mert akkor llőttek az utazásnak! :(
Most megyek mert nagyon követelően bürrög, hogy foglalkozzak vele.
(ma éppen a kerekecske gombocska a kedvenc, hatalmasakat kacag! :lol: )

nanica

Ria

Boldog szülinapot Beninek :P :lol:
Kép Azért még a mászás is megvan !!!!

Kép
kditke

Sziasztok!

Mazsi,
Nagyon jok a kepek!!!! Marmint a picasa-s is es amiket ide tettel fel! Nem semmi, hogy mennyi helyen jartatok ilyen pici gyerkoccel! Az ERGO-val par ora elteltevel nem szakadtal meg??? Mert jo lenne venni hatihordozot (azt hiszem, Majuseknak van???), de lehet, hogy az ERGO-val jobban jarnank. A sima kenguru, megha hasznalhato is hatihordozasra, nem igazan kenyelmes mar sem Aronnak sem a ferjemnek. Kinotte.

Lora,
Brigi hihetetlenul ugyes!!! Csak amultunk es bamultunk. Aron nem tudom, mikor jut el erre a szintre :) Bar az asztalokat O is siman feleri, es mindent leszed, amit er :)

Panka,
Koszi a hofordulos koszontest, meg a nevnaposat is, bar az majd csak aprilisban lesz :)

Gratula az ugyeskedoknek! Kelenek a maszashoz, Beninek az allashoz, Tominak a jarashoz, Lillusnak az acsorgashoz!
Gretarol is nagyon jok a kepek! Annyira aranyos lehetett, ahogy kovette Alexat.

Nalunk mintha elkezdte volna Aron a tapsikolast, legalabbis probalja a kezeit egymasra utogetni.
Zoldbabot mar 9 honapos kora ota kap, nem is tudtam, hogy azzal meg kellene varni a 10-11. honapot??? :shock:

Ditke,
Anyukad nem is mond szerintem hulyeseget a kekszes suritessel! Legalabbis babakekszet en mar alkalmaztam erre, es a kovetkezo lepcsofok a sima haztartasi keksz lesz erre a celra. :wink:

Agiboldi,
Gratula az uncsitesohoz! Hihetetlen meretek!!!!
Aron szuletesekor ott is az a hir terjengett, hogy 4,7kg-mal szuletett, de aztan persze kiderult, hogy 4,07kg volt.
:D

KépKépKépKép
thelga

Helga
A 4,07 kg sem semmi! :lol:

Kditke
Tomi lábán az micsoda? Szoba cipi, vagy zokni?
lora7

Helga!
:oops: Bocsi, nem is tudom honna szedtem ezt a névnapot? :roll: :lol: :oops:

Sno!
Sebi popónak gyógyulást!

Mazsi!
Emili sincs meg az etetőszékben. :evil:

Ditke!
Aranyos Tomi!

Már akartam kérdezni, ogy akinek van habtapija, és le van rakva, abból a gyerkőcök nem szedik ki a darabokat???Mert én minden képen úgy látom, hogy benne vannak a darabjai(a kicsiket eszámítva, azt én is félretettem).Emili egyből szedi ki amint meglátja, ezért nincs is összerakva, mert addig úgysem hagyná amig szét nem szedte. :twisted: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Kditke
Rízst először bioboltokban kapható rízspehely formájában kapta gyümivel v. zöldséggel. Most már sima főtt rízst is kap, villával összenyomva. Így ált. zöldséghez rakom, husival v. anélkül. Gyümihez még mindig inkább pelyhet rakok. Ill. most kezdtük el (mert lusta voltam venni pelyhet), hogy a turmix darálóján poralakuvá darálom a rízst és ez uúgy működik mint a pehely.
lora7

Sziasztok lányok!

Bocsánat a hosszú eltűnedezésért, de azért ne írjatok le teljesen.... Lakáskeresésben voltunk, vagyunk és most ez foglalja le az időmet. (volt is egy majdnemsikerült, de aztán lenyúlták előlünk-bele is betegedtem), szóval ez az ok.

Nálunk a helyzet-egész jó, gyerekek már november óta nem nagyon voltak betegek, csak enyhén néha, Berci különösen jól bírja.
Bercike nem akar járni pedig már négy hónapja mászik és áll, de ez megfelel neki teljesen, amúgy nagyon gyorsan mászik, pláne ha a fürdő ajtó nyitva van.... Szellemileg sem strapálja magát, megtanulta a tapsit egy hónapja, aztán azóta tapsol, ha kell ha nem. Pl. pápázunk, ő meg visszatapsol :D Mindenesetre vicces.

Amúgy nagyon erős kezei vannak, nem Luca bántja őt, hanem Luca menekül tőle, mert merő szeretetből akkorákat üt rá, hogy fáj, meg ugye tépi a hajunkat.
Etetőszékben nem marad meg, kihúzza magát az öv alól és feláll és feláll és feláll, babakocsiból is ki akar mászni, mert ott meg a kereket akarja nézni ahogy forog. Szóval bírkózunk egyfolytában.
Viszont lakásban nagyon jól eljátszik a labdával és az autókkal, gurítja, megy utánuk, egész sokáig szórakozik így.

Beni- Boldog szülinapot!
Nemsokára szülinapeső lesz, hihetetlen egy éve miket izgultunk ilyentájban már?

Kéreg- tudtommal a bokát ölelő része a cipőnek, szóval ami tartja a bokát, erősítés. Nem tudom elmagyarázni- majd a cipőboltos megmutatja.
Én első cipőnek dr. Leo-t vettem Lucának, az állítólag nagyon jó, bár nem szép. Most akarom vinni ortopédiára (Lucust), mert lúdtalpas, majd megkérdem az ortopéd orvost, hogy mit javasolnak.

Melltartó téma- nekem is van mindenféle 80-astól 90-esig B-től
D kosárig, mire rájöttem a megfelelő méretre és típusra. Sztem ki kell tapasztalni, sokat kell próbálgatni, mindegy mit szól az eladó.

Bromocriptin-es lányok-én is szedtem első terhesség előtt, de utána már nem foglalkoztam vele, sztem rendbejön a prolaktin szint a terhességtől, szoptatástól.

Fogyás-én pont az ellentéte vagyok Orsinak. Amíg szopi, nem fogytam, ahogy csökken a szopi, úgy magától lement minden, kivéve az asszonyos külalakhoz szükséges deformáló kilókat. Kevés, de rossz helyen.

Lora- meggyőző ez a videó Brigiről! Ügyes!
Mi most vettünk az Ikeában a tűzhely elé védő paravánt, mert Berci is feléri a rácsot, ezáltal magára tudja rántani az egész menűt főzés közben, és amilyen ő meg is tenné.

Dana- Laurád beszéd ügyben úgy halad mint Brigi járás terén, nekem úgy tűnik.

Helga- szia! nem tudom köszötem-e már Nektek?

Mazsi-vagány nagyon Lea!

Lorca-Ennyire elég volt a magántanítványokból? Inkább szakmát váltasz? Neked van fiksz segítséged, tudnál nyelviskolában is órát vállalni, nem?

Felébredt.

Bella

Kép

Kép
bella2

Sziasztok!

Mazsi
Nagyon jók a képek.Aranyos Lea ahogy a hintába csücsül.A nagyszülőnél képen a háttérbe felfújható házikó van?És két kijárata?Mekkora kb.?2 gyerek is elfér benne?
Dani akar olyan sátrat aminek van egy henger része is,de azt nagyollom a lakásba.
Ha én ennyi mindent megennék/édesség/nem csak súlytöbletem lenne,hanem gurulnék is. :lol: Irigylem az olyan alkatú csajokat,akik mindent ehetnek.
Nálunk minden reggel azzal kezdünk Laurával,hogy felsöprünk.Én söprök,Laura meg az egy kupacba lévő szemetet szétkeni.Ma pl.belefeküdt és az üdítős üveggel ott játszott. :evil: Persze kezdhettem az öltözést újra.Szepa nálunk is csúcson van most.Ha Danival rajzolunk már kúszik az ölembe és bújik hozzám.

Panka
Már most tettre kész lányod van. :lol:

Május
Én is szeretnék szép ciciket,de 2 szopi után annyira eldeformálodtak,hogy csak reménykedni tudok benne valami visszajön a régi énjéből.

Ria
Képet nem tudsz mutatni az első lépés cipőről?
Nekem a siestától van még Daniról egy olyan aminek puha a talpa és két kis részén vákonyabb anyagból van belevarrva.Nem ez?Este megpróbálok képek felrakni róla.

Lorca
Ezek a részek az Eü-n belül nekem is bejönnének,de pl.itt védőnők annyian vannak,hogy bizti nem lenne munkahelyem.

Timi
jó szorakozást,pihenést!

Sági
Ahogy írod Petiről a dolgokat olyan mintha a Daniról írnád. :lol: Én is hintába raktam annak idején Danit,de Laura annál ügyesebb hogy kiforduljon belőle. :o Peti Nagyon nyugodt baba lehet.

Sno
Nem tudlak elképzelni 80 kg-val. :D
Akkor hasonló cipőnk van mert a talpa egy része bőr.

Nanica
köszi most nézem a tv-t közbe.
Jobbulást Linusnak.Szerintem hétvégére el fog múlni.

Kditke
Rizshez én szoktam gyümit is adni/tízórai,uzsonna/,de bármilyen zöldséget is.Most próbáltam ki olyat,hogy jól szétfőztem a rizst és a zöldségeket,picit turmixoltam és kis gólyókat készítettem belöle/fontos hogy n legyennagyon híg/majd reszelt sajtba forgattam és kicsit sütőbe megpirítottam.Laurának nagyon ízlett.

Helga
Ténylag szép súly a 4,07 is.Spontán?

Szobahinta:
Nekünk olyan van ami az ajtófélfába van felfúrva.Igaz figyelni kell,hátha kifordulnak belöle.
Daninak is annyira tetszik,hogy most a másik ajtóba is fúrunk fel kampót és legalább együtt is hintázhatnak. :lol:

Köszönöm a fogas válaszokat.Akkor még nem vagyunk lemaradva.Barátnőm kislánya 15 hónapos és 13 foga van. :shock:
És főzi válaszokat is köszönöm.

KépKép
KépKép
dana 1

Panka
Nekünk betüs és számos habtapink van.Szétszedi Laura,de mindig összerakjuk elötte,hogy lássa mit csinál.Most már odáig eljutottunk,ha zavarja akkor odadja,hogy rakjam vissza.

Bella
Nagyon ügyes már Berci.Kocsiból kifordulás Daninál ismerős. :evil:
Lakás témába nagyon sajnállak.Tényleg nehéz venni olyat ami igazán megfelel.
Köszi a dicséretet,de szerintem a többi gyerköc is mond már ilyeneket.
Reményt adtál,hátha szopi után majd lemennek a kilók. :lol:

KépKép
KépKép
dana 1

Megjöttünk a Mediából, tényleg csak 19 ft/kép, és nincs más költség!!!

Bella!
Lakást sajnálom, átérzem, mi is most pihentetjük a témát. :?
Emili is állandóan a babakocsi kerekét nézi, és fordul ki belőle. :twisted:

Kép
pankaa

halihó

délután fogorvosnál voltam :shock: egy hős vagyok :lol: :wink:
az egyik fogamból letört egy darab úh tömni kellett...

Kérdésem: ultracainnal érzéstelenített...szerinte 5-6 órát ne szoptassak :shock: most megnéztem az alkalmazási előiratát és azt írják nem kell abbahagyni a szoptatást mert nem jut át lényeges mennyiségben az anyatejbe...

rutinos szopis fogorvsohoz járó kismamik véleményére lennék kiváncsi!

SOS!!!! mert Lea fel akar falni, hogy adjak cicit :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Köszönjük az elő köszöntéseket! :D

Cipi! Ha le veszem a lábáról csinálok róla képet! Végül nem Siestát vettem mert nem volt méret választék a közelbe. Pablovszkyt vettem. Nem volt olcsó de nagyon jó, szuper hajlékony a talpa van betétje és jól tart a kérge (az a rész ami hátul van) és nagyon finom bőrből van! Már egy kicsit nyitotat vettem mert egyenlőre menni még nem fog és a tanuláshoz bentre tökéletes ha meg szalad akkor már tuti jó idő lesz!

KépKép
csongria

Mazsi,
Én is ultracaint kaptam már többször és simán szoptattam. Nekem azt mondta a doki, hogy nyugodtan szoptassak nem kell semmit kihagyni. Semmi nem is jelentkezett Petin.
Vendég

Mazsi!
Szopis fogorvos? :lol: :lol: :lol:
Esetleg vmi más kaját tudsz neki adni?Vagy elterelni a figyelmét addog?Bár ha a leírásban nem szerepel a tiltás, akkor talán nem kell 5 órát várni, lehet elég 1-2 is. :roll:

Ria!
Mekkora méretet vettél?Ezt a P. márkát még nem is hallottam. :roll: Képre kivi vagyok.

Emili nem akar aludni, de olyan kis hebrencs, megint esik jobbra baléra,az előbb is beütötte a száját, vérzett neki. :( De nem tanult belőle, ugrál tovább. :twisted: Na megyek is.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Régóta olvasgatlak benneteket, egyszer már próbáltam regisztrálni csak nem jött össze, én meg nem eröltettem. :roll:

Az én lánykámat Liliennek hívják és április 19.-én született. Nagyon mozgékony és harsány gyerkőc kedvenc elfoglaltsága a rágás főleg a szabadon hagyott papucsot és cipőt kedveli.

Enni főleg üveges ételeket eszik :oops: , bár ez azért is alakult így mert a zöldségeket nem igazán szereti.

Szeretném a véleményeteket kérni.Most aktuális a gyerekülés vásárlása. Kíváncsi lennék ti hogy vagytok a sajátotokkal megelégedve, ill. a piere cardinról hallotatok-e valamit?
emoke27

Dana! Rakok fel képet a Siesta első lépés cipikről!

Kép
Siesta hosszított kéreggel, harántemelővel, és hajlékony, csúszásmentes talppal ellátott cipő, melyek a biztos saroktartáshoz, és a különböző elváltozások, például lúdtalp kialakulásának megelőzéséhez elengedhetetlenek. Kép Kép

KépKép
csongria

Az is kiderült, hogy Beni egyik lába nagyobb számmal a másiknál! :lol: Ezért 19-es kellett hogy ne nyomja a nagy lábujját! A másik lábára igencsak hosszú! De tök jó olyan mintha ráöntötték volna!

Emoke! Üdv! A magam nevében nem tudok nyilatkozni a PC ülésről de a barátnőm most vett Recarot és nagyon jónak, stabilnak tűnik. Nem tudom a tesztje milyen. Nekem Cam van de legalább 3 autót tudok (az összes a családba van) amibe nem lehet a biztonsági övvel bekötni és múltkor egy erősebb féknél előre borult! :evil: Ilyet semmi képpen ne vegyél!

A cipi márkánkat így írják: Pablosky :oops:

KépKép
csongria

Május, Ria, akkor pénteken jó lenne a Lurdy játszóházban a tupiátadás? Gondoltam inkább nem privit írok, hátha más is csatlakozna.. :wink:

Nekünk mindegy mikor, mondjátok meg ti.

Annyira jók ezek a cipők, kedvet kaptam, már alig várom, h járjon és cipőt vehessek :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi! Okés a játszóház! De az a gond mi már elmúlunk 1 évesek! Mennyibe is fog ez kerülni??? :lol: :lol: :lol: Hát nekem ebéd után lenne jó! 13 után indulnánk!!!

Felteszem a cipink képét! :D Kép

KépKép
csongria

pankaa
a vessző lemaradt :oops: :oops: :lol: (mint nálam oly sokx)

köszi csajok!

megszopiztattam :oops: :lol: n7ig tudtam húzni a dolgot :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Ria
19-es cipő kell Beninek? És ez a nagyobb lába? Briginek 20-ast vettem végül, a 19-es kicsi volt, pedig többfajtát is felpróbáltunk. :shock: A nőci először 18-ast akart adni! Úgy látszik Brigi nagy lábon él! :oops: :lol: Ez is ilyen "első lépés" cipi. Kívül-belül finom bőr és ennek is van belül haránt emelése lúdtalp ellen.
Kép
lora7

Üdv Emoke! Mi Besafe-et vettünk, meg vagyok vele elégedve. De többen Römer Kinget vettek, az is jó. :wink:
A Pierre Cardint is néztük, de felvilágosítottak, hogy miért nem jó az, hogy nincs övfeszítője. Főleg nekünk 3 ajtós kocsink van, abba be sem lehet kötni biztonságosan. :( Pedig olcsóbb lett volna...
lora7

Ja cipőnél a kéreg sztem a felső vastagabb bőr rész a sarkánál, mert az alatta lévő rész az mindegyiknek kemény, vagy nem?
lora7

Lora
Köszi a rizses tanácsot ! :lol:
Tomi lábán az benti mamusz, de olyan mint a csúszásgátló zokni, csak ennek egybe van a talpa, hasított bőr szerű a szára pedig zokni, vagyis zokni anyag, de jó, mert én állandóan attól félek, hogy felfázik, de ebben bizti nem !
Csak azt nem tudom, hogy jó e neki ebben sétálgatni, de teli talpal járkál benne. :o

Pankaa
Tomi köszöni a bókot !!! :P

Habtapi ötlet, hátulját széles 10 cm-es cellux ragasztóval leragasztani, az egész figurát, nekem egy délelőttömbe tellt, de megéri, addig minden este a szemeket raktam vissza az állatokba, és rettegtem vajon melyiket nyeli le, de mióta le van ragasztva max, szétszedi őket !!!!!! :wink:

Tomi is ugyanígy van ha fáradt, de mióta megy sokkal rosszabb, mert mindenbe beleüti magát, aminek nekiesik. Kék zöld foltokkal van tele.Mint egy hadirokkant !!! :P

Ágiboldi
Én azt az időt sírom vissza, mikor még egyhelyben feküdt az ágyban és nem rettegtem attól, hogy mit eszik meg, mibe esik bele, mibe nyúl ? Hidd el eljön a cipővásárlás ideje is mielőtt gondolnád !!

Ria
Nagyon szupiknak tünnek ezek a cipők, Tomi kapott egyet a kerimamitól, egy olasz márkájút, de nagyon kemény a talpa, merev, szerintetek az jó ??? Nem szeretném tönkre tenni Tomika lábát valami vacakkal !

Lorca
A segítséged szeretném kérni, te szerintem jobban tudod erre a választ ! Most akkor puha talpú kell, hogy legyen vagy kemény ha már jár a gyerek ???????????????? :shock:

Emőke
Üdv !
Babaülés:Én is sokat agyaltam rajta, és nekünk Maxi-Cosi Priori fajtájú van szerintem nagyon jó, menet közben dönthető, nagyon kényelmes Tomi szeret benne lenni !

Mazsi
Te tényleg hős vagy a fogászattal kapcsolatban !!

Dana

A rizses sajtgolyó még nekem is jól hangzik, elhiszem, hogy ízlett a kis ínyencnek ! :wink:
A miénk is ajtófélbe fúrható.
Tomi nálunk is próbálkozott a hintából való kieséssel, de apja azonnal szerelt rá biztonsági övet, csak két lyuk a hátuljába, heveder és négy csat kell hozzá, szerintem beszéld rá a párod, hogy csinálja meg, megéri, mert nem kell azon rettegni, hogy mikor esik ki Laura.

Helga
Bizti jó a gyümibe, állítólag én is nagyon szerettem mikor ilyen kicsi voltam, de nagyon félek, hogy Tomi elhízik a keksztől ha a gyümijébe is teszek állandó jelleggel, így néha kap 1-2-t. Tudod ez nálam mánia a nehogy kövér legyen !! :x
Kép Kukuccs belőle !!

Kép
kditke

Csongria,
Ezt már úgyis csak holnap olvasod:
Boldog Születésnapot Beninek!!!

Már kezdtem hozzászokni az eseménytelen éjszakákhoz, erre Szabi éjfél körül megajándékozott egy 1,5 órás műsorral. A végére már annyira untam, hogy átmásztam az ágy másik végébe, mert mindig fejbevágott. :twisted: Szerencsére reggel behoztuk a bulit, 8 után ébredtünk. :D Imádom az ilyen reggeleket. :P

Emőke,
Szia. :) Nekünk Römer van, tetszik. :wink:

Mazsi,
Már amúgy is késő a válaszhoz. :wink: Amikor fogorvosnál voltam, azt mondta, hogy majd bealszik az érzéstelenítőtől Szabi. Nem tette. :twisted:
Lusti Lorca nem vasal... :wink:

Dana,
Azt az alagutat Nati is kinézte magának. Első játszóházi alkalommal alig lehetett kiszedni belőle. Néhány alkalom után meg rá se bagózott. Örültem végül, hogy nem vettem meg.
Nem véletlen, hogy sok védőnő van. Nem csak nekem tetszik az ötlet. :twisted:

Bella,
A magántanítványokból akkor szokott elegem lenni, amikor lemondogatják, elkésnek stb. Egyébként nagyon is szeretném, csak hosszú idő, mire ismét visszadolgozom magam a köztudatba. :wink: A nyelviskolát nem szeretem, meg nem is mehetnék, a sulit fel kéne adni. Az is elég bizonytalan, hogy jön össze a csoport, mit adnak, és annyira azért nem fizet jól, hogy biztos állást kockáztassak. :?

Nanica,
Még mindig kapja a vasat? Mióta is?

Szabi kedvence, amikor a tenyerébe kap puszit, mondom, hogy prrrrr meg egy kicsit megharapdálom. Hangosan tud rajta röhigcsélni és sikongat.

Kditke,
A kis rohangálós. :lol:

Orsi,
Fúrkálás. :( Fúúúj.

Timocska,
Az eü-vel nekem az induló gondom ott van, hogy nem tudom elképzelni magamat, ahogy egy tűt valakibe beleszúrok. Lehet, hogy mégsem nekem való a pálya?! :oops: Jó lenne találni valamit, ami felkeltené egy kicsit a lelkesedésemet. :wink:

Kép KépKép
lorca

Jo reggelt!

Beninek nagyon boldog elso szuletesnapot kivanunk!!!! Isten eltesse eroben egeszsegben! :lol:
Boldog nevnapot Balintnak!

Emoke,
Udv Neked es Liliennek! Gyertek minel gyakrabban! Es rakj fel magatokrol kepet! PC ulessel kapcsolatban sajnos nem tudok mondani semmit, Romerunk van (megvettuk vegulis a hasznaltat), es elegedettek vagyunk vele.

Mazsi,
Nekem is kellett menni fogorvoshoz, kaptam erzestelenitest, es azt mondta, nyugodtan szoptathatok mellette, mert csak helyileg hat.

Bella,
Meg nem talalkoztunk itt a forumon, kb 1 honapja csatlakoztam a csapathoz!

Dana,
Nem spontan, csaszarral, farkekveses volt.

Habtapi: nekunk betus van, abbol kivettem az apro reszeket. Viszont egyik masikbol hianyoznak kisebb darabok, valahogy leharapott beloluk Aron. :evil: Amikor eloszor vettem ezt eszre, meg nem is volt foga :(

Timotol kerdeztem, merre van a Babyoutlet, de valamiert elkerulhette a figyelmet, nem valaszolt, pedig jo lenne venni egy-ket szep nadragot ezt-azt venni Aronnak olcson. Tegnap jartam a kozeli babyplanetben, sziven utott, hogy egy kis egyuttes 12ezer ft volt.

Cipő: itt is lattam "első lépés" cipőt, de azt hiszem, inkabb megvarjuk, hogy valoban jarjon. Par honapja vettunk neki olcso cipocsket, csak hogy a kocsiban ne fazzon a laba, az 20-as volt, nagyon nagy a labara meg most is. Nem semmi nagy labon el ez a Brigi :)

Lorca,
A vedonoskodes nekem is megtetszett! De szerintem is telitett lehet, bar az enyem nagyon panaszkodik, hogy mennyi meloja van, nagyon sok gyerek tartozik hozza.
Remelem, sikerul valasztani olyan palyat, ami erdekel Teged!

KépKépKépKép
thelga

[color=red]Boldog szülinapot Beni![/color]

KépKép
bozotka

Jó reggelt!

Nincs fogunk!!! Milyen meglepő! :lol: :lol: :lol:

A kis szülinapos most horpaszt, mert nagy izgalmába nem bírt csak 6-ig aludni és most tízórainál elaludt az etetőszékbe! :)

Egy éves adatok! 8290 gramm 75 cm. A koponya körfogat 44 cm!

Nagyon köszönjük a köszöntéseket! :D

Tegnap voltam bioboltba. Vettem rízstejet és specko pudingport amit rízstejjel is el lehet készíteni!(340 ft- egy por) :shock: Vettem kókusztejport és tejmentes babapiskótát. 2000 ft fizettem ezért! :evil: Mondtam apának, hogy bemehet a főnökéhez fizetés emelést kérni. Mert a felvágott és virsli is dupla áru ami tejmentes! :evil:

Ditke! Szerintem ha merev a talpa az nem jó! Nekem az ortopéd is mondta hogy szinte belehessen hajtani a talpát! :roll:

KépKép
csongria

Hurrá itt az első első szülinap!!! Beni, boldog igazi szülinapot!! :D

Kép
Kép
agiboldi

Jó reggelt!

Ria!
Benikét Isten éltesse nagyon sokáig, bolodog szülinapot kívánok Neki!!! Kép

Nagyon jólnéznek ki a cipők, de a tiétek tetszik a legjobban!
:D Én is pont ilyenre gondoltam, hogy csatos legyen, és ilyen kis átmeneti, mert mire az utcán fog járkálni, addigra már szerintem bőven tavasz lesz, és egy kicsit legyen szellős.Nekem is nagyobb a jobb lábam, de Emilinek egyformának látom.De neki is 19-es kell.Bár ez is fazonfüggő.

Emőke!
Üdv itt!Nekünk Chicco van, PC-ről én sem tudok nyilatkozni.De a miénkkel meg vagyok elégedve.

Ditke!
Nekem is a puha talpat mondta a dokinéni. :roll: legalábbis egy kicsit legyen hajlékony, annyira, hogy egy kézzel be tudd hajlítani.
Habtapi:hát pont ez az, hogy kiszedi a darabokat.Rgyébként meg jó lenne a celluxos 5let, de Emili forgatja is a nagy lapokat, így egyből kiszúrná a hátulján a cellixot, és azt piszkálná. :twisted: :lol: Én kiszedtem egyből a kicsi darabokat, majd megkapja ha már csak kaját töm a szájába. :lol:
Azért köszi.Azt hisze ezt a játékot nem Emilinek találták ki.Ő még a szőnyeg alá is bekukucskál, hogy mit lehet rajta szétszedni. :twisted:

Lorca!
Emili attól röhögi szét az agyát, ha 1:kergetem :lol: , vagy 2:a hónalját csiklandozom. :lol:

Helga!
Baboutltnek van honlapja, keress rá esetleg.
Kinőni, összekoszolni kiszaggatni való rucikat turiban vagy kínaiban veszem.(pedig nem csípem, de vannak nagyon jók is) 8) Újonnan csak amit nagyon muszáj. :oops: :wink:

Emili most egész jól viselkedett éjjel:1x ébredt f12kor, de csak cumi kellett neki, nem is ivott!!, majd 6kor nyöszörgött, de mire felkeltem volna már csöndbe is volt, biztos megint megtalálta a cumiját. 8) Aztán 7kor keltünk! :wink:
És most megint alszik, én meg húzok hajat mosni!

Boldog Valentin napot!

Kép
pankaa

Lorca: Linus 4 hós kora óta kapja a vasat. Tegnap kiegészítette egy kis aluminiummal is. Megkaparintotta az ebéd csomagolását! A dokinénink még nem mondta, hogy ne szedjük, pedig rákérdeztem!

hu megint nem hagy érvényesülni...

Nátha kicsit enyhült, remélem el tudunk így utazni...

Jelentem Linus kezdi kostolgatni a napi 1 alvást. Nagyon fáradt olyankor.

Mindenkinek szép napot

nanica

BOLDOG 1. SZÜLINAPOT BENI!!!!
Kép

Kezdődik a szülinap eső! :lol:

Mmóni
Bálintnak boldog névnapot kívánunk! :D

Helga
Babyoutlet asszem a Soroksári út 160-ban van. Van honlapjuk, de sztem elég vacak. Rucikat egyébként én is turiban veszek, csak bodykat szoktam újat venni. Pontosabban én még alig vásároltam, mert a nagyik ellátják rucival! :wink: :lol:
lora7

BOLDOG SZÜLINAPOT BENI!!!

Kép

Helga
a babyoutlet ha jól tudom a Soroksári úton van talán 160.sz alatt :shock: :?: 1x voltunk ott (a házszám nem tuti de az utca igen :wink: )nézd meg a neten!

cipők
épp tegnap nézelődtem én is a Siesta oldalán nagyon tutik ezek a cipők...
olcsóbbak a neten mint az üzletekben?

dana
1 kijárata van a házikónak és bőven elfér benne a 2 gyerek mert én is simán beleférek úgy hogy van még a gyerkőcnek is helye játszani benne.
anya "gyerekei" (családi napközi van otthon) imádják :lol:

hogy mekkora? hm! leméretem anyával :lol:

pankaa
nekünk betűs habtapi van és sikerült a ditkehez hasonló módszerrel úgy leragasztanom hogy fel sem jön :shock: :oops: de Lea sem szedi szét!!!!! :lol:

Emőke
üdv!
barátnőméknek van PC-je spórolni akartak és a 9-36kg-t vették meg de nagyon nem vált be nekik úgyh vettek is másikat...
nem tudom Te melyik tipust szeretnéd...

nekünk vszínű egy Römer King lesz az egyik ismerőstől használtan
ikrei vannak megkérdezem eladja-e a másikat is ha érdekel!

bella
lakás :twisted: :cry:
Lea is gyakorloja ezt a püfölést! :twisted: nem győzöm megrendszabályozni :lol: :wink:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

lorca
döntöttél már? :wink: :lol:

azért a védőnők élete sem olyan egyszerű...
ráadásul 4 év főiskola!
arról nem szól a fáma amikor télen a nagy hóban biciklivel kell(ene) a tanyavilágot körbejárni...vagy amikor a kisebbséghez kell kimenni ... :shock: tény hogy sokmindnet nem csinálnak meg a mai védőnők amit kellene de ha igazán lelkiismeretes védőnő akarsz lenni akkor már nem is olyan klassz ráadásul annyi pénzért...

szülésznő? én is majdnem az lettem de nőgyógyászatot is kelett tanulni azt pedig utáltam :oops: :lol:

csecsemősök...hát igen szurkálni is kell :cry:

lora
Brigó hosszú lányka úh ahhoz nagy tappancsok kellenek :lol: :wink:
csak manapság nem könnyű a "nagylábon" élő csajoknak (saját tapasztalat) a cipővásárlás...
vmiért csak 41-ig nő a nő :twisted:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi,
Magamat ismerve nem lennék azért olyan láblógatós védőnő. :wink: Nekem a suliban sem sikerült soha a munkaidő végével befejezni a munkát. Ha volt olyan diák, aki nagyon okos volt, azért, ha meg buta volt, azért kellett többet dolgozni. Heti 3 órában ha teljesen kezdőről indítottam, nem lehetett volna 5-ös az emelt szintű nyelvi érettségije. Volt olyan diák, akit másodikban dobtak be úgy az osztályomba, hogy semmit nem tanult előtte, mivel majd én megoldom. :x Persze, melóztunk külön péntek délutánonként. :twisted: Mert akkor már szabad voltam. :lol:
A fizetés kérdésen elég sokszor meghal a lelkesedésem. :? Úgyhogy még csak szerencsétlenkedek a kérdésen. :lol:

Nanica,
Akkor jól emlékszem, hogy már nagyon régen szedi. Nem csináltak valamilyen vizsgálatot azóta? Mert a túlzott vasbevitelnek is lehetnek hátrányai, pl rézhiány, mert komplementerek vagy mi. Mostanában olvasgattam róla sokat, mert nézem, Szabinak miket lehetne adni, hogy felturbózzuk egy kicsit az immunrendszerét.

Csongria,
Nyugtasson meg, hogy felvágottat, virslit amúgy sem ajánlanak ilyen kicsiknek. :wink: De attól még piszokul drágák. :evil:

Kditke,
A cipőről annyi tuti vélemény kering, hogy szerintem teljesen mindegy, milyent veszel, valaki sokat tanult szakember szerint biztos az a jó.
Amikor kicsik voltunk, az volt a divat, hogy erős, magas kérgű, lúdtalpbetétes cipik voltak. Azért, hogy ideális legyen a láb boltozata és megszokja aprónép a jó tartást. Anyukám messzemenőig ragaszkodott ezekhez. Ehhez képest tesóm lúdtalpas, én nem, de nekem meg a rüsztöm túl magas, ami szintén gond. Emellett mindketten csámpásan járunk, tehát nem jött be, de még csak nem is egy irányba befolyásolt.

Szerintem a lábat is főleg az határozza meg, hogy mit örököltünk és hogy mennyire dolgozik a láb az első években. Azt a véleményt tudom elfogadni, hogy a lábnak nem külső támaszra van szüksége, hanem arra, hogy a saját izmai megerősödjenek és megtartsák. Ezért én mezítlábszavazó vagyok, cipőben meg a puha verzió tetszik, vagy legalábbis ami hajlékonyan követi az ő lábuk alakját. Jobb, ha nem tele talppal tanul meg lépni, márpedig a merev csak úgy engedi. Nekem az fontosabb, hogy könnyen le és fel lehessen venni.
Ennek ellenére Natinak van döntött sarkú, lúdtalpbetétes erős kérgű cipője is, ami ráadásul fűzős. :lol: De ő már haladó járó. :wink:

Kép KépKép
lorca

éljen éljen beni, az első topikszülinaposunk!!! isten éltesse sokáig!

ergo vs hátihordozó
alapból az ergot választanám, mert sokkal többféleképpen lehet használni, mint a hátit, valamint kisebb helyen elfér. ami miatt mégsem azt vettünk:
-még nem n lehet használtan kapni, az új meg n drága
-a hátit alvó gyerekkel is simán át lehet venni
-a hátiban magasabban van a gyerkőc, ezért ha muszáj én is meg tudom nézni mit csinál, vlmint ő is jobban kilát
-mindenféle kunszt nélkül egyedül is le-fel lehet venni, mint egy hátizsákot

teszek fel két képet (hordozóillusztrációként) a januári dobogókői kirándulásunkról. vagyis hármat, az egyiket azért, h lássátok, mit is jelent a tejfehér ködben, szakadó esőben való kirándulás :lol:
apával
Kép

a hátihordó nemcsak kényelmes, de vidám dolog is
Kép

Kép

gyerekülés
a mi szempontjaink ezek voltak:
9-18 kg, menet közben dönthető, ötpontos öv, eredeti huzat legyen hozzá. úgyh én a babaszobán egy brevit vettem, 7ezerért.
privát megjegyzésem, semmi objektív alapja nincs: én utálom a pc márkát, soha nem vennék semmi olyat. de nem tudom miért, talán mert a szüleim idejében az egy ruhamárka volt és nem tudom összeegyeztetni a babadolgokkal? :lol: tényleg nem tudom.... (bocs mindenkitől, aki használja és főleg, ha elégedett vele)

alagút
a játszóházban van egy óriás műanyag csiga (hernyó?). azt n bírja kele. belerakom az egyik végén és kikúszik a másikon :lol:

játszóház
ria, ágiboldi, köszi a szervezést, akkor legyen holnap 1 után, okés? ha bárki szívesen csatlakozna, akkor csak bátran!! lurdy ház...

majus3

Beni,

Nagyon Boldog 1. Szülinapot Kívánunk!

Sebi

Orsi
Kép Kép
sno

Május,
Nagyon lelkes kirándulók vagytok. 8) Azt hiszem, az utolsó kép egy kicsit engem meggyőz arról, hogy várjam meg a májust a kirándulásokkal. :oops: De hátihordóban barátibb. :D
Nekem is vannak ilyen averzióim bizonyos márkákkal szemben. :wink:

Kép KépKép
lorca

Ditke,
ez egy panel, sejtheted mekkora fúróval álltak neki áttörni a födémet :evil:

Panka,
és a gyógypuszik?!? :lol: :lol: :lol:

Dana,
az utolsó szülés előtti képen megnézheted a képtárban.

eddig jutottam...

Orsi
Kép Kép
sno

most bányásztam ki Lea szájából egy fikusz levelet! :shock: :shock: :shock:
a frászt hozta rám mert bár az aprólevelű fikusz de fikusz és hirtelen nem tudtam hogy ez akkor most jó vagy rossz...
megnéztem ez NEM MÉRGEZŐ + felhívtam a dokinőt is és megerősített :lol:

1x csak látom fullákol...belenéztem a szájába semmi megitattam egy kis vízzel h akkor menjen le... :oops: erre csak nyeldes nagyokat továbbra is...most állva (mármint ő állt) néztem bele a szájába úgy hogy én is álltam persze ordított mint a sakál és így jó nagyra nyitotta a száját és a levél szárát láttam meg :shock: amit akkor még nem tudtam h az...(azt hittem vmi cérna v ilyesmi :oops: ) az ujjamra csavart pelussal tudtam kibányászni...

el vannak különítve a szobanövények a hálóba de az előbb ott teregettünk és vszínű megtalálta az egyetlen ottfelejtett mini levelet... :twisted: :twisted: :twisted:

tanulság NEM LEHETEK ELÉG ÓVATOS :oops: :oops: :oops: :cry: hihetetlen...és mi jön még...? :shock:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi! Ezek a rém sztorik! :shock: Kiráz a hideg. Az a lényeg, hogy sikerült kivenni.

Május! Nagyon klassz az a háti hordozó. Mi is szeretnénk valami ilyesmit! Milyen árban vannak ezek? Szóval holnap honnan fogják tudni, hogy mennyi idős Beni? Mármint a játsziban.

Még mindig nagyon köszönjük a köszöntéseket!

KépKép
csongria

hihi, ilyen sem volt sűrűn. 4 online babanetes, mind a 2007 tavasziaktól!

nanica

Igen, ez nekem is eszembe jutott, honnan tudják, h elmúlt-e 1 éves? Ti hordjátok magatokkal a gyermek személyijét? Vagy miaz lakcím kártya, mert én nem, nehogy elveszítsem alapon.

Mazsi, ez tanulságos sztori! Ugye kis fa építőkockát nem tudnak lenyelni? Végülis én nem tudnám.. akkor attól fuldokolni se lehet igaz?

Kép
Kép
agiboldi

Sno!
A puszikat rádbízom! :wink: :lol:

Nanica!
Emili is mostanság csak 1x alszik nappal, csak az a baj,hogy ez de. van.Hiába alszik jól éjszaka, reggel 10 felé már álmos, nyüszít, megy aludni, különben nem ebédelne, mert nyűgös lenne hozzá. :?
Aztán este 7-8ig nem alszik egy percet sem. :( Tegnap sem tudtam rávenni , így estére teljesen kóma volt.És most sem alszik, pedig csak 1 órát aludt reggel. :evil:

Mazsi!
Ugyanannyiba kerül a neten a cipő mint a boltban, de szerintem nem éri meg rendelni, ,ég ha van egy kinézett és üzletben felpróbált darab is, mert van postaköltség, ráadásul a boltokban szokott akció lenni.Azt nem is értem, hogy a cég hogyan gondolta, hogy majd vki neten vesz cipőt a gyerekének? :roll: Hiszen így nem tudja felpróbálni rá. :? Na mind1, ez csak az én véleményem.
Akkor csak Emili ilyen rosszcsont, hogy nem lehet neki habtapit adni? :twisted:
Nekem is 41es tappancsom van. :lol: És nagyon útálom,hogy alig kapni rá cipőt :twisted:
Fikuszlevél:átérzem a helyzetet, sajnálom hogy ilyesmi történt, de én is úgy érzem lesz még neki párja, amilyen eleven mostanában Emili.

Május!
Tényleg nagyon praktikusan néz ki a hordozó!Aranyos benne Kele ahogy vigyorog.Na de aza köd :shock: Én iylen időben az ablakon sem nézek ki. :lol: Dehát nektek adott volt a helyzet.
PC véleményedet ugyanezen okok miatt osztom.
:wink: Én abból csak inget szoktam venni a fréjemnek, mert neki meg csak ez a márka jön be szabásügyileg. 8)

Ria!
Szerintem a játszóházban csak 11 hónapot vallj be :lol: .Egyébként talán ránézésre, meg amelyik gyerek már jár, abból gondolják, hogy 1 éves már elmúlt.De akkor ilyen alapon ez a veszély nem fenyeget titeket. :lol:

Holnap megyünk fel Pestre, a Brendoncafé fotózójába.Meg férjem ügyeit intézni, kis rokon látogatás, stb.Utánna anyósékhoz megyünk :(

Kép
pankaa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?