Sziasztok lányok!
Bocsánat a hosszú eltűnedezésért, de azért ne írjatok le teljesen.... Lakáskeresésben voltunk, vagyunk és most ez foglalja le az időmet. (volt is egy majdnemsikerült, de aztán lenyúlták előlünk-bele is betegedtem), szóval ez az ok.
Nálunk a helyzet-egész jó, gyerekek már november óta nem nagyon voltak betegek, csak enyhén néha, Berci különösen jól bírja.
Bercike nem akar járni pedig már négy hónapja mászik és áll, de ez megfelel neki teljesen, amúgy nagyon gyorsan mászik, pláne ha a fürdő ajtó nyitva van.... Szellemileg sem strapálja magát, megtanulta a tapsit egy hónapja, aztán azóta tapsol, ha kell ha nem. Pl. pápázunk, ő meg visszatapsol
Mindenesetre vicces.
Amúgy nagyon erős kezei vannak, nem Luca bántja őt, hanem Luca menekül tőle, mert merő szeretetből akkorákat üt rá, hogy fáj, meg ugye tépi a hajunkat.
Etetőszékben nem marad meg, kihúzza magát az öv alól és feláll és feláll és feláll, babakocsiból is ki akar mászni, mert ott meg a kereket akarja nézni ahogy forog. Szóval bírkózunk egyfolytában.
Viszont lakásban nagyon jól eljátszik a labdával és az autókkal, gurítja, megy utánuk, egész sokáig szórakozik így.
Beni- Boldog szülinapot!
Nemsokára szülinapeső lesz, hihetetlen egy éve miket izgultunk ilyentájban már?
Kéreg- tudtommal a bokát ölelő része a cipőnek, szóval ami tartja a bokát, erősítés. Nem tudom elmagyarázni- majd a cipőboltos megmutatja.
Én első cipőnek dr. Leo-t vettem Lucának, az állítólag nagyon jó, bár nem szép. Most akarom vinni ortopédiára (Lucust), mert lúdtalpas, majd megkérdem az ortopéd orvost, hogy mit javasolnak.
Melltartó téma- nekem is van mindenféle 80-astól 90-esig B-től
D kosárig, mire rájöttem a megfelelő méretre és típusra. Sztem ki kell tapasztalni, sokat kell próbálgatni, mindegy mit szól az eladó.
Bromocriptin-es lányok-én is szedtem első terhesség előtt, de utána már nem foglalkoztam vele, sztem rendbejön a prolaktin szint a terhességtől, szoptatástól.
Fogyás-én pont az ellentéte vagyok Orsinak. Amíg szopi, nem fogytam, ahogy csökken a szopi, úgy magától lement minden, kivéve az asszonyos külalakhoz szükséges deformáló kilókat. Kevés, de rossz helyen.
Lora- meggyőző ez a videó Brigiről! Ügyes!
Mi most vettünk az Ikeában a tűzhely elé védő paravánt, mert Berci is feléri a rácsot, ezáltal magára tudja rántani az egész menűt főzés közben, és amilyen ő meg is tenné.
Dana- Laurád beszéd ügyben úgy halad mint Brigi járás terén, nekem úgy tűnik.
Helga- szia! nem tudom köszötem-e már Nektek?
Mazsi-vagány nagyon Lea!
Lorca-Ennyire elég volt a magántanítványokból? Inkább szakmát váltasz? Neked van fiksz segítséged, tudnál nyelviskolában is órát vállalni, nem?
Felébredt.