Kati, jaj, én egyáltalán nem értelmeztem úgy, hogy te azt mondtad volna, hogy mindenki beteg lesz... csak gondoltam írok egy ellenpéldát, és ahogy írtam, nagyon egyén-függő, kin hogyan és mikor jön ki az allergia. Nyilván, akinek van rossz tapasztalata, az óvatosabb. Bár jómagam nem vagyok allergiás semmire, Esztivel betartom a sorrendet. Nem hiszem, hogy azért az a tehéntej jót tett nekem 3 hetesen.
Persze, ha anyósomékra hallgatok, Eszti már a hétvégén belekóstolt volna a tutiba. Itt voltak anyóspajtásék, és hoztak nekünk dobostortát. Mi ettük, Eszti nézte. Erre apósom: szegény gyerek, neki miért nem adunk! Na, csak egy kicsit, a tésztájából!
Anyósom meg elővette a "nem-akarok-beleszólni-de-hülye-vagy-ha-nem-így-csinálod" arckifejezését, és elmagyarázta nekem, hogy ő anno a Gáborkánál (=férjem) meg a Klárikánál (=sógornőm, behalás, hogy klárikázza, mint Korda Gyuri a feleségét, nehezen állom meg röhögés nélkül) úgy csinálta, hogy 6 hónapos koruktól a gyümölcsbe belereszelte a babapiskótát. Mondom, de én nem akarok tojást adni 1 éves korig. Erre ő felháborodva: tojást én se adtam!!! Aha, a babapiskóta miből van? Terem a babapiskótafán??? Jajj, úúúgy szeretem ezeket a 30 éves jótanácsokat!!!
Kati, hát a winyóra ráköltöttünk 300 ezret (nem viccelek, ennyibe kerül egy adatmentés manapság, úgyhogy mindeki csináljon back-up mentést gyorsan! Ja, és úgy kellett ez nekünk, mint szomjazónak egy falat kenyér, a férjem lóg az adóval az APEH-nek...), és a szoftverek még mindig nem állnak fel, remek! Ráadásul ezek nem olyan szoftverek, hogy na jó, telepítem őket gyorsan egy másik gépre (férjemnek pl. számlázószoftver, szigorú számadású doksik ugye). Szóval egyelőre férj szenved, hogy a régi gépbe valahogy életet csiholjon.
Én meg sem merem említeni, hogy hol vannak a fényképek, mert simán leöl, olyan jó hangulatban van ettől a gép-ügytől!