Szijasztok!
Andysj! Nagyon jó 5letet adtál!
Tikk! Én is hallottam már arról, hogy le lehet rágni a körmét, de elég furcsának tünik, igy elökaptam a babaollót és levágtam. Elöször féltem töle, mert olyan pici, de gyorsan megy.
Iboly! Igen, a citromléröl már leszoktunk az itteni tanácsok hatására, és tényleg bevállt, hogy magától abbamarad a csuklás és a babát tényleg nem idegesiti. Amikor fáj a hasa én is azt tapasztaltam, hogy az általad emlitett tartásban mindig megnyuxik. Nem is tudtam, hogy ez a kólikás babákat megnyugtató helyzet.
Zsuzsi! A hason fektetéssel azóta is vadul próbálkozunk, de még mindig sir ha hasra teszem. Ilyenkor a fejét mindig tartja és közben sir
Szerintem nem tudja, hogy le kéne tennie a fejét és akkor könnyebb lenne:-)) Próbáltam én a fejecskéjét picit lenyomni a két keze közé, de nem hagyja...De azért nem adjuk fel és próbálkozunk!
Viráganya! 2,5 hetesen felöltöztettem, rányitottam az ablakot - 5perc, másnap 10 perc, 3.nap - 15percig álltunk az erkélyen, aztán meguntam, hogy felöltöztetem és állok az erkélyen és üvölt a kezemben, szóval a 4.napon felöltöztettem és levittem sétálni fél órát - ekkor kb.+2fok lehetett. Azóta minden nap fél vagy egy órát sétálunk. Tegnap elött 3 óra hosszat sétáltunk (Cory!). Szóval 3 hetesen már vígan aludt a 0 fokban. Ha jól felöltözteted, nem fázik meg.
Virágnak csudajó izlése van!
Azért nem lehet enned tejet, mert száraz Máté böre? Csak azért kérdem, mert Hangának is száraz a lábán a bör és én nagyon sok sajtot, joghurtot, túrót, tejet eszem. Lehet, hogy ez az oka?
Egyébként ha jól belegondolunk húslevesen kivül mást nem is lehet enni
Tegnap éjjel: hajnal 2-ig járkáltam vele, eccerüen nem volt hajlandó elaludni, csak nézelödött. Ha letettem az ágyába, akkor egy idö után sirt, ha a kezebe vettem, ott meg csak figyelt. Fogalmam sem volt hogy mi a teendö, igy járkáltam vele, de olyan jól érezte magát, jókat nézelödött...csak ne éjjel 2-kor tenné!
Ilyenkor ti mit csináltok?
Szijasztok, Lara