Sziasztok
Kellemes Nyuszit Mindenkinek!
Nálunk még semmi, a ctg jó lett, holnap megint megyek 10:45-re.
Pedig azt hittem a nyuszi meghozza Barnit, és megúszom a mai napot, de még semmi.
Hát Eszti nem irigyellek, meg Anna téged sem.
Olyan sok paraszt ember van, kinek mi a fasz köze van h te terveztél-e gyereket vagy sem, kis vagy nagy korkülönbséggel?!
Bocsánat de ma amúgy sincs jó kedvem, "kicsit" paprikás vagyok
A képek nagyon kis édik, olyan kis cukikák a csajok:D:D:D
Uhh Reni, remélem azért nem volt annyira borzasztó, amennyire én gondolom, de azért örülök, hogy jól vagytok, és hogy Esztike ügyesen szopizik.
:D:D Várunk haza, és hozz képeket!
Sokat!!!
Hát én ma nem csinálok semmit, azon kívül, h mindenhez fapofát vágok.
Semmi kedvem menni a "kedves" idős hölgy szülinapjára, valahogy senkire nem vok kíváncsi. Bazsával megint összekaptunk, pont ezen. Mert mondtam neki, hogy én nem akarok menni, valszeg nem is megyek, erre ő hogy de most kibírom ezt az 1 napot.
De halkan megjegyzem, h kb 2 hete mondtam neki, h kimegyek v. vigyen ki Békásra az egyik barátnőmhöz, nem tetszett neki, mert mi van ha ott kint jön rám a szülés, mert legalább 1 óra mire kiér értem meg beérünk a kórházba. Persze mondanom se kell, h erre az anyja is beszólt, h szerinte nem kéne kimennem. Nem is mentem (mondjuk addigra már a kedvem is lement tőle).
A másik meg h az öreganyja a mami, szó szerint hisztizik a telóba, hogy ne menjünk Fótra mert h jövünk be ha szülni kell meg kirázza a gyereket Bazsa belőlem (de ezt asszem írtam is vmelyik nap), de azt elvárja mindenki tőlem, h ma Pomázra kocsikázzunk. Könyörgöm,max 3 napon van csak hátra, mert szerdán már befexem ha addig semmi nem lesz, annyi beleszólásom legyen már h én döntöm el h az utsó 3 napomban mit akarok csinálni,nem?
Anyós ma is alakított. Balázsnak szegénynek már 2-3 napja görcsöl a hasa, nem tudjuk mitől. Anyós jön föl, bekopog hozzánk, azzal a lendülettel nyit is be, (gyógyszert hozott B-nek) persze mondanom sem kell h én pólóba meg egy szál bugyiba állok a szobába, épp h arrább tudtam lépni, h azért mégse lásson már úgy, szólok B-nek h csukja már be ugyan azt az ajtót, erre így reagál: -Mi a fasz bajod van, anyám nem hozhat nekem gyógyszert?
Mondom de de ha a szoba közepén állok egy szál pi**ban, akkor se szóljak, mert ugyanígy benyitna?
Lehet h én fogom fel hülyén a dolgokat így szülés előtt, de már kivannak az idegeim, és már totál elegem van itt mindenkiből.
Bocsika, de ma panasznapot tartottam ismét, most már kussolok.