Új privát üzeneted érkezett!

Mielőtt még valaki a szívéhez kapna:a hordozóban nem szokott ücsörögni,mert nem kényelmes,de ez látszik is.
Most viszont lőtt neki Apa egy pihenőszéket a teszveszen! :lol:

Eszti,neked meg vigaszul:látod,én sokkal dagibb vagyok nálad! :oops: :lol:

piki

Ja,amúgy szóljatok nyugodtan,ha már unjátok a képes illusztrációkat!
Nehogy valaki besokalljon... :lol: :lol: :lol:

Sehol senki? :(

piki

Sziasztok!

Ma nem volt valami jó nap. Jöttek anyósomék. Holnap meg apósomék és Jázmin nem tudott rendesen aludni így egy kicsit nyűgös volt :( itt volt az unokaöccse 2 éves és verte az ajtónkat, persze Jázmin fölkelt.

Itt van egy kép a csöppemről.

Panka nagyon aranyos :)

A K vitamint akkor beadom neki egy pár nap múlva! Ő is kapott a kórházban és azt mondta a dokim, ha 8 napos lesz adjam be neki!

Kép Kép Kis csöppem
Vendég

Sziasztok!

Egész nap jöttünk mentünk, hulla vagyok....

Nagyon jók a képek!!!
Még-még!!!!!!!

Marcsi, engem súlyban nem lehet megelőzni...bár ma ráálltam a mérlegre és ott vagyok ahonnan indultam :lol: Már csak kereken kell 30-at leadni. :shock: :lol: De 20-al is beérném.... :lol: :lol: :lol:

Szilvi, basszus!!! Azért ez már tényleg durva... :evil: :evil: :evil:

Most viszont megyek, majd holnap bővebben...

Ja, Marcsi, hordozó????? :roll: NA CSAK VICCELTEM!!!! :lol: :lol: :lol: Szted a hordozóstáska után???Ez smafu!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Szilvi?????Juj!!!Nagyon izgulok!!!!!!

Na egy kis két napos beszámoló...már ha nem bánjátok!!! :lol:
Péntek du. elmentünk bevásárolni...Sztetek hényan kezdtek jajgatni, hogy óha, meg húha, mennyire borzasztó lehet két kicsivel!!! :evil: :evil: :evil: Mire végeztünk én már dühöngtem...Elegem van! Miért nehéz???Nem hiszem, hogy nehezebb, mintha 2-3-4-5 év van közöttük... Max. az könnyebb, ha a nagyobb már 20éves... :lol: Na mindegy! Azt már nem is mondom, hogy általában mindenki második kérdése az, hogy becsúszot????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! :evil: Kinek miköze az én életemhez???Főleg ezek vadidegenek!!!!Kivagyok!!!

Na és a legszebb gyöngyszem! Apa, mikor kibékültünk mondta, hogy az is az én hibám, hogy nem vagyok magammal kibékülve....Mondtam neki, hogy nem tudom Ő hogy lenne, ha napionta emlékeztetné vki, hogy mennyit hízott. :? Mert ebbe beletartozik a jóindulatú beszolás is, hogy régen milyen jól néztél ki.... :shock: Na erre kiszálok az autóból, ott van a szomszéd (Nem kicsit elhízott!!!!), mondja nekem, látom még nem sikerült lefogynia....Mondom neki, így 4hét alatt még nem... :evil: :evil: :evil: Jó kis napom volt!!!!

tegnap meg de. megcsinálták a korlát maradékát, aminek annyira nem örültem, főleg, hogy de. tudtam meg, hogy jönnek, én meg takarítani akartam...Majd du. átmentünk anyuhoz, elötte 3órát szundíztam Lillussal. annyira nem volt jó, mert kb. 10 percenként kelt és nagyon nyüglődött...egészen estig.
Viszont ez már a 3.éjszalánk, amit átalsuik... :lol: :lol: Remélem ezt már vehetem annak, hogy aludhatunk éjszakánként... :lol: :lol:

Ki mit csinál ma? Pirostojást festetetk??? :lol: :lol: :lol:
Mi ma takarítunk!!! :lol: Aztán döglődünk...
Vendég

Kellemes Húvéti Ünnepeket!

Locsoló mentes hétfőt!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

A tojásfestést talán hanyagolnám,ha nem gond... :lol:

Anna,nagyon édes Jázmin!!! :lol: :lol: :lol:

Eszti,neked aztán kijut bőven a kedves emberekből! :evil: :x

Igazából csak azért ugrottam be,mert kaptam Renitől smst,kora reggel.
Jól vannak,Esztike ügyesen szopizik,bár még a tejcsi nem indult be rendesen.Ma szednek Reninek varratot és ha minden oké,akkor holnap hazaengedik őket. :lol:
Ja és még azt írta,hogy "borzasztó" volt(Szilvi,ne figyelj ide! :lol: )és lesz mit mesélnie... :roll: kíváncsian várjuk! :D
És puszil mindenkit! :lol:

Én is boldog húsvétot kívánok mindenkinek,aki húsvétol... :lol:

piki

Sziasztok!

Szilvi nagyon izgulok :) lehet már babázol :P:P:P

Eszti ezek az idegenek tényleg gázok. Ne foglalkozz velük!!!!!! Egyszer én is jártam így. Tesóm barátnőjével összefutottam a piacon :D 27 éves csaj se pasi, se gyerek...semmi. És elkezdi, hogy hallottam, hogy októberben volt az esküvőm, mondom igen. Kérdezte a gyerek mikor jön. Mondom már 5 hónapos terhes vagyok. Elkezdi tudtam, hogy csak a gyerek miatt volt az esküvő. Becsúszott??????? Mondom nem, mert ha becsúszott volna nem lett volna esküvő sem. Meg amúgy is terveztük az esküvőt csak 2010 februárja felé. És elkezdi, de én tudtam, hogy csak azért volt az esküvő, mert a gyerek miatt. Na hagytam is a picsába. Azt hisz amit akar az ilyen idióta!!!

És tőlem is mindig megkérdezik, hogy becsúszott-e, mert milyen fiatal vagyok még anyának. Kedvenc sógornőm szerint tiszta depresszió leszek, mert még nem vagyok anyának való :) ma jönnek hozzánk :D

Amúgy meg én is kis korkülönbséggel szeretném a kistesót, sztem Te csak jól jártál így, mert letudod Őket egyszerre :) és milyen jó lesz nekik ez a kevés korkülönbség, ha felnőnek. Együtt buliznak :)

Jázmin tegnap kicsit nyűgös volt. Éjjel meg 1-3-ig nem aludt. Már azt hiszem kezd rafkós lenni a kis csöppem. Sokat dajkáljuk és amikor leteszem azonnal felkel és rázendít. Így, most már váltok taktikát és nem veszem fel, had sírjon egy kicsit, odamegyek, hogy tudja, hogy ott vagyok és simogatom a pofiját, de nem veszem fel, mert nagyon rászokik a kis csöpp.

Ma is átjáróház lesz. Már kicsit elegem van !!!

Mi főzzük a házi sonkánkat, meg lassan odarakom a tojásokat. De nem lesz tojásfestés sem...valahogy nincs hozzá hangulatom, inkább alszom.
Meg kell mosnom még a hajam+le kell még fürcsiznem is és lassan jönnek apósék.
A hajam már gatya. Lófarokba van már egy hete :D :D :D

Már tudok normálisan ülni hála az égnek. Igaz nekem egy ujjpercnyit vágtak és hála kezdek helyrejönni, már alig érzem.

KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok

Kellemes Nyuszit Mindenkinek! :D :D :D :D :D

Nálunk még semmi, a ctg jó lett, holnap megint megyek 10:45-re.
Pedig azt hittem a nyuszi meghozza Barnit, és megúszom a mai napot, de még semmi.

Hát Eszti nem irigyellek, meg Anna téged sem. :? Olyan sok paraszt ember van, kinek mi a fasz köze van h te terveztél-e gyereket vagy sem, kis vagy nagy korkülönbséggel?! :x :x :x Bocsánat de ma amúgy sincs jó kedvem, "kicsit" paprikás vagyok :evil: :evil: :evil:

A képek nagyon kis édik, olyan kis cukikák a csajok:D:D:D

Uhh Reni, remélem azért nem volt annyira borzasztó, amennyire én gondolom, de azért örülök, hogy jól vagytok, és hogy Esztike ügyesen szopizik. :D:D:D Várunk haza, és hozz képeket! :D Sokat!!! :lol:

Hát én ma nem csinálok semmit, azon kívül, h mindenhez fapofát vágok. :?
Semmi kedvem menni a "kedves" idős hölgy szülinapjára, valahogy senkire nem vok kíváncsi. Bazsával megint összekaptunk, pont ezen. Mert mondtam neki, hogy én nem akarok menni, valszeg nem is megyek, erre ő hogy de most kibírom ezt az 1 napot. :x
De halkan megjegyzem, h kb 2 hete mondtam neki, h kimegyek v. vigyen ki Békásra az egyik barátnőmhöz, nem tetszett neki, mert mi van ha ott kint jön rám a szülés, mert legalább 1 óra mire kiér értem meg beérünk a kórházba. Persze mondanom se kell, h erre az anyja is beszólt, h szerinte nem kéne kimennem. Nem is mentem (mondjuk addigra már a kedvem is lement tőle).
A másik meg h az öreganyja a mami, szó szerint hisztizik a telóba, hogy ne menjünk Fótra mert h jövünk be ha szülni kell meg kirázza a gyereket Bazsa belőlem (de ezt asszem írtam is vmelyik nap), de azt elvárja mindenki tőlem, h ma Pomázra kocsikázzunk. Könyörgöm,max 3 napon van csak hátra, mert szerdán már befexem ha addig semmi nem lesz, annyi beleszólásom legyen már h én döntöm el h az utsó 3 napomban mit akarok csinálni,nem? :cry: :evil: :evil: :evil: :evil:
Anyós ma is alakított. Balázsnak szegénynek már 2-3 napja görcsöl a hasa, nem tudjuk mitől. Anyós jön föl, bekopog hozzánk, azzal a lendülettel nyit is be, (gyógyszert hozott B-nek) persze mondanom sem kell h én pólóba meg egy szál bugyiba állok a szobába, épp h arrább tudtam lépni, h azért mégse lásson már úgy, szólok B-nek h csukja már be ugyan azt az ajtót, erre így reagál: -Mi a fasz bajod van, anyám nem hozhat nekem gyógyszert? :shock: :shock: :shock:
Mondom de de ha a szoba közepén állok egy szál pi**ban, akkor se szóljak, mert ugyanígy benyitna? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Lehet h én fogom fel hülyén a dolgokat így szülés előtt, de már kivannak az idegeim, és már totál elegem van itt mindenkiből.

Bocsika, de ma panasznapot tartottam ismét, most már kussolok. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
szilvancska

Uhhhh, ez jó sok lett, bocsika, a helyesírási hibákat meg nézzétek el nekem, köszi. :D :D

Na most senki nem mondhatja, h ha jövök is keveset írok. :D:D:D:D:D

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Boldog Húsvétot mindenkinek!! :)

Olyan jót nevettem rajtatok :lol: :lol: :lol: Bocsi :oops:
Látom mindenki ki van bukva valamin :D

Én tegnap találkoztam, egy ismerősömmel aki megkérdezte hogy van a sebem.. mikor nem is mondtam neki hogy van... egy kedves közös ismerősünk már elújságolta neki.. :shock: :evil:
Vendég

Szépek a csajok!!! Bazsuci azt se tudja majd kinek udvaroljon! :lol:

Anna, a Konakiont elkeverheted az Infacolban is.. az talán még jobban elnyomja az ízét..
Vendég

Szilvi,tudod,hogy én napok óta együtt érzek veled és csodállak,amiért még nem küldtél el mindenkit a ...!!!
Az a szar,hogy az utsó napokban már amúgy is tele van az ember micsodája,izgul,hogy mi lesz,hogy lesz,türelmetlen,fáradt stb.,és ilyenkor már annyira nem hiányzik ez a szarakodás a rokonokkal,ismerősökkel.

Nekünk ugyebár nemrég volt az esküvőnk...én előtte még hajnalban keltem,hogy Pankának tejet vigyek be a kórházba és amúgy is hulla voltam már a fáradtságtól meg az idegtől,erre a fél családom besértődött,mert nem készült mindenkivel közös fotó...meg az ebéd után nekem fontosabb volt bemenni a kórházba a pici gyerekemhez,mint itthon jópofizni....amikor anyukám szóvátette,közöltem vele,hogy pont leszarom az egészet!
Azt gondolom,úgy lenne fair,ha ebben a szituban az egész família egy emberként engem/minket támogatna,nemhogy még ők vannak besértődve... :evil: :evil: :x :x

Szóval amikor azt mondom,együtt érzek,akkor TÉNYLEG együtt érzek! :wink: :roll:
Amúgy meg gyere és dühöngj nyugodtan,inkább,mint hogy magadba fojtsd!

piki

Anna,alakul a te csöppkéd is,ha már tudja,hogy jobb kézben lenni,mint az ágyikóban! :lol: :lol: :lol:

Visszatérve egy régebbi hsz-ra:én már rengeteget kísérleteztem azzal,hogy ha ezt vagy azt elhagyom az étrendemből,akkor is küszködik-e Panka-és a válasz:igen. :?
Semmi különöset nem eszem-iszom,olyat főleg nem,ami esetleg engem is puffaszt...azt mondják az okosok,hogy ha hajlama van rá,akkor totál mindegy,mit eszek egyébként is.
Neki meg pláne elég kialakulatlan volt az emésztőrendszere,azért ne felejtsük el,hogy nem olyan rég kellett volna megszületnie...

A gyerekorvosunk azzal vigasztalt,hogy a 3.hónap végére ezt ki szokták nőni a gyerekek...remélem,ez ránk is igaz,mert Töpike minden téren le van maradva a kortársaitól-érthető módon...

piki

sziasztok

Szilvi, nyugodtan, dühöngj!!! A benyitogatással megételek, nálunk is ez van...már mindenki csak úgy beállít...mondtam is Istvánnak, hogy kulcsolja már be a kocsibeállót...(lusta disznó!!!), mert mindenki bemászkál...és beoson a teraszajtón. Na képzelhetitek. Még csoda, hogy nem kaptam szívinfarktust!!!! :evil: :evil: :evil:

Anna, dettó! Mi másfél évig szerveztük az esküvőt, hangsúlyozom MÁSFÉL (!!!) és így is azt kaptuk. hogy bizti a gyerek miatt. Sőt mindenkinek ez volt a kérdése... :? Amikor mondtuk, hpogy próbáljon meg 1-2 hónap alatt Bp-en egy 200fős esküvőt megszervezni.... :roll:
Na, mondjuk ez meg az én hülyeségem volt, hogy terhesen akartuk... :roll: :roll: :roll: Ennyi pénzért ennyit szenvedni...Ez a majom is csak én lehetek... :roll: :roll: :roll:
Marcsi, bocsi, de azért ez felháborító, hogy ezt nem értették meg... Nem csodálom, hogy kibuktál rajta!!!! :evil:

Fanni, igen jók a körbefutó infók.... :twisted: Hogy megy a séta?

Anna, neked akartam még írni, hogy nekem Bibunál az első hónapban kapta az elsőt...Lillus 2hetesen (mármint a kórház után), szóval, ha nem adod be, akkor sincs semmi gond, sztem!

Ja, Marcsi, igen a 3.után meg kezdődik a fogzás....úgy 2évig... :lol: :lol: :lol: nálunk tart is.... :lol: :lol: :lol: néha, ááááááááááááááááááááááááááááá!!!! :roll:

Na megyek, hozzánk is vendégek jönnek... :roll:
Vendég

Hozzánk hál Istennek nem jön senki :)
Tejfölös krumpli leves volt a Húsvéti menü! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.26 09:58-kor.
Vendég

Fanni,de jó neked,hogy ilyen kis csini vagy!!! :oops: :lol:
Bazsuci meg változatlanul igen-igen jóképű kispasi! :lol: :lol: :lol:
Ez az a babakocsi,amiről írtál régebben? Olyan furi így,hogy a mózes van rajta... :roll: De nem rossz!

Eszti,én is attól félek,hogy igazad van...később se lesz sokkal jobb... :D :D :D :lol:

piki

Azért ez még terhes nadrág :oops: :oops: Mással nem is mertem próbálkozni. De inkább nem panaszkodok a + 5 kilóval :?
Igen ez az a babakocsi. Egész jó! Csak egy kicsit használt.
Vendég

Sziasztok!

Ma itt voltam apósék meg sógornőmék. Szóval tiszta átjáróház :S nem aludtam semmit, csak délelőtt.
Kaptunk egy csomó ajándékot...pelus, kisruha 2 db, popsitörlő, desszert, pezsgő, játék.................és még egy csomó minden :)

Mennem kell, kel a csajom :)
Vendég

Jó reggelt!

Látom azóta semmi.

Szilvi?????? :) sokat gondolok rád :)

Fanni tök jó a babakocsitok. Kék is tiszta pasis :)
Bazsu nagyon cuki :)
Mi hétvégén veszünk elméletileg babakocsit. Nem tudom milyet találok. A színek nem nagyon tetszenek, amik itt a boltban vannak.
Nekem a Bergon márkájú tetszik, de ezt már írtam. 56 000 Ft-ért néztem ki egyet. Hétvégén, ha jó idő lenne akkor sétálnánk mi is egy jót :)

Renivel remélem minden oké. Lassan gondolom jelentkezni fog :)

Többiek merre vagytok?

Kép
Vendég

Sziasztok

Marcsi köszi az együttérzést :D:D

Fanni jól nézel ki, tényleg!:D Főleg hogy most szültél.:D
Nekem tetszik a babakocsi:D
Bazsi nagyon kis édi, még a végén beleszeretek és elhappolom a kiscsajok elől. :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó nem. :lol: :lol:

Eszti akkor tudod, te is hogy mit élek át. :lol:

Szóval mi még mindig egyben, holnap 11:15-re megyek ctg-re, meg megint m.víz vizsgálat.

A tegnapi napot megúsztam, vagyis inkább egész tűrhető volt, kerültem a hölgyet :D, szerencsére nem talált be egyszer sem a hülyeségeivel, DE! Ma jön ebédre fél 1-re, szerencsére mi meg megyünk Bazsával fél 2-re Anyámékhoz ebédre, úgyhogy megússzuk a mai napot. Bár ahogy ismerem megvárja míg hazaérünk, mondta hogy majd ma áthozza amiket vett nekünk, kíváncsi vagyok megint milyen szarokkal állít be. :? :)

Na én még este fele jövök, ha nem készülök ki addigra. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Szilvi,azt mindenképp meséld el,miket hozott,olyan kíváncsi vagyok!
Lécci-lécci! :lol: :lol: :lol:

Eszti,milyen éjszakátok volt?
Azt ne mondd,hogy Lillus megint aludt éjjel,mert magamhoz nyúlok...
Mondjuk most annyira Panka se volt gáz,mert csak evett,aztán visszaaludt,de az evés változatlanul 3 óránként zajlott...

Ma már többet nyűglődik,mert megint napok óta nem kakilt,így beindult a Laevolac project...este megpróbáltuk a cukros teát a védőnő javaslatára,baromira ízlett a kis gyagyásnak,nem győzte nyelni,aztán sugárban kihányta az egészet...a dekoltázsomba...
Felejthetetlen élmény volt... :lol:

piki

Fanni, nagyon cuki "ez" a Bazsa-fiú!!! :lol: :lol: :lol: És tényleg nagyon csini vagy, ne tessék szabadkozni!!! :lol: :lol: Irigykedem is!!! :lol: :lol: :lol:

Én is sokat gondolok Reniékre, de náluk 5nap mire hazajöhet, nem? Még meg is lepődtem rajta...Szegény!!!remélem minden rendben velük és nem olyan borzalmas a bent lét...

Szilvi, igen megértelek!!!! :lol:
Jaj, de kiváncsi vagyok én is mit kaptatok... :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcsi, igen jó is a dekoltázsba hányás. :lol: :lol: :lol:
És ne haragudj, de ma is 10-től nyomta...ugyan csak 4.30-ig, aztán 45 perc szopi-nyügi, majd aludt még 9-ig. Bibu meg 7kor kelt. Már én is szégyellem magam...Annyian utálnak...De gondoltam, hogy Lillus jó alvó lesz, mert miután megszületett és levették rólam és elvitték megmérni, már közben bealudt... :shock: Hááát az Apja is ilyen. Bhol bealszik!!! :lol: :lol: :lol:

Na megyxek, mert löknek ki a gép elöl...remélem jövő héten megjön az enyém és akkor végre akkor és annyit ülök itt, amennyit akarok...Haha!!!Amennyit hagynak a gyerekek!!!
Vendég

Köszönjük a dicséreteket!!! :lol:
Most aztán dagad a májunk! :)

Most megyek is.. kicsit ma depi hangulatban vagyok.. :oops:

Majd később visszanézek. Kíváncsi vagyok én is Szilvi új storyjára! :)

Anna, nézd meg a babakocsitat a vaterán+ a teszveszen is. Egész jókat ki lehet fogni!

Marcsi, lehet Panka a frontokat is jobban érzi nem? Most B is nagyon nyűgös volt, csak a nagyágyban szorosan magamhoz ölelve aludt el..

Hányáshoz még nem volt szerencsém, de a múlt héten a tenyerembe fosott.. de így is minden tiszta olyan lett.. majd elkezdett sírni, magamhoz öleltem és mellkason pisilt... :D

Na, csak kezdtem azért belejönni, hogy nem is akartam írni :wink:

Azt meséltem már, hogy a dm honlapján rendeltem képeket? Elő akartam hívatni párat a családnak, valamiből ötöt, valamiből hetet.. na most ebből az lett, hogy az egyik képből 57-et rendeltem!!!! Ráadásul mindet prémium minőségben, nem paradicsomiban ami olcsóbb... :? :oops: :oops:
Vendég

Elvileg Renit holnap engedik haza! Remélem akkor holnap már jelentkezik! :D :D
Vendég

Halihó!

Már úgy hiányoztatok, de most is csak 2 képet dobok fel, hogy enyhítsem a kíváncsiságot. Még én sem érzem túl jól magam, szorulásom van, szétfeszít belülről a ......., de nem is ecsetelem.
Mindent elmesélek majd. Látom, Szilvi, még egyben, felcseréltük a sorrendet.

A lényeg: Esztike gyönyörű, és jó kislány, van tejcsi dögivel, ma beindult, csak az egyikből lefejtem 80 ml-t, az jó, nem????

Na, igyekszek jönni, csak mindjárt jön az első fürcsi.

Puszi
Kép

Kép

Kép
ire81

Esztike nagyon kis cuki bébi! :lol: :lol: :lol:
És tényleg gyönyörű! :lol: :lol: :lol:
Remélem,jól sikerült az első otthoni fürcsi!
80 milli egy ciciből?Az igen! Nekem mind a kettőt ki kell facsarni ennyiért...

Nagyon kíváncsi vagyok a szülés-sztorira és gyanítom,ezzel nem vagyok egyedül... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem sikerült végre Pankát megszabadítani tetemes kakitól...azóta alszik is,mint a bunda.Remélem,majd éjjel is... :D

piki

Reni! Nagy gratula a kis gyönyörű druszámhoz!!!! :lol: Nagyon kis cuki és olyan nagy babónak tűnik, mintha nem is friss lenne. :D

Fanni, ne depizz, küldök egy kis pozitív erőt!!!! :lol: :lol:

Marcsi, drukk a nyugodt estéhez!!!!

Reni, egy ciciből 80?! Az isteni!!!!!!!
Vendég

Na megjöttem.

Reni olyan szép kiscsaj Esztike! Gratulálok mégegyszer! :D:D:D Én is kíváncsi vagyok a szülésre! :lol: :lol: Bár max 2 nap és én is megtudom! :shock: :lol:
Kíváncsi leszek milyen lesz az első fürdetés, az első éjszaka otthon Esztikével, számolj be Nekünk mindenről!!! :P :D:D:D

Fanni ne hari de olyan jót nevettem, hogy Bazsi lekakkantott, utána meg lepisilt! Elképzeltem, tök cuki lehetett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na ma nem hoztam Nektek storyt, megjött a Mami, mi meg kb 15 perc múlva le is léptünk Anyámékhoz ebédre. Én most megúsztam egy habfürdővel,de a gyereknek hozott vmi Tom és Jerry-s képszerűséget, de hát érdekes, mert olyan mintha fémlemezből lenne vagy én nem is tudom. :shock: :shock: :shock:

Jaja Reni felcserélődtünk, Te holnapra voltál kiírva, lehet én holnapra megszülök. :D

Olyan jó, hogy Ti már túl vagytok rajta, már ezerrel babáztok. 8) :lol: :lol:

Na én holnap 11:15-re megyek ctg-re, utána még randizok egyet a dokival mert ASK-t csinál, ha hazaértem jelentkezem. :D

Jóéjt Mindenkinek :D

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Gratulálok Esztikéhez gyönyörű kislány!!!!!!!!!!! Mindenre kíváncsi vagyok szülés, első fürcsi................ és sok-sok tejet. 80 ml az igen :)

Nekünk borzalmas éjszakánk volt 4 óta fent vagyunk.
Jázmin beteg lett sztem, 9:30-ra viszem a dokihoz.
Rengeteget kakál a csöpp kislányom és a kutacsa be van horpadva, a szája kiszáradva és alig alszik+sztem kicsit lázas is.
Tegnap vele sírtam már úgy sajnáltam szegényt.
Ki van száradva. Kérdeztem a védőnőt, hogy adjak-e neki forralt vizet, mondta nem kell....elég a tej.....tényleg. Szegény olyan szomjas, hogy egyfolytában szopizna!!!!!!!!!!!! Nem tudom 15 percenként etetni, mert a mellem már gatya. Éjjel adtam neki forralt vizet. Cumizott egy kicsit, de annyira nem tetszett neki. Muszáj valamit kitalálnom, mert kiszárad a végén és annak nem lesz jó vége!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd írok mit mond a doki!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nálunk a nővéremék voltak vendégségben nem volt időm jönni gépezni , főztem meg dumcsiztunk, tavaly szeptemberben találkoztunk már nagyon hiányoztak.
Tegnap meg beálitottak anyósék hogy mindjárt itt vannak ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megörülők ettől mérges voltam de azt hiszem látták rajtam
de most pótolom az olvasást látom mindenkinél bőven zajlott az élet.

Anna ! Nagyon aranyos jázmin :D
Remélem nincs nagy baj most olvasom hogy nincs jól nehogy kiszáradjon .Náluk nagyon kell figyelni

Eszti! Szerintem sem gáz két gyerekkel van könnyebb és nehezebb nap de eget-verő dolog nincs benne igazán nem értem az embereket akik ilyen megjegyzést tesznek főleg olyanok akiknek nincs is gyerekük és még tanácsot is adnak.na attól égnek áll a hajam .Na a súlyról ne beszéljünk ezt mindig megkapom az esküvőmkor 52 kg voltam de megkaptam / A/-tól nem vagy valami sovány .anyukámat az esküvőm előtt veszitettem el 35-nappal :cry: örültem hogy össsze bírtam magam kaparni, sajna nem tudtuk lemondani a dolgot és ő sem szerette volna. mivel császárral szültem azért azt kaptam vénlány vagyok a fiamat 28-évesen szültem. Most 4 kg van még rajtam de nem érdekel senki véleménye már megbarátkoztam magammal és nem érdekel senki véleménye
Kicsit ma depi vagyok :cry: :cry: :cry:

Piki ! Sajna van hogy nálunk sincs minden nap kaki nekünk a védőnő ajánlotta hogy ha nem sikerül akkor lázmérőzzünk és akkor sikerül vagy még a doki kupot irt fel annak idején a kisfiamnak

Esztike Nagyon aranyos Gratula :D Az jó na ilyen sok tejcsid van

Gréti kicsit nyugi folyton felébred igy gépezek közben tologatom a babakocsit .Pár napja 3-kor kell enni .Kisfiam ma már ment oviba de még köhög egy picit.
Most nekem fáj a torkom meg folyik az orrom. A fogammal is valami nincs rendben múlthéten tömték be de lehet az inyemet megnyomta a doki és az fáj .Majd szerdán megyek megint.
Olyan a kedvem amilyen az idő :cry:

Jó sokat írtam

Sziasztok

KépKép
manojoco

Sziasztok!

Csak most sikerült letenni a popómat reggel óta...

Anna,hogy van Jázmin,mit mondott a doki? :(
Remélem,nem szedett össze semmi komolyat szegénykém... :(
Küldünk neki Pankával gyógypuszit!

Pankóc csak simán nyűgike...lehet,hogy ettől a hülye időtől...levegőre se tudunk kimenni már 2 napja...

Eszti?
Reni?
Fanni
Szilvi?

piki

Eszti jelen!!! :lol:

Én is csak most huppantam le. fél 12ig rohangáltunk, aztán etettem...most is...közben én ettem. ennyi!

Anna sok-sok gyógypuszi Jázminnak, remélem jól vagytok!!!

Manojocónak, akkor most neked gyügypuszi, hogy ne légy beteg.

Szilvit én is hiányolom!!!!

Reni, várunk a beszámolóval!

Babuka is rég járt erre! Meg Kriszta is...

Fanni?
Vendég

Képzeljétek 1hete mr nincs vérzésem, erre ma reggel óta megint vérzek, de görcsöl is a hasam no és fáj a derekam... :? Olyan, mitha megjött volna...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
És még a doki is szabin van.... :cry: :cry: :cry: most kit kérdezzek???
Vendég

Sziasztok

Én vagyok,minden oké, majd később jövök.

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak sütöttem nektek egy kis sütit!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Reni, üdv. újra közöttünk! nagyon drága Eszti baba! Gratula a tejmennyiséghez! :)

Marcsi, Pankának elég a 80?

Anna, remélem hamar rendbe jöttök! Szerintem adj vizet nyugodtan, bármit csak ne száradjon ki.. Kíváncsi vagyok mit mond a doki. Én úgy félek mindenféle betegségtől.. :oops:

Monojoco, gyere csak panaszkodni! Tegnap nekem is ilyen volt a kedvem..
:? Ma már egy fokkal jobb. (fél tepsi süti után :oops: )

Eszti, nekem is fáj néha a hasam. Vérzés már nekem sincs. Én mindig attól parázok, hogy bent maradt valami. Teljesen belém ültették a gondolatot a kórházban..

Szilvi, még egy nap??
:oops: Izgulok!!
Vendég

Sziasztok!

Na voltunk a dokinál. Semmi baja az én lányomnak csak én vagyok túl idegbeteg, mert megijedtem, hogy baj van. Jázmin rengeteget kakál és már azt hittem hasmenése van. Naponta vagy 5-10 között kakál. 2720 kg-al hoztam haza, most meg már 3220 kg. Mondta az orvos, hogy nincs kiszáradva a kutacsot nem úgy kell nézni, hogy végigsimized a fejét és be van horpadva, hanem, tényleg be van horpadva látványosan, ha olyan. Tejem van nagyon sok. Csak nagyon bélpoklos, 1 óránként enne 90 ml. Nem semmi a nagylány. Rengeteget pukizik is a szentem.
Székletmintát azért küldök a gyermekklinikára és egy hét múlva megint doki, hogy mennyit hízott. Hajnal 4 óta sírt 7-ig. Már vele sírtam úgy sajnáltam :( de minden oké hála az égnek.

A másik nagyobb baj, hogy azt mondta lehet köldöksérve lesz :S már kész vagyok totál. Eddig a csípőficammal ijesztgettek, most meg ezzel. Már kész vagyok. A köldöksérv is elég komoly, nem akarom műteni a kis szentemet.

Fanni küldhetsz ilyen jó kis sütit :P Nyami.........

Manojoco sok gyógypuszit küldök én is :)

Szóval fölöslegesen mentem szinte dokihoz, de inkább elmegyek mint baj legyen.
A vizet azért adom neki ritkán, mert sztem az kell neki is.

Szilvi kitartás :)

Kép
Vendég

Anna, örülök hogy semmi gond. Gondolom jól ráijesztettél mindenkire. De a lényeg hogy jól van!
Reméljük sérve sem lesz!!!
Eleinte ilyen sok a kakis pelus, aztán egyre kevesebb lesz anyatejes babáknál.. állítólag..
Vendég

Fanni igazából magamra ijesztettem rá a legjobban, de már komolyan annyit kakál és annyit szopizik mint aki ki van éhezve. Ebből hittem azt, hogy valami nagy baj lehet, mert a három órát mindig kivárta.

De a lényeg, hogy minden oké.

Tök jó a vonalzód!

Kép
Vendég

Na megjött ma a gépem, azóval itt vannak a beígért képek...
A szüléstől

Kép a kórházban, fájások elött

Kép bealudtunk...rögtön

Kép a kórházban Apával

Kép a betiltott táskában kb. 5naposan

Kép Bibu-Anyu

Kép Bibu önállóan eszik....hajjaj

Kép 1hónapos és 1napos (vagyis tegnap)
Vendég

Anna örülök, hogy jól vagytok!!!!!!!!!!!

Fanni, küld a sütit...nyami!!!!!!!!!!!!!!

na most majd nem tudtok leállítani...annyi képet fogtokkapni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lillu ismét üvölt dél óta. nem tudom mi van...kivagyok!!"! vagy a szél vagy a vérzés... :? :? :?
Vendég

Na itt vagyok ám én is. :D

Fanni nagyon jó lett az új vonalzód. :D:D:D

Eszti remélem nincs nagyobb baj. :S
Én sajna nem tudom, h mi lehet ez. Tényleg szülés után meddig vérzik az ember? :oops:

Anna örülök, hogy Jázminnak nincs semmi baja :) Sérve se lesz nyugi,:D:D
Milyen az a köldöksérv amúgy? :oops:

Manojoco jobbulást neked, gyere nyugodtan panaszkodni, én is elég sűrűn teszem. :oops: :lol:

Ma voltam ctg-n meg vízvizsgálaton,minden rendben van. Holnap reggel 7-re kell bemennem betegfelvételre, és mondta a doki hogy majd mindent elmond meg megmutat holnap, kérdeztem hogy hogy indítja majd be, azt mondta hogy erről még ne beszéljünk, látta rajtam hogy parázok. Csütörtökön fogja szerintem beindítani a szülést, mert akkor töltöm a 41. hetet. :S
Kint mikor vártam rá a vizsgáló előtt, annyira féltem, hogy kajak sírva fakadtam. :( Bazsa annyira ari volt, próbált vigasztalni, de amikor és ahogy rám nézett, még jobban sírva fakadtam. :oops: :oops:
Hát Csajok én annyira, de annyira be vagyok sz@rva, hogy az vmi hihetetlen!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Akármikor a holnapra gondolok, sírva tudnék fakadni, tudom hogy után viszont tök jó lesz, csak már szeretnék túl lenni rajta.

Kép
Kép
szilvancska

Eszti nagyon jók a képek, olyan arik ahol együtt vannak, Bibu igazi kis tyúkanyó típus!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Még-még, sokat!!!! :D:D:D

Kép
Kép
szilvancska

Eszti,a csajokat meg kell zabálni! :lol: :lol: :lol:
A kedvencem az,amelyiken úgy néznek ki,mintha Bibu tartaná Lillust! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira édesek! :lol: :lol: :lol: Lillusnak imádom a haját,Panka olyan kis kopirnyó... :roll:

Anna,örülök,hogy minden rendben.
Nem akarok veled vitatkozni,de minden szoptatós tanácsadó,védőnő gyerekorvos stb. azt mondja,hogy a csecsemőknek egyáltalán semmi szükségük se vízre,se teára,ha szopnak-maximum nyáron,40 fokos melegben...a kakilásról meg az az okosság,hogy anyatejes babánál az is normális,ha napi 5ször,az is,ha 5 naponta egyszer van széklete.(mi ugye az utóbbi tábort erősítjük)

Fanni,Panka még mindig 8szor eszik naponta,általában 80-90 millit,de ez változó,tegnap éjjel 160at húzott be. :shock: :roll: :lol:
Próbáltunk többet adni neki,hogy hátha akkor éjjel nem ébredne 3 óránként,de nem kell neki-erőszakkal meg nem etethetem,még ha akarnám se...
De úgy látszik,teljesen kielégíti ez a mennyiség,mert egyenletesen és folyamatosan hízik,tegnap egy szál mosolyban már 4250 g volt.(a legkisebb súlya a kórházban 1580 volt)
A süti jöhet,bár a héten én is meggyeset sütök,mert megígértem Andrisnak.Meg persze én is imádom... :oops: :oops: :lol:
Panka amúgy eszik tápot is,napi 1 vagy maximum 2 alkalommal...sajnos én nem vagyok egy nagy tejcsárda...

Szilvi,nagyon fogunk neked szorítani!!!Túl leszel rajta! :lol:
Én is baromira be voltam szarva,amikor kiderült,hogy szülnöm kell,mert abszolút felkészületlenül ért-de neked meg az a rossz,hogy túl sok időd van rágörcsölni,meg izgulni.
Ez se jó... :?

piki

Igen Marcsi folyton ezen görcsölök, túl sok időm van :D még:D:D

Fanni nagyon guszta a süti, küldhetnél egy bátorító szeletet. :P :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Renire én is kíváncsi vagyok, főleg a szüléstörténetére, bár azt én már csak akkor fogom olvasni, ha hazajöttem. :? :D

Kép
Kép
szilvancska

Szilvi, nyugi, ne parázz rá. Nekem most jó volt, hogy tudtam, mikor mi lesz. Összeszedettebb voltam, mint mikor hajnal 1kor fájásra ébredtem... :? Szóval nyugi és aludj egyet elötte, utána nem fogsu egy darabig... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcsi, Panka már nem is olyan pici!!!! :lol: És meglásd pikk-pakk akkora lesz...
Engem meg legutóbb találtak be 2-en is, hogy kövér Bibu... :shock: :? Pedig most megint fogyott és már 10,5kg sincs 16hósan... :? :? :?

Anna, nyugi, semmin sem szabad parázni. Nekünk annyira ari a kardiológusunk is, hogy azt szokta mondani, hogy semmit nem mond, addig, míg nincs gond...
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?