Új privát üzeneted érkezett!

Beu
az nagyon klassz lenne, köszi
Andi
psandi

Zsuzsinak jó.
B.
beu

Beu,
nem tudom, mi az a tábla, bocs Kép
Zs.
zsuzso

Beu,
Közben rájöttem Kép
Ki frissíti, mert nálam ugyebár aktuális lenne Kép
Zs.
zsuzso

Zsuzsó!
Mél ment.
B.
beu

Beu Kép
Nemtommikor, de ott leszünk, attól függ, h Julcsi mikor ébred (f5 tájt szokott).

Pussz
Kangi
kangi

Kangi Kép
Nyilván nem vígasztal, de ha itthon vagyok Szilárd is ezt csinálja velem. Tegnap éjszaka is velem aludt 1-től, miközben folytógatóan ölelt. Kép Napközben nem ülhetek én sem a géphez...

Timici
Igazad van, tényleg nincs kép rólatok Kép
Egy kis vigasztalásként apáról;) :
Kép

pussz:m
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Csövet eltávolították, varratot kiszedték, citológia negatív!!!! Kép

Kangi, nem tudom vígasztal-e, de Marcipánról az a szóbeszéd járja mifelénk, hogy elfelejtették elvágni a köldölzsinórt. Már látom a szülészeten az elfehérdeő arcokat, mikor két kétperces fájás közt kifejtem, hogy a gyereket is fel kell vegyék az osztályra, neki ez alanyi joga, mert még szopik. Kép

Szép napokat, mi szerintem holnap fújtatunk, éppen nincs kötözés, én megyek dokihoz. Eredeti tervek szerint EGYEDÜL!
sofka

Timici!
Bezzeg az én táros képeimet nem nézed!!!!!
Ott rajta vagytok többször!KépKépKépGyertek holnap!!!!

Zuluékkal mi van? Nyaralnak?
Beu
beu

Kangi,
Nalunk egeszen 21/2 eves koraig tartott a fiatalurnal ezen allapot. Tudom, hogy ez nem vigasz. En sem tudtam senkire hagyni, igaz el sem maradt volna, sajna ez nalunk addig fajult, hogy meg Apajaval sem volt hajlando max. 5 percet lenni, aztan keresett engem.
Nalunk egyebkent a kisteso kifejezetten pozitiv iranyba vitte a fiut, mert o rogton nagyfiuva avatta magat es ekkor lett "kevesbe" anyas. Az is igaz, hogy a te lanykad sokkal kisebb, mint Matyi volt.

Sofka,
Ezek igazan jo hirek.

Tali klassz lehetett.
Mindenkinek koszi a lanyka neveben a nevnapi koszonteseket.

Andi,
Majd lesz evokeje megint Daninak, ha nem vagyunk egy paran akik tanusithatjuk, hogy nehany gyerek levegon is fel tud noniKép

Nelli,
Domcsi laztalan mar?

Sajna ritkan tudok jonni, mert irto sok munkam van. Gyerekek nalunk is szorcsognek, de semmi komoly. Elvezik a nagyi tarsasagatKép

Angi
angela2

Sziasztok csajszikKép

Beu,
tegnap néztem volna a tárt, de nem engedett beKép
mi lehet a gond??? jó jelszó lett csatolva? Help me!!!!!
Talira nem valószínű, hogy megyünk, mert a lakás romokban, szerdára pedig bejelentkeztek sógornőmék. Ez azért lesz vidám, mert elkeztük a konyhafelújítást csak megtorpantKép, így a fele edény itt, a fel ott, leülni nem lehet.Kép
Zuluék ha jól tudom itthon vannak, csak gondolom van elég tenni valója az épülő háznál és a 2 lurkónál.

Myssnia,
köszi a vigasztalós képet, látszik Zolin mennyire élvezteKép

Zsuzsó,
kösziKép, igazából az érdekelne, hogy melyik játék mennyi pont. köszi előre isKép

Psandi,
Bence sem eszik rendesen, de én már nem izgatom magam. Jó kedélyű, jól néz ki, szerintem neki ennyi elég. Utolsó emlékeim szerint Dani sem néz ki betegesen, szóval nyugi.Kép Meleg is van, lehet nincs étvágya ebben a hülye időben. Túró rudi még lecsúszik? mert Bence már azt sem esziKépKép

Kangi,
Bence is ugyan ezt csinálja velem az ágybanKép, szerencsére harapni nem harap, de ma pl. odajött hozzám és mellen vágott egy fa kockával.Kép
Számítógépezni a jelenlétében nem lehet, mást csinálni sem, ez meg is látszik a lakáson. Én is eléggé le vagyok törve ezek miatt, mert minden éjjelre marad, ellenben bazi szarul is alszik éjjel, úgyhogy azt hiszem jól kikaptam a kispasit.
Gondolta a Jóisten, hogy próbára tesz, tényleg 5 gyereket szeretnék-e?Kép Ha Bence után még szeretnék tesót, akkor komolyak a szándékaim.Kép
De csalódnia kell, én mindezek ellenére egy VW Sharanre való kölkecet szeretnék.KépKépKép

Jó éjt! pusza
Timici
timici

Sziasztok,

Sajna Domcsi még lázas. Jó sokáig is aludt a kúpoktól reggel és most is alszik. De orom az üromben, hogy nincs vesemedence gyulladása. Valami vírus. A végső vizelet eredmény holnap lesz.

Andi, Ne aggódj, hogy nem eszik Dani, vcan ilyen időszak minden gyerek életében. Sőt. Ha jókedélyű, akkor nincs baj. Tobbszor kínálgasd, hátha elfogad valamit.

Timici, 5 gyerek? Ez igen. Csodállak. Én 3-at szerettem volna, de valószínű leteszek róla, mert hova, hogy? És elég izgulós fajta is vagyok.

Jó talit Nektek.

Én most a nagylányomnak a fürdőkádban csináltam strandot, mert sehova nem tudunk menni, ráadásul egyik mama sincs itthon. Panellban jó egész nap 2 gyerekkel.

Nelli
hnelli

Timici,
rohamtempóban bocsa:
8 pont: formaevő dobozka
lubickolás a kádban
12 pont: fecsegő telefon
zenélő játékelefánt
18 pont: zenélő játékcsiga
táncos bogárka
32 pont: zenés multimóka asztal
zenélő csodamasina

Mi a legutolsóra hajtunk - azért könnyebb két kölökkel. Kár, h Danánál még nem tudtam róla.
zs.
zsuzso

Sziasztok!

Dani 40 perc dumaparty után végre bevágta a szunyát Kép

Timici
igen, gyakorlatilag a túró rudi az egyetlen, ami bárhol, bármikor lecsúszik (kivéve múlt héten, amikor beteg volt, még ez sem, és őszibari sem, pedig azt is imádja)
DE: tegnap volt rendesen vacsora és ma is reggeli, hurrá!! Kép (az ebédről nem nyilatkozom KépKép)

Tényleg, nem tudnátok nekem segíteni? Kajatippek kellenének. A pépes ételeket és a kanalat már egyáltalán nem fogadja el. Marad a darabos, de abból is csak az, amit a 8 fogával meg tud rágni. De a krumpli, répa már uncsi (nekem, lehet, hogy neki nem), ma spagettit próbáltam, de öklendezik tőle, hiába vágom apróra, turmixolva meg ragacsos lett, így az én pizzámból evett. Igazából vmi olyan kellene, amit a nyelvével és szájpadlásával szét tud nyomogatni, ötletek?

Nelli
örülök, hogy nem vesemedence gyull. Mielőbbi jobbulást Kép

Ja, azt nem is írtam, hogy Daninak van szerelme! Egy 2 éves szöszi kislány a házból, és szombaton megvolt az első csók is ... szájra!! Kép

Andi
psandi

Andi, Az én nagylányom nagyon szerette a krumplipürét sajttal és sonkával. A krumplit ossze lehet nyomni, a sajtot belereszelni, a sonkát apróra vágni. Imádta.
Répán kívül más zoldséget nem eszik meg?
Dani nagyon édes lehetett, ahogy puszilkodik. Nem lehet elég korán kezdeni.

Nelli
hnelli

Andi,
Rakott etelek: karfiol, kelkaposzta, krumpli....
sajtos-tejfolos teszta, enyem lany elmajszolja a golyofasirtot pl.brokkolis-krumplipurevel(neki 6 fog eleg hozza, bar emlekeim szerint a fiam meg oklendezett ennyi idosen tole).
Ja a nokedli es a tarhonya is slager. Bar igy visszaolvasva ezekhez kanal kell.

Timici,
5 gyerekKép, minden elismeresem!!!

Nelli,
Domcsi lazKép
Ferjed allasa?

Beu,
Jok lettek a kepekKép

Ma reggel elment a parom Kanadaba egy hetre, a fiam eleg szomoru volt reggel, bar Apaja megigerte az ajandekot.
Ja es kepzeljetek szombaton megyek a baratnom eskuvojere, ami arab szertartas szerint lesz, mar irto kivancsi vagyok.

Angi
angela2

Ja, Nelli ahogy irta eszembe jutott, hogy nalunk a sonkas-sajtos teszta nagyon meno, szinten a teszta osszenyomva, sonka aprora vagva.

Angi
angela2

Sziasztok!
Pár kép a mai taliról:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Pusssz
F.
franyo

Sziasztok!

Mi is megvagyunk.
Dorka meggyógyult úgy néz ki, hétfön volt bölcsiben, ahol jó nagyot esett a motorral. szegény fél arca le volt horzsolva, ilyenkor elgondolkodom, mit csinálnak a gondozónök, pedig ők 8 an vannak egy csoportba és 2 en vannak rájuk..

Olyan jó már egyre több dolgot megért, hozd ide a cipőcskét, macit, mammás üveget..
Ugyan beszélni még nem nagyon akar, igaziból ezt nem tudom hogyan lehet változtatni, többet foglalkozzak vele?

Most ennyi jutott az eszembe, valahol olvastam a hétvégi állatkertes taliról, nem aktuális már? oda mennénk..

Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

Sziasztok!
Nagyon szupik a képek, kár, hogy mi nem voltunk.

FranyóKép
Mennyit változott Anka. Kép

Egy gyors kérdés:
Szilárd kinőtte a siesta szandiját. Van neki egy másik, de az nem "bio". Szeretnék még venni egyett, legalábbis valamellyest nyitottat. Van valakinek tipje, hogy hol és milyet vegyek? Most már nem szeretnék 6-8 ezer forintot rákölteni, mert nem tudom meddig hordaná. Szerintetek?

p:myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia, Én évekig hordattam a lányommal Siesta cipőt, mégis most, 5,5 évesen olyan bokasüllyedése van, hogy csuda. Szerintem más cipő is jó, ami tartja a lábát, és nem kerül olyan sok pénzbe.

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Mostanában egyre több időm van a számítógép előtt ülni, és megtaláltalak benneteket. Csatlakozhatunk hozzátok? Kép
Valamikor megpróbálok beleolvasgatni az eddigi levelezésekbe, de ha rákáérdeznék olyanokra, amit már kiveséztetek, akkor előre is bocsi. Ahogy látom ismerősök is vannak, szia Norka : nagyon régen beszéltünk!!! Na de majd itt, peszre ha befogadtok !!! Kép
Magunkról annyit: Balázskám 2003 március 9.-én született, imádnivaló kis rosszcsont. Most ébredt fel a délutáni szunyókálásból, így mennem is kell.
sziasztok,

Docika+Balázs
docika

Sziasztok

Docika: üdv köztünk gyere gyakran szívesen fogadunk benneteket.
Ha van képed Balázsról akkor nyugodtan felrakhatsz belőle, hogy megismerjünk titeket. És persze több infót is írhatsz magatokról.

Mi jól vagyunk Márk eleven ördök csak az a baj vele, hogy nagyon hisztis lett ha valaki tud valamit hiszti ellen várom válaszaitokat.
Délelött már nem alszik délután visszont 2ésfél 3 órákat szokott aludni. Egyre többet beszél. És elkezdett minket utánozni amit mondunk neki és tetszik neki a szó azt ezerszer elmondja.

Most ennyi
A tali biztos jó lehetett mert a képek szuperek.
Sziasztok
Andy
andy78

Manó2!

Írtam neked reggel mailt. De jó hogy meggyógyult Dorka. Mi most jöttünk haza a strandról, kicsit meleg volt a víz, ahhoz képest mint júliusban volt,ez nem annyira tetszett.

Beszéd: hát Emma sem a legügyesebb e téren. Állítólag sokat kell ismételni nekik és mindent mondani amit csinálsz. Meg olyan könyet nézegetni amiben egyszerű képek vannak és mondani hogy mi micsoda.
Mondjuk Emma már régóta mindent megért, mindent megcsinál amit mondunk, tök bonyolultakat is, d ea beszéd csak pár szó, nagyon egyszerű mondatok pl anya nézd, mi ez, az ott stb

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezem.Mar pakolunk javaban, jovo7en koltozunk Pestre, legkesobb 7vegen.
Apa m.helyerol meg nem szoltak vissza (mult heten volt fent 1 interiun),igy meg remenykedunk, de ha ez a melo nem jon ossze akkor majd akad masik Kép
Jazi mar nagyon sokat dumal. Most a "víz" meg a "mászik" es a "manó" szo a meno, amit ugy ejt mint egy kulfoldi, azaz "mánó" Kép Csajszirol kep itt: http://babanet.hu/album/main.php?album=77&page=4&image=65744

Docika
Udv. itt! Kép Most koltozes elott tuti nem lesz idom irni, de majd utana! Profilban latom Balazska mekkora lett!Naggggyon helyes! Kép

Na ennyi voltam, igyexem meg koltozes elott bejelentkezni.....
Tsok
Norka+mánó
norkini

Norka,
kitartás!!!

Docika,
üdv.

Zsuzsi,
jó volt személyesen is találkozni.

Franyó,
képek szupik Kép

Többiek, fölteszitek majd a képeket a képtárban?

Zsuzsó
zsuzso

Sziasztok!

Teszek fel egy képet ide is a Balkóról, ez most a kedvenc képem.
Megpróbálok majd szépen esténként olvasgatni az előzményekből, pótolnom kellene a hiányosságokat. Nem nagyon tudok senkiről semmit Kép

Mi Szilasligeten lakunk, ez Gödöllő és Pest között van, nagyon szép hely, csak mivel én pesti vagyok hiányzik egy kicsit a nyüzsgés. Talán majd ha visszamegyek dolgozni, akkor ez a hiány elmúlik majd.
Én is fuvolázom, mint Norkini Kép, és a férjem is zenész. Szerintem Balkónak is nagyon jó a hallása, de ez majd később derül ki.
Balázska már nagyon sokat beszél, de viszont még nem nagyon akar menni. Próbálom gyakorolni vele, de nincs kedve. Jobban tetszik neki a mászás. Pedig olyan aranyos, ahogy megy, de aztán egyszer csak térdre ereszkedik , és mászik tovább. Kb. 10- 12 lépésnél tartunk, tudna tovább is, de nem akar.
Nálatok is így kezdődött?

Nóri: de jó, hogy ideköltöztök!!!!Kép)) Te mit fogsz csinálni?

DocikaKép
docika

Sziasztok!

Sehol senki?

Nelli, Angi
köszi a kajás infókat Kép
ma brokkolis húsos lepényt sütöttem Daninak, kb 4 falatot evett belőle Kép De nem adom fel, próbálkozom tovább, muszáj...

Myssnia
a babaszobán olvastam, hogy a Váci út 168. Réno udvarban 40 %-kal olcsóbbak a Siesta szandik, bár állítólag már csak nagyobb méretben van. Illetve az Europarkban lévő Babaházban is 1 pár cipő esetén 30%, 2 párnál 50% kedvezményt adnak.

Docika
üdv közöttünk Kép Balázs nagyon édi Kép
Amikor Dani elkezdett járni, ő is csak pár lépést tett meg, aztán mászva folytatta az útját, úgy gyorsabban odaért. Meglátod, egyre többet fog menni, ahogy biztosabban megy neki, aztán szép lassan felcseréli a mászást a járással.

Délután kapjuk az MMR-t, kicsit görcsben van a gyomrom Kép

Andi
psandi

Andi,Nelli Kép
Köszi az infókat. Tegnap néztem a Főniciában is, de ott sem nagyon volt már vállaszték. A Réno udvarba elnézek, bár lehet, hogy már csak jövőhéten. Kép

pussz:myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Csajok!
HÍÍÍÍÍZTUNK!!!! KépKépKépKépKép
9200g és 76 cm (ez +30dkg és +1cm)
Igaz, hogy a középső alatti 3. percentiles görbén vagyunk, de kit érdekel? KépKép

ja, oltásnál csak kicsit sírt, aztán miután elkobozta a dokinéni tollát, már fülig ért a szája Kép

Andi
psandi

Sziasztok,

Egész nap nem volt jó a netem.
Végre Domcsi nem lázas. Dorka elment nyaralni, hiányzik nagyon.
Végre kimehettem a levegőre egyí kicsit, de nem bírta a picur a sétát.
Most mérték, 8280 g, ami azért nem semmi 8 hónaposan, nem?

Andi, 30 dkg nagyon szép. Jól néz ki Dani.

Docika, Üdv kozottunk. Végre nem én vagyok a legújabb itt. Balázs nagyon aranyos.
Úgy fog majd futni, győzz utána futkosni. Ne félj, mindjárt itt lesz.

Norka, Gratula a koltozéshez.

Nelli
hnelli

Sziasztok

Pecsrol irok, vegre itthon, Andus is elvezi, sok a szokokuut Kép. Norka ti nem jartok a Kozterre? Van egy eleg jo bizarr borhintas jatszo. Bar amint latom mar mentek is Kép
Zsuzso en gyujtottem egy ideig a pampers zacsikat, de ahogy ismerem magam biztos nem kuldom be oket van vagy 12 db. mar nem emlekszem mennyi. Szivesen atadom.

Sziasztok
Zs és a turamano
zsurlo76

Zsurlo
Dede, minden nap ott vagyunk Kép Dobj meg esetleg egy maillel, osszefuthatunk.

Docika
Egyelore GYED aztan valoszinu kisteso projekt kovetkezik Kép

Andi
Hizas! Kép

Norka
norkini

Sziasztok!

Norka! Már nagyon várunk, hogy itt legyél Pesten. Kitartást a költözéshez, és drukk apának. Lesz neted az új kéróban?

Andi! Nagy örömujjongás Dani gyarapodásához! KépKépKép

Zsurló! De rég hallottunk rrólad? Vagy csak én? Miért vagy most Pécsett? Ti nem pestiek vagytok?

Docika! Üdv köztünk, Balázs tényleg nagyon édes! És annak is örülök, hogy gyarapítod az errefélé lakók táborát. A téli zuglói (cserepesházi) talikra Te is könnyen tudsz majd jönni.)Kép Járás dolog pont így ment nálunk is, egyszer aztán rájön íz ízére, és vége a mászásnak. Csak akkor mászik, ha bohóckodni akar.Kép Jól emlékszem, hogy balázs március elején született? Az én Lőrincem meg 19-én. Kép

Nelli! Csakhogy meggyógyult Domcsi! Jó sokáig betegeskedett!

Na pussz mindenkinek, kicsit fáradt vagyok a Szigeten megtett távoktól.

Tényleg, az újak bekerülhetnének a táblába. Meg valahogy jelezhetnénk benne a pocakbabákat is. Mi van Csucsukával? Olyan rég nincs semmi hír róla. Ők szoktak a messzi távolban a tanyán lenni, nem? Biztos azért nem jelentkezik.

Beu
beu

nem lehet igaz,tagnap irtam egy hosszút búcsúzóul,meg tettem fel képeket is,és sehol semmi.
Kép Kép

hébe-hóba szerintem be fogok tudni jelentkezni,mert itthagyjuk a lakásban a gépet,amig az új helyünkön nem lesz net,addig szerintem lehet,hogy minden nap is ideugrok bekuksizni a világba. Kép

Szombattól dunakeszi lakosok vagyunk...leszünk. Kép

na még küldök képeket,aztán majd jövök a dobozok közül. Kép

puszi mindenkinek
Évi és Petra

tegnap esti körömvágás Kép
Kép
és egy mosolygós,mert olyan klassz az élet Kép
Kép
Évi24

Zsurló,
jó hallani felőletek Kép köszi, szívesen veszem a zacsikat. Ez az első akció, amiben részt veszek.

Évi,
nagyon izgi, de jó nektek Kép

Beu,
má bocs, de nem csak a pocisokat nem szabad elfelejtenünk, de a másodikkörös rangidős Dani (Kakukkfű) és Abigél sincsenek benne Kép Jut eszembe, Orsoly is már a végét járja, nem?
Sziget irigyfej-irigyfej

Abigél kezd olyan sz.rul eludni, mint anno Dana. Teljesen totálkáros vagyok, asszem eljött a hozzátápi ideje, vele sem fogom kihúzni a fél évet Kép Asszem, a ma iccaka egyik fele legalább apájé lesz - még nem tudja Kép
Most végre elaludt, kicsit összekapom a kérót.
Zsuzsó
zsuzso

Hol van a fenti képeken látható játszótér azzal a jópofa kapaszkodós-mászókával????
soosoo

Zsuzsó!

Bocsi, igen, én is a következő körre gondoltam igazából!KépKépKép

Soosoo! A Feneketlen-tónál.

Beu
beu

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, mert nem voltunk itthon, Balatonoztunk, 3 nap eső után strandolni is tudtunk, Ancsi nagyon élt a vizben.

Beu, köszi a névnapit!

Kangi: kb ebben a korban van egy újraközeledési fázis (vagy valami ilyesminek hivják), amikor megint nagyon anyásak (na ja, Ancsi a 8 hós szeparációs szorongást 5 hósan kezdte és azóta se hagyta abba, bár most megfelel apja is, de dolgozni ő se hagy). Szóval teljesen normális dolog tőle, hogy igényel téged. Én a mai fejemmel amondó vagyok, hogy amikor ilyen, az programozva van, nem véletlen, engedni kell, meg kell próbálni kielégiteni anyaigényét. Nem muszáj, hogy cicizzen, de bújhasson oda hozzád stb. Mondjuk én Ancsin azt figyel(t)em meg, hogy ha agyilag leköti egyéb, sok a program ami érdekli, akkor eszébe se jut a cici, sőt, kinálásra sem fogadja el, ellenben itthon, kettesben -unatkozva?- sokkal gyakrabban kéri.
Szerintem még nem érdemes azon izgulni, hogy lesz majd a kicsivel együtt, addig még Julcsi is sokat okosodik, fejlődik és majd akkor alakul ahogy. Végső esetben tandem is cicizhetnének, nem?Kép Kitartás!

Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok Lányok!

Köszi a bíztaást a járással kapcsolatban, néha már azon szoktam hülyülni, hogy Balázs még 40 évesen is mászni fog. Talán már kezd reménnyel eltölteni az a pár lépés, amit megtesz, hogy mégiscsak fog járni.
A védőnőnk is megnyugtatott, hogy ne aggódjunk, Balázs nagyon óvatos, és ezért nem sikerült még neki elindulni, de viszont elájult, hogy milyen sokat beszél.

Andi:gratula a hízáshoz ! Kép

Nóri:hová költöztök Pesten?

Beu: a cserepesház szerintem nincs tőlünk messze, Zuglóban 20 perc alatt ott vagok az M3-on. Ott leszek a talikon!Kép És igyen, Balázs március 9.-én születettKép))))) 10 nap van közöttük!

Pildi: de jó nektek Kép Balaton Kép

Nelli: szép a súlyotok!Kép Balázs nagyon kövér volt ilyen korában,(majdnem 10 kiló fél évesen, pedig csak szopizott ), képzeld el kellett vinnünk asztma-vizsgálatra, mert annyira nehezen vett levegőt, főleg ha mozgott egy kicsit. Szerencsére nem volt semmi baja, a Doki mondta, hogy túlsúlyos a gyermek. Mostanra elmúlt, mert már nem kövér. Kép
A láz nagyon rossz tud lenni, jó, hogy elmúlt ! Kép

Évi: nagyon aranyos a csemete!!! Ilyen jól bírja a körömvágást?Kép

Zsuszo: mennyi idősek a gyerekek?

Ha valakit kihagytam bocsi, próbálok beilleszkedni.Kép

Mi nagymamáztunk ma, volt egy kis pihenőm Kép Balázs is jól elfáradt, remélem sokáig alszik reggel Kép

Sziasztok, jóéjt,

Docika
docika

Sziasztok!

PsAndi: Gratula a hizzáshoz.

Évi: A lányod egy tündérke.

De minden baba gyönyörű.

Nálunk nagy változások történtek Márk már az új ágyában alszik el ugy, hogy nem kell altatni egyedül fekszik le és nem kell neki mesélni és nem kell simogatni. Olyan öröm volt tegnap probáltam ki először, hogy nem altattam, hanem hagytam játszani, ugy voltam vele, ha 8-ig nem alszik el akkor megyek és elaltatom, de 3/4 8 kor bevittem neki a teáját és 8 kor mikor mentem megnézzni akkor másr az igazak álmát aludta. Ma ugyanezz volt. Ja és északa is elaludt rendesen nem kellett hozzá bemeni pedig hallotam, hogy 3* is felsirt de nem keltem fel hozzá és vissza is aludt megtalálta a cumiját és alvás tovább. A rossz az egészben az, hogy reggel visszont jön át hozzánk és tök korán.KépKépKép

Na jó nem untatlak tovább titeket a mi kis örömünkel.

Sziasztok
Andy
andy78

Andy, Miért untatnál? Nagy szó, hogy már egyedül elalszik a kisfiad. Gratula hozzá. Ügyi vagy.

Holnap délután utazunk Szlovákiába, a férjem mamájához. 1 hétig leszünk távol. Remélem, Domcsi is bírni fogja az idegen helyet.

Docika, Hát a kisfiad szép formás, már nem látszik rajta, hogy pici korában túlsúlyos volt. Domcsi remélem a mozgással majd kevesebbet fog hízni. De azért nem kovér.

Nelli
hnelli

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek a Balázs ma egész nap menni akar ! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Készítettem róla egy képet is:
nagyon örülök, igazatok volt, kezd rájönni az ízére!

Nelli: jó utat nektek, jó pihenést!
DocikaKép
docika

Andy: ügyi a kisfiad, hogy elalszik egyedül!Kép Örülünk, hogy megosztottad velünk, egyáltalán nem untatsz! Kép

Docika
docika

Hali Csajok!

Megint csak életjel, hazajöttünk, most próbálom magam utolérni... Majd megpróbálok visszaolvasni is...

Nyaralás nagyon jó volt, elötte Santana szuperKép, de Mogyoródból Kecskemét lett, mert nem szardiniakonzerv filingre vágytunk, így nem vettünk jegyet, hanem "átrobogtunk". Nemtom mennyire ismeritek a Kecskeméti strandot, nekünk nagyon tecc(itt 5 csúszda van "csak"), jövőre visszük a manókat is, mert nagyon szupi a gyerekmedence.

Beukám, igen a messziKép tanyán voltunk, de most leszek szűk két hétig!

Na menek, teregetek, meg miegyéb...

Pusssz
Zsófi
csucsuka

Sziasztok!

Irigy vagyok a nagytali miatt,nekünk most nem jött össze. Viszont kárpótlásul voltam aznap börzézni és egy csomó őszi játszós ruhát szereztem Levinek jó áron Kép.

Túl vagyunk az első "igazi" betegségen Kép: volt láz, hasmenés, hányás (szerencsére csak egyszer), nem evés-ivás. Az nemivás volt a legaggasztóbb, mert semmit nem volt hajlandó lenyelni, pedig trükköztünk Apával rendesen: cumisüvegből, itatóból, pohárból, szívószállal, anya bögréjéből, fecskendővel mindenféle italokat de nem volt nagy sikerünk. Doktornéni meg is említette a kórházat és az infúziót, de szerencsére ha csak pár kortyot, de sikerült belediktálnunk a gyerkőcbe, aztán másnapra már jobban is lett. Szóval 3 nap alatt letudta Levi a vírusos nyavalyát, én meg azóta is nyüglődok vele.

Levi mostanában nagyon apás lett, engem szinte teljesen elutasít Kép. Ez normális? Ha valami baj van apához bújik, vele játszik, ölelgeti stb.engem meg eltol magától. Valamit rosszul csináltam vajon? Vagy ez normális? Már teljesen kétségbe vagyok esve.

Docika!
Üdv közöttünk Kép! Nagyon aranyos kisfiad van.

Andy!
Gratula az új ágyban alváshoz. Mi is megrendeltük az új ágyat, 23-ára lesz kész. Kíváncsi vagyok mi lesz Levi véleménye a dologról Kép. Remélem olyan könnyen megy majd, mint Márkkal.

Megyek aludni,meg kúrálom magam a nyavalyából.
Jó éjt! Virág és Levi
virga

Sziasztok

Virág: Drukkolok, hogy nálatok is olyan könnyen menjen mint nálunk. Igaz 1hét altatás azért kellet, hogy megszokja az az ágya és szét kellett szedni a másik ágyát, mert amig látta, hogy az is van addig nem akart az uj ágyba aludni.

Most ennyi
Sziasztok
Andy
andy78

Sziasztok!

Virág: jó, hogy írtál erről az Apa-imádat témáról, nálunk is ugyanez a helyzet. Jó, hogy nem vagyok egyedül, én is már azon gondolkodtam, hogy miért lehet, mit csinálok rosszul?
Apa elutazott 2 hétre júliusban, azóta ez még jobban fokozódott. Arra gondolok, hogy azért lehet, mert ránk Anyukákra nem valami hálás feladat vár a gyermekgondozás címszó alatt. Igaz, hogy mi látjuk el, de Apa sokat játszik vele, és nam kínozza olyan dolgokkal , mint pl. pelenkázás, öltöztetés stb. Ráadásul én sokszor beteszem a járókába, mert pl. főzni kell, erre jön Apa, és ő meg kiveszi, mert épp ráér, és játszik vele. Gondolom nálatok is így lehet, én ennek tudom be, hogy ennyire Apás lett.

Képzeljétek, ma leejtettem a fényképezőgépünket, és benyomódott az optikánál a külső burkolata. Most vettük 2 hete, teljesen odavagyok, hogy hogy lehettem ilyen ügyetlen. Soha senkinek nem adtam oda, annyira vigyáztam rá, és most tessék. Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Nagyon szomorú vagyok Kép
Remélem meg tudják csinálni. Kép

Megyek, mert Balázs a cipőket rámolja kifelé a szekrényből.

Docika
docika

Virág, előfordul más babákkal is. NÁlunk apja 2 hétig nem volt itthon, utána egy hétig le se lehetett vakarni az apjáról, mondjuk én havajként éltem meg. Szó szerint mindent az apjával akart csinálni, még pisilni se mehetett el nélküle az apja. Persze éjjel azrét maradtam én és a ciciKép. Aztán kb egy hétnél telitődött a dolog, azóta újra anyás is. Szomszédkisfiúnál is hallottam, apja szabin volt, a gyerkőc meg totál apás lett közben. Szerintem többségnél csak átmeneti, használd ki, hogy pihizhetsz és apját igényli!Kép
Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!

Docika, PIldi!
Köszi a válaszokat, megnyugodtam, nem vagyok egyedül Kép. Azt hittem, hogy valamit rosszul csináltam, rossz anya vagyok, nem bízik bennem a gyerekem stb. stb.
Igazság szerint most hogy Apája itthon van ki is használom a helyzetet, mert Ő eteti, pelenkázza, öltözteti (na persze én is csinálom, de most nagyjából fele-fele az arány), voltak a játszón kettesben. Szóval tulajdonképpen "háváj" van, de azért emésztettem magam egy kicsit. Nem volt túl kellemes, amikor ellökött magától a gyerekem az apjához bújva Kép.
Nna, nem kínlódok itt tovább, megnyugodtam ám Kép.
Jó éjt mindenkinek! Pusza, Virág és Levi
virga

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?