Sziasztok!
Na, feldobom egy kicsit ezt a topikot, ha már így bealudt a lány, a munka vár egy picit
. Jelentem, megvagyunk, jól vagyunk. Anka már egy csomót beszél, mindent utánunk mond, és énekel is (hinta-palinta
).
Névnapi jókíváságokat köszönjük!
Kakukk,
neked még egyszer szívböl gratulálok, és nagyon örülök, hogy minden rendben veletek. Ha lesz egy kis idöd, írj majd részleteket!
Maci,
annyira aranyos ez a sztori, Roni nagyon édes lehet!!! Anka is szokott kiabálni, szerintem normális, ne aggódj!
Sofka
, azt hittem, gyorsabban túl lesztek rajta... Szegény Marci, de a lényeg, hogy jó a kedve. Na meg szegény te... Pocakbaba hogy van?
Urszila,
nagyon jók a képek, mi két éve voltunk Horvátországban, de most úúúgy mennék megint! Julka meg már milyen szép nagylány!
Angi,
az a kép tényleg gyönyörü, de a felette levö még szebb
, nagyon helyes lánykád van!
Gombóc,
már csak három hónap???? Hú, de gyorsan megy az idö!!! Hát, nekem nem nagyon van ötletem, hogy szoktasd be Zsombit, Anka szerencsére már majdnem a kezdettöl a másik szobában alszik. De talán megszokja majd, csak legyél következetes, és mindig vidd oda. Ez már nem rácsos ágy, ugye?
Elli,
most vettem csak észre, micsoda dicsérö szavakat kapott Anka
, köszönjük! Hát te se panaszkodhatsz, mert exDagimadár egyre daliásabb legényke!
És az a mosoly a kocsiban...
Tényleg, pizsicuccot postáztad? Csak mert egy babaszobás csomagom nem érkezett meg, most nem tudom, hogy a tiedet is elkeverték-e a postán
.
Toffi,
kiscsaládod gyönyörü
... A jövö Schumija a Camponában gyakorol, ugye? Azt a kocsit Anka is koptatta már!
!
PsAndi,
mi van Danival? Jobban van már? Remélem...
Norka,
már majdnem mentegetözni akartam, hogy írok majd mélt, mikor rájöttem, hogy te jössz
Kaska,
tarthatnál egy kis tanfolyamot hisztikezelésböl, nekem nem mindig sikerül az ilyen kapcsoltáru-dolgokat megértetni a lánnyal... De tényleg. Mostanában vannak olyanjai is, amit nem is hisztinek neveznék, hanem mint akire rájön az ötperc, elkezd csapkodni, mindent lesöpörni az asztalról, de jókedvében ám, nagyokat kacag hozzá, és huncutul néz, a tányérból két kézzel szórja ki a katonákat, és hiába szólok rá mérgesen, szigorúan, hangosan, meg se kottyan neki, röhög rajtam. Az egyetlen megoldás az volt, hogy levettem az etetöszékéböl, hogy ne tegyen kárt, de ugye akkor meg nincs vacsora
, ez így nem igazán jó megoldás. Megverni nem fogom, ez biztos, szóval most megállt a tudományom.
Tanácsokat elfogadok bárkitöl...
Nelli,
jó a kép, tényleg csini vagy!
Tündér,
gratula Ilangnak a lépegetéshez! Nemsoká szaladni fog!
Manó2,
jobbulást Dorkának! Ankának még mindig csak 6 foga van
, de most már nem aggódom, mert mindent megrág vele (amit akar)!
Na, egy kép a végére:
Pussz
Franyó