Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kakukk
GRATULLOOOOK!!! Kép Kép Nagyon nagy baba lett Dani! Majd kerunk reszleteket alkalom adtan! Sok tejcit es energiat kivanok!

Pasis kepek jok! Kép

Kaska
Alvas!!!! Tyuhuuu. Orvendek! Kép

Myssnia
Jok ezek a szosszenetek neha Kép

Urszila
Tovabbi jo nyaralast Kép
Lanyok
1000 fok van, kibirhatatlan. Itthon meg a klimaval ugy ahogy ,de az utcan...
Tettem fel 2 kepet a csajszimrol amint apjaval cseveg mobilon Kép http://babanet.hu/album/main.php?album=77&page=4&image=63280
Jo 7veget mindenkinek!
Norka s Jazi
norkini

Jó estét!

Kakukknak sok gratula és minden jót!
Kép
Lesz szüléssztori is, ugye?(Olyan rég bőgtem egy jótKép)

A minap beszéltem Rékával, úgy néz ki, 2 héten belül végre költöznek ők is. Nagyon várják már.

Évi
igazából én se tudok választani Kevinnek a sok dönörű csajszi közülKép

jó éjt, pusza
E
ellimami

Kakukk,
Hatalmas gratula Danihoz! Sok boldogságot kívánok nektek!KépKépKépKép

Urszila, Elli, Toffi, Norka,
KépekKép

Évi,
KöltözésKép Nem leszel szeptemberigKép Búcsúzóul azért kapunk még képeket, ugye?
Petra gyógyult füleKép

Maci_2
maci_2

Kakukk, Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Dani babádhoz.

Évi, Sok sikert a koltozéshez. Biztos jo lesz új helyen laknotok.

Andi, Mi volt a dokinál? Nincs semmi komoly, ugye?
Jobb kedvem van igen.
Ma megyunk egy kerti partira, de természetesen nem egyszerű nálunk az eljutás. A férjem dolgozik, majd csak értünk tud jonni. Anyósomnak kell elvinnie Tárnokra.

Nem tudom mi van a kislányommal, de 2 napja egy lépést se tehetek nélküle, hisztizik, ha nem lát. Eddig is anyás volt, meg most van ebben a korban, de most valahogy más. Este hazajott nyaralásából a nagyobbik lányom. Domcsi annyira orült neki, hogy a maga nyelvén jól megmondta a magáét. Szinte bosszankodott, hogy nem tud beszélni. Tündériek voltak együtt.

Alvásprobléma nálunk is volt. Dorka 2 éves koráig 1/2 óránként kelt. Hiába raktam 5-6 cumit az ágyba, mind a foldre került. Sajnos én nagyon nem bírtam, ha sírt, így nem tudtam kovetkezetesen leszoktatni.

Jó hétvégét,

Jovő hétre már nem mond ilyen forróságot, hál istennek.

Nem lesz Margitszigeti tali?

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Ma voltam bent Kakukknál nagyon tündéri a baba nagyon jól vanak. Van már tejecske is, de majd ő leírja a szülés sztorit nem akarom én elmesélni.

Egyébként mi jól vagyunk Márk továbbra se akar enni ebbe a melegbe. Visszont rengeteget iszik.

Most ennyi
sziasztok
Andy
andy78

Gratulálni jöttem ám én is:

Kakukkfű: nagyon jó egészséget kívánok és sok boldogságot a nagyfiúhozKép Szülésről várjuk a beszámolód.

Képzeljétek egy jó hírrel jöttem ám én is: Robó tegnap átaludta az éjszaka nagyrészét. Hajnalban 4-kor ébred először. Úgy örülök nekiKép.Köszi mindenkinek az együttérzést és sok jó tanácsot, biztosan ez is hozzájárult ahhoz, hogy kezd manó átállniKép.

Jó hétvégét mindenkinek: Anita
anita77

Sziasztok!

Kakukknak és Pici Daninak mindent amit kívánnak!!!

Margitszigeti randihoz találjatok ki valamit, én most nem jeleskedem, a következő héten még tuti kötözés, nem hagyják bezáródni a sebet. Kép Addig azért nem is igen mehetünk sehova, épp elég itthon vigyázni a kötésre. (Ne tudjátok meg, hogy néz ki két nap alatt.) Na meg Őhercegsége immunrendszere sincs a topon. Ill. jól van, csak bármit benyalhat, és ez nem hiányzik neki.

Egyébként él, mint Marci hevesen, motorozik, mindenre felmászik, folytassam? Ezek közül egyet sem szabad, de elnéző a drnéni.

kedvesnővér sofka és lábadozó Marcipán, na meg a lányok
sofka

Sziasztok!

Kakukk!
Hatalmas gratula!!!!!
Beu
beu

Sziasztok!

Dani elég ramatyul van, egy csomót köhög, nem eszik semmit Kép Képzeljétek, ma fecskendővel sikerült csak belédiktálni néhány kanálnyi híg főzit, most már a gyümölcsöt sem nagyon akarja enni Kép Pénteken a doki csak annyit mondott, hogy piros a torka, akkor még nem is volt más tünet. Lehet, hogy holnap megint leviszem. Nem tudom, hogy lehet kánikulában megfázni???

Margitszigeti tali lehetne esetleg jövő utáni héten, akkor tudnánk mi is menni, és talán Sofkáék is Kép

Andy
ne aggódj, ha nem eszik Márk, mondta is a doki, hogy még a nagyétkű babáknak is megcsappant az étvágyuk a hőségtől. A lényeg, hogy igyon eleget, de látom, az megvan Kép

Anita
gratula a csak egyszeri ébredéshez Kép
mi most kicsit visszaestünk a betegség miatt, megint 1x kelünk 2 napja, de nem akarom most sírni hagyni, hogy mégjobban folyjon (így kell írni?) az orra.

Andi
psandi

Kakukk,
nagyon gratulálok nektek!!!! KépKépKép

F.
franyo

Sziasztok!

Kakukk,
HATALMAS GRATULA Danihoz!!! Kép Kép
Milyen gyonyoru nagy baba! Sok-sok boldogsagot kivanok Nektek!!! Kép Kép Kép

Kaska
kaska

Andy,
Köszi az infókatKép

Anita,
Csak így tovább!

Sofka,
Kitartás!

Nem tudtok valamit Mariannról, hazajöttek már?

Nincs valami nagy forgalom... Biztosan mindenki nyaral. Bezzeg jövő héttől rossz időt mondanak. Nem mintha a kánikula hiányozna, csak ne essen (sokat).

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

PsAndi,
fecskendo Kép Kép szegeny Dani, szegeny Te!
En spec kivaloan tudok kanikulaban benathasodni. Szerencsere iden meg nem sikerult.

Sofka,
aktivan labadozo Marcipan Kép Neked bizonyara nem egyszerubb igy az elet, de hat csak jobb, mintha ott gubbasztana szegenyke... Kép

Anita,
atalvas Kép
Kaptunk az anyosomtol egy "Hogyan aludt el Hancur, a hod" c. kepeskonyvet Kép aranyos, bar kicsit bugyutak a versek, de Viola nagy odaadassal tanulmanyozza Kép

Andy,
Viola eddig jol birta a meleget, de ma o is pont ugyanazt csinalja, mint Mark.

Norka,
telcsizo Jazitol csaladunk testuletileg elolvadt Kép enyemlany is racuppant mar a telefonbol arado apahangokra Kép

Toffi, Elli,
hu, de repesztenek ezek a skacok! Kép

Toffi,
Fazas: szamomra is elkepeszto, de a multkor teszteltem, eszelos hoseg volt, rovidujju bodyt adtam a halozsak ala. Mit ad Isten, 2.5 orankent ebredt, bujt hozzam melegedni! Tegnap a vihar miatt meg pizsigatyat is kapott, eredmeny: 22-07 h nonstop alvas Kép
Visszagondoltam, erdekes, hogy amikor nagypocis voltam vele, en is tok jol birtam a kanikulat!

Elli,
milyen jo kis alkarja van Kevinnek Kép
tok jo, hogy mar nem kell a Deveny Kép nagyon ugyi a srac, Viola meg nem tud tamasz nelkul allni.
Alvas Kép

Meselem egy baratnomnek, hogy mostanaban mennyivel konnyebb, kipihentebb vagyok, Viola is aranyosan elvan, asszondja: "nem biztos, hogy annyira nehez volt az elotte". Marmint hogy csak a hozzaallasom valtozott. Kicsit elszallt az agyam Kép

Pedig egesz buszke vagyok magamra, epp akartam kerdezni, hogy Ti hogy kezelitek a gigamegahisztiket, aztan a napokban magamtol is egesz jol sikerult Kép

Csak jokat mindenkinek! Kép
Kaska
kaska

Sziasztok,

Magamat is be tudom végre mutatni, bár nem túl jól látható. Szombaton voltunk egy kerti partin, ahol lekaptak. A rózsaszín felsőben lévő vagyok én.

Kép

Nelli
hnelli

Sziasztok Lányok!

Nem biztos, hogy lesz idöm visszaolvasni ezért, gondoltam bejelentkezem, hoyg élünk, virulunkKép

Kakukk!
Nagy-nagy gratula a szépséges babókához!KépJó egészséget nektek!

Sofka!
Rapid Marcipán-fáradt AnyaKép de legalább gyógyulgatKép

Toffi, Elli!
A képek nagyon jók tényleg nagyon jóképüek ezek a skacokKép (Ja és persze Szandi is tündériKép

Norka!
Telefonálós Jazi csúcsKép

Évi!
Gratula a költözéshez, várunk ám visszaKép

Kaska!
Ügyes Vilcsi! De jó, hogy megint irogatsz! Iagzán klassz, hogy a kedved is jobb már, bár így 1 év után ez már rád fértKép Barinö majd meg tudja a frankót idövelKép

Andi!
Szegény Dani!Kép Én is a fogára gyanakodtam abból amit mondtál-írtál, de attól nem lesz piros a torka. Gyógyulgassatok!Kép

Nelli!
Szép kis családod van, és te is nagyon csini vagy, nem látszik ez a pici babó rajtad!Kép

Maci_2!
StrandKép
Nyaralás ügyben sikerült lépni? Lett szállásotok?

Na lassan lépek mert vár a mosogatógép, ki kell rámolni, és teregetnem is kell.

Képzeljétek vettünk egy medencét, és Ilanggal nagyokat pancsoltunk benne imádtaKép
És a LÉNYEG, hoyg Ilang egyedül ácsorog és már egyedül lépett 4-et, ez a rekord. A derekam már kész van az állandó sétától, de gondolom innentöl már nem sok van az önálló járásig.

Remélem lesz még jóidöKép

Na mentem
pussz

Tündér&Ilang
tündér

Ja még 2 dolog!

1. Minden Annának és Anikónak, boldog névnapot!Kép

2. Minden "hoyg"=hogyKép

Tündér
tündér

Na megint én! Majdnem elfelejtettem!!

Egy ismerösünk kérdezi, hogy nincs-e valakinek eladó,használt,de jó állapotú
fonott mózeskosara elfogadható áron?

Bármilyen ajánlatot ide a topicba is nyomhattok, vagy nekem mail-be pls!

Köszönöm elöre is!

T
tündér

Sziasztok!

Kakukk!
Gratulálok a kis fickóhoz Kép!

Most nincs több időm, bocs.
Pusza, Virág és Levi
virga

Sziasztok,

Visszaolvasni most nincs idom, most jottunk meg Horvatorszagbol, es az elso dolgom volt bekapcsolni a gepet. Kép
MAjd jovok este! Kép

Jaj, most olvasom csak, Kakukknak nagy nagy gratula es sok boldogsagot! KépKépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Sziasztok, mi is élünk, és idehaza poshadunk, csak utódaim kissé fárasztóak.
Abigél éjszakái kezdenek kísértetiesen hasonlítani Danára Kép
Egyébként néha dolgozgatok (tuti nem vagyok normális) és a nyaralás tervezésen ( a szó szoros értelmében Kép ) nem lép tovább...
Sofka,
Marcipánnak jobbulást, neked kitartást!

Gombóc,
Milyen volt? Hogy bírtad? Pocakbaba?

Andi,
Daninak is mielőbbi jobbulást!

Zs.
zsuzso

Sziasztok!

Mi is előkerültünk a nagy nyaralásból, mai nagyon jó volt, a végét leszámítva.

Jó meleg volt arra mi felénk is Szegedtől 40km re voltunk.
Csütörtökön a nagy hőségben elmentünk a most átadott Mórahalmi termálfürdőbe, ahol nagyon jól éreztük magunkat, van külön gyerek medence, Dorkának a térdéig ért a víz, különböző spriccelőkkel...
Nagyon jól elvolt a gyerköc, meg én is...

Péntek este már kezdődtek a gondok, este 1/210 kor 38,5 volt a láza,kapott kúpot, feltünően csendes és megeg volt...Ekkor még semmi komolyra nem gondoltam, enyhe napszúrás, biztos...
Éjjel 1/21 kor 40,7 na irány hűtőfűrdő, majd be a kocsiba át keresni valami ügyeletet, csak felnött volt a közelbe 15 km, ott kapott demalgon injenkciót, az lassan levitte a lázát, másnap 5 re már itthon voltunk 1 óra múlva már a doki is kint volt valami vírusos fertőzés a víztől, mert bizti valamilyen óvatatlan pillanatban ivott belőle, de doki azt nondta elég ha megnyalja a kezét...
Így szegény egész nap hasmenéssel küzködött, sápadt és gyengécske volt, szerencsére a láza a kuppal 38 körül tartható. A keresztanyja vigyáz rá, mert nekem muszály volt bejönni...
Röviden ennyi...

Ja és közben nő elöl a fogacskánk is 2 db ...

Kakukknak gratula...

Látom azért mindenki jól van, sajna sok időm nincs olvasgatni, de próbálok kicsit sűrűbben benézni..

Manó: veletek mi újság?

Jók legyetek
Manó2+Dorottya

Kép
Kép
dorka2

Tündér, Koszi a bókot, bár a kép egy kis kiigazításra szorul. A babám a kocsiban nem látszik, a nagylányom hátrafele áll két copffal, a férfi nem a férjem, és a kezében lévő baba az Ő kislánya.
De azért nem panaszkodom, tényleg szép családom van.

Dorka, Hát nem túl jó, hogy a nyaralást egy ilyen dolog rontotta el. Remélem lányod már jobban van.

Én a hőmérsékletnek most orülok, csak miért kell egész nap esnie?

Nelli
hnelli

Sziasztok,

Kakukk,
Gratula es sok tejcsiket nektek.

Visszaertunk mi is a nyaralasbol, nagyon jo volt.
Lanyom tegnap este fel hattol ma reggel fel hatig aludt egy szopivalKépKépKép

Visszaolvasni kesobb tudok csakKép, leptem dolgozni.

Angi
angela2

Lányok,
tud valaki segíteni, hogy a prolaktin szint hogy változik a ciklus során. Igazából esetleg konkrét értékekkel. Egy barátnőmnek kellene.
Köszi,
Zsuzsó
zsuzso

Sziasztok,

Kakukk garula "kis" fiokahoz.

Zs&A
zsurlo76

a garula gratula akart lenni

(csak mindig rohanok Kép)
zsurlo76

Sziasztok!

Nelli,
nagyon csinos vagy, nem latszik am az alakodon, hogy ket gyermeked van! Kép nyugodtan mondhatom, hogy ha rossz a kedved, nezz tukorbe! Kép

Tunder,
baratnom tudja a frankot, max felejtett: ket eleven fia van Kép szerintem egyszeruen csak elvezi, hogy o a bolcs es tapasztalt. Nem haragszom ra igazabol, csak nem esett jol.
Ugy latom, nagyon sokan esnek abba a tevedesbe, hogy ha nekik valami jol megy a gyerekkel, a masiknak meg nem, akkor a masik biztos valamit rosszul csinalt. Csak az a difi, hogy a gyerek se darab-darab...
Ilang fantasztikus Kép derekadat el tudom kepzelni, szoktam nezni a jatszoteren a totyogo gyerekek mogott ugeto mamakat, es csak hummogok!

Zsuzso,
mennyi energiad van, beallhatnal babanak Kép

Mano2,
szegeny peches Dorka Kép jobbulast neki! Kép

Angi,
eljen hetalvo Jucus Kép

Mi OK, bar nekem jobban bejott a kanikula, idebenn eleg necces orak hosszat lekotni ezt az orokmozgot. Azzal vigasztaltam magam, hogy a pocisoknak biztos jobb igy. Kép
Es ma is lekuzdottem egy hisztit! Kép reggelinel a holgy nem akarta megenni a kenyeret, csak a sonkat es a sajtot. Kivetelesen higgadt voltam es kitarto, es belatta, hogy nincs mese, kapcsoltaru! Kép

Csak jokat! Kép

Kaska
kaska

Sziasztok!

Zsuzso!
Én nem tudok segíteni, de szerintem a "ma megint megjött" topikban tudják a választ Kép. A www.infertility.hu-n van egy hormontábla, talán a barátnődnek mond valamit.
Üdv, Virág
virga

Zsuzso!
Látom már megtaláltad őket Kép.
virga

Sziasztok!

Kakukk
Gratula a nagyfiúhoz, sok tejecskét kívánok neki Kép

Lányok
Valaki nem tudja véletlenül hol találok jó tiramisu receptet. Még emlékeimben él, hogy régen még pocakos koromban csináltam egyszer recept szerint de nem találom. Akkor még anno a Friss mamákban futottunk Kép Ha valaki feltenné ide, vagy elküldené e-mailben megköszönném.

Mi egyébként nagyon jól vagyunk, túl vagyok az első vérvételen, amin persze rosszul lettem. De az enyhe rosszulléteken, ami általában mindig csak evés után jelentkezik semmi bajunk. Zsankának már majdnem 11 foga van, és hamarosan jön a 12. is. És borzalmas anyás lett az utóbbi időben. Na rohanok mert megint sírás van.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Kaska, Nagyon édes vagy, koszi a bókot.
Én is nehezen tudom lekotni a nagylányomat ebben az esőben. Tegnap egész nap zizz volt mind a két lányom. De azért most próbálok kitalálni érdekes dolgokat. Most így reggel zenét hallgatunk.

Zsuzsó, Ahogy Virág írta, a ... ma megint megjott... topicban biztos tudnak segíteni.

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Dani még nincs jól, én meg egyre jobban el vagyok keseredve, mert nem hajlandó enni, szinte semmit! TEgnap kínomban már lisztbe forgatott párizsit sütöttem ki neki, (meg se mertem számolni, hány E van benne) de abból legalább bevágott majdnem két vastagabb szeletet.
Hálistennek a kedve jó, egész nap csak hintázna, folyton hozza a hintát, hogy tegyem fel az ajtóra Kép És tök jól elkezdte utánozni a szavakat, amit mondok, olyan kis ügyes Kép (én meg nem vagyok ám elfogult Kép)

Nelli
tényleg nagyon csini vagy! Kép

Tündér
gratula a kis ácsorgó-lépegető Ilanghoz Kép

Gombóc
milyen volt Horvátország? Zsombi élvezte?

Manó2
Dorka hogy van? van még láza?

Angi
hosszú alvás Kép a ma éjszaka milyen volt?

Nadine
én Tescos Mascarponét szoktam venni, és a rajta lévő recept szerint készítem a Tiramisut, és nagyon fincsi

Leárazott könyvek
A Lurdy házban lévő Alexandra könyvesboltban le van árazva néhány mesekönyv, pl. Benedek Elek vastag mesekönyvek 4999 helyett 1999, vagy Legkedvesebb Mesekönyvem (516 oldalas, ezt én is megvettem) is 3999 helyett csak 1999.

Andi
psandi

Sziasztok,

ZSombi atszoktato projekt indult tegnaptol, most mar muszaj kulonszobaba szoktatnunk ot, alig van 3 honapunk Maszatka szuleteseig. A szobaba eddig jatszani se szeretett bemenni, hiaba pakoltam oda a jatekai egy reszet mar vahy 3 honapja. Tegnap ugyan ott altattam el este, reggel 6-ig aludt is, de most delutan megint max. 20 perceket alszik az uj agyaban.
Nincs tippetek, hoygan szoktassam be oda? Mennyire lehetek drasztikus? Kép

Koszi minden jotanacsot,
Gombóc
gombóc

Sziasztok,

Sofka,
Hogy van Marcipan? Engedik mar zarodni az ureget?

Psandi,
Dani betegseg, nem eves
Ilyenkor en mar reg nem foglalkozok az elvekkel, egyen a gyerek valamit es kesz.
Hinta nalunk is slagerKép
Nem a ma ejszakank mar a szokasos modon zajlott, kb 5x ebredt a dragam, persze vegleg valamikor 6-korKép, de reggel Apa tartott ugyeletetKép

Kaska,
Hiszti lekuzdesKép
Elkuldhetem tanfolyamra a fiam, o sem erti, hogy minek kell a kenyerKép

Hnelli,
Hu, tenyleg nagyon jol nezel kiKép

Julka, Kevin es Zsombi-Szandi kepek nagyon jok!!!!

Gomboc,
Kepek-elmeny beszamolo?

Kangival mi van, tudja valaki?

Mano2,
Javulgat Dorka?

Nehany kep a kirandulasrol:

Anyaval:
Kép

Egy ejszakai pillango:
Kép

Es egy csak, mert szep:
Kép
angela2

Gombóc, kérdésed igen jó. Mi költözünk is, fiam pedig anyafüggő, gyakorlatilag köldökzsinór távolságon. Arra gondoltam, hogy vagy Orsihoz teszem, hátha, vagy beköltözöm vele egy szobába, oda megy majd Négyeske is, a többit meglátjuk.

Angi, nem engedik záródni, nagy a üreg. Meg nem jött még meg az anaerob tenyésztés eredménye. Sebésznéni nem is jósolta hét végénél előbbre az eseményt. Viszont kölök jól van, végre (így a negyedik héten) kezd a bárányhimlő is felszámolódni. Csak ugye a sebkezelés kötözés, hát nem egy élmény.

Kangi? Leszter? Meg a többiek mind nyaraltok?

Margitsziget jövő héten?

sofka
sofka

Minden Kingának, Kincsőnek, Annának, Anikónak, és Liliánának (aki ilyenkor tartja)
Boldog névnapot!Kép

Tündér,
Végül mégis megyünk Szegedre, de barátok nélkül és csak 3 napra.
LépésekKép

Manó2,
Dorka jól van már?

Kaska,
Hogy magyaráztad el a kapcsolt áru fogalmát Violának?

PsAndi,
Jobbulást Daninak!

Angi,
KépekKép

Roni mostanában szinte folyton dumál. Mit dumál, kiabál! Ez egyébként normális dolog?
Tegnap volt egy jó sztorink. A Mediában mászkáltunk. Roni persze mindent pakolt volna, ezért adtunk neki egy CD-t. Persze egy idő után azt is megunta, és letette (egy dobogó közepére). Apa kérte, hogy adja oda neki. Ő felvette és azt kiabálta "tessék". Már korábban is mondta ("tess"), de ilyen tisztán még soha. És még mielőtt bármit is szólhattunk volna folytatta "szívesen", persze ezt is kiabálva. Az apjával egymásra néztünk, hogy jól hallottuk-e és percekig nem tudtuk abbahagyni a nevetést (még a könnyünk is kicsordult)Kép

Megyek, matricázom kicsit. Mostanában az ismerős kisbabáknak gyártok mozgókákat.
Holnap még megpróbálok jönni.

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezes: nagyon koszi, hogy gondoltatok rank, es, hogy mindenki gratulalt.

Hazajottunk, Dani edes es gyonyoru. Az ejszakak egyenlore alvas nelkul telnek, de majd csak belerazodunk. Allandoan enni akar...

A szulesem gyors es viszonylag konnyu volt, burokrepesztes utan masfel ora. Leirom majd reszletesen. Nagyon nagy elmeny volt.
O volt utana az oriasbebi a korhazban.

A kovetkezoknek sok-sok drukk,

Kakukk
kakukkfu

Sziasztok!
Na, feldobom egy kicsit ezt a topikot, ha már így bealudt a lány, a munka vár egy picit Kép. Jelentem, megvagyunk, jól vagyunk. Anka már egy csomót beszél, mindent utánunk mond, és énekel is (hinta-palinta Kép).
Névnapi jókíváságokat köszönjük!

Kakukk,
neked még egyszer szívböl gratulálok, és nagyon örülök, hogy minden rendben veletek. Ha lesz egy kis idöd, írj majd részleteket!

Maci,
annyira aranyos ez a sztori, Roni nagyon édes lehet!!! Anka is szokott kiabálni, szerintem normális, ne aggódj! Kép

Sofka
Kép, azt hittem, gyorsabban túl lesztek rajta... Szegény Marci, de a lényeg, hogy jó a kedve. Na meg szegény te... Pocakbaba hogy van?

Urszila,
nagyon jók a képek, mi két éve voltunk Horvátországban, de most úúúgy mennék megint! Julka meg már milyen szép nagylány!

Angi,
az a kép tényleg gyönyörü, de a felette levö még szebb Kép, nagyon helyes lánykád van!

Gombóc,
már csak három hónap???? Hú, de gyorsan megy az idö!!! Hát, nekem nem nagyon van ötletem, hogy szoktasd be Zsombit, Anka szerencsére már majdnem a kezdettöl a másik szobában alszik. De talán megszokja majd, csak legyél következetes, és mindig vidd oda. Ez már nem rácsos ágy, ugye?

Elli,
most vettem csak észre, micsoda dicsérö szavakat kapott Anka Kép, köszönjük! Hát te se panaszkodhatsz, mert exDagimadár egyre daliásabb legényke! Kép És az a mosoly a kocsiban... Kép Tényleg, pizsicuccot postáztad? Csak mert egy babaszobás csomagom nem érkezett meg, most nem tudom, hogy a tiedet is elkeverték-e a postán Kép.

Toffi,
kiscsaládod gyönyörü Kép... A jövö Schumija a Camponában gyakorol, ugye? Azt a kocsit Anka is koptatta már! Kép!

PsAndi,
mi van Danival? Jobban van már? Remélem...

Norka,
már majdnem mentegetözni akartam, hogy írok majd mélt, mikor rájöttem, hogy te jössz Kép

Kaska,
tarthatnál egy kis tanfolyamot hisztikezelésböl, nekem nem mindig sikerül az ilyen kapcsoltáru-dolgokat megértetni a lánnyal... De tényleg. Mostanában vannak olyanjai is, amit nem is hisztinek neveznék, hanem mint akire rájön az ötperc, elkezd csapkodni, mindent lesöpörni az asztalról, de jókedvében ám, nagyokat kacag hozzá, és huncutul néz, a tányérból két kézzel szórja ki a katonákat, és hiába szólok rá mérgesen, szigorúan, hangosan, meg se kottyan neki, röhög rajtam. Az egyetlen megoldás az volt, hogy levettem az etetöszékéböl, hogy ne tegyen kárt, de ugye akkor meg nincs vacsora Kép, ez így nem igazán jó megoldás. Megverni nem fogom, ez biztos, szóval most megállt a tudományom. Kép Tanácsokat elfogadok bárkitöl...

Nelli,
jó a kép, tényleg csini vagy!

Tündér,
gratula Ilangnak a lépegetéshez! Nemsoká szaladni fog! Kép

Manó2,
jobbulást Dorkának! Ankának még mindig csak 6 foga van Kép, de most már nem aggódom, mert mindent megrág vele (amit akar)!

Na, egy kép a végére:

Kép

Pussz
Franyó
franyo

Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést, Dorka javulgat, már az is jó, hogy nincs láza. A pocakja még mindig rendetlenkedik, napjába vagy 10* kell pelust cserélni, van hogy 10 percenként.
Kapta a smecta hasfogó port ezt ittuk 2napig 2*.
Eddig olyan zöldes színű volt a hasmasi, most meg kezd a színe egy kicsit normalizálódni, az állaga még nagyon nem az igazi...

Igaziból a diétát nem nagyon tudtuk betartani, mert krumplit, répát, rizst nem volt hajlandó enni, így már a végső elkeseredésben kapott egy kis sonkát, kenyeret. Sok gyümilevet adok neki, de sajna a papi 1,5l nincs meg pedig a doki azt mondta, bár már nincs annyira meleg.

Szerintetek meddig "normális" ez a helyzet mikor vigyem vissza a dokihoz, mire figyeljek, mert más baj nincs már újból csibészkedik, rámol, magyaráz...

Franyó: Anka nagyon édi, a Dorkának már lassan 10 foga van, mi sem kapkodjuk el, így 17 hónaposan...

Lányok valaki írt nekem e-mail, csak a munkahelyen töltöttem le, és eltünt, a párologtatós zenemasináról kérdezett, miben tudnék segíteni?

Holnap megyek dolgozni, mert ma nem vittem bölcsibe a lánykát, mert holnap itthon tud maradni a párom a kicsivel, így legalább remélem 100%-an kikúrűlódik a betegségből a kicsilány.

Fönököm rebesgeti, hogy mikor megyek vissza teljesmunkaídőbe dolgozni...Nem semmi ezek a munkahajcsárok semmire sincsennek tekintetre..

Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

Sziasztok!

Gombóc
átszoktató tipp: talán ha fokozatosan egyre több időt töltenétek abban a szobában, érdekes játékokat játszva? Más ötletem nincs sajna.

Angi
gyönyörűek a képek, a gyerekek nagyon édesek Kép
átmentetek a kanadai oldalra is?

Sofka
örülök, hogy Marcipán is javulgat végre

Maci
tessék és szívesen KépKép aranyos lehetett Roni Kép
Daninak van egy szótanulós könyve tele képpel, és újabban azt csinálja, hogy kinyitja bárhol, és villámgyorsan rámutat valamire és mondja, hogy mit lát (néha el is találja Kép) pl. auto, baba, hinta, háp, búú... Kép

Kakukk
mégegyszer gratulálok Kép és nagyon várjuk a részletes szüléstörténetet is

Franyó
beszélő hintázó Ankád nagyon édes Kép
Dani köszi, talán ma már jobban van(kopp-kopp), ma végre reggelizett!!! hurrá! igaz hogy a kenyeret otthagyta, max. leszopogatta róla a vajat, de sajtból még repetázott is, (Kaska, ez a csatolt áru megmagyarázása engem is érdekelne Kép) és evett egy csomó (2 szelet) "nagyon egészséges" párizsit, de ezt legalább eszi.

Manó2
örülök, hogy Dorka is kezd jobban lenni
napi másfél liter??? örülök, ha Daninak 6 dl megvan egy nap... (de szerintem annyi se)

Amikor múlt héten egy kis lehűlésre vágytam, nem éppen erre gondoltam Kép van vagy 15 fok és ömlik az eső, marha jó. Pedig valahogy el kellene jutnunk az Árkádba, mert holnap lesz a házassági évfordulónk, és szeretnék venni egy bőr irattartó tárcát a férjecskémnek Kép

Andi
psandi

Sziasztok!
Megirtam nektek a tortenetet, koszi a gratulaciokat!!

23 -an penteken volt a nagy nap. Ezt tudtam elore, mert csutortokon reggel mar a dokim bent akart tartani 2 ujjnyi mehszajjal, de en meg haza szerettem volna jonni.
Pentek reggel megadtam magam, mivel 3 ujjnyi volt. Bepakoltunk a hotelszobanak is beillo szuloszobaba, kaptam kb 20 cd lemezt, hogy valasszak zenet, az agy gombnyomasra mukodott, szoval luxus volt. Margit, a szulesznom ramtette a ctg -t, ami csodak csodaja szabalyos fajasokat mutatott. Mondta is, hogy ez a hely szelleme...
Ekkor meg nagyon vigan voltam. Jott ket orvostanhallgato lany, akik kertek, hogy hadd nezzek vegig a szulest, megengedtem nekik.
Gimes doktor jott 9. 40kor es burkot repesztett. Ettol feltem, de inkabb kellemes erzes volt.
A tubol semmit nem lehetett erezni, csak utana a kiomlo jo meleg vizet. O le is lepett, kispapa elfoglalta a helyet es varni kezdtunk.
Jottek is a fajasok az elejen 5 majd 3 percenkent es egyre magasabbra szokott a fajasmero.
Eltelt az elso fel ora egesz kibirhatoan, de utana mar felgyorsultak az esemenyek. Itt mar nagyon fajt. Kaptam egy mehszajlazito injekciot, mert nagyon feszes volt, a baba feje hozzapreselodott belulrol.
Margit szerint nagyon jol alltunk, az injekcio hatasara a mehszaj pereme is eltunt.
Lassan ereztem az elso tolofajasokat is. Telefon a dokinak, lattam, hogy beoltoznek, mindenki mozgasba lendul, elokeszitik a nagy tut a helyi erzestelenitohoz. Itt mar kezdtem elhinni, hogy valami tenyleg keszulodik.
Meg fel fullel azt is erzekeltem, hogy a dokim nevet, mert a valogatason, melyet a cd-k kozul kivalasztottam, a Carmen ment. Azt mondta, hogy ez igen megfelelo a szuleshez.
Parat nyomtam es kinn is volt a feje. Nem kellett vagni. (Utolag Margit megjegyezte, hogy nagyon meglepte a baba fejmerete, mert csak jott, jott, es meg mindig tartott. Lehet, ha elore tudjak, vagtak volna.)
Most ramszoltak, hogy ne nyomjak, mret a vallait kellett kiugyeskedni. Ez nagyon nagyon fajt. Eltelt par perc igy, csak a feje volt kint. Vegul kicsuszott Dani. Hatalmas erzes volt, ahogy egycsapasra szunt meg minden fajdalom. 11. 15 -kor volt ez, tehat masfel ora telt el. Mindenki megdicsert, hogy milyen ugyesen es gyorsan ment minden. A tanonc lanyok mosolyogtak. Vegre ratettek a hasamra a kis meleg, verszagu jovevenyt. Nagyon meghato volt, papajanak is potyogtak a konnyei.
Utana meg is mertek, 4200 gr es 59 cm... Erre azert senki nem szamitott. A boldog pillanatok felig elfeledtettek az utana kovetkezo nem kellemes beavatkozasokat. Nem vagtak, csak par oltesnyire repedtem. 2 orat maradhattunk meg a szuloszoban, Dani ugyesen ciczett, majd feltoltak szekben a gyermekagyra. Jol ereztem magam es rogton tudtam ulni, ez azert volt nagy elmeny, mert Emma utan eltelt tobb het, mire ezt eloszor megtettem.
Koszonet Gimes doktornak es Margitnak nyugodt es profi munkajukert.

pusz
Kakukk
kakukkfu

Sziasztok!

Kakukk,
nagyon szep a szulestorteneted, olyan jo es biztato volt olvasni! Koszonom! Kép Kép Kép Fantasztikus vagy, hogy egy ilyen nagy babat ilyen szepen es gyorsan meg tudtal szulni! Kép Kép Kép

Hisztirol meg kapcsoltarurol, nehogy azt higgyetek, hogy en vagyok a haza bolcse, nekem se mindig sikerul.
Annyit csinaltam, hogy relative halkan es baratsagosan, de nagyon hatarozottan mondogattam neki, hogy kenyeret is kell enni hozza, igy egeszseges, es nem adtam oda neki kulon. Amikor duhongott, megsimogattam a fejet, es mondtam, hogy nagyon szeretem, de ennek semmi ertelme. Amikor pedig kikopte a kenyeres falatot, akkor elvittem az egesz tanyert, hogy akkor nem eszunk ilyet. Akkor nyulkalt, hogy "ke, ke" (kerek) es utana megette. Szerintem megertette, hogy komolyan gondolom. De ehhez kellett az is, hogy ehes volt es a sonkat, sajtot tenyleg kivanta, es ez nem mindig jon ossze.
A mosogatos hisztik ellen meg azt csinalom, hogy telepakolom a konyha-szoba atjarot, ahol a bebikapunal hisztizni szokott, iszonyat mennyisegu kedvenc jatekkal, eloszor kicsit jatszok ott vele, aztan szolok, hogy most megyek mosogatni. Ha szepen jatszik, neha arrol beszelek neki, amit eppen csinal. Alvas utan, jo passzban igy negyedoraig is kibirja nyafi nelkul.

Franyo,
vannak olyan jelenetek is, amikrol Te beszeltel. Legutobb ilyenkor kivettem az etetoszekbol es beraktam a szobaba, de jo svunggal, mert duhos voltam. Erre ektelenul uvolteni kezdett, akkor olbe vettem es megint mondtam, hogy ne sirjon, minden rendben, nagyon szeretem, de ez hiszti es semmi ertelme. Szoval nem az a lenyeg, hogy mit mondok persze, hanem hogy hogyan, de a szavak talan tukrozik a hangnemet, amiben mondtam.
A bogest nem lehet meguszni, mert amig nem erzi, hogy komolyan duhos vagyok es o most buntiben van, addig szinte elvezi, hogy bosszant, legalabbis hangosan rohog a kepembe.

Egyebkent minden leghatarozott elvem ellenere velem mar elofordult, hogy a kezere csaptam, pl. mikor a lengo hintabol megfogta az ajtokilincset. Utana nagyon sz*r volt a buntudat, de az ijedseg es a duh egyszeruen atvette folottem az iranyitast.

Bocsi mindenkitol, hogy itt okoskodtam, szerintem ugyse mondtam semmi ujat, csak nekem megis sikerelmenyek voltak ezek.
Most ugyis megyek etetni, majd Viola helyreteszi a tultengo onbizalmamat Kép

Ja, meg egy oromhir: 13. havi meresen 8820g, vagyis 32 dekat hizott Kép

Csak jokat! Kép

Kaska
kaska

Lányok,
Olyan mérges vagyokKép Az összes korábbi beérkezett levelem eltűnt, csak egy új maradt, amiben leírják, hogy megváltozatták a levelezési beállításokat.KépKépKépMindjárt robbanok.

Egyébként csak elköszönni ugrottam be, (még olvasni sincs most időm) majd csak 9-én jövünk. Addig is jobb időt, jó nyarat mindenkinek!

Franyó,
KépKép Látom nemcsak Roni hintázik a kedvenceivelKép

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Régen jártam erre, most pótlom az egészet.

Sofka!
Szegény Marcipán, jobbulást Neki.

Toffi!
Névnapi köszöntést köszi. Kép

Kakukkfű!
Dani babához gratula. Sok boldogságot és megfelelő mennyiségű tejcit kívánok. Kép

Franyó!
Ankának boldog névnapot.

Norka!
Pohárra nem tudom mi lenne jó.

Megyek vízszintesbe.

puszi
Magdi
gallainémagdi

Kakukk,
hatalmas gratula a "kis" legényhez!!!KépKépKép
Szülés-storyt köszi, biztos nagyon szép élmény marad, bárcsak az enyém is ilyen lenne legközelebb.Kép
Jó egészséget, sok tejcsit és jól alvó Danit kívánok!
pusza,
Timici
timici

Sziasztok!

Látom sokann vagytok nyaralni.

Nállunk semmi jó nincs Dorkának éjszaka már megint felment a láza és megint olyan a kasija mint az elején...élmény olyan álmos vagyok, hogy na 1/23 óta fennt vagyok, és dolgozni kell, nincs menekvés. Párom van vele, azt mondta felhívja a dokit, kíváncsi vagyok mit mondott..

Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

Sziasztok, ne haragudjatok az OFF-ért, de én hülyére röhögtem magam, hátha titeket is jókedvre derít Kép

Valódi ellenőrző beírások gyűjteménye

"Órán rendetlen voltam, tiszteletlenül beszéltem" és alatta a tanár
aláírása.
"Az osztályfőnöki dicséretet még mindig nem íratta alá. Megintem."
"Kémia óra folyamán padtársával zümmögött és brummogott."
"Kémia órán a kísérleti anyagot elfogyasztotta."
"Lacinak két ellenőrzője van. Én mosom kezeimet. Osztályfőnök."
"Fia olvashatatlanul ír. Bár, párszor még így jár jobban."
"A gyerek az órán beszél, és állandóan jelentkezik."
"Fia óra alatt a pad sarkával jéghokisat játszott a terem körül, eközben MÁV bemondásokat tartott, melyben a rólam elnevezett szerelvény közeledtére figyelmeztetett"
"Fia a szünetben sztrájkot szervezett. Letörtük."
"Nem elég, hogy a szünetekben állandóan krétacsatákat vív osztálytársaival, ráadásul mindig veszít."

És egy pár méltó szülői viszontválasz:

"Fia az órán szöllot (így!!!) evett." "Kedves tanárnő, október van, mit egyen a gyerek, banánt?"

"A fiú túl sokat foglalkozik a lányokkal." "Tanárnő, kövezzen meg, de én
ennek inkább örülök!"

"Jancsika rendszeresen nem issza meg az iskolatejet." "Kivégzéséről gondoskodom."

"Fia az órán állandóan beszél!" "Szerintem az anyjától tanulta. Mindkettőnek ellátom a baját!"

"Értesítem a T. szülőket, hogy fiuk történelemkönyve lapokból áll."
"Ellenőriztük, valóban."

"Katika nem tud olvasni!" "Ha tudna, nem járatnám iskolába."

"T. Szülő! Leánya irodalomórán vihogott. Tanárnő" "Megdorgáltam. Akkor is
vihogott."

"T. szülő, fia órán neveletlenül beszélt. Figyelmeztetem. "Szülői válasz:
"Engem?"

"Megkérném önöket, hogy ismertessék meg gyerekükkel a kulturált
vécéhasználat alapjait!" Szülői válasz: "Laci szerint ezt ön neki kevésbé
cizelláltan mondta: "Ne szarj az ülőkére, te hülye!" Ez kulturált
viselkedés???"

KépKépKép

Andi
psandi

Andi,
KépKépKépKép

Megint csak a hatterbol van idom kukkolniKép

Angi
angela2

Bocsi attol aki ismerte!

Különleges tudakozó

- Tessék má` megmondani, hány óra van most Hawaii-on!
- 6:55 reggel, a mai napon.
- Mé`? Máskor több van?

- Jó napot kívánok! A debreceni ABROSZ Biztosító számát keresem.
- Nem lehet, hogy Argosz?
- Abrosz vagy Argosz, nem mindegy?

- A hatodik kerületben keresek egy biliárdszalont. Az a neve, hogy B-I-L-I-Á-R-D-S-Z-A-L-O-N.

- Csókolóóóm. Mit kaptam ma házi feladatnak?
- Hát azt nem tudom.
- Baszki anyád!

Ügyfél MÁV információt kér:
- Belföldi vagy nemzetközi információt kér?
- Háát, nemzetközit. Budapestről mennék Gyorbe.

- Üdvözlöm, XY vagyok, miben segíthetek?
- A kollégája a 198-on a nemzetközi tudakozóra irányított, amikor a Római Fürdő telefonszámát kértem!

- Az előbb volt a rádióban egy szám. Tudna segíteni?
- (nagy sóhaj) Miről volna szó?
- Jó, akkor dúdolom......

- Hűtőszerelő köllene, na!
- És milyen hűtőről lenne szó uram?
- Hát erről itt ni a sarokban!

- Üdvözlöm XY vagyok, miben segíthetek?
- Találtam a telefonkönyvben egy szakaszt, amiben az volt írva, hogy szakmai tudakozó és a maga száma volt ott. Ez mit jelent??? Tudnak nekem munkát adni???

Ügyfélszolgálat
MATÁV

- Milyen ISDN végberendezése van?
- Nézze, én egy 23 éves szőke nő vagyok, tőlem ilyet ne várjon.

- Itt alul megjelent két emberke ikonban...
- Igen az az MSN Messenger, az Outlook Express indítja el magától...
- Tőlem????

- A megjelenítendő névhez mit írjak?
- A nevét...
- Amit a Matáv adott nekem?
- Nem... amit a szülei adtak magának...

WESTEL

- Jó napot kívánok! Mennyibe kerül egy fül-orr-gége szett a Nokiámhoz?

- Kérem, akkor vegyen elő egy papírt és ceruzát, és akkor lediktálom Önnek...
- Kisfiam, hozd ide... Nem, ne a tollat, a bácsi ceruzát mondott...

- Vettem egy telefont 2 éves hűségnyilatkozattal, de sajnos a huségem tovább tartott, mint a készülék...

- Le szeretném tiltani az előfizetésemet!
- Ellopták, vagy eltűnt?
- Hát, az úgy történt, hogy a telefon beleesett a mosdóba, mivel vizes lett kivettem belole a kártyát, szétszedtem a telefont, és kiraktam az erkélyre száradni. Ezután a kártyát lefújta a szél, és most ezért szeretném letiltani...

- Kűggyön má' nekem csörgődallamot!

- Van egy új 3210-esem, a feleségemnek pedig egy féléves 3210-ese. Nem találom a töltőm, használhatom a feleségemét?

- Jó napot kívánok, XY vagyok. Miben segíthetek?
- A csengohangom állítsa hangosabbra!

- Milyen típusú készüléke van?
- mocarella százhatvanas!

- Itt pecázgatunk a haverokkal, és mindegyik megkapja az SMS-t, csak én nem. Lehet, hogy amiatt, mert én árnyékban ülök...?

VODAFONE

- Problémám van a készülékkel, stb...
- Milyen típusú készüléke van?
- Hát Vodafone!
- Értem, de a készülék típusára értettem, Motorola, Ericcson, Nokia..?
- Mondtam, hogy Vodafone! Különben nem magukat hívtam volna.

- Telefonszám után tudakozódnék! Sajnos csak vezetéknevet tudok: Kis, egy s-sel...

- És önök ott bent a központban figyelik, hogy mikor jár le a kártyám?

- Vodafone ügyfélszolgálat, jó napot kívánok, miben segíthetek?
- Maga nem az automata?
- Mit gondol?
... -Igen!

- Jó napot, én egy Vidamaxot akarnák főtőteni, de valami keresztet is kér ami nincs rajta a kártyán, csak a sok szám...
- A kettos kereszt billentyut kell megnyomni, ami a telefonján van...
- Jaaaa.... de melyik? Ez a hópehely vagy a létra?

- Hallo!
- Parancsoljon!
- Haalooo!
- Én hallom!
- HAAAALLoooooooooo!
- Hall engem?
- Na végre! Kiírja ez a telefon, hogy borítékom van. Mit csináljak?
- Olvassa el, hogy miről szól!
- Nem szól ez semmit, csak ott figyel...

- Jó estét, valami gond van a telefonommal, nem tudok SMS-t küldeni, pedig fontos lenne...
- Jelenleg karbantartás van a központban, ezért nem muködik ez a szolgáltatás.
- Aha... akkor nem tudna a nevemben elküldeni egy sürgos SMSt? Én itt vagyok az Árpád-híd budai hídfőjénél, a barátnőm meg a túloldalon a pesti hídfőnél, és üzenni kéne neki, hogy jöjjön át, mert itt várom!
- Sajnos én sem tudok üzenni, de miért nem próbálja meg felhívni..?
- ... ja jó ... tényleg....! Köszönöm a segítséget!

- Jó napot, a számlainformációmat szeretném lekérdezni...
- Az Ön számlaegyenlegére gondol? Azt itt az ügyfélszolgálaton tudjuk önnek megmondani...
- És annak mi a száma?
- 1270. Bizonyára most is ezt hívta...
- Igen, de azért leírom.... szóval tizzenketttttőőőhettttven.... jó köszönöm, akkor máris hívom, viszhall!

PANNON GSM

- Á, maga az? Három hónapja beszéltünk, emlékszik?

- Milyen telefonja van?
- Nokia.
- És azon belül?
- Ericsson 318-as.

- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó!
- Milyen kóddal?
- Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb.

- A bátyámnak elromlott a telefonja. Én egyébként az öccse vagyok.

- Ne haragudjon a zavarásért, nem nézi a Vészhelyzetet? Mert akkor visszahívom késobb.

- Beleesett az emésztőgödörbe a telefonom, elég koszos lett és büdös. Kihalásztam, de nem muködik.

Angi
angela2

Sziasztok,
Ket vasalas kozott, gondoltam, gyorsan visszaolvasok, potolom a lemaradasomat. De Angi, Andi, azota itt ulok es rohogok...KépKépKépKép

Nnna, azert egy kis reagalast is:

Nelli,
Te nagyon csini anyuka vagy! Mikor leszek en ilyen karcsuuuuu?????
A gyerkocok is nagyon szepek! Kép

Zsuzso,
Zsombi egesz jol birta az utazast, ket-harom 15 perces hisztiket kiveve vegig elvolt a kocsiban. Igaz, direkt nem mentunk olyan messzire, 7 ora alatt ott voltunk. Kép Mondjuk, jovore Maszatkaval nem vallalunk be ilyen utat, marad valami belfoldi helyszin. Kép Ti hol tartotok a szervezesben? Eldontottetek, hova mentek vegul? Es mikor? Kép
Ja, ZSombi nagyon elvezte a tengert, bar csak azutan, miutan rajottunk, hogy minden alkalommal hagynunk kell kb. 5-10 percet 10 cm-es vizben pocsalni, utana mar o keri az uszogumijat. Aztan mart elvezte a szabadasagot, o maga maszkalt az uszogumijaval a kisebb, aztan a nagyobb vizben. Kép Egyszoval elveztuk mindannyian, bar en a 38 fokos hoseget nehezen viseltem. A pocimmal mas gond nem volt. Kép

Kaska,
felejtos baratno. Kép
Ezeket a hiszti-elharito technikakaidat jegyzeteltem, ZSombin az utobbi napokban szinten kitort a hiszti-kór. Kép

Angi,
de szuperek a kepek! Ez a Niagara? NAgyon szepek vagytok egyutt! KépKépKépKép

Sofka,
MArcipan hogy van?
Ezek szerint TiApad kulon szobaba koltozik Negyeske megszuletese utan? Kép
Es mi van Zsuzsival? Mi holnap elmegyunk hosszuhetvegezni, de jovo het elejen nekem jo lenne egy MArgitszigeti tali. Kép Zsuzsi kulonben meddig marad itthon?

Maci_2,
dumalo Roni. KépKépKép Jo nyaralast! Kép

Franyo,
lassan kiszorul Anka abbol a hintabol. Kép NAgyon szep kislany. Kép

Kakukk,
Koszonjuk a szulestortenetet. Olyan meghato. KépKépKép
Bevallom, most kezdek el lassan parazni, mert radobbentem, hogy nemsokara nekem is szulnom kell. Kép

Norka,
hogy vagytok? Mikor koltoztok? Es mi van Apaja allasaval?

Mano_2,
jobbulast Dorkanak!

Toffi,
Jovo heten strandtali, ha jo az ido??? Kép

Momo,
bocsi, de Te hogy tudod a 2 gyekoc mellett pocakkal ellatni a haztartast? Bocsi a hulye kerdesert, de en kivagyok, mint a lo. Kép HAtha van valami jo praktikad! Kép

Elli, Kangi, Beu, Zulu, Miszike...(a teljesseg igenye nelkul) merre vagytok? Mindenki nyaral? Kép

Es a nap hire:
Zsombi az ejszakait a gyerekszobaban tolti. Kép Konnyebb volt, mint gondoltam. Kép Egyszeruen ott altatom el (ez neha masfel oras foldon ucsorgest jelent - nekem), de ha elalszik, alszik reggel 7-8-ig. Igaz, delutan meg nem hajlando ott aludni, igy marad a nagyágyunk, de ez nem is zavar, meg azt se akarom, hogy buntiben erezze magat, ezert megengedem neki. Kép
Tegnap pedig tuleltem a cukorivasos vervetelt, kivancsi vagyok az eredmenyre. Zsombival ezutan kellett dietaznom. Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?