Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én nagyon mennék a ligetbe, de nem merek! Nem szertnélek titeket megfertőzni! :?

Lázmentesek vagyunk! :D Kopp-kopp-kopp! :D

Mi már sétáltunk egy nagyot, kontrolra akartam menni a drnénihez de 21-en voltak előttünk! :shock: Inkább haza jöttünk! Majd holnap is megkisérlem! Viszont sikerült az asszisztensnővel beszélnem és tényleg a széklettel távzik a felszakadt nyák. Ugyhogy megnyugodtam!

Mónika! Igen megyünk pénteken mi 8:30-ra. Bánosiné Kati csopijába kerültünk! A mamákon azért a polón kívül van naci ugye? :lol: :wink: Át tudok öltözni valahol? Meg mondták hogy vigyek tízórait. Azt meg tudom melegíteni? Nagyon izgulok... Remélem addig teljesen meggyógyulunk! :roll:

KépKép
csongria

Mónika! Moszkva térről megyünk a 156-os busszal! Hát 7 tán elindulunk! Ti hányszor jártok egy héten? Jelentős a változás?

KépKép
csongria

7 után :oops:

KépKép
csongria

Boldog névnapot az Ágiknak!

Timi: Sajnálom, remélem mihamarabb kibújik.
Akartam már írni, hogy a www.mindmegette.hu honlapján sok a 90 napos diétához tartozó recept van. Onnan tudsz válogatni.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Ezt egy másik fórumon olvastam. Elcsentem mert annyira gyönyörű!

MIELŐTT ANYA LETTEM

Mielőtt anya lettem
Főzhettem magamnak meleg ételt.
Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt anya lettem,
addig aludtam amíg akartam
és nem izgultam milyen későn fekszem le,
minden nap, megfésülködtem és fogat mostam.

Mielőtt anya lettem,
minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játékokban és
nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielőtt anya lettem
nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek e.
Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt anya lettem
nem hányt le senki
nem lettem kakis
nem köptek le
nem rágcsáltak meg
nem pisiltek le
vagy nem csípkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt anya lettem teljes birtokában voltam:
gondolataimnak
testemnek
lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakát.

Mielőtt anya lettem
sosem tartottam síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa
vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam.
Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon.
Nem maradtam fent késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.

Mielőtt anya lettem
nem tartottam kezemben egy alvó bébit mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szívem apró darabokra törik
mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az anyaságot.

Mielőtt anya lettem
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem testemen kívül van.
Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici
olyan fontossá tehet.

Mielőtt anya lettem
sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén
minden 10 percben, hogy megnézzem minden rendben van- e.
Sosem ismertem a melegséget
az örömöt
a szeretetet
a szívfájdalmat
a csodát
vagy az Anyaság élvezetét.
Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielőtt Anya lettem.

Bocs, hogy ennyire hosszú lett!

KépKép
csongria

Sziasztok!

Köszi a névnapi köszöntést :D Ági, viszont kívánom! :wink:
Sebinek meg tegnapra!

Beni végre tényleg rendben lesz, még egy utsó gyógypuszi!

Mazsiéknak jó utat, bár mát nem látja, de gondolunk rájuk..

Május, vannak képek? Van esélyünk, h egyet feltegyél? Mondjuk egy hátonhordozóst? :wink:

Hát BOldi még mindig elég ramatyul van, bár egyáltalán nem zavarja, de folyik a taknya a szájáig, letörölni tilos, nagyon ideges lesz ha megpróbálom, és szedi a Sinupretet. Kis teában feloldva egy keserű felesre emlékeztet, Boldi meg nyakalja :shock:

Ja, és abbahagytuk a szopizást!!! Már semmi tej nem volt, és igény se... Már le is döntöttem az első whiskymet! :wink: (20 hónap kihagyás után)

Kép
Kép
agiboldi

Köszi a köszöntéseket!

Ági,
Egészségedre!!! :D Említettem egyszer az alkohol allergiámat, emlékszel. Na a rövid italoktól nincs semmi bajom. :lol: Tegnap engedélyeztem magamnak egy kis vilmost, szigorúan mint görcsoldó.
Én az esti szopikon töröm az agyam, hogy el fogom hagyni. Akkor már nagy mennyiséget nem szopizik belőle, nem azon alszik el.
Boldinak jobbulást! Mennek a puszik szakadatlanul!
Nem jöttök ki a Ligetbe?
Vendég

Megnéztem én is, hogy kaptam-e valami kis pénzecskét. Kerekedett a szemem. 26.802 forintot kaptam. Nem tudom mi lehet ez, de jól tették, hogy küldték! :D
Vendég

Ágik! Nagyon nagyon boldog névnapot! :D

Boldinak mennek a gyógypuszik ezerrel! :D

Ágiboldi! Egészségedre a whiskyhez! :D

Sági! Görcsoldó! Rám is rámférne. 23 napra látogatott meg a miku! Viszont szombaton váltottam ki az első fogigátlómat . 6800 ft volt! :evil: :shock:

KépKép
csongria

Ligetbe ma nem tudunk, mert az apósom beugrik Boldinézőbe 2 körül..
De mostmár lassan tavaszodik ugye? És akkor sokszor lesz ilyen program? :D

Ria, a mensiről jutott eszembe, h a múltkor olyan görccsel jött, mint utoljára tinédzser koromban, négykézláb a földön, azt se tudtam, h most mi van, hova hányjak... mellesleg eszembe juttatta a szülést, úgyhogy ha már szépültek volna az emlékek, akkor most visszavetett jó fél évvel...(és megint egy hét kimaradással ismét jött, úgyhogy ez még vagy a szopi miatti zavar, vagy a cerazette..)

Kép
Kép
agiboldi

Köszöni Sebi a köszöntéseket!
Ajándékozás nem volt, mert áttettük Lászlónapra (az a második neve), hogy ne itt legyen minden egymás nyakában.

Képtelen vagyok tovább jutni az olvasásban, állandó 1-2 oldalas lemaradásom van, úgyhogy már csak ahol a nevemet látom...de igyekszem.

Móni,
megkérdezem anyát, hogy pontosan hogy kezdődött.

Orsi
Kép Kép
sno

A jóidőt kihasználtuk, a délelőttbe belenyomtunk két óra játszit. Jó volt újra hazai terepen. Találkoztam ismerőssel, nincs még egy hónapos sem a második babája. :D Alig várom, hogy ismét jöjjön a rendes tavasz, van még pár ismerős, akinek ősz óta megszületett a babája. Meg a kötelező tavaszi ledöbbenés, hogy mindenki mekkorát nőtt. A legjobb időszak. :lol:

Május,
Úgy látom, a gyerekes évforduló rátapintott a gyerek előtti és utáni lét közötti különbségre. :lol:

Móni,
Én az írt paraméterekkel jövő héten is benne vagyok. 7kor viszont az én pizsim repül. :wink:

Boldog Áginapot az érintetteknek!

Sági,
Közlekedésmódosítás volt. Zseniális 8ker polgármester támogatta a robogóvásárlást. Apró bibi, hogy sokkal szennyezőbbek, mint az autók és még hangosak is. Lehet, hogy az a jobb, ha nem tesznek semmit. :lol:
Alkohol allergia? Ezt a kiszúrást! :lol: Mi a legártalmasabb?

Ágiboldi,
Igény szerinti szopi igény hiányában kilőve. :wink:
Szabinál minimális sikert érek el orrtörlés ügyben, ha először a saját orromat törölgetem. Utána az orra hegyét, vissza hozzá. Vagy két ilyen próbálkozás után hagyja megtörölni az övét. 8)

Kép KépKép
lorca

Kértem pár ajánlatot ablakcserére. Egyetlen ablakot 187e-t cserélnének. :shock: Azt hiszem, ennyi pénzen nem akarok napjában többször átnézni. :?

Csongria,
Ennyiért inkább kistesót vállalok be. :shock: Remélem, azért ez több havi adag. :wink: Látszik a tájékozottságomon, hogy 15 éve szedtem utoljára fogigátlót. :lol:

Ágiboldi,
Neked alapból is ilyen kellemes szokott lenni? Szülés után elvben nem kéne olyan erősnek sem lenni, mint előtte. :roll:

Kép KépKép
lorca

Ágiboldi!
Remélem italozás közben gondoltál ránk is! :) :)

Sági!
Én is az esti szopit hagyom el. Az az 1-2 szívás teljesen felesleges, max a fél 6-os uzsivacsit tolom későbbre fürdés előttre. :roll:

Lorca!
Holnap jöttök Ringatózni? Nekünk már a 10:30-as csopi nem jó, pont beleesik Lillus alvásába. ÍGy a 9-esre megyünk.

Ria!
Engem meg 48 napja nem látogatott meg a Miku! Lehet, hogy tévedésből hozzád ment? :lol: :lol: :twisted:

Timi
Kép Kép
timocska

Lorca! Ja 3 havi adag, de akkor is :o Egyébként nekem is nagyon erős a mensim főleg a mennyisége! :evil: Ablakcsere! :evil:

KépKép
csongria

Timo! Ezt a tévedést! :twisted: :lol:

KépKép
csongria

Ria!
Felavattátok már az új járgányt? Beni szereti? Te milyennek találod?
A régi Graco-nkat még nem adtam el, merthogy tartogattam a tesónak. De rájöttem, mekkora butaság volt megvenni, mégis eladom. Túl nehéz az nekem! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timocska,
A 9es csopiba esélytelenek vagyunk. :lol: Még a játszira is 10re értünk oda. :oops: A közösségtől tartok egy kicsit, kizárt, hogy fertőz, de bmit beszed azonnal. Meg most rendes kétgyerekes életemet élem. :wink:
Mi még az első Gracoban nyomulunk. :wink: Igaz, a télen most használtam először. Igy annyira azért nem kopik. 8)

Csongria,
Akkor nem jött be. Az én eddigi egyetlenem alapján még nem tudok igazából saját véleményt mondani. De az nem volt megrázó. Csak (természetesen :twisted: ) az időzítés volt nagyon rossz.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Megvagyunk mi is.De én annyira ki vagyok akadva anyósékra, hogy majd szétvet az ideg!!!! :x :evil: :( Hihetetlen hogy miket művelnek!Én legszívesebben soha többet nem mennék hozzájuk!De a férjemmel sem akarok összeveszni.Most azon gondolkozok, hogy írok egy emailt anyósnak, és abban leírom hogy mi bánt, mett szóban ne tudnám elmondani, meg közbeszólna úgyis.
Én szobaton dögrováson voltam, hányingertem volt egész nap, rázott a hideg, de lázam nem volt.Mind1.Emili is meggyógyult, bár még nem volt igazi az étvágya, szombaton is csak tápit ivott, nem evett rendes kaját. :? Erre anyós este 8kor! megtömte reszelt almával, az én megkérdezésem nélkül!!!! :x Nem az almával van a baj, hanem hogy semmibe néz engem, és csakazértis csinálta, hgy nekem elentegyen!Mondom neki a szobából, mert alig bírtam mozogni is, hogy ne adjon neki többet,mior hallottam, hogy vmive eteti!!!Erreföl egy perc múlva már hallom is, hogy reszeli a következőt!Hát aszitem felpofozom!Kérdem tőle, hogy miért adsz neki, és miért nem kérdezel meg engem?????????????Erre meg após baszott le, hogy én ne beszéljek velük így, mert ők nem a szüleim%Kész szerencse!Meg hogy fogadjam el hogy ők ilyenek!!!Hát dehogy fogadom el senki hülyeségét!!!Hogy képzelik???Akkor fogadjuk el a gylkosokat is, ők már csak ilyenek! :x Komolyan iszonyat ideg lettem, nem volt elég hogy rázott a hideg, még az idegtől is vacogtam!És most is hogy írom ezt, szétvet az ideg!Beszéltem róla aférjemmel is, de ő nem volt jelen ennél, és ő meg nem akar gondolom egyikőnk pártjára állni sem, de mondtam neki, hogy aóvagy beszél velük, vagy nem megyek többet!De ővele meg nem akarok ez miatt összeveszni, mégis csak a szülei, nem lenne jó választás elé állítani őket, de a gyerekemet sem hagyom, nem játékbaba!!!!!Na mind1, sorolhatnám napestig, de nem panaszkodok tovább.

Emili egész nap aludt, nem tudom mi van vele, de legalább kitakarítottam.Most meg fel is ébredt.

Majd visszaolvasok.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Lorca!
Szerintem reális az ár, amit az ablakra mondtak. A miénket 3 évvel ezelőtt 130 e-ért cserélték. És a tiétek azért nagyobb is. Ilyen árak vannak sajna. :roll: :roll: :roll:
De a ti Graco-tok nem olyan nagy batár, mint a miénk.

Timi
Kép Kép
timocska

Pankaa!
Jujj de nagyon ismerős szitu és nagyon együttérzek veled!!! Én viszont nem is írok ide semmit anyósról, mert lehet, olvasgat! :roll: :roll: :roll: De ne hagyd magad, igenis mondd meg a férjednek, hogy álljon melléd! Amúgy nálunk is volt ebből gond, hogy Bali nem akart egyikünk pártjára sem állni, mert az anyját nem akarta bántani, még akkor sem, ha nekem volt igazam. De megbeszéltük, hogy így nem jó!!! Menjetek, sétáljatok egy nagyot a napsütésben, aztán jobb lesz!

Timi
Kép Kép
timocska

Jo napot!

Boldog nevnapot az Agiknak!

Irigyellek Titeket a Varosliget miatt, sajnos, nekunk az nagyon tavol van, de azert itt is lehetett jot setalni!

Lorca,
Iszonyat draga dolog az ablakcsere. Mi is tavaly fokozatosan cserelettuk le az ablakokat, egy sima 150x150-es volt 100e ft, mondjuk ebbe benne volt a redony is. Szoval, ha nagyobb ablakaitok vannak, akkor szamithattok ezekre a tetelekre.

Ria,
Tegnap megsutottem a turos sutited, nagyon finom lett, de erdekelne, hogy Neked feljott-e a suti? Mert nalam feljott, de amint sutes utan kivettem, osszezuhant :shock:, igy kb par centi vastag lett. Tegnap mind elfogyott, pedig csak ketten ettuk a ferjemmel :roll:

Panka,
Teljesen meg lehet Teged erteni, Te vagy az anyukaja Emilinek, Te mond meg, hogy mit kapjon! Teljesen hasonlo eset tortent az egyik baratnommel is (nala is anyos csinalta). Nalunk szerencsere ilyen nem fordulhat elo, anyukam is meg anyosom is nagyon megbizhato, megkerdezesem nelkul semmit sem adnak Aronnak.

Majus,
Dobogokoi kepeket teszel fel??? Annyira jo hely!
A szallodaval elegedettek voltatok??

KépKépKépKép
thelga

Timi! Nagyon klassz az Aria! :D Nagyon jó tolni és nagyon könnyű megemelni! Hát azt hiszem a következő babánál jobban meggondolok egy csomó mindent, hogy mit veszek meg! De az Ariát megtartom! :D Próbáld meg feltenni a babaszobára biztos elmegy hamar!

Panka! Én ezért nem megyek anyóshoz! De szerncsére a férjemnek is ez a véleménye! :roll:

KépKép
csongria

Helga! Asszem nekem is összezuhant! :roll: De lehet hogy az másik süti volt! :roll: :lol:

KépKép
csongria

mmonika,
Ezek szerint 1 eves kor korul rendezodott a helyzet! Megis hogy szoktattad vissza a kisagyaba?

KépKépKépKép
thelga

Ria,
Oke, akkor megnyugodtam :lol:

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

Megjöttünk a Ligetelésből. Klassz volt!!! :D Persze Peti nem aludt semmit, de most meg húzza a lóbőrt. Mindjárt fel is ébresztem.

Lorca,
Mire gondolsz, hogy mi a legártalmasabb? Allergia szempontjából egy korty bor, sör vagy pezsgő is elég volt. Ahhoz, hogy kiüssem magam azt nem próbáltam ebben az új állpotban. Régen a vilmos volt a nyerő. :wink: Na meg EGYSZER a vodka. :oops:

Panka,
Nyugi! Beszéld meg az anyósoddal a dolgot. Megkérnéd szóljon ha adni szeretne valamit Emilinek és ha te nemet mondassz akkor sem kell megsértődni!!! Elvégre a te gyereked!

Helga,
Beszéltünk róla, hogy a rómaira is mehetnénk sétálni. Oda ti is tudtok jönni!
Vendég

Ditke!
Jó az önellátó Tomi! :lol: Nem tudtad, hogy a gyerekmunkát büntetik? :twisted: :lol:

Helga!
Emili már volt egy párszor köhögős, de még soha életében nem hányt. ezért az ő esetében nincs összefüggés.Inkább a hányást kísérte köhögés, nem fordítva.De már szerencsére elmúlt. :wink:

Lorca!
Hú,a kkor már értem mi a bibi a pocakossággal. :? Én szerencsée megúsztam a hányós dolgokat, de én is felszedtem 25 kilót, a térdeim bánták, na meg pesrze a végén is levegőért kiáltoztam,de azért 2.xra is bevállalom majd. :wink: ez is a kis kullancs itt mellettem mindent megér :lol:

Mazsi!
Jó utat nektek!Érezzétek jól magatokat!Várunk vissza! :D

Én nem kaptam lóvét :cry: , pedig én is maxigyed vagyok.

Dana!
Nem, egy épületből, amiben 9 lakás van, 3at adott el.A képen csak illusztráció van, ő a középsőt építteti, 1 van készen, a 3. még sehol sincs. :lol:
Jobbulást Daninak!

Maszi!
Ábrisnak boldog 8.-at! :D

Tényleg lányok, mindjárt itt a szülinap!Én most kinéztem a kismamából a sütőtöktortát. 8)

Sno!
Sebinek boldog névnapot kívánunk utólag is. :D

Ria!
Sajnálm hogy nem gyógyul Beni. :(
De Te nagyon hősiesen viseled a helyzetet!Te jobban vagy már?
Gyógypuszi mennek Beninek. :wink:
Nagyon meghatott a vers!

Május!
Örülök, hogy jól sikerült a telelés 8) , és kellőképpen meg is ünnepeltétek az évfordulót :lol:
Képek?

Sági, Ágiboldi(és aki még titokban Ági :lol: ):Isten éltessen Benneteket!

Ja, a szombati nyavajának van eredménye is, fogytam 1 kilót!
:lol: De egyébként is mintha beindult volna vmi, mett ugyannyit eszem, és lassan fogyogatok. :? :lol:
Na ez nem panasz ám! :lol:

Timi!
Sajnálom hogy nálatok is anyós gond van. :( Sétálni nem mentünk, mert Emili 4kor kelt fel :shock: , és utánna már sötétedik.Inkább visszaolvastam :lol: .Este megyünk vásárolni, akkor meglesz a séta. :lol:
Egyíébként férjem sem szeret annyira hazajárni, ezért is megyünk havonta 1x, de nekem 10 évente 1 is sok lenne.Pedig Emili előtt annyira normális volt,most meg olyan mint akinek nincs is agya!Vagy tuti hülye, vagy tetteti.

Emili ma álomszuszék volt, reggel 9-fél12ig nyomta, majd 1től 4ig :shock: Biztos amegcsípte a cecelégy. :lol:

Kép
pankaa

Sági!
Hát ez, amár sokszor mondtam neki, de mintha meg sem hallaná!De csak nem akarja szerintem. :twisted: Szerintük az a nagyzsülő feladat, hogy elrontsák a gyereket!!!!!! :shock: :twisted: Majd mi nevelejük, ők meg csak szórakoznak vele!Hát ekkora baromságot!!!És akkor még fogajam is el!!!!!SOHA! :twisted:

Kép
pankaa

Panka,
Na abban egyetértek, hogy a nagyszülő kényeztesse a gyereket, DE normális határokon belül. Hiába is írogatunk itt bármit is, úgysem fogják megérteni miről is beszélünk nekik. Sajnos! :evil:

Fájó szívvel, de ébresztőt fújok Petinek, mert különben éjjel nem lesz alvás.
Vendég

Panka: Megértelek! De azért próbáljátok megbeszélni, bár az enyém is ilyen, hogy vagy közbeszólna vagy meg se hallja, amit mondok.
Ja és mit kaptunk hétvégén tőle, zenélős foteles bilit. Remélem a gyerek majd belenyulkál, hogy megszólaljon a szaros, pisis bilibe. Miért nem jó egy hagyományos, én is el tudtam azon végezni a dolgom?

Jó idő: Mi is sétáltunk egy jó nagyot, persze Gréta nem aludt el. Most alszik 5 óta.

Május: Képeket!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Lin! Pont azt a fotelt néztem a mi nap, hogy mi a fene értelme van! :roll:

KépKép
csongria

Lora! Nagyon jó Brigóca új képecskéje!

Pann! Gergő képe is nagyon jó! Kész pasi rajta! :lol:

KépKép
csongria

Panka, tényleg marha bosszantó lehet, nekem úgy látom szerencsém van a nagyszülőkkel :)

Hehe, a szüleim rákaptak a skype-ra, videóstul, így láthatják az unokájukat :lol:

Lorca, hát még anno a foigátló előtt így görcsölt mindig, de aztán kb 8 év fogigátló, aztán néhány hónap nélküle, de nem fájt, úgyhogy ez most meglepett..

Hát peeersze, h gondoltam rátok italozás közben, Sági, az jó hír, hogy töménytől nem pirosodsz!!!

Amúgy én is az esti szopit hagytam el először, fölösleges kör volt azért a fél kortyért nekivetkőzni.. reggel legalább egy ideig még úgy éreztem, h van egy kicsi, de már néhány napja az se.

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi! Szerintem nagyon szép erdmény hogy 10 hónapig szoptattál! Vagyis még tovább! :D

KépKép
csongria

Ria, 3 nap híján 11! :lol: (és a legjobb, h hiába pótoltam 3 hónapos korától tápival, ami a nagy mumus, mégis kitartott eddig) Úgyhogy magam (csak magam!) számára levontam a tanulságot, kövi gyereknél már semmit nem fogok vacillálni, ha gyanús, h nem elég vagy nem hízik, szemrebbenés nélkül pótolni fogok, én nem fogok azon parázni egy napot se, h hány ml-t sajtolok ki magamból.

Kép
Kép
agiboldi

Panka,
Nekem a 30 kg az két terhességből jött össze. :D

SÁgi,
Arra gondoltam, hogy milyen fajta alkohol. Furcsa, hogy ha valaki az alkoholt nem bírja, akkor mehet a rövid. De végülis ez egy egészségpártoló allergia. :wink:

Kép KépKép
lorca

névnapi puszi az ágiknak!

(ágiboldi! volt vlmi a fogason? :lol: )

gratula a szopizáráshoz, sztm már n megérett nálatok rá a helyzet! mélységes irigységem a whiskyd iránt, rám is vár vlhol több deci tekila, ami összegyűlt az elmúlt másfél évben...

lorca
nem vidít fel az ablakcserés infód. nálunk is n kéne, de hát ez n sok pénz. ráadásul és a felfordulástól is n f.sok

pankaa
csak írd ki magadból, az sokat segít!! sajnálom és megértem, nekem az anyám ilyen :evil:

blin
tartsatok a biliben játékot :wink:
én ezen húztam a számat a múltkor egy kicsit, h egy drága bilit (fedele is volt) úgy reklámoztak, h később tarthatunk benne játékot. hát nem tudom, nekem nem guszta, ráadásul a gyereknek is nehéz lehet a logikát követni, h x ideig bele kell termelni, aztán mehetnek bele a mackók :lol:

ria túrós sütije
én h maradtam le megint? vlki receptet légyszi...

majus3

Lorca,
Én is baromira csodálkozom ezen az alkohol dolgon. Igaz még csak egyszer próbáltam a rövidet, ami nem jelent semmit, de legalább van egy kis remény ... :lol: Most éppen ittam két korty bort a vacsihoz és ég is az arcom és a szemhéjam. :x

Biliben játék: na most ez van nálunk, de még abban nem volt semmi belevaló. :lol:

Köszi a további köszöntéseket! :D
Vendég

Május, fetrengek a röhögéstől a mackótartó bilin :lol: nem értem mi kifogásod, és később mennyi játék fér a budiba magába!

Sági, ez nem vicc, azonnal derítsd ki, hogy mit ihatsz, hogy ha már nagyban nyomjuk majd akkor ez ne legyen kérdés!

Kép
Kép
agiboldi

Május, Boldiapu megszülte a logikai kapcsot: "eddig is a barna mackókat tartottuk benne, és ezután is!" :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Tápiban megvan Boldi ellenpólusa. Szaszapsz. :wink: A múlt héten kapott tápit először. Eddig jó voltam, de ma reggel már másodszorra kitombolta, hogy 5kor csináljak neki egy adagot. :twisted: Estére már nem is mindig akar szopizni. Szerintem piciben ő öt perc alatt leszokott volna a szopiról, most is csak a megszokásból szipkázott bele párszor a hazai ízekbe. Ma vettem neki egy nagyobb üveget, amibe próbaképp 155ml-t raktam. Benyomta. Azt hiszem, a születésnapig még max kihúzzuk, de tovább nemigazán.
A valóban rossz viszont, hogy ma este észrevettem, hogy a fülei alatt teljesen bedurrantak a nyirokcsomók. :( Ma már nem is evett olyan jól, mint az elmúlt kb két hétben.

Kép KépKép
lorca

Ági,
Boldiapu és az elmélete a barnamacival :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lorca,
Dehogy szólom le a szopival altatást!
A körömpörköltet nyilván melegíteném neki is, de mondjuk egy céklás-almát? Vagy ha mindent, akkor a kefírt is? Talán Dr. Spock mondta, hogy a tej/tápszer melegítés is szoktatás kérdése. De ráadásul Sebi határozottan a hideget preferálja (az apjától örökölte – valaki álljon ki a hidegek jogaiért is).
Hú de jó, hogy mondtad, hogy ne „bleee”-zünk (eddig nem csináltuk, de akkor figyelek, hogy más se csinálja). Az 1 éves szobatisztaságot elrettentésnek írtam, nekem annyit nem ér, hogy ezzel virgázzak a többi anyukánál, miközben szexuális problémák egyik okozója lehet a korai erőltetés.
A dietetikus képzés már nekem is eszembe jutott, egy alap oktatást betehetnének az alapképzésbe is szerintem.
Perthes, senkinek nem volt a családban, sosem hallottunk róla. A pontos időintervallumokat megkérdezem anyától.

Róki,
Olyan édesek, amikor elmélyülten dolgoznak. Kiszúrtam a kobrát!

Timo,
Épp most frissítem a jóháziasszony0.1-et, hát hiába változó világban élünk, ha valami összeáll, szólok (szerintem majd egy talin szóban).
Este apával együtt fekszünk le, az meg már őt nem érdekli hova tűnök, amikor már alszik (de még ez a rendszer is mozgásban van).
Autósülést az anyósülés mögé kötöttük, hogy ne kelljen rakosgatni, mert ha csak a vezető van meg a baba, akkor így rálát. Amúgy én is úgy tudom, hogy a vezető magát védi, így mögötte a legbiztonságosabb.

Ria,
Én bababukósisak ellenes vagyok, szerintem jobb, ha kontroll alatt megtanulja, hogy mik a fizikai határai (a lila foltok nem a rosszanyaság fokmérői), mivel nem tudjuk minden szituációban megvédeni, jobb, ha hagyjuk, hogy megtanuljon vigyázni magára. Persze ezek csak vezér elvek nálunk is.
Beni játszott a hűtőfürdőben?! Hihetetlen egy a gyerek!
A kamillásra nekem is azt mondták, hogy inkább ne.

Helga,
A saját helyemen alszom el, és az utána következő első ébredésnél megyek át. Amíg szopizik, addig nem szoktatom le az éjszakai szopiról, és addig nem akarok mászkálni minden szopinál. Ha vége lesz a szopinak, akkor úgyis alapjaiban változik meg sok minden, arra egyelőre nem tudok készülni. Amikor csak látok esélyt a kiságyban vagy egyedül alvásra bepróbálkozom (de semmi Ringató és egyéb módszer).
Én is félek a vezetéstől, sajnos.

Ditke,
Tomi, mint házitündér!

Boldog Ágnes napot!

Ki vagyok túrva, pedig már ezen az oldalon olvasok…Ja nem, már tovább mentetek.

Orsi
Kép Kép
sno

Panka,
Én a helyedben nem mennék hozzájuk, de legalábbis éjjelre semmiképpen nem. Jobb a békesség és én tuti robbannék ilyen szituban. Simán ki lehet kerülni, ez nem egy nagy ország, mindenhova el lehet ugrani és még aznap vissza. Max egész nap a kocsiban ülsz, de megéri. Egyetértek azzal, hogy az ő házuk, az ő szabályaik. De az meg az én szabályom, hogy olyan helyre viszem az én gyerekemet, ahová én akarom, és ha nem tetszenek a szabályok, nem viszem.
Azt nem várnám el Robitól, hogy álljon a pártomra anyóssal szemben. (szerencsémre nem kell) De velem szembe se álljon, azért simán ölnék.
Az egész nekem inkább olyan, mintha anyukámról olvasnék.
Betegség után nálunk mindig nagy alvás van. Onnan tudom, hogy vége.

Timocska,
Igaz, a Gracot eleve úgy vettük, hogy a legkisebbet kérnénk. De ezen még csak egy hőmérő sincs.

Helga,
A Csongria féle süti nekem kb 1,5 centi volt, de így is tökéletes.

2,5 órája alszik mind a kettő. Lehet, hogy el kellett volna mosogatnom?

Ezt a hsz-t még valamikor délután írtam. Csak épp a másik fórumba küldtem el. :oops:
Nem mosogattam el...

Orsi,
Anyós a joghurtot is megmelegítette a mikroban a majd kétéves Natinak. :twisted: Mivel a poharában melegítette, egy kicsit zöldült a fülem. Így megállapodtunk, hogy ilyen és hasonló tejterméket nem melegítünk. :lol:

Kép KépKép
lorca

snorsi
hidegek joga :lol:
nekem n nagy bátorítást adtál ezzel a kaja-nem-melegítéssel. én ugyan langyosítok, de mindig aggódtam, h mi lesz, ha nem leszünk mikroközelben. úgyh dobogókőn nem melegítettem és megette úgy is, hurrá

már én is akartam kérdezni, h h áll a jap, rem a talin majd én is hallom a részleteket (mindenképp a sütisasztalnál kerüljön szóba :lol: )

timo
mi van lillus alvásával???

lorca
nyirokmirigyduzi? és az meg mitől, te jó ég...
(mióta vlki szóvá tette, én is mindig nézem, cserélj már avatarképet :wink: )

dobogókő még
már nem tudom ki kérdezte a szállást, de az volt, amit lora ajánlott www.platanpanzio.hu
sztm meglehetősen kedvező az ára, és mi meg voltunk elégedve, sztm tavasszal visszamegyünk még

majus3

Körkérdés: egy ilyen takonykór meddig tart? Még mindig nem is sűrűsödik, hanem folyik mindenfele... és az orrszívásnál meg ma este véres cucc jött, úgyhogy abbahagytam, de azért csak kéne szívni, holnap lehet megint? És rondán hörög mert nem köhögi ki a felszakadozottat csak ritkán. Hallom ahogy liftezik benne szépen felszakadva de nem zavarja. Nincs hőemelkedése se. Menni kéne megint dokihoz vagy várjuk amíg elmúlik? Szabinak mitől lett tüdőgyuszi? Ez nem tűnik vészesnek, csak kitartó.

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Alig tudom tartani a menetet. :lol:

Beninek boldog hófordulót utólag is!

Sebinek utólag boldog névnapot!

Ágiknak boldog névnapot!
Hú mindenkinek ilyen magas láza volt a szoptatás elején?Gratula a teljesítményekért!!!

Sno
Nem semmi kitartása van öcsédnek és még megduplázva erején legjobb hazai játékos.
Anyukád hogy bírta végig csinálni?Hányan vagytok tesók?

Ria
Beni hogy van?Szeme?
Nekem Danival volt gond a szeme ahogy írtam és minden megfázásnál előjött kb.2 éves koráig a csippásodás.Nekem adtak rá cseppet,kenöcsöt de semmi se használt.A forralt,lehűtött víz jött be.Kamillát azért nem ajánlották nekünk mert szárít.Az orvos azt mondta,hogy a takonyt a kezükkel beledörgölik a szemükbe és ez miatt is lehet kötőhártyájuk.
Szép a vers és milyen igaz.Jó sok a fogi gyógyszer.

Timi
látom te bespájzoltál minden hétre 1 mellgyulladást. :shock: Sok tejed is lett?Nem csodálkoztam volna,ha láz és mellgyuszik után feladod.
Vasárnap Laura is alig evett,de ma csak fél üveg kaját nyomott le,a végét így is küzdelmek árán.
Merre akartok menni nyaralni?

Kditke
Köszi a piros pontot.Zsolti úgyis csak azt nézi az asztalon kaja legyen,dicséret csak akkor van ha nagyon izlik neki.Igaz most még a sogornőmnek is megdicsérte a sajtos fasírtomat. :D
Kocsiba nem is látszik milyen vagány már Tomi.

Lora
Nagyon jó a kiskép.Jól áll Briginek a rózsaszín.
Epegörcsök? :shock:

Május
De jó kicsi változás a hétköznapokba.képeket raksz fel?

Rokica
36 hetes terhesen a nővérek elfogadták,hogy benn vagy a nap 24 órájába?

Mmóni
Jobbulást a fiúknak.

Sági
Mi finomat főztél Anyosodéknak?Bizti izlett nekik és csendbe elbeszélgettek. :wink:
Ligetbe készültek képek?

Ágiboldi
Jobbulást nektek.
Laurának se nagyon tetszik ha zsebkendővel törlöm az orrát.
Whisky :lol:
Gratula a szopihoz,tényleg sokáig tartott a tápi mellett.

Lorca
Mekkorákat akartok csináltatni?Nincs olcsóbb ajánlat?

Panka
Ismerős az Anyós téma.Nálunk hasonló szitú volt mindig Danival,de nem almát adott neki hanem száraz sütiket kaja elött,mert az a gyereknek úgyse sok.Férjednek mond meg azért álljon ki melletted,ha Apósod kiállt az Anyósod mellet.Nyugodj meg.Legalább nem egy házba laktok.

Blin
Látom titeket is szeret az Anyós nagyon. :lol:

Lorca
Jó Szabi kisképe.

Túrós süti recept?Én is kérhetem?

Dani egyre jobban van főleg,h azt nézem,hogy ebéd után leraktam őket aludni és 16-ig csendbe játszottak a kiságyba. :twisted: Aludni egyik se akart igaz Laura kicsit nyügös volt.Ezért már 19.30-kor ágyba raktam őket.Sajna én meg úgy néz ki elkaptam.Lázam még nincs,de nátha,Hányinger,hasmenés az van. :(

Körkérdés

Én ezt már megkérdeztem az orvostól.Ő azt mondta majd tavasszal :? Nem fog jön? :wink: Lauránál is jött kisebb korába véres cucc,akkor abbahagytam,de hamar rendeződött nála és következőnél már nem volt.Nekünk ha hörgött akkor adott eukaliptusz kenöcsöt a doki a mellkasára.

KépKép
KépKép
dana 1

Ágiboldi,
Natinál október óta tart. :? Nem tudom, mikor kéne magától elmúlnia. :roll: Ha még mindig hörög, sztem vidd el dokihoz, de ha lehet, ikább hívd ki. Ilyenkor fel szoktam hívni dokinkat, telefonon is hajlandó véleményt mondani. Úgy nem szedhetünk össze semmit és ingyen volt a tanács. :wink: Ma találkoztam egy ismerőssel, legutóbb a dokinkál futottunk össze kb 2 mp-re. Hörghuruttal mentek be, bárányhimlőt vittek haza. Szabi még csak nem is köhögött csúnyán. Pénteken még csak "csúnyán zörgött", előtte nem volt láza, bár csüt-péntek ramatyul nézett ki. Pár nappal azelőtt volt néhány nyugtalan éjszakánk. Hétfőre kezdett javulni, akkor diagnosztizálták a tüdőgyuszit.
Ha nagyon folyik, akkor nem érdemes szívni, mert újratermelődik. A szívás maga is brutalizálja a nyálkahártyát és fenntarthatja nyomi állapotokat. Mióta porszívózod?

Kép KépKép
lorca

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?