Helló lányok!
Megvagyunk, csak betegen, mindketten Benivel.
Itt is esett végre a hó, sajna el is olvadt, viszont megmutattam Beninek, élete első hava, de csak szobából nézte csodálkozó szemekkel, aztán Nurofen és aludt tovább. Teljesen simán ment az átállás, egyszer alszik! Tök, jól zökkenőmentesen ment.
6 kor ébred, cicizik, 11 kor ebédel, 11:15 kor leteszm és 3 ig alszik!!!Pont jó!
Kmammy, Kevin édes nagyon!!!!!Élvezed a melót? Vagy még otthon vagy?
Prenata! Ird majd meg hogy izlett a kápisali!
Fú, lányok, annyi receptet irtatok, hogy csak győzzem megcsinálni!
A gesztenyés pulyka is jöhet.
Gab! Nagyon, de nagyon felháborodtam ezen az ovis konyhás sztorin! Ezt a legjobb indulattal sem lehet elnézni, itt bizony feljelentés, Tv, újság, jegyző kell. Minden amivel ezt a méltánytalan tejhatalmat meg lehet dönteni, mert a gyerekek kárára nem üzletelhetnek.
Ez egyszerűen törvénytelen, a gyermekétkeztetést ugyanis keményen szabályozzák, és egy undiritó kövér szakácsnő, vagy konyhavezető, aki naponta lopja haza a kajákat, ne röviditse meg a gyerekek napi leves meg főzelék adagját! Én a helyetekben kis kamerával titokban felvenném mekkora szatyrokkal mennek haza délutánonként a konyhások, véletlenül neki is mennék, hogy leessen a szatyor és kiboruljon a tartalma, meg az oviban a leves adagokat is lemérném, dokumentálnám, és úgy vinném még biróságra is az ügyet. Ilyet egyszerűen nem lehet csinálni és kész! Bocs a kirohanásrért de nagyon felbőszitett, hogy nem adnak a gyerekeknek eleget enni! Nonszensz!!!!
Igaza van a férjednek!!!!
Preni!
Mi amikor észrevettük, hogy kezd ébredni éjjel Beni, és többször szopizott is, azt is tapasztaltuk, hogy szopi után is szomjas még. Így rövid idő után csőrös pohárból kapott vizet éjjel. Nappal pedig többször szoptattam, tehát ebéd előtt és ebéd után is, minden kajcinál szendvics módszerrel. Aztán szépen lassan nem ébredt fel éjjel. Azt hiszem ez nálatok már csupán megszokás. Próbáld ki, hogy az öledbe veszed éjjel és vizet kap csőrösből. De ezt következetesen minden ébredésnél, minden nap. Gyanitom nagyon nehéz lesz, de 3-4 napnál nem fog tovább tartani a sirás. Aztán elvileg nem ébre majd fel- mivel érzi, hogy ott vagy, de vizet kap, biztonságban van, de nincs értelme felkelni a vizért. Egyébként ő már elég nagy ahhoz hogy pl. azt mond neki elfogyott a ciciből a tej, sötét van, éjjel nincs nyitva a bolt stb.
Egyébként nagyon érdekesek és kiszámithatatlanok a gyerekrek. Beni meg épp(nagy bánatomra)az esti cicit hagyta el, sőt a minap nappal és szabályosan fújjolt a cicire. Bekaptra és nyitott szájjal, mint mikor a nem izlő kaját köpi ki, fújjolt. Kinyomtam a cseppeket a tenyerembe, felnyalta de fujjolt, aztán az ujjával levette a cseppet a bimbóról, megvizsgálta, bekapta és fujjolt. Én meg ott bőgtem utána a fürdőszbában. Lányok én már mindent kipróbáltam- biztos a parfüm, a testápoló, a tusfürdő, a kaja amit eszek, a tea amit iszok, a menses, ami 1,5 év után újra bekopogott hozzám is-szóval mindent végigpróbáltam mégsem szopizik nappal. Reggel viszont annál inkább és sokkal tovább, 5x váltogatva a jobb és balt, totál kifacsarja belőle az utcsó cseppet is. Szóval nem jöttem rá mitől más reggel a tejem, s bőröm, a cicim- most már ne is gondolkodom rajta, ez van, ez a gyerek ilyen, reggel szopizik és kész. Nappal elesésnél sem kell neki vigaszcici, ütögeti, csak az a jó, ha hozzám-belémbújik és énekelek neki.
Szóva lnagyon furik a babák néha. Megértelek, hogy leszoktatnád már 5x szoptatni éjjel egy másfél éves gyereket nem a legjobb.
Kimike! Megoldódott a popi? Sudokrém és körömvirágbalzsam felválva, 2 nap alatt, de volt hogy két elenkacsere között is rendbehozta. Popsitörlőt én is elfelejtettem azokon a napkon.
Beni lázas, de csak 38. Most fogalmam sincs ez a foga, bújik ki a két alsó 2-es, de mintha a 4 örlő is meg lenne duzzadva. Hogy ezért-e, folyik az orra, de még ki sem gyógyult a tali utáni taknyos köhögésből, ráadásul most van a 10. 11. nap az oltás után-szóval halvány lilám sincs mi lehet az oka. Ráadásul a dévényen most megekezelték a száját, pofiját, nyelvét is-jól megmasszirozták, megrángatták, a beszédizmok miatt, az is fájt neki éjjel.-Minden Dévény után izomlázféle fájdalma van, most meg a nyelvében, szájában, pofijában.
Amikor áttört az alsó kettese éjjel 6x ébredt, 3 nap után átaludta az éjszakát, tegnap megint 3xébredt, ma egyszer .vizet adok minden alkalommal, már nincs bedugulva, nem szörcsög az orra. De azt sem tudom, a foga, a taknya, vagy a megszokás miatt ébred most megint kb 1 hete. Szóval csupa talány a gyerek.
Dani!!!!boldog 1,5 évességet!!!!
Colett! Kesztyű téma, nálunk is kardinális kérdés. Lehúzza!!!De itthon meg már sir, mert az úton lefagy a keze, a meleg lakásba érve meg fáj neki, ahogy tágulnak az erek.
Még nem találtam megoldást. Most találtam egy 2 ujjas szűk kis kesztyűt, ami teljesen rátapad a kezére, így azt az egyet nem veszi le, mert tud vele fogni. A másik, hogy hosszabb dzsekit adok rá, aminek az ujja, leér az ujji végéig.
Máté nagyon édi! Ez a cumiügy csúcs! Ügyi!
Preni! Fokhagymanyomón kinyomsz 2-3-4 geri fokhagymát belekevered 2 ek mézbe, elteszed egy kis fedeles műanyagba, és abből kalanlzagtsz napi 2-3 kiskanállal. Nem olyan gáz a szaga, a gyomrot sem marja+ a méz jótékony hatása együtt a fokhagymával csodákra képes Gyaorlatilag természetes antibiotikum. Szedjen még hozzá kúraszerűen napi 3-4 ezer mg c vitamint. Én azóta is nagyon beteg voltam, már úgy érzem arcüreg gyuszim lett, most 3. napna 4 ezer c vit napotan, mára gyógyulok!
Szerintem a mi körömvirág balzsamunkban is disznózsir van!!!!
Viera!Kitartás. Vakbélműtét-gyulladás, nehézlégzés? Fúúú,
Wkata ügyi vagy jó tanulást!
Ex! Örülök, hogy jól érzed magad a melőhelyen.
A gyerekkori képeken nagyon hasonlitotok gyermekeitekre!
Majd én is kersek.!
Beni tud cuppanós puszit adni, annyira jóóóó!!!!!!Imádom ahogy odabújik!!!!!!
Egyre gyorsabban fejlődik!!!!
Zuhiztam és hozta oda a krémet és bekente a lábam.