Új privát üzeneted érkezett!

Toffi, A saját dokim szabin volt, így csak a helyettesíti mondta, hogy nem lehet. Hétfőn, mikor megint megyünk, rákérdezek a saját dokimtól, ő biztos felírja, ha lehet.
Más is negatív, pl. UH. Csak hát félek, hogy egy szurit még csináltatnak, és hogy arra hogy viszem el? Passz.
Hiszti ügyben legalább nem vagyok egyedül. Csak hát így megint nem fognak vele beengedni. Már ezzel is zsarolom, de semmi.

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Na megpróbálom újból a képek feltételét.
Tehát ilyen volt:
Kép
ilyen lett:
Kép
Kép
Kép
így sétálunk:
Kép
és így dolgozta fel a tortát:
Kép
Kép
Kép
Kép
és egy kép a másik két csemetéről is:
Kép
Bocsi, hogy ilyen sok lett, de nem tudtam választani.
Most mennem kell.
puszi

Magdi
gallainémagdi

Hát Magdi... ez a szökőkútfrizura a fején, a telivigyor, meg utána a csokivakolat...
Tündériek a képek, én sem tudtam volna választani Kép

Klár
clarissa

Magdi, Nagyon koszonjuk a szép képeket. Gyerekeid egyszerűen gyonyorűek. Miért baj, ha hosszú? Hely van, Érdeklődés iránta van.

Nelli
hnelli

Nelli
Mármint a szurira nem engednek be a gyerkőccel? Szerintem kintről még rosszabb lehet hallgatni...
Nálunk is ketten fogták le Szandi kezét vérvételnél, én fogtam Zsombit, a másik kezemmel magamhoz öleltem Szandit, a két gyerek üvöltött, én majdnem bőgtem... senkinek sem kívánom.

Magdi
Gyerkőcök gyönyörűekKép Kár, hogy rejtegeted előlünk őketKép
Tortás sorozat nagyon szuperKép Későbbi állapotában nincs kép a tortáról is és Zsuzsiról is?Kép

Mindent kivasaltam, mire nekiálltam volna szabni, felébredt Zsombi. Ilyen az én formám.

Toffi
toffifee

Toffi, Hasi UH-n annyira üvoltott, hogy nem engedtek be hozzá. Azt mondták neki, bemehetek, ha abbahagyja. Nem hagyta abba. Ő benn üvoltott, én kinn sírtam. Tudom, milyen érzés lehetett Neked. Ezért félek a szuritól.

Nelli
hnelli

Nelli
Kár, pedig az uh nem is fáj... Nem irigyellek. Megy egy hiper-kupac drukk, hogy ne vizsgálódjanak tovább, oké? (legalábbis egyelőre ne)

Toffi
toffifee

Sziasztok!

Bár Csucsuka megelőzött, de múlt héten már én is elterveztem, hogy fogok csinálni egy képsort nektek, ilyen volt ilyen lett:
néhány naposan:
Kép
egyévesen:
Kép
11 évesen:
Kép
Természetesen Bálint fiamról van szó.

És akkor már pár kép Ancsiról is:
Kép
Kép
Kép

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Ildi
Tényleg, Boldog szülinapot BálintnakKép
Nagyon klassz képekKép

Toffi
toffifee

Sziasztok!

Latom, kepdomping van Kép Kép Kép
Mennyi gyonyoru gyerek... Kép Kép Kép

Zsuzso,
nyaralos kepek vidamak Kép a kendosvasalos meg olyan edibogar Kép nagyon ugyi vagy, en nem tudtam igy dolgozni!

Andy,
Mark egeszen nagyfius mar Kép szereti, ha fotozzak? mert olyan profin belenez a kameraba (vagy lencsebe, vagy hogy mondjak fenykepgepnel) Kép

Reka,
Benned egy fodrasz veszett el Kép bar ilyen "alapanyagbol" nem nehez jot kihozni Kép
kar, hogy nem lesz netetek Kép

Clarissa,
Ancsa se panaszkodhat a szempillaira Kép es a fulbevillak kimondottan elonyosek Kép

Magdi,
csini csajszi Zsuzsi es olyan arcocskaja van, hogy 1 masodpercnel tovabb tuti nem tudnek ra szomoruan nezni Kép de a nagyobbakra sem panaszkodhatsz! Kép

PIldi,
Isten eltesse Balintot! Kép Kép Kép Olyan biztato ez a kepsor Kép mar 1evesen is olyan athato, okos szeme volt, biztos nagyon ertelmes gyerek!
Ancsi pedig ezeken a fotokon minimum egy primadonna Kép

S utoljara, de nem utolsosorban:
Momo,
ez a pocak egyszeruen NYAMI Kép Kép Kép persze, cipelni nem nekem kell Kép

Na, mindjart beszallok en is!

Kaska
kaska

Voila!

Ilyenvolt-ilyenlett:
Kép

Racuppan a tortara:
Kép

Tolunk kerti homokozot kapott szulinapra:
Kép

A nagyszuloktol meg tobbek kozott motrot (majd rano Kép):
Kép

Meg nehany korabbi kep, csak mert nem birom megallni:
Kép
Kép
Kép

Idotoltes az IC-n:
Kép

Es egy regi habosbabos Evinek:
Kép

Es ha a fentiek lattan valaki tulsagosan irigykedni kezdene Kép:
Kép
Kép

Kaska
kaska

Magdi, PIldi, Reka, Klar, Momo, Zsuzso, Andy,
Nagyon klasszak a kepek!

Norka,
Nekem volt hasonlo nyavalyam, egeszen kis koromtol ugy 17 eves koromig. Minden megfazas tudohorgesbe, fullaszto ejszakai kohegesekbe ment at. Erdekes, az elso terhesseg ota mintha elfujtak volna az egeszet! Kép Azert a port, cigifustot ma sem birom! Erdemes az allergenekre odafigyelni ilyenkor, a tejre is, meg sok minden masra!

Miki tegnap megkapta a 12 hos oltasat (DiPerTe szeruseg), estere nyuglodott is rendesen! Gyuri is szombat ota albeteg, lazas volt, es a szeme begyulladt, semmi egyeb. Holnap mar megy oviba, mert ha az energiajat itthon akarja rajtunk levezetni abbol sok jo nem sul ki.

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok,

Kaska,
Latom a regi vagyKép
Hogy alszik Vilcsi mostanaban?
babakocsis story, hat neked is sajtkukac lanykad vanKép
Enyem tegnap rejtelyes modon felmaszott a jatekasztalra es felallva ugribugrizott. Bar fiam utolag bevallotta, hogy odatolta a kisszeket, mert a Jucus mutatott a asztalra es segitett nekiKépKép

Magdi,
Kepek nagyon jok!!!!!

Reka,
Megkopasztott DaniKép Kitartast a koltozeshezKép

Pildi,
Fiad nagyon helyes pasiKép Sok Boldogsagot neki!!!
Hogy tudod ravenni lanykadat, hogy megturjon a hajaban valamit?
Olvasgattam a hozzaszolasaidat az alvaszavaros gyerek topikban, javultatok azota?
Mi egyre remesebben alszunk, ejszaka minimum 4 ebredes es cicizes van es altalaban megnyerunk ehhez egy 6 koruli kelest is, aztan lanyzo 7-8 korul nemes egyszeruseggel elalszik ujra mi meg zombikent mehetunk dolgozniKép
Apa epp ma reggel igert be a lanyzonak egy nevelo szandeku ejszakat.

Andy,
Azta de nagyfiu lett Mark is!!!

Momo,
Pocid csudi edes. Jolakott MicimackoKép

Hnelli,
Szurkolok, hogy minden jol menjen.
Mi van az allando ehsegerzeteddel?

Klar,
APEHKép
Lanykad ediKép

Toffi,
Eszrevettem, hogy a miert kerdesek egyre bonyolultabbak.
Tenyleg ti mit csinaltok ha nem tudtok valamire valaszolni. En megmondom, hogy anya ezt nem tudja, de utanna nezunk. Igen am csak fiucska rogtondemarisdeazzonnal uzemmodban van, es nem fogadja el ezen valaszom.
Szandi jobban eszik mar?

Matyi ujra szajzaros lett, szinte semmit nem lehet belediktalni, latvanyosan fogyott, sulyosbitja az osszkepet, hogy meg is nyult. Szinte egyetlen gatya sem marad meg derekban rajtaKép

Ma reggel talatam egy tunderi hazat itt a kornyeken, amit ki lehet berelni. Felhivtam a tulajt, de eleg huzos az ara, ugyhogy maradunk a lakasbaKép Pedig ugy felbuzdultamKép

Angi
angela2

Kaska,
Aztaaaa de jo kepek VilcsirolKép
Kepes megulni a hordozoban????
Ket utolso csucs!!!!

Zsuzsi,
Jobbulast nektek!!!
Enyemek is szorcsognek-kohognek-tusszentenek....egyhuzamba, szerencsere nem lazasak es mar inkabb kifele jonnek belole.
Egesz nyaron jar Gyuri oviba?

Angi
angela2

Sziasztok!
Nem vagyok kepes visszaolvasni csak nagyjabol...
Zsuzsi
Jobbulast a gyerkocoknek! Remelem Jazinak azert nem fog eltartani ennyi sok evig...

Kepek nagggyon jok. Latom mindenki beindult nagyon!

Beu
Nagyon csond van, irhatnal mar bovebben is!

Jazirol : Ma voltunk dokinal. Azt mondta ugy tunik mar nem talalt asztmatikus jeleket. Elozmeny: kozlese szerint ez oroklodo dolog, szoval ha mi allergiasok vagyunk (marpedig vagyunk...) akkor van esely ra,hogy minden megfazasnal elojon ez a virusos asztma dolog Kép Nem tudom igazabol higyjem-e vagy sem. Ez valoszinu a legkozelebbi megfazasnal derul ki. Minden esetre most meg kohog, de mar mindenkepp jobban van Kép Koszonjuk a gyogypuszikat+jokivansagokat Kép
Tettem fel par kepet az albumba : http://babanet.hu/album/main.php?album= ... mage=57886
Most ennyi, igyexem meg jonni, es vegre rendesen visszaolvasni!
Norka es jobbanvan Jazi
norkini

Olyan jó Nektek, hogy ilyen jó és tündéri képeket tudtok feltenni. Sajnos én nem tudom Nektek bemutatni a lányaimat.

Toffi, Koszi a drukkot, remélem, nem lesz semmi. Sajna a játszónk egy 2 éves kisfiú anyukája panaszkodott, hogy neki is pont vizsgálatok alatt van a kisfia a nemevése miatt. És innen tudom, hogy holmi kakavizsgálattal, étrend vezetéssel, UH-val nem usszuk meg. Az UH-t el is játszottuk vele egy párszor, mégis félt.
Most a lábán találtam egy nem jól nőtt csontot. Valószínű, emiatt jár befele. Egész megijedtem, mert eddig nem volt ilyen.

Angi, Koszi kérdésed, valamivel jobb. Még nem az igazi a gyomrom, de már nem olyan, mint volt. Vagy sok sav, vagy gyomorideg lehet, de remélem, nem kezdődő fekély. Annak mik a tünetei, tudja valaki?

Zsuzsi, Nálatok még nyitva az óvoda? Mikor zár? Nálunk már második hete zárva.

Jó éjszakát.

Nelli
hnelli

Hali Csajok!

Tegnap este próbálkoztam és próbálkoztam, mindhiába... eccerűen nem jött be a babanetKép, nem nálam volt a hiba, mert minden más hasított...

Kaskám, édibédi lányod vanKép, nekem nincs lelkierőm hisztisen lekapni őnaccságát, bár lehet, hogy ráveszem magamKép

PIldi, Istenke éltesse a nagyfiútKép, lánykád nagyon édesKép

Magdi, így kiszőkült a kiscsaj? Kis vigyori zabbantani valóKép. Nagyfiad is sokat komolyodott (már a kép alapjánKép) Niki pedig kész hölgy!

Klár, APEH nagyon dúrvának hangzikKép... Viszont lánykád ennivalóKép! Nagylány már tudja, hogy nem veletek fog lakni? Szól hozzá valamit? (azt látom, hogy te hogy állsz hozzáKép)

Andy, Márk még mindig csudapofa!Kép

Réka, sajnálom, hogy netszüneted lesz, tudom mit érezhetsz (kétéve nekem is volt két hónap kényszerszünet grrr...) Kitartás, és gyere minnél hamarabb!

Zsuzsi, ritkán jársz errefeléKép. Mikor jöttök haza?

Toffi, HNelli, hogyhogy nem lehet bemenni a gyerekkel?? Törvényadta jog, nem? Hiszti ellen nem próbáltatok demonstrálni? Doki bá kicsit megvizsgálja anyát, annak ugye semmi baja nem lesz, aztán jöhet a lányzó. Nálunk bevált több élethelyzetben is...

Télleg Tündértaliról tudtok valamit? Küldtem mélt, válasz még mindig nem jött, viszont mi pénteken lelépünk, 2 hétig leszek nettelen, kicsit többet kéne tudnom róla...

Zsuzso, éninkább nemteszek fel képet a vasalnivalóról, jó?Kép Bár, ha elég erős a fantáziád...

Toffi, angolhoz gratula! én a szabáson már két hete túl vagyok, csak varrni nem tudok nekiülni... talán holnap, mert ma apának felférceltem a nadrágját, azt mindenképp megvarrom, s ha már eccer be van kapcsolva a gépKép

Menek, izginek tűnik a meccsKép
Pusssz
Zsófi
csucsuka

A lényeg persze lemaradt:

Momo, pocak óriási! Mekkorára fogod még növeszteni?KépKép Kösziköszi, hogy felraktad!

Menek, pont nemmaradtam le a góóólrólKép

Pussz
Zsófi
csucsuka

Hnelli,
Ezt masoltam ki neked, eleg sok ezert vagtam meg, ha kell elkuldom az egeszet.
<!--attachment: gyomorfekely-94619.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*44.6**gyomorfekely%2ehtm --><center><pre>
Kép
gyomorfekely.htm (44.6 k)</pre></center><!--/attachment-->

Angi
angela2

Sziasztok!

Eddig semmi esélyem nem volt olvasni, csak a képeket néztem meg, de azok naggggyon jóóók! Mindegyik!

Utólag szeretnék minden szülinaposnak boldog szülinapot kívánni: TEhát Tina Nikijének, Magdi Zsuzsijának, Kaska Violájának és Évi Petrájának Kép

Gratulálok Nadine-nak, mint újpocisnak Kép

És akkor felteszek néhány nyaralás alatt készült képet:

Kilátás az apartmanból:
Kép

hajókiránduláson:
Kép
Kép

a kis lelenc gyerek anya pólójában Kép
Kép

elcsentem anyától a fagyit
Kép

Bocs, ha sok lett, de nem tudtam választani, na meg tudnék még néhányat...

Andi
psandi

Mi is megjöttünk. Roni tele van szúnyogcsípésekkel. Vettünk szúnyogrisztót, de addigra már megtörtént a baj.
Főleg a végén elég nyugtalanul aludt. Viszont nagyon jól érezte magát, rihangált a kertben, pancsizott, simogatta a cicákat...
Ja, és végre érthetően mondja (legalábbis mi értjükKép) hogy hinta. Végre egy értelmes szó (a (a)pa, ba(ba) és aja vagy annyannya után)Kép
Péneteken utazunk megint, igaz csak a hétvégére. Úgy szeretném, ha jó idő lenne.

Kriszta nikijénak, Gallainémagdi Zsuzsijának, Kaska Violájának, Évi Petrájának, Zsuzsófi Bencéjének, Dé Virágjának,
Boldog 1. szülinapot kívánok!Kép

Magdinak, Csucsuka Danójának, PIldi Bálintjának is boldog szülinapot!Kép

Névnaposoknak (pároknak pl. Péterek) boldog névnapot!Kép

Évi, Csucsuka, Kangi, Momo, Zulu, Zsuzsó, Andy, Réka, Klár, Magdi, PIldi, Kaska,
Képek nagyon jókKép

Milyen nagyok már!

Betegeknek jobbulást!

Látom milyen sokan fogzanak. Roni továbbra is megelégszik azzal a 6-tal, ami már több mint 3 hónapja vanKép De így is jól boldogul.

Kaska,
Örömmel látom, hogy újra irogatszKép

Klár,
Szegénykém, ez aztán összejöttKép Hatalmas drukkkkkk nektek!

Nelli,
Folyamatos éhség sajnos nekem ismerős. Remélem nálad kellemesebb, gömbölyűbb dologról van szóKép

Toffi,
Nagyon profi vagy angolbólKép

Hát most ennyi, de majd folytatom a visszaolvasást.
Addig is minden jót!

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat láb-ügyben, holnap viszem a Bethesdába. Feltéve, hogy tudom, mert most beteg, lázas. semmi más baja nincs. Néha folyik az orra, de arra gyanakszom, hogy az allergia. Gyakorlatilag hónapok óta folyton orrfolyós, hol elmúlik, hol előjön. Két hete bevittem a gégészetre, adtak orrcseppet. Csöpögtetés, porszívózás, hétfőn visszavittem, semmi baja, mondták. Másnap megint folyt. Akkor most mi ez? Ma meg lázas. A fene!
Remélem, nem lesz semmi baja, és holnapra elmúlik.

Kangi, ti hogy vagytok?

Látom, máshol is betegeskednek a babók. Jobbulást mindenkinek.

A mai képtenger egyszerűen gyönyörű volt, nem is sorolom, mert félek, hogy kifelejtek valakit.

Zsuzsi!
Régóta akarom kérdezni, hogy mi van a cafattal. Eltűnt? Mikor jöttök haza?

Beu
beu

Kaska,
szuperjók a képek,és főleg a fotómodell hölgyke. Kép Etetőszékben visitó Petra képem nekem is van,mutassam? Kép egész konyhát lekajált Vilcsi haláli! Kép....csak azért tetszik ennyire,mert nem nekem kellett utána takaritani. Kép

Andi,
képek Kép
tengerészfiú Kép vagy inkább kiskalóz?!?!? Kép

Csucsu,Toffi,
mit varrtok?akarom kérdezni mit szeretnétek varrni?

Angi,
köszi a felajánlást kicsinyités ügyben,ari vagy,de már a tesóm kiokositott. Kép

Nelli,
nehari,de valószinű figyelmetlen olvasó vagyok.....bennem még nem állt össze a kép teljesen,hogy miért vizsgálgatják a lányodat. drukk,hogy mielőbb minden rendeződjön...veled is.
miért nem tudsz képet felrakni,nincs digigépetek,vagy,mert nem tudod,hogyan kell felrakni? bocsi a hülye kérdésemért,de esetleg azzal lehet segiteni a dolgon,hogy elmész egy talira,lefényképezteted magatokat és a csajszik bemutatják nekünk lányaidat. Kép na milyen ötlet?
most úgy is szerveződik egy tali Tündéréknél. Kép

Klár,
Ancsa szuperédes. és azok a cserkók,nyam-nyam....Kép saját?,mert akkor még irigyebb vagyok. Problémák hess-hess.

Réka,
ne aggódj,nem fogunk elfelejteni. hamarosan én is erre a sorsra jutok,mármint nettelen leszek,ha költözünk. Kép

Ildi,
copfos leányzó tündéri. Kép
többi kép is. Kép

Madgi,
hát én nem is ismerek Zsuszira. Tényleg hihetetlen mennyire kiszőkült. És Zsuzsi nagyon hasonlit a tesód (Gömbölyű) lányára,Lilire. Dettó úgy néz ki most,mint annó Lili a Kaska féle talin.csak ámulok és bámulok. Kép A többiek is nagyott nőttek,de őket megismertem. Kép

Petra tegnap óta azt hiszem most már mondhatom,hogy stabilan közlekedik két lábon a lakásban,de csak a lakában.az udvbaron még ingatag. úgyhogy a lányom két lábón járó emberke lett. soha nem tudtam elképzelni,milyen lesz majd,mikor már ül,mikor majd mászik,mikor majd jár....és tessék, mindenen túl vagyunk már.
Ha éhes mondja,hogy "memme" és rámnéz. ha álmos,elkezd bújni hozzám vagy lehajtja a fejét a párnára.ha le szeretne menni az udvarra,hozza a szandiját vagy az én papucsomat. ha bekakilt,akkor is megjelenik a lábamnál ,idehozva a kondenzcsikot ezzel. (mindig megérzem) Képimádja a kutyákat....mondja nekik,hogy vá-vá. hihetetelen kommunikativ lett mostanában...én meg csak lesek. Kép
legújabb kedvenc elfoglaltsága.....ásványvizes flakonnak rácsavarja és lecsavarja a kupakját.

jaj Momo,
hát a pocis képet még meg se dicsértem. Kép én is szeretnék ilyen édes dundi micimacit.

jó éjt
pussz
Évi és Petra
Évi24

Sziasztok!

Jól beindult mindenkiKép.

Bálint köszöni! (illetve fogja, holnap megyek érte, nyaral)

Angi, Ancsi mikor hogy. Múlthéten, mikor beteg volt, volt 3 rettenetes éjjelünk, már a mi ágyunkban sem volt jó neki, pedig azt csak vész esetén engedem neki. Aztán két közepes éjszaka volt (sok ébredés, de sima cicis visszaalvás), aztán volt 2-3 amikor csak 2-3szor ébredt. Amúgy átlagban a jó éjjelek azok 2-3 ébredősek, este 10 körül alszik el és reggel 9-kor kel végképp. Rossz éjjeleken másfél-két óránként vagy sűrűbben kel. A tuti ébredős időszak az éjfél és 4 közötti, reggel 4-5-től 9-ig egész sokszor egyben alszik (na ja, közte pittyeg a vekker). És piszok éber, ágy nyikordul és megébred rá, reggel mikor kiosonni próbálok...
Haja:azért nincs ám mindig copfban, az elsőnél kb egy két óra múlva el is hagytuk az egyik gumit, ami már nem az első elveszett darab volt. Gyorsan kell megcsinálni és utána elterelni a figyelmét róla, mert ha eszébe jut matatja. Mondjuk tetszik neki, mert nekem és Ilcsinek is van gumi a hajunkban (enyémet szopi közben kiszedi...) szóval akar ő is csatlakozni, csak épp ha nagyon foglalkoztatja, akkor matatja és közben persze kicsúszik. A visszarakás viszont ha hosszas, akkor már nem tetszik neki (szórakoztatni kell közben)

Zsuzsi, tök jó, hogy végre előkerültél, mostanában nagyon nagy a csend felőled! Tessék írni!

Betegeknek jobbulást!!!

Ancsi ma sarazott meg vizezett, sarazásnál gyönyörű volt, lányokkal (nővérem nagylánya is itt van nálunk) volt én gazoltam az epret, aztán egyszerre csak jön oda hozzám. Épp elkezdtem gondolkodni, hogy na most kéne bemenni a fényképezőért, amikor kisasszony közli:"cicc, ciccc" és mászik rám. Na gondolhatjátok, udvaron, nyakig sáros kölköt. Behoztam előbb mosdani, üvöltés, csak utána kapott cicit. Ezekután persze ment volna vissza még a sárba...

Ildi

Ildi
pildi

Beu,
Eltunt a cafat. Kép En nem latom legalabbis. Persze azert olyan hosszu idot nem is tolthetek szemlelodessel, de lehet ra mondani, hogy meggyogyult!
Es Lorinc bibije?
Orrcseppel vigyazzatok, hosszu tavon megarthat! Homeopata mit mondott?

Csucsuka,
Azert igyekszem naponta egyszer vegigragni magam az aznapi adagon, de faradt vagyok ahhoz, hogy mindenre reagaljak. Magamban mindig megteszem! Kép El is szoktam hatarozni, hogy majd holnap irok is, de masnap meg mar csak arra emlekszem, hogy igen, irni akartam, de hogy kinek es mit, arra mar nem! Kép

Nelli,
Itt julius 16-ig van ovi, suli, aztan augusztus 27-ig szunet. Nem sok, de Gyuribol eleg lesz. Most ket napig itthon volt, szegeny anyam mar total kivan! Pedig nekem ilyenek a hetkoznapjaim! Jo, hogy amikor itt vendegeskedik legalabb radobben a valosagra!

En egyelore nem viszem ortopediara a kicsiket. Gyurinak ugy latom rendben a laba, bar csak egyenes talpu cipoket hajlando ujabban felvenni, amiben "pup" van, ahogy o hivja, azt nem! Kép Miki meg valoszinuleg az en labamat orokolte, szerencsetlen, olyan ludtalpas! En annak idejen fem talpbetetet hordtam. Csak az volt a gaz, hogy az oviban mindig forditva vettem fel a cipomet. Valahogy nem tudom elfelejteni, meg mindig emlekszem milyen jo erzes volt! Kép Kép
Az ortopediaval meg egyszeruen nem vagyok joban! Amikor Daninak a combja tort, es rovidebb lett az egyik laba siman magasitott talpu cipot irtak fel neki. Nem valtottam ki. Most egyforma a ket laba, a jarasa tokeletes! A magasitott talp valoszinuleg meggatolta volna abban, hogy a torott hozzanojon az egeszseges labhoz! Ket helyen is ugyanezt mondtak, csak az undok sebesz tiltakozott! Meg egy olyan pokhendi, tenyerbemaszo alakot nem lattam, de igaza volt! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

SziasztokKép

Nagyon csendben kell gépelnem, mert Zsombi észreveszi, aztán lesz nekem nemulassKépKép

Angol írásbelim 92% lett, de eléggé kiakadtam a tanárra. Ahogy haladok előre a tanfolyamokkal, egyre messzebb kerülök a nyelvvizsgától. Az első után 1 év volt, a második után azt mondta, hogy 1 év az upper-intermediate + 1 év a blackbird, tegnap már 1 év az upper + 2 év a blackbird. És jól lecseszett, hogy ha nekem fontos a nyeelvvizsga, miért tanfolyamra járok, miért nem magántanárhoz???
Na hagyjuk...

Kaska
KépekKépKép Az etetőszékest tényleg nem irigylemKép

Zsuzsi
Már éppen hiányolni akartalak, régen voltál erre.
Jobbulást a kispasiknak!!!

Angi
Ahol még segítség is van, úgy könnyűKép
Az még a könnyebb eset, ha nem tudom egy kérdésre a választ. Akkor mi van, ha nem akarok válaszolni???Kép
Szandi biztosan jobban eszik, anyósomnál van, aki képes felváltva nokedlit és sültkrumplit csinálni a két unokájának.

Nelli
Nem lehet, hogy a nemevés rossz szoktatás eredménye? Sógornőm gyereke sem eszik, de azt tudjuk, hogy ők b..ták el (viszont ő tojik magasról az egészre, pedig más baja is van a gyereknek)
LábacskaKép, azért csak járj utána

Zsófi
Én bemehettem Szandival, azért furcsálltam, amit Nelli írt. Én kihagynám az először anya van soron-t, mivel oltás volt (és lesz 1 hónap múlva, akkor mindkét gyerkőcnek)
Szerintem én már addig szabni sem fogok, amíg a focinak nincs végeKép

Andi
Képek nagyon királyakKép Én is úgy mennék ilyen helyre!

Maci_2
Te is előkerültél!Kép Nem is tudtam, hogy elutaztatok...
Képek nagyszemű Roniról?

Beu
Jobbulást Lőrincnek!!! Ez is biztos valami ragaszkodó vírus...

Évi
Varrnék: ágytakarót, barátnémnak függönykötőt, Zsombinak rövidgatyeszokat... és ehhez hasonlókat. Csak neki kellene kezdeniKép
Gratula a járáshozKép

Ildi
Azért csak lefényképezhetted volna nyakig sáros AncsitKépKépKép Úgy szeretem az ilyen képeketKép

Megyek, lebirkózom Zsombit, utána ha minden igaz, megyünk TimiciékhezKép
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Toffi, Én is bemehetek vele mindenhova, csak annyira üvoltott, hogy így próbálták leszerelni, hogy azt ígérték, bemehetek, ha abbahagyja. De nem hagyta abba. Végülis hamar meglett a vizsgálat, csak rossz volt kinn hallani a visítást. Remélem, tanult belőle, és legkozelebb nem ordít ennyire.
A rosszevés biztos rossz szokás, ezt én tudom. Csak az ovi ragaszkodott a kivizsgáláshoz.

Évi, Gratula a két lábon mozgó gyerkozhoz. Most aztán futhatsz utána.

Maci2, Nem, nem gombolyű dolgokról van szó. A majd 7 hónapos lányom mellé most nem hiányzik újabb baba. De remélem, csak a cserkó ártott meg.

Angi, Koszi a cikket, elolvasom. Nagyon aranyos vagy.

Kis betegeknek jobbulást. Pont ilyen szép időben betegek? Ha allergiás a kisgyerek, nem lenne jobb valami megnézni, mire, és speciális orrsparyt, vagy ilyesmit kérni?

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Ahogy sejtettem, nem bírom ki, hogy ne tegyek fel én is a kis egyévesemről is "ilyen voltasat".
Amúgy jól vagyunk, szaladgál, dumálgat, 77 cm, 8,33 kg (kis ropi), és ami számomra nagy szám: mutatja az ujjacskájával, hogy egy éves (persze nyilván nincs tisztában a jelentésével Kép ).

A többi egyéveseknek is nagyon nagyon boldog szülinapot, a betegeknek gyógyulást, a kismamáknak jó pocakosodást!

...és mindenkinek sok sok Kép Kép Kép

Mi asszem maradunk fehérhollók, azért remélem az egyszervoltas linkem volt akinek újdonság volt (Tündér mondta, hogy már vót aki írta korábban. Kép ).

A szülinapot tortával majd vasárnap üljük, remélhetőleg akkor is lesz itt digigép, akkor hozok nektek tortát is ide! Kép
...és akkor a fotók, ha sikerül (kis csalással, mert a másodikon még nincs egészen egy éves Kép ):

ilyen volt (pár percesen)
Kép

ilyen lett (majdnem egy évesen Kép )
Kép

Kicsit nagyok lettek, bocs, még gyakorolnom kell.

dé_

Lányok, Tudnátok nekem ajánlani valami jó oldalt, ahol meg tudom nézni, mit hány hónaposan kezdhetek el adni a babámnak? Még nem találtam olyan igazán jót. Koszi előre is.

Nelli
hnelli

Ildi
pildi

Sziasztok,
olvasgatok, de írni nem igazán győzök + halódott a gép,de már ok.
Most csak dicsekszem Kép Teljesen odavagyok a gyerekeimtől.
Dana időnként tök jól ragozva válaszol, pl. -Látod? -játom, vagy -Kérsz? -kéjek. Azértez tök jó másfél évesen. abigél meg tegnap átfordult Kép
De most már 2 síró babám van, úgyhogy megyek.
Zsuzsó
zsuzso

Lányok, nagyon vigyázzatok, mikor átmentek az úttesten!
Most tudtam meg, hogy egy kolléganőmet múlt héten halálra gázolta egy autó a zebrán! Csak 23 éves volt KépKép Egy kocsi megállt, hogy átengedje őt a zebrán, de a másik sávban jövő kocsi ezt nem vette észre, és elütötte Kép Teljesen a hatása alatt vagyok a történteknek.
Velem is előfordult már, hogy babakocsival várakoztam az átkelésre, a busz megállt, hogy átengedjen, de a másik sávban lévő autó nem állt meg, és ha nem nézek ki a busz mögé...

Bocsi, hogy ezzel rontom a hangulatot, csak azért írtam, hogy tényleg nagyon figyeljetek!

Andi
psandi

Pildi,
Koszike, hogy leirtad nalatok mi van ma kinyomtatom es elolvastatom a ferjemmel(szinte hasonlo zajlik nalunk is), mert szerinte elb*sztam/tunk valamit, ami igaz is, de nem vagyok hajlando a kengyel mellett nevelni a gyereket, mert szerintem meg anelkul is siman kelhet ennyiszer egy rosszabb alvokaju gyerek. Mellesleg probat ajanlottam neki, ma ejszaka nem volt kengyel es lass csudat egy cici 1/24-kor, keles 7-kor, szoval irto nagyot alukaltunk es a ferjem is meg lett gyozve.

Andi,
Hajoskapitanyod nagyon ediKép

Maci2,
Hogy allsz a cukroddal, kell az inzulin?

Hnelli,
Szivesen. Remelem nem veszed hasznatKép

Toffi,
Jajjjj ne ragozzd. Fiam otthon tett fel olyan kerdest ami kicsit nehezen magyarazhato meg az o szintjen. Miert laknak egyutt az en szuleim es miert laknak kulon az Apae, es ugye mi soha nem koltozunk kulon.
AngoltanarKép
Ja igy konnyu hizlalni a lanykatKép

De,
Kepek nagyon aranyosak.

Zsuzsi,
Lemaradtam, anyukad meddig lesz kint. Tudsz igy kicsit pihizni?
Mellesleg nalunk nincs oviszunet, illetve egy het szunet van, meg kifestik, kitakaritjak az ovit es utana kezdodik a kovetkezo ev ujra.

Evi,
Gratula a meno-manonak, tenyleg olyan hihetetlen, hogy egy ev alatt mennyit fejlodnekKép

Beu,
Mi volt az orthopedian, mit mondtak?

Fiamnak megint a gyomrara huzodott a virusos megfazasa, nesze neked hizasKép. Remelem ma talan eszik is valamit.
Bar a huga azert eszik helyette isKép Komolyan a vasszoget is megenneKép

Angi
angela2

Helló Lányok!

Látom pörögtök ezerrel, én is csak nem a gép közelébenKép

Nem szabadkozom volt dógom ezer, meg persze a jóidö, az jóidö azt ki kell használni.

TÜNDÉRTALI!!!!!!!
Remélem mindenkinek elküldtem a helyleírást és a térképet, ha valakinek még nem, és szeretne jelentkezni, az tegye meg mielőbb mert a hét elején megvesszük a husit, meg a zöldséget ilyesmit és jó lenne tudni a final létszámot!

Emailcím(ek) újra: recuska@freemail.hu; tunderek@freestart.hu

Ha kérhetem, üdítőben segítsetek, na meg sütikében, mert ha rajtam múlik édességtől nem híztok egy dekát semKép
Mint már említettem a kaja gulyás lesz bográcsban, remélem ezt az idöjárás is tudomásulveszi. El lehet kint is vonulni, de azért jobban díjaznám, nem kéne az összes elrámolt télicuccot elövarázsolni.Kép
A kezdés 10-11 körül, kinek hogy sikerül ideérnie.
Akkor várok mindenkit szeretettel!:-)
Ja azt akartam mondani, hogy müanyag tányér és evöeszköz lesz, mert nincs annyi tányérom mint amennyien leszünkKép
Akkor az eddig regisztrált kedves pajtások:Kép (mármint aki küldött email-t)

Toffi
Timici
Magdi
Beu
Zsófi
Gombóc
Réka

Akik még emlékeim szerint jelezték hogy jönnének: Momo, Ari, Nelli???
Jöttök?
KÜldjetek mailt!

Na akkor szép sorjában és röviden próbálok képbekerülni:

Magdi, PIldi, Reka, Klar, Momo, Zsuzso, Andy, Kaska, Dé- nagoyn szupik a fotók!Kép
Remélem nem hagytam ki senkit!

KLár!
Nem semmi az a nyamvadt APEH, nekem is meggyűlt már a bajom velük sajna, de persze közel sem ilyen tételbenKép Remélem sikerül rendezni mielöbb!

Toffi!
Gratula a vizsgádhoz!!! A tanár egy s...fej nem??Kép

Beu!
MIt mondtak az ortopédián?

Andi!
HÁt nem semmi a barátnöddel történet!Kép Sajnálom.Kép Egyébként átkelés az úton babakocsival arról én is tudnék mesélniKép Nekem minden alkalommal a 7-esen kell átkelnem gyerekestül, babakocsistúl. MOndanom sem kell az út mellett nincs járda, szóval minden alkalommal (tehát minden nap) kész rémálomKép

Zsuzsi74!
Remélem kicsit ki tudsz kapcsolni egy kis segítséggel! Gondolom rádfér! Nem is hinné senki mi meló van a gyerköc(ök) körül míg meg nem tapasztalja.Kép

Angi!
Ne izgulj a Matyi miatt az étvágytalanság, függhet az időjárástól is. A gatyóiba, meg tegyél gumit, és ne aggódj! Ki fogja nöni!Kép (a gatyákat is Kép)

Norka!
Jobban van Jazi! Hurrá!Kép

Nelli!
Nekem is szokott ilyen tünetem lenni, bár nálam ez csak átmeneti. Szerintem ez még nem kezdödö fekély mert az elég fájdalmas dolog tudomásom szerint.

Maci_2!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. A szúnyogcsípésekkel mi is megjártunk több mint egy hét alatt múltak csak el. A dögök csak a pofiját csípték összeKép

Évi!
Ügyes sétálós Petra!
Dumás Petra!Kép

Na LÁnyok most megyek mert Anyahiány van.
EgyszercsakKép

Bocs, ha valakit kihagytam de ennyire futotta.

Pussz
TÜndér és Bömbölö Ilang
tündér

Ja magunkról csak annyit, hogy hétvégén megjártuk Szegedet, Szabadkát, és Ilang egy szó nélkül viselte a hurcibálást. Egy igazi Tündér voltKép

Nagyon jó volt, ránkfért márKép

Na most megyek mert büdi van, és éppen tépi ki a hajamKép

Pussz

T
tündér

Tunder,
Sajna ezek mar gumirozott gatyok, csak megnyult es fogyott, ergo bovek lettek derekban es csusznakKép

Ugyi IlangKép
Sarga irigy vagyok a tali miattKépKépKép
Jo szorakozast nektek, azert kepeket lathatunk?

Andi,
Ez nagyon szomoruKép

Angi, akinek semmi kedve dolgozni
angela2

Miért van az, hogy Zsombi egy billentyűzetbe való belecsapással el tudja azt tüntetni, amit írtam???Kép. Kezdhetem elölről... és nem is hagy...

Nelli
És az óvoda megelégszik azzal, hogy nem találtak semmit? Én három orvoshoz vittem el Szandit, amikor rekedt volt, mert az óvó nénik nem fogadták el kettő véleményétKép. Akkor osztotta ki őket a párom úgy, hogy azóta is minden klassz.

Szülinapos Virág aranyosKép

Zsuzsó
Gratula a két ügyes leányzóhozKép

Andi
KépKépKép

Angi
Matyinak jobbulást!!!
Tudok ám sokkal érdekesebb témákatKép
Szandi majdnem 28 kiló, aminek én anyira nem örülök...

Tündér
Tali lezsírozva, viszont jön Szandi is, szóval 4-en megyünk
Tanártól eddig sem voltam elájulva, ezután meg pláne nem.

Itt tartottam, amikor Zsombi úgy gondolta, segít nekemKép

Viszont most sem hagy, úgyhogy megyek is.
PusziKép
Toffi + izgő-mozgó Zsombi
toffifee

Maci_2
Írtam Kép-t

Toffi
toffifee

És hol a 888-as?
Toffi
toffifee

Ezt most kaptam Kép

HOGYAN DONTSUK EL KI LEGYEN A HAZASTARSUNK?
Olyan embert kell keresni, aki ugyanazokat a dolgokat szeretni mint mi.
Peldaul ha te szereted a sportot akkor a lanynak ezt szeretni kell, es
hoznia kell mindig a chipset. (Alan, 10 eves)
Igazabol felnott kora elott senki nem donti el kivel akar
osszehazasodni. Isten mindent eldont mar elore, aztan kesobb kiderul
kihez ragasztottak. (Kirsten, 10 eves)

HANY EVESEN KELL MEGHAZASODNI?
23 a legjobb kor, mert addigra mar orok idok ota ismered a masikat.
(Camille, 10 eves)
Nincs a hazassagra alkalmas kor. Bolondnak kell lenni, hogy megnosulj.
(Freddie, 6 eves)

HONNAN TUDJA EGY IDEGEN, HOGY VALAKIK HAZASOK?
Szerintem csak kitalalni lehet, pl ha mindketten ugyanazzal a gyerekkel
orditoznak. (Derrick, 8 eves)

SZERINTED MI KOZOS A SZULEIDBEN?
Egyikuk sem akar tobb gyereket (Lori, 8 eves)

MIT CSINALNAK AZ EMBEREK A RANDEVUN?
A randi azert van, hogy jol erezzuk magunkat, es hogy megismerjuk
egymast. Meg a fiuk is tudnak mondani valamit, ha eleg sokaig
hallgatsz. (Lynette, 8 eves)
Az elso randin csak hazugsagokat mondanak, ettol erdekesebbnek tunnek
es masodszor is talalkozni akarnak. (Martin, 10 eves)

MIT CSINALNAL AZ ELSO RANDIN, HA ROSSZUL SULNE EL?
Hazaszaladnek es halottnak tettetnem magam. Masnap felhivnam az osszes
ujsagot, hogy minden halotti rovatban szerpeljek. (Craig, 9 eves)

MIKOR SZABAD MEGCSOKOLNI VALAKIT?
Ha gazdag. (Pam, 7 eves)
A torveny szerint 18 eves korodig varni kell, ezzel nem packaznek.
(Curt, 7 eves)

HAZASNAK VAGY EGYEDULALLONAK JOBB LENNI?
A lanyoknak jobb egyedulallonak lenni, de a fiuknak nem. A fiuknak kell
valaki aki takarit utanuk. (Anita, 9 eves)

es a legjobb:
HOGY MUKODHET EGY HAZASSAG?
Mondd a felesegednek hogy jol nez ki akkor is, ha ronda, mint egy busz.
(Ricky, 10 eves)

KépKépKép
Toffi
toffifee

Sziasztok,
asszem a legtöbbünk életében előfordult már ilyen időszak, mint most az enyém: az írás ide reménytelen, az "olvasást" inkább "bekukknak" nevezném, néha átfutom, mi van veletek, aztán átfut rajtam, miket kéne írnom, atán már futok is továbbKép
Meg elég nehéz úgy netezni, hogy valaki ül az öledben, és ki-be kapcsolgatja a monitort.
Amúgy jól vagyunk, csak megint horror éjjeleink vannak, viszont a nappali alvás tökjól beállt, ha itthon altatom délután 2-2,5 órát is alszik, és ilyenkor én is vele szunyálok, hogy bírjam az éjszakákat, nem a gép előtt ülök...
Ma mi is voltunk Kevinkopasztáson, kis golyófejű lett, édi nagyon.
Most ennyire futotta,
jó éjt mindenkinek,
pusza
Elli
ellimami

Angi, Használj hozentrógert, nálam az jott be. A lányomra a mai napig csak gumis gatyát tudok adni, és néha hózentrógert.

Írnék tobbet, de most nem tudok.

Jó éjt.

Nelli
hnelli

Myssnia,
Boldog névnapot!Kép

Kriszta, Angi, Évi, Csucsuka, Andi, Dé.
Képek édesekKép Jöhet mégKép

Tündér,
Küldtem mailt.

Gombóc,
AnyósodKép

Toffi,
Akkor most szombaton házasodtok?Kép
Küldtem mailt.
Képek is lesznek majd. Két utazás között nincs időm kicsinyítgetni, feltölteni.
HázasságKépKépKép

A Nestlé pontgyűjtésről, vagyis inkább beküldésről lemaradtunk.
Látom Manó írta, hogy folytatódik. Honnan lehet megtudni hogy mi mennyi pontot ér, és melyik ajándékért mennyi pontot kell gyűjteni? Nincs egy weboldal...?

Kaska,
Örülök, hogy Viola ilyen szépen fejlődik, okosodik (bármit mond is a doki)Kép Roni ugyan már megy, de a testrészei közül csak a pocakját mutatja meg. Szóval minden gyerek másban ügyesebb.

PIldi,
Irigykedem (cicc)KépKép

PsAndi,
KolléganődKép

Angi,
Sajnos kell. Egyenlőre "csak" reggel adom.

Betegeknek jobbulást!

Ronit a játszótéren megkarmolta egy kislány, a bal pofiját. Itthon meg nekiesett a dohányzóasztalnak, a jobb arcát verte be alaposan. Jól fog kinézni a hétvégén. Még a végén a barátaink hívják majd a GYIVIt.

Maci_2
maci_2

Sziasztok!
Ortopédia: nem kell csináltatni cipőt, csak döntött sarkút venni, aztán majd tornáztatni. Csipőjének kattogása semmi komoly, egy ín kattog a csonton.

Zsuzsi!
Annál a homeodokinál végül nem voltunk, de mai egészségtúránkon meglátogattunk egy természetgyógyászt is, aki szerint a karjával nem kell csinálni semmit. Pedig ezért mentünk.

Tündér! Sajnos nem tudunk menni a hétvégénKépKépKépKép Pedig mi még nem is találkoztunk! És olyan gyönyörű az a kert! Jó szórakozást nektek!

Lőrinc még mindig lázas, más baja továbbra sincs.

Sofka! Hogy van Orsi? Marcipán is elkapta?

Toffi! KépKépKép
BEu
beu

Sziasztok,
Egyszeruen en sem tudok jonni. Kép Idonkent beleolvasgatok, de nem tudok mindent elolvasni. Kép Ugyhoyg bocsanat, csak ugy irok emlekezetbol, akinek a hozzaszolasara emlekszem. Kép

Toffi,
Irtad, hoyg Ferjed Vacon volt evfolyamtalalkozon. Amikro talalkoztunk a Margitszigeten, nekem nagyon ismerosnek tuntetek, de arra gondoltam, hoyg biztos csak emlekeztettek valaki(k)re. De most mar megkerdezem, hol vegzett VAcon es mikor a ferjed? NEm lehet, hogy tenyleg "latasbol ismerosok" vagytok? Kép Angol vizsgadhoz meg gratula! KépKépKép

Timici,
mi a baj? Kép

Beu,
dr Leo cipoket eleg olcson arulnak a III. ker-ben, a Florian ter sarkan a cikk-cakk tizemeletes hazak aljaban a Scholl boltban. (HA erdekel. Kép)

Kaska,
Gratula ugyes Violahoz! KépKépKép

PsAndi,
elutott kolleganod. KépKépKép

Zsuzso,
gratu a sokat tudo lanykakhoz! Kép

Tunder,
tovabbra is koszi a meghivast, mi ugy tervezzuk, hoyg megyunk. A suti sutesen meg torom a fejem, de legfeljebb kokuszgolyo lesz a mi sutink. Kép

NAlunk van jo is es rossz hir is vegyesen, ZSOMBI hetfo este ot JAR! KépKépKép Es rogton a nap nagy reszet ketlabon kozlekedve tolti. BAr a lakason kivul a negykezlab a divat vagy anya ujja a kapaszkodo. Kép

A pocakom oriasi, MAszatka ezerrel rugdos. Kép Jovo heten el kene mennem orvoshoz, mert 15-tol megyunk Horvatorszagba, es jo lenne tudni, hoyg minden rendben van-e. Kép

Ami nagyon rossz, hoyg anyosomat gyogyszerrel teljesen kiutottek (persze korhazi elhelyezest az orvos nem biztositott), igy otthon kell ellatnunk. Ket nappal ezelott mar ZSombit, az egyetlen unokajat se ismerte fel. Kép Igy bevasarolunk neki, figyelunk arra, hogy bevegye a gyogyszereit, es hallagtjuk a szomszedok fenyegetozeset (akiket terrorizalgat). Kép CSak tudnam mi lesz, ha nyaralni megyunk. KépKépKép

Pussz,
Gombóc

ui.: A Budakalaszi CORA-ban tok jo kismama furdorucikat arulnak akciosan 2700 FT-ert. Tobbfele fazon van, bikini es hosszu (de ketreszes ez is) fazonu egyarant. Akit esetleg erint...Kép
gombóc

Sziasztok Lányok!

Tündér talira pöttyöktől függően lehet, hogy beneveznénk. Bárányhimlő a csúcson, Kata kedd, Marcipán tegnap óta nyomja.
Viszont úgy tűnik, azért nem haszontalan az anyatej, mert a kicsin kevésbé tűnik brutélisnak. Remélem egy hét múlva is ezt mondom majd. Nyűglődés van, ezért idő sajnos semmi.

De ezt most letudjuk.

sofka a kedvesnővér
sofka

SziasztokKép

Zsombi itt rombol megint ezerrelKép, addig van egy kis időm...

Elli
Ez tényleg csak kis bekukk, de legalább tudjuk, megvagytokKép
Kép Kevinről?

Maci_2
Én is küldtem mailt, a kép nem egy főnyeremény, nem volt idő keresgetni...
Még nem házasodunkKép, jövő szombat sem jó, utána Tündér-tali miatt nem ...KépKépKép
Nestlé weboldalon nem találtam infót, de nekem megvan az újság...

Beu
Nekem is kattog az ín a csontomon (elég rosszul hangzik)
Drukk a láz-elmúláshoz!!!

Gombóc
Enyém Apa a Boronkaiba járt (ha jól tudom Kép) kb. 1990-94-ig (ezt sem tudom Kép). Én nem vagyok váci, még csak környéki sem.
Gratula a járáshoz!Kép
AnyukádKép

Mennem kell, Zsombi szétszereli a szobabiciklit...
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sofka,
hess-hess barihimlo gyorsan! Jobbulast a kis betegeknek! Es egy kis gyogydrukk: KépKépKépKépKépKép

Toffi,
en is oda jartam, 87-91 kozott. Esetleg emlekszik a ferjed arra a tablora, ami egy 2x1.5 m-es tök ász kartyalapot abrazolt? (Ekkora tablot soha senki nem csinalt elotte Kép) Nnnna, azok voltunk mi...Kép

Nekem is mennem kell, pakolok, este megyunk a Balcsira 2 napra. Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Gombóc
MegkérdezemKép

Toffi
toffifee

Gombóc
És jó utatKép
(de béna vagyok maKép)

Toffi