Helló Lányok!
Látom pörögtök ezerrel, én is csak nem a gép közelében
Nem szabadkozom volt dógom ezer, meg persze a jóidö, az jóidö azt ki kell használni.
TÜNDÉRTALI!!!!!!!
Remélem mindenkinek elküldtem a helyleírást és a térképet, ha valakinek még nem, és szeretne jelentkezni, az tegye meg mielőbb mert a hét elején megvesszük a husit, meg a zöldséget ilyesmit és jó lenne tudni a final létszámot!
Emailcím(ek) újra:
recuska@freemail.hu;
tunderek@freestart.hu Ha kérhetem, üdítőben segítsetek, na meg sütikében, mert ha rajtam múlik édességtől nem híztok egy dekát sem
Mint már említettem a kaja gulyás lesz bográcsban, remélem ezt az idöjárás is tudomásulveszi. El lehet kint is vonulni, de azért jobban díjaznám, nem kéne az összes elrámolt télicuccot elövarázsolni.
A kezdés 10-11 körül, kinek hogy sikerül ideérnie.
Akkor várok mindenkit szeretettel!:-)
Ja azt akartam mondani, hogy müanyag tányér és evöeszköz lesz, mert nincs annyi tányérom mint amennyien leszünk
Akkor az eddig regisztrált kedves pajtások:
(mármint aki küldött email-t)
Toffi
Timici
Magdi
Beu
Zsófi
Gombóc
Réka
Akik még emlékeim szerint jelezték hogy jönnének: Momo, Ari, Nelli???
Jöttök?
KÜldjetek mailt!
Na akkor szép sorjában és röviden próbálok képbekerülni:
Magdi, PIldi, Reka, Klar, Momo, Zsuzso, Andy, Kaska, Dé- nagoyn szupik a fotók!
Remélem nem hagytam ki senkit!
KLár!
Nem semmi az a nyamvadt APEH, nekem is meggyűlt már a bajom velük sajna, de persze közel sem ilyen tételben
Remélem sikerül rendezni mielöbb!
Toffi!
Gratula a vizsgádhoz!!! A tanár egy s...fej nem??
Beu!
MIt mondtak az ortopédián?
Andi!
HÁt nem semmi a barátnöddel történet!
Sajnálom.
Egyébként átkelés az úton babakocsival arról én is tudnék mesélni
Nekem minden alkalommal a 7-esen kell átkelnem gyerekestül, babakocsistúl. MOndanom sem kell az út mellett nincs járda, szóval minden alkalommal (tehát minden nap) kész rémálom
Zsuzsi74!
Remélem kicsit ki tudsz kapcsolni egy kis segítséggel! Gondolom rádfér! Nem is hinné senki mi meló van a gyerköc(ök) körül míg meg nem tapasztalja.
Angi!
Ne izgulj a Matyi miatt az étvágytalanság, függhet az időjárástól is. A gatyóiba, meg tegyél gumit, és ne aggódj! Ki fogja nöni!
(a gatyákat is
)
Norka!
Jobban van Jazi! Hurrá!
Nelli!
Nekem is szokott ilyen tünetem lenni, bár nálam ez csak átmeneti. Szerintem ez még nem kezdödö fekély mert az elég fájdalmas dolog tudomásom szerint.
Maci_2!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. A szúnyogcsípésekkel mi is megjártunk több mint egy hét alatt múltak csak el. A dögök csak a pofiját csípték össze
Évi!
Ügyes sétálós Petra!
Dumás Petra!
Na LÁnyok most megyek mert Anyahiány van.
Egyszercsak
Bocs, ha valakit kihagytam de ennyire futotta.
Pussz
TÜndér és Bömbölö Ilang