Hali lányok!
A náthám még tombol
Tegnap volt kint nálunk a doki néni, Dani jól van, de még hallani, hogy szörcsög a tüdejében a váladék. Sterimar+orrszívás, Homeovox homeopátiás bogyesz 3x1 a rekedstágre + Ambroxol szirup 3x1 a nyák feloldására + forró sós vizet kell tenni a szobájába éjszakára, mert az is oldja a nyákos cuccot.
Az uszitól is el vagyunk tiltva a héten, már a múlt alkalommal sem voltunk éppen ezért, de remélem jövõhéten már okés lesz. Egyébként jól van, eleven, láztalan, eszik, játszik.
Ági
szerintem ne nagyon nyomogasd a bcg oltás helyét. Ha kicsit sárgás fehér a hólyag belseje az nem baj, ez uis egy tuberkolotikus váladék, az oltás hatóanyagától. Ha kifakad, akkor kifakad, nem kell vele csinálni nagyon semmit. Daninak is elég nagy volt, néha kicsit váladékozott, de nem csináltam vele különösebben semmit, úszáson sem volt gond, most már egyre húzódik vissza.
A szoli jó lehetett!
De egybõl 20 percre mentél? Én 5 perc alatt is simán leégek benne. 1x vettem 10 alkalmas bérletet, de az elsõ 2 alkalommal 5 perc alatt leégtem és mire leszoliztam a 10 alkalmat uolyan mentõautó színem maradt. Hát ilyen az én bõröm. Biztosan valami kékharisnya lehettem elõzõ életemben valami elõkelõ családban
Köszi a Cora infót, már megnéztem a weboldalt is!
Nekem csak 2 hónapig hullott a hajam, ami terhesség alatt nem hulklot, az egyszerre eltávozott. Most meg úgy nõnek a babahajaim, hogy csak na! Hamarosan elmúlik neked is!
Kataa, Ilke
Lassan mi is kinõjük az IKEA-s kádat, bár ha már majd tudunk önállóan ülni ismét jó lesz pancsizni. Azt még nem tudom, hogy a zuhanykabinban hogyan fürdetjük majd, talán beteszem a kádat és zuhannyal engedem rá a vizet, vagy velem együtt fog zuhanyozni.
Lehet most felelõtlennek tartotok, de én ittam a névnapomkor egy picike kis pezsgõt, kb. 2 korty volt. Dani szerencsére nem dadajozott utána. Én fõleg sörös vagyok, abból is a gabonafélék, de most egy jó kis Baileys-re vágyom már hónapok óta, de majd csak a szoptatós idõszak után.
Kakukkfu
engem is idegesít már ez a sok hó! Ráadásul mi a Városliget sarkán lakunk így még sétálni sem lehet, mert akkor a ligetben a hó, bár mindig letisztítják a járdákat, de a hó csak esik tovább és betemeti. Mi lesz ebbõl ráadásul, ha elkezd olvadni, az meg a másik, amit utálok, mindenhol kosz és latyak
Judy
Dani is ügyesebb meztelenül, mint ruhában. Most már fókában eljut mindenhová, ahová szeretne és felnyomja a fenekét miközben a talpára áll, egyszer majdnem felült egyedül.
Sasha
Dani ugyan nagyon ritkán bukik, de volt, hogy azért bukott, mert még cicire volt téve, a sok tejcsi már nem fért el a pociban. Mi van a fényképezkedéssel azóta?
Zsani
Te hogy dolgozol és mit? Nekem ez a hét laza, mert még a melóhelyen vmit elbarmoltak, így nem tudok bejelentkezni a céghez, majd csak jövõhéten, szóval elég jól bírom
Dani körülöttem szokott lenni, ha meg alszik az jó, mert akkor fogok csak majd igazán haladni. így reggel 9-14-ig kell elérhetõnek lennem, de ez persze nem azt jelenti, hogy ez alatt az idõ alatt mindig gép elõtt kell ülnöm, ha etse csinálok meg valamit, akkor a következõ napom nyugisabb.
Kakukkfü
Szerintem mindenki vigyáz a babájára, hogy ne aluidjon nedves helyen és gyakran takarítja a babás helyeket. Mi kezdettõl fogva hason altatjuk Danit, mivel mádhogy nem volt hajlandó elaludni. Egy szobában van velünk, de nem egy ágyban, nem is szeretnénk ezt így, mert mindenki tud így rendesen pihenni. Galárián alszunk Dani meg alatta, de így is hallom a kis szuszogását. Ha nagyon fezsül a cicid, akkor fejjél le belõle egy kicsit, ne aggódj, ha fel is ébredne a picid, akkor is van még abban a ciciben bõven tej.
Nekem soxor volt olyan, hogy hajnalban fejtem és ahogy abbahagytam Dani más ébredt is fel. aztán megszoptattam és láss csodát úgyanúgy jóllakott, ,mint a teli cicibõl! Így meg lett a mályhûtõbe is tejcsi is.
OFF
Láttátok a TV-ben ezt az agyalágyult Michael JAcksont, hogy kilógatta a gyerekét az erkélyen? Tiszta idióta, teljesen kiakadtam.
na pusz, dani felébredt és anyázni akar
gumicukor és dani