Szijasztok!
Cory! 3 óra hosszan sétálsz? Én egy órát alig birok ki...olyan hideg van!
Szoptatás: én fekve nem tudok szoptatni, mert folyik orrán száján a tej a babának, és minden csupa tej lenne az ágyban, hiába pelenkázom körbe. Szóval én ülve szoktam a TV elött, mindenféle párnákkal körbebástyázva
Zsuzsa! Ez jó 5letnek láccik, föleg, hogy jön a tél, és minusz 10 fokba nem lehet sétálgatni. De ha beöltözteted a babucit, beteszed a lehült szobába, az kb. 10 perc alatt visszamelexik szobahömérsékletre! A visszamelegedés után nem szokott reklamálni a bébi, hogy sok a ruha rajta?
Csukláskor mi mindig egy csepp citromlevet szoktunk adni a babucinak, de szegény olyan h*je képet vág töle 5 percig, söt öklendezni kezd, folyik a nyála, ilyenkor úgy sajnálom! Jó dolog ez a citromléadás?
Vagy van valakinek jobb 5lete csuklás ellen?
Évi
Pocok! Panka mennyi idös?
Most hogy irod ezt az unatkozós dolgot, lehet, hogy igazad van...el is gondolkodtam rajta. Az elöbb is elkezdett sirni a kiságyában, felvettem, akkor elhallgatott, vagyis semmi baja nem volt...tényleg csak unatkozhatott ott magában.
Madarakat én is hajtotattam, pont tegnap, igaz még csinálnom kell párat, de az ötletet innen a Babanetröl meritettem
De most hogy mondod, a pelenkázó fölé is fogok tenni!
Söt a szines zsepiket is kipróbálom, bár most még nem hiszem, hogy le fogja venni öket, de majd eljön az ideje.
Szerintem nem öltöztetted túl a babát, mivel elég hideg van, és csak fexik, nem mozog! Söt ha belegondolok én jobban felöltöztetem
:hosszú ujjú body, hosszú ujjú rugi, zokni, vastag rugi, pici cipöcske, cérna sapi, vastag sapi, kesztyü, orkán zsák, és ezt az egészet beleteszem a babakocsiba tehetö mózeskosárba, ami szintén vastag és bélelt...Ja és erre jön a babakocsi lábzsák.
Akkor ez most sok??? Úristen, lehet, hogy tényleg sok?
Én azért gondoltam, hogy nem sok, mert amikor hazaérünk a sétából, nem szokott izzadt lenni a tarkója, mert ha melege lenne, akkor vizes lenne a haja is, nem?
Akkor engem hogy leszidtak volna!
Kato! A mi gyerekorvosunk is azt javasolta, hogy ne fürdessük minden nap, de ennek ellenére mi is minden nap vizbe vetjük
1. Mert kakil, pisil, hiába törlöm le nedves törlökendövel, szerintem nem árt lemosni vizzel is legalább eccer egy nap a popsiját. Törlökendövel nem biztos hogy 100%-ig le lehet tisztitani a börét a kakitól, pisitöl.
2. Mikor szopizik elöfordul, hogy leizzad a nagy igyekezetbe, ezt sem árt lemosni szerintem.
3. Soxor olyan mohón eszik, hogy a nyakába folyik a tej, hiába teszek elé pelenkát.
Szóval szerintem ezekért fontos a fürdés. A napi rendszerröl nem is beszélve. A babafürdetö pedig pont azért kell a vizbe, hogy a tiszta viztöl ne száradjon ki a böre, a babafürdetöben van hidratáló.
Pont tegnap dicsérte meg a doki, hogy szép a böre
Ja meg arról nem is beszélve, hogy imád fürdeni a babuci és mi is imádjuk fürdetni, ez egy jó családi program is:-)))))))
A körömrágós dolgot nekem is javasolták, de nekem sem volt túl szimpi...plusz fogalmam sincs hogyan kell körmöt rágni, igy én ollóval szoktam levágni a baba körmét, és nagyon könnyen megy, a 10 köröm kb. 30 mp alatt megvan.
Ti hogy oldjátok meg az ebédet? Föztök vagy hordjátok valahonnan?
Szijasztok, Lara