Új privát üzeneted érkezett!

Hogy kell képet fel tenni???[/url][/b]

Babuka

Kép

Kép
babuka08

szóval ha megszülök, én csak gyest kapok, mert nem volt bejelentett melóhelyem, akkor nem kell a tb-t magam után fizetni?
Mert most én is magam után fizetem. :?

Kép
Kép
szilvancska

Na megyek főzni késöbb du.leszek

puszi mindenkinek;)

Babuka

Kép

Kép
babuka08

ahová írsz, lent van egy olyan hogy melléklet feltöltése,tallózás, aztán feltöltés

Kép
Kép
szilvancska

Ja ja nem kell fizetned! De be kell szólnod hogy gyesen vagy mert ők nem tudják....

Babuka

Kép

Kép
babuka08

Azt írja tól nagy a fájl :(Atikámat szerettem volna meg mutatni nektek :P

Babuka

Kép

Kép
babuka08

Babuka! Le kell kicsinyíteni a képet, mert vszeg túl nagy. Már leírtem egyszer aa csajsziknak, hogy én melyik progival és hogyan szoktam, most megpróbálom ezt ide bemásolni:

[quote]N írta:yuszikák! Na megtanítlak Titeket kicsinyíteni, remélem sikerül értelmesen elmagyaráznom.

Töltsétek le az irfan view nevű programot innen, legális:

http://download.cnet.com/IrfanView/3000 ... tag=button[url]

Aztán ha letöltötték és feltelepítettéket, akkor indítsátok el a programot és a kívánt képet nyissátok meeg ezzel a programmal.
Ha bejött a kép, akkor az "Image" menüpont alatt találtok egy olyan lehetőséget, hogy "Resize/resample", de Ctrl+R gyorsbillentyűvel is előhozza a program. Én az ide feltöltendő képeknél úgy szoktam, hogy a jobb oldali oszlopban bejelölöm a legkisebb felbontást 640x480, és még emellé is bejelölöm a kicsit lejjebb lévő "half"-felezőt. És íme kész a kicsike kép, amit már csak másként el kell menteni ( File/ save as ) és máris fel lehet tölteni.

Remélem, sikerül Nektek is!

Úgy tűnik, betette.

Én ma nem főztem, mert vmég volt egy kis hétvégi kajcsi, ami elég volt nekem, Szabikám meg dolgozik, ilyenkor bekap vhol vmit.

Én 28 vagyok. És sehogy sem készülök a húsvétra, legkevésbé ez foglalkoztat most, még annyira sem készülök, hogy ki sem tettem azt az 1-2 asztaldíszt, ami van. Talán érthető, leginkább sztem itthon sem leszek húsvétkor, akkor meg minek. Anyukám is, meg apósom is nagy főző-bajnok, már bevásároltak egy halom sonkát, anyukám már süt is ( azt mondja, legaalább levezeti az idegességét, mármint hogy mikor jön az unoka ), úgyhogy bőven el leszünk látva mindennel, locsolók meg évek óta nem járnak, de be sem engedném őket. :lol:

Kép
ire81

Sziasztok!

Már harmadszorra írok Nektek, vagy Jázmin kelt fel és elszállt amit írtam vagy a biztosíték csapódott le :S

Üdvözöllek babuka a klubban. Huuuuuu jó fiatal vagy :P de mit mondjak, mert én most februárban töltöttem a 22-t :D és nem korhoz kötött persze+fiatalon olyan jó :) sztem.

Megpróbálok mindenkinek írni.

Eszti nagyon sajnálom ami veled történt! Mi is Sanyival vitázunk mostanság, mert neki az a rossz, hogy nem Ő "uralkodik" itthon. Nem szellőztetek a gyerekszobában amikor bent a kicsi...és mindig azon van, hogy nincs levegő....meg, hogy kupi van a konyhában ( pedig mosogatok is és sztem nincs is.) Ő rendmániás és egy gyerek mellett, 6 nap szülés után nem valami jó takarítani, pedig fel is söpiztem+töröltem tegnap a lakást.
Remélem azért helyrejönnek a dolgaitok, mert ott van két csöpp és ez tuti összetart benneteket.
Súly: ne érezd rosszul magad, hogy híztál. Két babát szültél és így is sztem nagyon csini vagy. Szeressen így is+mi lesz akkor 20 év múlva.....érted az emberek változnak külsőleg is meg belsőleg is.

Reni igazad van teljes mértékben, hogy a mai fiatalok nem tartanak ki egymás mellett ami nagyon szomorú :( régebben nem volt ez, hogy rögtön mást keresünk és ha belegondoltok mással is lesznek problémák, azt a másikat is megunjuk.........
Kitartás, tudod én is mennyit vártam a kis csomagomra, de csak eljött az idő. Kitartás nemsokára Esztikével leszel.

Szilvi nekem is megnézték 25-én a magzatvizet, hogy bekakált-e Jázmin, de nem. Az egy amolyan cső(elég hosszú) és valami hosszú pálcika szerűt lehet ide oda húzni vele. Az egész fémből van. Egyáltalán nem fáj.
Nekem is burokrepesztésem volt! Fájás között csinálta a dokim, mert azt mondta nekem így jobb lesz :D köszi :D

Fanni Bazsu nagyon cukker megnéztem IWIW- en :D :D :D

Marcsi nem hisztizik Panka? Már úgy várom a sztorikat :P kis cuki!

Ami FONTOS és írni akartam nektek.
Ma 8-11-ig nagyon nyűgös volt Jázmin, sokat sírt fájt a pocak.
Apum bement a klinikára a zárójelentésért, mert ma adták ki és mondta a csecsemős, hogy nagyon vigyázzunk az evésre (eper, banán, narancs nuku) és én tegnap meg ma ettem egy kevés epret.
Tuti, hogy az eper miatt volt ilyen rosszul, mert az én babám nagyon nyugodt. Olyan mint az óra 3 óránként eszik és alszik ennyi, a hangját ritkán lehet hallani.
A fürcsinál sem sír képzeljétek + amikor szurit kapott akkor sem sírt, de én igen :)
Olyan kis nyugis, innen tudom biztosan az epret. Szóval én azt tanácsolom, hogy ne egyetek. :( :( :( :( :(

Kriszta miért voltál ilyen sokáig a kórházban? Sajnállak, mert én nagyon rosszul voltam bent :S huuuuuuuu a szobatársak :S
Hány ágyasban voltál?
Vendég

Sziasztok!

Ma délután Pankóc is megkapta az oltását és nagyon büszke voltam rá,mert csak egy kicsit sírt!
Remélem,nem lesz lázas tőle,bár a védőnő azt mondta,ettől nem nagyon kéne.

Húsvét:utálom...az utóbbi években mindig inkább dolgoztam,tavaly is.
Most,ha szép idő lesz,majd nagyokat csavargunk Pankával meg Apával. :wink:

Szilvi,ha megindítják,az csak a ti érdeketekben történik és még az is lehet,hogy jobban jársz,mert megúszol egy hosszú-hosszú vajúdást.
De biztos nem lesz szükség ilyesmire,eddig mindenki olyan kis ügyes volt,te se fogod megtörni a sort!!! :lol: :lol: :lol:

Anna,Panka egyáltalán nem hisztis...éjszaka néha nehéz vele a pukik miatt,de csak ennyi... :roll:

piki

Sziasztok!
Jó sokat írtok! :) Régi szép idők mikor még nekem is volt időm, vagy két szabad kezem... :lol: :lol:

Anna, pedig már azt hittem, hogy lehet epret enni.. nekem a gyerekdoki azt mondta hogy mindent lehet amitől nekem nem puffad a hasam. Azt mondta nyugodtan egyek narancsot is, meg kiwit is, de azért még nem mertem..

Babuka, köszi! Én is gratulálok neked a babákhoz! Én már az 5. héten elmentem nődokihoz, aztán a 7.-en ha jól emlékszem.. de én is bántam, hogy már az 5-en elmentem, mert akkor még nem volt szívhang...

Kismamák, szerintem ne féljetek annyira a császártól, ha már ott lesztek úgyis az számít majd, hogy a babával minden rendben legyen.. van ezzel kapcsolatban egy történetem, az előbb le is írtam, de inkább kitöröltem. Nem akarom, hogy feleslegesen aggódjatok.. A lényeg, hogy sokkal jobb egy császár, mint hogy bármi baja legyen a babónak..

Eszti, hát csatlakozom Marcsihoz.. inkább én sem írnék a pároddal kapcsolatban semmit. Biztos nehéz időszak amin keresztül mész, remélem ha így, ha úgy minél hamarabb átvészeled a lányokkal..

Találka, nekem (gondolom) úgyis be kell mennem pestre, szóval szinte teljesen mindegy hogy hová.. Ha van valami park a környéken ahol laktok.. ? Vagy a városliget, Margit sziget vagy a Szent István park a 13. kerületben??

Marcsi, Panka aztán jól belehúzott a növésbe! :)
De lassan mi is kihízzuk az 1-es pelusokat!! :D :D 4100g-nál járunk, igaz teli pocakkal.. de hát ez így is 700g kevesebb mint három hét alatt :D Azt mondta a párom, hogy olyan a tejem is mint én... biztos azért hízik ennyire :D kedves.. :D
Vendég

Marcsi, megelőztél :)
Nem hiszem, hogy van hisztis, meg nem hisztis... meg jó, meg rossz baba.. ilyen picin még nem tudnak ilyeneket..

A Húsvét minket sem izgat.. nem készülünk rá egyáltalán, de nem is tudom mit kell arra készülni :D Jön az úgy is nem??

Ebéd, nálunk ma rizibizi volt brokkolis, sajtszószos sült hallal.. Dávid főzte :D :D
Vendég

Sziasztok!

Találka, ha lehet Szegeden legyen :D :D :D az olyan jó lenne :P

Félreértés ne essék én nem bántásnak szántam a hisztis dolgot, csak olyan aranyos amikor Marcsi ír a kicsi Pankáról, hogy feszeng...meg nem akar aludni meg kézben szeret...tipikus kiscsajszi :) szóval ezt nem rossz szándékból írtam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Az én lányom csak alszik és alszik. Felkeltettem 21-kor a fürdetésre, de a fürdetést is végig aludta :D nem semmi kiscsaj. Utána szopizott egyet, büfi és már durmol is. Nincs sok baj vele hála az égnek :)

Holnap viszem Jázmint a sebészetre, remélem gyors behívnak bennünket, mert nagyon rossz lenne várakozni sokat :S tudjátok csípőficamos és ki kell vizsgáltatnom!!!!

Ma sétáltunk egyet a párommal olyan jól esett :) addig mamázott és tatázott Jázmin, persze végig aludta a dolgot :P
Vendég

Eszti fanny ! Köszönöm igyekszünk meggyógyulni idáig nem sok sikerrel. A doki kiirta hogy szerdán mehet oviba még mindig köhög folyik az orra .bevittem szerdán a csoport teljes létszáma 30 gyerek ebből volt bent 14 ebből kapásból láttam vagy 8 gyereket akinek folyt az orra köhögött .na úgy döntöttem nem hagyom bent ugyis tavaszi szünet van mától nem hiányzik hogy még betegebb legyen.
Sajna a pici orra is folyik szegény ugy turtyizik mikor szopizik :cry:

Babuka! gratulálok és boldog babavárást kivánok nektek. :D

Piki ! Már 2 hónaposak vagytok hogy rohan az idő,milyen jó hogy nem sírt az oltás miatt panka baba remélem nem lett lázas ?
Gréti nagyon sírt az oltás útán még este 11-kor is nyugtatgatni kellett de nem lett lázas .Most éppen beszélget kacarászik de lassan megunja.Majd megyünk le sétálni egy kicsit.

Jó sokat irtatok de jó tudni mindenki jól van és megosztjátok az élményeket .

Hát igen a baba érkezése néha felborzolja a kedélyeket és alkalmazkodni kell .Nálunk is voltak emiatt összezörenések mikor a kisfiam született aztán volt hogy azt mondtam elég nem csinálom tovább de megbeszéltük aztán együtt vagyunk.
Kitartás .nem osztom az észt mindenki maga tudja milyen aki benne van
megyek mert gréti megunta a beszélgetést

Sziasztok

KépKép
manojoco

Manojoco jobbulást nektek :) Jobb is, hogy nem hagytad bent az oviban. Sajnos ez egy ilyen dolog. Keresztfiam is állandóan beteg. Egy hónapban minimum egy hetet betegeskedik, Ő 4 éves. Sajnálom, hogy ilyen a közösség, de lehet, hogy így lesz jó, mert erősödik az immunrendszer.

Mi délután megyünk a sebészetre Jázminnal, nem tudom mennyit kell várni, állítólag sokat :S egy hetes kisbabával ez elég gáz. Remélem beengednek hamarabb, mert ott 6 hetes babák vannak a kontrollra mennek nem ilyen kis csöppek azért.
Majd írom mi volt.

Szilvi, Reni egyben még?

A többieknek jó babázást :P
Vendég

Hát,Reni már nincs egyben... :lol: :lol: :lol:

Pár perce írt smst:
"Móra Esztike vagyok,10:10kor meghozott a gólya,méreteim alapján
(3520g,58cm)körbeér a pólya,1 boldog Anya és egy büszke Apa ennek a megmondhatója! :lol: "

Ezúton is nagy-nagy gratuláció és sok-sok boldogságot,örömöt,egészséget és egyáltalán mindenből a legeslegjobbat az egész családnak!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Megvan hát az utolsó előtti topikos bébi...Szilvi,most már csak a te smsed várom!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

piki

NAGY-NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jaj, de jó ilyen híreket olvasni!!!!!
Vágülis négy napot késett, mint amit Reni kért??? :lol: :lol: :lol:

Babuka, jó kis fiatalos csapat jött itt össze!!! :lol: :lol: :lol: Azt hiszem majdnem fele-fele az arány! Én már az "öregek" táborábe tartozom a szintén 28 évemmel. De így mi is visszafiatalodhatunk! Majd 10év múlva fogunk rátok irigykedni, mikor mi már 40körül leszünk, ti meg még csak 30körül... :lol: :lol: :lol:
Abban maximálisan egyetértünk, hogy ki mikor érett az anyaságra ez nem életkor kérdése. Hugom is mindig korán akart szülni (hál'Istennek még nem szült, mert nincs állandó kapcsolata... :lol: ), én meg mindig 25körül...Na majdnem bejött. Bibut még épphogy 26évesen szültem. :lol:

Manojoco, jó is ez a tavszi idő, mi? Mindenki beteg lesz! Jól tetted, hogy nem hagytad ott!!! Remélem tavaszi szünet után nálatok is minden visszatér a régi kerékvágásba!!! :lol:

Marcsi, sztem sincs baba-hiszti...az csak majd 10hósan, 1évesen jön el...és egyre durvább lesz... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én már csak tudom... :roll: :roll: :roll: :roll: De Anyum szerint visszakapom mindazt, amit vele tettem anno... :lol: Kedves, mi? Szte ugyanilyen voltam, dettó... :lol: :lol: :lol: Hát jó tudni, hogy rám hasonlít!

Anna, drukk!!!!!Remélem mninden rendben lesz Jázmin-babával!!!
Nekem bátyómék Szegeden laknak, ha arr járunk velem talihatsz... :lol: :lol: :lol: :lol: De még sose látogattuk ott meg őket.. :lol: :lol: :lol:
ja, és irigykedem a nyugiért. Nálunk ostanában kinyikt a csipája!!! Egyre élénkebb és követeli a hordozást, popó ringást... :roll: KIRÁLY!!! Szóval megy a táskába.., :lol: Ja, mert csak ébn vagyok a jó neki, senki más, ami nagyon megható, csak ugye mostanában Bibu is Anyás lett...

Amúgy hullák vagyunk, Bibu 1kor kelt és végig bömbizte az éjszaka következő felét. Azt hiszem lent a maradék 4foga jön (mert hátul a rágók már kint vannak ) és ez kicsit kiborítja. Majd fél 6kor beájult, de 20perc múlva Lillus kelt (mert Ő meg végig aludta az éjszakát, persze!!! ) és mire őt is megetettem és bekómált ismét addigra Bibu kelt!!!!!
Most fogom inni a 2. kv-ét, de sztem esélytelen, hogy hat... Ja és tegnap 11kor fekütem le. Most ledölhetnék, de mostanában max 1 órát szundít és ha megint csak 10percet tudok szundizni, akkor kiborulok, mert csak rosszabb....
Ja, és még csak a másik (kénylemesebb pozíciós) oldalamra se fordulhattam, mert sírt, hogy nem lát.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nekem, tali mindenhol jó, illetve minden messze van, mindegy... :lol: :lol: :lol: :lol:

Fanni, néztem a képeket!!!Annyira cukkancs!!! Marcsival veszekedni fogunk, hogy kinek udvaroljon! :wink:
De várjuk még a többi pasit is (Hallod Szilvi? Húzz bele!! :lol: :lol: :lol: )

Na megyek megiszom a kávét, meg beszedem a MagneB6-ot, hátha hat... :D

Ja, Fanni, nekem nem ettől van nagyobb étvágyam, terhesen sem volt... :lol: A tegnapi kajám konkrétan sült csirkecomb volt, rizi-bizivel 1kor és du.3kor egy kávé... :lol: :lol: :lol: Időnként elfelejtrem, hogy ez kimaradt...Pedig egész nap etetek!!! :lol: :lol:
Vendég

Ja! Babuka én 11 vagy 12 hetesen voltam először, mert mire feltünt, hogy vmi kimaradt (mensi), addigra már 8hetes voltam, utána meg a dokibácsim nyaralt... :lol:

AAAAAAAAAAAAAAAAA! Tegnap is elfelejtettem fölhívni!!!!Ma meg már nincs!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ennyire nem lehet hülye?!
jaj, így nem lesz idpontom 20-ra!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

NAGYON GRATULÁLOK RENINEK. SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK ESZTIKÉHEZ.

Remélem minden jól ment és hamar hallunk felőletek!

Én is jó hírrel szolgálhatok! Jázminnak nincs csípőficama, minden rendben van. Nem tudom miért kellett ijesztgetni.

Látom mindenki fáradt. Hát én még bírom. Én a férjemen vagyok kiakadva, de nagyon. Még nem vett ki szabit, mert ugye szezon van és sajnos nem tud kivenni és este 18-ig dolgozik reggeltől. Ez így rendben is van!!! Még jó, hogy apa segít, mert nyugdíjas, anya meg melózik és nem is tudna, szóval van egy kis segítségem legalább a kaja részen.
Apósomék még meg sem nézték a gyereket, sőt a rokonságából senki, de nem is hiányzik, hanem amin kiakadtam, hogy apósom szombatra elhívta a férjem melózni. Bazzzz milyen dolog már. Egész héten nincs itthon és még el is csalja a férjem, hogy ne legyen itthon, ez a hülye meg megy. Na, ha hazajön én nem is tudom mit csinálok vele :D azért kicsit szarul esik, hogy itt a kiscsaj és sosincs itthon és csak dirigál, hogy itt nincs rend, ott nincs rend.........szóval én ezért vagyok kész.
Nekem senki nem segít csak a szüleim és elég gáz azért, hogy az Ő rokonsága ennyire leszarja a dolgokat!!! Szóval azért ez így nem menet tovább!!!! Ti ezen nem akadnátok ki? Vagy csak én....na mindegy, csak az bánt, hogy itt az elején azért legalább hétvégén maradhatna itthon és csodálom, hogy apósom is húzza, minthogy inkább azt mondaná, hogy maradjon itthon.
Vendég

csak félkezesen vagyok, szóval nem írok sokat..

Reninek gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! Alig várom, hogy gyere és elmeséld a részleteket!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna, még jó hogy apukád tud segíteni..

Eszti, remélem a ma éjszakád jobb lesz!!! nálunk egy rossz után, jó szokott jönni.. uhh, akkor ma rossz jön?? :?

Szilvi, húzz bele!!!!

Na! apa kivette a kezemből Bazsut :) és letette.. én inkább magamon tartom, minthogy sírjon és aztán újra felvegyem és újra.. inkább magamon felejtem.. :lol:

Ma mi is sétáltunk egy nagyot! Tegnap megjött a babakocsi, így ma először már azzal mentünk. Dávid utánam küldte a kutyát is.. gondolhatjátok.. fél kézzel a babakocsi ment össze vissza, a kutya tekeredett a babakocsi felé.. Bazsu üvöltött.. a szél a zebrán elfújta a takaróját.. egy idióta közben faggat, hogy milyen fajta a kutya.. hová való, meg hogy milyen fiatal.. mondom ja, 12 éves.. erre ő, hogy ja csak azért gondolta, mert így össze vissza megy... nem szokott pórázon közlekedni....mindenhol rohadt macskakő vagy lépcső.. össze vissza kerültem, mire lesétáltunk a belvárosba.. visszafelé már jött velünk a nővérem, ő fogta a kutyát, meg tolta a babakocsit :lol: :lol: Bazsu meg a kezemben... :D
Hát leizzadtam mire hazaértünk.. legközelebb a kutya marad otthon, vagy babaerszénnyel megyünk.. de azért jó volt, végre kimozdulni :D :D
Vendég

Sziasztok
Én még mindig egyben. :(
A ctg jó volt, a magzatvíz tiszta, holnap reggel 9:45-re megint ctg, szombaton megint vízvizsgálat.

Reni nagyon nagy gratula!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok Nektek! :D:D:D
Ez így nem ér, én voltam mára kiírva. :(
Már csak én maradtam... :cry: hát most én depizek be :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ma ilyen barna trutyi jött belőlem, nem tudom mi ez, nyákdugó vagy azért van mert a doki megvizsgált? :oops: :oops:

Hát Reni jól beelőztél!:D:D:D:D

Anna mért kell mennetek a sebészetre? :shock:

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!

Szilvi lehet, hogy azért van, mert megvizsgált a doki, én is véreztem utána, vagy a nyákdugó ment el. :P
Sokat segítettem mi :D

Lehet már este babázol :):):):)

Kép
Vendég

Sziasztok csajok!!!!!!!!!!!!!!

Óriási gratula Reninek!!!!!!!!!!:)

Szilvancska te is lassan lassan jössz a képekkel és a beszámolóval :)
Olyan jó ilyeneket olvasni (L) :)

Nektek mikor kezdett el nőni a pocitok?
Jó éjszakát nektek és a pici babátoknak is!Puszi

Rakok fel a kis szerelmemről egy képet :)

Babuka

Kép

Kép
babuka08

A fájl típusa nem megfelelő pedig le kicsinyítetem a képet :S

Babuka

Kép

Kép
babuka08

Sziasztok

Még mindig semmi. :?

Köszi Anna a segítséget :D a nyákdugó volt, mert ma reggel akkora darabka jött, uhhhhh........ :oops: :oops: :oops: A múltkor mikor megvizsgált semmi nem jött, azért gondolom h ez a dugesz, persze Balázs rögtön szaladt az anyjához... Jól össze is vesztünk ez miatt, mi köze az anyjának meg úgy egyáltalán akárkinek is h belőlem épp mi jön ki?!?! :shock: :evil: :evil: :evil: Vagy csak én fogom fel hülyén? Mert ha én elmondom vkinek az ok, de Bazsának minek kell "szétkürtölnie", igazából amúgy rá sem tartozna, most attól h neki elmondom, nem kell rögtön kikiabálni. Ennyi erővel kiplakátolhatnám a környéket, h elment a nyákdugóm. Kivagyok, komolyan!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
És akkor az anyja is jön a szokásos hülye kérdéseivel, h mi van már, Barnus jól viselkedik, mit mondott a doki, mikor megyünk legközelebb és mikorra, meg ilyenek,mikor elmondjuk neki egy nap kb 6x h most már mindennap menni kell, de olyan mintha fel sem fogná, most már nagyon idegesítő :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
De Balázsnak ezeket hiába mondom/mondanám, még ő van felháborodva :shock:
Amúgy az sem érdekel, ha ezt elolvassa, mert néha bekukkant szerintem. :x

Bocsi a panaszkodásért :cry: :cry:

Anna ari az új vonalzód :D:D:D

Babuka köszi az infót. :D
Nekem kb 4 és fél hónaposan kezdett el látszani a hasam, jó mondjuk mindig is volt. :lol: Most 121 cm körbe :lol: :lol: :lol:

Már várom Renit a beszámolóval és a képekkel. :lol: :lol: :lol: :lol:

Én lettem a sereghajtó, megvártam míg mindenki megszül, aztán jövök én. Nézzük pozitívan a dolgokat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Ma még senki?????????? :( :( :( :( :( :( :(

Kép
Kép
szilvancska

Mi van,még mindenki alszik??? :lol:
Gyanítom,hogy nem... :lol: :lol: :lol:

Panka bébi szenvedett tíztől éjfélig,aztán négytől hatig... :x
Nem mondanám,hogy hú,de kipihent vagyok...
Valószínűleg megint a pocakjával küszködött,mert a kajával a szájában is fel-fel visított-pedig nála ez nem egy megszokott dolog...
Remélem,most már tényleg nem tart soká ez az időszak...mert hulla vagyok...ráadásul majd' a szívem szakad meg érte ilyenkor... :cry:
Az oltás után egyébként nem volt nyűgös,sem sírósabb,mint máskor,tehát igaza volt a védőnőnek.

Kíváncsi vagyok,Reninek hogy telt az első éjszakája Esztikével...jó lenne,ha írna egy smst,mert én magamtól nem akarom zavarni.

Szilvi,mizu? :lol:

Többiek?

Mindenki készül a húsvétra?
Mi tegnap nagytakarítottunk...

piki

Gratulálok Reninek! :D :D :D :D

Szilvi valószínű hogy amiatt van mert megvizsgált a doki .De kitartás várjuk hogy jelentkezz

Anna : Sajnos ez van a közösségben de már viszonylag jobb mikor kezdte az ovit nagyon sokat volt beteg most már nem annyira de azért még elkapja ő is de ez azért van mert sok szülő betegen viszi be agyereket.Múlthéten egy anyuka reggel 6-ra vitte be a gyereket aztán 7 .-kor hívták vigye haza mert bárányhímlős.
Azért ez már nem semmi. :twisted:

Eszti én is nagyon remélem hogy kedden már nem lesz bent beteg gyerek .

fany akkor megvolt a napi élményed a sétálással?És még érdeklődő is volt.Gondolom jó mérges voltál .
Hát néha mire én is eltudok indulni 2 gyerekkel .Nincs babakocsi tároló a lépcsőházban vagyis volt de a takaritó nő fia lakik ott.Igy marad a lakásban tartom .Igaz az elsőn lakunk de elég lecipelni főleg hogy császáros voltam nagyon gáz.
Fél kézzel irok másik kezemmel tologatóm a babakocsit már 8-kor furással ébresztettek minket :twisted: :twisted: :twisted:
Igy most gyors olvaslak benneteket .
Lassan megyek mert ma jönnek a nővéremék vidékről vendégségbe és még sütni akarok tortát meg valami második fogást .

Babuka! Kicsinyités után mikor bezárod az ablakot felajánlja hogy átméretezés igen vagy nem .én ugy jártam nem fogadtam el és emiatt nem tudtam feltölteni hiába le kicsinyitettem .
Jobb egérgomb társitás paint utána fent kép -nyújtás döntés 30% le okézod és mikor bezárod az ablakot akkor elfogadod az átméretezést és utána töltöd fel a képet
Én ezt használom

Sziasztok

KépKép
manojoco

Igen :D

Hát nekem most semmihez sincs kedvem, én nem készülök semmire, Barnin kívül :P :lol:

Szegény Panka, adj egy gyógyító puszit ilyenkor neki a nevünkben is, és bizti elmúlik a pocakfájás :D:D

Kép
Kép
szilvancska

Szilvi,ez tényleg sz@r...nem csoda,ha ideges vagy...
Én lehet,hogy már jól összevesztem volna az egész családdal... :lol:
Szerencsére te jobban bírod! :lol: Vagy nem? :wink:

piki

Igen, olvastam, jól elvoltatok :D:D:D:D

Hát még bírom, egyenlőre csak nyelek, aztán ha kibukom, úgyis csóri Bazsán csattan... :?

Kép
Kép
szilvancska

megyek ágyneműt húzok, meg összepakolok kicsit,mert van egy olyan érzésem, hogy ma vagy holnap megszülök, (aztán lehet semmi nem lesz belőle), de ha ezeket Balázsra bíznám...:S megcsinálná de úgysem ahogy én akarom :lol:
Meg inkább be se nyúljon a szekrénybe, mert ahogy ő kivenné a ruhákat/ágyneműt :x csak kihúzza, persze mindig az kell neki ami legalul van, a többi meg csak eldől, és úgy hagyja, engem meg ez irritál :lol: :lol: :lol: :lol:

na később még jövök

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak még reggel visszafeküdtem aludni :D

Monojoco, áá nem voltam mérges :) ennyivel azért nem lehet kihozni a sodromból, inkább örültem hogy végre csavaroghatok+ meg inkább vicces volt a szitu... :D

Szilvi, erre én is pipa lennék.. ha ilyeneket elmondana az anyukájának. Nem csodálom ha mérges vagy! Ehhez tényleg semmi köze senkinek.

Marcsi, sztem írj nyugodtan Reninek!! Majd fogd rám, hogy én voltam kíváncsi :lol: :lol:

Nekem is kb a 4. hónapban kezdett látszódni..

Megyek, felébredt Bazsuci:)
Vendég

Manojoco, tortát?! Aztaaaa!!!! Nem semmi vagy!!! :lol: Nálam a sajtos és a 15perces mikrós-túrós sikerült eddig.... :lol: :lol: :lol:
Bárányhimlősen?! :evil: :evil: :evil: A sok parasztot!!!!!Hihetelen!!!!Mi ősztől tervezünk Bibunak bölcsit, de akkor lehet mégis a magánba megy (tudom, hogy nem mehet államiba, csak van ahol beveszik fizetősre-főleg, hogy Ő nem menne minden nap- de így nem bizti, hogy akarom...)

Marcsi! kezet foghatunk!!!!! :lol: Sajna... :? Nálunk 10-hajnal 1ig nyomta, ugyanúgy, mint nektek...pedig semmit nem ettem tegnap szinte ill. semmi olyat....Én végig zokogtam az estét és megmondtam Apának, hogy hozzon tápszert (először azt hittük éhes, mert csak a cicin vol :? jó, mire letettem előről kezdte, a mellem kivan... :evil: )....Nekem ez nem megy...Nagyon kivoltam, hogy tegnap is csak 2órát aludtam (bibu miatt)...Persze Bibu meg mikor máskor kell ismét normálisan????Hát ma!!!! :evil: :evil: :evil: fél8kor ébredt!!!! Nem baj, mert Lillus 1után bekómált (addigra már a fagyasztóból előszedtem a lefagyasztott tejet, de az sem kellett neki...) és reggel 9-ig nyomta...Na nem csodálom....
Most meg a változatosságért Bibu nem alszik du. Majd fog,mikor indulnánk bevásárolni... :evil:
Nagytakarítás?????Hihi!!!Blööööö!!!Talán holnap!!!

Ja! Kibékültünk! Kapok takarítónőt... :lol: Mindent megígért! Persze szerinte velem van a baj, mert nem bírom elviselni, hogy híztam 30kg-ot (Nem tudom neki hogy menne, ha nap, mint nap mindenki erre emlékeztetné, hogy "jaj, de csinos voltál régen!") és velem van a gond, mert elutasítom... :shock: Vmennyi van benne, na de most konkrétan nem ez vokt a baj....ÁÁÁÁÁÁ! Ffiak!!! Na, mindegy! Ez az utsó esélyünk, ha ez sem megy, akkor annyi...Nem akarjuk (egyetértettünk ebben!) tovább húzni.

Szilvi! No, igen...a család!!!! Nálunk dettó ez ment!!!! De én már lassan immunis vagyok ilyenekre...Na most kivételesen nem Anyósomra gondolok... :lol: de nekem a 2. Ez már annyira most nem volt izgi senkinek!!!
Talán Anyám volt egyedül rágerjedve a témára...Na Őt az utsó hetekben úgy hívtam, hogy "nem szülök, csak...azt akartam mondani.." :lol: :lol: :lol:
Kitartás!!!! Olyan jó ez a vége utólag nézve... :lol: Én is ilyen antiszoc voltam... :lol: :lol: :lol: Mindenkit kiosztottam :lol: :lol: :lol: És az a legjobb, hogy senki nem mert visszaszólni... :lol: :lol: Na, most bizti kapnám az ívet én is. :lol: :shock:

Babuka, nekem a másodikkal már kb. 3hónaposan volt pocim, majd 4hónaposan már 6hónaposnak néztek és kb. az utsó két hónap néztem ki annyinak, mint amekkora voltam igaziból... :lol: :lol: :lol:

Na megyek, föladtam a nagyregényt olvasni... :lol: :lol: :lol:

SZILVI DRUKKKK!!!!Majd visszanézek miattad!!!! :lol:
Vendég

Eszti,a lányaink nagyon egy húron pendülnek! :lol: :lol: :lol:
Örülök,hogy kibékültetek-remélem,működni fog a kapcsolatotok!
Én mindenesetre drukkolok nagyon! :lol:
Kapsz takarítónőt??? :lol: Tök jó,főleg,ha találsz egy normálisat! :)

Nálunk tegnap Apa leszedte a függönyöket,kimosta,kivasalta(!!!)és vissza is tette,ráadásul beállt port törölgetni! :lol: :lol: :lol:
Na,remélem,irigykedik mindenki! :lol: :lol: :lol:

Szilvi,mi a helyzet??? :lol:

piki

Nincs helyzet sajna. :( Na nem baj :D nemsokára

De jó Eszti h kibékültetek, a takarítónőt majd néha kölcsönadhatod! :P :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Szilvi,vigasztaljon a gondolat,hogy Reninek is egyik nap még semmi jele nem volt a szülésnek,másnap meg már babázott! :lol:

Amikor megkaptam az smsét,először azt hittem,te küldted,mert csak az ismeretlen számot láttam... :roll: :lol:

piki

Hulla vagyok...remélem ma alhatok!

Szilvi kitartás, mindjárt vége!!!!
Mami mikor megy hozzátok?.... :lol: Bocsi!!! :lol: :lol: :lol:

Marcsi, de kis rendes!!!!!!!Irigykedünk!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Eszti örülök, hogy kibékültetek és ez a takarítónős dolog :) wow én is akarok :P :)

Marcsi nem lehet, hogy Pankának azért fáj a pocak, mert valami olyat eszel ami nem tetszik neki? Az eperevésemből kiindulva.

Tegnap én is bőgtem. Huuuu eljött az egyik barátnőm és hát szeret beszélni stb...12-17-ig itt volt, de már hulla voltam és huuuuuu nem akartam megsérteni, hogy menjen már, de utaltam, hogy olyan fáradt vagyok majd leragad a szemem...három órát aludtam blablabla.....de semmi. Nem vette a lapot. Amikor elment jött tesóm, és elkezdtem bőgni a fáradtságtól meg az idegtől. 5 perc múlva már jobban is lettem :)
Azért milyen már, hogy valaki beül egy nőhöz aki nemrég szült...pofázni saját magáról...ennek a csajnak ez a baja csak, hogy dumál és dumál...... :S

Szilvi kitartás, lehet már meg is van a kisbabád :) :) nagyon izgulok érted!
Tényleg durva, hogy anyósodhoz rohant a párod. Nagyon idegesítő :S :(

Tegnap szegény Jázmin hányt egy nagyot. 4 órát aludt és annyira kiéhezett, hogy 1 dl és 10 ml szopizott egyszerre. Tesóm felvette és ami jött sugárba a földre :( a büfinél. Utána bealudt rögtön.
Úgy sajnáltam szegénykémet. :(

Feladtam rá a csonti ruhát, olyan cuki volt, majd mutatok képet.

Amit meg akartam kérdezni, ma beadtam neki a K vitamint. Lefejtem egy kis tejet és belecsöpögtettem a kiskanálba. Kinyitotta a száját és beleöntöttem. Nézett nagy szemekkel és egyszer csak rám köpte. Nem tudom ment-e be neki valami vagy sem, most mit csináljak? Nem merek még egyet beadni nehogy túladagoljam. Olyan hülyén van megoldva. Az infacolt sosem köpte ki, úgy meglepődtem :S félek, hogy valami baja lesz, be ne vérezzen vagy valami-e miatt. De régen sem adtak ilyet, csak nem lesz baj.

Kriszta nekem a 6 hónapban kezdett nőni a pocakom. A végére volt 94 cm átmérőjű. Nekem nagyon kicsi hasam volt, mindenki csodálkozott, hogy a 9 hónapban vagyok? Az lehetetlen, biztos 4-re gondoltam. Mondtam, hogy nem a 9-dik hónapban :P

Súly: nekem lement a hasam palacsintára. Sztem régen nem voltam ilyen vékony mint most ,pedig eszem is azért. A melleim egy sárgadinnyére hasonlítanak. Szóval felvettem tegnap és az összes gatya, szoknya rámjön, csak egy kicsit szűk csípőbe. Sztem a szülés alatt kicsit szétment.

Eszti sztem ne érezd magad rosszul a bőrödben. Egy kis idő után tuti visszanyered az alakodat.

Na kisregényt írtam.

Reni remélem jól van.

Kép
Vendég

Anna, a Konakiont azért köpi ki már állítólag baromi rossz íze van. Az Infacol meg édes, mint az anyatej.. próbáld meg úgy beadni, hogy több tejet fejsz le, legalább 40-50 milit és abba kevered el és cumisüvegből itatod meg vele mikor nagyon éhes. Nekünk így ment.
Vigantollal nem lesz gond, mert annak semmi íze, azt megkostóltam.

Marcsi, mindezt hogy érted el? Nem semmi! Csak nem Meglepetést olvasol te is? :lol: :lol:
Nálunk ilyen azért biztos nem fordulna elő, bár a párom is nagyon házias, kicsit rendmániás is, így mindig mindent elpakol még utánam is. :D

Eszti, örülök én is hogy kibékültetek. Kell a takarítónő, mert megérdemled!!! :lol: :lol: :lol:

Szilvi, minden reggel kérünk egy vonalat!! A legtöbb szülés éjszaka indul be. :wink:
Vendég

Ja, pocak.. nekem 103cm volt a végére és most is pont annyi háj van rajta mint előtte. Csak egy "kicsit" puhább :?
A linea negrám meg még jobban látszik mint pocakosan :shock:
Vendég

Fanni oksa, de nem lesz sok, ha még egyet beadok neki ma? Lehet várni kellene pár napot, mert gondolom azért nyelt Ő le egy picit. Nem akarok túladagolni, mert írta, hogy sok káros hatása van :(
Vendég

-

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska

Sziasztok

Még semmi. Most jöttünk haza a ctg-ről, minden ok, volt megint magzatvíz vizsgálat, tiszta. Egy ujjnyira vagyok nyitva, kedden megint megnézi a vizet ha addig semmi nem lesz, és szerdán befektet.Majd meglátjuk addig mi lesz. :D:D:D

Anna sajnálom szegény kis Jázmint, remélem most már jobban van. :? :)
Na hát engem is idegesítene, hogy ha beülne hozzánk valaki, épp hogy kijöttem a kórházból. :x Én ezért mondogatom már egy jó ideje mindenkinek, hogy megvárjuk a 6 hetet, nekem ne jöjjön senki "pofázni" (bocsi :oops: ), lesz így is elég gondom, aki nem érti meg azt nagyon sajnálom.

Eszti ne is emlegesd... :? Ha holnapig nem lesz semmi megyünk szülinapozni, hétfőn meg ő jön hozzánk elvileg :shock: :x
De tegnap már szegény Balázst nem hazudok, kb 8x hívta, és elmesélte Balázsnak hogy én majd mit hogy csináljak a gyerekkel, meg hogy ne menjünk ki Balázs haverjához Fótra, mert mi van ha ott jön rám a szülés, hogy jövök be a kórházba, (gondolom úgy ahogy kimentünk, kocsival) :shock: :)
meg amúgy se nagyon üljek autóba, mert Bazsa kirázza belőlem a gyereket (bár úgy lenne :lol: )

Hát igen még mindig haragszom Bazsira a tegnapi miatt, valahogy úgy érzem most, hogy nem tudok úgy megbízni benne, ezért nem is mondok neki mostantól semmi olyat ami nem tartozna rá. Csalódtam benne. :(
Jut eszembe, anyós tegnap még fokozta a dolgot, mert átjött a húga meg a férje délután, és kérdezték h még mindig semmi, mondom nincs semmi, erre anyós: -hát de már reggel jött belőled az az izé! :shock: :shock: :shock:
Gondolhatjátok, azt hittem elájulok :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
szilvancska

Marcsi elküldtem privibe a számom :D

Kép
Kép
szilvancska

Szilvi ez tényleg egyre jobb.. még ő is továbbadja. :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:
De most már lassan túl leszel rajta! Lehet a húsvéti nyuszi meghozza a te Babádat is!! :wink: :D

Anna, nem tudom, lehet hogy az már sok.. de ha kiköpte az előzőt?
Max várj egy hetet akkor már biztos adhatsz neki megint. B megkapta a kórházban is, de a gyerekdoki azt mondta nem baj.. azért a biztonság kedvéért kapja meg otthon is. Két hét különbség volt a kettő között. + Most a védőnő is azt mondta, hogy adjak neki még egyet, mert mondtam, hogy még mindig látok egy kis alvadt vért a köldökénél..

Én is azt mondtam mindenkinek hogy 6 hétig nem jöhet senki. Sajnos komolyan is veszik :D Már néha unom magam egyedül, szinte várom a védőnőt.. :oops: legalább történik valami :lol:
Vendég

Szilvi,bakker,neked aztán van idegrendszered! :lol: :lol: :lol:
Ha az én anyósom ilyen lenne,már kihullott volna a hajam is...vagy kitépem én magamnak... :lol: :evil:

A számokat elmentettem! :lol: :lol: :lol:
Bár most már nincs több ismerősöm,aki szülni készülne. :lol: :lol: :lol:

Konakiont Panka is úgy kapta,hogy mikor hoztuk haza,rákérdeztem,mikor kapott utoljára.A nővér sehol nem találta felírva(!),így kapott még egy ampullát.
Utána itthon olvastam végig alaposabban a zárójelentését és benne volt,hogy előtte 10 nappal... :shock:
Túlélte! :lol: :lol: :lol:
Túladagolni akkor tudnád,ha megitatnád vele mind az 5 ampullát,maximum.Várj pár napot és nyugodtan adhatsz neki megint.

piki

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?