Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Valami van a levegőben!
zalán tegnap este 11 után aludt el! :shock:
Ma is gond volt az elalvással délelőtt is és délután is!Pedig a szeme majd lecsukódott! :roll:

Benianya!
Ja!Így könnyű!Aki ennyi ruhát kap! :lol:
Egyébként a profilomban van még egy csomó kép! :)
Nem olyan nehéz 3 gyerekkel,főleg úgy,hogy én mindíg 3-at szerettem volna(de most már lehet,hogy 4-et :) ) és így voltam berendezkedve! :lol: Ráadásul annak ellenére,hogy Alexal és Zinával tök könnyen estem teherbe,Zalánnal nagyon nehezen! :(
3 évig küzdöttünk érte,3× vetéltem el és 20 hónap gyógyszeres kezelés mellett lettem végül terhes! :lol: Ezért ha nehéz lenne sem bánnám! :wink: Mindent megér! :lol:

Marcy!
Igen Zalán olyan "egyveleg" mindenkiből van benne valami! :lol:
Valóban igyekeztünk úgy választani a neveket,hogy ne legyen túl gyakori!Azt hiszem ez Zinánál sikerült leginkább!Fiú nevekben mindíg nehezen egyeztünk meg a férjemmel! :roll:
Vendég

Gabella!
Huncut a lányod nagyon! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Benianyu,
irigykedem a sok meleg cucc miatt. Bár nekünk is van egy tök jó örökölt kabátunk (mármint Panninak) citromsárga H&Mes, csak mindenki fiúnak nézi benne:)

Vison tolyan dühös vagyok: akartam venni bélelt kantáros nacit Panninak, átmentünk a MOMba a C&A-ba volt egy csomó, tök szépek, de az összes 62-68-as méretben.
Annyira dühös voltam! Egy szem 80-ast találtam, de az meg annyira fiós volt, olyat nem akartam.

meteor

Sziasztok!

Megpróbálok reagálgatni, de bocsi, ha valakit kihagyok.

Colett:
Köszi, hogy fiatalabbnak néztél, ez jól esik. Most ahogy voltunk szombaton a barátnőimmel buliban, oda csaak 21 év felett engednek be bárkit is. Hát voltak ott huszonakárhány évesek, gyerektelenek és most mit mondjak, megállapítottuk, hogy mind a hárman gyerekekkel együtt jobban tartjuk magunkat, mint a kis tinik. Ők valahogy elhagyják magukat, vagy csak a cigi a kezében zavar, vagy ápolatlanság, vagy nem tudom. Vagy csak egyáltalán nincs ízlésük, szedett-vedett rucikban ott rázzák. Én úgy vagyok vele mindig, ha elmegyek valahová, akkor azért hajmosás, beszárítás minimum, kicsit csinosabban felöltözni maximum. Tehát nincs ezenkívül agyonfestés. Lehet, hogy ezért is látom őket idősebbeknek, mert azért a vakolat ott van rajtuk.

Kimike:
Én főzni, meg sütni? :D
Hát ezen jót nevettem. Tiszta kín mindig, hogy mit főzzek. Ez a sütés meg a Gabi muffinja volt és sikert aratott tényleg.
De nem fogjátok elhinni, szombaton "farok"levest főztem. Hát ezen már én is kiakadtam. Marharfarkat és tettem bele velős lábszárcsontot is. Csajok, ha még ettetek finomat... :roll:

Egyébként van egy tuti kókuszos recim, ami mindig jól sikerül és egyáltalán nem bonya. Akit érdekel, lehet licitálni! :D Lényeg, kókuszos a tésztája, rá kávés krém, isteni. Nyami.

Meteor:
Igen, mi rendeltünk a Lenkei féle vitaminokat, felnőttfélét és gyerekfélét is. Azóta ott pihennek a hűtőben. Megértek rá, hogy a kukában végezzék. Azóta senki sem eszi, a Zorán kifejezetten utálja, úgyhogynem is erőltettük.
Én nem a vallás miatt voltam oda érte, csak ajánlották, hogy másnak, sokmindenkinek bevált.

Benia:
Tök jó rucikat örököltél. Hát így tényleg jól jártál. Én még örökölni sem tudok, mert fiú rucijaim vannak, azokat meg gyűjtöm a Tesóm kisfiának. (1 éves)

Gabi:
Tényleg nagylányod van. Legalábbis képen nagyon nagylányos. Vagesz. A muffinod pedig óriási siker volt a hétvégén. A fele adagba tettem mazsolát is.

Úristen, kinek nem írtam még. Visszaolvasok és majd kiderül.
Betegeknek még mindig gyógyulást.

Erika

Kép
viera

Hali.

Most jutottam idáig. Peti már alszik, pedig ma kétszer is aludt napközben. :o
Holnap délelőtt drukkoljatok, megint megyek egy állásinterjúra.

Kimike, ti sem kaptok értesítést a szuri beadásának időpontjáról? Érdekes... Az én kis papíromon annyi van, hogy az oltás helyén bőrpír, duzzanat alakulhat ki, ezen kívül jelentkezhet láz, hányás, hasmenés, nyugtalanság. A védőnőm azt mondta, hogy ez a szuri ugyanaz, mint amit 2-3-4 hósan kapnak, gondolom, ha annál nem volt Milánnak problémája, akkor most sem lesz.

Viera, annyira nem vagytok elkésve a szurival. Nálunk a legelső oltás csúszott több, mint három hetet anno. Akkor nálunk úgy csinálta az orvos, hogy négyhetente oltotta be a többi szérummal. Gondolom, nálatok is az lesz, hogyha megkapja Nono a 15 hósat, hogy utána 12 héttel mentek majd a 18 hósra.
Sajnálom a történteket. Peti is hisztis, de ő kezelhető. A nagyobb dühkitörései inkább házon belülre korlátozódnak, azokat ráhagyom. Mondjuk ő akkor láthatóan vesz levegőt, nála inkább akkor van ilyen "nemveszeklevegőt-sírás", ha valami történik vele, de akkor mindig mondjuk neki, hogy vegyél levegőt, vegyél levegőt, és ennyi. Mondjuk nálunk még ájulás nem volt, de azt észrevettem, hogy lilul a szája ilyenkor.
Kiságyban nálunk nincs semmi egy plüsskutyán és egy plüssbocin kívül. Mondjuk néha már próbálkozott feltenni a lábát a rács tetejére, de ez csak egy-kétszer fordult elő. Hozzáteszem most is, hogy nálunk csak este alszik a saját helyén a törpe, reggel meg kint ébred mellettem általában. Ha meg nem, akkor feláll, nyekereg, és várja, hogy kivegyem.

Amandi, irigyellek, nekem nagyon fáj a torkom. Petin egyelőre nem veszek észre számottevő javulást, nem tudom, mi lesz így. Mondjuk ő köhög, ma reggel is jött fel neki némi váladék. Köptetőt nem adsz? Mert az talán ingerelné pluszban...

Bénianyu, igen, ránk fért, habár én a vacsi előtt kaptam egy minidührohamot, mikor az én drága férjem tizenhatodjára sem tudta ráadni a fiára a pulcsiját... (ti. én meg Peti kimentünk sétálni, míg a vendégek a levest ették, mert egyébként rontom-bontom lett volna a szűk hely miatt)
Hallod, tényleg jó sok rucitok van. Én még mindig nem veszek anorákot (nem vízlepergetős van kettő egyébként), cipővel még várok. Nézelődök a vaterán...tegnap dobtam egy hátast, lemértem, Peti talphossza 14,5 cm! :o Ez már majdnem 24-es méret.

Alziza, de jó, hogy tettél fel képeket! Egyébként vicces, de ha nem látnám és nem írtad volna, hogy a legkisebbed kukis, az avatar kép alapján én is lánynak nézném. Viszont amit nagyban tettél fel...azon kimondottan szívtipró pofija van!

Gab, majd elolvasom a bulis dolgot.
Meske képe szuper, ez a beállás és ez az arckifejezés.

Andy, én remélem, hogy csal a megérzésed, de ha te így gondolod, akkor várj. Aztán úgyis kiderül, ha tévednél...

Na mára ennyi voltam.
Szép estét mindenkinek.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Rövidke helyzetjelentés rólunk:
Dani egyre jobban van, viszont én... egyre rosszabbul!
Ő vasárnap óta nem volt lázas, igaz az orra még folyik, és köhög (de már szaftosan, tehát fel tudja köhögni a sok trutyit).
Én viszont kutyául vagyok! Köhögök, de nekem még nem szakadt fel rendesen, így van, hogy majdnem fulladásig köhögök, aztán tegnap este elkezdett rázni a hideg... Szépen belázasodtam (tehát lassan biztos leszek abban, hogy ebben a hónapban sem jön a gólya hála a betegségünknek). Ráadásul a derekam is úgy fáj, majdnem megőrülök!! Nem tudom mi lehet ez a nyavaja, de mindig este fájdul meg, ahogy fekszek. Sokszor ébredek fel, hogy fordulnom kell, mert fáj mindenem!! MEGŐRÜLÖK!!!!!
Ne haragudjatok, de most nincs erőm visszaolvasni! Majd ha ebéd után leteszem Dani, akkor több időm lesz!

Pussz mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Szió!

Nagyon hideg van! Mi lesz velünk, ha jön a -10 fok??????? Úgy félek tőle!

Ma először láttunk havat, de csak olyan 2 mm volt, és csak az úton látszott egy kicsi.

Kaptam antibiotikumot, a laktanya dokija írta fel nekem az elmondott tünetek alapján. Remélem, hatni fog, mert már nagyon kész vagyok így 10 nap takonykór után.

Köszi a dicseket, Mesi nagyon komoly nő már néha.

Era! Örülök, hogy neked is jól sikerült a muffin! (Nem akarlak megint túllicitálni, de nekem is van egy ilyen kókuszos süti receptem, fehér, kókuszos tészta, rajta krém, csokimáz... Kinga szelet néven fut, de írd be te, nem aratok le mindent előled! :wink: )

Andy! Remélem, Dani helyrejön már végre, mert már olyan régóta írod, hogy lázas! Szegénykém!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meteor! Az emberek már csak ilyen hülyék, Lackónak volt világosbarnás-vajszínű téli rucija sárga sapkával, és a helyes kis pofija miatt ebben a szerkóban folyton lánynak nézték. Ugyanebben a ruhában Mesit meg folyton fiúnak, hiába van rajta rózsaszín nadrág, piros cipő, rózsaszín cumi... Hót mindegy.

Bocsi lányok, ma nem leszek többet, mert még nemhogy nem csináltam semmit, de még ki se találtam, mit kéne főzni. Úgy útálom, hogy az valami hihetetlen!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Sziasztok!
Érdekel valakit? :
Nagypapitól kaptunk 2 bundás cipőt, 21 éa 22-es méretben, de mindkettő kicsi. :( A 21-es barna, a 22-es bézs, nagyon szépek.
Kedvezményesen vette, igaz visszaveszik. Szamos cipő, arrafelé laknak, amerre készítik. Még így is drága, 6000 pénz. Ha érdekel valakit, írjon privit és képet is teszek fel akkor.

Most itt van a hugom, de nem tudok jönni, nagytakarítunk, tapétázunk...brrrr.

Mári

Kép
mári

Mári! Nem tudom, hogy tutira kell-e, de lemérnéd a belső talphosszt?

Remélem, ti jól vagytok!

Gabella

gabella

Sziasztok! Andy, sajnálom. Te nem lehet, hogy azért fáj a derekad, mert ksimama vagy? Csak azért mert én is az elős hetekben f
áztam meg.
Gyógyulj meg minél hamarabb!!!
Én is nagyon taknyos vagyok, de még nem köhögök. Mindjárt levált apa és megyek C itamint venni, abból bedobok naponta 3 ezret, h
átha segit.
Főzés!
Na én most elégeltem meg a mit főzzek görcsölést minden reggel. Múlt héten 3 nap már rendeltem, és apának is annyira bejött, hogy erre hétre már neki is minden napra rendeltem. at e heti kettőnknek, vagyis szerintem még Beninek is jut belőle volt 4 ezer. Aki főz, számolja ki-szerintem megéri. 399 egy kis menü, nekem épp elég, apa nagyot eszik, de az is csak 499. Házhoz jön, nem kell utána mosogatni, meleg étel két féle, szóval meggyőztem magam. Tegnap azért összedobtam Beninek egy jó kis zöldséges rizst kuktában 6 perc alatt. A fagyasztóban meg most bőven van előre megfőzött és kiporciózott pipihusi a kir
lyfinak.

Ráadásul úgy néz ki most 3 hétig be kell segitenem a munkába, minden este 1 óra-hát nem lesze egyszerű, de fürcsire hazaérek.Várom már nagyon, de tuti lefáradok majd.
Szóval most pár hétig biztos nem főzök, aztán majd amikor jön egy újabb hullám nálam, pl. megunom és hazai izekre vágyom, megint főzök. Úgy is jön a kari, akkor tuti csinálunk valamit.

Nálatok mi lesz 3 nap a menü?

végre átaludta beni az éjszakát-itt van a kezemben ezért nincs nagy betú-1kezezek ő meg nézi. áttört a bal 2-es, de még csak üveges pici lukat látok az inyén, bőven fog még ezzel szenvedni. taknyos, köhög, stodalt ma adok utcsóra, 5 nap igy.c vit kap.
megyek orrot szivni-sziasztok

benianya
ákosbenianya

Benianyu!

Nem tudom, hogy mitől fáj a derekam, de én nem bízok abban, hogy így betegen is összejöhetett volna tesóbaba!!
De, legyen úgy, ahogy te írod!! :wink:

Andy

Kép
oriandy

Karácsonyi menü? Jajj!

Töltöttkáposztát tuti főzök. 25-én valószínű anyósékhoz megyünk, 26-án meg anyuéknál ünnepeljük mama 70. szülinapját. Meglepi lesz és mindent rendelünk, nem görcsölünk 20 főre...

Gabella

gabella

Sziasztok!

Most csak egy gyors kukk, mert nem nagyon érek rá, melózok...
Később megpróbálok jönni, jól vagyunk, Julcsika most a nagyszülőknél, engem emészt a hiánya, még szerencse, hogy ezer dolgom van. Kistesó is jól van, voltunk UH-n, szépen fejlődik, a menzi szerinti most már a nagysága(22-23 hét), márc. 23. a szülés várható időpontja.

Juca, nagyon-nagyon drukkolok!!!! És nagyon örülök Nektek!!! :)

Banianyu, megírtam a szerződést, csak az adatokat kell kitöltened, meg a tevékenységeket, de látszik értelemszerűen, hogy mi hiányzik. Viszont jobb lenne, ha mellékletként tudnám csatolni egy mailhez, nem itt küldeném priviben, így küldd el légyszi a mail címedet priviben! Köszi! És bocsi, hogy nem pénteken írtam, csak elég sűrű lett az a napom...

puszi nektek, jövök majd, amint tudok...

KépKép
KépKép
mézgombi

Jaj, lányok!

Vegyes érzelmeim vannak a kari menüvel és a többiekkel kapcsolatban! Ugyanis mi nem leszünk itthon! Már 21.-én elutazunk a szüleimhez, onnan tovább anyósékhoz 25.-én, majd vissza a szüleimhez jan. 2.-án és haza csak jan. 6-án jövünk!!
Szóval se karácsonyfánk nem lesz, sem menüről nem kell gondoskodnom! na jó, persze, anyumnak segítek majd, de az azért más. Kicsit hiányzik a saját fa és kaja, de örülök, hogy a saját kis családomon kívül a szeretteimmel lehetek majd!!
De ez azt is jelenti, hogy nélkülöznötök kell minket több mint 2 hétig!!!!

Andy

Kép
oriandy

Mi is ilyen folyton máshol karácsonyozósak voltunk, de kitaláltuk, hogy elég volt. 97-től 2003-ig ez ment, onnantól eldöntöttük, a karácsony legyen már a mienk! Aki jönni akar, jöjjön, de a gyerekeknek saját karácsonyuk legyen, most ők a kicsik, ide jöjjenek, mi mentünk, amíg a sógornőim voltak kicsik.

Aztán végül csak megyünk most is, de én még rá akarom venni Lacit, hogy a mama szülinapozás legyen csak, mert az csak egy délután, anyósékhoz meg majd 27 és 31 között valamikor elmegyünk. Nem részletezem tovább.

Gabella

gabella

Sziasztok!

Ex!
Köszönöm!

Karácsony:Hú már csak 4 hét!
Nekem csak egy nap kell főznöm,mert egyik nap Anyuéké a másik anyósomé!A sütifelelős az állt. én vagyok!
A menü nagyjából nálam mindíg ugyanaz:borleves,gesztenyés pulyka,vörösboros körte mascarponéval,és mákosguba a gyerekeknek(meg magamnak,mert én nem eszek húst!)

Viszont írok nektek egy jó receptet forralt borra,ami igazából nem bor és gyerekek is ihatják!
1l 100%-os almalé,1l 100%-os szőlőlé(piros).Ezt jól felmelegíteni,forralni nem szabad mert mézet teszünk bele és ha forr zavaros lesz!Fahéjj,szegfűszeg,200ml méz,2 narancs és 1 lime kifacsart leve!
Ennyi!
Vendég

Tudom, milyen érzés ez Gab! Tavaly én is ezt mondtam és volt is saját fánk + vacsi vendégeink is (barátok), és úgy volt, másnap, vagyis 25.-én indulunk útnak, de én nem bírtam a popómon maradni! Már este elindultunk, Hazamentek a vendégeink, elmosogattam, összepakolta és úzsgyi! Ezért írtam, hogy vegyesek az érzések! Szeretném a saját fát + kis családi ünnepet, csak a szülők (Dani nagyszülei) olyan messze laknak, hogy nem megoldható, hogy na, átugrunk hozzájuk aztán irány haza! A tesóméknak ebből a szempontból jobb, mert ők Veszprémben laknak és egyik nap elmennek anyuékhoz, másik nap anyósékhoz, de mégis otthon lehetnek együtt! Na, ebből a szempontból is nagyon rossz a nagy távolság a szülőktől!!
:( :( :(

Kép
oriandy

HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Dani elaludt mesenézés közben!!!!
Íme:
Kép
Kép

Kép
oriandy

Benianyu, egy freemailes címre elküldtem!

Andy, nagyon éééédes ez a kis krapek! :lol:

Meskén szintén jót mosolyogtam, micsoda arcot tud vágni! :lol:

KépKép
KépKép
mézgombi

Andy!
Nagyon édi! :lol:
Vendég

Méz!ÚÚÚ, Te egy angyal vagy, nagyon köszönöm! :P
De, jó, hogy jól vagytok, olyan jó volt megint látni a pocaklakót nem? :D
Megmutattátok már Julcsinak az UH felvételt, hogy ott ficereg a kistesó?

Andy4 Nem semmi lesz akkor nektek a karácsony! Dani teljesen úgy megy majd haza, mintha újraköltöznétek a saját lakásotokba,hisz 2 hét nagy idő náluk.Kiváncsi vagyok mit szól majd, majd ird meg.
Beni mindig úgy örül ha hazajövünk, valósággal birtokba veszi a lakást, szeret megérkezni.
De jó neked, teljes pihi 2 hétig!!!!
Hát igen a távolság miatt megértem a kettős érzésed.
Azért ülj majd be egy netcafféba és gyere, 2 hét nagyon hosszú.Kibirod?
Idén kiderül jön-e kistesó?

És hol fogtok szilveszterezni?

Tényleg csajok ti mentek bulizni?

Mi még Blanka nélkül sem töltöttünk egy szilvesztert sem, nemhogy –Beni nélkül, ugyankkor jó volna táncikálni .

Gab! Én is kikötöttem mikor Blani megszületett, hogy a szenteste a miénk, hárman, aztán Beni óta négyen. Nekem erre szükségem van,magam sem tudom hogy miért. Nem tudnám elképzemni a mikro családi estét máshogy. Aztán jöhetnek és mehetünk, de a szenteste az valahogy nekem kicsiben a legmeghittebb!!!!Ez mondjuk nehéz mert főzni kell, fát disziteni, tök húzós a 24., de megéri!!!!!

Alziza!
Te nem eszel húst? Na, akkot Te vagy az én emberem-kérem szépen a heti menüdet-milyen vega kajcikat csinázol?
Engem ijesztgettek ha nem eszem húst nem lesz tejem. Igy mindkét terhesség és szoptatás alatt visszaszoktam a húsra, de 2 évig tök vega voltam. Sőt mindkét terhesség előtt tisztitókúráztam.

Fú de jó a kari menüd! Kérek szépen részletes recepteket!
Ez a bor is nagyon jó, kipróbálom!Köszi

A lányod 2. osztályos? Nehéz volt a váltás? Nekünk most bébikönnyű az 1., de azt hallom nagyon sokkal nehezebb a 2.
:shock:

benianya
ákosbenianya

Jajj, akartam irni, hogy Mesi nagyon vagány-tiszta szinésznő ez a csaj és tudja is magáról!!!Édes! :lol:

Dani meg egyszerűen zabbantanivaló, ahogy olyan apásan magára teszi a tenyerét, mint a nagypasik.

Te Andy, Beni képtelen mesét nézni.Jó tudod nem vagyunk nagy tévések, vagyis szigorkodunk a gyerkőkkel-nagyon mértékkel és nagyon ellenőrizve mehet a tv-de a teletabit már kipróbáltam-nem nézi.
Viszint a vasárnap esti természetfilmen mindig mutogatja az álatokat, de icereg mocorog, jön megy közben.
Min aludt igy el Dani?

benianya
ákosbenianya

sziasztok!
Gab, annyit méregettem, hogy ennyi idő alatt el is olvashattalak volna benneteket. :)
De így sem sikerült, hurkapálcám nem volt, madzaggal próbálgattam, de ne vedd tutira, 12, ill12,5.

A www.szamoskolyok.hu -n van kép róluk, őszi-téli cipőknél az utolsó a 22-es, a 21-es pedig a középső sorban alulról a 4. Meleete jobra más szögből megint a 22-es van.

Jól vagyunk, bár az éjszakákon sokat sír, nehezen alszik vissza.

Pussz

Mári

Kép
mári

Benianyu!

Dani mindig örül ha hazaérünk, ugyanis mi amolyan nagyutazók vagyunk, tehát nyáron is volt, hogy több mint 1 hetet voltunk távol. Olyan messzire így érdemes utazni. Mert az év közbeni 1-1 hétvége.. Nem jó. Anyósékhoz 3 óra az út, így elég sok idő megy el az együtt tölthető időből, mert persze úgy kell időzíteni, hogy ne túl későn keljünk útra, mert ha Dani elalszik az utóban.... Este nem igen lesz időben elalvás!
De ha hazaérünk, ő is úgy csinál, mint a kis király! Birtokba vesz az egész lakást a játékait, és fel-alá rohangál!
Szilveszter? Anyóséknál, otthon!
Ez lesz már a 3 ilyen szilveszterünk. Először ugye a terhesség, meg egyebek, aztán Dani jelenléte. Apa nem akar menni sehová nélküle! De őszinte legyek? Egyenlőre nekem sem hiányzik a buli! Majd ha hiányozni fog, akkor úgysem fogom hagyni magam és elviszem apát, ha tetszik neki, ha nem! :wink: :lol:
2 hét tényleg hosszú idő és tavaly sem bírtam ki amikor így ünnepek táján nem tudtam rendszeresen jönni! De van megoldás!
veszprémben átmegyek a bátyámélkhoz, onnan tudok majd írni pár sort, anyóséknál meg a sógorom gépéről, bár nem szeretem, mert igen lassú! 10 percet kell várni minden egyes oldal betöltésére, és volt már hogy dühömben inkább nem vártam meg! Ott sajnos nincs semmi Netcafe a közelben, mert ez egy kis falucska amott "az isten hátamögött"! Ezt nem rossz értelemben írom ám! IMÁDOK OTT LENNI!!!!!
Tesóbaba? Hát, elvileg kiderülhet ha jön idén. Mint írtam most nem bízok benne, de még ebből az évből van 1 hónap és ha minden így marad (mármint a ciklusom hossza), akkor újév elött jelenteni tudok majd róla!!!
Az úrfi 1 óra alvás után felébredt, gyorsan megebédeltettem és már alszik is a helyén. Azt hittem nehezebb dolgom lesz, de csak 20 percet kellett mellette pihiznem és már aludt is. Kivi vagyok meddig fog most alukálni!?

Írok privit is!!

Andy

Kép
oriandy

Ja, mese:
A minimaxon van a Ruti. A rút kiskacsa és Én. vagy valami ilyesmi a címe! Nálunk sem volt eddig TV ill. mese! Danit le sem kötötte soha. most hétvégén viszont odabújt az apja mellé és nézte vele a Hupikék törpikéket meg a többit. Inne jött, hogy bekapcsolom a Minimaxot. Nem megy egész nap, csak egy kicsit azért had nézze. de mint láttad, inkább aludt rajta! :lol: :lol:

Kép
oriandy

Gabella

gabella

ja! szerintem sokkal kevesebbet mértem...a mi 21-es Falcon cipőnk a Szamos 22-esének felel meg szerintem, meg attól függ, Mesinek torkos-e a lába, mert Vencelnek igen, ezért is lett kicsi.

Mári

Kép
mári

Benianyu!

Egy kis térkép, hogy lásd, mennyire "eldugott" hely ez a kis falucska (zsákfalu):

Kép

Kékkel bekarikáztam a nevét a térképen és ha megnézed, az a kis rózsaszín vonal jelzi, merre lehet bemenni oda!

Kép
oriandy

Andy! Na az igaz, hogy anyuék falun belül vannak, de havonta 2x ha megyünk hozzájuk, anyósék meg egy órányira laknak, de nincs az az isten, hogy én ottaludjak csak úgy szórakozásból. Csak ha muszáj. Oda meg havonta megyünk, reggel indulunk, este meg haza.

Nem mintha rosszba lennék, csak nem szeretek két gyerekkel ott kínlódni, nem találom fel magam úgy, mint itthon.

Gabella

gabella

Mári! Torkos? Mármint hogy széles vagy magas a lábfeje? Mert Meskének az. A 22-es Falcon őszi még nem szorítja, elfér benne a vastag zokni is...

Gabella

gabella

Gab!
Hogyhogy csak 2x mentek anyudékhoz 1 hónapban??
Én amikor még Vp.-ben laktam (az ex-el), szinte minden hétvégén ott voltam náluk, sőt... amikor csak tehettem, mentem!!
Én anyósékhoz is imádok menni!! Lehet hogy az is szerepet játszik benne, hogy városban élek és jólesik a falusi nyugalom, de az is tutira, hogy itt (habár vannak barátnőim) eléggé egyedül érzem magam! Ott így mindig van társaság és volt, hogy legszívesebben maradtam is volna még pár napot!! De az meg megint nem jó megoldás, ha apa hazajön dolgozni, mi meg Danival maradunk, mert hát apa nélkül..... Na azt nem! :wink: :D

Kép
oriandy

Anyu mindig olyan pasikat fog ki... :(

Most anyósom is bepasizott, a kis sógornőim folyton bulizni meg bandázni járnak, volt már, hogy mikor indultunk haza, csak hazajöttek bezárni a kaput...
:( :shock: :? :evil:

Gabella

gabella

Jah, Gab így azért megértelek!
Szerencsére a mi szüleink még együtt vannak! (persze most nem emlékszem írtad-e már hogy elváltak vagy esteleg meghaltak), de tudom, mit jelent, ha a családba bekerül egy "idegen"! Nekem a nagypapám halt meg és a mamámnak lett egy élettársa! Sokszor veszekedünk vele, mert ínevelni és rányítani akart minket. A végé már addig fajult a dolog, hogy az mondtam neki, hogy ő sztán soha nem fog az én nagypapám helyébe lépni!
Azóta szegény meghalt, így már a mamámmal is szent a béke!

Kép
oriandy

Bár nem nagyon vág a topicba, de hogy tiszta legyen a kép:

Hát, az úgy van, hogy anyu 17 volt, mikor én születtem, apu 22. Már házasok voltak, a hugom 3 év múlva született. Viszont 15 voltam, mikor anyu elköltözött (a szomszédba egy másik pasihoz, akit gyakorlatilag végig útáltunk.) Apu 5 év múlva halt meg, nem bírta egyedül. Anyunak az új férjétől született az öcsénk 8 éve, viszont 1 éve újra tovább költözött. Ez a pasi bár nem (annyira) alkesz, egy nagyképű majom... Anyu viszont még csak januárban lesz 47 éves, nem élhet egyedül, bár választhatna jobban is.

Apósom is fiatalon, 48 évesen halt meg 3 éve, nagy valószínűséggel infarktusban. Anyósom augusztusban volt 48 éves, és most kb. 2 hónapja van a barátja, még nem is találkoztunk vele, de sokat jár hozzá, a lányokkal már összeismerkedett, azt hiszem, Lacitól valamiért még tart.

Hát ez a helyzet... :(

Gabella

gabella

Még egy kis adalék.

Én anyuhoz meg az új férjéhez költöztem 19 évesen, mert lázadoztam volna kicsit, és apu szigorú volt. Jó is volt minden, csak pár év múlva a mostohaapám részegen ugyan, de azt vágta a fejemhez, hogy miattam halt meg apu, mert magára hagytam. Na ezt sosem bocsájtottam meg neki, jópofizhatott akármennyit...

Gabella

gabella

Fú, de jó volt ezt kiírni magamból! Személyes ismerősökkel ilyesmiről nem beszélek, mert minden érintett felet ismernek...

Gabella

gabella

Gab!

Köszi hogy megosztottad velem/velünk! És még legalább a lelked is megönyebbül!!

Kép
oriandy

Sziasztok!

Na, most van elegem a tanulásból, így itt vagyok!!!!!!!!!! :lol:
Képzeljétek, tegnap suli után színházban voltam. A stewardeseket néztük meg a kassai Thália színház előadásában. Fenomenális volt!!!!!! Viszont Peti az apjával volt kora délutántól késő estig. Nagyon jól elvoltak. De! Az anyahiányt is bepótolta: este fél 12-kor aludt el. Addig dumált nekem az ágyban, simizte az arcomat és puszilgatott! :lol:

Andy!
Nagyon édes Dani! Egyébként fekve tévézik? Peti is szokott Minimaxozni, de csak a Szezám utca köti le valamennyire. Viszont azt kommentálja is. :lol:

Nálunk még nem dőlt el, hogy hol lesz a szenteste. Anyuméknál volt eddig a nagyikkal körítve. Amikor azon agonizáltam, hogy az idén hol legyünk, a párom beköpte, hogy az ő szüleinél. Csak az az érdekes, hogy náluk nincs a klasszikus értelemben vett szenteste. Vagyis vacsi ünnepi asztalnál stb.
Fánk nem lesz, csak egy pici mű, amit Peti nem ér el. Viszont én már az ablakokat feldiszítettem.

Ma találkoztam egy anyukával, a kisfia 15 hós. Most szoktak le a ciciről nagy nehezen, mert már az anyuka csontra fogyott és rosszullétei voltak. Na, nálam ugyan fogyás nincs( mármint a fogyi miatt, nálam csak gátolja a fogyást), viszont rosszullét van. Bizti kiürültem. Szedni kéne valami komplex készítményt, csak azt nem tudom hogy mit. De félek, hogy attól meg megnő az étvágyam! :roll:

Képzeljétek, az öcsém barátjának (27) a barátnőjének (36) már van 4 gyereke, de azt mondta, hogy még egy 5.-et szül a srácnak. Mondom neki, hogy jó nagy türelme lehet. Azt mondta, hogy ő észre sem vette éjjel, hogy pici gyereke van, olyan jó alvókája volt mind a 4 gyxereknek. A mázlista!!!!!!!!!

Reni
Kép
prenata

Huuúú Gabi!

Nagyon sajnálom. :cry: Én annyira ragaszkodom a szüleimhez, hogyha válnának vagy ilyesmi, én tuti belehalnék!!!!

Reni
Kép
prenata

Gabi, Viera!

Kókuszos recept jöhet!!!

Szokott valaki káposztasalit csinálni????

Reni
Kép
prenata

Reni! Én is a szopi befejezése után fogytam mindkétszer, tehát van még remény! Nem kéne megnézetni a vérképedet? Lehet, hogy csak egy kis vashiányod van, a vastól meg nő meg az étvágyad, szerintem.

Na itt a szomszédban van egy család, anya 4 fia, apa 1 fia, a közös 22 hónapos kislány, és márciusban újra szül... Jáááááááááááááj!

Andy! Tényleg jól esett elmondani, remélem, senki nem lesz morcos miatta! :oops:

Gabella

gabella

Reni! Kicsit mi is belehaltunk. Haragudtunk anyura, mert elment, pedig azt is láttuk, apu milyen. Ennek ellenére vele maradtunk, mert úgy gondoltuk (15 és 12 évesen), hogy anyu cserben hagyott minket. Nagyjából jól is működött, később már átjártunk anyuhoz is, csak mikor Lacival már jártam jó fél éve, és túl sokszor tiltotta meg apu, hogy ottaludjon vagy én menjek, na akkor összevesztünk, átköltöztem anyuékhoz. De nem volt örök harag, továbbra is két helyen voltam otthon, csak aztán a hugom is koleszos volt, aput otthagyta a barátnője, és feladta...

Gabella

gabella

Gabi!

Nagyon sajnálom! Nagyon nehéz lehetett!!!

Reni
Kép
prenata

Fú, az volt! De lépjünk tovább! Most pozitív hozzáállásra hangolom magam, mióta 30 lettem! ++++++++++++++++++++++++

Én is akarok színházba menni! Vagy legalább moziba! Vagy étterembe!

Ex! Szegeden milyen a színház? Általánosban többször is voltunk, és nagyon jó volt!

Gabella

gabella

Ja, a receptet megvárom, hogy Era beírja, mert nem akarom megint lenyúlni a dicsőséget! 8)

Gabella

gabella

Gab! Ügyes vagy, azok! Vencelnek magas, nagyon magas a lábfeje, szerintem neki tépőzáras kell, most is tépős van. nem tudom, biztos jó lenne felpróbálni...
Vasárnap jönnek a szüleim, viszik vissza ha nem kell, addig lehet gondolkodni.
Bocs, de nem tudok olvasni, most fejeztük be a takarítást, de holnap folytatjuk.

Mári

Kép
mári

Hali.

Felületesen olvastam, holnap korán kelek. Felvettek egy helyre könyvelőnek, ma voltam állásinterjún és ma vissza is hívtak. Örülök, de egy kis (mit kis, nagy!) félsz is van bennem... Egy a melóhely, másik egy a gyerek. Már előre potyognak a könnyeim, ha arra gondolok, hogy egész nap nem látom.
Kivettem a kocsinkat a garázsból, mert tömegközlekedve kicsit tovább tart az út...hát a szőke nője nem befele zárta a tanksapkát a benzinkútnál a nyitás helyett??? :? Komolyan gondolkoztam rajta, hogy bemegyek szólni a kutasnak hogy segítsen! :o De aztán rájöttem, hogy a másik oldalra kell tekerni...

Karácsony: nálunk ez úgy van, hogy Szenteste itthon (nincs ünnepi vacsi, meg ilyesmi), első nap a nagyszüleim jönnek hozzánk ebédre, másnap meg mi megyünk hozzájuk.

Gab, én nem vagyok morci, Andyhoz hasonlóan én is örülök, hogy megosztottad ezt velünk.
A színházat én passzolom, sosem voltam benne. Én nem szeretem a színházat, nekem nem szimpatikus. De egyik sem!

Andy, nagyon édes Dani, ahogy bealudt a kanapén!

Na most megyek, jók legyetek.
Ha tudok, jövök.

Ági és
KépKép
exdeus

Ex!
Nagyon ügyi vagy! De erről nem is irtál.Mármint nem irtad, hogy mész internyalásra. Az eddigiekről igen, de erről nem.
És már holnap kezdesz?
Hűha!És hirtelen hová teszed Petit? És teljes 8 órában? Nem tudod otthonról csinálni!?
Drukkulok nagyon!!!!

Hát nem csodálom, hogy forditva tekerted a tanksapkát.

Gab! Ne aggódj, épp Te vigasztaltál anno, a nagyi piás pasiján kitört csaléádi belhé kapcsán, hogy család ellen nincs orvosság. Az meg hogy a szerettünk milyen társat választ-legtöbbször nagyon nehezen lenyelhető. Ennél már csak egy nehezebb van: Lackó nejét és Meske férjét és az oda vezető úton a sok sok szerelmét elviselni, elfogadni, szeretni.
Fú, akkor a tiétek elős szerelem, ha már olyan fiatalon járt hozzád Laci!Tök romantikus!

Tényleg még tartozunk a romantikus ismerkedős sztorikkal. Nem marad el, csak idő kell hozzá.

Káposztasali
Én szoktam sűrűn csinálni, mert az a kedvencem!Magábn eszem sokszor.

Szóval én géppel vékonyra reszelem a káposztát, besózom, állni hagyom 1 órát, de ha sietek csak néhány percet!
Közben kikeverem a levet :fél l vizhez 4 ek. cukor, 2 ek. ecet és pici só.(remélem jól emlékszem és nem 1 literhez ennyi, most nem tudom kipróbálni)
Egyébként ezt a levet hazsnálom ubi, paradicsom salihoz, vagy zöld salátához is.
Aztán kinyomkodom a sós léből a kápit, szórok rá őrölt köményt(a gyerekek miatt nem egészet)-ráöntöm a levet és állni hagyom 1 órát, hogy összeérjenek az izek.
Faluhelyen leforrázták a kápit, úgy egy kicsit fonnyadtabb lesz, de akkor sokat kell várni mire kihűl. Szoktam belereszelni sárgarápát is, nagyon guszta és fincsi.
Hm, nagyon fincsi!!!Anyukám mindig nevet, mert ha elkezdem nem tudom abbahagyni. Csirkepöris ebédhez jó sokat ezsek, aztán 1 óra múlva magam elé veszem a salis tálat és csak úgy magában eszegetem. aztán az összes levét megiszom. :shock:

benianya
ákosbenianya

Benianyu!
Köszi a sali eceptet!!!

Ex!
Gratula a melóhoz!!!!!!!!!

Nekem meg viszket a popóm!!! Ma felhívtak a cégemtől, hogy 13.-án este céges vacsi, amire nagyon várnak, mert vagy megszűnik a cég, vagy egyelőre pihizik. Valószínűleg most lesz utóljára együtt a csapat. A párom azt mondta, hogy vállalja Petit. Szegénykém, nem tudja, hogy mire vállalkozott: egy cici nélküli nappali altatásra és egy cicimentes éjszakára! Ugyanis nekem a déli vonattal fel kell utaznom Pestre a vacsira, ott éjszakázom és másnap délre érek haza! Huuúú! Kemény lesz Peti nélkül, DE már nagyon VÁGYOK!!! REmélem Peti kibírja, ill. én kibírom nélküle!!
Szerintetek önző vagyok?

Reni
Kép
prenata

Hali.

Bénianyu, babona miatt nem írtam. De este rájöttem, hogy kifele vezetni (vagyis inkább majd parkolni) jobban félek. :oops: De majd megszokom.
Egyébként tegnap előtt délután hívtak, hogy menjek be tegnap, és tegnap este már hívtak, hogy mehetek dolgozni. Petire öcsém vigyáz, aztán a mamámnál lesz, utána anyum hozza haza, tehát meg van oldva a felügyelete.
Igaz, ma egész nap dédizni fog, mert tesóm dokihoz megy...

És köszi a gratulát, neked is Preni.

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?