Hali.
Most jutottam idáig. Peti már alszik, pedig ma kétszer is aludt napközben.
Holnap délelőtt drukkoljatok, megint megyek egy állásinterjúra.
Kimike, ti sem kaptok értesítést a szuri beadásának időpontjáról? Érdekes... Az én kis papíromon annyi van, hogy az oltás helyén bőrpír, duzzanat alakulhat ki, ezen kívül jelentkezhet láz, hányás, hasmenés, nyugtalanság. A védőnőm azt mondta, hogy ez a szuri ugyanaz, mint amit 2-3-4 hósan kapnak, gondolom, ha annál nem volt Milánnak problémája, akkor most sem lesz.
Viera, annyira nem vagytok elkésve a szurival. Nálunk a legelső oltás csúszott több, mint három hetet anno. Akkor nálunk úgy csinálta az orvos, hogy négyhetente oltotta be a többi szérummal. Gondolom, nálatok is az lesz, hogyha megkapja Nono a 15 hósat, hogy utána 12 héttel mentek majd a 18 hósra.
Sajnálom a történteket. Peti is hisztis, de ő kezelhető. A nagyobb dühkitörései inkább házon belülre korlátozódnak, azokat ráhagyom. Mondjuk ő akkor láthatóan vesz levegőt, nála inkább akkor van ilyen "nemveszeklevegőt-sírás", ha valami történik vele, de akkor mindig mondjuk neki, hogy vegyél levegőt, vegyél levegőt, és ennyi. Mondjuk nálunk még ájulás nem volt, de azt észrevettem, hogy lilul a szája ilyenkor.
Kiságyban nálunk nincs semmi egy plüsskutyán és egy plüssbocin kívül. Mondjuk néha már próbálkozott feltenni a lábát a rács tetejére, de ez csak egy-kétszer fordult elő. Hozzáteszem most is, hogy nálunk csak este alszik a saját helyén a törpe, reggel meg kint ébred mellettem általában. Ha meg nem, akkor feláll, nyekereg, és várja, hogy kivegyem.
Amandi, irigyellek, nekem nagyon fáj a torkom. Petin egyelőre nem veszek észre számottevő javulást, nem tudom, mi lesz így. Mondjuk ő köhög, ma reggel is jött fel neki némi váladék. Köptetőt nem adsz? Mert az talán ingerelné pluszban...
Bénianyu, igen, ránk fért, habár én a vacsi előtt kaptam egy minidührohamot, mikor az én drága férjem tizenhatodjára sem tudta ráadni a fiára a pulcsiját... (ti. én meg Peti kimentünk sétálni, míg a vendégek a levest ették, mert egyébként rontom-bontom lett volna a szűk hely miatt)
Hallod, tényleg jó sok rucitok van. Én még mindig nem veszek anorákot (nem vízlepergetős van kettő egyébként), cipővel még várok. Nézelődök a vaterán...tegnap dobtam egy hátast, lemértem, Peti talphossza 14,5 cm!
Ez már majdnem 24-es méret.
Alziza, de jó, hogy tettél fel képeket! Egyébként vicces, de ha nem látnám és nem írtad volna, hogy a legkisebbed kukis, az avatar kép alapján én is lánynak nézném. Viszont amit nagyban tettél fel...azon kimondottan szívtipró pofija van!
Gab, majd elolvasom a bulis dolgot.
Meske képe szuper, ez a beállás és ez az arckifejezés.
Andy, én remélem, hogy csal a megérzésed, de ha te így gondolod, akkor várj. Aztán úgyis kiderül, ha tévednél...
Na mára ennyi voltam.
Szép estét mindenkinek.