Sziasztok!
Ditke!
Jó a járássegítő, csak kicsit elefánt a porcelánboltban típus ha jól látom
Szerintem az az ülés a jó, amelyikben alegjobban elfér a gyerek, és amelyik tetszik nektek is.Biztonsági szempontból általában ugyanazt tudják az adott árkategóriák.A többi már a gyerekn múlik, bele kell próbálni.
Május!
9000 volt a fejlesztő?
Ennyiért dicsérjék is agyereket!
A lényeg hogy mostmár jó kezekben vagytok, nagy gond nincs, a többi pedig kezelhető!
Az üveges céklát, meggyet én is hiányolom!
Lorca!
Én nagy tápiválogató vagyok
Kb. 8-9 flét evett már Emili.
Eleinte a H.A-kat, azokból 3 félét, 5-6-7 dobozzal fajtánként, aztán 4 hósan már egyik sem kellett, akkor jött a Hipp2.Ez csak azért mert a férjemnek ennek volt szimpi a doboza(vhogy nekem is számít a csomagolás
).Azokat ette, ami nem HA.Így ezek után olyat vettem a mi éppn akciós volt vhol.Váltogatom, hogy ne unja meg.Most éppen Humana 3 banánosat eszik, de a Dmben a Hipp3 akciós volt, 350 volt egy doboz a 900 ft helyett
Abból betankoltam.Az összetételeket én már nem nézem, mert mindegyik ugyanaz, 1-2 mg eltérés max.DE:a Milupa Milumil nagyon habzik!!!!!!Sokáig vettem neki, de amikortól csak összerázom a cmisüvegben avizet a porral, agyon felhagzik ami a vgére sem ül le, és marad az alján, amit Emili rühell, rázza tle a hideg.
A többi nem habzik, de a Hippes jó sűrű, az laktatóbb.Annak van a leginkább tej íze szerintem.
Szerintem kezd azzal amit a doki felírhat, abból is az olcsóbbal(a Humana babyfitt 1est 1 éves korig írhatja bukós babának
)
Aranyosak a gyerkőcök, és az egérke is:D
Nanica!
Sajna eze a Brendoin mindig utánna akciózik/kuponozik miután megvettük amit akartunk
Ágibldi!
Boldinak boldog névnapot!
Ria!
Gratulálok Nóra babához!Jó egészséget Nekik!
Lin!
Jó a körmöd, én is néztem egy hasonló mintát, de most a matricás tetszett meg.(igaz ez nem nagy kihívás a körmösnek)
Sno!
Hát ezen a postás csomagos sztorin nagyon jót röhögtem!
Magam eé képzeltem a postások arcát
Ditke!
Vacsit ne bánt, lentebb részletezem.
Vacsi:jól indult, taxival mentünk(akkor kezdett esni az ónos eső).Én kaprostejszínes lazacot kértem steak burgonyával, a barátznőm is lazacot, de ő csak salival simáén grillzve, krokettel(többiek kajája most nem lényeg, és imádom a lazacot, és ahol van, ott eszek, ára sem volt vészes).
Megjön a kaja, haaatalmas tál!Látom a krumpli nem steak, sima sült.Na gyorsan szóvá is teszem, hogy EZ a steakb.??Mndja apincér igen.
Na gondoltam magamba ezek hülyének néznek engem,mikor a barátunk sima sült krumplija is ugyanígy néz ki!!!
Aztán kóstolom a halat:hát totál fehér, sem az íze, sem az illata ,sem az állaga nem volt lazac!!!
Megint szólok apincérnek(előtte megnéztem a barátnőmét, meg is kóstoltam, az tuti lazac volt), mire ő, hogy beszél a szakáccsal.Kijön, megerősíti, hogy ez bizony lazac(ja,mint a narancs:savanyú, de a miénk
), de ha gondolom hoznak másikat, vagy nem kell kifizetni.Másikat elvből nem kérek soha(ki tudja mit tennének bele ezk után
).Fizetni viszont a barátaink fizettek, így ezt nem tudom hogy ki kellett-e?Aztán jön még a pincér, hogy ha gondolom menjek be a szkácshoz, és beszéljem meg vele!Mondom ÉN??????Ezek teljesen dilettánsak(vagy csak én vagyok snob?
, de egy vmire való étteremben maga szakács jön ki ha gond van, nehogymá' én koslassak utánna!!!).Nagyon nem csípem ha hülyének néznek!!!!
Lehet azt gondolták, hogy hülye liba,biztos nem evett még lazacot, úgysem tudja milyen az.
Szóval elég gumicsizmás hely volt.Ne is ettem meg azt a kaját, amilyen halból volt, az elég vacak minőség volt.
Ettől eltekintve a többi része jó vot, jót beszélgettünk, a férjem szépen becsiccsantott,most is macskajajj van.
Ja, és kifelé menet az étteremből több centis jég volt a járdán(állítólag már zárva vot a raktár, zért nem sózták fel.
), én éppen megálltam a lábamon, de a férjem jött utánnam, és szépen alámcsúszott, így elestünk.
Na elég is volt egy darabig az éttermezésből.