Tali,
Meg van beszélve a Mikkamakkásokkal a csüti, várnak minket
. Lehet elõbb is meni mint 2 óra. Megkérdeztem van mikro, lehet melegíteni is.
1.Ági és Petra
2. Beszti és Nátán (meg lehet, hogy Beni)
3. Ilke + Lili
4. Zita + Solymi
5. Nyuszika + Emília
6. Forti + Levi
7. Zsani + Juli
8. Kataa + Alex?
9. Pszi + Balázska?
10. Djeszter + Marci
11. Dió + Peti
12. Mona + Máté
13. Pucúr + Dóri
Forti,
Már én is gondolkodom azon, hogy lehet kenguruval megyek, ha túl nagy lesz a hó. Rossz lenne, ha nem lennétek ott!
Hát nálunk is buliznak a fogak szerintem, mert két napja nem sokat alszunk, Lili fél 2 körül ébred és onnantól fogva reggelig csak eszik és eszik, aztán csodálkozunk mindketten, hogy nincs reggeli
.
Beszti,
Gratula a jó alvásokhoz és evésekhez
.
Nyuszi,
Ok
.
Hát igen, néha egy picike finom itókát én is el tudnék viselni. Karácsonykor fájt is a szívem, mert hát legyártottam azt a sok citromlikõrt és mivel szinte tömény vodka volt az alapja, így még a nyelvemet sem mertem belelógatni, nem, hogy beleigyak. De az illata nagyon jó volt
.
Hû, akkor nem csak engem kerülget a frász a két gyerkõc miatt
?
Kakukkfû,
Szerintem 1 hónaposan még nem lehet elrontani semmit, akkor ha sír a pindurka, akkor bizony szüksége van rád
. Állítólag 3-4 hónapos kortól kell figyelni bizonyos dolgokra, mert onnantól már rögzülhet. Mi sohasem hagytuk sírni Lilit, persze vannak néha helyzetek amikor nem tudok rögvest hozzárohanni, de ez ritka. Megjegyzem elég nyugodt baba, teljesen jól eljátszik már egymaga is, csak akkor szokott sírni ha tényleg valami baja van. Még valami, elvileg ebben a korban alakul ki a bizalom a kicsiben, ezért kell hogy mindig reagálj a jelzéseire. Nálunk 1-2x volt olyan eset amikor semmi sem nyugtatta meg, még a cicin is sírt, ilyenkor én szépen nekivetkõztem, rajta is csak egy pelust hagytam és magamra hasaltattam (állítólag ez megnyugtatja a babákat, mármint a mami illata és a bõrkontaktus). Lassan simogattam, halkan, nyugodtan beszéltem hozzá, és pár perc múlva már elfogadta a tejcsit is, utána pedig már nem volt semmi gond
.
Sasha,
Sajnálom, hogy nem jöttök a talira, jobbulást Gabibabának!
Kryss,
Teljesen megértelek, majd írj ha tudsz.
Ildikó.
Köszi, majd lesznek ám képek!
Mona,
Mi az óvoda részen leszünk, a játéktár a ház másik részén van, ha jól tudom.
Dió,
Mi is õszre tervezzük a babaprojekt 2-t
.
Bringa,
Én nem írtam a Megint megjött-be régebben.
Gumicukor,
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni, de vigasztaljon, hogy most már ha minden igaz akkor minden hónapban lesz, és ha a jó idõ is idetalál majd valamikor, akkor pedig közös programokat (sziget, Városliget…) is fogunk szerintem szervezni
. Gyógyulj meg hamar!
Brokkoli,
Mi úgy oldottuk meg az ilyen bevásárlós utakat, hogy mindig vittem magammal 20-40 gr lefejt tejcsit, így ha kicsit elkezdett pityeregni, az tuti megnyugtatta. De csak nagyon ritkán kellett odaadnom.
Ügyi a férjed!
Csipkebogyó,
Jó hallani rólatok.
Djeszter,
Jó lenne ha el tudnátok jönni!
Csics,
Elég elszomorító, hogy némely emberek hogy viszonyulnak a babákhoz és persze a várandós mamikhoz is.
Kispici,
Gratulálok a pici lányodhoz
!
Kaki ügyben, szerintem ha a többi kaki olyan mint korábban ,akkor nem lehet baj, de ha bizonytalan vagy akkor nyugodtan telefonálj a dokinak, õ biztosan megnyugtat.
Kendõnk nekünk nincs, így ahhoz nem tudok hozzászólni.
Puszi, elnézést, hogy megint ilyen hosszúra sikeredett!
Ilke