Sziasztok! (Rita kérdésére válaszolok a győri kórházzal kapcsolatban, akit nem érdekel/érint, ne olvassa, mert hosszúúúúúúúúúúúúú
Max a végét, mert lehet, hogy a héten már nem sokat jövök
Rita!
Sajnos a szülőszoba adásáról már beszélgettünk itt. Nekem nem jött le semmi negatívum, de másoknak igen. Én nem csupán a kórház "hibáját" látom a dologban, hiszen azt mindenki aláírhatja, hogy egy olyan KISLÁNYT választottak ki, aki nem állt a helyzet magaslatán, semmiféle szempontból. Mondhatnánk, hogy akkor már emiatt is "kedvesebben" kellett volna bánni vele, meg ott volt a TV, de tudnotok kell, hogy sajnos (nem tudom miért) ez az ősi rivalizálás Győr ésa főváros között minden területen él. Győr nem volt hajlandó csak azért jópofizni, mert itt volt a TV. Leírtam, hogy amúgy a lány a lehető legjobb kezekben volt, ugyanis a vezető főorvos volt ügyeletben (az arcát kitakarták), így ha bármi gond lett volna, azonnal és a legjobb ellátásban részesült volna (én is, és a húgom 12 évvel utánam is nála születtünk).
A szülésznő viselkedésén pedig egyáltalán nem akadtam ki, mert szerintem nem volt bunkó. (Ráadásul az ő szájából elhangzott kérdéseket, a rá következő műsorban is hallottam a FOGADOTT szülésznőtől, amikor a kislány mondta, hogy nem bírja, a szülésznő megkérdezte, hogy Adrienn, akkor mi lesz a kisbabájával, bent marad? ÉS ugyanez lezajlott a másik részben is
Nálunk is találhattak volna egy olyan nőt (ami egyébként 70-80%), aki fogadott orvossal szül, és máris egy szép képet festettek volna Győrről.
Egyébként most alakították át a szülészetet egy kicsit. Szóval amikor én 2 hónapja jártam ott és körülnéztem (már akkor is tetszett), azóta most még jobb lett. Itt is van minden, a szülésznők preferálják a nyugodt körülményeket, van vajúdó kád, lehet zenét bevinni, modern szülőágyak vannak, gátvédelem, szóval minden.
Az én szülésznőmet Tóthné Börzsei Máriának hívják, de még vagy 5 nevet fel tudnék sorolni, akiket ajánlottak, és csak 1 nőről hallottam, hogy ki tudja ereszteni a hangját, szóval nem hiszem, hogy annyira rossz lenne a helyzet.
Az orvosomat Likár Zsoltnak hívják, de szuper orvosból is tudok még mondani párat, és olyanokat, akik a mai modern felfogás szerint dolgoznak, HA kell gátmetszés, felszívódó varratot használnak, de még első szülésnél is megpróbálkoznak a gátvédelemmel, amennyire az anyuka alkata engedi.
Úgyhogy én esküszöm a győri kórházra.
Kismamák!
Könyörgöm, bárhol is laktok, tegyétek a szívetekre a kezeteket, és mondjátok azt nekem, hogy még sehol nem hallottatok negatív élményeket a kórházatokról, vagy bizonyos orvosokról, szülésznőkről, mert akkor itt helyben megkövetlek benneteket, és azt mondom, hogy igazatok van, a győri kórház egy nagy rakás sz.r.
Nem akarom egyébként védeni a kórházunkat, mert ismerem a körülményeit, sőt én eddigi életem során csak a nőgyógyászat vendégszeretetét élveztem (elvesztettem egy babát 1 éve, és a mostani is így indult), szóval igazán láttam a negatív dolgokat is, de sokat számít, hogy az ember az egyetlen helyben, ahol szülni tud, fog, megbízzon, és ne úgy induljon neki, hogy valami rossz fog történni.
Na megírtam első kisregényemet a több tucat versem mellé
Szóval. Úgy néz ki, elég erőteljes jóslófájásaim vannak, volt úgy, hogy már 5 percesek voltak, de nem ítéltem őket elég fájdalmasnak, és maradtunk. A hasam bizony ezek hatására eléggé leszállt.
Rita!
A székletem (szorulásos vagyok eleve) most hirtelen rendeződött
Szóval akkor számíthatok valamire? Még 15 napom lenne hátra, szóval pont időben vagyok
Puszi mindenkinek: Bogi
ui. Majd egy táblicskut azért teszek fel!