Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jaj, a legfotosabbat elfelejtettem...Timi, hála az égnek, hogy Majci jól van! Mesélj majd!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Kicsit le vagyok maradva az infokkal..pedig olvasom a ti írásaitokat, de nem válaszoltam időben....beszéltetek a hordozóról és az etetőszékről. Léni még a hordozóban ül és eszik (kivéve ha nem édeset vagy boltit kap,mert akkor ideges és kígyózik ki belőle:). Az etetőszéket a volt kollegináktól kaptuk még decemberben, természetesen olyan ügyesek voltak, hogy kéket vettek Lénának. Na mindegy!
A mienk lengyel gyártmány és fából van, szét lehet szedni majd kisszéknek és asztalnak. Nekem ez tetszett. Van hozzá tálca és szíj is hogy ne tudjon "lekígyózni" Babuci belőle:)
Mivel Léni 7 kg volt nemrég, így még jó a hordozó a kocsiba. Bár szerintem 13 kg-osan már nem lesz az (ez van rá írva:) Majd ha kinőtte akkor veszünk másikat a kocsiba.
Az a tiramisu nagyon jól nézett ki, gondolom az íze is az volt! Nekem még van 5 plusz kg-om, de nem tettem még ellenük semmit sem, na jó voltam már 3x tornán:) De sajnos nagyon szeretem a fincsi kajákat..hát szerintem strandra nem megyek az idén:) Már csak 2 kg volt rajtam 1 hónapja hozzászedtem még 3-at, ki érti ezt?

Üdv. Edit
Vendég

Hát, Edit én is jóval kevesebb voltam szülés után. :(

Andi, nekünk AMBROXOL-Q szirupot kellett venni a köhögésre, nem vényköteles. Most szegény gyerek fulladozik a slejmben+taknya-nyála egybe folyik, de szószerint. Már rettegek az éjszakától, mert múlt éjjel se nagyon aludtunk. REmélem azért Hubánál nem jut idáig a helyzet.

Marci csak akkor öklendezik, ha nem teljesen simára van turmixolva a cucc, bébiételnél max. fintorog ha nem izlik. Hétfőn kezdjük a husit próbálni, hát nagyon kiváncsi leszek.

Zsu, tényleg szupi az avatar.

Timi, örülök, várjuk a beszámolót.

Jutta, szorítunk.

Gabci, hát akkor mégsem nem marad fogatlan Ádi? :D
Gratulálunk minden újfogasnak, Macsek jobbulást, nem tudom mit akartam még, de most mentem mert kezdődik az üvöltés.

Jó éjszakát.

ukati74

Kati, köszi az infót.

Kép
an°°di

Kati, Léni 30-án tölti a félévet, aznapra tervezzük az első csirkemellet. Na nem egy egészet, hanem egy pici falatkát, de már előre parrantok, hogy fog ízleni neki, mert a pipi nem édes:) Vagy azt is cukrozzam meg :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mostanában meg össze-vissza csapkod kaja közben..keze lába jár..ma jól szájba vágta a keresztanyját etetés közben :lol: :lol:
Én mondtam hogy legyen óvatos :D
Vendég

Valakitől szivesen átveszek 2-3 kilót, küldjétek a neten :lol:

Kati, adsz valamit Marcikának? Reméljük holnap már jobban lesz!

Kérdés: naponta 2x kapnak ugye a gyerekek normál esetben gyümit. De mivel még elég limitált a választék, alma, banán, őszi, ezért állandóan ugyanazt eszik. Ez nem gáz? Nem unalmas nekik, vagy nem nagyon egyoldalú táplálkozás? Ki hogy csinálja?

És bocs, hogy már megint képpel jövök, de Panka ma stilust váltott és punk-ban nyomta, muszáj megmutatni. Bocs, ha már sok vagyok :oops:
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja elfelejtettem, h Edit! Üdv itt!
Zsu: annnnyira cuki Panka! Tök ügyin üldögél! És milyen jókedvű! És nagyon csajos!

Ja, OTP-s sztori, épp kötöttük az útra a biztosítást, nézi a nő Vilkó útlevelét, meg Vilkót, erre: jaaaa, a kép alapján azt hittem, h lány ( :shock: cirka 1 cm-re van a fotótól a neve), majd erre közölte, h nem túl jól sikerült kép... :evil: :evil:

Jóccaka, a férjemnek kel a gép...

KépKép
1macsek

Szia Macsek! Üdv. neked is!

Zsuzsa édes a babád! Egyátalán nem "sok" én nagyon szeretem nézegetni a szép kisbabás képeket. Léninek nagyon hosszú a haja, Anya szokta punkosra belőni neki:) Amúgy születésekor fekete és göndör volt a haja, de most már szőke és egyenes szálú...tiszta apja:) Jó lenne, ha rám is hasonlítana egy picikét:)
Mikortól adtad a banánt? Úgy hallottam, hogy 8 hónap előtt nem javasolják a déli gyümiket! Pedig az extra édes, Léninek való kajcsi!

Ui: a kg-okat hogy küldjem? Postán vagy e-mailben:)?

:lol:
Vendég

Zsu, Panka nagyon cuki. Visszatért a punk frizurájához :-)
Sült almás sült burgonya SEM jött be. És gyümölcsöt nemhogy kétszer, de sokszor egyszer sem eszünk. Napi egyszer próbálok csak kanalas cuccot, ebédre, és ha épp főzivel próbálkozom akkor nincs gyümölcs. Sajnos nálunk nincs tízórai. Ma is így volt kaja (éjszakait nem írom): 8, 12, 16.30, 20. Hol adjam neki a gyümit szerintetek???? Uzsira lehetne valami péppel keverve esetleg. Nade azt olvastam, hogy 2-3 hét alatt építsünk le egy tejes étkezést, de úgy, hogy a napi 500 ml megmaradjon :shock: Nekünk a 4+1 kaja alig lehet 700 ml, akkor ha kettőt kiváltok mi marad? :lol: Irígylem azokat, akiknek bármit megeszik a gyerekük amit elé tolnak. Most komolyan.

Mozgás és súly összefüggés nem úgy igaz szerintem, ahogy írtátok, vagyis a kúszó-mászó gyerek nyilván nem fogy csonttá-bőrré, de lényegesen több energiát használ el, mint az a baba, aki csak a hátán fekszik. Ezért lehet lassabb a gyarapodása. És fordítva: ha nem enne eleget, akkor nem lenne energiája mozogni, nem lenne jókedvű és élénk, éber.

Kati, jobbulást Marcikának, meg Cirip Marcijának is, meg Majcinak, meg mindenkinek aki még kicsit is taknyos.

Gratula Ádi fogához!

Macsek, én sem bírok cipelni, a délutáni sétánál már mindig viszem a kendőt, hogy ha ki kell venni a babakocsiból akkor abban viszont nagyon jól birom. Ma mi is cukrászdáztunk :lol:
Babakocsit szintén este én is kicsit feljebb emelem már, de van hogy az sem segít :lol: Nadi nem ül még magától. Nagyon sokszor felül már, de a talajon támaszt legalább az egyik kezével, vagy ha van valami stabilabb játék, akkor abba kapaszkodik mindkét kezével. Egyszer volt eddig példa arra, hogy ülésben mindkét kezével játékot babrált. Viszont egyfolytában térdelőállásban van, abban bezzeg nem mindig kapaszkodik :twisted:

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Köszi Kati, be vagyok ám rendesen szarva!

Zsu mindkét képen nagyon édi Panka!

Ja és ma saját készítésű kajcsit evett Dorka, és imádta, pedig féltem hogy mi lesz az üveges után. Evet almát banánnal (1 alma + 1 banén, de ebből hagyott) és krumplit almával (1 alma + 1 krumpli pici sóval és 30 ml tápival). Ellenben csak turmixolva csúszik a cucc, ami nem is lenne baj, csak a turmix hangjától fél és sikít... akkor most? :roll: Ja és a Sinlacjába is raktam almát, mert az úgy kevésbé hízlal.

Zsu, ha már nem szoptattsz és jöttök hozzánk csinálok Neked Tiramisut, a szememen a diéta miatt már egy hős vagy!

(amúgy egész okés napunk volt kevés sírással, kicsit jobb pocival és asszem a 3. fogacska is kezd áttörni, de azért még nem teljes hosszában)

Jutta

KépKép
jutta

az alma krumpliból is hagyott! Tehát úgy 150 mlt evett tízóraira és úgy 250 ml-t ebédre.

Jutta

KépKép
jutta

nyilatkozom: az én derekam is tropa!
Ja és én a hordozóba rakom, ha ültetni akarom a babakocsiban, mivel nekem ez is rárakható a vázra. Ha fektetem, akkor a mózes (mélykocsi). A sportkocsiba beültettem egyszer, de idétlen volt benne, ő is elcsúszott, pedig félig fektettem. Na majd később!

Jutta

KépKép
jutta

Zsu: annyira édi PunkPanka! Nagyon ügyesen ül. Ádi nem ül ennyire stabilan. A kezével kitámaszt. De amit nem értek: az etetőszékben szépen ül, az ölünkben is, vízszintes talajon egy darabig, de leginkább kitámaszt. A babakocsiban, meg dől el.
Szal, nem vágom mért.
Kriszti: a 12 órás etetésnél kaphatna Nadin kanalasat, akkor valószínű nem húzná 16.30-ig a következő etetést és talán beiktatható lenne még 1 kaja.
Jutta: fogyózik Dorka, hogy így vissza vett a kaja adagból?
Macsek: nem túl jó kép? :shock: Inkább fogta volna be...
Kati: gyógyuljon a kis kékszemű hamar!

Kat és Matyika??? És Hajni???

Kép
Kép
gabcii

Méghogy Vilko lányos...hahh. Az a nő vak! És bunkó is, ha azt mondja, hogy nem túl jól sikerült! Tök jó a kép!

Edit, Pankának a sapitól áll igy a haja :D
Én adom a banánt már 5 hós kora óta, szeritem lehet. Bébiételben már a 4 hósokban is benne van. Déligyümölcsre inkább a citrusfélékre gondolnak, mert az allergizál.

Kriszti, sztem 8 és 20 óra tejes, délben főzi, délután gyümi esetleg péppel. A pép elég tápláló, a Sinlac legalábbis az. Majdnem 2x annyi kalória van benne, mint a tápszerben.

Csatlakozom a tropa derekasok klubjába :wink:

Jutta, ma én is pepecseltem inkább, mint a bébiétel. Alma-banán volt nálunk is. De csak fél banán + negyed alma. Dorkának továbbra is jó huzata van :D
Nagyon-nagyon drukkolok holnap, hogy minden rendben legyen! Nem irigyellek, asszem lesz egy álmatlan éjszakád :?
Puszi pici Dorkának, ügyes legyen holnap! Aztán jelentkezz, amint tudsz!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziasztok

köszi szépen mindenkinek a drukkot és aoksok++++ szerintem célba találtak :-)

kicsit fáradt vagyok úgyhogy sok lesz az elütés

szóval tegnap 5-kor felkelt az órám és nem bírtam aludni így összepakoltam mindent,itthonra Bibunak is meg amivel nem zörögtem,szegény Majcikám tudta hova megyünk,de ő egy HŐS.de komolyan,gyorsan hiszti nélkül öltöztünk,elfogadta hogy nincs kakaó,vígan mondta hogy megy a kórházba,persze aztán remegett a félelemtől a koránkeléstől, a reggeltől,de jött olyan aranyos volt.Aztán az ambulancián késtszer mentünk be egyszer papírokért utána pedig egy dokibácsi benézett a torkába és kapott egy lufit aminek nagyon örült.Bevezettek a szobába ott kapott egy kb. 6 évesre valló pizsit ami végig ki volt szakadva,a lába,kapott másikat :-9 nem kevésbé nagyot,a szobatárak először 3 néni nagyon kedvesek voltak,jó kedve volt csak kérdezte mikor megyünk haza.Végig mondtam neki,hogy most aludni fog és közbe elvarázsolják az orrát és utána felkel,játszunk és megyünk haza.A kábítószirupot szépen lenyelte,rutinos angyalom,nem panaszkodott.Na rá egy negyed órára alaposan beis kábult.Hát a humorom ott volt,kicsit nevettem amit anyám utána rossz néven vett,de olyan kis cuki volt,mint ai be van rúgva :-) Magyarázott összevissza,röhögött,mint egy kis részeg,még akik vitték el ők is megmosolyogták,hogy milyen édes.A műtőig elmentem vele,de mindegy volt neki olyan kába volt.Kb. fél óra múlva hozták ki,kicsit szemrehányóan,hogy ivott akislny???mert hányt,pedig nem ivott,mondatm nekik is.Közbe egy anyukával beszélgettem akinek a kisfia utánunk jött,hát őneki visszanőtt az orrmandulája,de ő nagyon füles :-( jajj lányok annyi kurva ,csúnya kórság van,szegény gyerekek,aznap 13 gyereket műtöttek,altattak,szinte mind betegebb,krónikusabb volt Majánál.Már nagyjából észnél volt amikor kihozták,de nem ordított,hanem sírdogált,felakart kelni,n meg nyomkodtam le,semmivel se törődve,beterpesztettem a kis stokin,rátette a fejét a kezemre és csak meséltem meg énekeltem meg nyomkodtam vissza.Véres volt az orra meg a szája néha kööhécselt a csorgó vértől.Egy óra után már matricáztunk,akkor is tök édi volt amikor mind a kettőt megakarta fogni :-)a nyelve is akadt,akkor azért márt nem nevettünk,de megbírtam állni sírás nélkül.Aztán kifogyott a repertoár az új játékokból így leakartszállni,és az mg nem ment összecsuklott na akkor levágott egy olyan fél órás hisztit,könny nélkül síkítással,hogy még az ápolónők is jöttek sorba hogy ne síkítson,dehát tudjuk Majcika nem egyszerű eset.Odaakart mászni hozzám ,de egyedül az nem ment,apa nem segíthetett,kicsit hangos volt,végre kicsit csillapodott odabújt és elaludt.Aludt majdnem két órát aztán hálistennek jól ébredt evett kis levest ,ivott elég sokat ,itt már éreztem hogy nem lesz gond :-)
Színeztünk,kirakóztunk,horgásztunk,néha bebolondult hogy menjünk már,de szerencsére nem dilizett nagyon..Közbe volt egy szobatárs csere,egy kisiú kinek már a negyedik műtétje volt és fél évente műteni fogják :-( elnézegették egymász mikor mit csinál a maásik :-)aztán ment a séta is :-)
3kor megnézte drnénink és haza is engedett.Bibus jó kislány volt,nem úgy mint ma :-( Itthon aztán csak a nyügi maradt Maja részéről ő volt a főnök mindenben :-)A karszalagját nem engedte levenni és a fülbevalót vissztaenni (ezt most operáltam vissza alvás közbe) Aztáne ste hányt egy jó nagy adag véres trutyit,majd betönmött két virslit aminek aztán felét viszontláttam a pólomon.Adtam neki b6 vitamint ,cataflamot,de azt mondja nem fáj semmilye.Ma nem is kapott semmit,néha köhécsel a ,a keksz jobban csúszik mont bármimás ,na meg a gumicukor,kicist még tortyog,de összeségében sokkkal rosszabra számítottam,így egyenlőre nem bánom,hogy megtörtént.Drnéni azt mondt anagy volt neki és most majd kitud tisztulni,hát bízom ebben.
Most egy hétig sehova nem viszem,aztán torokleoltás majd allergia vizsgáklat.És persze egy szem kukac nem jött ki belőle ,úgyhogy a 3500 ftos gyógszer ott figyel a fiókba :-(
Ma jöttek anyuék mert apárom is dolgozotta pósék a hegyen ,hogy azért legyen itt velem valaki,átpakoltam Bibuka szekrényét,mert hatalmasat nyúlott megint a,a 68-as rucik kicsik.De lenen egy csomó vasalnivalóm :-( de arra már nem volt időm,sem kedvem,energiám.Anyu egész nap majrézott és tömte volna Maját aki mindenből evett de 2-3 falatott,éhen nem hal az bizti,mot is evett 3-4 aszme krumplit husival,nem azt mondom ,hogy sok,de azért eszik,amúgy sem egy nagyevő.Bibuska ma egést nap kézbe,sétálva szerettt volna lenni,ez nem minidg jött neki összemert eltürögettem hogy tudjak újból mosni,addg pl. sírt.Anyuval se nagyon van el,én tudom az okát,és rettenetesen bánt,reméem ez később változni fog.
Most épp lecsúkódnaka szemeim,pedig megjutalmazom magam egy kis amarettoval és egész mogyoróssal.Jah Maj itt aludt velem és fél 6kor elkezdett síkitani kakaóért addigra Bibu is ott szok lenni elem,kényelmi okokból (fél öt körül eszk) aki persze felkeklt,hajrá négykézláb,hajrá börrögés,fél óráig pakoltam a fenekét,nyomkodtam le afejét ,közbe amásik kezemen Maja volt.Végül aludtunk még kb fél órát,szal elég kába vagyok.
A párommal szokás szerint megy vita ,sőt megkaptam hogy amikor ő haza jön lepasszolom a gyerekeket,értsd úgy haza jön 6-7-8kor és én addig pakolok,vasalok,netán emaiezem kb. fél óra mert utána,vacsi,fürcsi,vacsi.Hát kapja be,ezután nem kell a segítsége ,még ennyi se,majd megcsinálom fél kézzel azt is,az az egy óra nem oszt szoroz.

Andi

ha ugatászerűen köhög Huba vigyázz ,úgy a kruppook szoknak ami veszélyes,nem ijesztgetésként,csak nehogy baj legyen,ha olyan csúnyán köhög és nem bírja abbahagyni nyomás a hidegre.Akár hűtő elé,de most még jó a nyitott ablak is.De én megmutatnám dokinak Hubát.

husi nálunk játszik,csak bébiétel formájában,még mindig két napig eszik egy üveggel,annak is felét kiköpi,mindennap próbálkozom,de soksor szinte nem eszik belőle

Ubult nagyon szeretem :-) imásom Gardfieldot

Móni
neked is köszönöm,ÍGEN ideért :-) a sok ++++

Bibus is imádja a kutyát-macskát :-) én mondjuk nem engedem megtépni,mert kintiek :-) na de majd a kiscica majd edzésbe lesz :-)

Maja olyan édi vele ,mondogatja neki:édesem egyél,szopikázzál,ott a cici,Granci feküdj le hadd tudjon a picike szopizni :-)

Zsu
nagyon nagyon édes Panak,az avataron is :-)

én adok többféle gyümit és annak variációt ,így unalmasnak nem unalmas,de a nyerő a banános cucc

pl.körte,szilva

Kati
jajj szegény picifiú,nagyon rossz lehet,gyógypuszi nked,orvos mit mondott?

Edit
cserélünk?én küldök 30 kilót te meg küld el a te 5 kilódat

Vlad tepes rajongók voltunk egy időben a barátnőmmel :-)

Anett
köszönöm neked is a drukkokat :-)

hát bocs de anyukáék nem voltak vaalmi okosak,ár ahogy nézem,olvasom,elég meggyőzően beszélhettek akkoriban az orvosok ezen az egyiket akkor a másikat is alapon,ez azért mai szemmel durva.

Prücsi
aromamasszázs???na most akkor sírok egyet brühühü
de jó neked
nagy sóhaj

köszi neked is

Jutta
nagyon-nagyon drukkolok nektek,ne félj nektek is az ébredés egy-fél órája lessz rossz,de Dorka még pici m,majd elringatotod,nem lesz semmi baj :)

Gabci
nagyon jól esett a sms köszi szépen,akartam írni de mindig közbejött valami,de nagyon köszönöm

én már vaalhol rég eldöntöttem a műtétet és ezért is kavart fel nagyon a háziorvos hozzáállása.

gratula a foghoz

Kikuka
köszi hogy gondoltál ránk
és mi volt arecept a sütinél? :-)

Kiri
én reggel 8kor vagy adéli etetésnél adnám a gyümit a helyedben

köszi neked is

Macsek
hülye otpés :-) Vilkó egyértelműe fiú :-)

jobbulást nektek

ördi :-)

hát lányok asszem ennyi k.o
Vendég

Gabci, nem baj egyáltalán, hogy Ádi még nem ül! Én nem örülök, hogy Panka előbb ül, mint kúszik-mászik, de ez van :D Már nem csinálok ezekből ügyet. Nagyon sok kisgyerekes anyukával beszéltem mostanában, kevés az a gyerek, aki a nagykönyvben leirtak szerint teszi a dolgát, vagyis szabályosan először kúszik, aztán mászik, stb.
A babakocsiban meg azért dől el, mert nem teljesen ülő pozicióban van, csak döntve. Igy nem tudja megtartani magát.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

ennyi elütést :) gáz de ez van

jócakka
Vendég

Timi, klasz csaj vagy, ezt is megoldottad, mostmár tuti, hogy minden ok lesz Majával! Reméljük a hiszti is elmúlik hamarosan :wink:
Apa meg kapja be! Bocs :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
áh,hiszti a legkevesebb,mérges volt,mondtam neki utána is,hogy nem baj,más is mérges lenne :-)
nyügi maradt,de nem nagyon viselte meg

apa meg kapja be,szerintem is

köszi neked :-.)
Vendég

Sziasztok!
Hajrá Dorka! (Csak ezért jöttem! De nem bírom ki, h egy mondat majd' mindenkinek!)
Holnap megúsztok engem...
Etetőszéket nem vettem, de az autósülés kipipálva!
Andi! Mi van Hubával? (Én nem tok mit mondani, nem találkoztam még ilyennel, de h kicsit kétségbeesnék, az 7száz! +++++)
Macsek, alakultok? És, hát elég ügyesen ül, sőt lassan négykézlábazunk!
Kati! Gyógypussz a nagylegénynek!
Anett! Mi is ingatlanozunk holnap! :wink:
Zsu! Micsoda punknő! :lol:
Timi! Kapott a hőscsaj valamit? Nagy pussz neki!
Andi005! És mi van az edényekkel? :lol:
Kikuka! Küld már át a nagylányt hozzám is néha segíteni!
Edit! Nekem a Te erdélyi élménybeszámolód tetszett a legjobban!
Gabcii! Nekünk még korai a sportülés!
Kriszti! Én már a négykézlábas és a szaladó gyereket hasonlítottam össze- amúgy! És őszintén: én azért egy kicsit fogom sajnálni ezeket a jó kis puszilgatnivaló hurkákat, babahájat, ha eltűnik! :lol: (Bár az elég vicces lenne, ha nekünk, akik -mostanáig- gebék voltunk dundi gyerekünk lenne! :) :roll: )
Ja, úszógumi...én ma vettem egy ruhát (nyárit), ami elég passzentos! Motiváció: nyaraláskor tökéletesen kell állnia! :wink:
Bea! Milyen volt Miskolciában?
Hajni! :wink:
Derékfájás: én már 100x megmondtam: csontkovács! Én csak így bírom el a 9,2 kg-os principessámat!
Jóccaka!
Királynő-képzésen részt vett Prücsi! Tiéd a pálya! 8)
Jajaj, Ciripke! Számíthatok Rád? Mert lassan le kéne kötni valami utat...

Kép
ermoni

Sziasztok!
Hajrá Dorka! (Csak ezért jöttem! De nem bírom ki, h egy mondat majd' mindenkinek!)
Holnap megúsztok engem...
Etetőszéket nem vettem, de az autósülés kipipálva!
Andi! Mi van Hubával? (Én nem tok mit mondani, nem találkoztam még ilyennel, de h kicsit kétségbeesnék, az 7száz! +++++)
Macsek, alakultok? És, hát elég ügyesen ül, sőt lassan négykézlábazunk!
Kati! Gyógypussz a nagylegénynek!
Anett! Mi is ingatlanozunk holnap! :wink:
Zsu! Micsoda punknő! :lol:
Timi! Kapott a hőscsaj valamit? Nagy pussz neki!
Andi005! És mi van az edényekkel? :lol:
Kikuka! Küld már át a nagylányt hozzám is néha segíteni!
Edit! Nekem a Te erdélyi élménybeszámolód tetszett a legjobban!
Gabcii! Nekünk még korai a sportülés!
Kriszti! Én már a négykézlábas és a szaladó gyereket hasonlítottam össze- amúgy! És őszintén: én azért egy kicsit fogom sajnálni ezeket a jó kis puszilgatnivaló hurkákat, babahájat, ha eltűnik! :lol: (Bár az elég vicces lenne, ha nekünk, akik -mostanáig- gebék voltunk dundi gyerekünk lenne! :) :roll: )
Ja, úszógumi...én ma vettem egy ruhát (nyárit), ami elég passzentos! Motiváció: nyaraláskor tökéletesen kell állnia! :wink:
Bea! Milyen volt Miskolciában?
Hajni! :wink:
Derékfájás: én már 100x megmondtam: csontkovács! Én csak így bírom el a 9,2 kg-os principessámat!
Jóccaka!
Királynő-képzésen részt vett Prücsi! Tiéd a pálya! 8)
Jajaj, Ciripke! Számíthatok Rád? Mert lassan le kéne kötni valami utat...

Kép
ermoni

Ű, bakker... ez meg mér' ment el 2x? :shock: :lol:
Mondom, holnap nem leszek! Bocsi! :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

Timi, Zsu! Apa mit kapjon be? :lol: :lol: :lol: Azt ki kell érdemelni, nem? :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

Dupla Móni :-)

igen kapott :)szedegettem neki össze a játékokat :-) kapott egy Dorás és egy Hello kittys poharat,bögrét,a fakirakót és a horgászós játékot is ott varázsoltam elő a táskából,jah és a Dora babát :-) az most a kedvenc,bár azt hamar meglátta :-) azt mondta:Hát az meg kiaz ott a táskába,anya? :lol:
Vendég

kapja be az ördög kukiját,naaa

azért gyere csak honap is

mondom én kinek rántott husit,krumplipürét,rizibizit kéne csinálnak,jah meg vasalnom,meg takarítanom, meg mésg süti is jó lenne,jajj lőjjön má le valaki
Vendég

Köszi csajok, Timi remélem hat a gyógypuszi, mert én már k.o. vagyok. Nem tudom mi lett volna velem ha hasfájós lett volna, valszeg még mindig mély depiben ücsörögnék.
Timi amúgy meg :) :) :) , örülök, hogy ok vagytok. Apát tedd büntibe.

Zsu, Panka csúcs. Szerintem képekből sosem elég.

Edit, akkor majdnem együtt kezdjük a csirkemellet, a koruk alapján látszik én vagyok a beszaribb. :)

Kriszti, szerintem ha nem akarod, nem kell még a szopikat teljesen kiváltani. Miért nem csinálod úgy, mint Prücsi, kis(?) szopi+ kanalas kaja. Én is ezt követem tulajdonképpen, mikor szegénykém tud szopizni. Víz helyett kapja, aztán hol többet szopizik, hol kevesebbet. De a többször kevés is jobb lehet, mint a semmi. Én ha csak naponta kétszer szoptatnék, tuti 1 hét múlva már semmi tejem nem lenne, ezt viszont nem akarnám.

Etetőszék. Megörököltünk egy Prima Pappát, tök jó, csak koszos volt, viszont az ülőkéjére való lemosható szivacs tropa. Na, gondoltam semmi gáz, biztos lehet hozzá kapni. Hát lehet is, de az ára 8500. Szerintem ez elég durva. 3 ikeás kijön belőle. :shock:

Ja, én sem bírom már cipelni Marcit, de néha kénytelen vagyok, mert a karizmaim sehol sincsenek Andihoz képest, és a hordozót még kevésbé bírom el.

Most már tényleg megyek, bár nem tudom érdemes e lefeküdnöm. Calcimuscot, C vitamint, meg vmi gagyi kevert orcseppet kaptunk, de az semmit sem használ, úgyhogy elővettük a Nasivint. Istenem, Marci úgy horkol, hogy apja is megirigyelhetné. Szegénykém. :cry:

Ha holnap nem jönnék

Jankának és Vivinek boldog mini szülinapot.

ukati74

na, vége lett a filmnek. jóvót.durva, de jó (skócia utolsó királya- bírom forrest whitakert)

Timi, ha csak néha köhög (du olyan 3-4szer, este 2szer, most órák óta nem), akkor az ugye nem krupp? :? :? :? fú, annyira aggódom. anyukám tüdőgyulával riogat.

Kriszti, akkor adj Nadinnak enni, ha éhes :wink: látni fogod a különbséget!

Zsu, Panka ül v ülteted? ha ül, hogy ül fel? Petra is térdelésből próbálkozik, mint Nadin, de még nem nagyon engedi el a támasztékot (ha igen, akkor pottyan)

Móni, csontkovács és szoptatás kompatibilis, ugye? 8)

na, el
jóccakát!!!
:arrow:

Kép
an°°di

hi
szegény kis betegek :-(

Kati
nyugi én tonnasdonna vagyok,de én sem bírom el a hordozót,majd megszakadok

a kevert orrcsepp jobb mint a nasivin,legalábbis nálunk jobban hat

remélem hamar kigyógyul Marci

Andi
hogy telt az éjszaka????
remélem nyugisan
a krupp asszem rohamszerű köhögéssel kezdődik,remélem nem az lesz Huba babának

husi sül,leves fő,krumpli úszik és kinéztem ezt a eceptet ,megcsinálom :-)
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=7964
Vendég

Timi!

Nagyon ügyesek voltattok!!!
Nagyon bátor Majci!

A gyerkőcöket, meg nyugodtan paszold le az Apukának, hisz az Ő gyerekei is. Nálunk is ez van, ismerős a szitu, nálunk is van ellenkezés néha, főleg mikor beesik az ajtón, és nyomom a kezében. De azt Ők nem látják, hogy előtte, már menniyre nem haladunk, mert ölbebaba esetleg valamelyik gyerkőc.
Nálunk minden, még a fürdés is egyedül megy a gyerkőcökkel.

Zsu!
Gyümi, szerintem elégváltozatos, amit adsz. Mi meg nem is eszük, nagyon ritkán. Ákos csak egész almát fogad el, és magát kiszolgálja. Nálunk van olyan napok, mikor 100%-ban anyatejesek vagyunk. :shock:

Kata!
Jobbulást a kisfiadnak!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggel mindenkinek!

Csak 5 percem van a gép előtt, alig olvasgattam amit írtatok!

Ma Apával lesz Léni egész nap, mert Anya elutazik, de baba nélkül!
A Gyulai Kutyás Agility Klub, jelenleg kutyanélküli "passzív" tagjaként, azaz bemondójaként veszek részt a mai bulin. Rójjuk a környék megyéit kutyás ügyességi bemutatókkal. Ma Hódmezővásárhelyre utazunk és csak este jövünk haza! Nem akarom Lénikét cipelni, nem tenne neki jót ez tekergés még egyenlőre...
Leírtam Apucinak mindent részletesen, hogy etesse meg a gyermekét, de már tisztára parázik, látom rajta, de nem vallaná be semmi pénzért sem:) A kajákat feltúrbóztam boltival, hogy édes legyen. Tápi bekészítve ugyanúgy a tea is! Ha nem boldogul csak akkor hívjon, mondtam neki!
SZORÍTSATOK NEKI!!!!

Este jövök és szép napot mindenkinek!

Edit
Vendég

Sziasztok!

Hű jó sok mindent irtatok!

Zsu: PunkPillerPanka :lol:

Timi: ügyes nagylányod van neked4
hát apa meg! :?

Jankának: puszz boldog hófordulót!

Edit: fú nem mondod te is kutyás vagy!
milyen ha lehet érdeklődni?

:lol:

Nállunk: nincs gond apával adom a gyerekek mit adom el is veszi tőllem már héten két napot is együtt voltak !
tiszta büszke vagyok apára! :D

Hubának. sok gyógypuszit!

meg Majcinak is!

lépek csajok bocsi ,hogy ennyit reagálok megint sok a melóm na szóval kertészkedek aztán főzni takarítani de ez a jó nem unatkozom!
De még elmegyek egy jó kis kínai erős levesért merazannyirajó!!! :lol: :lol: :lol:

Macsek: csaj meg kapja be még ,hogy nem jó a foto!KIRÁLY!!!
Ja valamit mondani kell a baklővése után!

:arrow: pusz

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Timi örülök, hogy viszonylag jól viseltétek a dolgokat!

Andi, mennek a drukkok!

Minet nem műtöttek meg, 2 okból:

- Gömbvillám kiasasszony túl tokás, és félő hogy így nem gyógyulna a seb olyan szépen
- rossz a vizeleteredményünk! 500 a fehérvérsejt...
Ez elvileg lehet amiatt, hogy szennyezet volt (előtte letöröltem vagy 5x, meg persze átpelusoztam, és kb fél óra alatt ott voltunk a laborban a pisivel) ill. bacikat jelezhet talán?
Asszem az 500 nagyon szar eredmény! Gabciii, te mit tudsz erről mint eü-s???

Kedden megyünk dokihoz, viszem a leleteket, lehet kapunk antibigyót, vagy mit tudom én...

Na megyek hamigyártani! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

hú hát ez a süti nagyon fincsa lett,bátram ajánlom 10 perc aztán ehet sütni :-)

Bibusis lemeózta ,meg a levest és a krumplipürét is,maja is evett és kész vagyok ,már csak vasalni kéne,kár hogy az udvaron nem lehet,mert oda készülünk éppen

Edit
biztos bír vele,nyugi :-)

Jolka
de én úgy érzem nem is passzolom le,szeritnem az lenen a lepasszolás ha elemnnék vaalhova vagy elmennék fürdeni mondjuk egy könyvvel,de az hogy azért adom neki a babát ,hogy összetudjak rámolni,mosogatni,ágyazni stb. na persze a vita után mindig elvette tőlem Bibust szóval biztos tudja hogy nincs igaza ,de hát ő büszke,ő férfi ,mert ő dolgozik,sosem fogja megérteni milyen az amikor 3 éve már a gyereke,gyerekei minden gondolata az embernek,minden perce,éjjele-nappala.
apánk 6 után ér haza minden nap ált. 7 körül ,fél 8-8 kor fürdetünk ,ezért akadtam ki de nagyon
na mindegy kapja be :-)
Vendég

Sziasztok!

Timi: Majci is és te is egy hős vagy! irtó ügyesen végig csináltátok!
Az sms-re nem vártam ám rejakciót, csak küldtem lélekerősítőnek :wink:
A pároddal meg sztem ülj le higgadtan beszélgetni, meséld el neki, hogy tellik egy napod és mond el, hogy nagyon jól esne, ha esténként segítene, ne adj isten gyerek mentesítene 1 órára.
Talán emlékeztek rá, hogy az elején mennyire bántott, hogy Apa nem mert érdemben Ádival semmit csinálni és minden rám hárult. Mára ez teljesen megváltozott. Nagy a szerelem és segít is mindenben. Nyugodt szívvel rábízom a gyereket, mindent megtud és szívesen is csinálja. (jajj, de szép mondat)
Edit:estére lefogadom, hogy hulla lesz Apa, de biztos vagyok benne, hogy ügyesen megold mindent. Azért szorítok érte! :D
Kati: hogy telt az éjszaka?
neked is leírom, hogy osscillococcinum. Homeos és én mindig azt adom, ha taknyol Ádi. Azóta nem is volt beteg. (kopp, kopp)
Zsu: mért lenne baj, hogy Panka elöbb ül, mint mászik? Nem egyformán fejlődnek. majd menni fog neki az is, ahogy nekünk is a stabil ücsörgés.
Jutta: mikor is lesz a műtét? lemaradtam. Szorítok értetek is!
Mogyo: hogy te mennyi mindent csinálsz.
Móni: és mit tervezel a bombanőcis külső érdekében?
A minap a barátnőm megjegyezte, hogy már csak a hasam ami megmaradt, a többi tök okés. Olyan jót tett a lelkemnek. Dehát ő elfogult. Ja, és a dédi (Ádika dédije) aszonta, milyen szép karcsú vagyok. Ezen röhögtünk Apával egy hétig. Nem tom kit nézett a mama :D
Harapós Ádikát letettem kényszer aludni. A ti gyerekeitek is nagyon nyűglődnek, ha álmosak, de nem akarnak szunyálni?
Ádi kutyázik olyankor az ágyába, dől jobbra-ballra, beüti a fejét, mert annyira álmos.
Na, émmeg nekifeszülök a Tiramisu projectnek.

Kép
Kép
gabcii

Jutta!

A magas fehérvérsejtszám húgyúti fertőzésre utal.
Lehet, hogy szennyezett volt a minta, ez is adhat ilyen eredményt.
Nem kérheted az ismétlést? Az antibigyó elött nem lenne gond sztem...
Andi: Hubával mizu?
A kruppos köhögés pedig ugató, a belégzés nehezített és száaz köhögés. Fulladás is kíséri és rohamokban jelentkezik.
Ilyenkor a hideg levegő hatásos.

Kép
Kép
gabcii

Edit, majd számolj be apa hogy boldogult, tényleg kiváncsi vagyok :D Lehet, hogy ki lesz purcanva nap végére :D A pasik gyengék ehhez, nem birják idegileg :D

Kati, minden relativ. Egy jobb etetőszék 30-40e ft, vagyis a 8500 ahhoz képest semmi!
Marcikának továbbra is jobbulást, remélem javul mostmár szegényke!

Andi, Pankát ültetem, egyedül nem bir felülni, de ha fekve már nyügi, akkor ülve még nagyon sokáig eljátszik, szeret ülve szöszölni nagyon!

Gabci, hát tudod, a védőnő meg a gyerekorvos meg mindenki azt mondja, hogy a fejlődési lépéseknek egymás után kell következni. De mondom, nem érdekel, csak leirtam.

Jutta, kár, hogy nem volt műtét,mert akkor már túl lennétek rajta :? Emlékszel, én is aggályoskodtam Dorka tokája miatt :lol: És most akkor megvárják, mig lefogy a gyerek, vagy mi??? :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kérdés: nektek nem 'dörmögnek' a gyerekek? Panka néha olyan torokból jövő dörmögő hangot hallat, olyan furi, de nagyon aranyos. :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta
csak most látom elmaradt a műtét a fenébe :-( mármint jó lett vlna túlesni rajta,bár én ezt azért megen nem értem,a véreredmény miatt okés,de hogy nagy atokája Dorkának,hiszen amikor időpontot adtak akkor is ekkora volt nem?

Gabci
én akartam visszaírni csak mindig jött valami,hol egy hányás hol egy hiszti,de jól esett,köszi :-)

ezzel az emberrel nem lehet beszélni,látom rajta,hogy tudja hogy nincs feltétlen igaza de ki nem mondaná,csak azért se

Zs
Bibu morogni szok
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kati!!!!!!!!! köszönjük szépen a köszöntést!!!!!!!! remélem Marcika sokkal jobban van már. nem tom ki irta az oscocullicumot(nem tom hogy kell irni :oops: ) de az nálunk is bevált. sztem próbáld meg!!!!!!!!!!
Timi!!!!!!! gondoltam Rátok???? az nem kifejezés!!!!!! tudod nekem is van kettő...... :wink: receptet egyébként elküldtem gmailra!!! tök eccerű és még finom is 8)
Ma egész nap házon kívül voltunk, kiscsaj egész jól bírta. sőt!!!!!!!!
Panninak bepakoltam elmagyaráztam mindent. Erre Ő: aaaaanyyya nem vagyok már dedóssssssss!!!!!!!! Azért parázok egy cseppet. de nem fogok inkább, mert én egy modern, laza, nemmindenengörcsölő anyuka vagyok/leszek asszem :roll: :roll:
na el megsült a pizzánk

kikuka

Sziasztok!

A tokája 6 hete talán még nem volt ekkora, de mind1. És a sebész műtötte volna, csak egy fődoki aggályoskodott. Persze a nők nem akarták műteni, mert ha egy picit is csúnyábban gyógyul az számukra inkább szempont! Tehát úgy nézett ki a dolo, hogy bent volt vagy 4 doki, egy pasi aki nyisszantott volna, 3 nő aki hallani se akart róla csak később... inkább a nőkre hallgattam volna én is, devégülis ők döntöttek.

Gabciii, ezt mondták a sebészek is, mármint, hogy lehet szennyezett is a minta, de beszéltem egy ismerős házidokival (gyerek és felnőtt özete van vegyesen, mert kisfalu) no ő mondta, hogy ennyire nem lehet szennyezett, azt kb 30-60-asokra szokták ráfogni. Meg kakis nem volt, letöröltem előtte, tehát sanszosan baci, holnap reggel megyünk a dokihoz.

Ja és a leleten van vmi olyan is, hogy 40-50 fvs, bakt.
Gabciii!!!Ez azt jelenti, hogy baci van benne??? Nekem kínai, de erre tippelnék!

Jankának és Vivinek boldog hófordulót!
Ákosnak és Ádinak meg utólag boldogat!
(Jesszusom, Ádi már 8 hünapos! Közeleg az első szülinapos ünnep! :shock: )

Jutta

KépKép
jutta

Gabcii, nem vagyok egy antibigyó hívő, de én már a pocakja miatt is gondoltam arra, hogy 1 próbát megérne, nem e vmi baci okoz - e neki gondot.... tudom, hogy jobb lenne megúszni az antibigyókat, de vmi nem stimmel a pocijával... allergia elvileg kilőve, elmúlt fél éves, a franc se tudja mi lehet az

Jutta

KépKép
jutta

Ákosnak is boldog hófordulót!

Meg Vivikének!

Ennyi tellet bocsi!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!
Na itthon vagyunk... Jaj, nagyon jó időnk volt ma a Dunakanyarban!
Janka köszöni, h eszetekbe jutott! Vivinek, Ákosnak, Ádinak mi is csupa jót kívánunk!
Na még annyi újság van, h kezdünk négykézlábazni....
Andi! Kompatibilis! 8)
Gabcii! Hogy mit tervezek még? Hogy leadom az úszógumit! :lol:
Még benézek! :wink:

Kép
ermoni

Ja, meg még: szupi az új ülés! :wink:

Kép
ermoni

Jutta
drukk hogy hamar meglegyen a gond okozója

Móni
milyen ülést vettetek??

Minden kis hófordulósnak sok puszit küldünk :)
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Móni! :shock: :shock: :shock:

Janka turbó tempóra kapcsolt??? 1 hete forog kb, most meg négykézlábazik??? Süti! :lol:

Mi is próbálunk vmi kúszás-mászás-kutyázás felé mutató mozgásfélét asszem, de nálunk még csak annyira fussa, hogy húzza maga alá az egyik térdét, majd megbillen az egynsúlya és hátra fordul, de nyomban fordul vissza és próbálkozik!

Ja és új kedvenc: Tigris-Tigris, no ezért 3-4 forgást is lenyom, hogy elérje!

Jutta

KépKép
jutta

nahelló
csak bekukk, mert purcant vagyok
ma mi a városligetben lazultunk (bolhapiac két, kenguruban alvó gyerekkel, bethesda- Hubának kis vírus van a torkában, biztos Petra adta át, kapott rá olyan cuccot, amit totál kiütötte-egész du aludt, és kb csak fürödni kelt fel, utána zsíros deszka kis sörrel, és haza). jól kifáradtunk, de téynleg jól. Petrának áttörte az ínyét a bal felső 1es. hát, csak iylen leygen mind!

Timi, ennél sokkal jobb képeket szoktál!

Jankának gratula a kutyázáshoz!

Jutta, vigyázz a kis gömbvillámmal, mert ha így folytatja, csak a villám marad ;)

na, Gyula már horkol :lol: így megyünk aludni/olvasni, sztem.
mindenkinek jóccakát!

Kép
an°°di

hehe, a zsíros deszkát én ettem, nem Huba ;) kissé zavarosra sikeredett, bocs

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?