sziasztok
köszi szépen mindenkinek a drukkot és aoksok++++ szerintem célba találtak
kicsit fáradt vagyok úgyhogy sok lesz az elütés
szóval tegnap 5-kor felkelt az órám és nem bírtam aludni így összepakoltam mindent,itthonra Bibunak is meg amivel nem zörögtem,szegény Majcikám tudta hova megyünk,de ő egy HŐS.de komolyan,gyorsan hiszti nélkül öltöztünk,elfogadta hogy nincs kakaó,vígan mondta hogy megy a kórházba,persze aztán remegett a félelemtől a koránkeléstől, a reggeltől,de jött olyan aranyos volt.Aztán az ambulancián késtszer mentünk be egyszer papírokért utána pedig egy dokibácsi benézett a torkába és kapott egy lufit aminek nagyon örült.Bevezettek a szobába ott kapott egy kb. 6 évesre valló pizsit ami végig ki volt szakadva,a lába,kapott másikat :-9 nem kevésbé nagyot,a szobatárak először 3 néni nagyon kedvesek voltak,jó kedve volt csak kérdezte mikor megyünk haza.Végig mondtam neki,hogy most aludni fog és közbe elvarázsolják az orrát és utána felkel,játszunk és megyünk haza.A kábítószirupot szépen lenyelte,rutinos angyalom,nem panaszkodott.Na rá egy negyed órára alaposan beis kábult.Hát a humorom ott volt,kicsit nevettem amit anyám utána rossz néven vett,de olyan kis cuki volt,mint ai be van rúgva
Magyarázott összevissza,röhögött,mint egy kis részeg,még akik vitték el ők is megmosolyogták,hogy milyen édes.A műtőig elmentem vele,de mindegy volt neki olyan kába volt.Kb. fél óra múlva hozták ki,kicsit szemrehányóan,hogy ivott akislny???mert hányt,pedig nem ivott,mondatm nekik is.Közbe egy anyukával beszélgettem akinek a kisfia utánunk jött,hát őneki visszanőtt az orrmandulája,de ő nagyon füles
jajj lányok annyi kurva ,csúnya kórság van,szegény gyerekek,aznap 13 gyereket műtöttek,altattak,szinte mind betegebb,krónikusabb volt Majánál.Már nagyjából észnél volt amikor kihozták,de nem ordított,hanem sírdogált,felakart kelni,n meg nyomkodtam le,semmivel se törődve,beterpesztettem a kis stokin,rátette a fejét a kezemre és csak meséltem meg énekeltem meg nyomkodtam vissza.Véres volt az orra meg a szája néha kööhécselt a csorgó vértől.Egy óra után már matricáztunk,akkor is tök édi volt amikor mind a kettőt megakarta fogni
a nyelve is akadt,akkor azért márt nem nevettünk,de megbírtam állni sírás nélkül.Aztán kifogyott a repertoár az új játékokból így leakartszállni,és az mg nem ment összecsuklott na akkor levágott egy olyan fél órás hisztit,könny nélkül síkítással,hogy még az ápolónők is jöttek sorba hogy ne síkítson,dehát tudjuk Majcika nem egyszerű eset.Odaakart mászni hozzám ,de egyedül az nem ment,apa nem segíthetett,kicsit hangos volt,végre kicsit csillapodott odabújt és elaludt.Aludt majdnem két órát aztán hálistennek jól ébredt evett kis levest ,ivott elég sokat ,itt már éreztem hogy nem lesz gond
Színeztünk,kirakóztunk,horgásztunk,néha bebolondult hogy menjünk már,de szerencsére nem dilizett nagyon..Közbe volt egy szobatárs csere,egy kisiú kinek már a negyedik műtétje volt és fél évente műteni fogják
elnézegették egymász mikor mit csinál a maásik
aztán ment a séta is
3kor megnézte drnénink és haza is engedett.Bibus jó kislány volt,nem úgy mint ma
Itthon aztán csak a nyügi maradt Maja részéről ő volt a főnök mindenben
A karszalagját nem engedte levenni és a fülbevalót vissztaenni (ezt most operáltam vissza alvás közbe) Aztáne ste hányt egy jó nagy adag véres trutyit,majd betönmött két virslit aminek aztán felét viszontláttam a pólomon.Adtam neki b6 vitamint ,cataflamot,de azt mondja nem fáj semmilye.Ma nem is kapott semmit,néha köhécsel a ,a keksz jobban csúszik mont bármimás ,na meg a gumicukor,kicist még tortyog,de összeségében sokkkal rosszabra számítottam,így egyenlőre nem bánom,hogy megtörtént.Drnéni azt mondt anagy volt neki és most majd kitud tisztulni,hát bízom ebben.
Most egy hétig sehova nem viszem,aztán torokleoltás majd allergia vizsgáklat.És persze egy szem kukac nem jött ki belőle ,úgyhogy a 3500 ftos gyógszer ott figyel a fiókba
Ma jöttek anyuék mert apárom is dolgozotta pósék a hegyen ,hogy azért legyen itt velem valaki,átpakoltam Bibuka szekrényét,mert hatalmasat nyúlott megint a,a 68-as rucik kicsik.De lenen egy csomó vasalnivalóm
de arra már nem volt időm,sem kedvem,energiám.Anyu egész nap majrézott és tömte volna Maját aki mindenből evett de 2-3 falatott,éhen nem hal az bizti,mot is evett 3-4 aszme krumplit husival,nem azt mondom ,hogy sok,de azért eszik,amúgy sem egy nagyevő.Bibuska ma egést nap kézbe,sétálva szerettt volna lenni,ez nem minidg jött neki összemert eltürögettem hogy tudjak újból mosni,addg pl. sírt.Anyuval se nagyon van el,én tudom az okát,és rettenetesen bánt,reméem ez később változni fog.
Most épp lecsúkódnaka szemeim,pedig megjutalmazom magam egy kis amarettoval és egész mogyoróssal.Jah Maj itt aludt velem és fél 6kor elkezdett síkitani kakaóért addigra Bibu is ott szok lenni elem,kényelmi okokból (fél öt körül eszk) aki persze felkeklt,hajrá négykézláb,hajrá börrögés,fél óráig pakoltam a fenekét,nyomkodtam le afejét ,közbe amásik kezemen Maja volt.Végül aludtunk még kb fél órát,szal elég kába vagyok.
A párommal szokás szerint megy vita ,sőt megkaptam hogy amikor ő haza jön lepasszolom a gyerekeket,értsd úgy haza jön 6-7-8kor és én addig pakolok,vasalok,netán emaiezem kb. fél óra mert utána,vacsi,fürcsi,vacsi.Hát kapja be,ezután nem kell a segítsége ,még ennyi se,majd megcsinálom fél kézzel azt is,az az egy óra nem oszt szoroz.
Andi
ha ugatászerűen köhög Huba vigyázz ,úgy a kruppook szoknak ami veszélyes,nem ijesztgetésként,csak nehogy baj legyen,ha olyan csúnyán köhög és nem bírja abbahagyni nyomás a hidegre.Akár hűtő elé,de most még jó a nyitott ablak is.De én megmutatnám dokinak Hubát.
husi nálunk játszik,csak bébiétel formájában,még mindig két napig eszik egy üveggel,annak is felét kiköpi,mindennap próbálkozom,de soksor szinte nem eszik belőle
Ubult nagyon szeretem
imásom Gardfieldot
Móni
neked is köszönöm,ÍGEN ideért
a sok ++++
Bibus is imádja a kutyát-macskát
én mondjuk nem engedem megtépni,mert kintiek
na de majd a kiscica majd edzésbe lesz
Maja olyan édi vele ,mondogatja neki:édesem egyél,szopikázzál,ott a cici,Granci feküdj le hadd tudjon a picike szopizni
Zsu
nagyon nagyon édes Panak,az avataron is
én adok többféle gyümit és annak variációt ,így unalmasnak nem unalmas,de a nyerő a banános cucc
pl.körte,szilva
Kati
jajj szegény picifiú,nagyon rossz lehet,gyógypuszi nked,orvos mit mondott?
Edit
cserélünk?én küldök 30 kilót te meg küld el a te 5 kilódat
Vlad tepes rajongók voltunk egy időben a barátnőmmel
Anett
köszönöm neked is a drukkokat
hát bocs de anyukáék nem voltak vaalmi okosak,ár ahogy nézem,olvasom,elég meggyőzően beszélhettek akkoriban az orvosok ezen az egyiket akkor a másikat is alapon,ez azért mai szemmel durva.
Prücsi
aromamasszázs???na most akkor sírok egyet brühühü
de jó neked
nagy sóhaj
köszi neked is
Jutta
nagyon-nagyon drukkolok nektek,ne félj nektek is az ébredés egy-fél órája lessz rossz,de Dorka még pici m,majd elringatotod,nem lesz semmi baj
Gabci
nagyon jól esett a sms köszi szépen,akartam írni de mindig közbejött valami,de nagyon köszönöm
én már vaalhol rég eldöntöttem a műtétet és ezért is kavart fel nagyon a háziorvos hozzáállása.
gratula a foghoz
Kikuka
köszi hogy gondoltál ránk
és mi volt arecept a sütinél?
Kiri
én reggel 8kor vagy adéli etetésnél adnám a gyümit a helyedben
köszi neked is
Macsek
hülye otpés
Vilkó egyértelműe fiú
jobbulást nektek
ördi