Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

ööö, miről írjak, Andi!? (Nálunk nem volt csendes a koli, sőt! :lol:)

Kép
ermoni

Na csak gyorsan. A nagyobb lányom pelenkázza a kisebbet a nappaliban a habtapin :wink:
Remélem minden ok Timiékkel. Képzeljétek csajok!!!!! Főzni állítólag tudok, de ma megsütöttem életem első kevert sütijét és nagyon nagyon finom lett!!!!!!! Ja és életben maradt a család is :lol: 8) nem nagy vaszisztdasz, tettem bele étcsoki dbokat és meggyet. Hát kurva finom lett. most el, megnézem mire jutott a nagylányom, bár gyanús a csend... talán este még.........

kikuka

http://hvg.hu/itthon/20080425_pneumococcus_oltas_ingyenes.aspx
és
http://www.hirextra.hu/hirek/article.php?menu_id=2&article_id=66443hátha érint vkit

a gyerekeink 5 óta alszanak :shock: vmit nagyon tud ez a köles 8) de hogy lesz ebből fürdés 7kor? :lol:

Kép
an°°di

nahát a linkelés nem lett jó, de másoljátok csak be :oops: 8)

Kép
an°°di

Andi, csak nem fordítasz? :wink:

Mi dögrováson. Noldinak hallójárat gyulladása van, van a fülében egy elég bedes kb 10 cm hosszú vattakígyó.
Nekem most ment le a lázam 38 fokról valamelyest.

Én nem voltam koli-lakó, de egy ismerősöm Misellvájddal lakott egy koliba, ott sem volt csend :wink:

Megyek az extra-nyűgös fiacskámat fürdetni, jóccaka.

KépKép
1macsek

koliba=koliban :oops: :oops:

KépKép
1macsek

SZIASZTOK!

Léna az ölben no alvás délután:)

Timi: szorítok!

Ciripke és Erdély:
Erdélyt egyszerűen imádom. Jó néhányszor volt már szerencsém e szépséges magyar földet meglátogatni, többek közöttt a munkám is oda vitt...Békés és Kovászna megye testvérmegyék, így emiatt is sokat barangoltam ott. Kovásznát és Hargitát ismerem elsősorban.
Természetesen Kolozsváron is jártam, no meg a hozzá hasonló Barassóban is. Branban voltatok? Ott van az igazi Drakula kastély..a hülye foci VB miatt és a focidrukker férfi kollegák miatt anno lekéstünk róla, pont az orrunk előtt zárta be a "kedves" román nénike a kaput:) Így hát Drakulás szuvenírekkel kellett beérnem. Vicces vér vörös Vlad Tepes pólóm még mindig meg van (bár még nem adtam le a szülés után minden plusz kg-ot, így nem mutatnék jól benne:) Gyula határátkelőhely. A Boga-völgyét ajánlom mindenkinek, hiszen csodálatos! Tőlünk mindössze 150 km-re van. Egy alföldi embernek már egy domb is hatalmas hegyet jelent:) Na ezek tényleg hegyek ám:) Ott sincs térerő és bolt sem, de mi elve magyar panzióban szálltunk meg. Minden tiszta és igényes volt, mi önállátást akartunk, így egy nagy rakás kajával pakoltuk meg a "mi autónkat", ami olyan ritka volt RO-ban mint a fehér holló:) Rengeteg szép emlék fűz Erdélyhez, minden évben visszatérünk oda!

Na Lénácska már annyira morog, hogy húzok is fürdetni!

További szép estét mindenkinek!
Vendég

Még annyit, hogy tegnap annyira fájtak a fogacskák, hogy először bontottam ki a Panadol Babyt...erre csend lett mert eper ízű:)

Na tényleg fürcsike Lénikének:9
Vendég

na este kitört a katasztrófa... Dorka sikított (hasfájás? + álmosság), Apa persze sehol... én kiakadtam... egyedül fürdettem, és persze amíg végre kész lettem a fürdetés előkészítéssel addig is üvöltött Dorka... utána hajatmostam bánatomban, most meg majd vasalok... ja és mosok is...

Ja és telón jól legorombítottam a párom majd mérgemben kikapcsoltam a telefont! Jófej vagyok, mi?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, katasztrófa? :shock: nálunk szinte minden este üvöltés van. ma konkrétan mindketten ezerrel. persze könnyebb, ha Gyulával ketten süketülünk (miért is? :roll: 8) :lol: ). csak azért írom, h tudd, nem mindenhol fenékig tejfölök az esték.
ma már nem fordítok, így lépek is. utálok ülni 8)
jóccakát!
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok.

Vagyok én is, csak mi is dögrováson. Illetve mi nem, csak Marcikámat öntötte el a takony. Szegénykémet megfázattam, vagy nem tudom, a doki szerint a fogzás miatt sérülékenyebb a nyálkahártya, könnyebben bemegy a baci. Annyira folyik az orra, 5 percenként szívhatnám ha hagyná, de már üvölt, ha nekikészülök. 3 napja tart én azt hittem egyre jobb lesz, de csak egyre rosszabb. Szerencsére láza nincs, de így is extra nyűgös.

Pneumo oltásnak nagyon örülök, úgyis októberben akartam beadatni, így most megspóroljuk az isofixes ülés harmadát. :?

Jutta, pisi vételezés nálunk is emlékezetes. Na akkor kifejezetten örültem, hogy fiam lett, nem is tudtam elképzelni lányokkal ezt hogy oldják meg. Azért Marci is bekakkantott az egyszerűség kedvéért, úgyhogy 6 számjegyű baktérium volt a mintában, dobtam egy hátast mikor megláttam. Azért te ügyesen összehoztad.

Mindenki olyan finom sütiket gyárt itt, mostmár én is kedvet kaptam, vasárnap megyünk vendégségbe, úgyhogy holnap megkisérlem Ági kekszesét. Köszi is a receptet.
Azért már előre félek mi lesz ha nem szoptatok, nem lesz mire fogni miért zabálok ennyit.

Mentem, jó éjszakát.

ukati74

Ja, nálunk is üvöltés volt, kb negyed óra, de a legrosszabb fajtából. Csak én még bánatomban sem érzek kedvet a vasaláshoz. Inkább versenyt nassolunk az urammal. :cry:

ukati74

Voltam, vagyis vagyok én is.

Zsuzsa: nem értem, nem csinálsz Tiramisut mert még mindig szoptatsz, mert tejterméket nem ehetsz. Hát ebbe kb semmi tej nem volt.

Ja nem esett szét szuperul egybe maradt. Csak az volt a gond, hogy elszóltam magam hogy van benne nyers tojás. A férjem egyszer olyan szalmonnella fertőzést kapott, hogy inkább nem is részletezem. Evett belőle, de inkább majd legközelebb pudinggal csinálom.

Andi: Kölespép? Vettél köles golyót és lett belőle pép? Vagy így vetted hogy kölespép? NA már egyáltalán azt sem értem amit kérdezek! Vagy mi!

KAti: Marcinak jobbulást!

Kép

Kép
ádibaba

Jajj Ági, köszi, csak még egyet akartam kérdezni a kekszessel kapcsolatban. Az itthoni pudingporhoz 1/2 liter tej kell. 7 zacskóhoz meg 3,5 kellene. Ez a 1,5 liter direkt azért van, hogy sűrűbb legyen vagy másmilyen pudingport kellene vennem?
Köszi. Tudod én vagyok a szakácsok gyöngye. :D

ukati74

Jutta, ügyik vagytok!
Szegény Dorka! Miért nem mentél el az orvoshoz vele?

Nagy üvöltés ma nem volt nálunk, de kicsit nyüszike volt ma a csaj, szerintem a 2. foga. Már kint van, de még kinlódik vele.

Móni, már akartam rég kérdezni, hogy a párodnak hogy van most a sarka? Irtad, hogy ugyanazzal a problémával küzd, mint az én párom. Szegénynek most nagyon szar, már végső elkeseredésében akupunkturára jár egy kinai gyógyászhoz. Remélem segit!

Ági, tiramisut én mascarponeból csinálom, ami tejtermék.

Volt ma babaparti, szomszéd a 8 hós kislányával. Panka állandóan lehúzta a zokniját, kiabált nagyokat, rámászott, a kislány meg szegény sirt mindentől :? Na majd szoktatjuk őket egymáshoz.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kati, pici Marcikának jobbulást!!!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na vasalni még nem, most a 2. mosás berakása, kiteregetés és lomtalanítás után vagyok...

jól van na, akkor csak a szokásos 6 hós övöltés volt, jó tudni, hogy másnál is van! de most ez tényleg a rosszabb fajta volt... na mind1, hajrá vasalódeszka!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, ne vasaljál, aluggyá'! :D
Telefonkikapcsolásos duzzogásban én is jó vagyok. :? Ez kb. olyan, hogy behunyom a szemem, tehát senki se lát... :oops:
Hasmenésre a sárgarépa-főzit hallottam, hogy jó.

Timi, ment a drukk, remélem segített! Nekem anno azért vették ki a tök egészséges manduláimat, mert a nővéremnek ki kellett venni, és édesanyám úgy gondolta, akkor egy füst alatt legyen meg mindkét gyerek... :o Hát nem volt egy Semmelweis Ignácné... :lol:

Zsu, Pankáról ééédesek a bírkózós képek!

Kati, én is kétségbe vagyok esve, hogy hamarosan semmi ürügyem nem lesz a zabára.

Macsek, hát nagy kár, hogy a csodatea nem kapható, így a tejfejős napjaim meg vannak számlálva, brühühü... Jobbulást nektek, remélem, Prince William nem kapja el!

Kikuka, hogy sikerült Panninak a pelusozás? A gyermekmunkát büntetik, nem? :lol:

Andi, én is szinte mindenhez keverek almát, így Eszti azt is megeszi, amit egyébként nem.

Ma hízott a májam, a parfümériában összeszaladtak az eladó-csajok, hogy milyen édes kisbabám van... :D

Kép
waterlilly

Anett, ezt én is irhattam volna, úgy látszik régen ez a baromság divott, mert nekem is csak azért vették ki 3 évesen a mandulám, mert a tesóm állandóan beteg volt, és egy füst alatt... :twisted: Ezt a hülyeséget!!! :x

Na :arrow: aludni, mert ma fél 6-kor keltünk :?

Jó éjt!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vagyok ám én is! Andi, még jó, h nem vártál rám éjszaka, várhattál volna egy darabig... :wink:
A héten szépség és egészség hetet tartottam, aromamasszázs (derekam imádta), kozmetikus, fodrász, fogorvos, nőgyógyász, szóval rohangáltam, meg jólel is fáradtam. (Anyukám meg tartotta itthon a frontot...ő is "kellemesen elfáradt" :lol: )

Ja, míg el nem felejtem. A DM-ben akciózzák az Univeres bébiételeket. 4 db van összecsomagolva, így 549 ft a csomag. 6 hósak: alma-csirke, vegyeszöldség-csirke, sütőtök-csirke,meg még valamilyen volt. Persze gondolom ezt gyorsan elkapkodják, szóval akit érdekel,az siessen! Én is vettem egy párat.

Timi, már vagy két napja folyton az eszemben vagytok... Nemhogy megkönnyítenék az anyák dolgát, még nehezítik is ezek az orvosok. Hátha minden jobb lesz ezután...bízzunk benne!!!! Írj majd hogy van a nagyobbik szépséged!
Nekem csak szerették volna 5 évesen kivenni a mandulámat, de kihúztam 17 éves koromig. Akkor már nem volt ilyan egyszerű, bezzeg a 4 éves kislány a szomszéd ágyon, már a műtét napján délután olyan virgonc vol,t mint akinek semmi baja. SZóval, Majci hamar túl lesz rajta, tuti!

Hohó! Pillerpankakistündérnek (most látom csak, h "kakistündér"-nek is lehet olvasni :lol:, akkor inkább hívjam Pillerpannakistündérnek? - na?Kistündér? ) új fotója van a vonalzón! Na, ezt a verziót pár év múlva már erősen cenzúrázná az anyukája, de most nagyon édi!!! A birkózós képek meg tutik!

Apropó cenzúra. Ciripke, azért engem igazán levághattál volna a talis fotókról! Erőst meg kell őket cenzúrázni :lol:
Gyerekek hogy viselték a szülőnélküliséget? Lehet, h B-t mégis ott kellett volna hagyni éjszakára? :shock:

Nagyszülők. Megértem én mindkét oldalt, azt is aki kiakad rajtuk,meg azt is, aki megértő. Mindkettő érthető reakció. Nálunk 3 nagyszülő van, Anyósom már egyedül. Én úgy vagyok vele, h sokszor jól jön a segítség (máskülönben nem tudnék pl szépség és egészég hetet tartani...), ezért viszont el kell viselnem a nem szeretem dolgokat is. No, azt azért ne gondoljátok, hogy mindent szó nélkül hagyok, sőt! Sajna sokszor előbb robbanok,minthogy elkezdenék számolni 25-ig :oops: Az ajándékok terén Anyukám már nem mer venni semmit anélkül, h meg ne kérdezne - szerencsére. Anyósom néha beállít érdekes dolgokkal (pl. B-nek 2,5éves korában vett egy betőtanuló játékot :shock: , laza 4 év múlva majd hasznát is veszi...), de még mindig jobb, ha pl valamiből nagyobbat vesz, mintha kicsi, nem? Minden relatív :? Mondjuk a babakocsi, meg etetőszék azért nagy falatok.
Az meg, h nem kíváncsiak az unokákra, elég gáz! Nálunk ez elképzelhetetlen. Inkább az ellenkezője, ebből is vannak ám konflikusok.

Ábel felsírt! Foga???
.
.
.
Na, csönd van ismét (én nem megyek ám be elsőre, pedig egy szobában alszanak B-vel, kicsit kivárok :? )
Ki is írta (Jolka?), h nem az alsó fogak jöttek ki előbb, hanem a fölsők? Hát úgy néz ki, nálunk is ez lesz a helyzet. Fönt már nagyon fehérlik...

Jolka, ez a 11 kg nem is látszik Ákoson! Erős csontozat?

Ma voltam Ábellel a védőnőnél. Mi még mindig a vékony, de magas vonalat képviseljük. Ábel 8 hónaposan 8080 g és 8 cm híján 80 cm :lol: :lol: :lol:
A védőnő mondta, h már meg lehetne próbálni a tejtermékeket is. Állítólag a Nestle-nek van joghurt+sárgabarack+még valami gyümi kombinációjú bébiétele. Ti láttatok már ilyet? Szerintük nagyon fincsi!

Ádipajtinak is boldog hófordulót,meg kit hagytam még ki?
Az az igazság, h a félév,meg egész év még csak követhető, de a hófordulókat már nehezebb...(egy idő után már a saját gyerekeimnél sem figyelem :oops: )

Móni, kiglancoltad a kéglit a csőtörés után?
És azt tudtátok, h Móni műszempillát ragaszt Jankának? :lol: :lol: :lol: Hihetetlen műszempillautánzata van a csajnak :wink: :wink: :wink:

Jutta, ez a pisigyűjtés tényleg kalandos lehetett...
Kis Gömbvillámka amúgy nagyon ügyesen fordulgatott ott a talin.

Ingyenes pneumokókusz-oltás? És miért csak két év alatt? A többieket nem bántja a fránya pneumokókusz? A dokinénink,mint homeos doki, sokszor azon a véleményen van, h vagy olyan ritka a betegség, h nem érdemes beadatni (pl meningitis), vagy simán leküzdhető betegségről van szó (szte a bárányhimlő ilyen). Így ő nem javasol egyet sem a kötelezőkön kívül.
Azért arra tényleg kíváncsi vagyok, h ha a 2 év alattiak megkapják az oltást, akkor mi lesz a többiekkel? Azok nem kapnak valamilyen támogatást?

Na, nyugovóra térek ...

KépKép
KépKép
prücsi

Hiányzókkal mi van?

Kat?

Hajni, kezed?

KépKép
KépKép
prücsi

Hellóbelló :lol:

Kat-ék már otthon, majd jön netezni is, ha van ideje, elég szűkszavú volt. Gondolom még kiheverik a HP-t.

Prücsi:akkor ti nem is adattatok be semmit? Még én sem, és annyit gondokozom rajta... Hogy egyelőre még nem kapott semmit! Ábelnek boldog hófordulót!
Zsu: jujjjdecuki az avatar!!!! Utólag boldog hófordulót! :lol: Gondolkoztál már azon, h mi lesz az első dolog amit megeszel, ha már nem szoptatsz? :wink:

Nálunk nincs üvöltés, de du 5-től nyekegés van, és ha letesszük, na akkor üvölt (szóval mégis van). Ez vmi kortünet? Én nem tudom más anyuka hogy bírja, de az én csuklómnak annyi. Plusz még betegen olyan nehéz a kis Ördi (ez az itthoni neve). És minden jobban érdekli, mint a jétákai :lol: Pl most a lábam :lol:

Anett:Mit csináltál a parfümériában? És hol tartasz a hozzátápiban?
Kati:jobbulást Marcinak! Jajjde utálatos a nátha. Azért csak szívogasd szorgalmasan!
Kikuka: receptet kérek a gmailre, oki?
Andi: holle kölespép? lehet megpróbálom. Nem hízlal nagyon? Most nem adom a pépet sem, mert nem akarom puffasztani.

Nincs már lázam, de minden tagom fáj :cry: Sz@r, no. Biztos infulenzia :lol:

KépKép
1macsek

sziasztok

Majci jól van,majd írok ha netán alszik a mászóbajnokom

köszi mindenkinek :-)

Betegeknek jobbulást
Vendég

helló
nem nagyon vagyok, míg fenn vannak a kölykök, mert Petra mindenre felmászik/-térdel, és elég meredek leválásokat produkál. van is rajta már pár piros folt, de lassan olyan kartés-gömbölyödős eséseket dolgoz ki. látom a fejlődést :wink: Huba pedig kb egész nap beszél. hát nem egy apja fia :lol: kire üthetett? :roll: :roll:

Prücsi, amit anyukádról írtál, ránk is áll. tegnap hazaállítottame gy szélforgóval, mire anyós megjegyezte, h ő is akart már venni, de nem mert, mert nem tudta mit szólok hozzá. rájöttem, h én egy diktátor vagyok. ez vajon hasznos egy anyának? :twisted: :twisted: :twisted:

Macsek, mi az h hízlal-e a köles? :shock: :shock: :shock: lemozogják majd :lol: (tényleg, vmelyik nap a dokinál- tápifelíráskor- egy csaj azt mondta, h az ő lánya azért olyan vékony, mert lemozogja. kérdeztem, h mászik vagy jár-e. nem, tolat, mondta. hát, többgyerekesek, figyelem! nem járáskor olvadnak le a kilók a kis hájas gyerekekről? addig meg az a normális ha 'kövér'. vagy én vagyok a hülye? :shock: :roll: ) ha hízlal, hát híznak.

tejapadás: hát, nekem sem dől már ezerrel. a hajnali szopit kifussa, a reggelit már kihagyom, ebéd utánra van inni elég, aztán uzsira és vacsorára is egy kicsi. de nem is akarok kissámlin ülő gyerekeket szoptatni, úgyhogy szoktatom magam a gondolathoz, h lassan-lassan vége 8)

kérdés: húshúshús. mi bevezettük a csirkét asszem. milyen gyakran adjak? naponta egyszer egy kicsit? :roll: :roll:

na, tán még jövök, de most :arrow: , mert Petra vmi félelmetesen büdös. vajon mitől? :D

Kép
an°°di

Sziasztok!

Timi: ez nagyon jó hír, hogy Majci jól van! Most már leírom, hogy én is a műtét mellett döntöttem volna.
Betársulok a többiekhez. Úgy látszik a gyerekkorunkban nagyon menő volt a tesók együtt "műtögetése", mert nálunk is ez volt orrmandula fronton (és télleg visszanő). Akkoriban még a rövid narkózist éterrel végezték. Arra emlékszem, hogy nyomták a képembe az éteres gézt, aztán meg, hogy Vukkot kellett volna álmodnom, erre idegesítő fekete háromszögeken ugrált egy narancssára, aztán meg úgy hánytam, mint a lakodalmas kutya.
Macsek: jobbulást nektek . Te mitől vagy lázas? (vagy írtad és nem figyeltem?)
Kati: kékszeműnek is jobbulást és fogtündér legyen má kíméletesebb vele!
Jelentem, Ádinak BÚJIK A JOBB ALSÓ FOGA! :D
Tegnap jól megharapott, pedig csak a hegye van kint és változatlanul nem mutatja meg.
Jutta: este 10-kor mosol és vasalsz? Mér? :shock:
Tök megértem az ingerültséged. Azért mégis támaszt nyújt Apa, ha jelen van a szarabb pillanatokban.
Valszeg utálni fogtok érte, de én nem is tudom megmondani, mikor volt az utólsó nagyobb ordítás nálunk. Estefele már Ádika is fáradt, de csak sírdogál és nyöszörög.
Ja és Jutta, gratulálok a sikeres pisigyűjtéshez.
Prücsi: Ábel egyáltalán nem sovány. Nekem annyira kisfiúsnak tűnik már. Nem csecsemős. És Huba, Ciripke Marcija is.

Kép
Kép
gabcii

Andi!

Megoszlanak a vélemények a húsos ételekről.
Nálunk minden nap van húsos kaja ebédre. Mások csak heti 3x javasolják.

Kép
Kép
gabcii

Még meg sem dícsértem a talis fotókat, de majd most!

Csinik az anyukák, édesek a babák.
Petra nagyon nőcisen volt felöltöztetve!

Mai ebéd: tegnapról maradt ínyenc spagetti (csirkemájas, gombás, tejszínes) Naggyon fini!!!

Na el porszívózni és összeszedni a gyereket a nemszabad helyről

Kép
Kép
gabcii

rájöttem, kire hasonlít Huba: Ubulra a Garfieldből :lol: olyan cuki, jön négykézláb, folyik a nyála, és bababababázik (ok, ez utóbbit Ubul nem szokta) :lol:

fog: látom Petra bal fölső egyesét, de még nem törte át az ínyt :? háááát, ez a szoptatás... öööö :? kicsit félek :D

Gabcii, kössz! hajrá Ádifog!

Kati, én is megfázítottam a gyerekeket. mindkettő szörcsög, de egyéb tünet nincs (na, Huba épp most köhögött. jó száraz, kutyaszerű. basszus! :? )
na, lépek délelőtti altatni, aztán felmosás, ebédfőzés, stb :arrow:

Kép
an°°di

Jó reggelit!
Csak röviden: mandula-műtét. Nekem 30(!) éves koromban vették ki. (Van, aki itt még nincs is annyi! :lol: ) És a műtőből kifelé jövet rohant utánam a műtősfiú, h lassítsak már, mert nem ér utól és amúgy is. Neki kéne kitolnia onnan, ez a szabály! :lol: Hát én legszívesebben azonnal mentem volna haza. Kistarcsán történt amúgy. F*sz* volt, az ablakból, az ágyból láttam az első hév-et elnidulni, mert csupa öreglány volt a kórteremben és iszonyúan horkoltak én meg nem tudtam tőlük aludni. Már üvöltött a discman a fülemben és még akkor is hallottam őket. Viszont a hangzavartól nem tudtam aludni... :lol: És hogy miért is kellett kivenni a mandulámat? Hmmm, hosszú. De röviden: előtte minden vérvételem qrva sz*r eredményket produkáltam. Góckeresés. (Ja, a vesém miatt kellett járnom -kéne most is- negyedévente kontrollra). Ezért én a terhesség alatt minden vérvételnél rettegtem, h mi lesz az eredmény.
Prücsi! Én az ilyen napokat istennő-csináló napoknak hívom! Jó volt, mi? Műcempillás csókoltat! :wink:
Timi! Majd gyere és mesélj! (Én küldtem a +++, sztem odaért! :wink: )
Andi! Nekem erről a mozog, azért vékonyról az a véleményem, h: az, h ha csúszkál a hasán, kúszik már ennyire "lefogyasztja", akkor mi lesz akkor, amikor fut? Akkor csont és bőr lesz? (Bocs...)
Amúgy én is diktátor vagyok, asszem... :lol:
Anett! Hello, nem is dicsekszel, h lehet h költöztök? Majd...
Zsu! A férjem sarka nem jobb, de talált a neten valami nyújtó gyakorlatokat, azokat csinálja ilyen-olyan intenzitással! Sajna, nem lesz már az igazi. Ő nagyon ki van bukva rajta, mert ugye ő eddig futott...
Macsek, ne huzigáld az oroszlán bajuszát! :lol: Amúgy Janka forog, és nem győzöm a kiságy vagy a nappali különböző pontjairól összeszedni, ahová a nagy pörgésben-hason tolatásban eljut és beszorul. (Pl. relax fotel lábtartó része alá a feje, teste kinn! :shock: ) Ja, és imádja a macskát. Már elkezdtük "simizni". Belemarkol a bundájába és kacag. Szegény macsek először elmenkült, de mostanra tudomásul vette és tűri hősiesen.
Mondtam már, h kaptunk kölcsönbe hátihordozót? Csajok, beleraktuk Jankát és gyöngyözve kacagott. Nagyon teccett neki, h az apja hátán, jól fenn a magasban van!
Na én el, mert tegnap vettem egy kocsideréknyi virágot, és el akarom ültetni. (Meg majd még mennem kell még egy körre a kertészetbe, de az lehet, h nem ma lesz!)

Kép
ermoni

Móni, ez volt a röviden? :wink: :lol:

ja, Anett, futással mizújs? :twisted: :twisted:

na, tényleg el, mert ittragadtam
8) :arrow:

Kép
an°°di

Andi! Neked semmi sem jó? :lol: Egyszer az a bajod, h senki nem ír, egyszer meg az ha van mit olvasni! :lol: Öööö, vagy csak arra vagy allergiás, h én írok ennyit? :lol: (Amúgy akadémiai székfoglalót is tudnék írni a témából (melyikből is?), de nagggyooonnn elutasítónak teccik lenni az én "irodalmi gyöngyszememre" :lol: :lol: :lol: . Szóval van még benne!)

Kép
ermoni

ja, ez az előbbi tényleg kötözködősnek tűnhet. :twisted: de nem az ám! :twisted: :twisted:

amúgy képzeljétek, felköltöztünk az emeletre. a gyerekek nem, csak a szülők. csütörtök este itt aludt egy barátnőm, és rájöttem, h ez így abszurd: ő kényelmesen forgolódhat a leendő ágyunkban, mi meg lenn nyikorgunk ezen a kinyithatóson. és a gyerekek nem szoktak (nem olvassák, remélem) felkelni éjjel (koppkopp). szóval az ágyunkban aludtunk. mit ne mondjak, fura volt. de így is hallom, ha kiesik a cumi, úgyhogy asszem okés lesz ez így :D

ja, és nekem semmi sem jó ;) ezt használom hajtómotornak 8)

Kép
an°°di

Halihó!
Én nem találom Ciripke képeit, hol kéne keresnem? Talist meg Erdélyt se....
Kati, Marcinak jobbulást, Timiéknek megy a drukk, és minden kis taknyos gyógyuljon.
Macsek, Nektek is jobbulást.
Andi, husira védőnő nekem kétnapontát mondott.
Nadi is átlépte a napokban a 8 kilót, és 73 cm. Egyfolytában esünk-kelünk, ez most egy kicsit gázos időszak azt hiszem. Nem egy dagi baba az biztos, de remélem azért lesz még dundibb kicsit. Kajával nem nagyon haladunk továbbra sem. Ma sütőben héjában sült krumplit próbálok sült almával.
Etetőszék kérdés nálunk megoldódni látszik, anyukám lehalászta a padlásról a tesómékét, egy tízéves chicco, nem egy mai design, de dönthető háttámlás, kerekes és összecsukható, egyelőre biztosan jó lesz.
Tegnap a kolléganőimmel volt összeröffenés, mindenki hozta a gyerekét. Nálunk mindenkinek lánya van :-) 8 kiscsaj egy rakáson, legkisebb enyém, legnagyobb 7 éves. Jó buli volt, házigazda takaríthatott utána :-)

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Amíg visszaolvastam leéget a kajám na már én sem leszek hülyébb, most meg kell mentenem az edényemet szerintem vagy félnapot "áztatom" ciffes vízben.

Petrám alszik az a fránya fog kínozza tegnap azt hittem leharapja a karom úgy rávetődött.

No lépek :arrow:

Andi
KépKép[/url]
andi005

Erdély még nincs sehol, mert csak Szabi laptopjára tudom letölteni.
A talis képek meg a gmail-en vannak!
szerintem Marcinak s jön a foga, vagyis mást nem tudok kitalálni amitől nyűgösködne, nem olyan fajta. Én nurofent adok neki azt is kúpot, mert nem terhelném most a gyomrát. A héten eleget hányt már.

Egyébként most melózom, Szabi meg bement a gyerekekkel a Vasúttörténeti Parkba. Tök jó fej! :) Délután vendégek jönnek. Csináltam saslikot, bepácoltam, csak ki kel sütni, meg kenyeret sütöttem + friss sali. Jajj, még 3 óra mire eszünk.

Jutta, irtad csak én nem láttam? Hol lesz a műtét?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Bea, a sogórnődék lakása tényleg hihetetlen szuper. Bárcsak az én gyerekemnek is lehetne ilyen.....

Nagyszülők: nekem nagy szerencsém van azt hiszem. Az én szüleim csodálatosan foglalkoznak Nadinnal. Nyolc éve, amikor tesóm kislánya megszületett, mindig arra gondoltam, amikor együtt láttam őt a szüleimmel, hogy bárcsak az én gyerekemnek is megadatna majd ez. És szerencsére még jól vannak, bár olyan ottalvós vigyázás nálunk azt hiszem nem lesz, nem akarom őket terhelni. Apukám jövő héttől eljön hetente egy fél napot, így én is kicsit szabadabb leszek. Csabi szüleivel sincs probléma, nagyon szeretik Nadint, és bár Tatabányán laknak, azért elég sokat találkozunk.

Anett, hogy állsz akkor most tejcsivel? Nekem is eléggé ingadozik, bár Nadin most elkezdett visszaszokni a szopira, ami azért segít. Estén kívül már a délutáni kajánál is kínálok tápit, vagy megeszi vagy nem. De ha az ebédkaját nem ette meg, akkor megpróbálom délután ismét, és akkor nem kell a tápi.

KépKép
kertikiri

Csajok nem tom mi lesz ezzel az ebéddel most telefonált az uram, hogy izibe induljak be a Fóti útra na majd délután elmesélem mi lett a mai kajjámmal.

Na szép napot Mindenkinek!!!! :D :D

Andi
KépKép[/url]
andi005

Szasztok!

Gyors kukk megint!

A betegeknek jobbulást!

húsos kaja. én megkérdeztem a védőnőt azt mondta ,akár mindenap mehet, de én általában 4-szer adok neki!

Komp: mivel mi kompolunk és a csaj rájött ,hogyan kell és teper vele és még fel is áll benne!

Kép

Kép
mogyoland

Andi2: ma szendvicset esztek, mi lenne? :wink:
Móni: macsekok nálunk is nagyon bejönnek. Mukikával vannak inkább haverságban. Ha nyitva a gyerekszoba ajtaja, oda becsüccsen, Ádi meg teper oda hozzá nevetve. Mukika megvárja, míg egy karnyújtásnyira van Ádika, aztán odébb áll. Ezt addig játszák, míg én meg nem unom és megkezdem a szeparációt.
Kriszti: miket eszik meg Nadin és mennyit?

Nem lehet, hogy a fogtól szörcsögnek a gyerekek? Enyim is csinálja, de nem náthás és nem lázas. Én erre gondoltam.

Csajok!
Ki viszi már ültetve a babakocsiban a gyereket? Én próbáltam de egy rövid idő után eldől, lecsúszik Ádi. Több ismerősöm kérdezgette már, hogy mért nem ültetem. Nem akarom erőltetni, ha rendesen megül magától, majd akkor.

És, ma ebéd elött banános Danonínó kóstolás volt. 1 kanállal kapott, a többit én ettem meg. Nekem nagyon nem jött be.

Azt a pakolós mindenit! Szennyestartó körül sertepertél megint, a habtapi egy helyen, már darabokra szedve.

Kép
Kép
gabcii

Hellóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!! Esti üvöltések???? nálunk is vannak bár ez olyan este 6 és 7 közé teendő. na akkor gyorsan el fürcsire. Nagylányom nagyon ügyesen megoldotta a pelenkázást olyan büszke vagyok rá!!!!!!!!!!44 :P 8) Jelentem az összes sütim elfogyott. Reggelire is azt fogyasztott a férjecském tejjel :shock: Panni ma kirándulni ment a sulival, kérte hogy csomizzak neki sütit. Ez ám a boldogság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ebéd is megvolt, Vivinek is meg nekünk is. Húsleves, tefölös csirke tésztával. na el, kisebbik üvölteni kezdett.....

kikuka

Macsek!!!!!!!!!!!!!!!!!! G-mailon a recept!!!!!!!!!!!!!!!!

kikuka

Hát, tejem alig, naponta 3x 60-70 ml tudok lefejni (úgy, hogy iszom a szoptatós teát, és szedem a homeós bogyókat...). Lehet, hogy tudnám szaporítani valamelyest gyakoribb fejéssel, de ehhez nincs idegzetem. Ha Eszter szopizna, akkor oké lenne, mert akkor is vele töltenék el időt, de így, hogy a fejéssel töltsek napi 5-6x fél órát, ahhoz nincs hangulatom. Na mindegy, júniusban amúgy is leálltam volna a fejéssel, hát most kb. másfél hónappal előbb fog megtörténni.

Hozzátápi: eddig Eszti evett: alma, körte, banán, őszibarack, krumpli, sütőtök, zöldborsó, sárgarépa, paradicsom. Egyre nagyobb mennyiségeket eszik. Az új ízeket mindig almával együtt vezetem be. Mostanában gondolkodom azon, hogy valami gabonapehellyel fel kéne turbózni a kajákat, mert alig van kcal tartalmuk. Valakinek valami ötlet?

Futás: hát egyelőre pihentetem magamat, időm sincs rá, no meg hol??? Itt a lakótelepen a betonon inkább nem, nagyon sz*r a térdem. A közeli Népsziget meg tele van hajléktalanokkal, ott inkább nem futkároznék esténként a sötétben. (Régebben a férjemmel együtt kocogtam, de hát most valakinek Picurkára is kell vigyázni...)

Móni, a költözésnél a "majdnem"-en van a hangsúly, úgyhogy egyelőre nem reklámozom, ma megyünk megnézni, majd utána nyilatkozom. :D

Macskák: nálunk is hasonló a helyzet. Eszti imádja őket, ha meglátja őket, nevet rájuk, nyújtja a kis karját, ők meg menekülnek... Ha lefogom őket, akkor Eszti markol beléjük ezerrel. Valamelyik este Parmezánnal játszottam, Eszti meg nézett minket és gurgulázva kacagott vagy jó 10 percig. Pár percet sikerült is megörökítenünk, akárhányszor rossz kedvem lenne, csak megnézem, és nevetek én is.

Kép
waterlilly

Kiku:csók, köszi!
Gabci: éljen a fogas Ádika!!!! Szerintem ne ültesd túl sokat, ha nem tud. Elég rossz látvány egy lecsúszott nem ülni tudó gyerek a babakocsiban, meg gondolom a gerincének sem tesz jót. Ja, és nemtom mitől voltam lázas, de a torkom még fájogat.
Móni:jól látom a talis képeken, hogy a műszempillás nőcike tud ülni? 8) Szóval forog? szupppi!!!! Te hogy bírod emelgetni?
Timi:írj mindenképp, ha tudsz!
Kiri: tök jó, h ilyen jó a család mindkét oldalon! :lol:
Ciripke:ööö, én valahol lemaradhattam... :oops: Marcika sokat hányt a héten? :shock:

Lsz nyilatkozzatok, ugye nektek is nehéz egy idő után hurcolászni a bébiket, vagy csak én vagyok ilyen béndzsó? :?

KépKép
1macsek

Macsek: nyilatkozom!
Igen, baromi nehéz emelgetni Ádit, cipelni meg... kenguruban már régóta nem
Vilkó, hol tart mozgás terén?
És dehogy, nem ültetem. Nem teljesen vízszintes a babakocsi háttámlája. Félig meddig fektetve viszem.
Anett: Eszti sem eszi még a húsos kaját?
Költözés? Hova? mesélj már!

Hát csajok, az a tiramisus igen étvágy gerjesztő volt a képen. Lehet, hogy csinálnom kéne holnap?!

Kép
Kép
gabcii

tiramisus=tiramisu

Kép
Kép
gabcii

cipelés: a bicepszemet látva Gyula fél :lol: és lassan már én is 8)
komolyra fordítva: mivel ketten vannak, amúgy sem cipelek sokat gyereket, de ha kell, elég jól bírom. csípőn persze :oops: :wink:

kutyaugatás-szerű köhögésre mit kell???? Huba köhög :?

mi meg asszem leugrunk cukiba egy sütire
kengurura/kendőre fel!

Kép
an°°di

száraz köhögésre köptető, de leginkább dokihoz menni sztem

Kép
Kép
gabcii

Az ebédből vacsora lett elég jó sikerült.
A kocsiba marha meleg volt még beértünk Petrával a Régifóti útra a légkondit meg nem mertem bekapcsolni ugyhogy maradt az ablak fel-le huzgálása.

Macsek!Én van ugy, hogy Petrát kézbe viszem be mert a bébihordót már nem bírom de hát ez a kézi bevitel csak akkor lehetséges ha tudom, hogy egy kézzel is boldogulok.A babkocsiba mi is félig ülő helyzetbe nyomulunk annyira kiváncsi már Petra, hogy a tegnapi 1 órás sétát is végig nézelődte csak a kapunkba aludt el.

Holnap a dédihez megyünk+mamához délután hagyjuk apát aludni, mert vasárnap este megint megy kamionozni.

Ja húsos kaja ahogy megérzi a hús szagát elkezd öklendezni ugyhogy nálunk egyelőre nem jön be a hús.No majd később.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Prücsi, ez aztán a kényeztetés! Kell is egy kis időt szánnia az embernek magára! Na persze nem a fogorvost és a nőgyógyit irigylem :lol:
kakis :lol: Hát sokszor illene rá. Ma leesett a pelus a pelenkázóról, mert kaptam el Pankát, nehogy leforduljon, és a kaki meg kigurult a pelusból rá a szőnyegre :oops:
A fürcsis kép meg igenis nagyon szemérmes, a csaj saját maga takarja el a kezével a cenzúrázandó részeket :D Különben fel se tettem volna :P

Macsek, kb 20 ételt/italt fel tudnék sorolni, hogy mit ennék/innék, ha végetérne a diéta. De már csak napok kérdése. A tejeskávé nagyon hiányzik, meg a rakott dolgok, pl rakott krumpli. No meg persze a tiramisu :D

Gabci, na jól van, akkor mégis csak lesz Ádinak is foga :lol:
Én 1. fokozatba már felteszem a babakocsit, úgy viszem a csajt, mert nagyon szeret nézelődni. De ő már olyan stabilan ül, hogy már ott is merem hagyni a szőnyegen ülve.

Kriszti, Nadin miket evett meg eddig szivesen? majd számolj be a sült krumpli sikeréről, mert ma főztem Pankának krumplit csirkehússal, tettem bele almát, és 1 kanállal evett, aztán kész.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi2, nálunk is öklendezés van, de nálunk a zöldségektől is. Fura ez. Honnan lehet tudni, hogy mikor fogja elfogadni? Én mindig próblákozom, de nem kell :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?