Vagyok ám én is!
Andi, még jó, h nem vártál rám éjszaka, várhattál volna egy darabig...
A héten szépség és egészség hetet tartottam, aromamasszázs (derekam imádta), kozmetikus, fodrász, fogorvos, nőgyógyász, szóval rohangáltam, meg jólel is fáradtam. (Anyukám meg tartotta itthon a frontot...ő is "kellemesen elfáradt"
)
Ja, míg el nem felejtem. A DM-ben akciózzák az Univeres bébiételeket. 4 db van összecsomagolva, így 549 ft a csomag. 6 hósak: alma-csirke, vegyeszöldség-csirke, sütőtök-csirke,meg még valamilyen volt. Persze gondolom ezt gyorsan elkapkodják, szóval akit érdekel,az siessen! Én is vettem egy párat.
Timi, már vagy két napja folyton az eszemben vagytok... Nemhogy megkönnyítenék az anyák dolgát, még nehezítik is ezek az orvosok. Hátha minden jobb lesz ezután...bízzunk benne!!!! Írj majd hogy van a nagyobbik szépséged!
Nekem csak szerették volna 5 évesen kivenni a mandulámat, de kihúztam 17 éves koromig. Akkor már nem volt ilyan egyszerű, bezzeg a 4 éves kislány a szomszéd ágyon, már a műtét napján délután olyan virgonc vol,t mint akinek semmi baja. SZóval, Majci hamar túl lesz rajta, tuti!
Hohó!
Pillerpankakistündérnek (most látom csak, h "kakistündér"-nek is lehet olvasni
, akkor inkább hívjam Pillerpannakistündérnek? - na?Kistündér? ) új fotója van a vonalzón! Na, ezt a verziót pár év múlva már erősen cenzúrázná az anyukája, de most nagyon édi!!! A birkózós képek meg tutik!
Apropó cenzúra.
Ciripke, azért engem igazán levághattál volna a talis fotókról! Erőst meg kell őket cenzúrázni
Gyerekek hogy viselték a szülőnélküliséget? Lehet, h B-t mégis ott kellett volna hagyni éjszakára?
Nagyszülők. Megértem én mindkét oldalt, azt is aki kiakad rajtuk,meg azt is, aki megértő. Mindkettő érthető reakció. Nálunk 3 nagyszülő van, Anyósom már egyedül. Én úgy vagyok vele, h sokszor jól jön a segítség (máskülönben nem tudnék pl szépség és egészég hetet tartani...), ezért viszont el kell viselnem a nem szeretem dolgokat is. No, azt azért ne gondoljátok, hogy mindent szó nélkül hagyok, sőt! Sajna sokszor előbb robbanok,minthogy elkezdenék számolni 25-ig
Az ajándékok terén Anyukám már nem mer venni semmit anélkül, h meg ne kérdezne - szerencsére. Anyósom néha beállít érdekes dolgokkal (pl. B-nek 2,5éves korában vett egy betőtanuló játékot
, laza 4 év múlva majd hasznát is veszi...), de még mindig jobb, ha pl valamiből nagyobbat vesz, mintha kicsi, nem? Minden relatív
Mondjuk a babakocsi, meg etetőszék azért nagy falatok.
Az meg, h nem kíváncsiak az unokákra, elég gáz! Nálunk ez elképzelhetetlen. Inkább az ellenkezője, ebből is vannak ám konflikusok.
Ábel felsírt! Foga???
.
.
.
Na, csönd van ismét (én nem megyek ám be elsőre, pedig egy szobában alszanak B-vel, kicsit kivárok
)
Ki is írta (Jolka?), h nem az alsó fogak jöttek ki előbb, hanem a fölsők? Hát úgy néz ki, nálunk is ez lesz a helyzet. Fönt már nagyon fehérlik...
Jolka, ez a 11 kg nem is látszik Ákoson! Erős csontozat?
Ma voltam Ábellel a védőnőnél. Mi még mindig a vékony, de magas vonalat képviseljük. Ábel
8 hónaposan
8080 g és
8 cm híján
80 cm
A védőnő mondta, h már meg lehetne próbálni a tejtermékeket is. Állítólag a Nestle-nek van joghurt+sárgabarack+még valami gyümi kombinációjú bébiétele. Ti láttatok már ilyet? Szerintük nagyon fincsi!
Ádipajtinak is boldog hófordulót,meg kit hagytam még ki?
Az az igazság, h a félév,meg egész év még csak követhető, de a hófordulókat már nehezebb...(egy idő után már a saját gyerekeimnél sem figyelem
)
Móni, kiglancoltad a kéglit a csőtörés után?
És azt tudtátok, h Móni műszempillát ragaszt Jankának?
Hihetetlen műszempillautánzata van a csajnak
Jutta, ez a pisigyűjtés tényleg kalandos lehetett...
Kis Gömbvillámka amúgy nagyon ügyesen fordulgatott ott a talin.
Ingyenes pneumokókusz-oltás? És miért csak két év alatt? A többieket nem bántja a fránya pneumokókusz? A dokinénink,mint homeos doki, sokszor azon a véleményen van, h vagy olyan ritka a betegség, h nem érdemes beadatni (pl meningitis), vagy simán leküzdhető betegségről van szó (szte a bárányhimlő ilyen). Így ő nem javasol egyet sem a kötelezőkön kívül.
Azért arra tényleg kíváncsi vagyok, h ha a 2 év alattiak megkapják az oltást, akkor mi lesz a többiekkel? Azok nem kapnak valamilyen támogatást?
Na, nyugovóra térek ...