Timocska,
Hát igen, szülők pénzt és időt nem kímélve szórakoztatják gyermeküket és semmi hála.
Csináltam már wc-n ülős fotót.
A másik kedvence a Kismama. Sejtheted, hogy nem magától találta ki a wc-n olvasást.
Csak ez is a gépben csücsül, mint a többi.
Csongria,
Sajnálom a rosszkedvet.
De legalább lesz mozi.
Ágiboldi,
GYED mellett dolgozhatsz félállásban, nem?
Kditke,
Én is szoktam dolgozni. Már ha van rá lehetőség. Nem is csak anyagi kényszer, nekem is szükségem van rá. Sokkal jobb vagyok anyaszerepemben, ha van egy kis kikapcsolódás. Igy mindannyian jobban járunk.
Ha meg akarsz tanítani egy nem szabad dolgot, akkor következetesen el kell vinni onnan. Mindenképp azonnal kell reagálni, nem lehet elvárás, hogy csak hangra szót fogadjon.
Egyenként kell megtanítani mindenre. Azaz ha le akarod szoktatni mondjuk a tv bizergálásról, akkor másban már nem jó nevelni. Nekem a galérialépcső volt ilyen. Most már megáll előtte, megkérdezi hogy szabad-e. Nem megy fel, akkor sem, ha nagyon akar, inkább előtte sír. Közel két év meló van benne.
Megéri?
(Persze van a jól ráverek a kezére megoldás is, de azt én meghagynám azoknak, akik kutyákat gyötörnek. Kb azonos sebességgel tanulják meg.)
Pépet kanalazom, állag miatt jobban hasonlít vmi normál kajára nekem.
Nagyon tetszenek a képeitek.
Bozotka,
Ne aggodj az alvás miatt. Mostanában Szabinak a 12 óra sincs meg egy nap. Reggel is megpróbáltam felhívni rá a figyelmét, hogy szakirodalom szerint a 9,5 óra alvásnál több kell egy ekkora bébinek, de csak vigyorgott.
Az úgy mint a felnőttek húsevése nálunk mindennapos.
Dana,
Nekünk a fülészet inkább az orr-gégészet miatt kell majd. A fülével spec nincs gond, de minden más arra járóval igen.
Pann,
Nat ügyesnek számított, de az első lépsektől a rendes járásig, amíg nem esik el percenként, hónapok teltek el. Neki az önálló felállás 10 hósan ment. A "járás" nálam azt jelenti, hogy az általa választott irányba, legalább 6 lépés. Annál kevesebb még belefért nála a botladozásba, amikor kezdett vmerre dőlni.
Mazsi,
A főzésnél azért jó, hogy apa néha bevállalja. Nálunk inkább 3 napos kaját eszik, minthogy főzzön. Igaz, ideje az épp nincs rá a gyerekek miatt.
A kenguru fölé miért nem jó a ruci? A kabát ott is ugyan úgy funkcionál, egy pulcsi, póló meg csak belefér.
Szabi most a héten állt rá rendesen a két alvásra, úgyhogy nyilatkozni nem tudok még tendenciáról. N változó. De hogy nem lesz azonos időpont, az biztos.
Natinál az egyetlen du alvás valahol f12-3 között kezdődik és 1,5-3 óra hosszú. Azt azért szeretem, hogy ha felébred, mielőtt Robi hazajön a melóból.
Kris,
Jó nagy korkülönbség! Ha a nagyfiú belehúz, együtt játszhatna a nagynénivel az unoka.
Hogy fogadták ennyi idősen az újabb terhességet?
Hány órakkor született a leányzó? Egy nap van csak közöttük.
Sági,
Van egy nem használatos rácsunk!!! Nézd meg, hátha jó!
Már nem akciós a Tescopelus?
Pedig úgy terveztem, hogy a hétvégén még beszaladok és veszek. El kellett volna olvasnom a kiírást.
Orsi,
Nem tudom, hogy mérted a lábfejét, de ha ráállítod, akkor kinyitják az ujjacskáikat többnyire. Meg úgy szétterül a megfelelő méretre.
Május,
A Sesame Street tv műsor, ahhoz kapcsolódnak a játékok is.