Új privát üzeneted érkezett!

lin
pont az előbb gondolkoztam h hol vagy? :lol: sikerültek a vizsgák?
Grétáról tegyél képeket már régen láttuk :lol:

ria
hol vagy?

csajok milyen volt a nagy ringató 12én?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Hali!

Ma eddig csak intézkedtünk, lótottunk-futottunk. Úgy tűnik, hogy több körrel is tartoztunk az ördögnek, mert ennyit már régen szívtam, mint ma. :x Mindegy, túl vagyunk rajta. Azt még megírom, h amikor már alapjáraton majd' felrobbantam, mert amit kerestem elköltözött, az új helyüket meg nem találtam és el is tévedtünk, akkor egy szőke nő, talpig szőrmében megállt a kocsi ablakánál és elkezdett velem ordítozni, h én nem vagyok normális! :shock: Lassan kiderült, hogy szerinte túlságosan kidugtam a kocsi orrát a kereszteződésben, és ezzel veszélyeztettem "a gyereket". :roll: Nem voltam abban az állapotban, hogy beszédbe elegyedjünk és elmeséljem neki, h a parkoló kocsik miatt csak úgy lehet belátni bizonyos kereszteződéseket, ha előre araszol az ember a tűréshatárig. Kívülről nézve biztos máshogy festenek ezek a dolgok, mint a kormány mögül. A sors fintora, h miután leparkoltunk és már babakocsival közlekedtünk, újra láttam ezt a nőt. :o Elmondhattam volna mindazt ami felgyülemlett bennem (jaj, de ritkán adatik ez meg!), de aztán úgy éreztem, h a személyisége alkalmatlan a csevelyre. :roll:

Május! Sok pénzt/egyebet megérne nekem, ha vki meg tudná mondani, h most miért aludt egyben 8 órát! Talán a tegnap éjjeli randalírozás kimerítette szegényt. :twisted: Üröm az örömben, h 5-kor lemerült a légzésfigyu eleme, úh volt mire kelni. Érdekes módon Gergő ezt az epizódot is rezzenéstelenül aludta végig, pedig Ádám még az elemcserét is lebonyolította. :oops: :lol:
Felfújt uzsonnászacsi?!? Tök jó ötlet!!! Feldobom vele a délutánt!
:wink:

Húsevés: általában 7 napból 6x kap. :roll: Általában a húsos bébiételekkel oldjuk meg az ebédet, de ezekben n kevés hús van, sokkal kevesebb, mint egy egy jégkockányi csmell a mélyhűtőből, úh nem hinném h nagyon megviseli. :roll:

Sno! Én már beszereztem a vegyszerallargiát, sajna amíg gumikesztyű van a világon, addig minden házimunkát el lehet végezni. :(
Sebinek már hótaposója van?!? És használja? Vagy csak előrelátó mami vagy? Tényleg, a felállástól az önálló járásig mennyi idő telik el?

Akciós pelus: néhány napja a DM-ben az Alana-t csak 2000 valahány pénzért árulták (2100 alatt). Van aki próbálta már a Babylove-ot? Csak mert az 1900 valamennyi volt, de mintacsomagban csak 3-6 kg-osat árulnak, és én még nem láttam "élőben". :roll:

Lora! Köszi az uszi és a cipő infót, mindkettő jól jött! :wink:

Kditke! Panaszát jegyzőkönyvbe vettük, munkatársunk három napon belül elhárítja a problémát! :lol: Egyébként igazad van, le is cserélem ezt a pici képet, meg talán keresek vmi "avatarnakvaló"-t is. :wink: Viszont min. egy volnalzót várunk tőled is, meg mindenkitől, akinek még nincs! Kösziiiiiii!
Vendég

Lin,
Szia! Már gondoltam én is rád és a vizsgáidra. Inkább először írj magatokról, Grétáról, a vizsgákról és utána majd olvasol. :wink: :D

Mazsi,
Passz, mi nem voltunk.

Kris,
Hú, két ilyen nagy fiú! Én akkor teszem oda a kaját amikor elaludt és utána már főhet ha ébren is van Peti. A többi házimunkát meg mind együtt csináljuk. :lol: Azért minden nap jut egy kis idő a babanetre. :wink:

Ditke,
Nem tudsz ilyen 4 órás melót nekem is? :D
Vendég

pann
szőke nő :twisted:

Babylove pelus: mi kipróbáltuk de nem jött be...Lea popsija kipattogott tőle :twisted: Ha gyakrabban cserélgettem akkor jobb volt de akkor meg már nem olcsóbb :shock: :lol:
Így visszatértünk a Liberora ill most a P4+-ra (egyébként most ez is akciós dec 19ig a Rossmannban a 66 db 2999Ft...)

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Az elöbb írtam de Após lekapcsolta a telefont és szétment az internet a Babanet meg újra kérte a bejelentkezést és az egész elszállt. :twisted:

ESIK A HÓ! :lol: :lol:
Már vagy 10cm leesett.Ki is vittem őket sétálni fél órára.Dani már építeni akart,de megbeszéltük majd alvás után.Laura csillógó szemekkel figyelte és a babakocsiból mindig meg akarta fogni a hópelyheket.

Annyit írtatok haladni se tudok.elöször is:

Pann

Gratulálok az átalváshoz./Majd 16 évesen mikor bulizni jár mond el neki mennyit voltál fennt vele talán akkor korábban jár majd haza :D /

Lorca

Nati már WC-n is olvas?Végén prof. lesz belőle.
Dani is HumánaHa-t evett.Alig akart leszokni róla.
Natit viszed fülészetre?Csak nem fájdítja?Mi tegnap vittük Danit és hála cseppel megúsztuk.Ma már alig van baja.

Lora

Nagyon jó orvos,védönénid van.Mi se panaszkodhatunk,mert a legjobbak között van,de mozgást meg se kérdi.Időpontos nálunk is.
Igen én említettem az asso cipőket.Nálunk mindenki jóformán ezt veszi mivel hasonló mint a siesta.De nagyon olcsón láttad a csizmát itt 5000 alatt meg se mutatják.

Nanica

Ügyesen be tudod adni a gyógyszert.Én hiába könyörögtem,lefogtam Danit akkor is a ruhámra köpte ki.Hála most már szó nélkül beveszi.
Geasztenyét én megsütöttem és krumplival adtam.Igaz tröbb a gesztenye benne.

Timi

Jobbulást Balinak.Zsolti is pont ilyen.Lillus ilyenkor nem akar odamenni hozzá?

Mazsi

Én azt hallottam,és Daninál be is jött,hogy éjszaka arról álmodnak amit nappal átéltek.Lehet hogy hirtelen sok neki az új dolog.

Május

Mikor Danit vittük tornázni ott is volt ez a játékmárka,de még boltba nem találkoztam vele.Kele hogy bírja a tornázást?Miket kell csinálnotok?

Ágiboldi

Hogy megy a munka?

Kditke

Csak 4 órát fosz dolgozni orvos mellett.Vagy van még más ápolónő is?
Mi is gondolkodtunk régebben hogy 2 nagy mellé még egy pici legyen,De ez már nálunk nem fog összejönni.

Lin

Vizsgáid már készek?hogy sikerültek?

Sági

Peti már megy?Vagy csak felállt,Nem emlékszem pontosan.

Csongria és rókica merre van?

Körkérdés

Nálunk Laura délelött fél háromnegyed órát alszik és délután másfél-2 órát.
Húst én hetente csak 2-3 alkalommal adok.Belegondolok én se eszek minden nap húst.

Megkérdezném ti már adtok tojássárgáját vagy mikor akartok?És milyen főzibe gondoltátok?Én spenótba el tudom képzelni de pl.:tökbe furcsén nézne ki.
Laurának kijött a felső egyes fog kis recéi pedig nem is sírt vagy a nappali nyügik ez miatt volt.De már annyira kiabál hogy nem sikerül négykézlábra állnia,hogy sokszor elmenekülnék.Tegnap volt egy vendégem akinek a lánya gyógytornász és a Dévenyi módszert lerakta és azt mondta megnézi ünnepek után.Már alig várom,de talán felkelti érdeklődését a karácsonyfa és elindul.

KépKép
KépKép
dana 1

Sziasztok,
Köszi a masszázsos infókat. Elküldtem a válaszokat az ismerősömnek és sikerült lebeszélnetek az ötletről.
Kicsit sajnáltatom magunkat: Tegnap Zsófi összesen 20 percet aludt napközben, ma eddig kb. 45 percet. Volt séta is. Egyszerűen nem lehet lenyomni. :evil: :evil: :evil: Viszont nem annyira szörnyen nyűgös (még tegnap este sem ordibált különösebben). Mondjuk éjjel alszik 8-tól 8-ig ha ilyen keveset alszik napközben (de keleget is, így 1 vagy 2 szopi van éjjel is).
Általában is napközben max. 2 órát alszik vagy egyszerre, vagy 2x (általában azért 2x) .
Na, közben most sikerült elaltatni.

Gergő,
Csak így tovább. Éjszakai élet csak 14 év felett. 8)

Ágiboldi,
Csak most fogtam fel, hogy Boldi már 80 cm. :shock: Hatalmas fiú.

Dana,
Tojássárgáját adtam a héten először a védőnő tanácsára. Krumplival. Nagyon ízlett neki. Húst én is 2X, 3x adok hetente. Úgy mint a felnőttek. Sőt ma először adtam egy kis zöldbabot is a levesből.

Mazsi,
Nagyon szép Mikulás költözött hozzátok. És olyan igyekvő, hogy a nyelve is kint. :lol:

Május,
És azóta hasra fordul Kele, vagy csak egyszeri bemutató volt?

Lora,
Nálatok mennyit alszik napközben Brigi? Javult már a szitu?

Panka,
Aranyos Emili a képen (kis huncut).

Rendelés,
Nálunk is időpontos az egészséges rendelés. Beteg részlegen még szerencsére nem voltunk (orrfolyás volt, de csak telefonon kértünk tanácsot)

Na, máris felébredt. Ez nem sok volt!

KépKép
bozotka

Dana, munka egész jó, jobban mint vártam.
Valójában nagyobb kedvem van dolgozni mint a terhesség előtt, asszem eltűnt belőlem a fásultság, kíváncsi vagyok mennyi idő hogy visszajöjjön :?

Kris, szia. Mindig is terveztétek, h lesz egy kicsi is, vagy hirtelen ötlet?

Tényleg, akinek nincs vonalzója, az valahogy próbáljon meg csinálni légyszi légyszi!! Én szegény dolgozó anyuka vagyok, munka mellett képtelenség úgy babanetezni, h elfelejtem ki kicsoda :wink: (Kris, naygfiúk segítenek, fényképet is bizti fel tudják tenni)

Csajok, ma Boldi annyit alszik, h megijedtem nem az egyik mai fejbekoppanása miatt van-e? :shock: Dlelőtt 3 órát aludt, és most is alszik, sétáltunk, és elaludt, gonosz anya vagyok, kint hagytam az előszobában (ott nincs fűtés, tehát nem melegszik be)

Lin, Ságinak igaza van, előbb írd meg hogy vagytok!

Kditke, nincs kizárva, h nálunk is megszűnik tavasszal Boldiapu cége, és akkor ő jön gyedre (vagyis ő gyedre megy, mert én már nem vagyok), én meg dolgozni.. Mondjuk ez a forgatókönyv nem tetszik túlságosan :(

Pann, máskor ugasd le a prémes nyanyát!

Kép
Kép
agiboldi

Pann

Nagyon ari Gergő képe, olyan mént az én fiam, olyan tipikus jó kispaskó. Azt hiszem egy pár év és szedítik majd a lányokat.
Vonalzót nem tudok készíteni BÉNA vagyok dec.26-án lesz Tomi 10 hónapos.(ez itt a vonalzó helye)

Sági

Annyira azért nem kafa, épp most járt itt a "nagy fehér hittérítő"/ a főnököm,( lásd vasárnap este szólás szabadsága c. műsorban, vagy halld ma a Bolgár műsorába mádiasztár) hogy igaz ugyan hogy januárt beszéltünk, de nem-e tudnék az adm. besegíteni ?

Mazsi

Tényleg jó ez a liberó ár én 4200 Ft-ért vettem a 84 db-ost.
Miért kell pluszt használnotok nagyobb, mint a sima négyes ?
Mi sima 4-t használunk.

Dana1

Igen most van még egy koleganó, de szerintem nemsokáig, mert ha én visszamegyek akkor sikítva menekül. 13 éve dolgozom a főnökömmel, ő meg 6 hónapja helyettesít és fogalma sincs a szakmáról, úgyhogy lehet hogy lesz még egy állás. Csak ő 8 órát dolgozik bennt és főleg adminisztál, betegekkel szinte nem is foglalkozik.

Tojássárgáját már Tomi is ehetne, de nagy fantáziát és sem látok benne.

A menekülésről pedig annyit, hogy valamelyik nap mikor gyeremekem 1 órán át keresztül nyűglődött, már én akartam világgá menni, illetve mondtam a gyerkőcnek szerencséje, hogy nincs hó mert már rég kiraktam volna szellőztetni.

Lányok a gyerekem eszi a papírból hajtogatott repülőt !!!!!
Pedig eleinte jó játéknak tünt, én eldobtam ő visszahozta. Kép Séta ami csak kísérettel megy
kditke

Agiboldi
Nálatok ki vigyáz Boldi-ra ha dolgozol?
Az eszed nem jár állandóan a gyerkőcön?
Te mit dolgozol és mennyit ? Boldi ezt hogy tolerálja, nem hiányol ?

Most a z a fixa ideám, hogy rossz anya vagyok mert elmegyek dolgozni, de hát pénzt is kell keresni valakinek és ha apja megy el akkor szinte nem is látnánk !!! Neked nincs lelkiismeretfurdalásod ?
Csak tanácsot szeretnék. Köszi !!!

Szól a rádió és Tomi rázza a fenekét, lehet hogy az én fiam is tánsosnő lesz ? Kép Nagykutya és kiskutya együtt
kditke

Kditke,

én itthonról tudok dolgozni (fordítok), szóval egyelőre én vagyok vele. (Dolgozni csak akkor tudok, ha alszik...)

De ha bejön amitől tartunk, és megszűnik a Boldiapu állása, akkor talán próbál másikat keresni, de szinte semmi esély hogy találjon, és akkor én megyek vissza.

Nehogy lelkiismeret furdalásod legyen!! Ez nyilván anyagi kényszer, ha megnyernénk a lottót itt ülnénk mind a ketten és imádnánk...

Amúgy ismerek is olyan családot, ahol a fiú volt gyeden, és nagyon nagyon szuperek a tapasztalatok! nagyon jól elvoltak, és érdekes módon a kislány ugyanúgy anyás maradt mint azok akiknek az anyukájuk volt otthon :D

Persze mikor tegnapelőtt bementem 8 órát dolgozni kivételesen, akkor fura volt elmenni itthonról, és ott is megnézegettem a Boldi képeit, de gondolom meg lehet szokni, és aztán annyira nagy öröm volt hazajönni, szinte repültem :lol: (máskor meg este 6-ra már a hajamat tépem...) :shock:

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Nem volt jó kedvem a héten azért nem jöttem inkább csak olvasgattam. :?

Egyébként jól vagyunk csak nagyon nyügike Beni. :?

Körkérdések! Mi mindennap eszünk húst, de kell is mert minimál fehérjét fogyaszt. Nappali alvások délelőtt 10-12-ig és délután is két óra annak időpontja néha kicsit eltér de általában 15-17-ig. :)

Fogzás! Nagyon gyötör minket :cry: Tépi az ínnyét és még a fapolcot is rágja. De én semmit nem látok. Híg a széklete is. A gyermekorvos felírt egy ecsetelőt amivel kennem kell az ínnyét mert se a dentinox se a dologél nem hat. Ilyen gyógyszertári kenegetős. Konkrétan érzéstelenítőt tartalmaz (Norcaint) és 166 ft volt. Hát kivi vagyok milyen lesz holnap megyünk érte.

Holnap végre 10 hónap után elmegyünk moziba apával. :D Benire az apukám huga fog vigyázni ő a pót nagyi.

KépKép
csongria

most jöttem vissza ,sziasztok.
agiboldi,
kösz a kérdésed,kb .10 évvel ezelőtt szeretem vna gyereket,leányzót,de senki nem akarta,csak én.Mikor meg már belenyugodtam,hogy két gyerekes anya maradok,véletlenül jött Dóri.
sági
jó Neked,hogyha a kicsi mindig elalszik kb.ugyanakkor,nekem eléggé össze-vissza még mindig ez az alvás.Bár pár hete elég rendszeres lett,de.1óra,du.is kb. annyi,de nem olyan régtől van így.
p.kris.

Krisz!
szia! :)

Ria!
Vártunk a borozgatásra is pedig!
Már rég akartam kérdezni, végül mi lett a babakocsi sorsa? Vettetek másikat?
Remélem Beni foga most már tényleg kibújik, régóta szenvedtek vele! Ja, Lillus is megrágta a polcot! :roll: :roll:
Beninek boldog 10-et! :)

Kditke!
Lilla is megeszik mindenféle papírt, így rutinosan már semmi ilyesmit nem adok neki.
Ja, a munka miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod. Nekem annyira hiányzik a felnőtt lét, az emberi közösség, hogyha milliomos lennék, akkor is szívesen mennék dolgozni. Ez a naphosszat itthon levés nem az én életformám!

Dana!
Gratula az új fogacskához! :)

Pann!
Jó az új kép Gergőről! :)
Mi anno hordtuk a Babylove pelust, tökre szerettem. Nem is értem mostanában miért nem veszek! :?
Lillus is jobban aludt, mint tegnap, remélem most nem egy újabb rossz éjszaka következik!

Bali megint lázas és tök nyüszi! :roll: Pedig este mennünk kell nagybevásárolni, mert csak ma van itt anyukám, hogy vigyázzon Lillusra.

Timi
Kép Kép
timocska

Adtam Lillusnak felfújt uzsizacsit játszani. 2 perc alatt tönkretette! :twisted: :twisted: Kilyukasztotta azzal a két kis fogával! :shock: Hálátlan gyerek! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Nati reggel nagyon ramatyul nézett ki, így megmértem, 40.7 :shock: Ez azért kiverte a biztosítékot nálam, átrohantam a szomszédba, hogy kölcsönkérjek egy másik hőmérőt. Még szerencse, hogy apuka orvos, így 3 db különbözővel tértem haza és "csak" 39.9-et mértem. :? Soha nem hittem volna, hogy egy ilyen láznak tudok örülni, de tényleg minden a viszonyítási alaptól függ. Fél nap hivogatás után a dokinénink felvette, de pont szabadnapos. Hurrá. Telefonba távdiagnosztizált, a megfázást tüszős mandulára és Streptococcusra módosította. Du 3ra kaptunk időpontot, ami akámit csinálok, mindkét gyerek alvásideje. A másik gyerekorvos szerint nem bakteriális, nem Strepto, nem tüszős, nem megfázás, hanem vszínűleg adenovírus. Nem mintha arról bámit tudnék, de legalább az nem jár antibigyóval. Azaz nincs kezelési lehetőség, csak ki kell várni. Addig porszívózom, meg megy az orrcsepp. Hogy teljes legyen a paletta, az ABtől hasmenése van. Most kezelhetem azt is. Belegondolva, hogy ha a másik doki van, akkor kombinált ABt kap, mintha egy kicsit eltérne a kezelési mód és a diagnózis. Miért nem vagyok meglepve?!

Kép KépKép
lorca

Timi! Köszönjük a hó köszöntést! :D Nekem is hiányzott a borozgatás de szerdán nem volt net és az új telómba meg nem jöttek át a ti számotok. Mint kiderült nem a kártyára volt mentve :evil: Mivel az meghalt...

Lorca! Hát ez szörnyű! Olyan kiakasztó hogy két orvos nincs egy véleményen! Igazából igy honnan tudják mi baja??? :twisted:

Feldobok egy két friss képet! :D Kép Kép Kép Kép

KépKép
csongria

Na az az egyetlen kép a bizonyitéka hogy egy kicsit tud ülni! :D Kb:25 mp

Timi! Szervízbe van a babakocsi pont ma telefonáltak hogy mehetek érte. :twisted:

KépKép
csongria

Lorca,
Nagyon sajnálom Natit! Küldjük a gyógypuszikat!!! Miért nem vagyok én sem meglepődve a két különböző diagnosztikán?! Ez azért annyira felháborító!!! :evil:

Ria,
SZIA! Jó hogy írtál!!! Boldog 10. hónapot Beninek! :D Sajnálom a fogzási nehézségeket, remélhetőleg hat majd a kence.

Kris,
8 hónapot vártam, hogy így aludjon Peti. Mondhatom, hogy a csapatból neki volt a legrosszabb a nappali alvókája.
Annyira jó, hogy vállaltátok a 3. babót. Mit szóltak a fiúk amikor bejelentettétek, hogy jön a kistesó?

Ditke,
Ne is gondolj ilyenre, hogy rossz anya vagy! A munkát a Tomika miatt is vállalod!!!

Pann,
Én tuti elmondtam volna neki csak azt amit ide írtál. :twisted: "úgy éreztem, h a személyisége alkalmatlan a csevelyre"

Dana,
Peti még nem jár csak az asztalba vagy az ágyba kapaszkodva!
Peti még nem kapott tojássárgáját, de már érik bennem a dolog. Anyukám hozott hazai pipiket és van bennük picike tojáska. :wink:

Mazsi,
Hogy sikerült a nappali altatás?

Körkérdés:
Kinek mi a véleménye a járássegítőről? Ma egész nap azon agyaltam, hogy hasznos-e vagy nem. Azt olvastam valahol, hogy amíg nem jár önállóan addig nem szabad járatni a gyereket, de ha nem járatom akkor nem fog önállóan járni. Vagy hülye vagyok? Vagy félreolvastam és nem önálló járásról van szó hanem önálló állásról? Nem mindegy. Szóval, szerintetek?
Vendég

Timocska,
Hát igen, szülők pénzt és időt nem kímélve szórakoztatják gyermeküket és semmi hála. :lol:
Csináltam már wc-n ülős fotót. :D A másik kedvence a Kismama. Sejtheted, hogy nem magától találta ki a wc-n olvasást. :lol: Csak ez is a gépben csücsül, mint a többi. :oops:

Csongria,
Sajnálom a rosszkedvet. :( De legalább lesz mozi. :)

Ágiboldi,
GYED mellett dolgozhatsz félállásban, nem?

Kditke,
Én is szoktam dolgozni. Már ha van rá lehetőség. Nem is csak anyagi kényszer, nekem is szükségem van rá. Sokkal jobb vagyok anyaszerepemben, ha van egy kis kikapcsolódás. Igy mindannyian jobban járunk. :D
Ha meg akarsz tanítani egy nem szabad dolgot, akkor következetesen el kell vinni onnan. Mindenképp azonnal kell reagálni, nem lehet elvárás, hogy csak hangra szót fogadjon. Egyenként kell megtanítani mindenre. Azaz ha le akarod szoktatni mondjuk a tv bizergálásról, akkor másban már nem jó nevelni. Nekem a galérialépcső volt ilyen. Most már megáll előtte, megkérdezi hogy szabad-e. Nem megy fel, akkor sem, ha nagyon akar, inkább előtte sír. Közel két év meló van benne. :twisted: Megéri? :twisted: (Persze van a jól ráverek a kezére megoldás is, de azt én meghagynám azoknak, akik kutyákat gyötörnek. Kb azonos sebességgel tanulják meg.)
Pépet kanalazom, állag miatt jobban hasonlít vmi normál kajára nekem.
Nagyon tetszenek a képeitek. :D

Bozotka,
Ne aggodj az alvás miatt. Mostanában Szabinak a 12 óra sincs meg egy nap. Reggel is megpróbáltam felhívni rá a figyelmét, hogy szakirodalom szerint a 9,5 óra alvásnál több kell egy ekkora bébinek, de csak vigyorgott. :twisted:
Az úgy mint a felnőttek húsevése nálunk mindennapos. :wink:

Dana,
Nekünk a fülészet inkább az orr-gégészet miatt kell majd. A fülével spec nincs gond, de minden más arra járóval igen.

Pann,
Nat ügyesnek számított, de az első lépsektől a rendes járásig, amíg nem esik el percenként, hónapok teltek el. Neki az önálló felállás 10 hósan ment. A "járás" nálam azt jelenti, hogy az általa választott irányba, legalább 6 lépés. Annál kevesebb még belefért nála a botladozásba, amikor kezdett vmerre dőlni.

Mazsi,
A főzésnél azért jó, hogy apa néha bevállalja. Nálunk inkább 3 napos kaját eszik, minthogy főzzön. Igaz, ideje az épp nincs rá a gyerekek miatt. :lol:
A kenguru fölé miért nem jó a ruci? A kabát ott is ugyan úgy funkcionál, egy pulcsi, póló meg csak belefér. :roll:
Szabi most a héten állt rá rendesen a két alvásra, úgyhogy nyilatkozni nem tudok még tendenciáról. N változó. De hogy nem lesz azonos időpont, az biztos. :lol: Natinál az egyetlen du alvás valahol f12-3 között kezdődik és 1,5-3 óra hosszú. Azt azért szeretem, hogy ha felébred, mielőtt Robi hazajön a melóból. 8)

Kris,
Jó nagy korkülönbség! Ha a nagyfiú belehúz, együtt játszhatna a nagynénivel az unoka. 8) Hogy fogadták ennyi idősen az újabb terhességet?
Hány órakkor született a leányzó? Egy nap van csak közöttük. :)

Sági,
Van egy nem használatos rácsunk!!! Nézd meg, hátha jó!
Már nem akciós a Tescopelus? :( Pedig úgy terveztem, hogy a hétvégén még beszaladok és veszek. El kellett volna olvasnom a kiírást. :?

Orsi,
Nem tudom, hogy mérted a lábfejét, de ha ráállítod, akkor kinyitják az ujjacskáikat többnyire. Meg úgy szétterül a megfelelő méretre.

Május,
A Sesame Street tv műsor, ahhoz kapcsolódnak a játékok is.

Kép KépKép
lorca

Csongria,
Boldog 10.et!!!
Szerintem egyik sem tudja, mi a baja. :twisted: Csak épp mondani kell valamit, ha odahoznak egy manót, hogy 40 fokos láza van. :twisted: Nem merik azt mondani, hogy passz.

Sági,
Milyen járássegítőre gondolsz?
Én nem vezetgettem soha Natit, Szabit sincs szándékomban. Natibarátnőt sem akarta anyukája, mégis fél évig vezetgethette, mert különben ordított. Ha egy mód van rá, mást se engedd, hogy vezetgesse, mert a te derekad bánja. :wink: Szerintem majd megtanulnak, amikor megérnek rá. Nem hinném, hogy bkinek is származna abból előnye, ha hamarabb jár vmivel.
Te komolyan gondolod, hogy Petit tanítani kell majd járni?? :lol: Szerintem nagyon ügyes, simán, gyorsan megtanulja. Bennem még mindig az a talis kép van, amikor Szabi még csak békésen bambult, Peti meg már egy jól nevelt fóka módjára nézelődött. Pedig akkor a korkülönbség nagyon is számított.

Kép KépKép
lorca

Sági
olyan jó ez a név,egy kedvenc barátnőmet,akivel majdnem együtt szültem is így hívják.Szóval nagyon bőgtem,amikor megtudtam,hogy39 éves "vén"fejjel terhes vagyok,de nem volt szívem elveteni.A nagyobb fiam egyből azt mondta,ne törődjek semmivel,persze,hogy tartsuk meg. A kisebb sokáig fel volt háborodva,hogy képzelem,de mostmár szinte ő segít a legtöbbet.Nagyon el tudnak játszani.
A járássegítő az a bébikomp lenne? Azt nem ajánlják,mert ha megszokja a gyerek,nem ud jól egyensúlyozni és esni.Nekem ezt mondták,persze lehet,hogy nem így van,de én nem használtam.
p.kris.

Lorca
hát ja,21 év korkülönbség.A fiam is szeretne már babát, 5 éve vannak együtt a barinőjével,csak még tanulnak,és nem merik bevállalni.Dóri tervezett császárral született,03.01.-én 9.30 -kor vették ki a hasamból,úgyhogy nem tudom magától mikor született volna meg,de biztos,hogy még legalább egy hetet maradt volna,mert nagyon magzatmázas volt.
Sajnálom Natit, hogy beteg,mi is most másztunk ki a takonykórból. Egy-két nap,és rendbejön.
p.kris.

lorca
Natinak extra gyógypuszik is mennek :lol: :lol: :lol: gondolom a hangulata is ennek megfelelő :cry:

a kenguruba ha nagyon belepasszírozom egy termopulcsival belefér...és akkor az én kabátom alá dugom a kisasszonyt de akkora pocakja van :lol: h már nem nagyon érnek be így bennünket az én bő kabátjaim sem :shock: :lol: (a múltkor a sarki boltig jutottunk el , ja és kilóg a kabátom alól a lába :shock: )
szval nem kényelmes :cry: a kabátomra kívülről pedig szintén nem jön fel a kenguru :shock: úh ez egy jó választás volt kb 9kg-s koráig :lol:
egyébként imádom hurcibálni benne mert annyira élvezi ő is :lol:

de már akadt egy megmentőm úh talán megoldódott az utazásos probléma :lol: :wink:

sági
reggel nem aludt ugyebár így 10től 3/4 12-ig aludt egyet és délután kb 3/4 órátaludtunk együtt.

most 3/4 óra altatás és rizsálás után hajlandó volt elaludni...

sno
kipróbáltam az általad használt masszázst szopi közben ill altatás közben :lol: térdig mehet amóka a combja csikis és kacag rajta :lol: :lol: de úgy láttam jól esett neki, úh köszi az infót

szerintem egyébként egyszerűen túl fáradt...az esti szertatrások pedig megvannak ,lazíthat a fürcsinél stb. de úgy tűnik mégsem elég... :cry:

ma más felállt (derékban persze még "meghajlik" azaz nem egyenesedik fel , de a lábai már nyújtva voltak és nem csak térdelt :lol: ) a lábam mellett :lol: :lol: :lol:

járás segítő
szerintem felesleges dolog (tudományos magyarázatom nincs rá :oops: :wink: ) , hasonlóan a komphoz...tanuljon meg magától elindulni :lol:
Petinek nem hiszem h ez gondot jelentene :lol: :wink:

na most megyek
azuram most jött meg :shock: ezért voltam ma ilyen kis aktív :oops: :lol:

jó éjt mindenkinek!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

jajj elfelejtetettem Benit megdícsérni :lol: kikerekedett a pofija :lol:
igaz igy nagyfiú így 10 hónaposan!!!!!
puszi neki is!
neked meg h jobb kedved legyen! :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Járássegítő! Szerintem klassz dolog. Tilitolinak is hívják. Barátnőm kisfiának van ciccho. Azért tetszik többek között mert le tud elé ülni játszani. Mindenféle gomb, kütyü van rajta amit huzogat, teker stb.. Van egy forma bedobós része is. Klasszul tologatja és megy vele körbe a lakásba. Nem veszélyes mert van benne valami biztonsági kütyü ami megakadályozza a borulást. Nekem nagyon tetszik. Semmi köze a komphoz!!! :D Kép

KépKép
csongria

Ria
Benikének boldog 10. hónapot! És fognövesztő gyógypuszik is mennek. :wink:

Lorca
Natinak is marad még gyógypuszi! Szegényke! Én egyszer voltam ilyen lázas, de én a halálomon voltam. :( :( :(

Bozótka
Brigi alvása mind az éjjel, mind a nappali elég rapszódikus. Szóval tervezhetetlen. De jelenleg nem izgatom magam miatta. Ha álmos akkor alszik a kocsiban, babakocsiban, vagy épp ott ahol van. Ha nem akkor nem. Jobbat nem tudok, mert így tervezhetetlenek a napok.

Sági
Sztem a járássegítő nem is használ és nem is árt. Járni már így is tud ugye a bútorok mellett kapaszkodva, tehát sztem fejlődésében kárt nem tehet. Ez sztem uazt tudja, csak pluszban játékok is vannak rajta.

Kris
Üdv itt! :D Hát nem semmi korkülönbségek! Nekem is van két bátyám, de köztünk "csak" 10 és 8 év van. Bár van egy öcsém is, aki 6 évvel utánam érkezett. Én nagyon örülök a bátyáimnak! A fiatalabbik bátyám nagyon gyermek szerető, ő sokat foglalkozott velem, mikor kicsi voltam. Az idősebb meg már tini és felnőtt koromban foglalkozott velem sokat. Együtt jártunk bulizni. Most az öcsémmet pátyolgatja. :wink: Sztem a te lányod is örülni fog a testvéreinek! :wink: :D

Ma megint vacak éjszakánk volt. Most már alszik, úh megyek én is. Jobb éjszakát mindenkinek! :wink:
lora7

Beninek boldog 10-et!!!! :lol:

Lorca, nem. Nem lehet gyed mellett sehogyse dolgozni, sőt, a gyerek 1 éves koráig gyes mellett se. De ha 1 éves lesz, akkor igényelni fogom a gyest. Most nem kapok semmit, hanem "csak" a fizumat.

Kris, most már azért is szeretném azt a vonalzót, mert milyen jól mutatnának a nagy fiaid is rajta!!! :lol: :lol: (minden gyereknek külön kell csinálni)

Kép
Kép
agiboldi

csongria
ja,én nem tudtam mi ez a "kütyü",mostmár látom a képen,én azt hittem bébikomp,de sztem is megtanul járni minden gyerek ilyenek nélkül is,mondjuk játszani biztos szeretnek vele.
p.kris.

Agiboldi
Nem tudom hogy kell ezeket a dolgokat csinálni,pl:vonalzó,fénykép,de igyekszem vhogy ,hogy legyen nekünk is.
Lora,
jó,hogy biztatsz,hogy később is jó tesók lesznek a gyerekeim,jó lenne,ha egymás támaszai lennének,és ennek sztem nincs köze a korkülönbséghez.Lehet vki rossz tesó egy -két év korkülönbséggel is.
Szeretném még megkérdezni tőletek mitévő legyek,ha a lányom semmilyen főzeléket nem eszik meg? A húst,virslit eszi,ha kis darabokra szedem,de mást nem.
p.kris.

Sági

Köszi a bíztatást nagyon ari vagy !
A járatásról szó szerint ugyanezt mondta a vénőnő, plusz hogy addig nem szabad még véletlen sem járatni míg lábujjhegyen áll.

Iorca

Légszives új képeket felrakni a két kis manóról!!!Köszi!!!

Mazsi

Szerintem is olyan bizarr ez a járáselősegítő és már félek a holdkompos rossz élmények miatt is, majd ha az agya eléri azt a fejlettséget és járni akar akkor jár.
Leának légyszi egy újabb képet felrakni, olyan cuki.

Csongria

Köszi a képet el sem tudtam volna képzelni ezt a járgányt, nekem akkor is bizarr. Kép Tomika a durca
kditke

Lorca,
Húúú, van rácsotok és nem használjátok? Vevő vagyok rá!!! Mekkora? Most jottem a tesco-ból. MÉG AKCIÓS A PELENKA!!! :D

Kris,
Ha gyümit raksz a főzikbe vagy egy kis sinlacot akkor lehet megenné, mert attól egy kicsit édesebb. Peti is így ette az elején és aztán szép lassan leépítettem a segédanyagokat.

Ria,
Tök jó ez a járássegítő. :D Én FP-t néztem ki, az is ilyesmi.
Nagyon szuperek a képek. Benike nagyon ügyi!!! Te meg milyen csini vagy! :D

Mindenkinek köszi a járássegítős infót. Még töröm az agyam rajta.
Vendég

Ria: Boldog Hófordulót Beninek! Kép

Mazsi: gesztenyéből én olyat vettem és főztem Linusnak.
SNO, Timo, megpróbálom az almás gesztenyét. Jól hangzik, azt hiszem karácsonyi menübe is passzol.
Krumplival is megpróbálom majd. Igaz a krumplit pépesen nem eszi meg, de ha a főtt krumpli belsejét kiskanállal kikaparom és gombócka falatként adom neki, akkor majd egy öklömnyi krumpli felét képes megenni, annyira tetszik neki a falatozás.

Pann: Gratula Gergőnek! Reméljük megtartja jó szokását!

Lorca: Linus, amikor a kezemben tartom, a régi típusú szekrényajtó mágnest simán kinyitja.

Tettem fel képet az állós albumba! Még nem tökéletes, de ma egész nap mindenhol felállt. ( igaz inkább magas fekvőtámasznak nevezném )

Ja és készítettem egy rámolós albumot is! :D

SNO: felnőni a feladathoz: pont ezt ecseteltem ma Linusapunak, hogy tuti sosem tudok olyan optimális összetételű kaját összeállítani, mint a tejcsi.
Az már mindenkinek a saját problémája, hogy magát mivel tömi, de hogy egy fejlődésben lévő szervezetnek mindent meg tudj adni, ahhoz – úgy érzem - lassan dietetikus végzettség kell!
Köszi az uszi bókot. Picit kicsinek bizonyul néha, főleg amikor 10 baba is van. Sajna majd csak januárban mehetünk legközelebb a betegség miatt.

Én elég régen vezettem be új kaját, részben a betegség miatt is, ezért gondoltam egyet és kapott tegnap kicsit a fagyós barackból! Mára kiütése lett… és nem tudom, hogy a baritól vagy csak melegkiütése van. A hirtelen hideg miatt szerintem túlöltöztettem és a lakást túlfűtöttem… csak a baj, hogy nem hasonlít a nyári melegkiütésre, mert nemcsak a vállán van, hanem az oldalán és a hátán is. Reggelre kiderül.

Pann,
Babylove-ot és Liberot használunk felváltva a kezdetektől. A DM most frissítette a márkát, így most ebből is kettő fajta van. Lehet, hogy a régit akciózzák??
Mi már jó ideje a 7-18 kg-ost használjuk belőle. A régi hasonlított a Liberóra, csak a dereka nem gumis. Az új nem hasonlít egyikre sem, amit eddig használtam. A dereka ennek sem gumis, de a tépőzáraknál igen puha, rugalmas, jó szorosra lehet a pocaknál húzni. Eddig bevált. (jobban mondva ebből is jött már ki kaki, meg a liberosból is. Pisi még csak a Liberoból.

Huh, most volt egy 10 perces sírás. Délutáni sütőtök- éjszakai kakilás, pelus csere :evil: Nem bírnám órákig hallgatni! Együtt érzek minden éjjel síróssal.

Eszembe jutott, hogy a tudományos fotók mellé oda kéne írnunk, hogy mennyi idős volt akkor a babó. Pl emlékszem mennyire meglepett Sebi állós képe, de már nem emlékszem mennyi volt, amikor ezt a mutatványt megcsinálta. :wink:

Lorca: huh, nem hangzik jól! Nati remélem azért hamarosan jobban lesz! Névnapoztatok multkor?
(Linusnak is megy a hasa az Ab-tól, de a dokinénik azt mondta, amint abbahagyjuk a szedését, az is rendeződik.)

Még valamit akartam írni… :( de elfelejtettem.
:roll:

nanica

Sziasztok!

Bozotka

Jó sokat alszik éjjel.Nappal meg bizti fel akarja fedezni a világotés nem ér rá aludni. :lol:

Csongria

Boldog 10-dik hófordulót.Annyira hasonlít rád Beni a Képeken.Ha rossz kedved van önts ki itt nem magadba tartsd.Gyere többször majd felvidítunk.Sajnos én is ritkán jövök mikor többen itt vannak,de remélem januárba ez megváltozik.

Pkris

Szia!Bocs délután az elszált hozzászólásba üdvözöltelek,de most látom az elküldöttbe meg elfelejtettem.Mi is terveztük anno hogy legyen nagy korkülönbség,de már bizti nem lesz.Olyan jó ha belegondolok a két nagy kirepül és lesz egy pici akit babusgathatsz.szerintem ne eröltesd a főzeléket.Csak azért mondom,mert a fiam is ugyanígy van és most már alig eszik meg valamit.Gyümiket eszik?Adj azt neki és apránként rakj bele zöldségeket.Vagy nem a krumpli nem tetszik neki?Helyette rizs tudsz adni.

Lorca

39,9 volt a láza?Le tudtad hozni?Hangulata milyen?Szasza ilyenkor megérzi hogy többet kell Natival lenned?

Sági

Ha már kapaszkodva megy szerintem nincs értelme.Nemsokára rá fog jönni,hogy átmenjen a másik helyre.
Én nem veszek járássegítőt.Danit soha nem kisérgettem Ha mentünk valahová vittem a tolókát beültettem,Lent a Műhelybe meg az udvaron mindig próbálkozott hogy megy neki és pillanatok alatt elindult.De furcsa volt,mert a lakásba míg nem ment biztosan addig csak mászott.Én is azon voltam mint Lorca Hogy a derekam tönkre megy.

Mazsi

Gratula a félig álláshoz.Mikor mentek?Mennyi időre?

Lora

Jó nagy családotok van.De csak te vagy egyedül lány.Nem féltenek?Discóba nem védtek meg fiatalabb korodba?

Kditke

Jó a kép :D Apára hasonlít Tomika?

Vonalzóval én is megszenvedtem mire sikerült.Babafalván eggyáltalán.de ha az enyémre rákkatintatok vagy soknak van ilyen akkor ott könnyebb pedig angolul van.Panka nekem jól leírta esetleg nézzétek meg elöbbre a hsz.-tKépet kicsínyíteni kell.
Ha gond van írjatok.
Na megyek fejni és aludni.JÓ éjt!

Ja nekünk a napirend az reggel kb 6.30-7 kelés szopi.
9-9.15-től 10-ig alvás
10-kor szopi gyümi
12.30-13 szopi,főzi
majd be a kiságyba 14 körül alszik
16-16.30 szopi gyümi
19 fürdés szopi alvás.

KépKép
KépKép
dana 1

lorca
nem semmi ez a nagy láz, mivel vitted le?
azt én is tudom, h a sesame street tvműsor, a kérdés ink arra vonatkozott, h látott-e már vlki boltban/neten ilyen játékokat, mert szeretnék venni

sági
én is tartottam a járássegítőtől, de a dévénynél láttam párat, úgyh tuti nem azonos kategória a komppal. bár petinek max mint játék jöhet szóba, mert h a járását nem kell majd segíteni, az tuti :lol:

nem láttad véletlenül meddig akciós a pelenka????? most már végleg nem akarok potyára menni :oops:

ria
jó, h újra itt vagy! jók a képek, hát igen, látszik h ez még nem önálló ülés (görbe a háta). kele se tud megülni

majus3

Sziasztok!

Képzeljétek Laurának nem 1 foga jön, hanem 3 egyszerre. :shock: És még mellette ott van a negyed fog ami most kezd nőni neki.Ahhoz képest nagyon nyugodt/nem akarom elkiabálni/ a mászás sikertelensége miatt sokkal jobban nyügösködik.

Timi

Le ment Bali láza.Sikerült elmennetek bevásárolni?

Nanica

Már hallottam hogy valaki a barackra allergiás,de szerintem az nem gond mivel minden mást megehet.

Akkora nyugi van,mindenki ajándékokat vásárol?
Már megvette mindeki a gyerköcnek az kari ajándékot?Miket?

KépKép
KépKép
dana 1

Pann

Gergőnek boldog 10-ik hófordulót!

Át aludta az éjszakát?

KépKép
KépKép
dana 1

Ditke! Priviben küldtem neked egy "vonalzót", az instrukciókkal! Remélem tetszik! :wink:
Vendég

Dana
Nem volt szükség, hogy megvédjenek! :wink: :lol: :lol: Én tul.képp azért születtem, mert apu szeretett volna egy lányt is. (már első gyereknek is lányt akart) :lol: Az öcsém meg becsúszott. Ill. én kértem anyuékat, hogy szeretnék egy kistesót. Akkoriban ezt rám is hagyták és elhittem. Aztán felnőttem... :lol:

Nanica
Linusnak boldog 8. hót! :D
Szerintem már ez állás. Miért ne lenne az? Ha az a vmi amibe kapaszkodik magasabb lenne, akkor egyenesebben állna. De így sztem tök szépen áll! Gratula hozzá! És te, mint ötletgazda nem is írod oda, hogy mikor produkálta ezt? Tettem fel én is oda képet (korral együtt :wink:)!

Gergőnek meg boldog 10-et! :D

Timi
Hogy van Bali? Ti ugye nem kaptátok el? Vigyázzatok magatokra!

Lorca
Remélem Nati is jobban van már!!!

Kris
Bár Timi a szakértője (ők is átestek a zöldségundoron), de tegyél bele gyümölcsöt. Pl. az alma, barack sokmindenbe illik. A banántól meg édesebb lesz. Ha mégsem megy, akkor majd később próbáld újra. A husi finom gyümölccsel is, üvegesben is van egy csomó ilyen.

Május, Dana
Ti még most is fejtek? :shock: Hát én már meguntam. :oops: Mikor 6 hós lett abbahagytam. Addig is szinte csak a műtét miatt fejtem. MInden elismerésem. :wink:

Ágiboldi
Irigyellek a melltartó nélküliséged miatt. Én is kipróbáltam, mert egy jó ideje csak szopi közben éreztem csorgást, mikor beindult. Hát nem jött be. Brigi fölé hajolva csöpögött a tejcsi, pedig nem is éreztem, hogy beidult volna. Úh. sajnos nálam marad a melltartó betéttel együtt. :evil: :evil: :evil:
lora7

Lorca
Csak a GYES mellett lehet dolgozni 1 éves kor után. De már lehet 8 órában is! TGYÁS és GYED mellett semmit!!!! A bölcsiben is lemondó nyilatkozat kell. Sajnos...
lora7

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket! :D :D :D

Mi pedig Beninek kívánunk boldog 10-et: Kép

Vonalzó: Sajna a vonalzó kód nem megy át, mert a vonalzó mint kép jelenik meg, sztetek ezt hogy lehet megoldani? Pedig szívesen megcsináltam volna a többieknek is, akiknek még nincs. :roll: Most jut eszembe, Ditke, ha megadod a belépési kódodat (priviben), bemásolom neked ezt a vonalzót (ha tetszik), aztán megváltoztathatod a jelszavad és újra védett lesz a profilod. Mit szólsz? Term-en a többieknek is fel tudom ajánlani ezt a lehetőséget, csak fényképek is kellenének! :roll:

Gergő megint angyalka volt, és este 10-től negyed hatig húzta a lóbőrt! :D :D :D Aztán szopi, és alvás fél 8-ig! :D :D :D Van remény arra, h ez állandósuljon? :roll:

Viszont a nátháját rám is átragasztotta, úh már ketten szenvedünk, csak ő már a sűrű trutyis (bocsi) résznél tart. Ti milyen gyakran tisztítjátok az orrszívó porszívót? Minden alkalommal? (Tudom, h úgy kéne, de ennyiszer nincs rá időm :oops: :oops: sterilizálásról ne is beszéljünk :oops: :oops: :oops: )
Vendég

Jaj, jaj lemaradt: Boldog 8-at Linusnak!!! Kép
Vendég

Most hallom, Gergő már köhög is. :shock: :shock: :( :( :(
Vendég

Sziasztok! :)

Nemrég ment el anyukám, kicsit Lillamentesített bennünket, így nagybevásárolni is el tudtunk menni. :)
Bali is jobban van, bár azért estére belázasodik! :roll:

Gergőnek boldog 10-et és nagy gratula az átaludt éjszakákhoz! :lol:

Pann!
Orsz.porsz-t én minden alkalommmal elmosom forró vízben. Sterilizálni nem szoktam! :oops: :oops: :oops:

Lora!
Igyekszünk vigyázni, bár elviekben fertőző a fülgyuszi, remélem nem kapjuk el!

Lorca!
Nati jobban van? Gyógypuszik hadát küldjük neki!

Tényleg akciós még a pelus, mi is vettünk tegnap! Május, bocs a félretájékoztatásért, de a neten csak 13-ig volt akciós újság! :oops: :oops:

Linusnak meg boldog 8-at! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Boldog 10-et Gergőnek, Boldog 8-azt Linusnak!! :D

Pann, én is minden alkalommal áfolyatom forró vízzel. És egy tálban áll sterilizáló lötyis víz abba belehajítom és ott tartom
. (De mivel egy hete ugyanaz a víz van benne, ez már aligha minősül sterilizálásnak :oops: :oops: )

Gyógyulást Natinak, Balinak!

Pann, tök rendi vagy, h megcsinálod a vonalzót a vonalzótlanoknak :D :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Boldog hófordulót Gergőnek és Linusnak!!!
Gergőnek még nagy gratula az újabb remek éjszakához, Linusnak pedig az álldogáláshoz!!! :D

Pann,
Én is minden alkalommal átmosom forró vízzel az orrszívót mert ha beleszárad akkor sokkal tovább tart a tisztítása, viszont sterilizálásnak semmi értelmét nem látom. :oops:

Május,
Én sem hallottam még SS játékról. Kivi lannék rá én is. Esetleg legközelebb kérdezz rá a tornán, hogy honnan van. Jobb ötletem nincs. Remélem még akciós a pelus, mert én csak az árcédulán láttam.

Dana,
Nálunk szinte minden ajándék meg van. Elkészültek a naptárak is, már csak a ház urának kell valamit kitalálni. Peti tőlünk csak a fp szerszámpadot kapja. Nuku mást, így is szerintem annyi mindent fog kapni, hogy csak bírjuk elhozni.

Na nálunk hétvégén mindig borul a szép kis napirend. Ma kétszer fél órát aludt, de most totál kidőlt. :evil: 6-kor ébresztőt fújok neki. Így is este kitudja mikor fog elaludni. :evil:
Vendég

lora
áááá, én eddig nem is fejtem, és most is csak pár napig, h este meg bírjam tömni (úgy látom, én mindig mindent máskor csinálok, mint kéne). de most már sinlacot kap helyette, úgyh ismét nincs fejés. hát nem volt elájulva a sinlactól, és csak úgy hajlandó meginni, ha a cumisüvegről letekerem a tetejét, mintha pohárból inna.

pelus
már mindegy, vettem a dmben huggiest, úgyh egy darabig nem érdekes. azért ha tudtok róla, majd szóljatok máskor is légyszi. nekünk sose adnak prospektust, és kizárólag pelusért zarándokolunk el oda.

pann
én csak akkor mosom el az orszit, ha már n gusztustalan :oops: azzal magyarázom ezt a típusú hanyagságot, h úgyis a végében van a cucc. :oops: de egyetértek, sokkal könnyebben ki lehet takarítani használat után, mintha már beleszáradt

sági
kérdeztem a ss-t, de ott mindent adományokból hordtak össze, szvl senki nem tudja :(

majus3

Május,
Egy ideje csak keresgélek és hát csak ezt találtam. :D Esetleg valamelyikre ráismersz?
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=8001&e=landing
Vendég

Vagy még itt lehet mazsolázgatni. :lol:
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Nanica

Boldog 8.hófordulót!Az elöbb lemaradt.

Lora

Én csak este fejek jóformán már megszokásból.Hiszen neked akkor van bőven még tejed én se fejnék ha csöpögne.

Pann

Én nem porszívóssal szívom neki, de azt is mosnom kell. De nem mindig fertőtlenítem. :oops:

Sági

Ügyes vagy.Nekem még sajna hátra van 3 ember.Mi is csak egy játékot adunk Laurának.

Megint esik a hó. :D Már két hóembert építettünk.Holnap lefényképezem és ha sikerül felrakom.
Ezt meg kell mutatnom.Fiam tanítja Laurát mit nem szabad.Picit homályos a kép.
Kép

KépKép
KépKép
dana 1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?