Sziasztok!
Gyors bekukk, mert mi ugyan megjöttünk, de Noldi úton van a fül-orr gégészet ügyeletre
Repülőút várakozáson felüli volt!
Visszafele nem akart felszálláskor szopizni, így a cumit nyomkodtam, a szájába, aztán persze jól elfáradt, mert egyfolytában szórakoztattuk, de leszálláskor a jó kis turbulencia elrázta. De előtte énekelni kellett neki, mert nyekergett. De nagy ordítás nem volt, huhhh...
Berlin jó volt. Csak hazaérve úgy éreztem magam, mintha még állna a szögesdrót... Már ami a bolti meg bio választékot illeti. Ja, bár nem vagyok bio fanatikus, vettem Vilkónak bio sapkát, meg bio kendőt
és tök jó játékboltok voltak. De a negyediken laktunk, és nem volt lift. És elfogyott a tápszer, úgyhogy vettem kint a Rossmannban. Szóval nem a gyógyszertárban...
Kat-tal még elindulás előtt sms-eztem, Matyika meg Gergő is elkapott vmi fosós vírust a HP-ben, úgyhogy nagyon ki volt akadva, de javulgatott. No, majd holnap írok neki!
Etetőszék: stokke-t láttátok már? Elég drága, de nagyon sokáig jó. lehet állítani a magasságot, meg tinikorban is jó. De mint minden stokke, rohadt drága, de én azt kérek a családtól karira asszem.
Timi: nektek drukk a műtéthez!
Jaj, még Erdélyhez szeretnék hozzászólni! Azoknak a gagyipalotáknak állítólag az a történetük, hogy az erdélyi romák/cigányok kitalálták, hogy ők német származásúak. elmentek ezért No-ba, ahol inkább adtak nekik pénzt, csak h hazamenjenek, na ebből lettek ezek a vicces kastélyok! én is voltam ott, de nem mertünk megállni
és elfogyott a pénzük, úgyhogy nem a kastélyban laknak, hanem mögötte, vmi vityillóban.
És azt hiszem, h a kék parasztházakban románok laknak. de ezt talán Kat jobban tudja, én így emlékszem.
Jutta, Téged egész máshogy képzeltelek
ráfér egy update az avatarodra
És vhol lemaradtam, milyen műtét???
Cirip: Marcikia meg Barnu sztem nagyon hasonlítanak! Olllllyan cukik a gyerekek, és te is jól nézel ki! Marcika nagyon megnőtt, és milyen komolyan néz!
Móni: kérdéseimre válaszolni, tod!
Anett: a teás lány eltűnt...
Jóccaka!!!a tali miatt meg irigy vagyok