Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Gömbi!

Nyem találom!
Megírom a gmailt és megnézem mégeccer

Kép
Kép
gabcii

sziasztok

egy kicsit csak helyzetjelentek,akit nem érdekel ugorja át,totál idegbe vagyok.
Maja torkába HIB vírus van már majd 4 hetes antibio kezelés mellett is ,nem akar eltűnni,ez ellen ügy oltanak és mégis.Senki nem érti akkor én hogy érthetném.A manduláis detritisesek ami pöttyök de nem tüszű,hol jönnek hol mennek,dee z sose fog eltűnni,remek telepek a baciknak.A véreredménye egy értéke emelkeett volt bélférgességre utal vagy allergiára,dokinőnk egyből féreghajtó 3500 ért,persze nm jött ki semmi,meglepődnék ha jönne,egyértelmű az allergia.Tegnap lerohantam az esőbe,szélbe a receptért,akkor lett meg ez a rohadt torok leoltás ismét,hát sírva fakadtam ,áh lehet nem is kéne tovább mondani.Drnőnk szerinte ne vetessük ki a mandulát itt ez a baci meg a vér meg amúgy se.Fülorrgégész menjünk be 3ra,mindenki értesítve nagy nehezen bejuottotam ,persze Bibikét meg húztam magammal.Megvizsgálta ő továbbra is azt mondja kell a műtét,holnap találkozunk.Közbe a telóm internetezett és lement akártyámról az összes pénz.csak úgy mellékesen.A tüdőgyógyászunkat is felhívtam őa zt mondt ahogy NEM BAJ,hogy ott aza baci lehet ott is marad.Na itt aztán én már végképp feladom ezt az egész rohadt életet,mert ez már abszúrd.Ha valami baja lesz a műtét alatt vagy után és ennyi orvos látta én nem tudom mit csinálok. :-(Tegnap egész nap sírtam,obégattam,Maja alig evett a hülye féreghajtó miatt Bibike meg egész nap nem tudta kipihenni magát nyügi volt most is az,enni ő sem akar.
És ez a HIB csajok komoly ,életveszélyes betegségeket okozhat:agyhártyagyulladás,szepsis,tüdőgyulladás,hirtelen kialakuló gégegyulladás ami életveszélyes lehet.És lehet fertőz.De most akkor mi van vagy elmúlik vagy nem?És akkor mindig bajt csinál meg fertőz?vagy mi?
szóvala lelkilállapotomat ellehet képzelni

allot már ilyenről vaalki???gondolom nem,mert csak mi vagyunk ilyen nagyon szerencsések.

szóval holnap műtét ami vag ykell vagy nem,van aki csinálná van aki nem...............

hát most én mást nem írok azt hiszem,majd összekapom magam vagy nem
Vendég

Timi, és Maja amúgy hogy van (az átmeneti étvágytalanságot leszámítva)?

Kép
an°°di

Kikuka! Ezt meg te kaptad ki rendesen! :shock:

No nálunk kb oks a helyzet, csak az apósom fáraszt le rendesen - bár ritkán látjuk - de mindenki odavan Dorkáért, kölcsönösen elfogadnak minekt (azaz Anya a páromat, Anyósomék engem).

Persze beledumálás van, de mostanság már a fórumos sztorik hatására úgy látom ez a legkevesebb!

Mindenki hozza a cuccokat (anyám veszi, anyósom inkább varja... no ezek nem mind jók, de mind1), de nagyobb dolgokra inkább pénzt adnak, vagy én nézem ki! Királyság! :lol: :lol:

És nálunk még 3 dédi is van az én oldalamról... egyiket hagyjuk (apai nagyanyám, nem a kedvencem), másik oldalon beteg a mamám, de ők is imádják a kicsit, és komálják Endrét!

Nos, ha egyszer kinőjük a pocakfájást (mert kifogjuk) akkor lesz egy ideális életem, szuper rokonokkal és egy nagyon jófej kiscsajjal! Dorka ugyanis iszonyat mosolygós és nagyon tündérke!

Most a legújabb Normaflore-típusú, de annál elvileg sokkal hatékonyabb szert nyomjuk, egyszer csak megtaláljuk az üdvözítő cuccot! Utána elmegyek gyógyszerügynöknek, ahhoz csak egy vegyész / gyógyszerész / orvos diploma kellene még... legelső sanszos volt 18 évesen is, hát majd most! :lol: :lol: :lol:

Na megyek, iszok még egy kávét! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Apáááám. nem semmi komolyan. amin mostmár ti keresztülmentek.... :cry: akkor fertőz vagy nem????????? mire allergiás pontosan???ááááááááááááhhhhhhhhhh

kikuka

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért!

Ha valakit érdekelne egy új babakerítés, akkor jelezze, kérem privibe!
Mi sajna egyszer sem használtuk, mert anélkül vettem meg, hogy gondolkoztam volna! Pici lakás, nagy kerítés

új, extra nagy járóka, babakerítés. A járóka 7 elemből + 1 ajtóból áll. Egy elem 1 méter széles, és 70 cm magas. A Járókát az igényeknek megfelelően lehet felállítani. Mivel nincs alja, a helyiség adottságaitól függően lehet különböző nagyságú, ill. szögű ( 4,5,6,7,8 szögű) járókát kialakítani. Az összes elem felhasználásával átmérője 2,7 méter! Több gyereknek is ideális, elegendő tér van a játékra, a baba nem érzi magát úgy bezárva, mint a hagyományos négyszögletűben. Kertben, teraszon is felállítható. Helyiség egy részét le lehet vele keríteni, vagy gyerekekre veszélyes tárgyakat elkeríteni, pl. kandalló köré felállítani.

Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

Timi, szerintem ha a szakdoki azt mondja, hogy műtét, akkor RÁ hallgass! Egy sima mezei házidoki NEM ért mindenhez, nem is dolga!!!

Mi is műtetünk, én is fosok néha, de ne gondolj rá!!!! Most komolyan, tudom nem könnyű, de foglalkozz a gyerekekkel, elég lesz akkor és ott szívrohamot kapni (az tuti elkerülhetetlen)!!!

Pl én nem tudom miért ilyen érzékeny Dorka pocija, de gondolom gyengébb és sérülékenyebb a bélflórája, miért? Senki nem tudja! Semmit nem találtak nála, vérképe is jó, ez van és kész! Én tutira tudom, hogy kinövi és kész! Addig is megpróbálom erősíteni jóbacikkal és hátha!

Jutta

KépKép
jutta

Jajj Timi!

Nem tudom mit mondjak erre! A füll orr gégész szakvéleménye azért (sztem) meghatározóbb, mint a háziorvosé. Ha gond van a mandulával, akkor gócként működik, nem tudja ellátni a feladatát.
Nem akarok állást foglalni, hogy döntenék. Nem akarlak befolyásolni.
Sokat gondolok rátok és nagyon szorítok értetek!

Kép
Kép
gabcii

Hahó!

Gabci, de jó, hogy jöttél!

Anyós kérdésről tudjátok a véleményem, az enyém csúcs szuper! :wink:
Anyukám meg...hát róla is irtam már szösszeneteket, inkább hagyjuk :?

Csajok, áruljátok már el, hogy miért kell máris másik autósülést venni? A mostani miért nem jó? A mienk 13 kg-ig jó. Vagy van valami más kritérium, ami miatt már nem felel meg?

Móni, itt az idő, hogy szerezz egy takaritónőt, az most kipucolná a kérót a csőtörés után! :wink:

Andi, nem irigyellek, ikrek, munka...Gyula már dolgozik?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

elkültem a gmailra

Kép
Kép
gabcii

Timi, nem akarom sztárolni a Heim Pál kórházat, de én befeküdnék oda egy alapos kivizsgálásra. Szerintem ott vannak a legjobb gyerekorvosok, megérné! Én addig tuti nem tennék a helyedben semmit, persze nem tudom, hogy van-e lehetőséged rá.
És sajnálom, hogy ilyeneken kell keresztül menned :cry:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi:ezermillió drukk Nektek!!!
Vendég

Timi, tudom, hogy sajnálattal teli a padlás, de nagyon sajnállak benneteket. Annyira kár, hogy semmi okosat nem tudok mondani, sokat gondolunk rátok és szorítunk mi is. ++++++

ukati74

Zsu: nálunk spec Ádi kinőtte a hordozóját, ami autós ülésként funkcionál. 13kg ide vagy oda, sztem addig tuti nem lehet használni.
Tündérmanó 9 kg, de a 73cm-jét nehezen tudom belepasszintani.

Kép
Kép
gabcii

Ábel cimbinek Boldog 8.hónapot!

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Timi!
nagyon megértem, mit érzel most.
De osztom Zsu véleményét, én is egy teljes kivizsgálásra mennék. Főleg, hogy szerintem egész télen elkezelgették a kiscsajt, túl sok és fajta gyógyszert kapott. :(
Nálam a mandula mumus, én nagyon félek tőle. De Gabcii is igazat írt, hisz ezt tanultuk a madnuláról, de.. inkább ennyi... Én nagyon tartok tőle.
Gondolok rátok, és sok kitartás neked, Kiscsajnak meg hatalmas bátorságot és gyors gyógyulást!!!

Zsu!
Gyerekülés minek?
Mert mi pl. kinőttük, feje lába túllógott már. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi, egy kis "vigasz": nekem is anno tök fölöslegesen vették ki a mandulámat (3,5 éves voltam). Utólag azt mondom, nem bánom, hogy nem felnőtt koromban kellett szenvednem vele! A műtétből arra emlékszem, hogy azt kérték altatás előtt, hogy számoljak el tízig. No, gondoltam, hogyan számoljak el 10-ig, amikor én csak 5-ig tudok??? Amíg ezen morfondíroztam, el is aludtam... :) Még emlékszem, hogy a maszk csöve olyan volt, mint a porszívóé. Amikor felébredtem, elég szar volt, de az még szarabb, hogy a friss sebre citromleves (nem citromos, jó kis mű-citromleves) vizet itattak velünk, merhogy az fertőtlenít. Megittam. Anyukámék jöttek be, kérdik, mit ennék (gondolom készültek mindenféle pürés kajákkal), erre mondom én: ropit. Hát az nem volt náluk... :lol: 3 napig kellett benn lenni a kórházban, arra emlékszem, hogy esténként egy bácsi mesélt (az ő kislánya is benn feküdt és ő is, gondolom, megszervezték, hogy együtt legyenek benn, és jött hozzá minden este, és szórakoztatta az egész kórtermet.)
Reméljük, Majci is kb. ennyire fog emlékezni! :D

Kép
waterlilly

Gabcii:
helló, újra itt.

Timi:
sok drukk.kívánom, h meghozd a legjobb döntést.

Zsu:
nekünk azért kell új, mert a másikat eladtam. nekem 4 funkciós peg peregom volt és csak egyben tudtam eladni, meg már kicsi is kezdett lenni, meg a fene sem cipeli a majd 8.5 kg-os gyereket abban.
amugy ez a 13 kg-ig jó, ez akkora egy baromság. Marci 12.2 és hát megnézném én, h h férne bele. sztem a hordozó max 9 kg-ig, de már akkor sem kényelmesen.
A nagyobb ülés meg mindenképp kell, így célszerűbb pár hónappal előbb venni , sztem...
vagy a 0-18 kg-ig, vagy a 9-18 kg.
Én most vettem Marcinak a 9-36kg-t, hát... Lilla elveszne benne. :roll:
Látom Nektek bejött a Heim Pál. Nekem az lenne az utolsó ahova a gyerekem vinném. :evil: :evil: Mi megjártuk vele... :roll:

Kép
Kép
h@jni

Aranyosak vagytok :-)

ha érdekel valakit

http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=234

Orrmandula műtét lesz,már eldöntöttem tegnap ,többet adok egy profi szakorvos véleményére mint egy belgyógyászéra.Meg kell bíznom benne.Ő állítja hogy ettő megolodódik minden,ezt most elhiszem aztán lesz ami lesz.
Ami nagyon idegesít ez a hib,az egyik doki szerint érdekes aztán ennyi a másik szerint nem baj ha ott van és lehet marad is ,mert sokan hordozzák magukba :shock: a harmadik szerint majd eltűnik ,ha nem lesz orrmandula.hát ámen

Heim Pál: nem hiszem,hogy ott bármivel jobbak lennének az orvosok ,az a büdi helyzet ,hogy mindegyik mást mond,ha elviszem majd egy harmadikhoz,negyedikhez az majd megint mással tömi a gyereket.Meg az én agyamat.

Anett
neked a torok manduládat vették ki nem?Majcinak csak az orrmanduláját veszik ki,ill lecsípik a felesleget.
Hogy hogy feleslegesen vették ki neked?

Jolka
teljese kivizsgálás miből áll??? vérvétele volt mindene tökéletes csak az allergia nagyon valószínű,ezt eddig is tudtuk,de amíg ki nem ürül a szervezetéből a szirup amit szedett addig nem lehet megcsinálni,aztán meg lesz neki.

de más mi kell még???

csak érdeklődöm,nem támadok ám

teljesen igazad van,hogy túl sok féle gyógyszert kapott,pl. nem mindegy hogy tüsző vagy detritiz,két üveg antibio után meglehet állapítani hogy nem tüsző :evil: de mit tud csinálni egy anya,hallgat az orvosokra nem???

Csak az orrmandulájáról van ám szó,a torok marad

Gabci
érdekel a véleményed,az már úgyis eldöntette hogy holnap orrmandulaműtét lesz

a hibhez mit szólsz???

Jutta
tusdom,hogy erősnek kell lennem,de tegnap tetőzött ez a sok szar ami zódul ahogy exfőnököm mondaná.

Kikuka
még nem tudjuk hogy mire allergiás csak azt hogy allergiás,de én ezt eddig is sejtettem :roll:

szerintem nem fertőz,meg elvileg már oltanak rá úgyhogy ez az egész egy nagy értehetetlen.... most használjak megint csúnya szót?

Andi
Maja teljesen jól van most,semi baja,ezért is műtik

csak én agyalok ezen a rohadt baciluson.hogy miért nem tűnik el????

Autósülés:bibusnak kénylemtlen a hordozó amint lesz pénzünk kap Maja kövi kategóriásat ő pegig megörökli ezt
http://www.roemer.hu/termek/roemerduopl ... ofix.html#

nagyszülök:mi egyik helyről túl sok mindent másikról szinte semmit
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan, szokás szerint ki sem látszom a....mindenből, nem akartam csúnyábbat!

Timi! Én is csak drukkolni tudok Nektek!!! Nem egyszerű a helyzet, de én is arra hallgatnék, aki elvileg jobban ért hozzá!

Prücsi! Köszi, hogy felraktál, mint fakanalas Beát, ha már a bállal adós maradtam... Amúgy aki pesti, érdemes megnézni a sógornőm oldalait, sokszor van vetítés, mesélés, bábozás, amit a bátyámmal csinálnak, úgy láttam most is lesz a könyvfesztiválon a Millenárison dedikálással egybekötve. De máskor is vannak előadásaik kisebb helyeken (pl. műv házak), és a gyerekek nagyon szokták élvezni. Na, ilyenkor sajnálom, hogy ilyen messze vagyunk, mert ezekből kimaradunk, pedig büszkék vagyunk az egyre híresebb rokonokra! (Tavaly nyáron pl. a Balatonnál is megismerték őket!) És, igen, Andi, a képeket is a sógornőm rajzolja, iszonyatos kézügyessége van, látnátok a lakásukat...A gyerekei is örökölték, nagyon ügyesek minden kézműves dologban!

Szal a linkek: www.bartoserika.hu és www.annaespeti.hu

Kedden amúgy a 3 gyerekkel a debreceni állatkertben voltam, míg a férjemnek fejtágításon volt. Nagyon élveztük, de le is fáradtam, még jó, hogy Boti nem megy a 3. irányba (még)...Szombaton pedig mi is Miskolcra megyünk (most csak 1 napra). Amúgy zajlik az élet. Botit ma vittem mérni: 8480 g, 65 cm, holnap kezdjük a krumplit!

Bocsi, többet megint nem tudok írni. Örültem mindenkiről a képeknek! Ha már nem jövök, szép hétvégét mindenkinek! Pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

de azt azért elmondom ,hogy Bibuska maúgy egy tündér amikor nem nyafizik igaz egész nap azt tezsi de amikor nem annyira édes,mindenkivel,mindenhol kokettál ha kivillana sérója kkor meg mindenki még jobban oda van érte :)
Vendég

Timi!

MEgértelek, én nálam is jön néha a pánik, de utána az éppen apró-cseprő problémákra fókuszálok inkább... :roll:

Most pl. pisit gyűjtök / gyűjtenék! De ez a szar zacsi, amit a puncijaköré kell tapasztani elcsúszik és a pisi a pelusba megy! Ez a mai napi progim! Kurva jó!! (Zsu ez nem ez a zacsi amit a HP-ban használnak, azt valahogy elsőre fel tudtam úgy tenni, hogy a pisi belemenjen... ez most az 5. vagy 6. zacsi... holnap reggelig ha nincs pisi, akkor nem tudom mi van! Lehet nem műtik meg vasárnap...)

Király project nem? 8)

Jutta

KépKép
jutta

Timi: Szóhoz se jutok! :( Kitartás!

Jolka: Küldtem privit.
Hogy csináltad a fiadról a képeket, amin mesefigurák is vannak. Nagyon szuperek.

Az éjszakánk nekünk is nagyon sz,,r volt. Minden kelésnél cici, szerintem azt hitte Ádám, hogy hordóba alszik, mert állandóan guringázott. Én meg reggel szerintem hátra tudtam volna dobbni a cicimet és megcsavarni a derekamon.

Kép

Kép
ádibaba

szasztok Csajok!

Hát nagyázva visszolvastam ma persze akit volt mindenki de jó ez igy! :wink: :lol:

Ádinak meg Ábelnak nagyon boldog hófordulót!

Kint van a fogunk!!!!!

Orrmandula műtét: nekem is volt 4 évesen . Állítólag visszenő!Hogy igaz -e?
Emlékszem végigordítottam a család nevét ,hogy valaki segitsen de utánna már semmire nem emlékszem!Ja de anyu nem volt bent velem de a szomszéd kislánnyal bent volt az anyukája nagyon rossz érzés volt de sokat segitett a néni!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!!

Na kicseréltem az etetőszéket nem örültek anyósék de ez van.Amúgy tudom én hogy vannak nagyon szimpi anyósok is.Én próbáltam vele jó kapcsolatot kialakítani azt hittem működ is de hátba támadot azzal amit elmondtam Neki!Na ennyi!Amúgy 5 percre laknak tőlünk és amikor a férjem több napra elmegy kamionozni ránk se néznek.
A helyzet ugyanaz mint Kikukánál.

Timi nem tudok mit mondani belegonolni sem merek.Kitartást kívánok!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Timi! ezerrel drukkolok nektek!

a nagyszülő témában én is Andival értenék egyet, HA nem olvastam volna olyan vad dolgokat egyes nagyszülőkről. Kocsiból ki nem szállás egyebek.. Anyós is tud venni dolgokat! Nem csúnyák vagy ilyesmi, de Bettinek rendszeresek vesz cuccokat amire rá van irva, hogy 86-os, vagy 3 évesnek való..stb. De nem csinálok belőle ügyet, odaadom a barátnőmnek. De ha beletrafál nagyon vagyány cuccokat vesz (turizza, de nekem nem baj) Anyukám meg néha tök felesleges játékokat vesz aminek se füle se farka. Ez van.

Erdély: a természet a téj elképesztő és gyönyörű. De amit ember alkotott. A házak olyanok amin látszik, hogy már újkorában is gagyi volt. Szerintem sok dolog nem pénz kérdése. A falusi turizmus nagyon romantikus 1 napig, de ennyi elég is. Ennél mi már jóval kényelmesebbek vagyunk, hogy x emberrel osztozzam a wc-n...stb. Pálinkával, krumplilevessel, borjúpörkölttel vártak, nagyon finom volt, de én már nem vagyok az a pálinkázó generáció. Szabi leguritotta illendőségből (ő meg ugye 65 kiló vasággyal), de aztén gyorsan vacsiztunk is.
Másnap reggel felmentünk a birkalegelőre megnézni, hogy készül a sajt. Azok a fickók ott élnek fenn a legelőn fél évig (no wc, fürdőszoba, de van térerő és olyan katolikus műsort hallgatnak a rádión amiben a hozzészólások sms-en és skype-on érkeznek (jól irtam le?)).
A fickó kézmosás utén kézzel kevergette a sajtot és talált benne egy szöszt. Kivette és a sz@ros gatyájába törölte a kezét. Na ehhez tényleg kell pálesz! :shock:
Láttunk olyan aranytetejű házakat ami a fókuszban is volt (én nem láttam ezt a műsort), de mi csak ezüsttetejűt láttunk (gagyi, mi?). na majd lesz róla kép. Ezek a házak vagy nincsenek bevakolva, vagy naransc és citromsárgák, naggyon izlésesek :? .
Nagyon tetszett, jhogy minden udvaron szőlőlugas van, kár hogy trágyadomb is! Tudom, hogy bio meg minden, de én inkább választom a civilizációt meg a félig műkaját, ez van.
Kolzsváron nagyon csinosak a fiatalok! Fiúk, lányok egyaránt. Voltunk egy gyorsétteremben, de az egyik lány kiment budira és elment a konyha mellett. Nem ettünk ott! Szerencsére megtaláltuk a mecit, itthon utálom, de az egy biztos pont volt!
Ja, 11 óra volt az út! :shock: :evil:
Mindenkinek ajánlom, hogy menjen ki, utána tudja az ember értékelni, hogy milyen gyönyörű itthon minden, még a leglepukkantabb tizemeletes is felülmúlja azt ami ott van.
Igy visszaolvasva olyan negativnak tűnik a leirásom, pedig nem az. Nagyon élménygazdag volt, annyi inger ért! Ha kimegyek ausztriába az olyan semmilyen. Minden szép, szinte uncsi! De azért momndom ennyi pont elég volt! Majd 10 év mülva ismét...

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Ciripke, én 10 éve voltam Erdélyben, kb ugyanez volt az élmény... oké, hogy lóvé és tsai, de mondjuk a víz és a szappan nem annyira drága és az ütős kék házakhoz (olyan csak Romániában van szerintem) csak ízlésficam kell...

No egész nap pisit gyűjtöttem: eredmény no pisi a zacsiban, egy hiszti amit én nyomtam, és Apa még egy rakat gyűjtőt vásárolt...

Timi, akkor holnap gondolunk Rátok!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta

KépKép
jutta

Andi: Nem járok felétek, de azért megmutatom :lol:

Kép

Kép

A mindmegettéset csináltam, de valahogy szerintem egy kicsit híg a krém. Remélem holnapra megkeményedik. Ha más nem akkor vannak kanalaink.

Jutta: szupi a szék.

Kép

Kép
ádibaba

Ábelemnek és Ádinak boldog 8 hósat!!!

Timi, drukkolok nektek, hogy holnap minden ok legyen, és ezzel végetérjen ez a mizéria és Majci mostmár egészséges legyen!!!!

Ciripke, nagyon érdekeseket irsz, én még sose voltam Erdélyben, de másoktól is nagyon jókat hallottam róla. A nomád körülmények kicsit elriasztottak eddig is :?

Ma itt volt anyukám, Panka szokás szerint sirt, amikor ránézett vagy hozzá szólt. Szerintetek ez miért lehet??? Mástól nem igen sir, csak anyukámtól és apukámtól. Vicces nem?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

:evil: :evil: :evil: kösssz Ági :evil: :evil: :evil:
a krém amúgy folyósan jó. a tiramisu az olaszoknál kanállal fogyasztandó, olyan pudingállagú. én legalábbis olyat ettem.
basszus, most kereshetek vmi édességet :evil:

Kép
an°°di

Na anyukák,azért gondoljatok ránk délelött :-) remélem minden rendben lesz (kurvára bevagyok szarva)

jajj remlem Bibu nem fog egész nap sírni :-(

Zsu
köszi :-)

hát neked sem egyszerű anyukádékkal,de legalább anyósoddal okés minden

hát erről is tudnák mesélni,de engem a legjobban az bánt,hogy anyu nem szereti úgy Bibit mint Maját.na hagyjuk is.

Andi
küldj nekem is vaalmi édességet ha találsz jó?

Jutta
köszi

én meg drukkolok a pisihez

Ciripke
Erdély mindig is vonzott :-) majd talán egyszer mi is eljutunk oda,szerintem ha nyugdíjas leszek,ha megérem

Mogyó
gratula a foghoz

orrmandula van akinek visszanő csak addigra tágulnak a járatok,erősödik az immunrendszer

Andi005
és milyen etetőszéket vettél?

na lépnem kéne aludni,bár nem hiszem hogy menni fog
Vendég

Zsuzsa: nekem is Ádám sokat sírt anyuéktól. De inkább aputól, mert neki mély hangja van és hangosan beszél. De mostmár nagyon jól megszokta őket. Sokat mosolyog rájuk is.
De ha olyan napja van, akkor teljesen mindegy ki szól hozzá, vagy kit lát sírni kezd. ő ilyen kis érzékeny.
De 4-5 hónapos korához képest sokat javult.

Én is úgy beleennék, na de nem! Majd holnap. De már betúrtam tej nélkül egy adag csokis zabpelyhet.

Kép

Kép
ádibaba

Ciripke: Lemaradtam, most a képeket már felraktad vagy csak én nem látom.

Imádok képeket nézegetni!

Kép

Kép
ádibaba

Nálunk ma birkózó vb volt:

Kép Rosszul áll Panka szénája :)
Kép Kemény küzdelem
Kép És megvan a kétváll :)

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Gyors bekukk, mert mi ugyan megjöttünk, de Noldi úton van a fül-orr gégészet ügyeletre :evil:

Repülőút várakozáson felüli volt! :lol: Visszafele nem akart felszálláskor szopizni, így a cumit nyomkodtam, a szájába, aztán persze jól elfáradt, mert egyfolytában szórakoztattuk, de leszálláskor a jó kis turbulencia elrázta. De előtte énekelni kellett neki, mert nyekergett. De nagy ordítás nem volt, huhhh...

Berlin jó volt. Csak hazaérve úgy éreztem magam, mintha még állna a szögesdrót... Már ami a bolti meg bio választékot illeti. Ja, bár nem vagyok bio fanatikus, vettem Vilkónak bio sapkát, meg bio kendőt :lol: :lol: és tök jó játékboltok voltak. De a negyediken laktunk, és nem volt lift. És elfogyott a tápszer, úgyhogy vettem kint a Rossmannban. Szóval nem a gyógyszertárban...

Kat-tal még elindulás előtt sms-eztem, Matyika meg Gergő is elkapott vmi fosós vírust a HP-ben, úgyhogy nagyon ki volt akadva, de javulgatott. No, majd holnap írok neki!

Etetőszék: stokke-t láttátok már? Elég drága, de nagyon sokáig jó. lehet állítani a magasságot, meg tinikorban is jó. De mint minden stokke, rohadt drága, de én azt kérek a családtól karira asszem.

Timi: nektek drukk a műtéthez!

Jaj, még Erdélyhez szeretnék hozzászólni! Azoknak a gagyipalotáknak állítólag az a történetük, hogy az erdélyi romák/cigányok kitalálták, hogy ők német származásúak. elmentek ezért No-ba, ahol inkább adtak nekik pénzt, csak h hazamenjenek, na ebből lettek ezek a vicces kastélyok! én is voltam ott, de nem mertünk megállni :wink: és elfogyott a pénzük, úgyhogy nem a kastélyban laknak, hanem mögötte, vmi vityillóban.
És azt hiszem, h a kék parasztházakban románok laknak. de ezt talán Kat jobban tudja, én így emlékszem.
Jutta, Téged egész máshogy képzeltelek :lol: ráfér egy update az avatarodra :lol: És vhol lemaradtam, milyen műtét???
Cirip: Marcikia meg Barnu sztem nagyon hasonlítanak! Olllllyan cukik a gyerekek, és te is jól nézel ki! Marcika nagyon megnőtt, és milyen komolyan néz!
Móni: kérdéseimre válaszolni, tod! :wink:
Anett: a teás lány eltűnt... :?

Jóccaka!!!a tali miatt meg irigy vagyok :oops:

KépKép
1macsek

Nem tudtam mindenkinek írni, akinek szerettem volna, holnap igyekszem behozni a lemaradásom!
csók!!!!

KépKép
1macsek

Macsek, jó az a szék ilyenkor sajnálom, h nincs sok pénzünk :?
mindegy, szegények vagyunk, de boldogok (remélem) 8)

tényleg, baba. na, beszerzek egyet/kettőt?. köszi, Zsu az ötletet! ;)

Kép
an°°di

Zsu!!!!
:D :D :D
Szuper a kép!!!
Na és baba, igazi kiscsaj Panka. Ilyenkor fáj, hogy még nincs kislányom. ;)

Ági!
Képeket, hogy csináltam? A hátteret leszedtem a netről, majd Manó egyik képét kivágtam, photoshop segtségével (mágneses kijelölővel a legjobb), majd beilesztettem, és egy másik képszerkesztővel, tettem effekteket...röviden ennyi. Ha kedvet kaptál, szívesen segítek, ha kell, és időm mengedi.
Táblát csinálom, de, ha nincs változtatni való, akkor holnap csak a tiéddel bővitve, felteszem.

Timi!
Teljesen megértelek. Még jó, hogy ilyenkor az orvosoknak hisz az ember. Fogalmam sincs mit csinálnék. Ismerős doki nem volt, vagy valaki? Én ezt használnám ki először, ha más nem, valamelyik doki ismerős segítene. mentem volna a klinikára.
Én csak azért helyeseltem a teljes kivizsgálást, (ez alatt mit értek, fogalmam sincs...:( ), de szegény Maja annyi, de annyi orvos látott az elmúlt időben, remélem ez tényleg megoldás lesz neki.
Ő mit tud a holnapi napról? Gondolok majd rátok!

Ház...Épül, ma is voltunk kint, kivül belül be van vakolva, most szárad. 2-3 hét múlva megérkezik a nyilászárók, most gyártják le Őket. Egyelőre ennyi, most furi, hiszem, ha költözünk.

Kerítés fele meg van. Másik fele Veresegyházán van...;) Odaköltözött. Ez a széri már rég kész volt, rajtunk maradt( Apu vas és fémszerkezeti vállalkozó, és ilyet is csinálnak). Én rám várt, de nem gondoltam, hogy ilyen hammar lesz kertesház, így eladtuk, de a vevőnek csak a jó fele kellett, így most Apu megcsinálja a maradékot nekem. Tehát a kovácsoltvas jellegű kerítés már adott. Ilyen lesz. Csak még annyit, ehhez "vér" tapadt, mert szegéyn apu törött kézzel csinálta meg. Hattáridős volt, az emberei máshol dolgoztak, így neki is be kellett állni dolgozni, akkoriban nem volt elég az egésznapos rohanás a munka miatt, még ez is ott volt estére.

Kép

Jó éjt nektek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

szögesdrót=vasfüggöny
:shock:

KépKép
1macsek

Jó reggelt!

Macsek! Jó, hogy újra itthon vagytok! Vilkó meg ügyes fiú, hogy a repcsizést így bírta!

Timi! Megy a drukk, gondolok Rátok!!!!!!++++++++++
Majd ha tudsz, jelentkezz, hogy hogy van Maja!

Katéknak is megy a sok gyógyító energia!!!!!++++++++++++++

Zsu! Haláli Panka és a baba "küzdelme"! Jót derültem!

Ági! Tiramisu...nyami...ma én is akarok vmit alkotni, remélem, a gyerkőcök engedik, mert holnap szeretném vinni Miskolcra!

Jolka! De jó, de jó! Biztos jó lesz a házatok! Nekünk a táblázatból csak az hiányzik, hogy 33 éves vagyok.

Jutta! Nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz pisit gyűjteni...Remélem, sikerült!

Anett! Téged sem üdvözöltelek! Jó, hogy újra itt vagy, és átvészelted anyóst!

Ciripke! Én is voltam már Erdélyben, és valóban ambivalens érzéseket vált ki. A természet mindenesetre gyönyörű!

Prücsi! Már megint hol jártál????? :lol:

No, lépek dolgomra! Szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Szia Macsek! Udv ujra itthon! Azert majd kepeket tegyel Berlinrol.
Ha Karacsonyig varsz az etetoszekkel, akkor addig miben etetsz?
Noldival mi tortent?

Jolka, rakjal mar kepet a hazrol!
Nomeg az elefantbebit is reg lattuk! :lol:

Tiramisu jol nez ki, az is nagyon hianyzik, de Panka meg mindig szopizik egy kicsit, szoval meg varok a tejtermekekkel.

Na megtaláltam közben a funkció gombot a nyelv váltásra, mert a task bárból eltűnt az ikon :roll:

Ma átjön a szomszéd egy 8 hós kislánnyal délelőtt, remélem Panka jókedvű lesz!

Tudjátok még mit mondanak Pápán? Ha fikás a gyerek orra, azt mondják, hogy belekakilt a cica. :shock: Na ettől feláll a szőr a hátamon!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sikerült!!!

(azt hiszem fiúktól egyszerűbb, mert ráhúzod a zaccsit a fütyire és kész!)

Nahát, hogy ennek mennyire tudok örülni!

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok
mivel jó az idő, gondolom, mindenki egész nap kint lóg. majd ebéd után mi is.

Bea, lehet ám látni, mit alkotott a sógornőd a lakásukban, mert a weboldalán vannak fenn képek a lakásukról :D nagyon szuper, tényleg. csúszdát, asszem, én is szeretnék csinálni a lépcső egyik feléből :oops: 8) majd.

hajrá pisisek! :wink:
na, lépek, mert Huba felébredt a délelőtti egy órás kis sziesztájából, és magányosnak tűnik :D
:arrow:

Kép
an°°di

Andi! Azóta ebből a galériás lakásból már elköltöztek, mert túl kicsi volt a 3 gyerekkel (ötvenvalahány m2; többek közt ezért is csináltattak galériát), de a mostani lakásuk is szupi! Lehet ezt a lakást kellett volna megvennetek... :lol:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Jutta! De jó! Tényleg az ember miknek tud örülni így gyerekekkel!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Jutta! Hol veszik le a vért. Nekem se sikerült ez a zacsi téma, hiába van kuki, minden mellé ment. Aztán a vérvételen rátette a laboros néni profi módon, aztán megszúrta attól fix, hogy bepisilnek. Igy lett pisink! Nekünk kistarcsán volt mindez. Tényleg hol műtik és ki?

Macsek, köszi a sztoryt a házakhoz!

Ma pedikűrösnél voltam.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Veresen próbálkoztunk, de ez a megszúrják és bepisil Dorkánál a HP-ban sem jött be.

Most úgy csináltam, hogy feltettem a cuccott, megetettem tápival és egy óra múlva levettem a pelust (ilyenkor a hidegre pisil, mint a fiúk) és fogtam azacsit a kényes pontokon!

Ha Dorka felnőtt korában arra fog emlékezni, hogy kiskorában molesztálták, akkor az én voltam az utóbbi 2 napban! Annyit matattam szegény puncijánál... :oops: :oops:

Ja és szerintem bélhurutunk van! Segítség!!! Vki vmi tipp!
(nyákos kaki, napi 4-5x és a fogra fogjuk... :? )

Jutta

KépKép
jutta

hű, Csajok, h micsoda kölespép-rajongás van nálunk! tegnap almával kapták uzsonnára (csak mert nem volt kedvem/időm/ötletem máshoz), ma almával és szilvával (h ne szoruljon annyira a cucc). hát nyelik, mint kacsa a nokedlit. mindenkinek ajánlom mégis! ;)
ja és a zöldborsó is nagyon csúszott ma, de csak krumplival és almával dúsítva. az alma nálunk nagy sztár. mondjuk, nem bánom, mert sztem az egyik legjobb gyümölcs (nincs benne túl sok cukor, van Magyarországon is- már ha nem fagy el, és egészséges no)

és tök hülye vagyok: kicsi pelenkát vettem ma: 5-8 kilósat. már egy hónapja majdnem 8 kilósak voltak :? hol járhatott az eszem? :roll:

Kép
an°°di

micsoda "hullaszag" van itt. kezd a topik az egyetemi koleszomhoz hasonlítani.. mindenki olyan bölcsészes-csendes :roll: :roll: :roll: :lol:

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?