Sziasztok,
Edina, üdv itt. Nekem is a pocimban volt a fiam, mikor az esküvőnk volt
Gratulálok nektek!
Annann, szupi a tábla, köszi. Jó néha követni, hogy ki hol tart, és hogy milyen sokan vagyunk (és szerencsére maradtunk
) Lehet, hogy majd ki kell egészíteni egy oszloppal? mikor már sokan fogjuk tudni, hogy milyen nemű a pocaklakó? Esetleg még a leendő neve is? Nem munkát akarok neked adni
!
Szgoron, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Nekem a kiskönyvem ugyanolyan, mint a fiammal volt. Sárga. Vagy nagyon kevés baba születik itt a kerületben, vagy baromira feltankoltak kiskönyv-készlettel, azt hiszem még 2002-ben. Mert a kismama mintaszáma is ua volt, 2002-es
Katus, igazad van, ezek a beszólások nagyon idegesítőek, ráadásul ki vagy szolgáltatva. De ne idegesítsd magad, hátha holnap kiderül mi van a lábacskák között!
Többek között azért is szeretek terhesnek lenni, mert ilyenkor nekem szebb a bőröm. Nekem alapban sajnos elég zsíros, pattanásos fajta, de ilyenkor mindig oylan jó. A testemen azonban nagyon száraz, azt folyamatosan kennem kell.
Szerencsések vagytok, akiknek a védőnő is nézi a pisit, mert nekem két éve pont ennek hiányából lett gondom. Ugyanis a vizeletfehérje megnövekedése pont az egyik utaló jel a toxémiára. A másik ilyen könnyen kimutatható a vérnyomás emelkedése. Na, nekem azt sem nézte a kutya sem...
Én csak a folsavat és a vasat szedem.
Szilvi, csak nem te is a Maltofert szeded? Állandóan beleragad a fogamba
Ha már ilyen témát is feszegetünk
, pisilni én is sokat járok, na de a másikat! Nekem az okoz nagy szenvedést, most próbálok valami homeos "hashajtót" alkalmazni...
Kisvirág, muris az a kezes-lábas
Előszőr azt akartam írni, hogy fel se vedd, de ha ajándék, akkor nincs kiút
Jó éjt,
Doren
22+3