Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

http://www.dvojcata.kat.cz/Kocarky.html
kenguru itten látható számtalan ikerbabakocsival együtt :roll:

Kép
an°°di

Andi nem má !
Nekem a piros kocsi tetszik benne vagy 8 kölök! :lol: :lol: :lol: :lol:

Napirend!

6 óra körül: 200-220 tápi
10 óra desszert
2 körül főzi ,húsis vagy csak simán
fél 5 körül tápi
8 körülk táp fürcsi után

dokink már mondta ,hogy a délutánt is ki kellne váltani és elég volna a 2 tápi!
Ma adtam neki milupa vaniliás tejpépet és benyalta azt irta ,hogy egy adag de csak 60 milli viz kellet hozzá és még éhes volt a csaj igy még benyakalt 80 körüli tápit!
Próba minta volt szerintem sporóltak vele!
Szerintem veszek neki és délután marad tejpép!

Timi: rendesen egy kis doboz Danoninot evett!

Kép

Kép
mogyoland

Andi, mi a sok ebben?? :shock: Az éjszakai, az sokkkkkk, de az azért többnyire nem kaja, csak komfortszopi, a visszaalváshoz kell. De valószínűleg azért eltelíti, ezért nem eszik reggel annyit. De a nappali kajáink már normál időrendben vannak, nem??

Zsu, fürcsi után hamarosan nem lehet igazi vacsi. Igazi vacsi max 6-7 körül van, fürcsi előtt, ahogy jó esetben a felnőtteknél is. Reggeli reggel, tízórai tízkor, ebéd dél-egy körül, uzsi az ebéd utáni alvás után, vacsi 6 körül, fürcsi, játék és alvás.....ööööö bilibe lóg a kezem. Mikor is lesz ez??? :lol: Ha bölcsibe vagy oviba mennek, akkor biztos, mert ott nincs kecmec :lol:

KépKép
kertikiri

hát nemsokára mert minden fontosabb lesz és még elfelejtenek enni is!
emlékszem az unkohúgomat hányszor kellet tömni mert nem evett volna egyszer-kétszer annyira nyomta a játékot kint az udvaron föleg ilyen időben!

Kép

Kép
mogyoland

Hát most csak kétszer keltünk éjszka!Csoda de majd ma bepotóljuk! :wink:

Kép

Kép
mogyoland

Szerintetek igy adtam rá a sapit?
Kép

Képes levenni magáról ha úgy gondolja!

Kép

Kép
mogyoland

Még csak egy oldalt olvastam.

Nincs kompunk, már nem is lesz.

Tűzfolt vagy éranyajegy nekünk is volt (Betti), tényleg elmúlik. Marcinak is volt 2 hétig!

Edit, az én tippem, mint már a többieknek is nyomattam olyan kaja ami babáknak való, de mégis normális embereknek is finom. Vagyis nálunk ez vált be

Jutta, ebben az anya lelkiállapotban van valami, én is hiszek benne

na, majd jövök, csak olvasok tovább!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Már jó pár kérdéssel bombáztalak benneteket, de még be sem mutatkoztunk. Feltöltök néhány képet Lénánkról.

Léni 2007. 10. 30-án született császármetszéssel. Hamarosan féléves lesz, huhh nagyon gyorsan telik az idő! Már egy ideje nem szopizik, így bevezettük a szilárd ételeket. Néha jól megy az evés, néha meg egyátalán nem (de erről már írtam:). Szerencsére éjszaka jó alvókája van (7-9 óra), de nappal is szeret csucsukálni néhány órát. Nagyon vidám és mozgékony baba.

Fogadjátok szeretettel fotóinkat!

Kép Léni és Mami

Kép Léna

Kép Léni és Folti
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, rossz hírem van: a foga lesz az! Barátnőm mostmár 3 éves gyereke 2 hónapig kínlódott a felső kettővel, ő mondta mindig, hogy ez a leggázabb, meg majd a hátsó nagyok.

Csajok, kb 3 évesen nem kell estére (szerintem) tápi, tejcsi vagy tea lefekvéskor... hol van az még??? Ezzel szivatni ikres anyukát?? Max adj nekik fél adag tejpépet fürcsi előtt fél órával és utána szoptass? így lehet hogy később kelnek, vagy mi más lenne az értelme?

Dorkának a hasa megy, a foga jön, az én idegeim meg köszönik szépen kezdenek megszokni. Megszökni nem lehet! :lol: :lol:

De azért jobb nap volt, még bent is aludtunk 1 órát!

Ja a mi napirendünk:
6-kor kel, fogalmam sincs miért, cumival ált. 7-ig visszaalszik, de néha nem (kiszámíthatatlan), nagyon ritkán 8-ig alszik
fél 8 reggeli 235 ml tápi (mostanság emeltem meg)
fél 10 séta, alvás (ébredéstől függetlenül 9 és fél 10 között lesz álmos)
fél 11 tízórai kb 150 ml gyümi
játék / móka / kacagás ill. fogzás és hasfájás esetén nyüszi
fél 1 - 1 ebéd főzi, ha megeszi vagy 235 ml tápi
1-től alvás 2-ig (elvileg,de van hogy 1 óra szenvedés majd alvás)
fél 5 uzsi (200-235 ml Sinlac)
5 séta alvással
fél 8 fürdés
8 vacsi / alvás

Délig kb mindig klaffol a dolog, de onnantól jópárszor össze-vissza alszik / nyűgös / stb. de a kaják nem nagyon szoktak csúszni

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Előre is bocs, a felületes gyorsolvasás bajnoka vagyok ma.

Kriszti, krumpli megjött, szép sárga, remélem jó is.

Napirend? Ha-ha. Vacsi 6-kor, fürcsi után alvás? Ha-ha-ha. Szép jövő. Remélem azért belátható időn belül.

Edit, szia. Én még annyit tennék hozzá, hogy ha én jó folyósan csinálok mindent, sikeresebb, mint a sűrű állagú kaják. Úgyhogy nálam a főzés egy kis konyhai kézi fejéssel egészül ki mindig. Elég vicces, tűzhely fölött cici ki, aztán hajrá. :oops:

Viburcolt dokink nagyon ajánlotta, de én még csak a Dentinoxot próbáltam. Az annyira elég, hogy hajlandó szopizni, ha bekenem. DE mivel Marci nyügi ha nem szórakoztatja valaki, nem tudom mennyi nyügi van a fog miatt.

Hajni, Lillának boldog hófordulót, nagyon szépek a srácaid, a cicás kép is persze.

Ágika is nagyon aranyos.

Sok tejtermék még sokára, 1-2 hónapon belül túró talán.

Komp, az nekem a Balcsin Füred és Tihany között, már nagyon várom, hogy mehessünk. :D
Bébikomp, asszem valahogy megleszünk nélküle, legalábbis remélem.

Vmit tuti elfelejtettem, de most mentem fürdetni.

Ja, Marci sem tetszett senkinek én is már csak Prücsikében :) bízom. :wink:

ukati74

Edit, szépek vagytok! Léni Léna ? :)

ukati74

Katinak

Igen Léna a becsületes neve, de amíg pocaklakó volt, Léni lett a becézése. Nekem Léni, másoknak Léna..mikor milyen hivatalos a dolog, de egyébként meg Mókus-Manó:)))))
Vendég

Komp: Füred és Tihany között? :lol: Mióta jár ott komp? (Én egész nyarat is húztam le Füreden, de komp? 8) :lol: )
Edit! Miért nem megy a vonalzó? Hol akadsz el? Én csak konyhanyelven tudok segíteni.... de szívesen! :wink: (Helyesek vagytok! :wink: )

Kép
ermoni

Edit, tényleg szépek vagytok! :wink:

Nálunk hós-hóc katonázás megy ezerrel, büfiztetés miatt is. Azért az vicces, amikor altatás után előadjuk, de így jön ki a böfi és Dorka még élvezi is! (ez most úgy jött ide, hogy éppen most adtuk elő a lánnyal) :lol:

Ez a tűzhely feletti fejés tényleg vicces lehet, de ha uraság így kívánja! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Hihetetlen vagyok! Sikerült a vonalzó:)

Kicsit le vagyok fáradva saját magamtól, de semmi gond, lassan de biztosan fejlődőképes vagyok!

Tegnap és ma is jól sikerültek a főzik, mondom is a férjemnek,hogy annyira büszek vagyok Lénire, mindent megeszik, alszik, mosolyog és kacag, na délután kimutatta a "foga fehérjét" azaz elő kellett venni a Dentinoxot. 45 perc bőgőzés és takargatás, macik visszahelyezése az orra ügyébe, takaró beigazítása és egyéb teendők után végre elaludt. Még mindig alszik, lassan ébersztem fürdetni!

Jutta, nem vagy egyedül:)!

Sziasztok!
Vendég

Jutta, olvastam, hogy Sinlacot adsz Dorkának. Szereti?
Mi még nem próbáltuk, nekünk Milupa Milumil HA vaníliás pépet írtak fel. Egy ideig sláger volt, de mostanában nem kéri, pedig nagyon fincsi édes.

Na most már tényleg ébresztem Mókus-Manót!
Vendég

Móni, jogos. :wink:
Na jó, akkor menetrendszerű járat, ami átvisz Tihanyba, igaz kocsi nélkül. Személykomp, olyan nincs? :D Kicsit fáradt vagyok. :arrow:

ukati74

Halihó!

Képtelen vagyok lépést tartani, de azért nagyjából olvastam. Jó lehetette a tali! MuszáJJJJ kihasználnunk a jó időt, akkora itt a terület, hogy füvet nyírunk, gereblyézünk stb, a gyerekek sokat kint vannak, ha jó az idő.

Igértem a bálról fotókat, de b...us egy sincs rólam meg a férjemről közösen. Rólam Levi csinált az elején, de egy szegfű belelóg az arcomba, ami nem annyira előnyös. A férjemről van másokkal, de aztokat csak nem teszem publikussá... :oops: Bocsi.

Edit! Üdv itt! Aranyos Léni!

Jolka! Nekem sem jött be a Korzó, csak az egyik sportboltban nyitási akció keretében egy csomó minden egész jó áron volt, így elmentünk. Levi kapott egy egsoros görkorit (a húsvéti pénzéből vette félig), én vettem magamnak az aeobichoz nadrágot és felsőt, a férjem egy melegítőt.

Hajni! Jó volt Titeket újra látni! Kezed?

Timi! Örülök, hogy túl vagytok a vérvételen.

Jutta! Boldog szülinapot! (Elárulod, hanyadik?)

Többiek, bocsi, nincs több időm!

És kárpótlásul néhány kép rólunk!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1208802588.3693.jpg[/img] Kép Kép Kép http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.8538.jpg[/img]

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

És még egy Botikáról:
Kép

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Edit: szépek vagytok!

Bea: végre egy kis fényképpel árasztasz már minket!
Szépek a gyerekek!

Kép

Kép
mogyoland

Szasztok!

Na a mai nap nyügös volt, ez fogzás nagyon kemény.

Tényleg az lehet, hogy több mint 1 hónapja szenved ezzel a foggal?

Üdv itt Edit!!!

Ágika nagyon édes a képen.

Bea a Te gyerekeid is szépek!

A mi napirendünk:

6 óra ébredés majd cumival visszaalvás 7:30-ig
7:40 reggeli 210ml tápi
majd játék 10 körül fél óra alvás
11:30 ebéd főzelék+ tápi kb 150ml
majd 13:00 körül alvás séta
15:00 vagy 16:00 kaja főzelék vagy gyümölcs
majd 20:00 fürdés, vacsi 235ml tápi
és alvás egész éjjel.. :) :) :)

Andi
KépKép[/url]
andi005

Edit: 8-kor keltet Lénát? Utána mikor tudod elaltatni?

A képek cukik! Mindenkinek :D

Mogyo: Nekem is állandóan rángatja a sapkát, ha meg kötőset adok rá, akkor kiköti és azt rágja.

Ádám napirandje
reggel 8: cici
10-11:30 alvás, 11:30 kaja (főzelék, husileves, üveges bármi)
13:45-14:30 alvás, 14:30 cici
16:45-17:30 alvás, 17:30 kaja (főzelék, husileves, üveges bármi)
20:30 cici alvásssssssss?????????

Éjjel kelésnél ha a cumi nem elég cici általában 01:30, 05:00

Kép

Kép
ádibaba

Zsuzsa: Hol vetted a gesztenyét? Veresen?

Kép

Kép
ádibaba

Üdv. akikkel még nem beszélgettem, remélem még sokat fogunk!

Most kilépek, mert DVD-zünk:) Lénike húzza már a lóbőrt :lol:

Jó éjt nektek!
Vendég

No, csak visszajöttem!
Mindenki alszik, végre csend van.

Szóval a mi napirendünk kb. ilyen:

3/4 6-6. Botika felkel, szopi
1/2 8-8 körül elfárad, elalszik
9-10 felébred, szopi
10-11 tízórai: gyümölcs (eddig alma, alma-meggy, alma-őszibarack, alma-körte)
12-1/2 1 alvás
2-3 kelés: szopi
6 fürdés
1/2 7 szopi
1/2 8-8 alvás

Mi jövő héten kezdjük a főzelékeket, kíváncsi vagyok, mi lesz a reakció, mert a gyümölcsöt bevágja hamar.
ÉS: kb 3 hete nincs éjszakai kelés, juhhéj, és reggel is még visszarakom az ágyba szopi után és elnézelődik, eljátszik, míg a többiek ébrednek! Komolyan mondom, Botika egy csodababa! Így 3-adjára sikerült összehozni (az első 2 nekem is sokat kelt éjjel...sőt még van, hogy most is vándorolnak hozzánk...)! :lol:

Bébikomp: én sem hallottam róla jókat, nekünk nem is volt.

És nálunk van IGAZI komp, bibí. Át lehet menni a Tiszán, sőt tőlünk nem messze van Balsa, ott is van komp, és azon az úton fél óra Sárospatak. A játszóteres képek ott készültek a múlt héten. A gyerekek nagyon szeretnek kompozni. Legutóbb egy hatalmas traktorral keltünk át a folyón, csak a mi kocsink fért még fel a kompra!

No, léptem én is pihenni! Jó éjt!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Ja, és legalább Leviről küdök egy képet, ahogy táncol a bálon (az elejére elvittük, aztán hazahoztam), nagyon élvezte.

No, így egy kicsit sok voltam mára, de sztem egy ideig megint nem tudok jönni!

Timi! Akkor pénteken műtét??? Jól értettem? Drukk!!!!!!!

Tényleg jóccaka!! Kép

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Most fényképet rakjak előbb, v írjak?
Jól van no, jöjjenek a fotók. De sajna csak az elején csináltam sokat, aztán már amikor sokan lettünk, valahogy lankadt a figyelmem. (Nadinról pl nincs is... :oops: ... Kiri ott dugdosta a csajt :lol: )

Éhes vagyok, gyorsabban, gyorsabban! Kép

Kicsi, pici gömbvillám :lol: avagy, Dorka combjait mustráljuk
Kép

A harmadik gyerekre ugyebár már nincs mindig idő...ezért tuti hamar megtanulja felhúzni a harisnyáját
Kép

Jutta, mi egyáltalán nem bántuk, h nem tiramisut csináltál...
Kép

Fotózásra jöttünk? Akkor pózolok! Avagy, Petra nagyon nőci...
Kép

Andi, belekapaszkodhatok a melltartódba? ....Most miért nem engeded?
Kép Kép

KépKép
KépKép
prücsi

A nehézbombázók ( akinek nem inge :lol: :lol: :lol: )
Kép

Csendben, magasról figyelem az eseményeket...avagy, Janka Móni hajjal :lol:
Kép

Keleti kényelem...Marci sziesztázik (a szép színes cipője mindenkinek bejött... szinte mindenki megrágta egy kicsit)

Kép

Gyere Huba, fogócskázzunk!
Kép

Mi még így haverkodunk
Kép

Anya, segíts! Ábel lehúzta a zoknimat! Szerinted most akkor udvarol nekem?
Kép

Petra mondta, h fotózásra jöttünk. akkor pózolok én is, jó?
Kép

KépKép
KépKép
prücsi

LÁnyok, tegnap telihold volt...lehet ez is az oka nyűgösségnek.

[url]Viburcol[/url]. Benedeknek bejött. Én este adtam csak. Ha tuti jött a foga, akkor lefekvés előtt, ha nem volt tuti, akkor meg éjszaka, ha gáz volt. Sokkal könnyebben elaludt tőle.
A Dentinox nekünk nem nagyon használt.
De volt olyan állapot (hátsó 4 fogból 3 jött egyszerre), amikor semmi nem használt. És emellé 39 fokos láz is társult (no, ezt nézte a régi gyerekorvos tüszős mandulagyulladásnak, azaz csak tippelt és antib-t kapott B. Másnap már semmi baja nem volt - és nem az antib-től gyógyult meg hirtelen, hanem kijött mindhárom foga :shock: :twisted: )

Gesztenye. És csak egy pár szemet jó sokáig turmixoltam almával (én persze a sült almával természetesen, de ezt már megszokhattátok tőlem, ... nyerssel is tuti jó lehet)
Mivel ez már meg van főzve, így nem kell további konyhai fortélyoknak alávetni...

Bea, bocsi, ezt nem hagyhattam ki :lol: :lol: :lol: :

Bea főz. Ugye, h jól áll a kezében a fakanál? Kép

Edit, szia!
Szépek vagytok! Lénának milyen gyönyörű neve van!
Jó gyomra lehet a kishölgynek, ha a brokkoli-karfiol párosítás meg sem kottyan neki!

Ági, receptet, receptet!!!!
Amúgy Ági sütijét befigyelhetitek azon a képen, ahol Jutta, Dorka, Zsu, Panka ülnek négyesben. A süti a bal alsó sarokban figyel.

KépKép
KépKép
prücsi

Timi!
Sajnálom, hogy műtét lesz, de remélem megold minden problémát.
Tejtermék. Már kóstoltuk...Joghurt nem volt nyerő, vagy csak jó lakott a tejcsivel. Krémtúró okés, de az is 1-2x volt pár kanállal. De lehet, hogy a rizspépet felváltja a tejbegriz (de eleinte csak hetente max 1x.)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

JÓ REGGELT!

Nem volt egy nyerő hajnalunk...Léni óránként felsírt (még pár napos korában sem tett ilyet)..biztosan a foga lehetett..felül 4-et, alul 2-t lehet látni, ahogy dudorodnak. Mivel semmi sem volt "jó" megetettem. Most meg itt csápol az ölemben:) semmi baja:)

Léninek szerencsére jó kis pockója van, nem érzékeny a brokkoli-karfiolra sem. Eddig mindent megevett (mostanában jobban szereti a boltit, de ki fogom cselezni a kisasszonyt:).

Léni napirendje:

04.30-06.30 ébredés, tápszer
utána alvás kb. 09.00-ig
09.00 reggeli, tápszer
utána játék és pihi délelőtt kb. 2 órát
12.00-12.30 ebéd, ost már főzi csak, ha nem ízlene akkor tápszerrel
14.00 alvás
kb. 15.30-16.30 uzsi ami vagy tejpép gyümivel, vagy gyümi mix
18.00-20.00 alvás
20.00-20.30 fürcsi

Egészen pici kora óta alszik legalább 2 órát fürcsi előtt. Soha sem volt gond még a fürdetés utáni visszaaltatással.

Ma gyönyörű az idő, megyünk piknikezni Szabadkígyósra, a kastlyparkba.

További szép kedd délelőttöt mindenkinek!
Vendég

Természetesen fürcsi után is kap enni:) mégpedig tápszert:)
Vendég

nem szúrjatok már ki velem, ha nem ír senki semmit, kénytelen vagyok fordítani :twisted: :lol:
Prücsi, kössz a képeket!

Edit, piknik, mi? :x na, majd mi is ebéd után :D

Kép
an°°di

Helló MIndenkinek!

Én írok Neked Andi!Képzeld el etettem Petrát főzelékkel és egyszer csak goolt egyet és elaludt az etetőszékbe.Én azt hittem eddig, hogy csak cumis üveggel a szájába tud csak elaludni.
Mit fordítasz?

Andi
KépKép[/url]
andi005

Goolt=gondolt

Andi
KépKép[/url]
andi005

hm, ilyen Hubával is előfordult már. olyan cuki volt. persze ebéd végére felébredt 8)
vmi környezetvédelmi cucc. jó, csak sok.
de lépnem kell, mert vége a délelőtti sziesztának, harangoznak is épp: ebédidő van!
szép napot Csajok!
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!
Mi ma usziban (az apjának nem cirkuszolt!), képeket rakom, csak én nem ismerem a picasa webalbumot, még tanulmányozom, de szívesen veszem a segítséget! :wink:
Ja, és a türelem forgást terem! :wink:
Sivítás van! :arrow:

Kép
ermoni

Na halihó!

Prücsi, tök jók a képek!
Ha az almát valami sült-főtt cuccal kevered (krumpli, gesztenye, tök), akkor lehet ám sütni! Én is ezt fogom ma kipróbálni sütőtökkel.

Apropó etetőszék: kinek milyen van? Miért olyat választott? Szerintetek mennyi idős korukig ülhetnek a skacok etetőszékben? Én összecsukhatót szeretnék, de nem olyan batár nagyot, mint pl a prima pappa, meg nem is olyan drágát.

Edit, szépek vagytok!

Kati, köszönöm, szólok ha megyek, szerintem holnapután!
Itt van még kép Marcikáról, csak kicsit homályosak azért nem raktam:

Kép

Kép

KépKép
kertikiri

háhááá, Janka forog?! sütike,nagyon sütike! :D
picasa- megcsináltam a webalbumot, uúgy bejelentkezel a gmailbe, fent van fényképek link, az megnyitja a saját picasa albumát, utána fotók feltöltése (v angolul van? nemtom, de akkor upload, és kiválasztod, melyeket akarod)

no, mennem kell csirkét turmixolni

nekünk olcsó ikeás etetőszékünk van. sokan ajánlották. tisztítani mennyei ;)
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Etetőszék nekünk is kellne!

Mett a hordozkában eszünk és állandóan mancs megint mosni kellene! :oops:

Kép

Kép
mogyoland

Andi: és mennyi volt az az olcsó?

Kép

Kép
mogyoland

Mogyó, 3ezerér' már lehet kapni. iylen: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00069725
van hozzá tálca is egy ezresér'. sztem tökjó (kár, h az ikrek ülni még nem tudnak, így kicsit maszatosan eszünk, de majd idővel stabilodnak ( :shock: :lol: magyarra fordítok, látszik, mi? :wink: )

Kép
an°°di

Andi!
Miért van az, hogy a gmail-nél azt írja nekem, hogy nem jó a jelszó és nem enged belépni???

Andi
KépKép[/url]
andi005

Hát csajok, valamit nem tudok ezzel a b*zi picasa-val ezért ugyan albumot csináltam, de a képeket nem tudom felrakni! Nem hiszem el! :evil: Na, majd este újra! :arrow:

Kép
ermoni

hát, Andi, nemtom. nekem műkszik

visszafordultunk egy randa felhő miatt a sarokról a sétánkból (vtunk kinn kb 10 percet), és lőn, esik! nagyon morcos lennék, ha nem. jó dolgo ez az erősítés, de nem mindenáron :? 8)
na, munka
( :arrow: )

Bea, tutin nézel ki a képen! a rajzokat ki csinálja? uaz a csajszi? nagyon tetszenek!

Kép
an°°di

Móni, ha belekattintasz az albumba, amit kreáltál, feldobja az 'upload photos' opciót, és ha arra rákattintasz, tallózhatsz a gépeden v bárhol a feltöltendő fotók közt.
kipróbáltam, és működik 8)

Kép
an°°di

Sziasztok Lányok!

Jaj de szuperek a talis képek! Milyen szép minden baba és anyuka! Komolyan!! 8)

Mi napirendünk:
5 körül Ramika felébred szopizik, alszik tovább
9 körül ébred
10-kor szopizik
12-kor séta, alszik a babakocsiban
14 órakor főzi ebéd
fél 5-kor szopi
7-kor vacsi:általában sült alma, Frutapura, krumpli, éppen ami 8) van
8-kor fürcsi
fél 9-kor elalvós szopika
Ma volt először olyan, hogy valami nem ízlett neki:zsenge zöldborsófőzi... :?

Ja, egy fog már kibújt, most megjelent a mellette lévő is.

Én is csatolok képet, tegnap készültek: Kép Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Héj Andi! Láttam, h kipróbáltad, de engem nem engedett a rohadék feltölteni! Mindenféleképpen installáltatni akart vmit. Na, de kicseleztem! Már fenn vannak a képek! (Nem vagyok csak félig analfabéta... :wink: )
Itt süt a nap, én meg már az új nappalinkról álmodozom... :roll: Kicsit korai még! :lol:
Csemete alszik, valamikor meg kertészet, h felvirágoztassam kis házunkat! 8)

Kép
ermoni

Ja, Lányok, nekem vasárnap most először megjött. "Piroska". Vagy valami olyasmi. Épphogy valami. És tegnap nem jött semmi ma megint pár cseppecske. Ez már az, ugye? Nálatok ez hogy volt?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska! Én nem tudok Neked erre mit mondani, mer' én még nem! Kíváncsi vagyok meddig! 8)

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?