Tali,
Lányok, a tali csütörtökön lesz, aki tud jöjjön el. A pénteket elvetettem, mert szinte mindenki csütörtökön ér csak rá. Ági is jelezte, hogy a péntekek neki sem lesznek jók, mint Zsaninak, ezért a variálás ezennel befejezve
. Minden hónap elsõ csütörtökje lesz a fix idõpont, okés? A szokásos 2-tõl 5-fél 6-ig.
Nyuszi,
Halacska el tud jönni a talira?
Várom a fotót arról az ominózus székrõl, nagyon kíváncsi vagyok rá
.
Ha meggyógyulok keddre akkor okés a tali, de ha nem akkor inkább halasszunk, mert nem akarlak megfertõzni titeket.
Az a 162,5 doboz tejbedara elég durván hangzik.
Apropó a Liberónak nincs valamilyen pontgyûjtõ rendszere, nem tudjátok?
Beszti,
Ugye viccelsz, persze, hogy jöhet Beni
!
Sajnálom én is, hogy Áfonya és Panda nem írogatnak mostanában.
Ági,
Tegnap adtam Lilinek Almás, õszis HIPP kajcsit. Nagyon ízlett neki, de 5-6 kanálnál nem mertem neki így elsõre többet adni. Hát ma reggelre ennek a pár kanálnak is meglett az eredménye, mert nagyon meghajtotta szegénykém pociját. A kádba kellett lemosnom, olyan trutyis volt mindenhol. Azt hiszem ma inkább maradunk a házi készítésû gyümipürénél, ezt pedig majd én bekanalazom
.
Minden erõmmel azon vagyok, hogy meggyógyuljak, tegnap egy nagyon fokhagymás vacsit készítettem (gyógyszer híján maradnak a természetes gyógymódok). Az Elevitet pedig már szülés óta szedem, de persze elõtte is szedtem.
Szerencsére Lilinek elég vacsira a tej, nem szokott ébredni éjszaka, csak reggel 6-7 körül. Viszont most gyümivel minden nap megkínálom, aztán szerintem 2 hét múlva már jöhetnek a zöldségek is. Végül is akkor már a 7. hónapon túl lesz. Szerencsére a tejcsi már több.
Hát a fodrász már nagyon rámfért
, a mozi is jól fog jönni ma este, azért izgulok Lili miatt kicsit, de itt leszünk kb. 5 percre tõle, így bármikor haza tudunk szaladni ha valami probléma lenne. A Bazi Nagy Görög Lagzit nézzük meg, állítólag nagyon jó.
Nagyon édes Petra
!
Kataa,
A szolit nem adom fel teljesen, jövõ héten ha elmúlik a mensi, mindenképp el akarok menni egy pár percre
.
Nekünk is IKEA-s kádunk volt eleinte, de az nagyon kicsi. Mi is már kb. 2 hónapja a nagy kádban fürdetünk, mert így sokkal jobban tud pancsolni, rugdalózni. A másik, ami miatt a nagy kádra váltottunk, hogy a mosdatás végén mi hasira is szoktuk fordítani egy kicsit, és azt abban a pici kádban képtelenség volt.
Zsani,
Gratula Julinak a félévességhez
!
Köszi a szolis észrevételeket. Szerencsére striák nincsenek rajtam, a mellemet viszont valamivel lehet, hogy védeni fogom. Habár mostanában nincsen úgy bedagadva és nem feszül annyira mint régen.
Nekem is korábban nem 1 hozzászólásom elszállt, és mivel napjában csak 1x vagy 2x tudok jönni, így a biztonság kedvéért és mert mindig jó sokat írok ezért Word-ben írom.
Szerinted mit kellene szednem, csak azért kérdezem, mert abszolút nem ismerem ezeket a bogyókat
.
Sasha,
Mint korábban kiderült idõnk semmi, de összetartásunk annál nagyobb
! Nem engedünk el, mások véleményével pedig nem foglalkozz!
Tök jó, hogy költöztök, mi is most ezen mesterkedünk. Idén szeretnénk mi is, de nem egyszerû.
Sziget, kocogás, piknik? Ott a helyünk
!
Jobbulást!
Puszi,
Ilke