Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Képzeljétek, Marci hatalmasat aludt az éjszaka. ste 1/2 10-kor tettem le, és reggel 1/4 8-kor ébredt mosolyogva. Egyszer 3-4 óra között nyöszörgöttt kicsit, de visszaaludt.
Állandóan forgolodik, fél pillanatra sem lehet magára hagyni, felöltöztetni szinte lehetetlen. Ja, én azzal probálkozik, hogy behozza maga alá a lábait, mint aki négykézlábra akar állni. Nem korai ez még?

Kataa!
Én csak a nagyobbik fiammat szültem a BM-ben, de nekem nem jöttt be. Ezért mentem második alkalommal már a MÁV-ba. Ez szupi volt.

Szép idõ van, süt a nap. Pesten esett a hó? Itt több cm. Tegnap egész nap szakadt.

Djeszter
djeszter

Djeszter!

Szerintem nem korai, legalábbis én nem tartom annak, azért sem tarthatom annak, mert Nátán már elég régóta "kutyázik" (talán két hónapja), ö két héttel idösebb csak, mint Marci.
Most még azt is hozzáteszi, hogy teljesen kinyújtja négykézlábas helyzetben a lábait. Söt ugy közlekedik, hogy négykézlábra áll, asztán elöre (vagy hátraKép) dobja magát hasra.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

asztán=aztánKép

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Ildikó,
A legutolsó archív nem mindig legalul van, hanem összevissza, keresni kell.

Conti,
Nagyon sajnálom az autótokat.Kép Milyen típusu volt?

Lányok,
Zsófi mostanában nagyon nyálzik, ez rendjén van, mondjátok?
Ti mikor fürdettétek elõször a babáitokat a nagy kádban? Zsófi már végigéri a kiskádat, és szeretnék venni egy nagyobbat, és drágábbat,Kép viszont a fürdõkádhoz még nagyon pici.

kaki: Zsófinak van sárga kaki és zöld kaki, és alvadt tej darabkák is vannak benne, néha nyálkás is. Ez normális?????

Zulu,
Jobbulást Malackának, remélem Anna kimarad a náthából.

pusz

Brokkoli és a 8 hetes Zsófi
brokkoli

Nekem bejött a barackos Mildipép is, bár a Milupa vaniliás gríz jobban ízlett... KépA gyereknek persze eszem ágában sincs ilyen édes, tehéntej tartalmú dolgokat adni, legalábbis még most egy jó ideig. Különben a Mildiéknek jobb a marketing-taktikájuk, mert a hülye pontgyûjtõs rendszer helyett az ember egybõl kap 3 üveg pempõt a kuponért.

kaki: Solyminak is szokott néha lenni nyálka meg alvadt tej, de a színe sárga. Mondtam a védõnõnek, azt mondta, nem gond, ha jól érzi magát és rendesen gyarapszik. Mondjuk gõzöm sincs, hogy gyarapszik, mert január 2-án visszavittük a kölcsönzött mérleget, de valszleg nincs vele gond.

Üdv:
Zita
parazita

Hali!

Forti,
nagyon ügyes Levike, ha így folytatja, hamarosan rohangálhatsz utána!Kép

Brokkoli,
szerintem van itt egy kis félreértés, Contiék autója szerencsére megvanKép, a miénket durrantották meg babakocsistul, de már van másikKép. Egyébként Astra volt szegénykém, és az új is az, pedig próbáltam meggyõzni apát az egyterûek hasznosságárólKép.

Macsek,
látom Elli sem súlyra gyúr. Nekem azt mondta dokinéni, hogy az a lényeg, hogy gyarapodás legyen, ha más tünet nincs, nem baj, ha kevesebbet hízik a bébi. Persze ettõl függetlenül engem is ver a víz a heti mérlegelések elõttKép.

Kataa, Brokkoli,
köszi a gyógypuszokat, Malacka már jól van, de sajnos Anna sem úszta meg, reggel kihívtam az ügyeletet, olyan csúnyán köhögött szegényke. Most kapott egy halom gyógyszert, meg adom neki a mélyhûtõbõl a jó kis kolosztrumot, már javulgat, remélem holnapra rendbejön.
A kaki most neki is nyákos(nagyon), dokinéni szerint a takonytól(bocs). De alapállapotban is szokott nyálkásat, zöldet, tejdarabosat kakilni, szerintem ez normális.

na pusz, vigyázzatok ezzel a köhögõs nyavalyával, nekem az összes barátnõm babukája betegKép, pedig nem voltak összeeresztve már régóta.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Brokkoli

Az en lanyom kb. 2 honapos koraban kinotte a babakadat es azota a nagykadban furdik. Gumiszonyeg van az aljan es kb 5-6cm vizet engedunk bele.Nagyon elvezi.Kép Akkor kezdett el igazan pancsolni, amikor atraktuk a nagykadba.

Ilke

A furdetoszek szot en talaltam ki mert jobb nem jutott az eszembe. Ez egyebkent olyan mint egy muanyag hinta, csak fellogatni kell, hanem kadba tenni.Kép Majd kirakok egy fotot rola a netre ,ok?

Beszti

A parkolast en kerdeztem. Kép Nekem van gyakorlatom az autok kozti parkolasban, mert 5 evig a Bajcsi_ZS. u.-ban laktunk a belvarosban.Kép De azert nem rajongok tulsagosan erte.Es a lepcson lefele sem birnam Manot babakocsistol, nemhogy felfele.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ilke
Na akkor lemaradsz a szolirol,pedig igy telen annyira jo tud lenni,az embernek meg a kedelye is jobb lesz valahogy.En sem jarok mostanaban de regen mindig feltoltott energiaval : ))
Mi si ugy csinaljuk hogy o fogja Alexet en meg mosdatom,nagyon elvezi a dupla kenyeztetest.

Macsek
Ugyik vagytok a kanalazsban,persze nem sikerulhet minden rogton.

Djeszter,
Hat pont azert en sem ertem miert ezt valasztotta mert ott csak 300 szules van evente es nincs gyermekintezniv sem.
Megkerdezhetem mi nem jott be ,hatha sikerul rabeszelnem a valtasra,vagy csak a doki nem volt jo mert hat ugye az ember fuggo.
Itt csak szalingozott a ho de szep volt az is.

Brokkoli
Alex is lassan vegigeri a kadat de miert baj az ,lassan mar ultetni lehet es akkor mindegy.Milyen kadatok van,nekunk az IKEA-s.

Nyuszi
Engem is erdekelne az a furdetoszek.Csak akkor lehet hasznalni ha mar ul magatol is vagy hamarabb is.

Ma voltunk a Westendben es annyi ember volt,tiszta kaosz,2 orat birtunk aztan jottunk is,Alex nezelodott ezerrrel : ))))
Miota hazajottunk csak olben van el de akkor nevet nagyokat,remelem nem kapatom el mert miota ez a hidegfront van szeret kenyeztetve lenni egesz nap.Most is itt tanulja agepeles rejtelmeit.

Megyek vacsizni
Jo hetveget nektek
Kataa es Alex

Kép
Kép
kataa

Ilke

Szoval NEM fellogatni kell, hanem kadba tenni....Kép...jol elmagyaraztam...Kép
Mit szolnal ha mondjuk kedden elneznenk arra feletek?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Beszti!
Akkor ok. Nekem egy kicsit szokatlanok ezek a dolgok, mert a nagyobbik fiam nem kuszott, egyszer bemutatta a furgást, aztán többet nem csinálta. Nem mászott. Már felállt, és elindult, mikor ezeket a dolgokat egyszercsak tudta.
Örülök, hogy Marci az átlagnak megfelelõen csinálja ezeket. Olyan jó látni.

Kataa!
Nekem a korház sem tetszett, és az orvossal is csak bajom volt. Elég rosszul sikerült a császárom. Ha érdekel utána nézek, hogy hol írtam le azt a történetet.

Djszter
djeszter

Zulu
Nem gond, elég kicsi a lakásunk, talán még utolérem majd. Kép
Tök jó leátni ahogy napról-napra fejlõdnek és új dolgokat tudnak.

Zita
Milyen kuponért adnak mit a Mildiék?

Levi is már elég rég óta végig éri a kiskádat, de tetszik neki, mert így több vizet ki lehet pacsálni belõle. Rúg magán egyet és ari hullámokat kreál így. Én örülök neki hogy élvezi, csak nem tudom a parkettánk mit szól hozzá. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Szerencsére az én kocsim megvanKép nem tudom mit kezdenék nélküle itt a világvégén.

Forti, gratula a forduláshoz, nálunk még csak véletlenül volt egy-két forgás, Bettikém egy lusta kutyaKép

Macsek, tök jó hogy ment a kanalazás! Férj terén együttérzek, az eddigi hat és fél hónapunk alatt kb. 15 fürdetésnél volt jelen, az is inkább az elején. Késõn jár haza, hétvégén meg mecss.

Beszti, nagyon aranyosak vagytok, a két fiú nagyon egyforma csecsemõ voltKép
Nagyon irigylem ám a fiús anyukákat, mert nekem nagyon tetszik, mikor a kisfiúk azt mondják az anyjuknak: Ha nagy leszek, leszel a feleségem? Na én ebbõl kimaradok.

Holnap vissza kell adnom a dig. mérleget, ezért búcsúzóul megmértem Bettit, pont 6800 gr. hat és fél hónaposan. Most két hét alatt 30 dekát hízott, ilyen rég nem volt.

Zulu, jobbulást nektek!

Conti, Betti 6,5hó

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Conti
Az nem baj ha kicsit lusti, majd rákap a mozgás ízére! Csak gyõzzük kivárni. Kép

Zsani
Ezt feltétlenül mutasd meg Julinak, persze mondd meg neki hogy csak a fele az övé. De sajna fél tortát nem találtam sehol.
Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Hülye vagyok!!! A szöveget meg lehagytam.
Mondd meg neki hogy boldog félévességet kívánunk neki Levussal.

Forti

Kép
Kép
forti

Helló!

Háát! Eredetileg szépen le szerettem volna lépni a Babanetrõl, de nem megyKép Igaz eléggé bizalmatlan vagyok, hisz van köztetek egy rosszindulatú anyuka aki dobálózik sértésekkel, fõleg a butaságából kifogyólag, hiszen a tejtermelésnek semmi köze a kilókhoz... Ezt még akkor is tudhatná, ha nem olvasná a netet, mert akkor csak kövér nõk élnének a földön, hisz olyan géneket örökölnek ami hajlamosit... akármit is tesz. A karcsúak valószinü kahaltak volna.... na mindegy. A gerinctelen embereket nem nagyon tudom elviselni, de mivel tudtommal csak egy van köztetek ezért azt az egyet letojom, és jövök és mivel csak sejtésem van arról, hogy ki lehet az meg egyenlõ a nullával...

Beszti!
Aranyos nagyon Nátán mind a 4 fogával.Kép

Az utóbbi pár napban kissé beteg is voltam, de úgy néz ki Gábor nem kapta el, bááár néha köhécsel. Torkom fájt, köhögtem, köhögésnél a tüdõm szakadt be annyira fájt, a fejemet verte valaki 6 kalapáccsal és a fiamat alig birtam rávenni, hogy aludjon márKép Szerencsére csak az az egy gázos nap volt, ma már csak az orrom folyik, de az nagyon.
Úgy néz ki költözünkKép Bár még csak 5 napja adtuk fel a hirdetést és csak 1 helyre már jelentkeztek 3-an isKép Abból 2-nek nagyon tetszett, de majd hétfõn kiderül mennyire. Végülis 2 éve lett totálisan felújítva és tavaly nyáron festés is volt. Le lettek verve a régi csempék, az összes régi tapéta le lett vakarva, csaptelepek lettek cserélve, fürdõkád, mosdó, az egész konyhabútor ki lett cserélve, gáztüzhely meg minden. Ráadásul a mosógép be van építve a konyhába és van egy 60 ezres 5 pontos hevederzárunk ami ugye marad... Csak egy tisztasági festés kell a lakásnak és kész. A szõnyegek is 1 évesek. Remélem mihamarabb elviszik, mert akkor nyáron költözünk kertesházba.KépKépKép Már magam elõtt látom a fiamat ahogy a kertben játszik a neki kalakitott kis homokózóban, vagy hintázik a fára felkötött hintán....Kép Álmok-álmok, csak váljanak valóra, mert már 23 éve lakom itt (9 hónapos korom óta) és már nagyon unom ahogy a szobák ki vannak alakítva és ez a picsányi konyha...

Sajna már nem emlékszem miket irtatok 2-3 nap alatt, meg biztos nem aktuális már...

sasha és a Gabija

Kép
sasha

Zsani!

MÁr fél éves a Juli?Kép Gratula! Rohan az idõ! Most taliztunk a Mikkamakkában...mikor 4 hós volt. Kép

Lányok!!! OFF
Help! Volt nekem elmentve kedvencek közé egy oldal ahol rengeteg GIF volt, de párom azóta párszor újrarakta a rendszert és nincs meg a cím! Tudtok hasonló oldalakat?
Hehe! közben találtam a gépen pár gifet!Kép

Zsani!
Julinak:
Kép

sasha

Kép
sasha

Zita,Forti,

A Mildis rendszer engem is erdekelne.
Milupaeknal pontokat kell gyujteni es enyhen szolva nevetseges a rendszeruk, ugyanis kb naponta kene egy doboz tejbedarat(4pont) vagy tejpepet(4pont) megenni, hogy belathato idon belul valamire be lehessen cserelni.Kép
A legkevesebb ponttal megszerezheto ajandek egy 8 db-os muanyag homokozokeszlet allatfigurakkal.(30pont) A legdragabb ajandek 650 pontot er, egy biztonsagi gyerekules.Kép Ehhez mindossze 162.5 doboz tejbedarat kell megenni....Kép

Conti

Emilia is grammra ennyi sulyu!Kép

Kataa

Holnap igerem teszek ki egy kepet arrol a furdoszekrol.KépCsak akkor lehet hasznalni, amikor mar tud ulni a baba.

Sasha

Ne torodj az ilyen frocsogo barmokkal! Olvastam a minap azt a rendkivul intelligens megjegyzest a Szoptatas topikban. Latszik mennyit ert az illeto az ilyen dolgokhoz. Es tenyleg a legjobb amit tehetsz, ha tudomast sem veszel rola.Kép

www.animationlibrary.com
natloz.znet.hu/gifmenu

Nagyon irigy vagyok am hogy kertes hazba koltozol.Remelem nekunk is osszejon legkesobb jovore.
Ja es gyogyulj meg minel elobb!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Tegnap voltunk a Corába és sok jó cucc van, elég jó áron. Vettünk a Petrának 5 bodyt és rugikat is.
A Petra egésznap köpköd. Annyira tetszik neki, hogy én már nem gyõzöm törölgetni már tocsog az egész ruhája a nyáltól.

Beszti
Jó lett a táblázat! Biztos sok idõdbe telt. A hiányzó adatom én 4 hónapig adtam le anyatejet. Megnéztem és egész jó az arány már mint szoptatásügyileg. Nem tudom akkor mirõl beszéltek?
Nagyon aranyos Beni a fogacskáival.

Torna: hozzám is járt már a kórházba a gyógytornász. (én is a MÁV-ba szültem, pont váltottuk egymást)

Hozzátáplálás: nem aggódóm, marad csak a tejcsi. Látod a doktornõnk is így gondolja. Kanalat én is adok a Petrának, hogy játsszon vele.

Lányok!
Ne foglalkozzatok már azzal, hogy ki rontja és ki javítja a statisztikát. Nem mindegy.

Gumicukor
Biztos nincs rossz íze az anyatejnek de én inkább kimaradnék a kóstolásból. A férjem nekem is megkóstolta.

Gumicukor, Forti, Ilke
Én is szeretnék majd menni a Város ligetbe. Vagy mehetünk majd a Margitszigetre is csak legyen már jó idõ.

Zsuzsa
Én a tojást mindig kézzel verem fel pedig van gépem is.

Kataa
Én is net függõ vagyok, és ez olyan rossz mert rengeteg dolgom van és ez annak a rovására megy. Következõ héten pénteken pedig már kezdõdik megint a suli. Sajnos.
Nekem is van egy olyan barátnõm akik már 10 éve próbálkoznak és orvosról orvosra járnak és már háromszor voltak lombikon is de semmi eredmény. Én sem szívesen találkozok velük mert ez nekik is nagyon fájdalmas lenne. Amióta megvan a Petra csak egyszer találkoztunk.

Nyuszi
Én vezetek babanaplót.

Dió
Nekünk nincsen bébiõrünk de én is tényleg ettõl félnék, hogy tévesen riaszt. Biztos szívinfarktust kapnék egybõl.
A Petra is csinál olyat, hogy szólok neki és nem figyel. A férjem szokta is mondani, hogy ez a gyerek teljesen süket. Szerintem a kisfiad még nem tudja, hogy õ a Peti.
Én is teljesen bele vagyok szerelmesedve a Petrába. A férjemnek mindig mondom, hogy nézze meg, hogy milyen édes és hogy mennyire jó, hogy õ van.

Ilke
Jó lenne ha meggyógyulnál csütörtökre. Nem kellene szedned valami vitamint mert állandóan beteg vagy.
Gyarapodás: Nem gondoltál arra, hogy mégis adjál valami laktatóbbat Lilinek. Pl anyatejberizst. Lehet, hogy az táplálóbb és hízna is tõle. Szerintem napi egyszer vacsira az elég lenne, akkor még jól is aludna. Én is ilyen vagyok, hogy csak tömném a Petrát. A férjem is mondja mindig, hogy ne etessem már állandóan. Különben biztos, hogy majd megindul Lili súlya. A Petra is most kezdett el hízni másfél hónap alatt 870g-ot. Nem tudom, hogy mitõl. A tej miatt meg ne aggódjál. Tudod nálam is volt már ilyen aztán pár nap múlva helyreállt. Most meg annyi tejem lett megint, hogy reggel és este is kell fejnem. Én meg ebbõl mindig arra következtetek, hogy a Petra biztos keveset eszik.
Irigyellek szoli, fodrász, mozi Ennyi jó dolog?

Találkozó: sajnos nekem a péntek nem jó mert én pénteken és szombaton járok suliba de a többi nap az jó.

Ági és Petra
Ui: egyedül vagyok ma este mert a férjem elment valami találkozóra (számítógépes fórumon szokott levelezgetni)
Forti a te férjed nem ment?
petra2

Lányok!

Megnéztem mindenkinek a babáját nagyon aranyosak és tettem fel új képet a Petráról.

Ági
petra2

Sasha!

Nehogy lelépj!Kép (Gondoltam, hogy valami hasonlón gondolkozdsz, emrt nagyon szükszavú voltál, ami nem szokásod.Kép)

Egyébként olvasd el azt a hozzászólást még egyszer, és rájössz, hogy nem mi voltunk, hanem valamelyikünk hozzátartozója (bár az illetö valószinüleg tudja, hogy az övé volt). Tudom, ez nem mentség, mert tényleg nagyon rosszindulatú volt.Kép De sajnos kiválthat emberekböl egy vita ilyet is. Egyébként én is nagyon mérges voltam, talán pont ezért nem is szabadna rögtön válaszolni. Nekem még jól is jött, hogy nem volt netem, bár Virágnak még igy is kicsit erösre sikerült a válaszom.
Rossz lehet, hogy nem tudod, ki volt, aki ilyet gondolt a hátad mögött, de ne foglalkozz vele.
Mi találkoztunk, már nem csak egy név vagyKépKép, annak az illetönek meg igen (egyébként nem kellett látnia, mint ahogy feltételezted, szerintem csak max. a képeidet látta).

(Ja, és én sem vagyok egy soványka ember, ugyhogy meg tudom érteni, hogy mit érezhettél. Nem tudom, hogy vagy vele, de nekem kényes kérdés a súlyom, föleg azért, mert nálunk valahogy genetikai adottság is. És miért is nem kaptam genetikusan olyan gént, hogy annyit egyek, amennyit akarok, és ne hizzak? Persze, ez csak butaság, mert legyünk hálásak azért, amink van!KépKép)

Egyébként Áfonya is azt mondta, hogy gondolkozik, és Panda sem jelentkezett már régóta, pedig szokott.Kép
És ebben az a legrosszabb, hogy nem tudhatjuk, hogy ez az egész miatt maradtak el (pontosabban Áfonyáról igen), és ha igen, akkor kire haragszanak?
De ha ez az egész vita ezzel járt, akkor már nem érte meg.Kép

Panda!

Mi van veled?Kép

Ági!

Mármint hogy ki beszélt miröl? Ök vagy mi?KépKép
Ök tájékozatlanok voltak (nem volt egyszerü összegyüjteni a statisztikát, komolyan mondom, én a topiclakó sem hittem volna, hogy ilyen jó lesz az eremény (mert szerintem határozottan jó, bár lehet, hogy elfogult vagyokKép)), mi meg túl sokat beszéltünk a hozzátáplálos kérdésekröl, ezért hihették.
Ja, statisztikarontók nincsenek, csak olyan anyukák, aki (ha lesz legközelebb), akkor már nagyobb tapasztalatokkal indulnak. Mint Kata007...

Zsani!

Boldog fordulót (jelzett ma a gépem!Kép
Az ajándéktábla csak este lesz, bocsi, de apa holnap 8-14-ig dolgozik, és megyünk vele a városba, nem tudom mikor jövök haza...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Nyuszi!

Köszi a webcímet!
Jó lenne költözni, de még korántsem 100%!!! Még nagyon nagyon bizonytalan az egész, hiszen még meg sem vették és még meg sem találtuk a megfelelõ házat. Ha sikerült eladni ezt a lakást akkor megyünk anyósékhoz pár hónapra, de lehet, hogy 1 évre... szóval izgulok nagyonKép De ha elviszik a lakást akkor már kénytelenek leszünk lépni!

sasha

Kép
sasha

DjEszter!

MÁV-sárgaság:
Moncsúr 2002 aug.16, 17'51"-tõl
Csi
csii

Beszti!
Jól estek a szavaid! És valóban a topikomból láthatott, mert visszanéztem és tényleg. Nem is emlékeztem, hogy egészalakos képeket is felraktam. Kár hogy ez van.
Kövérséggel kapcs: Fél évesen! 6 hónaposan!!! voltam 11 kg! Azóta is tartom ezt a súlytöbbletet, persze arányosanKép és "csak" 3300-al születttem. De ezt irtam már! Azóta csak egyszer sikerült lefogynom pár kilót, de azt sem tudom hogyan!!!! Azóta próbálkoztam párszor és semmi eredménye, bár igy azért nem maradhatokKép Szóval ezért is bántott egy vadidegen ember sértése aki semmit sem tud rólam! Ezért sem kéne csodálkoznom, hogy a fiam még nincs 4 hónapos és már 8,38 kg, de akkor sem térek magamhoz. Hidd el, néha olyan jó lenne egy-egy nyafi napon amikor csak ölben van el, ha pár kilóval könnyebb lenneKépKépKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Hát, ilyen nincs. 1 órája irom a hozzászólást, erre magától (!) újra frissitett és eltünt az egész. A k.... életbe. Mindegy, nem irom újra, csessze meg ez a rohadt rendszer a nénikéjét.

zsani
zsani

Amit kb. irtam:
sasha: én 1,80-nal születtem, most mégis van rajtam 20 kiló felesleg.
Ha befejwztük a szoptatást, csináljunk egy topicfogyit Kép Én szivesen tartok tornát, vagy valakire rábizzuk a babábokat, és Szigetkörözünk v. a babakocsikkal futunk (vannak még hasonló szadista ötleteim)Kép
A mocskolódókkal ne törödj, le vannak...
Köszi a gratulát Kép

Beszti: a tábla legyen piros. Vagy zöld? Vagy sárga? Esetleg lila? KépKépKép Köszi a gratulát, okos géped vanKép
Engem tuti nem zavarna Beni a talin.

Forti: köszi a tortát Kép A másik felét majd én eszem meg. Gratula Levibébinek a forgáshoz Kép

sasha: én a www.iconbazaar.com-on szoktam keresgélni (régebben).

Ági:nekem nagy biztonságérzetet ad a légzésfigyelö Kép Lehet hogy úri hobbi, de csak igy tudok nyugodtan aludni. Nem ijedek meg, mert tudom hogy csak lemászott róla.

[durva, most soronként mentegetem]

macsek: azt a "förtelmes" sárgabarackos pépet Juli imádja, és nekem is izlikKépKép Julinak a körtés nem jön be, azt viszont Levi imádja KépKép

ilke: tényleg, nem akarsz valami immunerösitö homeopátiás bogyót szedni? Sajnálom hogy ilyen sokat vagy beteg.
Szoli: nagyon kell vigyázni, mert a szoptatós cici és a striák nagyon érzékenyek. A ciciket és a hasat is le kell takarni , nehogy megégjen (még olyanoknál is, akik nem leégös tipusok). A ciciknél gondolom a fokozott vérkeringés miatt, a striáknál pedig azért, mert ott széthasadozott a bör.

Biztosan csomó minden kimaradt, mert legalább 3 oldalt irtam hajnalban Kép)

zsani
zsani

Zsuzsa

Tegnap nem egeszen ertettem a megjegyzesedet. Melyik illusztraciomra gondolsz? A siros babara? Egyaltalan nem lepodtunk meg, hogy a gyerek 2 het utan nem ismerte meg egybol az apjat....Kép...en mondtam neki elore hogy ez lesz, de nem torodott vele es alvasboli ebredeskor felkapta....

Sok boldogsagot a feleves babakoknak!!!Kép

Agi

Megneztem Petra Manot, nagyon huncutul somolyog!Kép
Kar hogy nem tudtok jonni penteken....Kép

Pocok

A Te leanyzodat is megszemleltem. Tunderi! Hol van a kicsi?Kép
Te a Kutvolgyiben szultel ugye es csaszarral? Emlekszem az emiledre, amit a csaszaros elmenyeidrol kuldtel nekem tavaly juliusban...
Ki volt a dokid? Nem tudom ismerted-e Babinszki doktornot, o UH-zott altalaban, lanya lett vagy fia? Most bajban vagyok, mert valszeg elment szulesire es nem tudom meddig lesz otthon, pedig a masodik Manot is nala szeretnem kihordani/megszulni.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Zsani!

Jó ötlet a szigeten való körzés babakocsikkal... talán a gyerkõcök is élveznék ahogy suhan a kocsi... már amennyire tudunk suhanniKép Aztán piknikKépKépKép

Gabesz köhögKép hapcizikKép és kezd folyni az orra.Kép

sasha
jaaa és nyafi van. most is itt ül az ölemben és megigézve bambulja a billt., persze közbe nyaf is akadKép

Kép
sasha

sasha: Juli hamarabb elalszik, ha futok vele (ki van próbálva)KépKép
Jobbulást Gabibabónak.

Lányok: MIKOR LESZ A TALI? Van aki csütörtököt van aki pénteket emleget.

zsani
zsani

Tali,
Lányok, a tali csütörtökön lesz, aki tud jöjjön el. A pénteket elvetettem, mert szinte mindenki csütörtökön ér csak rá. Ági is jelezte, hogy a péntekek neki sem lesznek jók, mint Zsaninak, ezért a variálás ezennel befejezveKép. Minden hónap elsõ csütörtökje lesz a fix idõpont, okés? A szokásos 2-tõl 5-fél 6-ig.

Nyuszi,
Halacska el tud jönni a talira?
Várom a fotót arról az ominózus székrõl, nagyon kíváncsi vagyok ráKép.
Ha meggyógyulok keddre akkor okés a tali, de ha nem akkor inkább halasszunk, mert nem akarlak megfertõzni titeket.
Az a 162,5 doboz tejbedara elég durván hangzik.
Apropó a Liberónak nincs valamilyen pontgyûjtõ rendszere, nem tudjátok?

Beszti,
Ugye viccelsz, persze, hogy jöhet BeniKép!
Sajnálom én is, hogy Áfonya és Panda nem írogatnak mostanában.

Ági,
Tegnap adtam Lilinek Almás, õszis HIPP kajcsit. Nagyon ízlett neki, de 5-6 kanálnál nem mertem neki így elsõre többet adni. Hát ma reggelre ennek a pár kanálnak is meglett az eredménye, mert nagyon meghajtotta szegénykém pociját. A kádba kellett lemosnom, olyan trutyis volt mindenhol. Azt hiszem ma inkább maradunk a házi készítésû gyümipürénél, ezt pedig majd én bekanalazomKép.
Minden erõmmel azon vagyok, hogy meggyógyuljak, tegnap egy nagyon fokhagymás vacsit készítettem (gyógyszer híján maradnak a természetes gyógymódok). Az Elevitet pedig már szülés óta szedem, de persze elõtte is szedtem.
Szerencsére Lilinek elég vacsira a tej, nem szokott ébredni éjszaka, csak reggel 6-7 körül. Viszont most gyümivel minden nap megkínálom, aztán szerintem 2 hét múlva már jöhetnek a zöldségek is. Végül is akkor már a 7. hónapon túl lesz. Szerencsére a tejcsi már több.
Hát a fodrász már nagyon rámfértKép, a mozi is jól fog jönni ma este, azért izgulok Lili miatt kicsit, de itt leszünk kb. 5 percre tõle, így bármikor haza tudunk szaladni ha valami probléma lenne. A Bazi Nagy Görög Lagzit nézzük meg, állítólag nagyon jó.
Nagyon édes PetraKép!

Kataa,
A szolit nem adom fel teljesen, jövõ héten ha elmúlik a mensi, mindenképp el akarok menni egy pár percreKép.
Nekünk is IKEA-s kádunk volt eleinte, de az nagyon kicsi. Mi is már kb. 2 hónapja a nagy kádban fürdetünk, mert így sokkal jobban tud pancsolni, rugdalózni. A másik, ami miatt a nagy kádra váltottunk, hogy a mosdatás végén mi hasira is szoktuk fordítani egy kicsit, és azt abban a pici kádban képtelenség volt.

Zsani,
Gratula Julinak a félévességhezKép!
Köszi a szolis észrevételeket. Szerencsére striák nincsenek rajtam, a mellemet viszont valamivel lehet, hogy védeni fogom. Habár mostanában nincsen úgy bedagadva és nem feszül annyira mint régen.
Nekem is korábban nem 1 hozzászólásom elszállt, és mivel napjában csak 1x vagy 2x tudok jönni, így a biztonság kedvéért és mert mindig jó sokat írok ezért Word-ben írom.
Szerinted mit kellene szednem, csak azért kérdezem, mert abszolút nem ismerem ezeket a bogyókatKép.

Sasha,
Mint korábban kiderült idõnk semmi, de összetartásunk annál nagyobbKép! Nem engedünk el, mások véleményével pedig nem foglalkozz!
Tök jó, hogy költöztök, mi is most ezen mesterkedünk. Idén szeretnénk mi is, de nem egyszerû.
Sziget, kocogás, piknik? Ott a helyünkKép!
Jobbulást!

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

hali!

Sasha drága, nem lelépniKép, fõleg nem egy ilyen hmm... nem is írom milyen ember miatt. Soha nem értettem az ilyeneket, igazságtalanul bántanak meg másokat, olyan miatt, amirõl nem tehetnek. Én már megszoktam, engem a változatosság kedvéért azért izélgettek, mert ropi VOLTAM. Na de mostKép!(bár attól tartok, megint elmúlik a fenekem és a cicim isKép)
Gabógyereknek jobbulást kívánok!

Zsani,
boldog felediket JulinakKép!

Az én porontyaim már jobban vannak, koppkopp, talán Annának sem kell elkezdeni az antibiotikumot. Ismét hízott kõkemény 12 dekát. Biztos balettáncosnõnek készül a kiscsajKép.
pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok

Ha mar a koltozes kerult szoba akkor nalam is vannak uj hirek.Penteken alairtuk a szerzodest egy tarsashazi lakasra ami tenlyeg almaim otthona lesz mert mindenkinek lesz kulon haloszobaja,sot mar Alex tesojanak is.
A dologszepseghibaja hogy a haz csak jovo majusban keszul el viszont ezt a lakast ahova egy eve koltoztunk el kell hogy adjuk meg a nyaron mert kell a folyamatos reszletekhez a penz.Ugy nez ki arra a 9 honapra anyuek lakasaba koltozunk ahol nem laknak.
Mi nem akartunk kimenni a belvarosbol ugyhogy maradtunk itt a keruletben csak 2 utcara innen koltozunk de a Dunara fog nezni az az erkelyunk.En mivel 20 evig laktam videken nem hianyolom a kertet ,persze majd Alex ugyis sokat lesz a nagyszuloknel ott kielvezheti a szabad jatszas oromeit.Bar a zart kozos kertben is lesz jatszoter.
Persze a varoson kivul mar hazat is vehetnenk ennyiert de a bajaras szornyu mindenhonnan es elobb utobb en is dolgozni fogok es akkor szinte lehetetlen emberi idoben hazaerni,foleg az oviba majd a gyerekert ha csucsforgalom lesz.

Tegnap en is meg lettem szentelve most eloszor Alex eltalalt a kakival : )))Vegre volt termes napok ota es egy szornyu mennyiseg utan azt hittem mar vege,de nem volt : )))

Jaj mostm ar nekem is annyira hullik a hajam,mindenhol talalni,egyfolytaban szedegetem de ez nagyon durva,remelem marad meg belole mert amugy sem volt sok : (((
Van egy kerdesem ti mit hasznaltok furdolepedonek ha mar azt a sarkos babalepedot kinotte a baba???Az a pelenka anyag nagyobb???

Djeszter
Anyukam mondta hogy 3-unk kozul egyikunk sem kuszott csak felaltunk es mentunk.Ok mindig csodalkoztak hogy madok gyerekie csusznak masznak : ))
Megkoszonnem ha megmondanald hol talalom az akkori elmenyeidet.En mindenkepp le akartam beszelni rola de hajthatalan egyenlore.

Zsani
Boldog felevesseget Juli babanak !!!

Sasha
Mar akartam kerdezni hogy hol bujkalsz!Igaza van a lanyoknak ne torodj senkivel.Senki nem manoken alkat es tokeletes.Sajnalom hogy van ilyen ember is aki nehezen fogadja a masikat !!!Mindenki massal kuzd,en speciel hizni akartam de sajna mar minden extra kilo lement rolam a szules ota Kép(((
Hat akkor megint egy cipoben jarunk mert mi is koltozunk nemsokara.

Nyuszi
En nem kaptam semmi reklamot,ezek szereint megiscsak valahol titkosak az adataim: )))
Koszi ha felteszed a kepet.
Majd ha a nagykadba fog furodni ofelsege akkor biztonsagosabb lesz igy egyedul furdetni.

Agi
Sok turelmet a sulihoz!!!Hat meg ilyet hogy a pasik is szoktak talit tartani!

Ilke
Hat akkor lassan mi is valtunk majd a nagykadra,bar a borgyogyasz azt mondta a mikor a kiutesei voltak az arcan hogy latszik hogy erzekeny a bore ne sokat pancsikoljon mert a viz is szarit.De ha nagyobb lesz azert majd engedem enki,ugy imadnak a babak a vizben hancurozni,miert fosztanam meg tole.
Mar en is akrtam kerdezni de akkorszedsz vitamitugy latszik beloleg extra sok mindent vesz el a szoptatas.

Beszti
Dehogy zavarna Beni,remelem en is tudok menni.
Igazad van erdekes modon nem volt semmi erdemleges reakcio a tablara.Talan fajt az igazsag !!!!

Pusz
Kataa es Alex

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert Marci éhes.

Kataa!
A hozzászólásomat itt találod: BM kórház szülészete, Archiv 2001. okt. 01: djeszter 2001. aug. 09. 11:27

Sasha!
Látogass el ide: www.clip-art.com
Ez egy "gyûjtõ". innen rengeteg helyre eljutsz, ahol képeket, gif-eket, animációkat stb. találsz.

Djeszter
djeszter

Ilke, Nyuszi
Ti mivel mossátok ki a nagykádat? Mert sajnos nálunk a mosógép is oda folyat, így aztán (minden nap mosok),elég jól ki kell sikálni a kádat, mielõtt hannát beleengesdem. Ráadásul mindenre érzékeny a bõre. Viszon múltkor együtt fürödtünk, s olyan édiu volt! Kép

Kataa, Sasha
De jó nektek. Bár én félnék egyelõre kertes házba költözni, mert a párom sokat van külföldön, de persze kertre, kutyára és is vágyom, majd ha már itthon lesz õ is.

üdv,
bringa és hanna (5 és fél hó)
bringa

Conti,
Bocsi, összetévesztettelek, de talán nem is baj, igaz?

Zulu,
Ja, már itt összekavarodok autók terén, hát reméljük hogy ez az Astra megmarad! Csak azért kérdeztem, milyen típus mert most akarunk venni autót, bár szerintem a tolvajoknak mindegy milyen, csak lopható legyen. Annának gratula a 2 hónapossághoz!

Kataa,
Nekünk Neonato sárga kiskádunk van, az alja kicsit formázott, de ha kinyújtja Zsófi a lábát a feje nem fér bele, ezért gondoltam, hogy venni kéne egy nagyobbat neki.

Lányok, ti mikor vittétek a babáitokat elõször pl. Ikea-ba, v. nagyon bev. központba?
Kérdeztem már, de nem válaszolt rá senki, hogy Zsófi nyálzik egy pár napja, ez normális ? mitõl van?

Nyuszika,
Hát lehet hogy Zsófi is csak akkor fogja igazán élvezni a pancsit, ha nagy kádba tesszük, mert most végig csöndben van, de a kezét ökölbe szorítja, csak néha lazítja el, fürdés után pedig remeg, szerintem izgul, mert a hõmérsékletet eléggé felturbózzuk fürdéskor, ált 25-28 fok van.

Sasha,
Drukkolok, hogy minél elõbb el tudjátok adni a lakást, és találjatok egy jó kis házat.

Sasha,Kataa
Mi is költözünk, majd nyáron! Most Pesten lakunk, de elmegyünk egy kicsit messzebb, de elég jónak tûnik a közlekedés.

pusz

Brokkoli és a 8 hetes Zsófi
brokkoli

Brokkoli!

Talán három hetes volt Nátán, tehát nagyon hamar. De kénytelen voltam, mert nem tudom, kinél hogy van, de szerintem ugy igazán csak egy nö tud bevásárolni. A férfi megveszi ami a lsitán van, eztán semmi mást. (Ez persze jó is, mert legalább nem költ feleslegesenKép) Viszont egy nönek vásárlás közben még a listán kivüli dolgok is eszébejutnak (még akkor is, ha a vásárlásig irogatta, hogy mi fogyott ki), igaz, talán jobban befolyásolhatóak vagyunk az akciókkal.
És mivel mi hetente egyszer vásárolunk, nekem nincs is módom boltba menni (most ilyen idöben pláne, mert borzalmasak az uatink állapota, de ha még el is mennék, akkor is valszinü drágább lenne az, amit meg akarok venni), nagyon fontos az az egy vásárlás.
(A boltban: ha babakocsiztunk, akkor pelenkával letakartam (igy kapott levegöt, de talán nem érte annyi külsö hatás), de még jobban szerettem a hordozókendöt, mert ugy teljesen el lehetett takarni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Ma nagyon fárasztó, de jó napunk volt. Reggel kezdtem a Tescoban a bevásárlást, apuci vigyázott Bettire. Délelõtt voltunk rucikat venni, és végre kaptam hapi-tapit is, meg vettünk egy hintát is.
Vettünk egy nagyobb kádat is, de itthon rájöttem, hogy nem is sokkal nagyobb, na mindegy. Képzeljétek, nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy nagyon élvezik a gyerekek a nagykádban a fürdést úszógumivalKép Na ezt lehet hogy kipróbálom majd. Délután még sétáltunk is, de elég hideg volt.

Sasha, Beszti, én is belépek a "fogyiklubba". Nekem 25 kilót kéne leadnom. De hétfõn el is kezdem. Az elsõ gyerek után is tudtam ennyit fogyni.
Gabinak jobbulást!

Zsani, boldog félévességetKépKép

Brokkoli, én hat hetesen vittem elõször vásárolni, mert az apjuk tényleg csak azt veszi meg ami a listán van, de még véletlenül sem azt a fajtát, amit szeretnék. De inkább jobb szeretem a mai napig ha inkább valaki itthon vigyáz rá. Az IKEA engem is érdekelne, hogy a babakocsit fel lehet-e vinni a felsõ szintre.

Conti, Betti 6,5

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Brokkoli
Én kb. 3 hetesen vittem tesco-ba, muszájból. Kép

Zsani
Boldog félévességet Kép

tettem új képet a profilomba, akinek van kedve, nézze meg Kép

pussz,
bringa és hanna (5 és fél hó)
bringa

Most nem tudok irni, de tettem szülinapos képet a profilomba Kép

zsani
zsani

Zsani

Tunderi a kis szulinapos...Kép...es a torta...nyami...nyami

Brokkoli

Emilia mar 2 honapos kora ota erosen nyalzik.Most 6 es fel honapos es meg mindig nincs foga...Kép

Ilke

Halacska sajna nem jon a talira, de mi igen!Kép Gyogyulgatsz mar? Persze csak akkor gondoltam a keddi kiruccanast, ha mar jol vagy!Kép
ime a kep a szekrol, vagy mirol, igazabol a dobozat fotoztam le, amin egy baba is van benne, igy szemleletesebb.
Kép

Bringa

A nagykadat ugyanugy suroloszerrel tisztitom mint eddig, semmi plusz fertotlenites vagy ilyesmi. (Cif surolo, vagy priccolos furdoszoba tisztito)
Megneztem a Manodat, nagyon ari ahogy sasol hason fekve...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Sasha
http://www.smilies.org/
http://natloz.znet.hu/

Mi is pickniket beszéltünk Zsanival, alig várjuk már hogy jóidõ legyen, majd futhatunk a fûben a kúszó gyermekek után. Igazán jó fogyikúra lesz, rám is rámfér majd!

Ági
A párom nem ment.
Édes a jánykád, kicsi pihe haja van. Kép Kép

Zsani
Akkor még jó hogy egy egész tortát küldtem. Kép Kép
Hajnalban pedig tessék aludni nem pedig regényt irogatni.

Ilke
Értettük!!!! Csütörtök a talinap!

Brokkoli
Levit én már 3-4 hetesen vittem magammal mindenhova. OBI, Cora stb. stb.
Az hogy még nem pacsál nem gond, még elég kicsi hozzá majd ha nagyobbacska lesz jobban fogja élvezni.
Levi is ilyentájt kezdett nyálzani, ez eltart egy darabig majd. Kép Kép

Zsani
Édibédi ez a lány!!!! Megelõlegezted neki az egész gyertyát???? Még 1x gratula neki! Kép

Mi ma voltunk nagymamizni és nagypapizni, Levi nagyon élvezte no meg persze õk is. Fogacska még mindig nem akar kibújni sajna, pedig már nagyon szenved(ünk) tõle. Levi éjjelente megint felébred (most már elég szépen aludt hajnalig), általában éjfél körül, utána pedig óránként. Kezdek megint kidõlni a sorból. Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok Mamik!

Megjöttünk nagy Jazzbury-bõl (lsd. Jászebrény), Dancsó alszik, hiába jól kifárasztották a szüleim és a hugomék.

Sasha
Kakálj nagy ívben arra, amit valaki írt! Ééés gyere közénk, mit szóvivõ! Az ilyen nem érdemli meg, hogy egyáltalán foglalkozzanak vele! A lényeg, hogy Te itt jól érzed magad köztünk és mi is szeretünk, és kész, más meg nem számít! Illetve, hogy mindannyian nagyon szeretjük a babáinkat és a férjecskéinket!

Viszont küldhetnél nekem virtuálisan pár plusz kilót, mert én lassan elfogyok Kép((( Na? Mit szólsz?

Ilke
Úgy látom a mi gyerekeink majdnem 1 rugóra járnak. Kép Sõt ráadásul én is náthás vagyok ismét, ,csak azt nemtudom, mitõl, mert annyi vitamint zabálok, hogy csak na!
Megpróbálok torna után menni, feltéve, ,ha javul a náthám, mert ha nem, akkor egyik helyre sem, nehogy a többi baba is elkapja Kép
Milyen volt a film?

Valamelyikõtök írta a Corát babacuccügyileg. Rucikon kívül még mik az akciósok?

SZORÍTSATOK LÁNYOK! Holnaptól itthonról dolgozom!!!!!
SZORÍTSATOK, HOGY:
1. Be tudjam osztani az idõmet
2. Hagyjon a Dani néha egy kis idõt nekem
3. SOkat, sokat sokat tudjak vele foglalkozni!

Zsani
Nem a Beszti gépe az okos, hanem maga Beszti!

A szauna és szoptatásról tud valaki valamit?
Én voltam eddig 2x, de nem tapasztaltam káros hatását a tejcsire nézve.

Kataa
Én is hasonlóan vagok a kerttel, pedig a szüleim csak 7 éve laknak kertesben, de én világ életemben kert nélküliben laktam, Persze nagyon szeretem a kertet, de csak azt, ahol pázsit van, ,pár gyülölcsfa és virágoskert. Na, de ami nálunk otthon van, az katasztrófa. Bazi nagy veteményes, árnyék nélkül, apukám mániája pedig, hgy kihajtja a többieket a kertbe tûzõ déli napsütésbe kapálni. Egyszer felásatta velem az eperágyást, mert vmit vmiért alapon, hogy ehessek majd epret. Na én ezért nem repdesek a kertért.

conti
IKEÁ-ban van mozgólépcsõ, tök jól át lett alakítva, csak idegesítõ, hogy tiszta vakl egyek az emberek. De a kassza is katasztrófa, mindig áll a sor, nem tudom, mennyire türelmes a babád, ha egy helyben vagytok, mert dani nagyon nem bírja. viszont van szoptató és pelenkázó szoba, a neten olvastam.

pusz megyek aludni, végre

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Juli tegnap élvezte a "szülinapozást", jól megnézte a tortát, mint a képen látszik is. Persze kicsit trancsirozott is rajta KépKép
És este ooooooooolyan aranyos volt, mert én tök magamba roskadva szoptattam (mert ma este már csak apa lesz vele, és sajnáltam "szegényt", hogy "holnap nem én teszem le aludni"), és már majdnem bögtem, hogy "én, a kegyetlen anya hétfönként este doglozom és már csak akkor érek haza mikor ö alszik, hüpphüpp". Mire ö büfi közben úgy elkezdett kacagni-rötyögni, hogy hihetetlen, hivtam is az apját. Jó 10 percig kacarászott, mi meg döltünk a röhögéstöl töle KépKép Biztos mondta, hogy "ugyanmár anya, én már nagy kislány vagyok, nem félek nélküled, különben is apa itt lesz".

ilke: nálam a szövegszerkesztöbe irás kicsit nehézkes (igy jár, akinek csak fapados linuxos szövegszerkesztöje van kéznél) lenne, de igy mentegetve is jó. Legfeljebb unalmas. Nem értem miért nem szedik le egyszerüen az oldalról ezt a frissitö szkriptet.
A homeopátiás szert nemtom, de utánanézek, csak kis türelmet kérek, mert nekem ma már munkanap lesz. De már eszembe is jutott valami, csak az adagolást meg kéne nézni (csak most nincs kedvem kutakodni a könyvespolcon).
Milyen volt a film?

zulu: örülök, hogy jobban vagytok.

Kataa: a sarkos fürdölepedö nagyobb méretben is van. Én úgy szoktam, hogy alulra teritem a pelenkaanyagból készültet, arra megy a sarkos flepedö, és mindkettöbe bebugyolálom. Nem kicsi a csaj, és igy is kilóg kicsit, de igy jól szivja a vizet a két cucc.

Brokkoli: Juli sem imádta a fürdést, kb. 3,5 hónapos koráig. Elviselte, mert nyugodt baba, de nem rajongott érte. Igazából élvezni mostanában kezdi. Szerintem a túlzott meleghez ne szoktassátok hozzá a babát, mert nyáron is füteni kell neki akkor. Jó, én se jégveremben fürdetem, hanem sima szobahömérsékleten, de abszolút nem fázik. Még a vetköztetés után is nagyokat röhigcsél.

Vásárlás: mi nem nagyon vittül Julit, mert nem szerette kisebb korában a nyüzsit, de mostmár kinötte úgy látszik.
Az én férjem is csak azt veszi, ami fel van irva, de ennél is elvarázsoltabb. A múltkor ö hozott kenyeret a kenyérboltból, de mikor megint lement a közértbe, akkor azt a cetlit vitte amit a kenyérbölt elött irtam, ezért rajta volt még hogy "kenyér". Erre hozott még egy kilót KépKép

Forti: ez fél gyertya volt Kép Hajnalban meg muszáj irkálni, mert napközben nem tuti hogy lesz idö. Mostmár dolgozó mami vagyok, ugyebár KépKép

Nyuszi: ez a kádülöke nagyon király. Hol lehet kapni?

gumicukor: a szauna ok. A babáknak is, csak nekik kisebb höfokon.
Üdv a dolgozó mamik táborábanKép

Na, megyek alunni.

Ja: köszi mindenkinek a gratulációkat, jól bezsebeltem Kép
zsani

Sziasztok
Sasha
maradj légyszi Kép

Zsani
boldog féléveséget Julinak Kép

Fürdetés
nálunk apa fürdeti petikét ha itthon van Kép

költözés
mi is költözünk kertes házba amint megtaláltuk a megfelelöt de mi gödöllöre vagy gödöllö közelébe költözünk Kép

Pusz Csics és Petike Kép
csics

Sziasztok!

Túl vagyunk a keresztelõn. Az egész nem tartott tovább 15 percnél. Volt egy kis bömbi, de nem baj, azt mondják, ha a keresztelõn nem sír a gyerkõc, benne marad az ördögKép
Megint kislánynak nézték a fiamat, ez már másodszor fordul elõ, biztos azért, mert fehér ruhácska volt rajta. Egyébként gondban vagyunk a ruhákkal, fõleg a kiskabátokkal és rugdalózókkal. Minden szûk vállban. Alig tudom begombolni õket. Pedig súlyra nem olyan sok a Gergõ, 5920 volt szombaton. De a vállai miatt 74es kabi volt rajta. Lehet, hogy súlyemelõ lesz, vagy vizilabdás? Hát, az apja is vállas, de õ focistát szeretne faragni belõle, már van labdánk és Fradi-mezünk is. (80-as, tök ari).

Sasha
Ne foglalkozz az ilyen beszólásokkal! A fõ, hogy tudod
szoptatni a gyerkõcöt!

Fürdetés
Gergõ is imádja, de õ is kezdi kinõni a kiskádat. A rendes kád viszont túl nagy szerintem, mert sarokkád, de lehet, hogy kipróbáljuk. Bár elég nehéz kisúrolniKép
Én nagy tetra fürdõlepedõbe tekerem, alatta sima fehér frotír, vagy sarkos frotír van.

Bevásárlás
Nálunk apa nagyon ügyes, még ruhákat is vesz Gergõnek néha magától. Bár eleinte volt néhány melléfogás.

Költözés
Mi már túl vagyunk rajta, de a bejárás tényleg nem túl jó. De van kutyiKépmeg fû is.

Zsani
Boldog félévességet!

Brokkoli
Gergõ is kb két és fél hónapos kora óta "nyálas", azt mondják, vagy a fogak, vagy az emésztõrendszer változása miatt van.

Jó hetet mindenkinek
Judy & Gergõ
Judy (fodroczy)

Sziasztok!

Még nem tudtalak elolvasni benneteket, de már nyomtatom kifelé.

Csak megláttam a képet a "fürdetõ székrõl". Nálunk apa vett ilyet, de mivel pont a belsõ combok között lévõ támasztó nincs leélvédõzve és csak nagyjából van lesorjázva, így a negyed órás fürdés alatt nagyon kidörzsölte, úgyhogy apa hirtelen felindulásból vissza is vitte az üzletbe. A pénzt vissza is adták.

A többit majd késõbb, ga elolvastalak benneteket.

Pucúr és Dóri
pucúr

Hali!

GumicukorKép
Köszi a bátorítást! Már egyre jobban érzem magam, már amennyire most jól érezhetem. A kilók mennek, de nem tudom mikor érnek oda... a postás nehezen vállalta elKép

Gábor már tegnap reggel óta köhécselt, de ma reggelre be van rekedve és igen sürün köhög és nagyon csúnyán. Csak sikerült elkapnia tõlem. A szomszéd kislány is meg van fázva, csak Õ egyfolytában lázas. Remélem a fiam nem lázasodik be. Az orrát este leszívtam, de szerencsére nem jött semmi. Vagy lehet, hogy telivan, csak nem jött ki? Nem hiszen rendesen tud enni... No mindegy.
Lányok!
Most már maradok...olyan szépen kértétekKép És igazatok is van, csak nekem is olyan nyomasztó néha tükörbenézni, hiába mondja a párom, hogy akkor is én vagyok a legszebbb neki és akkor is mindennél jobban imád...(persze versengek a kegyeiért GabivaKép)

na pusz
sasha és a 2 nap múlva 17 hetes Gábris

Kép
sasha

Sziasztok!

Zsani!

Akkor itt az igéret remélem a sárga jó lesz (volt még ötletem, de most nem tudtam kivitelezni):

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,

MA reggel sikerult a gyerekdoki asszisztensenek jol febosszantaia.Betelefonaltam hogy kene tapszer es a ferjem megy a recepter,de a dokink nem volt bent erre kertem hogy akkor irja fel mas.Erre az asszisztens :anyuka en ezt nem vallalhatom fel.Mondom>Mit,hat csak egy receptete kerek nem ciant.Na nagynehezen aztan sikerult elerni a dologt,de jol leszurt hogy miert nem gondolkoztam hamarabb,Mondom hat gondolkoztam de pont 3 oranyit tevedtem mert akkor mar van doki delben,bocsi.
Jaj nem tudom az ilyen passziv no miert dologzik gyermekrendeloben???

Koltozes
Perszer tok jo lesz,elszamitva azt hogy 9 honapig mashol kell elotte laknunk,az osszes butorunk egy raktarban lesz addig,ja es az I.keruletben meg nincs egyetlen ismeros anyuka sem??Tenyleg lakik valaki ott ????

Djeszter
Elolvastam,koszi.Bar a csecsemos noverek keves helyen allnak a helyzet magaslatan.

Brokkli
En mar 4 hetesen vittem a nagyihoz,es kb 8 hetesen a TESCO-ba.
Hova koltoztok ha nem titok???
En is szerettem volna valahova Pilisvorosvar vagy Piliscsaba kornyekere mert igy anyuek es a fovaros sem lenne messze dea 10 –es ut jarhataltaln reggel es este,vagyis jarhato csak epp 2 ora kell a20km megtetelehez : ((((

Bringa
Nagyon edes a kiscsaj,nagyon erdeklodeve szemletet a fenykepezogepet ,mert egyenesen belenez : )))

Nyuszi
JO ez a szek,de amit Pucur mondottaz elgondolkoztato.Neked milyen a tapasztalatod???

Gumicukor
Drukka munkahoz,tenyleg te megemlekszel valamire?En a mlt heten kaptam egy segelykero telefont az utodomtol es erosen el kellett gondolkodnom a valaszon.Hiaba nem hasznalom az agyam : )))Jaka en is kerteszkedtem eleget,meg fuvet is nyirtam .Nekunk a szuleimnel abio kerteszkedes van es az meg bonyolultabb es munkaigenesebb.Persze a termes szuper de amunka nem tul szorakoztato.A ferjem sem egy kertfun ughogy jol meg is egyeztunk ebben : )))

Zsani
Juli edi baba!!!Jo munkat mara neked is!!!

Judy
Gratula a keresztelohoz.Alexet is lanynak nezik soxor pedig tisztia fius,foleg amikor Alexander helyett Alexandrat ertenek a nevere.

Pusz
Kataa es Alex

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,

Zsani, Tudom am, az hogy nekem nem izlik, nem jelent semmit Kép De azt hiszem Elli egyenore semmit nem kap, aztan meg majd csak a korteset max. Vagy hazi keszitesu anyatejberizst. Lehet, hogy csak tulaggodom magam, de eleg gazos nalunk a csladi hatter, hat jobb a biztonsag.

Julinak boldog felevesseget! Kép

Sasha,

bar meg nem tul regen vagyok itt es talan nem ismerem tejlesen a "jatekszabalyokat", de szerintem sincs ertelme a gonoszkodokkal torodni. Foleg a nevtelenekkel. Remelem Gabibaba mar nem nyugos es nem betegedett meg . Azt meg teljesen meg tudom erteni, hogy amikor nyugis nap van, jo lenne egy kisebb baba. (En majd ma este fogom ezt kivanni, ugyanis oltasra megyunk delutan.Kép ) Ja es babauszason van egy kislany, aki nereg mult 3 honaps es 8 kilon felul van mar o is. Teljesen aranyos baba, csak eppen idosebbnek nezne az ember. De nem kover vagy ilyesmi, csak husis meg gordocskes.

Koltozes. Ti hol terveztek hazat venni? MErt mi is szeretnenk koltozni, csak olyan eselytelennek tunik az arak mellett (pedig mar van egy lakas, amit el lehetne adi, szal nem nullarol indulunk) .

Most olvasom, hgy Gabi be is rekedt. Remelem, hamarosan meggyogyul. Kép

Fürdés:

Elli már rég kinotte a kiskadat, mindig beverte vagy a fejet vagy a labat. Igy aztan (mivel nincs kadunk), mi a zuhanytalcaban furdetjuk. Frosch ecetes tisztitoval szoktam kimosni minden este.Nagyon elvezi. A szobat mar mi sem futjuk kulon, csak az elso 2 honapban csinaltuk.Furdes utan meg egy frottir torolkozobe+ egy tetra anyagba csavarjuk. Nem is vettunk neki olyan sarkos babatorolkozot, tul kicsinek meg vekonynak talaltam oket.

Szerintetek mit jelent az, hogy a lanyka mostanaban felebred ejjel? Meg nem volt talan egy honapos sem, amikor mar szinte vegigaludta az ejszakat ( 9-tol mondjuk 5-1/2 6-ig) es mar eleg regota 7-8 kozott ebred. Erre a heten tobb ejszaka is felkelt, ma pl 3-kor. Kép Az a fura, hogy ilyenkor nem sir, csak nyoszorog es forgatja a fejet. Vagy csak en nem varom meg, hogy sirjon, na ezt nem tudom. Mindenestere ma is megsimiztem, aztan adtam neki egy cumit (amit alapbol sem nagyon szeret, ki is dobta az agybol se perc alatt), de mivel erre sem aludt vissza, vegulis kivettem es megetettem. De csak az egyik cicko kellett neki (az se teljesen) es mar aludt is tovabb. Szoval nem ertem. Nem lenne eleg neki a tejcsi este? Meg a fejlodesi ugrasok kozben is aludt ejszakankent.

Most egyszer elkuldom, majd meg irok, ha lesz idom.

macsek es a ma 20 hetes Elli
macsek

Sziasztok!

Mi ismét a nagyiéknál pihiztünk egy hetet.
Ezért tüntem el egy idõre. Elõtte szerintem csak olvastam, így nem volt feltûnõ a jelenlétem.
Szerintem nem igazán lesz idõm elolvasni az elmúlt hét termését, de azért megkerestem a Beszti táblázatát, mivel olyan sok utalást találtam rá.

Beszti!
Balázska 4,5 hónapos koráig csak szopizott. Most kap hozzátáplálást is, bár csak naponta egyszer.

Sasha!
Szerintem sem kell foglalkozni az ilyen beszólásokkal.
Sajnos rajtam is maradt "néhány" kiló.
Én abba a kategóriába tartozom, aki szülés után néhány hónappal kb. olyan súlyú, mint szülés elõtt. Kép
Szerencsére már én is elkeztem fogyogatni, bár ez leginkább annak a újévi fogadalmamnak köszönhetõ, hogy a szülinapomig nem eszem édességet. (szerencsére februárban van, de addigra már eléggé leszokok róla és utána már nem is kívánom)

Zsani!
Gratula a félévességhez.
Ha jól emlékszem, akkor te írtál valami bio piacról.
Leírnád nekem az elérhetõségét?

Most sajnos mennem kell, mert Balázska már nyafizik.

Pszi és Balázska ( 23 hetes )
pszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?