Sziasztok!
Csajok szerintem Momoska poenkodott es Aliz a kismama
Momoska szerintem Borso valtozott,nagyon edes.Latom mindenki borostyan lancban eg.
A mi ejszakank nagyon gaz volt.Kb ejfelkor Nuncsi felsirt,odamentem hozza,tok meleg volt.Megmertem a lazat 39!!!Nagyon ideges lettem,inkabb megremultem,mert ugye most minden betegseg nagyon komoly lehet szamunkra.
Egybol beadtam neki a lazcsillapitot aztan ketszer benyomtam a hutofurdobe,igy lement 36,5re es nem is ment fol.Csak Nuncsi ebredt fel annyira hogy 1:30kor kimentem vele kenguruban setalgatni.Csak kapkodta a fejet a sok lampara,autora.aztan 2kor a Dani is hazajott,akkor annak orult nagyon,es kb 3kor feladta a harcot es elaludt.Reggel a barom szomszed funyirasara keltunk.
Ugyhogy delelott visszamnetunk a korhazba,hogy vegyenek vert megint mert a legutobbi sem lett jo, de mondtak jojjunk holnap.az hogy lazas volt,no problem.
Jajj nem tudom mit csinaljak.
Nem kene antibiotikum?lehet van valami gyulladas a szervezeteben,azt mi massal tudnank kinyirni?
Annyira para van.Hivtam a magyar dokinkat aki elmondta hogy Nuncsike immunrendszerenek vedekezese egyenlo a zeroval.az a lenyeg hogy azok a sejtek amik felelosek a bacik,fertozesek bekebelezesere ezek nincsenek.Azt varjuk h visszaterjenek.
Szoval ha most elmegy mellettunk egy beteg ember Nuncsi eleg nagy valoszinuseggel megfertozodik es nagyon beteg lesz.
Ezert vagyunk itthoni karantenban.
Egyebkent meg kulsoleg,hangulatilag semmi baja.
Koszi mindenkitol az egyutterzest,aranyosak vagytok.
Orsi en is adtam Nuncsikenek multkor fagyit,mert annyira kerlelt.Lehet az volt a baj
Nuncsi is szereti a mosogepet.
En emlekszem amikor Szabi elvagta az ujjat,akkor ez a bunos reszelo.
Kora!En is kiprobalo ezt a cukkinis pipit,hatha Nuncsinek is nagyon izlik.Eddig nagyon semmivel sem volt nagy siker.
Tenyleg kinek mi a kedvenc kajaja?Hatha az Nuncsinek is bejonne.
Ezt most elkuldom mielott elrepul.
Nuncsi felkelt,mennem kell.
Sziasztok