Sziasztok Lányok!
Micsoda öröm, hogy már ebben a topicban is 2 táblázatot gyárthatok
A 2004 első babái topic kismama részlege már majdnem kiürült
Én is feljebb kerültem ebben a táblázatban. Ijesztő
Néztem tegnap a Szülőszobát.
Egyébként a neten is meg lehet nézni őket, ha valaki kihagyta.
Engem most érintett a Petz Kórház miatt, és hiába próbálták lehúzni a kórházat, szerintem nem sikerült. A szülésznő és a nővérek is normálisak voltak, de most őszintén, egy ilyen kismamával, aki 17 éves, és ennyire "tudatlan", mit kezdhettek volna? Szóval én a kórházat semmiben nem láttam hibásnak. Meg arra is ki akartak lyukadni, hogy a védőnő semmit nem mondott el a "kislánynak" a szülésről. Nos, ha én vagyok a védőnő, én sem feltételezem, hogy egy 17 éves lány, aki férjhez megy egy nála 26 évvel idősebb férfihez, és tud gyereket csinálni, sejtelme sincs, hogy majd a gyerek hogy fog kijönni belőle.
És katasztrófa volt, amikor ordibált a szülésznőnek, hogy
"Vegye kis azt onnan, mi az?" "Ez a kisbabájának a feje"
Csak az a baj, hogy szegény kisgyerek sajnos nem született sokkal jobb körülmények közé, mint ahogy maga az anyuka felnőtt.
Ráadásul nem is akarta, hogy rátegyék a kisbabát miután megszületett.
Egy szó mint száz, maga is gyerek volt még, és nem hiszem, hogy emiatt körbe kellett volna rajongniuk a kórházban.
Véleményem szerint nem volt semmi negatív abban, amit a győri kórházról mondtak.
A váci kismama nagyon fegyelmezett volt, nem látszott rajta mennyire szenved, pedig biztosan fájt neki. Amúgy mindegyik baba aranyos volt. Ja és még azt bírtam, hogy a váci kórházban nemhogy megmossák a csecsemőt, de kefével!!! mosták.
Győrben csak megtörölgetik, hiszen a magzatmáz védi a baba bőrét amíg rajta van, és táplálja, és ezért nem mossák le.
Ja és ma voltam NST-n. Minden rendben van, 10 pontot kaptunk. Lili meg sem állt, állandóan nyomogattam a gombot.
Jövő héten mennem kell UH-ra, és NST-re is egyszerre, vagyis egymás után
Jó, hogy még a végén is láthatom.
Azt hiszem a diéta ellenére nem lesz pici baba, de talán még a normál kategóriába fog esni
Majd jövő szerdán kiderül.
Üdv: Bogi