Ahoj Móni! Látom, Tiétek volt az egész hotel
Az erdő tényleg ilyen siralmas? És a férjedet fenyegeted ott az asztalnál?
Kati, Marci egy tündérbogár kisfóka, ahogy szeli habokat! Ő is nagyon pasis!
Gabcikám, ááá nem konkurencia Ábel, inkább haver, jó? Majd együtt csajoznak...
Kiskutyus Ábelem (tényleg az, nem haragszom) ma garázda körútra indult: megrágcsálta B szandiját, és nekiesett a benti triciklijének is, konkrétan a pedálnak, majd az egész tricikli ráborult, ő meg nagyon meglepődött pofit vágott...én meg csak röhögtem, ahelyett, h kiszabadítottam volna szegény gyermeket.
Ádi cuki lehet ezzel az arcon mászással
Kikuka, Te konyhatündér! Van fél óra alatt elkészíthető kajarecepted is? Vagy bárkinek? Ide vele!
És két gyerek mellett max korán reggeltudnék,mikor még alszanak, de akkor inkább én is alszom (én önző, ... fuj, fuj )
Vicuska, Rami sem kispályás ezzel a súllyal!
Uszi, szerintem tuti fejleszt (a doki szt miért nem?). Én viszont azért nem viszem, mert félek, h sok betegséget elkap. No meg szegénykém érezné,h anyja sem egy sellő típus (konkrétan: bár tudok úszni, de nem szeretem a vizet...csak inni)
Andi, jaj, de cukik ezek a lurkók! A papnak jó kis edzésben volt része. Maffiózó nagypapi
Tesód tök helyes és Te is jól nézel ki ám.
Huba meg tényleg olyan kópés, mint Ábel
Te, ezek a gyerekek tényleg testvérek?
Vagy csak sztem nem hasonlítanak egymásra? De édibogár mindkettő!
Timi, Apa hogy reagált a lebuz-ra?
Csengőhang: ne röhögjetek...sima telefoncsörgés
Bibusnak boldog 6 hót!!!
Nálunk is hiszti időszak van. Tegnap beszéltem is a fejével B-nek.Persze megígért mindent és mint a jógyerek sorolta, h mit nem fog csinálni másnap...ma eléggé visszafogott is volt, bár az is igaz,h a fél napot kint töltöttük a jódőben.
Jutta, hát azt hittem alaposabbak ott a HP-ban. Drukkolok, h hamar megoldódjon.
Jöhetsz még ilyen recepttel!!! (bár az ötletemet nagyobb gyermekem leszavazta és kénytelen voltam a túróból túrógombócot csinálni...de ami késik, nem múlik)
Jolka, két fog? Azzal már lehet harapni is... és légyszi sokkolj minket Ákos méreteivel
Én annyira bepörögtem a jóidőtől, hogy tegnap nagytakarítottam (hátha javít valamit a derekamon
és igen, egy hajszállal már jobb! ). B is kedvet kapott és feltörölt...ez komoly,imád feltörölni...remélem megtartja jó szokását a kamaszkorra is...és majd felébredek, h bilibe lóg a kezem
Jó éjt!