Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

én itt vagyok. bakker, nem vagyok álmos. kész szerencsém h elvállaltam még egy fordítást. :roll: 8) :twisted:
köszi, Timi. a csoportképen az a legjobb, h én Gyula családja oldalán állok, ő meg az én családomén. család-szociogram vagy családdinamikai vagy mittomén milyen szempontból ez azért érdekes :wink:
na, nyomom tovább
mindenkinek szép hétfőt. sztem nem jövök mert szájsebészetre megyek. hátha el tudják tüntetni a terhesség alatt az ínyemre nőtt izét :? kicsit sz*rok tőle.... de jobb, mint egy bölcsességfog-mizéria (mondom most)
csá :arrow:
ja, babataliban benne vagyunk. hol? mikor?

Kép
an°°di

Hát csengőhang: nállam Kill billnek a fügyölős zenéje!

Ágikának is tetszik apának meg mikor miPL: anya hivja akkor Anyád hiv fedd fel!

Ha én akkor: a feleséged keres felveszed vagy letagadjalak! :D

Na lépek ma főzők sütök apa megint kezdi a meló!

Ma menü: halászlé bár ez tegnapi, akkor süt csirke és töltelék és tejfölös süti!

Kép

Kép
mogyoland

Andi, a keresztelős képek nagyon jók!!! Nagyokat röhögtem a kép-aláírásokon megint. Úgy látom, az ikrek kifogástalanul viselkedtek.
Jaj, szájsebészet: :evil: megy a drukk!!!

Jutta, bár ezt már valszeg nem olvasod mostanában, nektek ismegy a drukk, és remélem nagyon gyorsan kiderítik, mi is a baj, és hazajöhettek egészségese, sírós üzzemmód nélkül!

Kikuka, Eszter is tiszta zizi volt hétvégén, napközben alig aludt, a kieső alvásidőt bőgéssel töltötte, este 7-kor már majd leesett a feje a fáradtságtól, de elaludni azt nem, reggel már 6-kor kelt, éjszaka is sokszor felébredt. Komolyan, ha nem lenne ilyen kis cuki, akkor már visszaküldtem volna a gólyának, hogy hibás a termék, kérem vissza a pénzem!!! :lol:

Ügyes vagy, hogy még futotta főzésre az idődből-energiádból, szerencsére hozzánk jöttek a nagyszülők, és hoztak kaját, és szombaton elvitték sétálni is a kisasszonyt. Természetesen el voltak ájulva, hogy milyen egy tündér, hangja sincs... Na, vasárnap kaptak ízelítőt a hangjából!!! Úgy üvöltött az ebéd utáni elalváskor, hogy a végén már csak köhögni tudott. :shock:

Hónapok óta nem volt ilyen hisztije, lövésem sincs, mi volt! :shock:

Kép
waterlilly

Sziasztok!
Csajok nagyon hiányoztok, de képtelen vagyok veltek haladni. :(

Gabcii!!!
Köszi a képeket. NAgyon vagány srác Ádi. És mennyit nőtt az elős macis kép óta. :)

Ancsi!
Még most vettem észre, hogy nyíregyen voltattok. Én még nem is voltam az élménybe...Nagyon helyesek a kislányok, látszik, hogy jól érezték magukat.

Andi!
Nagyon csinik és elegánsak voltak a gyerkőcök a keresztelőn. Na és persze ügyesek, hogy ilyen szépen végig ülték. :) A maffiás kép nagyon találó. :D CSodálak, hogy ennyi energiád van. Szuper anya vagy. Azt nevezem, akkor jó kis cuccolás van nálatok is fel-le a lakásból/ba.

Timi!
Alvást kérdezted. Ákos... Hát, van a délelőtti, ami általában babakocsiba megy kint a levegőn, közbe mi boltozunk Manóval, vagy játszin vagyunk. Majd van a déli alvás, ami általában szétcsúszik, mert sose érünk haza időben. és Ákos kialusza magát. Majd este van még egy kis pihi. Szerencsére az óra átállásnak, most már délután is mehetünk sétálni, így a kocsiba megint tud aludni. Éjszakáról ne beszéljünk állandóan rajtam lóg. :) De alszik, csak kéri a cicit. Van amikor van energiám vissza rakni a kiságyba. De előfordul, hogy mellettem marad, én beájulok, és valamikor kicsúszik a cici.
Manó Délben alszik, és este valamikor. De már 8-kor ágyban vannak.

Jelentem nekünk kint a második fogacska is. Egyelőre semmire sem használjuk, mivel anyatejen szinte semmit nem fogad el ákos, a vízet imádja, de legjobban kicsi janás csőrös üvegből fecserni. :) Bébikjaából inkább a sósabb, ami hasonlít ami kajánkra.
Tehát, Gabci, ne ledélj elkeseredve, még bőven ráérnek a fogacskák, csak ne szenvedjen miatta.

Minden ünnepeltnek sok boldogat!!!
Macseknek, Rékának, Beának, ugye Te is most ünnepled a szülinappodat?
Na mentem mert séta és Ákos már türelmetlen.
Szép napot mindnekinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka: Manó pici korában is ilyen jó alvó volt?
Ákosnak mit próbáltál eddig adni "szilárd ételben?
Kikuka: ügyes vagy, hogy még a tejfölös csirkére is futotta az energiádból.
Timi: mennyiért vesztegetik a Tescoban a békás medencét? Vmi nekünk is kéne Anyósékhoz nyárra. Meg bele gondoltam, ha kirakom az erkélyre, az sem gáz ugye? ott is tud fürdeni Ádi.
És mitől nyugodott meg Majci végülis?
Mér buzizta le az apját? :lol:
A csengőhangom vmi bépített telefonban lévő. Engem sem nagyon foglalkoztat.
A vacsoracsatából a Beja asszonyos részeket láttam csak.
Anett: meddig maradtak Anyósék? Hogy bírtad?
Andi: nekem is bejönnek a keresztelős képek. Csinik voltak az ikrek és még mindig tündériek. Mindig meglepődöm milyen nagyok már.
Ma (sem) nagyon leszek. Délután jön barátnő és elmegyünk megint szökőkutazni. Nomeg remélem meghív egy sütire vagy fagyira. Lényegében mind1, csak édes legyen. Mostanában megint olyan zabálhatnékom van :twisted:

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Megint voltunk usziban, Marci megint jó fiú volt, de nekem olyan rohadt izomláz van a kezmben, hogy csak na, alig bírok írni. Azt hittem a vízben súlytalan lesz, csak hát ez a speckó fogás nem egyszerű.

Macsek, olyan halkan kérdezted a babatalit, hogy észre sem vettem. :D Én is benne vagyok, ha vki bevállalja. :wink: Nálunk a ház alkalmatlan sajnos, a kertben lehetne de ahhoz sajna még hideg van.
Marci kajálást kérdezted. Semmi újdonság, hol eszik, hol nem, viszont az a bizonyos anyai ösztönöm úgy érzi, hogy megérett a helyzet a továbblépésre, elkezdem én is a krumpli alma, aztán később a főzelékes variációkat. Mostanában többször kel éjszaka, hajnalban eszik, úgyhogy szerintem nem elég neki a kalória, ami a kevéske tejcsiben, 1-es tápiban meg a gyümiben van. Kanalas kajákat általában jól eszi, Sinlacot nekünk se írnak fel, tejpépből 20 ml-t sikerült beleimádkozni, az nem kellett neki.
Próbáltam aventes kupakból itatni, ez tetszik neki, néha iszik is, de többnyire rágja a kupakot, mint mindent amit sikerül begyűrni a szájába. :D

Andi, nagyon jók a képek, maffiózó nagyapó csúcs. :D Ezek a keresztelő szerkók! Marcinak van is egy ilyen fejfedője, csak az a gáz, hogy olyan, mint ami Petrán volt. :D

Anett, két napja Marci is olyan sírást rendez esténként kaja közben, mint akit nyúznak, folynak a könnyei, alig kap levegőt. Egyszerűen nem tudok rájönni, miért sír, talán még korábban kéne lefektetni, mert ő akkor ilyen ha nagyon álmos és nem tud aludni. Egyik pillanatról a másikra abbahagyja, szopizik még egy kicsit és alszik. Egyszrűen nem tudom fáj neki vmi vagy csak a nyűgösség.

Kikuka, remélem ma már jobb napod lesz! Az ott figyel a hús, de nekem rohadtul nincs kedvem hozzányúlni semmihez érzést sajnos ismerem. :)

Szép napot nekünk, a napsütésre nincs panasz. :D

ukati74

Sziasztok!
Kati: uszi után én alig tudtam felemelni a karomat!!! Durva nagyon. Most viszont Vilkó taknyos, úgyhogy a mai uszi ugrott sajnos :evil:
Andi: jók a képek! Csinos vagy Te is a képeken. Azt a tokát én nem látom :wink: B-oldal, hehe, ezen kacarásztam. Basszus!!! És sterilizálok még, olyan szép cseppmentesen száradnak így a cuccok :lol:
Anett, Kiri: a szuper tea csak nem akar megérkezni, megint rákérdezek... :evil:
Elkezdtem blogot írni magunkról :lol:
Az én csengőhangom Mamas&Papas :lol: A Lost 2. évad ezzel a számmal kezdődött :wink:
Nagyon vicces, hogy Vilkó mindig máshol van, mint ahol hagytam. Ide oda gurulgat, és már a bal lábát sem feszíti úgy, mint pl két hete (akkor eléggé lehetett érezni, h azzal az oldallal van vmi difi). Most pl legurult mán megint a szőnyegről :lol: Résen kell lennem! Tegnap voltunk a Szabadság téren erdélyi fotókiállításon, jó volt. Most van sajtófotó kiállítás is, sztem megpróbáljuk azt is! Lépek sétálni, tök jó idő van.

KépKép
1macsek

Szisztok!
Csodás ez a gyünyörű napsütés!

Mogyi! 5-öt átfordulni autóval?!? Ez is rémisztő. Eszembe jut, hogy sokszor csak az ember nézi nézi, kivel mi történik, de ha nem mi magunk vagyunk benne a szituban, addig annyira nem olyan rémes. De amikor közel van a baj….akkor gondolunk bele, uramisten, mennyire fontos az életünk, az hogy felelősséggel vigyázzunk gyermekeinkre, felelősen szeressük őket. mert ha már valami megtörténne, azon nem lehet változtatni. Igen nekünk is ott volt az őrangyalunk, hálistennek!

Medence: nekünk van. Az a sárga tetős, amit Timi feltettél. Mivel napos az udvarunk. teteje levehető, késő d.u. is meleg szokott lenni nyáron, akkor már nem kell. Akarok csúszdát venni, ami használható a medanszba is, és kint is. Jópofa ez a pelikános, és nem is olyan drága.

Óraátállításnak örülök, mert Matyika fél6 helyett így fél 7-kor kel. A 7 órás esti fürdetést majd elcsúsztatjuk fél 8-ra.
Szakdolim: van még két hetem, és most végre normálisan tudtam levelet váltani a tanárral. Azt mondta, nem is volt olyan rossz az a dolgozat, de….át kellene írnom ezt meg azt. Szóval még megpróbálom, aztán vagy leadom most, vagy marad november.

Jutta, én le vagyok maradva. Igaz, a nem mindent olvastam vissza. Szóval miért is kell a kórház? Mindenesetre drukkolunk!

Macsek Erdélyben Marosvásárhelyhez közeli faluban laknak anyósomék, és Csabi néhány tesója családjával, jó néhány rokona. De sok helyen túráztunk már. Kolozsvár környékén, Gyilkos tónál, Medve tónál, stb. Erdély egyébként gyönyörű, csak tényleg hozzá kell ott szokni a vezetési stílushoz. Nálunk se piskóta a vezetés, na de ott!!!! Klassz lehet az a fotókiállítás.

Matyika annyit sírdogál mostanában az alvásnál…másra se tudok gondolni, csak a fogára. 7 hónaposan nincs fog, az nem baj. Gergőnek egyébkén majdnem 8,5 hónaposan bújtak az első fogak, na de akkor egyszerre 4!

Tényleg gyönyörű idő van. Apával megpróbálunk a kert végébe csinálni egy icicripicire mini veteményest. Csak úgy hobbiból. Sóskát, tököt, meg petrezselymet képzeltem oda. Na meg Gergő miatt is jó lesz. Elkezdjük megtanítani, hogy ápolja a növényeket.

Kép

Kép
katherina

Andi, tudom ez a késhegy éle, hogy mennyire védd, óvd a gyerekeidet. De tudod, ha aztán van vmi baj, utána az ember magát szidja, hogy hol hibázott. Pl. múlt nyáron szintén anyóséknál Geri rákapott a csapvízre. Nagyon élvezte, de ugye nem volt hozzászokva, mert én még itthon sem adtam neki csapvizet, csak ásványvizet. Akkor hagytam, mondván, hátha erősödik tőle a gyerek….hát nem kellett volna. Olyan hányós, fosós baja lett tőle, mikor még hazajöttünk is, vagy 1 hét volt, mire kikezeltem. Persze azt is tudom, hogy ott falun az unokatesói sokkal edzettebbek lesznek, mint az én fiaim, de hát ők ott élnek, mi meg itt. Ez van.

Megnéztem a keresztelőképeket! Nagyoooooon aranyosak az ikrek! jaj, és ahogy meséled, hogy kezdik felfedezni egymást, nagyon édi lehet! :wink:

Kép

Kép
katherina

Sziasztok!

Na majd olvasok vissza, de előbb kipakolok.

Hasmenéses fertőzés van a kórházban és nem vettek fel minket...
De vettek tőle vért, meg viszünk holnap pisit és csinálnak UH-t.

Azt se mondták, hogy mi lesz végül így (UH-t máshol csinálják) hanem annyit hogy tejfehérje-allergia lesz szerintük (de a tápszert még ne váltsuk le, abban meg van tejfehérje :?: ) és levélben értesítenek... mivel az allergia vizsgálat 2-3 hét, gondolom a levél min. egy hónap.

Dokinkat hívtam, marhára nem értette, hogy miért ne váltsunk tápszert ha ez a gyanú, sőőőt szerinte akkor próbáljunk ki egy másikat (mondjuk speciel én is azt gondolom, hogy ne várjunk még egy hónapot...).

na el pakolni... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

ja a vérvétel egy horror volt, vagy 3 csővel vettek, közben már fáradt és éhes volt Dorka és nem volt jó az első szuri (nem jött le elég vér a kézfejéből, pedig nyomogatták - be is kékült :( ) így a buksiján :shock: :?: is megszurták (onnan állítólag jobban lejön) és lefogták a fejét...

Marhára utálta!!! Na az UH ehhez képest csupa móka-kacagás lesz.

Jutta

KépKép
jutta

Hát ez tök jó! :evil: Még egy hónap! Végül is nem az ő hasuk fáj... :? :evil:

Kép
waterlilly

Jutta: én is etetnék velük valamit amitől fájna a hasuk és egy hónapig!

Hát Kikuka imádom azt a számot!

Andi: édesek ezek az ikrek nem tudok betelni velük !

Gabci: miért is izgulsz ,hogy nincs foga Ádiknak!
Nekem 8 hósan volt kint az első páromnak meg 11 hósan és még Ágikánál sem találom!

Jolka: nem baj majd jössz mikor tudsz csak gyere!
Gratula a 2 foghoz!

Anett: anyósékat kibirtad nagy nehezen?

Kép

Kép
mogyoland

Macsek : jobbulást kívánok Vilkonak !
Látad milyen képet kaptál tőllem?

Kép

Kép
mogyoland

Mogyo: igen :lol: :lol: nagyon köszi és köszi a köszöntéseket is :lol: :lol:

Azta, mi van a HP-ben? Remélem azért torna lesz!

KépKép
1macsek

sziasztok
hát amit ma Huba művel.... szegénykém, tuti a foga miatt, de egész nap nyíg. ha éhes, ha evett, ha álmos, ha aludt, ha felveszem, ha lerakom, ha sétálunk, ha hazaérünk, ha a babkocsiban, ha onnan is kiveszem. hason és háton egyaránt. még jó, h hazaért Gyula. :? hátha mégsem a foga, csak apahiánya van. sztetek erre mekkora az esély? :roll:
na, majd talán később. csá
:arrow:

Kép
an°°di

sziasztok,

olvasok, de írni nincs kedvem. bocs. :?

andi:
jók a keresztelős képek.

timi:
ilyen kisházat én is szeretnék, de apa szerint f@szság. no' majd meglássuk, h ki győz. :wink:

jutta:
kitartás. nekünk is volt marcinak ilyen teszt, tényleg 2-3 hét. és nekünk is a fejéből vették, csak ő akkor már 14 hós volt.

ésss... a névnapomon kijött lilla első foga. :lol:

gabci:
marci 10 hós volt mikor az első kijött. örülj neki, minél később jön, annál egészségesebb lesz. és spec, akkor aggódnék ha 2-3 hósan jött volna. :wink:

nálunk csend és nyugalom. gyerkők anyunál, neki is sok a dolga, így elvitte őket 2 napra. én meg nem bírok magammal...

Kép
Kép
h@jni

sziasztok, megint elvesztem

péntek meló, szombat meló, este csajbuli, vasárnap nagy rendrakás (konténert hozattunk), dálután barnu beütötte a lábát, nem is tudott ráállni, emiatt ma sebészet+röntgen, de semmi baja, utána marci kontroll, 7,21 kiló.

Megsütöttem a zsömlefelfújtat, Jutta ha elhizom miattad lesz! ja meg még kelkápifőzelék, gombapöri, nokedli. Marci legújabb játéka a habverő.

nálunk lehet tali!

Jutta! Barnunak kiskorában a feját szórták meg 2x, semmi nem jött végül a karjából dőlt rendesen. rem. hamar lesz eredmány!

na mindjárt jövök még :arrow:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Andi: szerintem lehet apa hiánya nállunk is Ágika imádja az apját és látom rajta ,hogy örül mikor hazaér fülig ér a szája!

Hú nállunk most nagyon akaratos már a lány! :D

Hajni: fel a fejjel!
Lillának nem furi ,hogy anyudnál van!
Marci már nagyobb ő megérti !

ciripke: nállatok sűrű volt akkor a program!
Jó ,hogy semmi baja Barnunak!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Jutta, ma gondoltam Rátok, hogy mentek, de látom "csak" vérvétel volt egyenlőre. Szegény kis Dorka, ez a vérvétel..

Nálunk sincs még fogacska!

Mi most jöttünk meg a 6 hós állapot felmérésről és a 2. Prevenal szurit is megkapta Ramika.
Jelentem 72 cm és 8400 gramm! Most "csak" 30 dkg-t hízott...
Viszont egy dologban most bizonytalan lettem: találtam itt a közelben babaúszást hétvégére. De a dokinénink nagyon ellenzi. Szerinte ez csak az anyukák kedvéért lett kitalálva, mert a gyereken ez még nem fejleszt és sok betegséget el kapnak ott.
Nektek mi a véleményetek? Olyan tanácstalan vagyok. Tényleg olyan hasztalan?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Hát Vicuska!

nállunk sem ellenezte a doki meg az ortopédikus doki mondta ,hogy jó dolog!
De ahogy érzed én is vinni akarom!

Kép

Kép
mogyoland

Vicuska, úszásról csak annyit, hogy természetesen én is a dokit kérdeztem meg először. Nos, ő meg nagyon támogatott, azt mondta baba-mama egyaránt nagyon élvezi és nagyon ritkán fordul elő vmi betegség. Úgyhogy azt hiszem doktornénitek kissé konzervatív a kérdésben.

Jutta, nem csodálom, hogy Dorkának nem teszett a fejből vérvétel, az elég horror lehet. Először, mikor megláttam, hogy írtál, azt hittem a HP-ben bevezették az internettel felszerelt szobákat. Most akkor lecserélitek a tápt vagy nem?

Ciripke, nem semmi mozgalmas élet!

ukati74

Puszi Lányok!!!! Jelentem a mai nap valamivel jobb volt mint tegnap. Sőt!!!!!!! (csak pozitivan) :) Úgy irigylem a fogacskás babócákat. Nálunk még nincs. :roll:
A főzéshez még maradt energiámhoz annyit, hogy én nagyon szeretek főzni, kikapcsol. Bármit megfőzök és állítólag még finom is. Barátokon is kipróbáltam már és nekik is bejött. Úgyhogy általában hozzánk jönnek enni és egy nyamvadt krumplifőzeléket is úgy tudnak értékelni mint egy Wellington bélszínt. A sütés az már más dolog. :oops: Na lépek zuhanyozni.

kikuka

Ahoj Poplacsek!
Mi itthon! Se fog, se semmi, de a Tátrában szikrázó napsütés és láttam meztelen magyar férfi celebet a Grand Hotelben... 8) :lol: A felvidéki rokonok meg tüneményesek! Éljen a szlovák nyelv, ano! És mindenki(!) tök kedves volt velünk (pincérek, eladók, akárki...). A Hotel? Hát....
Andi! A jobbra néz és a sapkák nagyon teccenek... :lol: Bizti kötelező ez a sapka? :shock: :lol:
Macsek! Hát, gratula. De nincs nagy jelentősége, hidd el! (Mondjuk én marhára be vagyok sz*rva a 40-től...)
Hajni! Jól vagy?
Timi! Én nem nézem egyiket sem... A csengő hangom meg Prince Get off-ja. (Ja, dicsekedtem azzal, h sikerült eltörnöm a zsír új telefonom... :evil: :? Holnap megkérdezem mennyiért csinálják meg... Sztem szép összeget fognak mondani!)
Hű, bakker ac/dc-t néz a férjem... :lol: És hangosan röhög rajtuk! Bocsi rokkerek, de vicces! Tényleg!
Többiektől bocsi, sorra kerültök! Ez fenyegetés! :wink:
Jóccaka!

Kép
ermoni

Kis kedvcsináló az uszihoz. :wink:

Kép usziban

Jó éjt!

ukati74

Néhány fotó? Jöhet?
Kép
A dizájn babakocsi néhány dizájn csiptetővel! :lol:
Kép
Ha a vihar nem "tarol", akkor itt nem sokmindent láttunk volna a fáktól!
Kép
Ezt láttuk az ablakból!
Kép
Toka-növelés! (Mindent fölfaltam!)
Kép
Nincs nagy tömeg! :lol:
Kép
A Monarchia-korabeli építészet arányérzéke tökéletes!

Kép
ermoni

Prücsi! Itt vagy? :wink: Te következel...

Kép
ermoni

Ahoj Móni! Látom, Tiétek volt az egész hotel :lol: Az erdő tényleg ilyen siralmas? És a férjedet fenyegeted ott az asztalnál? :lol:

Kati, Marci egy tündérbogár kisfóka, ahogy szeli habokat! Ő is nagyon pasis!

Gabcikám, ááá nem konkurencia Ábel, inkább haver, jó? Majd együtt csajoznak...
Kiskutyus Ábelem (tényleg az, nem haragszom) ma garázda körútra indult: megrágcsálta B szandiját, és nekiesett a benti triciklijének is, konkrétan a pedálnak, majd az egész tricikli ráborult, ő meg nagyon meglepődött pofit vágott...én meg csak röhögtem, ahelyett, h kiszabadítottam volna szegény gyermeket. :lol:
Ádi cuki lehet ezzel az arcon mászással 8)

Kikuka, Te konyhatündér! Van fél óra alatt elkészíthető kajarecepted is? Vagy bárkinek? Ide vele!
És két gyerek mellett max korán reggeltudnék,mikor még alszanak, de akkor inkább én is alszom (én önző, ... fuj, fuj )

Vicuska, Rami sem kispályás ezzel a súllyal!
Uszi, szerintem tuti fejleszt (a doki szt miért nem?). Én viszont azért nem viszem, mert félek, h sok betegséget elkap. No meg szegénykém érezné,h anyja sem egy sellő típus (konkrétan: bár tudok úszni, de nem szeretem a vizet...csak inni)

Andi, jaj, de cukik ezek a lurkók! A papnak jó kis edzésben volt része. Maffiózó nagypapi :lol: :lol: :lol: Tesód tök helyes és Te is jól nézel ki ám.
Huba meg tényleg olyan kópés, mint Ábel :lol: Te, ezek a gyerekek tényleg testvérek? :lol: Vagy csak sztem nem hasonlítanak egymásra? De édibogár mindkettő!

Timi, Apa hogy reagált a lebuz-ra?
Csengőhang: ne röhögjetek...sima telefoncsörgés :oops:
Bibusnak boldog 6 hót!!!
Nálunk is hiszti időszak van. Tegnap beszéltem is a fejével B-nek.Persze megígért mindent és mint a jógyerek sorolta, h mit nem fog csinálni másnap...ma eléggé visszafogott is volt, bár az is igaz,h a fél napot kint töltöttük a jódőben.

Jutta, hát azt hittem alaposabbak ott a HP-ban. Drukkolok, h hamar megoldódjon.
Jöhetsz még ilyen recepttel!!! (bár az ötletemet nagyobb gyermekem leszavazta és kénytelen voltam a túróból túrógombócot csinálni...de ami késik, nem múlik)

Jolka, két fog? Azzal már lehet harapni is... és légyszi sokkolj minket Ákos méreteivel :shock:

Én annyira bepörögtem a jóidőtől, hogy tegnap nagytakarítottam (hátha javít valamit a derekamon :wink: és igen, egy hajszállal már jobb! ). B is kedvet kapott és feltörölt...ez komoly,imád feltörölni...remélem megtartja jó szokását a kamaszkorra is...és majd felébredek, h bilibe lóg a kezem :lol:

Jó éjt!

KépKép
KépKép
prücsi

Gudmóning sztársájn!
Prücsi, hát igen... reggel van és én -szokás szerint- valamit épp kézzel lábbal magyarázok az embernek! (Szombaton vmi tréning miatt nem volt ennyire kísértetkastély a szálló.)
Amúgy télleg elég siralmas a hegyoldal. De ugye ennek már néhány éve. Sztem az a legsiralmasabb, h én semmi jelét nem látom az újratelepítésnek. Minden ugyanúgy van, mint tavalyelőtt!
És megragadom az alkalmat, h elhencegjek: moja zlata bábicskám kifelé menet gyönyörűen viselkedett (és tök sokat aludt- saját magához képest!), hazafelé csak az uccsó 20 km-en szakadt el a cérna!
Ja, és a topik hajasbabájának nagy-nagy félév puszi! (Timi, szupik voltak a medencék!)

Kép
ermoni

Bibusnak boldog hófordulót!

Moni: ez igen szupi helyen voltatok!

Ma hajnalban megit sokat volt fent a csaj és hát éhes volt szerintem napközben többet kell adjak neki mert szerintem ezért veszeng már hajnalban!
Igy negyed5-kor evett!

Szerintem másfél üveg bébikaja mehetne neki!Csajok kinél mennyit esznek most a babák?

Kép

Kép
mogyoland

hi
Köszöni Bibuka a köszöntéseket :-)

tegnap kicist megnyírtam,apja szerint tiszta fiús :-) persze nem az :-)

Mogyó
Bibus újabban alig ezsik bébikaját,még mindig egy üveget két napig eszik.

Móni
nagyon jók a képek :-) a férjed hátulról :-) te mega naricuccba :-)

de Jankáról KÉREK MÉG

Mi történt a telóddal?

Gabci
a békás le van árazva 2500ra bent van az újságba,persze mi 3 rugóért vettük
erkélyre is tökéletes ,Maja is ott szokott anyuéknál fürdeni
csak vigyázz a macskákkal

Kati
Marcikád nagyon édes -)

Jutta
szegény Dorka,de ezt az egészet én alapból nem értem :-(

mindenesetre drukkkkkkkkkkkk,hog végre ne fájjon az a pici poci

Prücsi
apa totál kiakadt és azt mondta megrugdos :-)

Maja jó akar lenni csak nem mindig sikerül,de úgy tűnik van remény :-)

Hajni
hajrá kisház ennyiért nagyon jó ez és a gyerekek nagyon szeretik ,csak gondolkodom nagyon,mert az állatok összetojják meg minden :roll:
de mi a fenét kapjon szülinapjára???
Marci mit kap?

Andi
apahiányra ? szerintem 0 % :-)

Kat
jövőre mi is olyan nagyobb tetős medencét veszünk

köszi a csengőhangos kérdéseket a fütyülős éa a prince tuti :-)

mennem kell Maja rucira vadászni :-)meg etetni meg másolni
mondtam már hogy eladtam az összes kinőtt rucinkat ? :-)
Vendég

sziasztok
csak gyorsan, mert Petra reklamál, h miért nem foglalkozom vele, ha Huba épp alszik 8)

Móni, jók a képek! és szánalmas a Tátra még mindig. szörnyű :? épp kérdezni akartam, h hogy viselkedett Janka. szuper, h jól! és h törted mega telcsit? vmi ütésállót kellett volna választani, nem? ;)

Vicuska, sztem is menjetek úszni, ha van kedved. a mi ultrakonzervatív kora-kontrollos főorvosunk szerint is hülyeség, és csak az uszodásoknak jó, de bekaphassa. ha a gyerek/ek és a szülő/k is bírják a vizet, és nem csak nyelni, akkor miért is ne? (h mi mikor jutunk el? :roll: )

sapka: Móni, a templomban kb majd' befagyott a s*ggem, mire vége lett a misének. pedig én nem vagyok fagyos. és én még mindig adok rájuk sapekokat, igaz csak vékoyn pamutot.

Mogyó, nálunk az ikrek ketten esznek meg kb másfél-két üvegnyi kaját (nem tudom, mert nem üvegest kapnak, hanem saját kutyulmányt).
és ma volt először, h reggelire nem volt elég a tejem. hajnalban még igen, de tanítás/bicajozás után már nem.
ja, és Huba pl éhesebben és korábban ébred, ha nagyon bezabál este. csak mondom, h nem biztos, h a több kaja megoldja a problémád.

ébredés: az ikrek 9től kb f6ig alszanak. akkor van egy szopi, és alvás olyan 8-f9ig.

Bibinek boldog felediket!!!!!! Timi, én nem tudom, mit adsz neki enni v mit csinálsz vele, de nekem nem nő iylen ütemben a hajam :shock:

Nadinnak nagynagy gratula a mászáshoz! :D és Huba (! azt gondoltam, mondjuk, h Petra előbb indul el előre, de nem) lassan a nyomába ér. tegnap és ma már haladt előre is, de hátrafelé még gyorsabb!

Kati, ezek szerint nem zavarja Marcit a hideg víz, mi? ;)

Kép
an°°di

Prücsi, tényleg vicces, h Huba és Ábel jobban hasonlítanak, mint uba és Petra. 8) francse érti ezt.

Ciripke milyen 'unalmas' napjaitok vannak ;) és elfelejtettél visszajönni! :lol:

Macsek, Vilkó ilyen szuperjól halad? hajrá torna!!!!!!!! kiállítás? jujj, de rég voltam, de a tegnapi sétát sem bírták az ikrek. Huba kutyázott a babakocsiban, Petra meg ki akart mászni. asszem, be kell kötnöm őket ezentúl :D

Anett, a hiszti nem lehet, h a túl sok inger miatt volt? én még mindig próbálom tartani az egy nap program, egy nap rutin/nyugi felosztást, amit még Móni ajánlott, és úgy fest, h bejön.

kinőtt rucikat én gyűjtöm barátnőnek/sógórnőnek. még jó h van hely :oops: 8)

Gabcii, zabálhatnékról ne beszéljünk. keresztelőről maradt tortát reggelizem. szted? :lol: :oops: fog meg ráér. én jobban örültem volna, ha később bújik ki, de evvan.

Jolka, még h szuperanyu? én? :shock: :shock: :shock: sztem inkább Te. dehát ezért (is) van a babanet. h egymást fényezzük, nem? :lol: :D :wink:

na, lépek tortáért.
talán még du....
mindenkinek szép napot!
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Móni: akkor elfértetek a tömegtől babakocsival együtt! :wink:
Tényleg szúrós tekintettel nézed a férjed. Csinált vmit az a szegény ember? :D
A szállodáról mesélj egy kicsit.
Mogyo: nálunk 1 üveg főzelék fogy el, de ha kéri Ágika nyugodtan adj neki még. Az sem gáz, ha akár 2-t megeszik.
Vicuska: nem értem miért ellenzi a dokid a baba uszit. Betegségeket bárhol elkaphat a gyerek. Sztem is jó dolog.

Jájájájjjt hallok a gyerek szobából. Megnézem és folyt.köv

Kép
Kép
gabcii

Habtapi fogyasztó gyermekem csak jelezte, hogy fölébredt.
Andi: az a torta jöhetne erre is. Tegnap nem sikerült sütiznem, nade nem adom fel. Majd ma! :D
Timi: dobjál képet Bibuka új sérójáról. Boldog felediket neki!!!
Te most figyi. Vmit nem értek. Maja elött le buziztad a férjed, ő meg bővítette vele a szókincsét?
Kati: jajj de gyönyörűek ezek a Marci szemek!
Tuti az uszis kép.
Prücsi: ettől félek nagyon, hogy magára burogat majd mindent, ha elkezd mászni.
Oké, bevesszük a pajtik táborába Ábelt és mehet a csajok szédítése. :D

Ádi szedi föl a habtapit és eszi. Rászólok, erre anygyalian vigyorog.
Tudja hogyan lehet puhítani Anyát :twisted:
Most meg a parkettát nyalja. ÁÁÁÁÁÁ :twisted: :twisted:
Elfelejtettem mit akartam még.

Kép
Kép
gabcii

[quote="gabcii"]T írta:gabciiimi: dobjál képet Bibuka új sérójáról. Boldog felediket neki!!!
Te most figyi. Vmit nem értek. Maja elött le buziztad a férjed, ő meg bővítette vele a szókincsét?
Elfelejtettem mit akartam még.

vaami olyasmi :-)

most nem tok jönni,vadászok :-)
Vendég

Kép
Kép

Ja, a szökökutazást nem tudtam megörökíteni. Én hülye nem vittem fényképezőt.

Kép
Kép
gabcii

hehe, én leragasztottam a habtapit hátoldalát :twisted: :twisted: :twisted: majd meglássuk meddig bírja így :wink:

Kép
an°°di

Sziasztok!!

ahoj Móni, avagy ako szomas avagy csorobis :lol: Hol vannak neked felvidéki rokonaid? Mert nekünk is vannak anyukám révén. nagyon szép arrafelé is! :wink:

BIBUSNAK NAGYON BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT!!!

Mi is az úszás mellett vokoslunk, akinek van ideje és lehetősége menjen. nekünk ez nem valószínű, hogy összejön, 2 gyerkőccel elég nehéz lenne....

Jutta, te egy hős vagy, hogy végig tudtad nézni a vérvételt. Drukkolunk az eredmányekhez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ma reggel szépen kialutuk magunkat. 8 felé kelt mindkét picim/kicsim!
gyerkőcök szépen alszanak most is, na szép napot! :wink:

Kép

Kép
katherina

bocsi, már írni se tudok.....

Kép

Kép
katherina

Kat
köszi:-)

jajj csajok amerre nézel csak kupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

és nincs hozzá erőm :cry:
Vendég

Voltunk dokinál minden rendben!

Banánt meg egy héten készre kaphat a magas kálium szintje mniatt nállunk már egy hete eszi azt hiszem pihi lesz!
A doki mondta,hogy inkább tápszert adjak neki ha nem elég a bébiételből egy üveg!

Timi: tényleg foto a kisfiúról! :lol:

Andi: ha azt nézzünk akkor az ikrek is megesznek 1-1 üveg bébikaját!
Nem szoktak reklamálni ha nem adod gyorsan a két gyerköccel azért más néha nem győzőm kanalazni a csajnak ugy reklamál!

:lol:

Ma egyedül nyomulunk!

Veszünk egy nagykerekű babakocsit és sportkocsivá alakítható és állítható a tolókar mert ami most van katasztrófálisan szar!
Tök jó áran alig használtan vesszük meg még a kerekek sincsenek megkopva szinte nem is használták!

Kép

Kép
mogyoland

Ja a doki kereste a fogat és meglepődőtt ,hogy enm látja de azt mondta majd kijön!
Ugyhogy Gabci ne izgulj!

Kép

Kép
mogyoland

Mogyo: meg kell mondjam, nem értem a dokid étkezési tanácsait. nem most először eltérő a véleményem, de hát én ugyan nem vagyok orvos...
Én is el készülök adni a mészkocsit. Fix, nagy kerekei vannak, a háttámla 3 pozícióban állítható, megfordítható tolókar, de én utálom. Nehezen tudok vele közlekedni, mert ugye nem bolygós a kereke.
Amit használunk az Pierre carden. Én szeretem.

Timi: akor ne pakolj össze. Mi lesz, ha egyszer úgy marad? :wink:
Kat: szerencséd van a 2 jó alvó gyerekeddel!
Jutta: akkor most ambulánsan megy a dolog? vagy passzolják még az új időpontot?
Ma ebéd után Ádika úgy bekapcsolt. Szétrámolta a játszóterületét, csapkodott mindent, bekoppantotta a fejét a parkettába. És még csak ezután jön a java. :roll:

Kép
Kép
gabcii

mészkocsi=mélykocsi :D
Jaaa, nem is mondtam. Ádim megette a zöldborsófőzelék csirkehússal címú bébikaját.

Kép
Kép
gabcii

Móni: nagyon jól nézel ki a képeken, és így utólag ismét megerősítem, hogy a macskád illik hozzád! :D

Timi: Bibuskának boldog féléves szülinapot! Néha nekem is kiszalad néhány nem túl szalonképes kifejezés a számon, apa remekül ki tudja belőlem hozni az állatot... :( :oops:

Mogyo: anyósom nekem azt mesélte, hogy annak idején ő se győzte etetni a férjmet meg a sógornőmet, olyan éhenkórászok voltak! :-) Ágikának meg mindig jó étvágy volt, úgyhogy amíg kér, adjál neki.

Andi: de, simán lehet, hogy sok volt neki, hogy apa 3 nap után megkerült, és még a nagyiék is jöttek. Április közepén anyósoméknél töltünk egy hetet, szinte minden napra szervezett valamit, rokonokat, kirándulást, éttermi vacsorát, hogy a francba mondjam meg neki, hogy egy fél éves babának az magában nagy változás, hogy idegen lakásba kerül??? (Semmi kedvem menni!!! :( )

Kép
waterlilly

Gabci, Ádika habtapi-evés közben is tüneményes! :D

Kép
waterlilly

Sziasztok!
Ma voltam 12 hetes uh-n, eddig minden OK! És valószínűleg fiú lesz, persze ezt még kicsit korai kijelenteni, de láttunk valamit ami igencsak arra utalt... :lol:
Marek

marek

Marek: de örülök neki!

Hát Gabci: ebben az a jó ,hogy sportkocsivá lehet alakitani de itt akkora homok van hogy a bolygókerekessel sz@rt sem érek!
Én meg azt adom el!

Hát most vegyesfőzit evett húsival még hagyott egy-két falatot!

De én sem igazából foglalkozok a dokival !
Persze most banánat azt azért nem kap!

Csajok: szerintetek ilynt ,hogy Danonino mikor lehet adni mert az egyik ismim már ad a lányának és annyi idős mint a csaj!
Én ugy tudom ,hogy egy év!

Kép

Kép
mogyoland

Marek!

Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok! Most kicsit megnyugodtál?
Közérzet ügyileg hogy vagy? Gondolom most is aktívkodsz. Tanítás, ping-pong party a barátokkal ( vagy azt a férjed szokta? :oops: )
Puszi neked
Mogyo: a vegyesfőzelék az a nagyon sárga, nagyon rossz ízű trutymák ugye?
Tényleg nem finnyás Ágika ha azt megeszi...
Danonino engem is érdekelne.
Anett: hogyan mond meg Anyósodnak? Tök egyszerűen! Sok a mindennapos program a gyereknek még otthon is, nemhogy idegenben!!! Így!
Mi egyszer jártunk úgy, hogy 1 napra mentünk Anyósékhoz és oda szervezte az egész rokonságát.kb 10, Ádi számára idegen ember ugrálta körbe egész délután. Eredmény: csak annyit aludt aznap, amennyit a kocsiban tudott. Mire hazaértünk vígasztalhatatlanul ordított, még a kaját sem fogadta el. Ezután megegyeztünk, hogy több ilyen nem lesz... (és dehogy nem. Július végén esküvőre megyünk)
Még futjuk a köröket ezügyben is, hogy legyen.
El sétálni :arrow:

Kép
Kép
gabcii

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?