Kat, a gyomrom összeszorult, ahogy olvastam mi történt veletek. Szerencsére az őrangyalok észnél voltak...
Timi, Bibus édiiiii!!!!
Hát,az apró kavics miatt nem tudom, h kibírják-e a felfújható cuccok (de esetleg alá lehet tenni valamit, hogy ne lyukadjon ki. A gombás sztem pici, a csúszdás klassz.Aminek teteje van mindenképpen jobb. Na, sokat segítettem.... Majd keresek egy képet, h nekünk milyen van. Az mindenképpen előnyös, hogy Apa is bele tud csobbanni, ha hőség van, szóval inkább nagyobb legyen. B imádta Apát locsolgatni, Apa meg nagyon élvezte ezt a 40 fokban...
A kisház meg nagyon bejön a gyerekeknek. B nálunk meg van veszve érte (igaz nekünk csak szobai van, de ahol lát egyet, abba rögvest bekvártélyozza magát
)
Teljesen értem a kiakadásodat! Gáz, h a szülők mindenbe beleszólnak, meg még mindig gyerekként kezelnek. A legrosszabb az, ha az unokák előtt folyik a vita. Anyukámmal nekem is vannak heves vitáim a gyerekeim nevelését illetően, de mostanában próbálom elterelni a témát, ha a gyerekek is ott vannak és máskor ütköztetünk. A gyerekek hihetetlen radarral rendelkeznek és egyből fogják az adást, amit persze az anya szív meg, mert a nagyszülő engedékenyebb. Ilyen viták után pár nappal visszahallom B-től a saját szavaimat, meg az Anyukámét is. Konkrétan ugyanolyan hangnemben, ugyanolyan szavakat használva osztja ki az aktuális játékmackót, vagy éppen engem
(na, ezért kell vigyázni szánkból kicsúszó "lószerszámokkal"
) Az én gyerekem tökéletes tükröt tart elém, ilyenkor magamba mélyedek.
Gabci, lehet, h terjesztem a derék kórt?
A Naturland Inno rheuma forte-t próbáltad már? Az enyém még mindig nagyon fáj. Pláne, ha fekszem és ülök (pl most is) Ha bejáratom, akor jobb. Ezért ma vasaltam egy nagyot, azalatt egész jó volt
Az allergiávai is teljesen úgy állok, ahogy Te. Rosszabb lett, mint terhesség előtt volt (nekem eddig csak parlagfű miatt volt augusztusban, de mostanában megint előjött, sztem porallergia, pedig bizisten takarítok). Reggelente telefújok vagy 5-6 zsepit, aztán indulhat a nap. De én zsenike arra nem jöttem rá vagy két hétig, hogy vegyem már elő a homeos jegyzeteimet, közben persze minden rokonnak adok tanácsot mit szedjen. Amúgy azóta javulgat, mióta a homeos Euphorbium orrspray-t használom. Már csak 1-2 zsepi/reggel.
Ádi nagyon cuki!!!!! Gyönyörű szemei vannak! Klassz az új vonalzó is!
Ábel is rág minden elérhető dolgot, a szőnyeg széle, Apa papucsa és a habtapi a nyerő. Habtapival vigyázzatok, mert Ábel valahogy leharapott egy darabot belőle (az egyik sarkát konkrétan), pedig még foga sincs
Kosz miatt nem aggódom, kell ennyi!
Fog nem gáz, ha nincs 7 hósan. B 7 hósan kezdte és 22 hósan megvolt a 20, remélem Ábel is ilyen gyorsan letudja majd az egészet. Én nem bánom, ha minél később kezdjük.
Jutta, ez a rakott zsömi jól hangzik. Ha nem zakkan meg holnapra a túróm, akkor ezt csinálok belőle.
Csak nézek, hogy itt mindenki ilyen ügyi a konyhában. (Én csak alapdolgokat tudok sajna, azt is szakácskönyvből - a gyerekeknek ez elég, de nagy vendégséget nem vállalok-... szerencsére nálunk Apa nagyon ügyi szakács, igen kreatívan főz, így vendég még nem halt éhen
)
Mogyó, hiányolom az Ágika-fotókat!
Bea, hogy sikerült a vendégség?
Andi, keresztelőről részletes beszámolót légyszi!
Cukik lehetnek, ahogy örülnek egymásnak. Látod,milyen előnyben vannak az ikrek? Ábel saját magának örül, ha meglátja magát a tükörben... na jó, a tesóval is jól elvigyorognak.
Bocsánat, de szájmenésem volt...lehet, h kölespépet kéne ennem?
Jaj, időhiányban leszek, mert óraátállítás lesz. Futok aludni...na jó, derékszögben mászok inkább.