Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

köszönjük a köszöntéseket. Marci a felediket 38,8-cal ünnepelte, de a kedve jó. a héten köhögött, rem. nem tüdőgyuszi.
szóval bocsi még nem reagáltam, most fogok olvasni.
húsvét: megint van bérnyuszink egy hétre, keresztapa hozta, lenn figyel a pincében. anyutól lejmoltam jó erős tormát, majd kapunk egy kis bejglit, nagyjából ennyi

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Borcsi, Vivi, Janka, Vilkó! egyik szebb mint a másik. finom lehet, mi ez répa? Janka milyen vihgyori. Vilkónak meg azok a nagy szemei.

Timi, Bea! Jobbulást, azt hiszem rátok fér.

nekem is bekékült a pofám mikor kiszedettem a bölcsesség fogamat (a fogszabi miatt kellett). az elsőnél semmi gond nem volt, hazamentem vigan ettem. a másik meg úgy bedagadt, hogy az utcára nem mertem kimenni és egy szóval nem mondták, hogy ez előfordulhat, vagy hogy vegyek be valamit. aztán nekem is antibiotikum lett a vége.

Most az irjon akinek
1. nem volt semmi gond a bölcsesség fogával
2. nem volt szalagszakadása vagy törése, mert úgy tünik mindenkinek van ilyen storija :? :wink: Ja, Móni a bokám tök jó, szerencsére semmi baja nem maradt

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok,

Mi megjöttünk tegnap. Elhűlve olvasom mik történnek, szegény Bea, Hajni, Timiék (megint :cry: ), Marcika (neki boldog felediket is), Dorka poci, Ágika zuhanása..... mindenki legyen mostmár jobban!

Képeket is láttam, nagyon szuperek.
Borcsi milyen szép vörös még mindig. Nem lehet, hogy a foga miatt sírdogál este? Talán nyugtalanabb miatta, azért van el kézben jobban. Még mindig tart?
Petra is nagyon aranyos. Vettetek rocker bodyt?
Vivi és Panni :D (végre őt is látjuk :) )
Vilkó nagyon szép a nagy szemeivel! Nagyon kis édes baba ő. A hintás kép tök édi, meg a sapkás is nagyon tetszik! Hogy bírta az autózást Miskolcig? És nekem is jön tea?
Jankáról is nagyon jók a képek, mint mindig. Jól látom, hogy zöld szeme van?
Kati, Marcit is megnéztem, hát tényleg gyönyörű a kék szem sorozat :) Kitől örökölte? A Tiéd zöldes, ha jól emlékszem. Dentinoxot hányszor kened naponta? Jön már következő fog is?
Ikrekről is nagyon jók a képek, a mellényes szerkójuk nagyon tuti. Ki mondaná ma már meg, hogy korababák voltak? Nekem most megint nagyon hasonlítanak egymásra, pedig élőben tényleg nem. Az őszi önmagukra meg már egyáltalán nem :lol: fel sem lehet ismerni őket, annyira megváltoztak! Akartam kérdezni, hogy ha egyedül viszed őket sétálni, hogyan juttok le a lakásból? A babakocsi gondolom a garázsban van, de a két gyerek hogy kerül le? (meg a cuccok, meg föl :shock: )
Ciripke, Ti képeitek is nagyon jók. Ahol Betti puszilja Marcit az nagyon megható. Jobbulást Marcinak!
Prücsi, Ábel - sorozat is nagyon édes, minket is vihet ám moziba! :)

Anett, tehetnél tényleg háti hordós képet. 31-én lesz tanfolyam, beli bubás meg bóbitás is, a beli bubás szimpibb, a bóbitás viszont jobban megközelíthető nekem, jó lenne elmenni... Nagyon jó, hogy Eszti még ennyit alszik. Nadi már egyre kevesebbet. Akartam már kérdezni, hogy kiválasztottad már hol akarsz tanulni szeptembertől? Nekem is kellene valamit, hogy ne tunyuljak el. Pedig olyan jó volt egy-két karácsony vizsgák nélkül :lol:

KépKép
kertikiri

mindenkinek kellemes húsvétot
Kép

bocsi csajok, nincs erőm írni, nagyon szenvedek.. :cry:

Kép
Kép
h@jni

Cirip, nekem se bölcsességfog, se szalag :lol: volt viszont szilánkos kulcscsont (hogy írják ezt), meg egyéb kézilabdás sérülések :)

KépKép
kertikiri

Szegény Hajni :-(

Ciripke
Marcikának jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na még írok egy kicsit.
Szóval a kiruccanás jól sikerült, Nadin egy tündibündi, de ezt eddig is tudtam, nagy mákom van vele. Lehetett vele uszizni, éttermezni, kirándulni, mindent nagyon jól viselt, és nagyon tetszett neki a változatosság. Az esték viszont nehezen mentek, szokatlan volt neki a hely, szinte félt elaludni, sűrűn megébredt, de ez lehetett a foga is, aminek a hegye közben kibújt (már jópár napja kint van a vége, de onnan nem jön tovább - ez így szokott lenni???). Szóval nagyrészt együtt aludtunk, és ez nekem annyira jó volt! Oda kucorgott a hasamhoz, mint egy kismacska :)
Nem sok képet csináltunk sajnos. Rakok azért.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
kertikiri

El akartuk kezdeni az almát. Vettem reszelőt, meg bio almát. És milyen béna vagyok??? Nem tudtam levet csinálni. Lereszeltem az egész almát, de csak püré lett, lé nem. Hogy a fenébe kell legalább egy kiskanálnyi lét csinálni???

Hajni :cry: fáj nagyon?

KépKép
kertikiri

Se szalag szakadás, se törés. Bölcsességfogak kb 16 éves korom óta növögetnek, 2 van kint teljesen. Fogdoktornak ugyan nem kellett hozzá nyúlni, de ha elindul, 2 nő egyszerre és az állkapcsom oda van ilyenkor, a nyaki nyirokcsomók kint, szal élvezetes.

Hajni: szegénykém. Tőlem is megy a gyógypuszi.
Ciripke: Marcinak is mielöbbi gyógyulást
Kriszti:ez az első kép Nadinról, hihetetlenül édes. Pózol ám a kisasszony.
Szupi, hogy jól sikerült a kiruccanás és hogy még Nadin is élvezte.

Én is akaroook már fogacskát. Nagyon erősen rág Ádi. ha úgy ráharap a rágókára felsír. A nyála viszont kevésbé folyik mint eddig . Nyűgösebb, kevesebbet eszik, de ha bele nyúlok a szájába nem érzek semmit.

Kép
Kép
gabcii

Lillának és Marcikának boldog féléves mini-szülinapot kívánunk!

Kriszta, Nadin nagyon édes a képeken! Foghegyhez gratula!

Tudom, hogy mára ígértem képeket a hordozókendőről (már akit érdekel), de egyszerűen nem jutottam hozzá, hogy letöltsem őket! Nagyon sűrű napunk volt, de ez jó, mert azt mutatja, hogy gyerek mellett is már sok minden másra jut időnk. Holnap meg meglátogatjuk a nővéreméket vidéken. Talán hétfőn már fe tudom rakni a képeket.

A lényeg, hogy úgy tűnik, meggyógyultunk, éljen az oscillococcinum!

A kis és nagy betegeknek jobbulást!

Kellemes húsvéti ünnepeket!

Kép
waterlilly

sziasztok!

Gabci: Ádikának boldog hófordulót!Éljen!

Kriszti: már hiányoltalak!
Milyén édes Nadin és napról-napra szebb eddig is az volt de nagyon tetszik nékem!
De kié nem?Mindenkié tetszik itt igazán szép babák vannak a topicban!

Kép

Kép
mogyoland

Ádinak boldog 7. hónapfordulót kívánunk!!!

Kép
waterlilly

[quote="kertikiri"]E írta:kertikiril akartuk kezdeni az almát. Vettem reszelőt, meg bio almát. És milyen béna vagyok??? Nem tudtam levet csinálni. Lereszeltem az egész almát, de csak püré lett, lé nem. Hogy a fenébe kell legalább egy kiskanálnyi lét csinálni???

Kriszta, ugyanígy jártam... :roll: Végül a pürét áttörtem még szitán is, na így már lett lé! :D Közben sűrűn gondoltam arra, hogy régen hogy a jó bánatban oldottak meg mindent pikk-pakk, turmix meg mixer nélkül??? :roll:

Kép
waterlilly

Kellemes Húsvéti Ünnepeket :-)

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Hű de szépek a lányok Timi! Nagyon csinin fel vannak öltöztetve!

Anett, Eszti is jobban van? Nem lett taknyos végül? Neki is oscillot adtál? Hogyan adod neki a homeos bogyikat? (Én camomillát próbáltam párszor, h tudjunk aludni, nagyon kicsi vízben oldottam fel, de a fele mellé ment szerintem, és semmi változás nincs az alvásban. Még pár napig próbálom, aztán leállok ha semmi)

Mogyó, lejjebb engedtétek a kiságyat végül?

Gabci, Ádinak boldog hófordulót!

Ma is almáztunk, most adtam neki pürét is egy fél kanállal, meg egy kanál levét (kicsit hagytam állni a pürét, és így lett leve, de persze addigra bebarnult a cucc :? ). Édesen fintorgott, de még kérte, nyitogatta a száját, és nyalogatta le a kanálról. Megette mind amit adtam. Asszem előbányászom a centrifugát, pedig egy kanál alma miatt nem nagyon akartam azt mosogatni.

KépKép
kertikiri

Timi: nagyon csinik a csajok és mennyi ajándék!

Még nem már szerintem holnap és apa is itthon van !
Igy szemmel tartjuk és holnap lerakjuk a rácsot is muszály mert rájön és felkapaszkodik és ajjaj...

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket.
Timi: annyira szépek a lányok. Majcinak nagyon szép haja van. És ezek a ruhák. Hol veszed a csajok cuccait?
Anett: miket csináltatok ma, hogy sűrű volt a program?
Mogyo: Ágika már fel akar kapaszkodni? :shock:
Mondtam Apának én is, hogy lejjebb kéne rakni az ágyat, de korainak tartja...
Kriszti: az alma lé készítésre azé nem szóltam semmit, mert lövésem sincs róla :oops:
Szal akkor Nadinnak bejött az alma püré?
betegek, hogy vagytok?

Ma délelöttre úgy megfájdult a derekam. Nem volt rossz mozdulat, tehát nem tom mi lehet az oka. A bal lábam alig bír el, elég nehéz lépni. Ádival együtt ( nélküle is nehezen) nem tudok felállni. Remélem holnapra renbe jön

Kép
Kép
gabcii

Gabci. igazából azt szokták mondani ha már forgolodik a baba akkor már érdesem lerakni mert sose tudni!
Látod Ágika is lepottyant pedig körbe volt rakva meg csak egy pillanat volt!
De még mindig bűntudatom van !Tegnap majdnem sirva fakadtam megint ez miatt!

Most mivel nincs még habitapin a földre egy pléd a két paplanunk meg egy lepedő igy 22 fok van és tök jól elvan!
Egés nap nevet krákog huncutkodik ,hogy figyeljenek rá ,anyóséknál is produkálta magát mi is kaptunk rucikat meg a sogórnőmtől egy bébitelefont halkabb és különböző hangokat ad ki és persze rághatja ezerrel!Nagyon bejön neki!

Kép

Kép
mogyoland

Gabci: jobbulást a derekadnak!

hát engem most az álomkor kapott el simán tudnák aludni! :oops:

Kép

Kép
mogyoland

Ádinak boldog 7. hónapot! Jujj, öregszenek a gyerkek! De mi nem! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jó(bb) reggelt!

Nem adtam tegnap este a chamomillát mégsem, gondoltam minek ha úgyis 3-4 x ébred mellette. Hát hiba volt. 20-tól 1-ig 3/4 óránként kelt, azaz 3x, 1-től 3-ig fél(!) óránként, azaz még 4x, még egyszer 6-kor, és végül 8-kor. Ma éjszaka tehát 8x keltünk, ez eddig a csúcs. De semmi sírás nem volt, semmi fájdalom nem látszik rajta, nem nyűgös, csak felsír egy kicsit, és már fent is van, dumál meg kutyázik az ágyban. Ha cicire tettem egyből visszaaludt. Szóval inkább nyugtalan alvásnak nevezném, mint fájdalmas fogzásnak. Mit gondoltok? Ez a szar alvás már vagy két hete tart, és még egy fog sincs kint. Mi lesz még később? :cry:

KépKép
kertikiri

Kihagytam, hogy 11 és 1 között fent volt.

KépKép
kertikiri

Kriszti: nállunk is ez van de én már megszoktam most egy pár napja megint jól alszunk!
Csak az hogy velem alszik igy nem kell felkelnem és nem érbredek fel teljesen !
De én meg általában 3- 5-ig fent vagyok !

Kép

Kép
mogyoland

:shock: :shock: :shock:

na ezt hogy bírjátok??????

Jutta

KépKép
jutta

Kriszti, mogyó, hogy lehet ezt bírni???

Én meg már attól kiakadok, ha kétszer felébredd éjjel... :oops:

Gabci, szombati program: fodrász, főzés, takarítás, vasalás, TESCO, séta + napi 5x tejfejés, és Eszti ellátása, természetesen.

Vasárnap a nővéreméknél voltunk, jól elfáradt a Picurka estére, már fél 8-kor pizsamaosztás volt.

Ma csak sütnöm, főznöm kellett.

Na, itt vannak a képek!

Kép Anya designos hátizsákja

Kép Jól ülsz, kicsim?
Kép Anya, ugye most a hátad közepére kívántál?
Kép Anya, fordulnál úgy, hogy lássam a tévét?

Kép
waterlilly

És még két kép, nem bírom ki... :oops:

Kép Elaludtam Salgótarján felé félúton

Kép Fürdés közben a Révay nagylexikont olvasom

Kép
waterlilly

Anett:nagyon jó képek és Esztike is milyen nagy lány! :D

Hát én birom semmi gondom vele!Alhatunk még eleget!
Én azt szoktam mondani ne haragudjatok előre is !
Ha majd lent leszünk 2 méteren!

Kép

Kép
mogyoland

Ja és még Anett csinois vagy nagyon!

Kép

Kép
mogyoland

sziaszttok
nálunk vége a húsvétnak :-)
nem nagyon bánom,mert azt hiszem kicsit sok volt Bibusnak és Majának is.Tegnap reggel itthonra jött a 3 nyúszi ajándék,azért az a sok :-) itthon kaptak a lányok világítós macit,Bibu még egy bégetős birkát,Maja sok mindent,könyvet,matricázós albumot,a macit,katicás hátizsákot,kekkes tusfürdőt (az tetszett nekei a legjobban) felhúzós cápát meg olyan gyümiket amiket tépőzárral lehe összerakni és műanyag késsel szeletelni :-) Megkajáltunk aztán húztunk Dombóvárra,anyuéknál egyből meglátta az ajándékot triciklit meg egy tyúkos társast ill még szerencsésen hozzájutottunk egy játék babakocsihoz,babához,kapott még zoknit meg a rebegeteg nyúlfigurát.és társait.Aztán mentünk apum öccséékhez ahol ot volt a dédi is.Ja Bibus kapott anyuméktól egy rágókát meg zsét.Ott kapott Bibus egy rágókát mege gy rezfő állatot a déditől,maja bábos micimacis könyvet,Maja meg felfújható fotelt meg nyakláncot (nagyon dögös,fa,szívek).Bibu mege gy multifunkcionális teknőst az is nagyon szuper :-).Bibus aludt egyet ott majd amikor felkelt és nem tudta hol van üvöltött,aztán mége gy órát,aztán elemntünk :-) Utána keresztanyámékhoz mentünk,gazdagabbak lettünk egy müzlistállal :shock: mege gy persellyel,meg fél spájzzal,mert Majának mindent :-) Aztán ma unokatesómék,nénjémék,dédipapáék jöttek.Kaptubk bébiételt,hajcsatot,hajpántot,és ezt a töménytelen mennyiségű édességet. Kép
Kép
Maja és a csirkecomb :-)
Kép

RAKJATOK FEL KÉPET NE CSAK ÉN

Anett
nagyon szépek vagytok,de bocsi de tiszta apja Essztella

milyen vékony vagy baszki

Gabci
tessék megmaszíroztatni apával a derekad :-)

és rakjál képet :-9 biztos csináltatok :-)

Ádi nem jön locsolni? :-)

köszi a ruhadícséretet de ez nekem pont nem tecc :-) ill. nem annyira ezt adtam rá reggel hogy majd úgyis leeszi aztán nem ette le,maradt rajta ez,de mindenkidícsérte a kis hercegnőt :-)

úgy örököltük

Kiri

Lehet telihold érzékeny Nadin,mi se aludtunk majd két éjjel.Sír is Nadin?Bibus csak nyisszeg nyüsszög.
Vendég

apa telójával készült képekből is csemegézek aztán ígérem nem rakok :-) Kép
Kép
Kép
Vendég

Timi, ez tiszta karácsony!!! :shock:

Kép
waterlilly

Amúgy meg a lányok gyönyörűek, és Maja is olyan kis boldognak és elégedettnek tűnik, mint aki azt se tudja, mi az a hitti... :D Kedvencem a fürcsis kép! :D

Kép
waterlilly

Anett, szuperek a képek! Eszti nagyon aranyos, nem tudom apukájára ütött -e, de valóban nem Rád hasonlít talán :lol: Bár ez még változhat, Nadin is most elkezdett kicsit rám is hasonlítani végre :lol:
Szerinted egyedül is meg tudnám ezt kötni? Nagyon úgy tűnik nekem, hogy uaz, mint az elől kötés, nem? Hurcolom napok óta a hátamon a csajt csak úgy lógatva, és azt bírja. Lehet kipróbálom mindjárt, de ha nem megy, akkor elmegyek a tanfolyamra. Még azt akartam, hogy a Tiéd Nandu kendő? Az enyém bóbitás, de szerintem sz@r :cry: Nem elég rugalmas, nem hiába, olcsó húsnak híg a leve :cry:
Éjszakázás: bár úgy bírnám, mint Mogyó. Bár inkább a nappalok rosszak, most is tiszta nyűgös, ma még csak egyszer aludt, azt is úgy, h az apja levitte babakocsiban. Már 3 órákat van fent, pedig két napja még 2 óra fentlét után két perc alatt elaltattam.

Timi, szépek a lányok, de rengeteg ez az ajándék! Nagyon rendesek a rokonok, hogy ennyi mindennel elhalmozzák a lányokat, de én biztosan tenném fel a fele cuccot a padlásra, vagy a szekrény tetejére...

KépKép
kertikiri

Szia Kriszti,

Igen, Nandu a kendő, egész jó, de van jobb is (Lana).
Hát, én már az elölhordós pozíciókat se tudtam megkötni... :oops: Bár tény, hogy nem egy nagy vasziszdasz ez a hátonhordós pozíció, de nekem kellett azért a profi instrukció.

Ami Esztit illeti, tényleg kiköpött apja, én meg kérek egy anyasági vizsgálatot... :lol:

Hú, hát nem lehet egyszerű Nadinnal! :( Nem lehet, hogy az utazás viselte meg? Én már akkor tépem a hajam, ha napközben 2 óra helyett csak másfelet alszik. Mert akkor a kiesett fél órára garantált a nyüglődés, amitől felmegy a vérnyomásom seperc alatt. Hej, de jó lesz, ha már tudnak beszélni!!!

Apa hüje. Az "Anya, taníts engem" c. könyv alapján "foglalkozik" a gyerekkel: hangosan olvassa neki a feladatokat - ahelyett, hogy csinálná! :? Inkább kiviszem sétálni (mármint a gyereket, nem apát.)

Kép
waterlilly

sziasztok lányok!

Ádinak boldog hetediket!

Anett, nem mondod, hogy a zoknid harmonizál a kendővel? én csak elöl tudom megkötni

Marcival megjártuk ma az ügyeletet. Szombaton ugye lázas volt, tegnap hüemelkedés. Jól volt, igy el is mentünk a nagyokkal 3d-s moziba meg vacsizni. Éjjel sokat nyöszörgött, fenn volt, cicizni nem nagyon akart, bár egy adag tápit benyomott, de nagyon hörgött. Reggel mondom Szabinak vigyük el valahova. Felhivtam az ügyeletet, azt mondták vigyem be nyugodtan (itt ugye nincs gyerekügyelet, mert a kib@szott tüzijátékra van pénz, erre nincs.). na bemegyünk, mondja adokinő, hogy a tüdeje ok (én ettől paráztam), de be kell mennünk infúzióra, mert ki van száradva kb 2 nap mert pár adagnak le kell mennie:shock: Hazarohantam, összeszedtem egy-két cuccot, de azért biztam enne, hogy nem igy lesz. Szerencsére pont a dokink volt ügyeletben, mondta, hogy kap egy gyügyszeres inhalálást, átküldött a fülészetre, de ott sem találtak semmit igy csak spiropentet kaptunk, még antibiotikum sem kell. Holnap megyünk vissza a dokihoz. Meg most sapiban nyomulunk, hátha mégis a füle, mert valamilye fáj, nagyon úgy néz ki.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke :shock:
ez érdekes,remélem Marci jobban van

Kiri
öh mit is rakjak fel a padlásra?itthon kapta a macit,tusfürdős kekket,könyvet,gyümölcsöket,fürdős cápát(ezt anyóséktól,sogornőméketől,tőlünk).anyuéktól a biciglit meg a társast,zoknit.déditől könyvet,rágókát,unokatesóéktól a tekit,fotelt,keresztéktől perselyt,unokatesóéktól egy hajpántot,csatot,szerintem mindenki próbált apróságot venni,csak sokan vagyunk ügyebár.ez a rengeteg csoki meg :-) mondtam mindenkinek hogy nem kell ám csomag hanem csak figura mert azzal szeret játszani Majci,erre mindneki vett kisnyulat,közeest,zörgőst meg kiscsibét,kacsát,katicát,barit stb :-)
Vendég

Cirip, szegény Marci :cry: Honnan látod, h fáj valamilye?

Anett, köszi. Megnéztem a bóbitás instrukciókat, de azért sem szimpik, mert már az instrukcióban látom, hogy nem valami jó a kötés (nem tartja a hátat, nem terpeszti a lábat, bár csak nagy gyerekkel vannak fotók, csecsemővel nem :shock: ). Kár, h ezt már csak akkor láttam, amikor megvettem :cry: Mondjuk a kendő attól még jó lehet, de kipróbálnám egy jobbal is, hogy lássam a különbséget.
Szerintem nem az utazás miatt van nyügi, mert már előtte is volt, az utazás inkább kicsit elvonta a figyelmét, de most ráerősített.

Timi, a játékokra gondoltam, hogy ne legyen túlkínálat egy részét én eltüntetném, aztán később kicserélgetném rájuk a régieket. De persze ha már Maja mindet látta, úgy nehéz :lol:

KépKép
kertikiri

Na most nézem jobban a bóbitás cd-t, előre néző megkötésből több is van :shock:, hátiból meg csak egy a nagy gyerekkel, lógó lábakkal. Ennyit róluk. Szerintem ide el sem megyek, inkább elvergődök valahogy a XIII. kerbe.

KépKép
kertikiri

előre néző megkötésből = elől kifele néző

Próbálgatom, de nem megy :cry:

KépKép
kertikiri

Timi: ennyi mindent nállatok a húsvét is karácsony!
Nincsenek elkényeztetve a csajok!

ciripke: jobbulást Marcinak!

Kriszti: én olvastam valahol ,hogy ha nyúkál pl. a füléhez és siros akkor fááj neki de lehet ,hogy hülyeség!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok,

Ne haragudjatok, bocs a zavarásért…! :oops:
De talán jól jöhet valakinek: :wink:
Aki Sangenic szagzárós pelenkatartót használ, annak figyelmébe ajánlom a következő linket,
ahol Sangenic pelustartóhoz utántöltő fóliát lehet venni – sokkal olcsóbban, mint a gyári kazetták…! Szerintem megéri!!!

http://www.vatera.hu/pelenkatarto_vodor ... 39854.html

üdv

Dylkai

Kép
dylkai

Hát csak szerintem fáj, de nem vagyok biztos. Csak azért gondolom mert nem lázas és nyöszörög meg sir. És fél év alatt nem panaszkodott ennyit

nálunk is jött a nyuszi, Marci kapott egy tekit, gyerekek szinezőt, zoknit, snoopys trikókat, Barnu thomasos trikót meg verdás pólót, de ezekre igazából szükség volt, mert most nőttek ki mindent. meg ezt is 3 helyről, ja és csak egy kevés csokit. Betti még kapott hello kittys övet

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Na, sziasztok!

Lement a húsvét: huhh, nekem ez mindig nagy megkönnyebbülés. Most meg főleg az elmúlt hét miatt!! :roll: Sokkal jobban vagyok, lement a duzzanat, elmúlt a szájzár, úgyhogy szerintem holnap kiműtik a fogamat. Gondoljatok rám! A 2 nagyot lepasszoljuk, Botit viszzük, mert fogalmam sincs meddig fog tartani, ő meg azért még most is 3-4 óránként megéhezik...

Cirip! Szegény Marci! Remélem, jobban lesz hamar!
Timi! Édes habosak a kislányok!
Anett! Nagyon jók a kendős képek, és a másik 2 is. És tényleg nagyon csini vagy! Én meg irígy, de amint lehet, ismét megyek tornázni! (Most ugye a múlt hét kimaradt, és ha holnap lesz ez a műtét, megint nem megyek.. :cry: )
Kiri! Nem semmi Nadin ennyi éjszakai keléssel. Nem csoda, hogy fáradt vagy! Én 2-3 keléssel is zombi vagyok! Bíztatásul tényleg csak magamat tudom ismételni: semmi sem állandó! Lesz ez még jobb is. És ugye a remény hal meg utoljára!
Gabci! Derekad jobban? Ádinak boldog 7-et! Igazi nagyfiú már!
Jutta! Na, akkor reméljük, kiderítenek végre valamit 31. után!
Mogyo! Ágika akkor ugye teljsen OK? Ezt az alvás dolgot meg jó, hogy ilyen pozitívan fogod fel!!
Hajni???????? Hogy bírod?

Többiek? Utazók, betegek! Hogy s mint?

No, lépek, vár az aprónép! Akkor holnap szorítsatok délelőtt!!!!!! Majd utána jövök a hírekkel! Jóccakát!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Bea: megy a drukk!

Na :arrow:
Jóéjt mindenkinek!

Kép

Kép
mogyoland

Kép Kép Kép Kép Kép a kiszáradt gyerekből ömlik a nyál Kép szerencsére du-ra jó kedve lett

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

húsvét:várjuk a nyulacskát,gyűjtögetem mindig a szíve vágya ajándékokat és ilyenor megkapja,karácsony,névnap,szülinap.tágabb családban csak a karácsony,húsvét ajándékozásos,ennyi belefér szerintem.szerintem ez nem elkényeztetés,de nem mentegetőzöm amit tudok megevszek nekik az oltári nagy gyedemből

Bea
gondolok majd rád++++++++++++++

én kurva szarul vagyok,Majci kicsit taknyol,de inkább orrdugulásos,sűrű váladékos,erre ma jól hisztizett ill . inkább sírt a fáradtságtól,plusz elesett és a takonytól elkezdett olyan fura hangokat adni a háta.Én meg nem tudtam igazából hogy ez most mi,fújjak ne fújjak :cry: sírtam,Bibi is,Maja meg csak pörgött pörgött ettől még nehezebben ,szaporábban vette a levegőt.fújtunk,spiropent,aztán majd meglátjuk.nem nekem való ez az élet,kevés vagyok én ehhez,bárcsak a világon se lennék............

adom neki a spioropentet,azt mondja anya ez gyógyszer?beteg vagyok?mindig?nem-mondom-kislányom ez csak szirup,jah akkor jó :-)

annyira sajnálom,hogy ennyi szirszart kell ennie,reggel amikor felkel azzal kezdünk,azzal fekszünk,azzal a keserű negyed tablettával ,sokszor ökölődik ha rá néz,annyira sajnálom :cry:
Vendég

Szisztok!

Ciripke, ezt most nem értem... mitől száradt ki Marci? Nem evett? Hányt? Ment a hasa? Vagy hogy a csudába????
De látom jobban van!

Bea, mennek a drukkok!

Anett, szépek vagytok és jó ez a kendő is! Apa dettó a gyerek értelmi képességeire alapoz nálunk is. Ők a forgást tanulgatták együtt. Apa ült a gyerek mellett és biztatta, meg mondta, hogy hova kellene a lábát rakni, ill. hogy a buksiját is emelje... :lol: :lol: :lol:
Dorka meg néha úgy tett, mint aki érti... és lelkesen próbálkozott!

Nadin meg egy nagy kópé lehet a képek alapján! Mondjuk éjszaka is kópé....

Timi, ez a húsvétozás nem semmi... nálunk csöndes ünnep volt, de Apa 3 napig itthon volt, és ez már nagy ünnep! (a csaj is örül neki, látszik... sokat voltak együtt, én addig főztem legalább..)
Felhívtuk a nagyikat és mindenkinek dumált telefonon keresztül a csaj, miközben a mobilunkra pályázott... mondtuk neki, hogy az még kissé korai... :shock: :D :D :D

Ma SOKKAL JOBB napunk volt mint általában... nem is értem... hogy ez mitől függ??? Alig volt böfi / bukás, és ami volt az sem a nagy szenvedős, hanem sokkal könnyebben... :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze tegnap is neki estem a szakirodalomnak, meg a netnek és olyanokat találtam, hogy a védőoltások nagyon sokat ronthatnak arra érzékeny babák pocakján, ill. allergiáján. (ha emlékeztek egy hónapja az oltás után 2 hétig sírt fel 2 óránként éjjel, és nálunk tuti nem a foga jött még)
Na mind1, ha ez volt a ludas, akkor már a 15 hósig (erről mondják a legrosszabbakat) nem kapunk többet (szerintem így én a válaszhatókat mostanában hanyagolom), és ha más is van, akkor jövőhéten kiderül.
De KI FOGJUK NŐNI!!!!!!

Jutta

KépKép
jutta

Timi :( , jobbulást nektek!

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok
mi is megvagyunk, már itthon a húsvétolásból, de most fordítok, met kő a píz. evvan.
Timinek, Beának drukk, Marci és Majci gyógyuljon meg. üdv Krisztiéknek újra, frankók a képek, és jó, h Dorka is egy kicsit jobban van. rádfért már Jutta!
na, ha unom, még majd benézek 8) (Gyula közben alszik a gyerekszobában :shock: )

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?