Új privát üzeneted érkezett!

Hahó megint!
Szóval csengettek mikor is elrohantam,azóta volt séta(bringával) ,vásárlás: 2 ruki-cuki vászoncípő Laurának :lol: Ha tehetem és az idő is kedvez,akkor mi már csak bringázunk,mindenhova,vásárolni,Balcsira,vagy csak úgy.Mindig megállunk valahol,lezároma gépet ,hogy egy kicsit sétáljunk is.Lau imádja,ma lehet sokra sikeredett,egy fél kavicsbányányi kavicsott begyűjtött menet közben,elfáradás jeléül pedig lefeküdt a betonra,de nem nyügizett inkább nevetett kavicsokkal a kezében :lol: na és mikor nevetett akkor vettem észer hogy további 3,azaz három foga kíbújt :lol: :lol: :lol: Tök jó,legalábbis ez nekem nagy öröm!(jobb felső és melletti,majd a meglévő bal felső meletti pici csücskeit véltem felfedezni,mindez nyüg és álmatlan éjszaka nélkül!)(álom gyerek :lol: )
Ma spenótott ebédelt.

Bttus,hát örülök hogy jobban vagytok!Most már nem kell vizitdíjat fizetni :lol: Akkor Timinek adsz egy 5-öst? :lol:

Ildi,Laura is ilyen hintát kapott.De még nem hintázott ,majd hétvégén,mert azt Anyukám "nyula tojta".majd csak vasárnap megyün ki Györökre.
Látszik a képen az új homokozó tető.Ha le van kezelve akkor nem lehet baja ,szerintem.Nem lesz furi ha férjed végre végleg itthon lesz? :roll:
Nem mentünk el Győrbe,mert tegnap A. Pesten volt,és csak ma reggel indult ,de csütörtökön már jön is haza ,mert pénteken ezer dolga van....persze azért mi "szentezhetünk" :wink:

Edi,de jó kis-csákó lesz!Én(mi) is azt szeretnék majd másodjára(Lau apja azt mondta:ha nem lesz öcsikéd neked kell motoroznod :lol: )
Szóval örülök hogy minden rendben.Nekem még nem terhesen sem lenne kedvem állandóan le meg fel mászkálni a harmadikra :? De azért kell a mozgás és a friss levegő!Launak "sütök" mindenfélét homokból ő meg szétvágja a lapáttal :lol:

Másik kismama?Mizu?Még rosszul vagy?

Judit,Laura pénteken lesz másfél éves,én majd jővő szerdán viszem oltatni.Legközelebb mikor kell?Lau is fújja az orrát.
Kert:mindennap bütykölök én is valamit,bár még nem igazán kert a kert....

Vettem isteni finom,de oltári büdi eredeti Dán sajtot:nyami-nyami :lol:
Na megyek.
Írjatok.

Linda

Kép

Kép
czmelinda

HELLÓ

LEDARÁLOK MINDENKIT MA!

Munkahelyemre bemenés,bkv,főnök fogad,de nincs ott a nő aki a szabikat intézi,semmit sem intéztünk el,elment a fél napunk,hiszti,esés,vergődés,telefon Árkádba,hogy van-e cserekocsi,perszehogy nincs,ráadásul még azt sem tudja a hölgyike,hogy miféle kocsi,pénteken lesz illetékes elvtárs,na akkor asszem ne beszéljen velem,majd beküldöm az emberem,aki egyszerűbben ámde annál hatékonyabban intézi el ezeket az ügyeket,viszont nagyobb eséllyel történik személyi sérülés :lol: na azért nem,de akkor is,itt vergődök a gyerekkel a kis eladó meg kiröhög a telefonba,rájuk fogom szabadítani a fogyasztóvédőket komolyan...

Na elmondtam a mérgem. Elég nyűgös ma Réka,hát igen egy csomó dolog történt,remélem nem lesz beteg,most alszik,ha felkel jól meggyömöszölöm. Piszkosul irígy vagyok mindenki kertjére,úgyhogy nem írok semmit a kerti hintás képekre...grillezés stb...jó lenne.

TEGNAP VOLT A KÉK FÉNY C. MŰSORBAN,HOGY AZ EGÉSZ GYEREKRABLÁSOS SZTORI ALAPTALAN,KITALÁCIÓ,AZ ORFK SZÓVIVŐJE MONDTA.
SZERINTEM EZ OLYAN,MINT AMIKOR FOLYTON A TESCO/AUCHAN -BAN ELRABOLT ÉS LEVÁGOTT HAJÚ KISGYEREKRŐL KAPTUNK ÜZENETEKET.

Mennem kell.Leragadtam megint.Puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Sziasztok

Sajnos, állítólag holnap vége a jóidőnek, ami nem is volt annyira hűdemilyen... Délután teregettem kint a ruhákat a napon, és vártam azt a jó meleget, hogy eláraszt... de be kellett mennem egy kardigánért... :roll:

Edi: én is folyton bajban vagyok, hogy mit adjak rájuk. Harisnya szerintem még kell, főleg, ha a homokban üldögélnek. Levi sem akar sose bejönni, ha hívom, lefekszik a földre. Ezért felkapom de üvölt és kézzel lábbal hadonászik, kalimpál, ki akar csúszni a kezeimből. Gyorsan beviszem - sűrű mánni mánni kiabálások közepette - becsukom az ajtót - különben megszökne - és bekapcsolom a minimaxot valamint cumi tete. Akkor abbamarad.

Zsuzsi ha eljöttök olyat grillezünk de olyat :lol: :lol:

Linda már nagyon várom, hogy apa itthon legyen, biztos furcsa lesz, de most nagyon nem jó már így, hogy minden napom 3felé van vágva. Legjobb esetben 9-kor érek haza, és 2-fél 3 felé már indulnom kell, így semmibe nem tudok belekezdeni, főleg, ha főznöm isi kell. Meg is látszik mindenen. Holnap veszek virágföldet és palántákat!! Lau tényleg álomgyerek!!! Levi azt élvezi, ha mindenféle fura állagú dologba belemászhat!! Mostanában a joghurtos gabonapelyhet is kézzel eszi :shock: :shock: nem tudom mért, mert simán tud kanállal és villával is enni, de imádja ha tiszta kosz.

Bettus ez a betegség állati szarul hangzik. Részvétem, remélem, már jobban vagytok sokkal!!! Én ki lettem volna borulva, te meg olyan lazán írod le, mintha meg se kottyant volna!!!
A törvényeket nem a rendőrség hozza, de hidd el, a rendőrségnek az az érdeke, hogy minél kevesebb sértett mászkáljon be hozzájuk, ezért ha igaz lett volna a sztori, bizti híresztelték volna. De szerencsére rémhír volt.

A rossmannban akciós a képelőhívás, 100 db 1099 ft. Valamelyik este nekiülök és 200-at kiválasztok a 2007-és képek még nincsenek előhívatva, na és 2005-ből is lehet még.

Itt egy joghurtos sajtostésztás hamizós kép.

Sziasztok Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

sziasztok,
Judit,
de klasszak a fotók:-)

True,
ezt a kézből kifolyós műsort én is ismerem:-) nálunk utána csak az intenzív megölelgetés használ:-) Milyen fura olvasni, hogy szokatlan lesz ha újra otthon lesz párod:-) mennyire tartottál ettől az időszaktól előtte...
Hanna megint meseszép:-)
Azért mégiscsak jól menedzseled az idődet, ha még palántázásra is futja.

Kismamák,
POcaklakókkal próbáltok kommunikálni? Jártok kismamatornára, előadásokra, tanácsadásokra? Amikor Minnával végigtapasztaltam az összes ilyen dolgot, mindenki azt mondta, hogy a másodiknál már úgy sincs idő erre.... Ti hogy vagytok ezzel?

Beuka, teljesen eltűntél?
sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa

Sziasztok
...tervezem, hogy írok... de nagyon fáradt vagyok... este szóba sem jöhet, hogy írjak, akkor tuti kidőlök, ahogy kijövök a kölöktől... aki tök sokat beszél...nem sorolom... meg sétálunk egy nap kétszer ...babakocsit nem használunk, csak ha beteg, vagy ilyesmi ok van rá... fogja kezem... vagy motorozik... kisangyal :lol: Öltöztetni "lájthosan" teszem... itt délen fene jó idő van.. harisnya csak szoknyához jár :) nadrág alá már a homokozóban sem -jó meleg a homok, én is azon ülök :P
Ha nem iszom gyömbért rendesen akkor hányok, de jól vagyunk ;)
Múlt hét iszonyat sz.r volt. Gyereknek fájt a foga... panadol+viburkol napközben; este germicid+panadol Dentinox szóba sem jöhet :oops: Éhes volt, de sem enni sem inni nem tudott... inkább pohárból, meg mondta, hogy éhes... de semmi nem ment le... (Se tej, se semmi). Kiborító hét volt... ezért sem jelentkeztem.... Most regenerálódunk :) Én jól vagyok, még cimbizni is tudom a negyedikről napi kétszer :lol:
Kis tündérke, mikor épp a múlt heti fogfájásos hisztit elő nem adja =ok nélkül fetrengeni üvöltve a földön :D

A küld tovább minél több embernek féle levelektől a hideg kiráz, már a tartalom nem is nagyon érdekel, eleve szemétnek tartom. Persze az ember fia-lánya igyekszik vigyázni kis csemetéjére, szeme-fényére, és megrázza az ilyen hír, de a "küld tovább"... :( És naná, hogy tegnap én is megkaptam valahonnan. Grrr

Jah, terhestorna :P Hi-hi, ma felfelé jövet is ezen kacarásztam... egyik kezemben Veronika, másikban a piacos szatyor (krumpli, hagyma,stb. ) :P
Örülök ha a tanácsadóba eljutok, addig apa vigyáz rá :) De a hangom hallatából nem lesz hiány, mert ha Veronikának verset mondok, vagy dalt éneklek, abból neki is jut :P

röviden ennyi, ez is féllábon

Mindenkinek szép időt, jó egészséget (én is akarok kertészkedni a két virágládámban, már csak kérdés melyik alvás helyett ? :lol: :lol: :lol: )
sziasztok

UI.: naná, hogy hosszabb lett, mint terveztem :roll: :roll:

KépKép
rizibizi

Sziasztok!

Most jöttünk a játszóbölcsiből már szunya van :lol: Jól kipurcant a drágám, gyurma, csúzda, gyerekzsivaly ez kell neki :D

Judit: Édi Robi abba a farmerszerkóba. Grat. az orrfújáshoz Kitti is imádja fújkálni, most 3 hétig csak fújtuk neki, volt benne rendesen :?

Linda: 3 fog :shock: JUHÉJJJ :wink: Kis cápa lesz belőle, lehet hamarabb kijön mint azoknak akiknek 1-2 van még hátra :D
Vizitdíj :evil: Anyum sajna kórházba volt a múlt héten, azóta minden nap dokihoz kellett járnia. Mondta, hogy már a gatyája is ráment, de hogy tegnap a vérvételnél az utcán kígyózott a sor. Gondolom mindenki megvárta az ingyen napot..
Timinek 5 ezer ft? :) Még jó hogy meg tudta állni, hisz ki se ment :lol: De hallottam azért bevásárolt valami turiba, csak azóta még mi se taliztunk. Habár az előbb felcsöngetett, ablak-dumcsi volt, mesélte, hogy pipa a fornettisre mert nem frisset adott neki, hanem másnaposat, úgyhogy most visszamegy és leveszi a haját a nőnek. :wink: Ráfér arra a kócerájra, mert ott tényleg bunyeszok.

Santos: én egy kukkot se értettem abból amit írtál, de jó volt olvasni :lol: mh, cserekocsi, eladó :roll:

Tru: hát akkor valóban rossz volt mikor vergődtem mint a partra vetett hal :? Azt hittem Kitti meg már nem f@sik, de reggel jött és mutogatta a puttonyát. Hát megyünk kicserélni, de már a pizsije tiszta pisi volt. Vagyis gondoltam, hogy pisi, de nem ám nem az volt, hanem a tegnapi borsófőzelék darabjai :? De úgy higyjétek el, hogy a zoknijában is borsó volt, és a járólapról is azt szedegettem össze. Húú bocsi :oops: az apró részletekért, de ilyet már rég takarítottam ki belőle. :roll:

Én is mindig előhivatom a képeket, mondjuk én a fotoalbum.hu-n szoktam a fotomarketen keresztül és az is elég olcsó.
Ez is jó ár most, habár én úgy olvastam hogy 50 db kép 1099 ft, és csak 10*13-as méretűbe amilyen albumot én még sose láttam :roll: vagy nem néztem erősen :) Mindenesetre én jobban szeretem ha papírképen vannak mint a gépbe, az nem tudom elvinni mutogatni a mamiknak, mert ott még nincs net :)

Ribizli: jó lehet a terhestornád :lol: Azért figyelj majd a helyes légzésre is :wink:

Két kedvenc pancsis képem felteszem.

Taliról jut eszembe, egy grillparty? Na jó csak vicc volt :lol:

Kép Kép

Kép
bettus79

Szomorú Helló

Sajnos minket sem került el ez a hányós vírus (egyelőre hasmenés nics) magas láz,le sem megy már 3 hűtőfürdő volt ma,kétóránként más hatóanyagú lázkúp,most már csak a germicid marad hátra,eddig semelyik sem vitte le a kiskobold lázát. Olyan elesett szegény,semmi nem maradt meg benne ma,Normolyt port kéne inni 3 zacsit még ma (2 is elég lenne,de még nem tudom hogy megissza-e,a B6 vitamint megitta szerencsére,most alszik,holnap megint dokihoz megyünk,fúúúúúúúúúúúj de utálom a betegséget.

Bettus!
:lol: Az van,hogy októberben 35ezer pénzért vettünk babakocsit,de két hét múlva szétjött,nagy nehezen kicserélték és most a cserekocsi is szétjött.
A boltban most nem hajlandók cserélni,csak javítani. Ameddig javítják a kocsit,addig kötelesek lennének biztosítani egy másikat. Ez le is lett beszélve a főnökkel,kedden kellett volna menni a kocsiért,de előtte felhívtam őket hogy tudunk-e menni. Hát nem tudtunk,mert semmiről sem tudott az eladókisasszony. Ennek okán felhergeltem magam és egy mondatba sűrítve leírtam a történést. Bocsi,ha érthetetlen volt. Remélem most már így jó :lol:

Beu!
Kézből kifolyás nálunk is van ölelgetéssel fűszerezve,sőt cseppfolyóssá válás is,akkor a földről sem tudom felszedni Hiszti Pannát.

Timi és Mindenki,akinél hányós vírus volt!
Hány napig van? Mit adtatok enni a bébinek,ha egyáltalán evett? (én most főzöm a sós krumplit,de nem sok esélyt látok rá... :( ) ez még csak a másfeledik nap nálunk,de szabadulnék tőle....

Linda!
ÉLJEN A HARMADIK!

Ildi!
Nah szokás szerint elfelejtettem amit akartam,de mindegy este remélem leszek...de most megyek hányásos babakocsit mosni,ugyanis a dokitól a patikáig menet sikerült mindent kidobni...

puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Santos: :cry: szegények, úgy látszik senkit nem kerül el :roll:
Hát Kitti hála csak egy este hányt, alig volt láza, viszont a fosi volt 2-3 napig. Szerintem mi a light-osabb verzióját kaptuk meg hála.
Evés az kb. 1 hétig semmi, sós krumplival én is próbálkoztam, végül én ettem meg, ő nagyjából semmit csak ivászat: tea.
Hát gyógyulást!!!
Igen így már érthető a történet. :wink: Remélem azóta megoldódott.
Remélem a cserekocsit bucizta le, akkor hálád jeléül ott kéne hagyni rajta, amiért olyan "kedvesek" voltak veled.

Kép
bettus79

Sziasztok!

Na végre visszanéztem a húsvéti képeket.

True!

Nagyon jó ez a nyuszi jelmez Hannának. Ezt boltban vetted?
Egyébként Hanna a hajlevágáshoz hol talált ollót? :shock:
Nagyon jó ruhákat kaptál ám!!

Ribizli!
Hajrá gyömbér!! :wink:
Nem semmi, hogy napi 2x lejöttök a negyedikről. Én Katát egyszer cipelem egy nap le a harmadikről és felfelé meg segítem őt. De nem cipelem fel nem bírja a derekam. Sok lépcsőzést meg hanyagolom a 35.hétig, ha lehet.
Mennyi MagneB6-ot szedsz/szedtél egy nap?

Niki!

Nagyon jól áll a kisfiadnak a rövid haj. Sokkal fiúsabb, mint hosszú hajjal.

Timi!
A zenélő biliről tehetnél fel képet. Nálunk Kata jelzi a kakit, mondom üljön a bilire és ráül, persze pelenkástól. Volt, hogy letoltam a bugyit, de felállt. Nem erőltetem, majd nyáron a kertben bugyiban lesz látja ha pisil stb. Majd akkor próbálkozunk.

Bettus!

Kefés story nem semmi :lol: Névválasztás: hm,,,gatyául állunk. Kislány név Míra, fiú nem tudom. Dávid, Ádám. Igazából rövid nevet szeretnék amit nem nagyon kell, lehet becézni. Segítsetek :oops:

Tina!

Látom titeket sem került el nyuszi. A sok csokit meg is ették a gyerekek? :D

Kép
Kép
edi78

írtam még, de elszállt, a word-ot meg kitöröltem és elmentettem :evil: :evil: :evil:
holnap újra kezdem
na megyünk vacsizni, Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok

Edi Timinek már írtam, hogy Hanna kiszedte Marci fiókjából, ő azért már 3 és fél éves, elég önálló, ami kell, előszedi. De az oviban is vágnak ollóval. A nyuszijelmez tesco-s, tavaly húsvétra kapta keresztapjától, sajna az ovi farsangra nem vehette fel, mert műsort adtak, és mindenkinek meg volt mondva, milyen jelmeze lesz.

Lépcsősök, nem tud lejönni a kicsi a lépcsőn? Levi simán lelépcsőzik, mondom, hogy fogja a korlátot, de ahol nincs, ott is lejön, fogom a kezét. Nem akarlak ijesztgetni titeket, de nagyon rosszat tesz a súly cipelés, egyfolytában nyomást gyakorol a méhszájra, ami ettől kinyílhat, főképp második gyereknél.

Bettus igazad van, 50 kép 1099, így már annyira nem is éri meg, mindenesetre 100-at kiválogattam ma, és fel is adtam a rendelést.

Riz, mi az a viburkol? Adjatok már tanácsot fogzás ügyben, Levi eszméletlenül szenved, egyfolytában a keze a szájában. Enni mostmár eszik, de volt, hogy hetekig szinte nulla mennyiséget. Nem fájhat neki, mert a kemény dolgokat, ropi, keksz simán megeszi. Pihenj sokat, nemsokára itt a második trimeszter, amikor ki fogsz csattanni az energiától (legalábbis a kismamakönyvek szerint :lol: :lol: )

Beusa na nem nagy palántázásra gondolj, ma vettem muskátlikat, mert a tavalyiak kipusztultak (teljesen elfelejtkeztem róluk és a pincében egyszer sem locsoltam meg őket :oops: ) de ezt sem kellett volna még megvenni, mert még állítólag nem lehet kirakni. Csak cserépben vannak nálunk virágok az udvaron mert nem gyomlálok, én városi patkány vagyok hihi. Majd futós petúniát akarok még fellógatni, meg pistikevirágot kaspókban, az olyan szép, tavaly egész nyáron virágzott, pedig 1 tövet kaptam Marcitól anyáknapjára, és teljesen elterjedt.

Mi jól vagyunk, ma egész délelőtt csavarogtunk, valahogy itthon nem vesz be a meló :oops: :oops:

Levi mostanában üti Hannát, ráncigálja, lökdösi, az meg visít,Levi meg ezt élvezi :shock: :shock: Néha nem lehet őket összeereszteni. Na sziastzok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!
Csak pár szó.

Santos:
Ahogy Bettus is irta csak tea cukor nélkül,vagy viz. .Ilyenkor fontos a só potlása és a folyadéké.Nálunk ami kemény volt az 2 nap , de az nagyon brutál.A vitamin b6 sokat segitett mert legalább rá 1 orára rágcsált egy kis háztartási kekszet.De 2 napig semmit szinte.éppugy mint True irta ültem az ágya mellett még éjjel is és azt figyeltem nem hányt-e és közben 1-1 korty vizet adtam neki.Na meg forródroton a Heim Pál gyerekügyeletével beszéltem.Azt figyeld van-e pisi és nem száraz a szája plusz a szeme ha nagyon beesett.Aluszékonyság is utalhat kiszáradásra..Ha ez lenne irány a korház azonnal.

Nagyon sajnálom kiskoboldod.Jobbulást neki.

Edi:
Azt hiszem te kérdezted miota van lánc Marvin nyakában.1.szülijére kapta tölünk.Észre sem veszi Söt ha megtalálja berakja a póloja alá.
Huhh hát nevekkel én hadilábon állok.Nekem ha lenne akkor ...inkább nem mondom meg.M betüs lenne annyi biztos.
Hát egy linkkel segittek.

http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/ut ... index.html

Csoki:
Dehogy adtam oda nekik.Anya meg apa is szereti ám a csokit.Amugy Marvin képes lenne nekiülni a nagykindertojásnak.

Bettus:
Hétvégén elutazunk de ha gondolod jövöhéten talizhatunk a Lurdy-ban.Na és persze akinek még van kedve..Voltunk mi is a játszoházban gondoltam 20 perc elég lesz felfedezni kb..3700 hagytam ott a 2 gyerekre.. :shock: Nagyon kiváncsi vagyok rátok már..

Kép
Kép

na mennem kell bocsi hogy nem irtam mindenkinek..jo éjt..
Vendég

Santos:
Ami lemaradt a normaflor+smecta nekünk ez jött be.De az utobbit már a vizes f@sás miatt muszály volt..
Vendég

True!
Igaz-igaz, emelés kerülendő, tudom én. Be is vagyok parázva. 2. terhességnél már nem olyanok a szalagok, izmok, kötőszövet.
Remélem nem lesz gond ahogy Katánál sem, 32. héten kezdett rövidülni és 34. héten kinyiílt a méhszáj, de nem változott ez az oxitocinos terhelésre sem. Emiatt is lett császár, de végülis a köldökzsinór nyakra tekeredése játszott be...
Katát már az ágyon öltöztetem, teszem tisztába. Etetőszékbe is napi 2x teszem max be. Többi evés szobában :oops: , este apa teszi be, ki.
Kedden megyek dokihoz, remélem nem változott a méhszáj. A terhelés tényleg nem tesz jót.
Lépcső: holnap megpróbálom Kata tud-e lefele menni. A felfelét is fokozatosan gyakoroltuk és feljön, de a hóna alá teszem a kezem és segítem. Eleinte felmászott, de most ez a sláger nála.

Tina!
Köszi, megnézem a linket.
Kata kindertojást simán befalja, de módjával adom neki, meg kap sok gyümilevet, de mondja, hogy koki (csoki)...nem elég neki egy szelet, akkor mondogatja, de nem kap.

E.

Kép
Kép
edi78

edi:
A kinder az ok.De Marvin a nagynak állt neki.Szerintem simán legyürte volna. Kép
Vendég

Sziasztok!

Santos!

Kitartás és nagyon nagy türelmet! Na meg persze Jobbulást! Én ezeket csináltam: óránként mindig adtam neki pár falatot: reszelt alma, banán, főtt rizs, krumpli, sárgarépa, ropi, keksz. Ezeket váltogattam és tényleg csak egy pár falatot hoztam be Neki. Gondolhatod, h állt a konyhám. Inni meg 5 percenként pár kortyot ihatott. Kemény meccs volt. Reggel csináltam egy 100ml teát és abba tettem normafloret, B6 vitamint(ampullás).Ezt adtam neki kortyolgatva 5 percenként. D.u is csináltam egy adagot. Amikor ment a hasa (mert sajnos volt olyan is) , akkor Nekem a dokinéni azt mondta, h reggel-este adjak ½ tablettát a Bolusból. Tejtermékeket ilyenkor ne adjál( bár ez a veszély Nálad nem áll fel), mert a vírusnak nem kedvez. Nálunk ezért tért vissza kedden, mert adtam Dórinak este tápszert. Remélem mire ezt elolvasod addigra koboldod gyógyultan borít ki :-)

Edi!

Még azért csalóka az idő és még a naci alá adok harit, hosszú.ú body+ kardigán+ tavaszi kabát. Elhiszem, h kivan a hátad. Nekem a terhesség során ment szét, utána a babakocsitól, h tologattam fel-le. A héten Dóri is egy nagy adag hisztit levágott, mert éppen tolta a játék babakocsit ami nem is az övé volt és a kislány éppen ment már haza. A babakocsit meg elvette Dóritól. Júj! Azt a sikítást hallani kellett volna. Sajnáltam nagyon. De amikor kijöttünk a játszóról akkor sem tudtam betenni a babakocsijába, mert feszítette ki magát. Remélem azért ezt kinövi. Ja! De klafa, h kispöcsös lesz. Vmi fiúnév van már? Ez a bili most csak egy dísz a lakásban. Amikor kakil elbújik a függöny, vagy ajtó mögé és mondja: KAKA. Bilire rá se tudom tenni, mert felpattan. Majd nyáron megpróbálkozom a biliztetéssel.

Judit!

Mi most voltunk 18 hónapos oltáson, hála nem lázasodott be, viszont bazi nagy piros dudor lett a lábán. Remélem nem fáj neki.

Linda!

Neked van igazad! De hiába kérem az 5-öst, nem adja:-) Képzeld! Vettünk gyerekülést és majd megyünk 3-asban cangázni. Olyan édesen kapaszkodik Dóri. Tetszik Neki így a világ. Micsoda??????? Már így beindult a fogzás? Dórinak meg kibújt a 15.-16. foga. Legközelebb 6 évesen lesz oltás. Laukának meg Boldog 1 és ½ éves szülinapot.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Sziasztok,
True,
Tévedés! A muskátlit ki lehet tenni, maximum kifagy :lol: Viccen kívül én is napok óta szemezek a muskátlival, gyönyörűen virágzik a télikertben. Szóval még várok a kirakással én is, hamár így túlélte a telet, nem akarom most kinyírni.
Majd azt megteszi az első szélvihar :?

Edi,
írj hamar sokat

Bettus,
Kittike még mindig kis tűzrőlpattant ahogy huncutul vigyorog:-)

Ma veteményeztem és lomtalanítottam. Pistikék várják a további napsugarakat.
Jubi, legalább a kertészkedésedről írhatnál két kupac ásása közben. Hol vannak az okosságok???

Sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa

Helló

Köszi mindenkinek a hsz-t,az a helyzet,hogy fosi (egyelőre) nincs,viszont durván van láz,hűtőfürdővel és germiciddel is 38 ig ment le,na meg hányás,ma reggel a B6 ot is kihányta,bár tegnap délután óta ez az első hányás,etetni meg sem próbálom,örülök,ha iszik (normolyt port kellene inna,de kiköpi,a teát is és a vizet is,csak kubu,de az is csak 4dl tegnap óta...ma megyünk vissza a dokihoz remélem ma már túl lesz a krízisen a babalány. Pisi van úgy 6 óránként,jajj vége lehetne már,komolyan.

Edi,
Nem tudom hogy írtam-e,de én még adok harisnyát rá (néha itthonra is kap,mivel mindenhol kő van,így a melegítő alá is elállja.)

Bocsi csajok megyek már nem tudok hová teregetni a sok mosott cucc nem száradt meg de van pár lehányt takaró és egyebek :(

puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Sziasztok! :D

Santos!
Kitartás!! Most már napról-napra egyre jobb lesz a helyzet!! Emlékszem, amikor Dani lehetett ilyen korú minket is elkapott egy ilyen vírus, hárman kifeküdtünk tőle (a Párom, én és Dani), Beni tartotta 5 évesen a frontot. Nem egy jó emlék.

Beusa!
A kertészkedést inkább csinálom (van mit tanulnom, bérházban nőttem fel), mint beszélek róla. Füvet vetek, ültetek, gyomlálok, naponta figyelem a tulipánokat és nárciszokat, ahogy nőnek és bimbóznak, nagyon élvezem. Addig Jazi homokozik, csúszdázik (vagyis megpróbál visszafele felmászni rá), vagy piszkálja a növényeket. A muskátlival én is szemezek, de ha jól olvastam, akkor meg kell vele várni a májust. Meg a petúniával is.

Ennyi voltam, felébredt Gizus...

Szép napot nektek!!
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Gyorsan így reggel netezek egyet, aztán vmikor megyünk a védőnőhöz, mert az állítólag meg akar látogatni, de nem is tudok róla :shock:
Inkább lemegyek az eredményekkel a rendelőbe, 11 után már nincs beteg.

Két napja voltunk a nagy játszón, Kata nagyon élvezte a szaladgálást, motorozást. A legjobb a szuper idő volt, de sajnos tegnap meg csöpögött :(
Remélem ma kellemesebb lesz, mert egy kis játszót is beterveztem, kis homokozással, aztán jövünk ebédelni.

Úgy örülök, úgy néz ki vasárnap megyünk a tropicariumba :D :lol:
Visszaviszem a H&M-be legalább a bodyt amit vettem, lyukas volt, vmire levásárolom. Bosszantó, hogy majdnem 2e ft-os body és így volt megvarrva, a másik amire kicseréltem volna meg koszos volt. De a fiúruhákat megint megkuksizom :lol: Tetszenek ám.

Linda!
Köszi a köszöntést, én is beléptem a harmincasok táborába…Azért jó, hogy akad melód, van egy kis plussz pénzed. Gratula a fogakhoz, beindult látod. Nálunk is van 12 fog és most jön a szemfog. Kata szereti a tökmagot és szotyit rágcsálni, legalább tud mivel már :lol:
Nálunk is volt nemrégen egy szájharapás sztori, dőlt a vér, de tényleg. Szerintem elkerülhetetlen 1-2 esés, akárhogy vigyázunk. Hát reménykedjünk nem törik ki a foguk úgy esnek…
Nagyon csini Laura a konyhapulton, ott van ugye? Nekünk is hasonló a csempénk, te mivel mosod le?

Hettie!

Dehogy felejtettünk el :D Tegyél képet magatokról :wink:
Arti nem esik le az ágyról? Mi még nem merünk újítani. A rácsokat sem szedtük ki.

Zsuzsi!

Te is teszveszen adod el a cuccokat? Vízóra ügyben van vmi fejlemény?

Bettus!
Kittike nagyon komolyan mossa a fogát :lol: használtok fogkrémet?

Beusa!

Na írtam sokat, hamar :D
Kismama tornára nem jártam és nem is fogok. Viszont több, mint 10 héten keresztül jártam kismama klubba, minden héten más előadás volt, nagyon élveztem. Ma fogom megkérdezni mikor indul újra, mert szeretnék menni. Szülőszoba látogatáson is voltam 2x, megint szándékozom menni, új infókat feltenni.

True!

Tényleg jól nyomja a fiad a minimaxot. Nálunk az nincs. Mi teletubbiest, kisvakondot és pingut nézzük. Kata kedvence a teletubbies. Mindig mondja mi jön előre, vagy amiket lát, tetszik neki nagyon. Jó a homokozótok, anya állítólag tegnap volt obiban akart venni Katának vmi homokozót, nem tudom kapott-e. Lehet, hogy olyan fedeles fára gondolt, mint ami nektek van.
Azért ha viszed be Levit, neked csak a házba kell, nekem meg be kell ugye varázsolni a babakocsiba és hazajönni, plusz harmadikra. :(

Judit!
Nagyon vagány a farmeros szerelésben a fiad :D
Homok nálunk is volt a pelusban, nem is csodálkoztam…

Tina!
Marvin szerelése nagyon menő. Brendonba még gyakran jársz? Hol készült a játszóházas lányoddal Marvin kép? Marvin tojása tényleg nem semmi méretű :lol: :D

Mivel, hogyan, hányszor mossátok a gyerek fogait?

Kata szókincse is bővül. Eddig írtam, 2 oldalnál abbahagytam. Rengeteg szót tud, most az új a kifli- kipli, még egyszer- mégegyszeszer, leesett-leeset…Apa, anya tudja kicsoda. Végre mondja anya is, eddig apázott. Tegnap kérdeztem hol az anya és mutatott rám, ooo (ott). De a legjobb, amikor ruhadarabokat talál és tudja kié és hozzábújuk :D

Na dugultam, megyek lefekszem kicsit meg rajzolunk.

Edit

Kép
Kép
edi78

Na basszus gondoltam benézek, amíg megpuhul a krumpli, ki gondolta, hogy a koránkelő szorgos anyukák ennyit körmöltek, fél cm-es barna csíkban leégett a krumplim.... :roll:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok
True, Tőled vettem a sajtos tészta ötletet, és nagyon fini volt ma az ebédünk :D:D:D:D Köszi :lol: :lol: Máskor is megírhatnád mi jót csinálsz, hátha kedvet kapok. Veronikának is ízlett :) Meg más is megemlíthetné néha, épp mi a menü ;)

Teszek pár képet, meg akartam írni, nem tudom valakinek beválik-e... de én kiskorától úgy csináltam Veronikával a játszótér-, vagy kutya otthagyást, hogy "pá-pá játszótér! Megyünk haza!" és integet nekik, igy elmarad az esetleges nemakarokhazamenni dolog. Nem tudom, hogy amúgy sem hisztizne, vagy ez a módszer bevált, vagy ilyen alkatilag, de én így csinálom. Ha épp nem akarom, hogy megfogjon egy kutyát, vagy újabb negyed órát szagolgassunk virágokat, mert mennék már... akkor jön a pá-pá duma, és ezzel el is van intézve. (vagy nem!nem! magyarázat, hogy miért nem -- ez nagyon ritkán kell, azért)

Lépcsőzést próbáltam már régebben a nagylánnyal, és tök ügyes is... (Persze nem olyan mászóbajnok mint Levi, ő még nem tud felmászni székre, ágyra csak úgy, most kezdi 4 napja, hogy próbálkozik :D ) csak lassan megy a fel-le, úgyanúgy kifáradok a vezetésben, jobban járok most ha felkapom és viszem, mert a szomszéd macskája állandóan becsinál a lépcsőházba, és már ettől majd elhányom magam, hát még mikor ecettel locsolgatja a helyét meg stb. Grrr, képzelhetitek... végig a 4-re így... Persze délután általában apa cimbizi a kiscsajt :)

Nálunk a napokban 19 fokok voltak, írtó klassz volt. Mi is sokat voltunk homokozni... én is élvezem ám, nemcsak ő.

Edi: magnebéhat napi 2-3-at dobtam be! Mostanában 1-2 :lol: kezdek lazulni :lol:

Bettus: engem a 1000 Ft nagyon meglepett, még jó, hogy nem hagytak kiszáradni :shock:
Tina: 20 perc - 2 gyerek - 3700 se semmi :? De tök jó, hogy élvezték.

Lányok, jók a képek! Szép minden babó. MElódia, régen tettél képet, most, hogy otthon vagy, tessék minket megdobni!!!

True: viburkol egy homeos szer, egy kúp, napi 3-4 is adható, de írja kritikus esetben óránként is. Nem lázra, de minden más fogzás és hasonló nyüglődéséhez javallt. Neten is fent van használati utasítása. Vény nélküli "csodaszer". Persze ez sem tud mindent :)

Edi: fogmosás nagyobb kaják után... napi 3-4x és valami vademecumos bigyo volt csak gyerekfogkrém dm-be, azt vettük, abból egy icipici a fogkefére, én belemasszírozom, majd kell a víz rá, mert művésznő ezt követeli, és adom a kezébe. Többi az ő dolga. Régen a csapnál csinálta, mostanában jobban járok, ha hagyom vele szaladgálni :) Kijavítást nem tűri, gondolom majd később lesz ez szakszerű :P mint ahogy True írta. De ha megyünk kezet mosni, már nyúl felé, alig bírja kivárni, hogy megkapja ;)

Minden hasmarsos, beteges, gyengének jobbulást!!!!

Jönnek a képek, cipős képet is ma töltöttem le a gépről... elfelejtettem, hogy anno nektek csináltam :o

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szétszórt és csapongó voltam, bocsi... de egy kismamának mindent ellehet nézni :roll: :oops: ugye? :lol:

KépKép
rizibizi

Hahó :lol:

Hú mennyit írtatok!

Zsuzs,remélem már jobban van Réka,kaptál sok hasznos tanácsot,valamelyik bevált?(remélem Lau nem kapja el,olyan szörnyű tényleg a betegség :cry: )

Edi,míg jó idő volt nem adtam harinacit Lau-ra,de 2 napja megint adok rá,pláne hogy mi állandóan cangázunk,nem szeretném ha ülve felfázna.Fiú név ,nekem nagyon tetszik a Milán,de mivel a tesóméknál a harmadik gyermeknek ez a neve,ezért én már nem adhatom :( de te még igen,vagy lehetne Áron is,az is klassz :wink: Csempét Ajaxos fújokával mosom,nem ártana most sem...,igen a konyhapulton ül Lau néha oda ültetem mikor nem bír magával nekem meg ott kell tevékenykednem,akkor ő is elvan ki -be pakol a gyümikosárból.
Mi szépet kaptál szülinapodra?
Drága badi és még lyukas is,vidd magaddal Santost ő majd megszeppenti őket legközelebb :lol:
Ma baba-mama klubban voltunk,ott szoktak osztogatni egy csomó ingyenes újságot(amúgy a patikákban be lehet szerezni)az egyikben olvastam egy ujjra helyezhető fogkeféről és hozzá való fogkrémről:nenedent-baby.Szerintem majd veszek én is,ha már teljesen kibújtak a kis fogak.

Bettus,örülök hogy jobban vagytok,Kitti olyan kis huncut :wink: Képzeld Lau alsó kettő foga is kíbújt,de az egyik ferde de tökre!!!

Tina,annyira klassz a fotó a sok lasztival. :wink: Lau meg fülbevalót kapott az egy éves szülinapjára ,az is egy örök darab lesz.

Ildi,krumpli :o :lol: az új lábasodban égett le? :lol:
Lau is simán lépcsőzik le : kézzel segítek,föl kapaszkodik.

Timi,szóval miket vettél?Készíts cangás képet!

MUSKÁTLI:ki lehet ültetni,ugyis ládába kerül amit nem a földre teszel,így az 1-2 méter magasan nem fagy meg!
Pistike:félárnyékot jobban kedveli,a tűző nap megégeti.
Nekem már kint van a pálmám,a banánom(ezek földben)a leánderem a citromom,tengerpartról lopott pozsgások és oriás kaktuszom :wink:

Tegnap nálunk is esett,de délutánra mire Lau felébredt egész jó idő lett ,így elmentünk a Kastély-parkba sétálni,nagyon elfáradt és a végén így fetrengett a kavicson röhögve:
Kép

szóval az egészet körbejártuk:

Kép

Este msn parti:mindenkit szeretettel várunk!
Linda

Kép

Kép
czmelinda

Riz:nagyon jók a képek :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok lányok!

Ma kaptuk meg a 18hos oltást. Már akkor utálta amikor lefogták, pici pityergés volt. Nem kellett neki könyörögni hogy indulunk haza, már futott is ki. :lol: Ja és 30gr-mot hizot 3honap alatt. Nagyon siralmas.

Santos!
Jobulást a pici lánynak. Kapsz tőlem emailt, hogy jobb kedved legyen.

True!
Mindha az én fiamról irtál volna az udvarrol bejövös sztoriddal. Nekem tegnap már mutatta a kabátját, hogy már menne ki. Nem is lehet látni a kislányod levágott haját.

Bettus!
Ügyi a lányod hogy ő is kitudja fujni az orrát. De jo a fogmosos kép, nekem is van hasonlo.

Timi!
A fiam a karjába kapta a szurit. Mi már tavaj is együtt bicajoztunk vele, nagyon élvezte.

Beusa!
Most, hogy mentünk a rendelőbe végignéztem neked a kerteket és mindenhol kintvannak a mustkátlik. Nekem is kint vannak vasárnap ota, a pincébe teleltek.

Sziasztok
Vendég

-,.>;;Hát Sziasztok!

Szomorúan olvasom,hogy sok a beteg babó...
Mi se úsztuk meg! 3. hete folymatosan betegek vagyunk! :? Először vírusfertőzéssel kezdtük,aztán sűrű orfolyással,torokgyuszival,mikor az is gondosan elmúlott,jött egy hörghurut,ami még most is tart,és sajna asztmagyanús...Elég jól kivagyok...
Táppénzen vagyok,már nem bírtam elmenni dolgozni,szegénykém nagyon elesett,mindig a nyakamban lógna!Nagyon hurutosan köhög,és akkor szerintem fáj neki!Kismajmom van,mindig a nyakamban lóg! Fati is beteg,ő is hörghurutos,de ő már gyógyul!
Pistinek írt a doki fel Ventolin spray-t is,remélem nem igazólodik be az asztma gyanú!
Bölcsinek így már 2 hete lőttek,pedig már lassan az ottalvásnál tartottunk volna!
De fene bánja,csak gyógyuljunk meg!

Riz!

Látom,te már tudod,hogy itthon lógatom a lábam :lol: Majd este megerőszakolom az uramat,hogy kicsínyitsen nekem képeket,mert anyuka ahhoz tök hüle! :lol:

kertipartyyyyy!!Ki is írta ezt aszívtépő dolgot??Ne mááá!Azt se tudom már,hogy hogyan néz ki egy kert!! :roll: De jó lenne!
De sajna még Dunaújvárosba se jutok le anyukámhoz,pedig most hétvégére terveztem!
Santos,Tina,megvan még a Vasmű? :lol: Nem hordták el a várost?? :lol:

Edi! Gratula a kispasi pocilakóhoz!
Nevek: Bernáth,Bende,Máté,Zsombor!Nálam most a Bende a befutó! :lol: De nekem úgyis lányom lesz lekközelebb,ha lesz legközelebb!

Na megyek,mert a nagybeteg fiam kipakolta a szekrényt!Most lemászott ey kicsit a kismajom anyáról,hogy rosszalkodjon cseppet :wink:

Jah,mit akartam....Pistike még nem beszél,egy mukkot se....mutogat,meg kuku,meg ilyenek,tudja,hogy hol a lámpa,meg a feje,meg a lába,meg ilyenek,de egy büdös szót nem hajlandó mondani!
Igaz az anyja is 3 évesen kezdett dumálni,de azóta be se áll a kereplője :lol:
Na tényleg húztam! pápá Melódia

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok!

Az igért fogmosos képünk!
Kép
Vendég

Aztaaaaa hogy beindultatok,hát igen itt a tavasz :lol: még ha ígérik is a rossz időt....

Reménykedem,ma elfogyott 150 kubu és 100 főzelék,estig ha nem jön ki 600 at kell megenni,meginni és akkor megússzuk a kórházat. Remélem meglesz,azt mondta a doki,hogy akármit akár yoghurtot is,max adok neki mellé HiPP ors 200 réparizsnyákot (hehe adok ha kell neki,dehát csak a Kubu...mindegy csak menjen,szorítsatok!!!) Meg kell úszni.
Zi,
Kismamának elnézve...jók a képek,csinos a leányzó,mi kell még?
cipő: Szintén wink és szerintem tök jó árban vannak: Kép

Linda,
Nálunk is van ilyen fetrengés...na nem mindig röhögve,ja és Réka egyik alsó foga tök ferde,de azt mondták nem gáz,majd ha kijön mind azért megnézetem,de sexi így is... :lol:
Na azért ne ajánlgass itt engem fogyasztóvédőnek,mert nem voltam hatékony,viszont elég jó húsdaráló vagyok :lol:
Este nem tudom megyek -e majd meglátom,ha nagyon vergódés van,akkor nem biztos.

Judit,
Köszi a bíztatást,remélem tényleg megússzuk,Réka is mos fogat,dm-es fogkefénk van, bár én nem teszek rá krémet még.

Melódia!
Szegény Pisti,jobbulást neki is,ússzátok meg az asztmát!
Voltam Újvárosban és egész klasszul néz ki,főleg a piac környéke,a fősuli és az új épületek,tök sok a változás,de a Vasmű most ukrán vezér alatt van,nincs felvétel,így túl sok meló sem arrafelé...

Edi,
Nincs még fejlemény Rékabetegség elvonta a vízóráról a figyelmet,sztem a jövő héten hívok valakit.
A cuccokat az origó aprón és a slando.hu-n hírdetem általában de minimum egy hónapig és hetente újra meg újra felrakom,valószínű,hogy ezért hatékony...talán.
Fiúnév (igazából nem vagyok szigorúan magyar név-párti,de leginkább ezek tetszenek,nekem. Csaba,Csanád,Szabolcs,Balázs...de nagyon tetszik nekem a Farkas mint keresztnév is,azon röhögtünk a párommal,ha fiunk lesz indián nevet kap: Sánta Farkas (na azért nem toltunk volna ki vele ennyire :lol: )

Megyek,émelygek,lehet elkapom én is,a fenébe is...bocsi,ha nem írtam valakinek SZORÍTSATOK,HOGY NE LEGYEN KÓRHÁZBA KERÜLÉS!

Zsuzs

Kép

Kép
santos

True,
krumpli :lol: :lol: :lol: :lol: csináltál rösztit?
Na megyek tovább émelyegni.

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Sziasztok!

Tök szar napom volt. Reggel elmentünk a tescoba, DIREKT ÉS CSAK AZÉRT ODA, mert küldtek mindenféle kuponokat, amiket meghatározott időpontban lehet igénybevenni. Hát én szépen bekészítettem a táskába, és gondosan vásároltam, hogy az 5 ezret elérje a számla, mert csak úgy lehetett igénybe venni az 500-as kupont. Csak épp a pénztárnál rájöttem, hogy Hanna reggel kiszedte a táskámból a mappámat, és kint is hagyta. Iszonyúan dühös voltam, majd szétrobbantam, nem mintha 500 ft olyan sok lenne, de eleve nem is mentem volna, ha nem lett volna a kupon.

Na aztán itthon... Meglepett a védőnő, így nem tudtam kaját csinálni addig, míg Levi le nem feküdt, ezért csak túrókrémet evett, gondoltam, ha felkel legalább éhes lesz, és akkor eszik. EGY SZART. Ahogy a szájába raktam a falatot, úgy köpte ki. Tarhonyaleves volt sok zöldséggel és fokhagymás csirkemáj krumplival. Hát semmi nem evett. Iszonyúan üvöltöttem vele, ő is üvöltött és megint azt hittem szétrobbanok. Ezt már nem hiszem el, amit ez a gyerek csinál velem. Persze nyalánkság bármennyi bármikor, joghurt, túrókrém, rudi, sajt, szalámi kenyér nélkül, ezeket falná. Zöldség, hús meg rendes kaja nuku. Én már tényleg rugalmas vagyok, nem az a típus, aki grammra méri, hogy mennyit eszik na de ez már vérlázító. És ezt mind a három megcsinálta velem a maga idejében. Én nem tudom, más gyereknél ilyet nem hallok, ti se írtok ilyeneket. Áhh nem ragozom, mert megint felmegy a vérnyomásom.

Zsuzs, el ne kapd basszzus.

Melódia, miből derült ki, hogy asztma gyanús? Ventolint Levi már egész pici kora óta kap, ha hörghurutja van, nagyon jó is neki. De most ő is köhög, pontosabban már több mint 1 hónapja, az utolsó megfázása óta van az, hogy naponta 1-2 szer köhög. Vagy éjjel, vagy reggel, felkeléskor, néha napközben, de tényleg nem többször, mint 1-2. Annyi köptetőt megevett már, hogy már nem szívesen adnék neki, szerintetek mit csináljak, vigyem vissza a dokihoz??? Remélem, nem lesz asztmás, de annak más jele is lenne nem? Nem fullad, vagy ilyesmi, egyszerűen csak köhög, inkább szárazon mint hurutosan.

Te jó ég Zsuzs neked így megmondja a doki hány gr-ot kell egyen a gyerek?? Basszus de jó, hogy nálunk a gyerekdoki ilyen téren tök laza, mindig inkább ő nyugtatgat engem, hogy mit aggódok, az a lényeg, hogy jól néz ki a gyerek és kész. Betegségnél se paráztatott, de azt mondhatom neked, hogy Hanna szerintem 2 dl folyadékot nem ivott meg egy nap ez egészen biztos.

Linda: szerencsére nem az új lábasban égett le, még jó, különben a hajamat téptem volna. Mondjuk abban nem is igazán ég le semmi, bár ezt a kiképzést az se bírta volna szerintem. Édi Lau ahogy fetreng, de rossz nézni ezeket a földön fetrengős képeket, én napok óta fázom, szerintem a tavaszi fáradtság most jött ki rajtam. Hajad???? Muskátlit nem rakom ki, mert én földre szoktam cserépben, de még átültetni sem volt kedvem ilyen hidegben. VEttem Lidliben fűszernövény magvakat, tavaly is raktam cserépbe, volt bazsalikom, (az kipusztult), metélőhagyma, majoranna. Meg vettem pistikemagot, bár az van ráírva, hogy törpe nebáncsvirág, de a képen pistike. Most kipróbálom, hogy elültetem. Ha nem nő ki, veszek palántát.

Edi nekem is a Milán, Gergő, Áron, Peti tetszik, de ezek közül nem tudtunk megegyezni a férjemmel, meg sok haverjának ez a neve, és azt meg nem akartuk, hogy ugyanúgy hívják a gyereket.
Honnan van teletábitok?? Régen volt nálunk BBCPrime, akkor nézte még Hanna, de már nincs. Nem tudnád átmásolni vagy valami? Annak idején Marci is imádta, szerintem bizti Levinek is bejönne.

Riz tök jó, hogy életjelet adtál magatokról. Szupi Vero kukucskálós képe.

Judit, Robika meg tök macsó abban a nyakláncban :lol: :lol:

Nem írok többet, biztos lett volna még mire reagálnom, de már tuti uncsi vagyok. Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Zsu!

Megy a szorítás!!Remélem nem lesz semmi kórház,meg ilyenek! Dehogy érdekel engem a Vasmű,csak viccbül kérdeztem :lol: :wink:
De szombaton egyedül lelépek,itthagyom a bandát egy kicsit,nagyooooooooooon honvágyam van! :roll:

True!

Kicsit sipolt is Pistike,szerintem abból szürte le,hogy asztmás,meg gondolom ahogy hallgatta a hátát! De inkább allergiás jellegú bronchitis! Volt itthon nekünk is Ventolin,mert Fatinak anno kiváltottam,de nem kellett neki!

Na,megyek hajat festeni!
Puszi! Melódia

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok,
Judit,
köszi a muskátli - híreket, akkor hétvégén kicipelem őket. Már nagyon szépek..

Linda,
ez a nene-dent nekünk nem annyira jött be, de sima MAM-os tanulófogkefe nagyon klassz. Hosszú a szára, így meg tudjuk ketten is fogni. Minna követeli minden fürdés után.

True,
kaja...én tudod most sok kicsit látok, nagyon meglepő dolgokat tudnak produkálni. Pl. van aki következetesen csak azt nem eszi, amit állítólag szeret. Biztos nálatok is rendeződik majd a kaja - téma.

Melódia,
Beszéden ne izgulj, a bölcsiben hamar fog majd fejlődni, mert hasonló méretűektől hallja:-) Jobbulást Nektek!

Sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa

[quote] írta:Ahogy a szájába raktam a falatot, úgy köpte ki. Tarhonyaleves volt sok zöldséggel és fokhagymás csirkemáj krumplival. Hát semmi nem evett. Iszonyúan üvöltöttem vele, ő is üvöltött és megint azt hittem szétrobbanok. Ezt már nem hiszem el, amit ez a gyerek csinál velem. Persze nyalánkság bármennyi bármikor, joghurt, túrókrém, rudi, sajt, szalámi kenyér nélkül, ezeket falná. Zöldség, hús meg rendes kaja nuku. Én már tényleg rugalmas vagyok, nem az a típus, aki grammra méri, hogy mennyit eszik na de ez már vérlázító. És ezt mind a három megcsinálta velem a maga idejében. Én nem tudom, más gyereknél ilyet nem hallok, ti se írtok ilyeneket. Áhh nem ragozom, mert megint felmegy a vérnyomásom.
[/quote]

True!
Ezt teljesen olyan minha az én fiamrol irtad volna! Tegnap még apucin is teszteltem. Megkérdeztem tőle szerinted ezt én irtam a Robirol, gondolkodás nélkül azt mondta hogy igen.
Nem vagy egyedül ezekkel a kajás gondokkal!

Szia
Vendég

Nálunk az étvággyal nálunk nincs baj, inkább reggel fordul elő, hogy nem éhes, amikor reggelizünk. Mondjuk hajnalban bevág 2 deci tejet...

Muskátli: holnap én is veszek. Egy kukásautóból megmentett óriási fonott kosaram van az udvaron, abba szeretném beleültetni. Már éppen emelte fel a kukásautó emelője, hogy bedarálja, én meg kiugrottam a kocsiból és visítva szaladtam oda, hogy neeeeeeeee!!!! Úgy megijedtek, hogy leállították nekem az emelőt és ideadták. Lehet, hogy azt hitték, hogy őrült vagyok (ja, mezítláb ugrottam ki a kocsiból) és nem akartak velem ujjat húzni :D

Ma délelőtt el akartunk menni bevásárolni, cipőt venni Jazinak stb. de akkora szél fúj, hogy nem indulok el velük :roll:

Linda, tudnál megint segíteni? :oops:
Tavaly ősszel kaptam egy nénitől két virágtövet, elültettem, most szépen alakulnak, de nem tudom, hogy milyen növények ezek?
Beazonosítanád nekem őket?:
Kép
Kép
Előre is köszi!!!

Kép
Kép
Kép
juborka

sZIASZTOK!

True!

Ne aggódjál, h Levi nem eszik. Szerintem ez valami rossz időszak nekik, mert Dóri baba nagy zabás volt és mostanában csak maszatol a tányérban. A felvágottas kenyérnél, csak a felvágott amit megeszik. De a fornettis sajtos pogiból egy 10 dkg lazán lecsúszik. Hozzátok még jár a védőnő?

Santos!

Túlvagytok az éjszakán? Nem volt semmi ugye? Te jól vagy? Koboldod? Baba a cipő. Mennyi volt? Dóri nagyszüleitől kapott egy siesta tök baba cipőt. Mutizom. [KÉP]

Judit!

Micsoda komoly nagyfiús nyaklánca van a kispasidnak :lol: Nem birizgálja? A fogmosás nálatok miből áll? Dóri a szájába veszi, megrágja és ennyi. Szoktam neki persze megmosni, de nem hagyja.

Melódia!

Dóri sem beszél még, csak a saját babnyelvén. Persze vannak szavak amiket mond, de majd eljön annak az ideje is, h te is, én is majd azt fogjuk írni, h: ÁÁÁÁÁÁ, nem áll be a szájuk! :lol: Pistikének jobbulást!

Linda!

Ez már vérlázítás :shock: Ezek a séták :wink: Vettem egy farmer nadrág szoknyát, 4 felsőt : 680 ft. Majd mutizom. A cangáról is teszek fel képet. Persze amikor ül rajta. Remélem majd nyáron talizunk és együtt mehetünk a Kastályba :wink: Fogyival, h állsz? Nekem -4 kg lett a vége. Mikor lesz Nked vége? Én még a reggeli gyümit csinálom ápr 20.-án telik le. Jövő héten megyek szőrtelenítésre. Izgulok.

Edi!

Micsoda? A H&M-ES bodyval gáz van? Remélem sikerrel jársz. Majd írd meg. Fiúnév: Tamás, Márton, Marcell. A zenélő bili: [KÉP]

Kismamák!

Pocakos képek???????????????

Kép

Kép
hogyor timea

[KÉP] [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1207293937.9855

.jpg[/img]

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

[KÉP]

Kép

Kép
hogyor timea

Timi!!

Nekünk is ugyanilyen bilink van,tegnap vettük az urnak! :lol: Már egyszer zenélt is,ugyanis vizet öntöttem bele :lol: :lol:
Megvettük,és ráültettük,tetszett neki! Aztán ma reggel benyargalt a szobába,ráült,és bekapcsoltaa tv-t! :lol: Bizti azt hiszi kisszék! :lol: Nagyon kiváncsi leszek :roll:
Na megyek,mert még mindig hálóingben vagyok,le kéne menni a boltba! Ma lusta napomat élem,aludtam délelött Pistikével!

Puszi! Melódia

Kép
Kép
melódia78

Helló!

Rohanásban vagyok.

Timi,nagyon aranyosak a képek a cípő a bili is.(Launak is ilyen van de az nem zenél! :roll: )Bizti szupik a cumók.Én ma megyek szőrőzni ,mindjárt.Ma elkezdtem a kéthetest,mert a nyári cuccok nem jók még.(húsvét óta egyfolytában bűnőztem) :oops: :lol:

Jubi,hirtelen nem ugrik be a neve,de a nagyobb levelű az sárga színű virágot fog hozni a másikon gondolkodom és utána nézek majd könyvben,csak most rohanok. :wink:

Zsusz,mizus??

Ildi,kupon :roll: :shock: :o :lol:
Lura meg egyfolytában enne,ha hagynám, szerdán leméretem,az itthoni mérlegen 11 és 12 kiló között van :roll:
Pistike=nebáncsvirág,én mindig palántát veszek,nem magozok....

most rohanok,megenni a diétás ebédemet 3 tojból rántotta :P
Ja ,Lauka ma másfél éves :D
Kép
Linda

Kép

Kép
czmelinda

HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

TÚLVAGYUNK AZ ÉJSZAKÁN ÉS NEM VOLT HÁNYÁS,A MAI FOGYASZTÁS EGÉSZEN NORMÁLIS,MOST JÁRUNK 800 ML NÉL (már csak mostanában írom ha nincs evészet,de az elmúlt két nap aggasztó volt nagyon) szóval még azért betegecske,de már evett szójapépet,rizskását brokkolival,zöldséges tarhonyalevest(nem is tudom kinél láttam,hogy azt főzött :lol: ezért én is ma gyorsan azt csináltam)
Szóval jobb mint volt és esziik,eszeget...viszont most be van rekedve,szerintem a sok hűtőfürdő miatt megfázott szegényke,de sebaj,hétfőn megyek vele vissza a dokihoz amúgy is,de addig remélem kikúrálom és visszahízlalom (bár nem fogyott szerintem a két nap alatt sokat.)

Melódia!
Köszi a bíztatást,és hogy szorítottatok,lám,megtette a hatását.Remélem Pisti sem csúszik bele az asztmába,bár én az vagyok és tudom milyen rossz érzés...bár már nem jött elő jó rég,azért készenlétben van a spray-m.

Linda,
Nem volt netem,sőt gépem sem a HOLY THRUSDAY BIG CHAT ("szent "csütörtöki nagy cset :lol: ) így nem jöhetett létre,viszont ma jött egy haverom és pikk pakk rendbeszedte a gépet,nem is lassú így már és van netem is mint látszik. Nagyon be voltam tojva az éjjel,de most már jó,még izgulok a kölök miatt,de már sokkkkkkal jobb. boldog másfelet,királyság az a sátor!

Timi,
A cipőcske 5300 Ft volt,a téli bakancsa is wink volt és a csizmája is,bár azt ajándékba kaptuk és nem is volt a lábán,mert kicsi volt sajnos...szóval én ott fogok vásárolni szandit is,nekem nagyon teszenek ezek,bár van szandija Rékának,meg van egy nike ami nagyon tetszik nekem,de zsugoribb vagyok annál mostanában...szóval majd kiderül... :P Ugyanilyen "bevásárló kocsija van a koboldgyereknek a mamánál,itthonra nem akarom mert nem fér hová...de a mamánál(anyukám) folyton azzal rohangál van egy kassza is hozzá,nem tartozék,de később király boltosat lehet vele játszani.

Vízóra:
Felhívtam illetékes elvtársat elrebegtem panaszom,hogy valószínűleg nem jól mér az óra, kizártnak tartom,hogy egy hónapban 22 köbméter meleg vizet fogyasszunk el hárman. Hivatalos elvtárs látatlanban közölte,hogy biztosan jó az óra. Ez a kiindulási pont.
Azért kérem nézze meg,-válaszoltam,
-Ezek nem szoktak csak így elromlani -szólt emberünk,
- Ha megpöckölöm ugrik egy köbmétert,ez normális? -kérdeztem
-Azért az nem úgy van,nem kell pöckölgetni-jött a válasz
(Zs agya érezhetően kétszer akkorára duzzadt,feje vörösleni kezdett és gombóc került a torok tájékra is)
-Azért küldhetne egy szerelőt,hogy megnézze mi a helyzet.
-Küldhetek,de felesleges,biztos nem az órával van a baj,törődjön bele,hogy ennyit fogyaszt.
Itt az a sokat emlegetett cérna elpattant (ismét,hogy nekem miért ez a sorsom,hogy idióta ügyintézőkbe botlok folyton) Emelt hangon beleharsogtam a telefonba:
-Nem Önnek kell idejönnie,hanem a kedves kollégái közül valakinek,aki dolgozni is hajlandó, ellentétben Önnel uram, kérem mondja meg,hogy fáradjon ki a lakásomra és ellenőrizze a vízórámat és hiba esetén cserélje ki. Ez problémát jelent?
Nem jelentett problémát,hétfőn hívnak,hogy mikor jön ki valaki...

Szerintetek én rontom el? Komolyan igyekszem nem verni az asztalt és normálisan beszélni akár ügyintéző akár boltos kisasszony az illető,de ez már felháborító,hogy egy szolgáltató így viselkedjen.

Na megyek...kv meg gyerek figyelése alvás közben...puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

sziasztok

Jól van, akkor megnyugszom, ha nektek is csinál ilyeneket a gyerek. Lassan mensis időszak lesz, ezért vagyok idegbeteg szerintem, ilyenkor nehezen viselem ezeket a dolgokat.

Linda: hétfőn akarom elkezdeni a kéthetest, most akkor abbahagyod a 90 napost??? Vagy már amúgy is lejár?

Nekünk is ugyanilyen bilije volt Hannának, de a kacsa lekopott róla, amikor még nem is használtuk, zenélni na azt nem tudott. Szerintem már kidobtam. De nem volt kényelmes, megvan még Marci háttámlás bilije, Hanna is azt használta, az király kényelmes volt, Levinek is azt szánom.

Ja és sógornőmnek azt mondta az ortopéd doki, hogy egyáltalán nem kell ilyen harántemelős cipőket venni, mert ellustul a láb. Jó mi?

Na most ennyi voltam, pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

helló Csajok4

Már a harmadik levelet írom,úgyhogy csak röviden:
Kár volt előre örülnöm,mégis a Heim Pálban kötöttünk ki szombat reggelre,a hányások miatt szegénykémnek fülgyulladása lett,antibiót kapott,inni nem iszik,mert fáj a nyelés,de eszeget,hűtőfürdő és vizes lepedőzés megint...de hatásos volt eddig,remélem már kijön belőle a kislányka. Az uram is elkapta,bortány,még jó,hogy itt volt anyukám segíteni...LEGYEN MÁR VÉGE ENNEK,MERT NEM BÍROM!

True,
Most csak neked,úgy néz ki,hogy jövő péntekre szabit vesz ki anyukám ha összejön és akkor hurrá,egy kis kimenőm lesz remélem,csak gyógyuljon meg a kölök most ezt várom nagyon.

na puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Na mégis megtaláltam az irományom,itt van,tehát megint.

Kár volt előre örülnöm,szombat reggel a Heim Pál ügyeletre mentünk,mert megint lázas lett és hányt is,meg egész éjjel sírt sikítozva,nagyon megijedtem,így berohantunk vele a kórházba.

Az ügyeletes doki nagyon rendes volt,fülgyulladásra gyanakodott és elküldött a fülészeti ügyeletre,ott ez beigazolódott,azt mondta a fülészdoki,hogy a hányásoktól símán lehet,bekerülhetett a fülébe (nem tudom hogy, anatómiából nem vagyok menő). Viszont,korrekt,gyors és alapos ellátás volt mind a két doki részéről,megint oda jutottam,ha bármi van a Heim Pálba viszem a gyereket,ha az az ügyeletes,ha nem. Kaptunk Amoxicillint (málnás ízű és csoda,eddig sikerült beadni,pedig semmiféle szirupokat nem vesz be a Manóvári Manó. Sajnos megint láz lett és szombat este hűtőfürdő,vizes lepedőzés vitte le a lázát csak.

Inni nem iszik,biztos fájdalmas a nyelés,eszeget,de siralmas mennyiséget,óránként kergetem a kanállal és 10 percenként vagy pohárral vagy cumisüveggel,már szerintem a fenébe kíván a vackaimmal.

Ráadásképpen az uram is elkapta a nyavaját,most itt vagyok két gyerekkel (ugyebár a férfibetegség az olyan mint a gyerekbetegség,nyűglődik hol az egyik,hol a másik...ismét óriás Respect a többgyerekeseknek.)

Zsuzs

Kép

Kép
santos

sZIASZTOK!

Az élet úgy szép, ha zajlik. Nálunk most bizti ez az időszak van- Éppen egy taknyos időszak van+38,5-ös lázzal. Éjjelünk volt olyan, h Dóri felkelt 22:30-kor és elkezdett motorozni. Mintha azt hittem volna reggel van. Ez az időátállás is bizti bekavarhat, mert 8 helyett 9 mire le tudjuk tenni, kelni 6 helyett 7 kor kel.

Santos!

Mi van Kobolddal? Most már remélem jobb. Látod ezért írtam(ne vegyed okoskodásnak), h a kajával óvatosan kell bánni, mert újjabb hányás jöhet. Nekem is azért tért vissza, mert azt hittem minden oké és adtam Neki vacsira kis kalácskát, amit jóízűen evett meg. Nyugi amúgy, mert én is ezt csináltam volna. Nem hagynám annyiban, h ok nélkül ennyit fizessek.

True!

Én is most hallottam,h betétes cipők nem jók. Klafa! Elkérnek egy vagyont érte és közben sz@r. Tudom, mert a keresztgyerekeim lábának bokasüllyedése van. Lehet pont azért mert anno csak betétes cipőt adott nővérem. Szóval akkor most betétes-nem betétes cipő a klafa? Megoszlanak a vélemények.

Linda!

Lau bunkere de állat! Mindig felvan állítva? Mi ez a 2 hetes? Küldheted! Még rámfér a fogyás. Szóval mennyi is az annyi, amit leadtál??????

Melódia!

A mi bilink is akkor zenélt, amikor vizet öntöttem bele
:lol: Remélem majd fog mástól is. Várom már. Mi csak nyáron kezdjük.

Rossz idő van! Ezt nem szeretem :cry:

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Helló

Timi!
Igazából csüt és pénteken már egészen jó volt,evett is normálisan viszonylag, a doki szerint már túl van a hányós vírus okozta dolgokon,a fülgyulladás miatt volt...amúgy fosi nincs,de van köhögés,orrdugulás,megfázás. A hányásokkal boldogulok (valahogy megszoktam) engem a lázas állapot zavar,nagyon elesett olyankor szegény. Ma mondjuk már a rendes "rosszalkodás" ment kajadobálással és visítással. Remélem nem jön vissza az egész előlről.

Hát bili nálunk nem lesz,lesz viszont wc ülőke,van kis fellépőnk is,arról megy a kézmosásnak nevezett fürdőáztatás,ezt gondolom a lába alá is tenni ha majd a klotyóra ül. Ülőkét még venni kell,bilink meg van,de csak legót dobáltunk bele eddig,így el is tettem.

A cipőn már nem fogok annyit vergődni én sem mint az elején,vettem kínais edzőcipőt is,tök jó lesz a játszótérre a homokozóba fetrengéshez.

Megyek,köhög.

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Hali!

Santos,jajj,sajnálom ezt a kóházas dolgot,de örülök hogy rendesek voltak a dokik,sa réka is javulgat,így kéne mindenhol ellátni a betegeket,nem csak a Heim-be!
Szerencsére Lau semmiféle kórságot nem kapott el,különben azonnal én is kilennék akadva!(lemászítva hogy tegnap akkorát de akkorát kakkantott hogy köldöktől hátközépig ért, anyukáméknál voltunk Györökön,nem volt váltóbadi,de megoldottuk a problémát :lol: )
Két gyerek: :lol: pontosan!

Ildi,lejárt a 90 napos,péntek óta nyomom a kéthetest,egész jól megy,a hasam tök lapi,de oldalt...... :roll: )most épp olajbogyót eszegetek "desszertnek".

Timi,jobbulást neketek,nehezen keveredtek ki a betegségből :(
este tízkor mi már alszunk,nemhogy még motorozunk.... :wink: :lol: paff voltál gondolom!
A két hetest a 220.-ik oldal vége felé megtalálod(5 kiló ment le,sokat bűnőztem a vége felé.)

Tagnap estére tök megfájdult a fejem,azt mondták kedden melegfront lesz,amúgy egész hétre esős időt mondtak :shock:
Ma reggel befújtam a sütöt és egyébb tartozékait,nemrég kisikáltam:áhh de gánya volt :oops: :lol: de most piko-belló :wink: Lauka alszik,mostanában egy nagyott délután,vagyis déltől.Valamelyik nap déltől fél ötig aludt,de általában fél 4- 4 ig szokott.Ha felkelt elmegyünk a Pennibe(jajj Ildi nem is vettem olyan halat,na majd ma megnézem)ha nem esik,jelenleg szemerkél.

Edi,tetszettek a fiú nevek?

(Zsuzs:Laura vezeték neve Farkas,apukám meg a tesóm:Csaba :wink: )ez most ugrott be.

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziastzok!

Na mi van itt, hogy ekkora a pangás??? A kertre nem hivatkozhattok, ilyen időben kertészkedni :mrgreen: Kiraktam a gyönyörű futómuskátlijaimat, amiket most vettem és mind letördöste tegnap a szél. Baromi dühös vagyok, Linda, vissza lehet azt dugdosni?

Beusa, most mondta a férjem, hogy Biatorbágy valami viharzónában fekszik, tornádó is volt ott már, őt eléggé érdeklik ezek a dolgok, ezért tudja.

Linda, gratula a fogyihoz, de szerintem neked a pociddal nem is volt gond eddig se! Én most azon a vibrációs övön gondolkodom, van valakinek ilyenje? Tudom ezek a tv shop-os marhaságok mind hülyeség, na de olyan logikusnak tűnik...

Levikém délután kapja a szurit, ennek örömére alig akart elaludni, direkt megetettem 11-kor, hogy aludjon normálisat, erre délig kínlódtunk... Ugyebár ő már ki tud jönni az ágyból, hát ki is jött 3x. Pedig álmos volt. Ott kellett üljek mellette, simogattam a házát és hangosan szuszogtam, mintha aludnék. Alig alhat szegényke valamennyit, mert 2-3ig van tanácsadás. Ez is milyen időpont??? És előtte még valahogy meg is kéne etetnem, mert utána meg megyünk a nagyokért. Jajj, nagyon unom már ezt az örökké útonlevést, két hét múlva hawaiii!!! Persze akkor meg az lesz a bajom, hogy itthon kell ülni :roll: :roll:

Képzeljétek, micsoda fejlemények az oviban. Az a kislány, aki régebben bántotta Hannát, szerintem kivette az anyja az oviból. Hálistennek mostanában Hannát nem bántotta, de másokat igen, egy kislányt úgy megharapott, hogy vérzett neki. Nem tudok semmi biztos részletet, de pénteken az ő kocsija mellett álltam meg, és Marci hallotta, amint azt mondja az anyukájának(mármint a kislány mamájának): A Liza anyja is fogja be a száját. Ma pedig nem láttam bent a zsákját meg a fogmosó cuccát, és kérdeztem az óvónőtől, hogy beteg a Dóri? Erre csak annyit mondott, hogy nem, de nem ragozta tovább. Délután megpróbálok újabb részleteket megtudni. Mondjuk Hanni jóban volt vele, sokat játszottak, azért sajnálnám, de amúgy meg az anyukájának mindenkivel baja volt, csak azt nem vette észre, hogy inkább vele van mindenkinek baja. Na ez jó értelmetlen lett, mindegy. Úgyis mostanában úgy érzem magam mint a Barátok közben, olyanok történnek a környezetemben. Na pusz sziasztok, teregetek.

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Kép Kép bébike

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Hahó!

Tényleg mi ez a pangás??

Ildi,nekem is mosnom kéne /kellett volna de nincs cérnám :? Délelött egy kislánynál voltunk,aranyosan eljátszottak,délre értünk haza,Lau most alszik.
Levike elaludt?Jobb az étvágya?Laurát szerdán viszem az oltásra,mérlegelésre,már ott bömbizni fog,nem szereti ha méregetik. :o Én is nagyon unom már ezt az egyedüllétete,pedig néha jó.
A muskátlit nyugodtan ledughatod meg fog gyökeresedni,tegnap én is vettem a Penniben ilyen kis tálcásakat,de nincs földem, s az idő is pocsék ültetgetni,lehet délután majd elmegyünk s veszünk.
Tegnap a Vianni boltban vettem végre egy 22cm-es kapcsos tortaformát(kissebb és nagyobb van),ez pont jó méret,alig várom hogy süssek benne valamit,de most ezt a két hetest végigcsinálom!!!!
Akkor Hanni jól elvan az oviban,mjd csak lesz másik játszópajtása. :wink:
Vib-öv:passz,de ahoz is kell szerintem diétázni,vagy legalábbis kevesebbet zabbantani,csak úgy nem lehet lefogyni,tudi te is :wink: ez mind agy-manipulálás :!: pláne hogy egy tök deszka csajon meg egy kigyúrt pasin van az öv! :o

Kismamák?Betegek?Többiek?

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Pangáspangás,hol vagytok????

Hányás mint mindig, errefelé,még most éjjel is volt,de most már az antibiotikumra tippelek. Lehet,hogy ma rosszat tettem,de nem kapott belőle,evett rendesen,sőt, reggeli bébikaja :shock: ő választotta ki,tízórai bébikaja,ismét ő hozta oda,de csak egy fél,ebéd bolonyai vagy 20 dkg...oké nem iszik,tuti fáj még a kis füle. Holnap megyek fülészetre vele,csüt dokihoz,ezért nem tudok írni majd,Pénteken jönnek a vízórás fickók,remélem sikerrel járok.

Ildi,
Szerintem semmit sem érnek ezek az övek meg szerek meg mifenék,a legjobb lenne a sport,(heheh de hogy mikor és hol azt passzolnám,én nem tudok ilyen videókazikra a szőnyegen fetrengeni otthon :lol: )Amúgy most is csokis kekszet nyomok,így ebéd utáni levezetésképpen jó sok csirkepöri csigatészta (Santos apu nem szereti a nokedlit) Réka meg maradvány bolonyait evett. Szóval én tutira CH függő vagyok,ha ezt Norbi hallaná :roll:
De ha ez megnyugtat én a Quelle-ből rendelek már valamit szintre jutottam el...a végén meg megtanulok kötni és közben a térdeim közé szorítom azt a comberősítő izét( nem gondolni rosszra) ,vagy egy toka-toner-rel nyomatom le a felesleges hurkákat.
Na mi volt az oltáson,én előre fsok tőle...nem tudod ezt a Prevenárral együtt be lehet adatni,fel van írva már száz éve a Prevenár és még nem adattam be mert mindig volt valami.

Linda,
Mit fogsz benne sütni,kíváncsi vagyok,ha már én a sütőm bénasága miatt nem tudok semmi normálisat létrehozni a máfinon kívül (szilikonos muffinforma,az legalább befér :lol: :lol: mert meghajlik.)

Megyek nézegetem a kis betegemet.

Puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?