Sziasztok!
Tök szar napom volt. Reggel elmentünk a tescoba, DIREKT ÉS CSAK AZÉRT ODA, mert küldtek mindenféle kuponokat, amiket meghatározott időpontban lehet igénybevenni. Hát én szépen bekészítettem a táskába, és gondosan vásároltam, hogy az 5 ezret elérje a számla, mert csak úgy lehetett igénybe venni az 500-as kupont. Csak épp a pénztárnál rájöttem, hogy Hanna reggel kiszedte a táskámból a mappámat, és kint is hagyta. Iszonyúan dühös voltam, majd szétrobbantam, nem mintha 500 ft olyan sok lenne, de eleve nem is mentem volna, ha nem lett volna a kupon.
Na aztán itthon... Meglepett a védőnő, így nem tudtam kaját csinálni addig, míg Levi le nem feküdt, ezért csak túrókrémet evett, gondoltam, ha felkel legalább éhes lesz, és akkor eszik. EGY SZART. Ahogy a szájába raktam a falatot, úgy köpte ki. Tarhonyaleves volt sok zöldséggel és fokhagymás csirkemáj krumplival. Hát semmi nem evett. Iszonyúan üvöltöttem vele, ő is üvöltött és megint azt hittem szétrobbanok. Ezt már nem hiszem el, amit ez a gyerek csinál velem. Persze nyalánkság bármennyi bármikor, joghurt, túrókrém, rudi, sajt, szalámi kenyér nélkül, ezeket falná. Zöldség, hús meg rendes kaja nuku. Én már tényleg rugalmas vagyok, nem az a típus, aki grammra méri, hogy mennyit eszik na de ez már vérlázító. És ezt mind a három megcsinálta velem a maga idejében. Én nem tudom, más gyereknél ilyet nem hallok, ti se írtok ilyeneket. Áhh nem ragozom, mert megint felmegy a vérnyomásom.
Zsuzs, el ne kapd basszzus.
Melódia, miből derült ki, hogy asztma gyanús? Ventolint Levi már egész pici kora óta kap, ha hörghurutja van, nagyon jó is neki. De most ő is köhög, pontosabban már több mint 1 hónapja, az utolsó megfázása óta van az, hogy naponta 1-2 szer köhög. Vagy éjjel, vagy reggel, felkeléskor, néha napközben, de tényleg nem többször, mint 1-2. Annyi köptetőt megevett már, hogy már nem szívesen adnék neki, szerintetek mit csináljak, vigyem vissza a dokihoz??? Remélem, nem lesz asztmás, de annak más jele is lenne nem? Nem fullad, vagy ilyesmi, egyszerűen csak köhög, inkább szárazon mint hurutosan.
Te jó ég Zsuzs neked így megmondja a doki hány gr-ot kell egyen a gyerek?? Basszus de jó, hogy nálunk a gyerekdoki ilyen téren tök laza, mindig inkább ő nyugtatgat engem, hogy mit aggódok, az a lényeg, hogy jól néz ki a gyerek és kész. Betegségnél se paráztatott, de azt mondhatom neked, hogy Hanna szerintem 2 dl folyadékot nem ivott meg egy nap ez egészen biztos.
Linda: szerencsére nem az új lábasban égett le, még jó, különben a hajamat téptem volna. Mondjuk abban nem is igazán ég le semmi, bár ezt a kiképzést az se bírta volna szerintem. Édi Lau ahogy fetreng, de rossz nézni ezeket a földön fetrengős képeket, én napok óta fázom, szerintem a tavaszi fáradtság most jött ki rajtam. Hajad???? Muskátlit nem rakom ki, mert én földre szoktam cserépben, de még átültetni sem volt kedvem ilyen hidegben. VEttem Lidliben fűszernövény magvakat, tavaly is raktam cserépbe, volt bazsalikom, (az kipusztult), metélőhagyma, majoranna. Meg vettem pistikemagot, bár az van ráírva, hogy törpe nebáncsvirág, de a képen pistike. Most kipróbálom, hogy elültetem. Ha nem nő ki, veszek palántát.
Edi nekem is a Milán, Gergő, Áron, Peti tetszik, de ezek közül nem tudtunk megegyezni a férjemmel, meg sok haverjának ez a neve, és azt meg nem akartuk, hogy ugyanúgy hívják a gyereket.
Honnan van teletábitok?? Régen volt nálunk BBCPrime, akkor nézte még Hanna, de már nincs. Nem tudnád átmásolni vagy valami? Annak idején Marci is imádta, szerintem bizti Levinek is bejönne.
Riz tök jó, hogy életjelet adtál magatokról. Szupi Vero kukucskálós képe.
Judit, Robika meg tök macsó abban a nyakláncban
Nem írok többet, biztos lett volna még mire reagálnom, de már tuti uncsi vagyok. Pusz