Sziasztok!
Kata anyukámnál van, nemsokára megyünk érte, megyünk az unokatesókhoz (4 lány
) húsvétolni.
Anya szerzett Katának két nyuszikát, egy fehéret és egy szürkét, picikék és nagyon aranyosak. Kata mondja nyunyi nyunyi, simogatja őket.
Jó ötlet volt, szereti állatokat Kata.
Viszont én hulla vagyok, megint a nyomi időszakom van. Mostanában napi 2x alszunk, de úgy kelek fel, mint aki nem aludt 2 napja, ég a szemem. Egy óránál többet nem is tudok Katával kint lenni, nem bírja a hasam. Mintha leszakadna. Tegnap ráadásul 3x jöttem fel a harmadikra, tök hideg volt, fújt a szél, elegem volt. Remélem ha megint bejön a kellemes tavaszi idő, akkor feltöltődöm energiával.
Timi!
Ez tetszett „ki tudja mi lappang a dögben”
Katának készítek egy fészket, benne lesz kindertojás, csokitojás, kis csokicsibe, csokinyuszi, kacsa, csoki katica. Kap két nyuszis könyvet meg egy nyuszis bodít. Majd fotót teszek fel. Holnap reggel jön nálunk a nyuszika
Egyébként köszi jól vagyok, de pihenek amikor tudok. Pl. ha játszunk vagy olvasok Katának, akkor fekszem oldalamon. Így is eleget hajlogatok, emelem Katát.
Linda!
Én sem főzöm, ma túlélés lesz, holnap meg megyünk anyukámákhoz, ott tartjuk a húsvétot, meg a szülinapünkat. Apának már volt múlt héten, nekem jővő héten lesz.
Nagyon ügyes Laura, hogy így dobálja a formákat befelé
Ingyen turizol!!! Tök jó cuccokat veszel így. A kis farmerszoknya nagyon tetszik.
Melódia!
Mire olvasod ezt, remélem túlvagytok az oltás utáni tüneteken. Nálunk semmi nem volt 1 héttel később sem. Na most olvasom vírusotok van. Jobbulást Nektek!!!
True!
Nekem évek óta kedvem nincs a húsvéti locsolkodáshoz. Lesz fészek, de nem szeretném a locsolkodókat az ajtó előtt látni. Nem tudom Kata hogy fog viszonyulni ehhez a dologhoz, lehet élvezni fogja amíg kicsi, meg oviban, suliban úgysem tudja elkerülni. De ha visszagondolok a sok büdös locsolókölni volt a hajamon fujjjj, 2 hét kellett mire kimostam a hajamból.
Bogarat ültettél a fejembe ezzel a kórháznak való fizetéssel, majd utánanézek.
Kata is ha izzad, akkor olyan szép göndi lesz a haja
Tina!
Nagyon édes Marvin, a sérója még mindig csúcs!
Mióta van Marvinnak nyaklánca? Nem birizgálja?
Pocifotót majd lehet teszek.
Beusa!
Gratula Minna beszédéhez. Gondolom meglepődtél, hogy ilyen elkezdett beszélni nem?
Bettus!
Nem tudok ám rajzolni, csak próbálok. Szoktam nézni mintát és lemásolom, béna vagyok, de nem adom fel
Kittike nem semmi ügyes. Tök jó az a játszó ahol voltatok. Nálunk is most nyílt a napokban vmi játszóház vagy mi az új plázában, de még nem voltunk.
Ribizli!
Nekem a dokim hányásra, rosszullétre a MagneB6-ot ajánlotta.
Neked szerencséd volt a szüléssel akkor, nálunk a terhesrendelés a kórházban katasztrófa. Uh-on is várni kell egy csomót és futószalagon megy, amire bekerültem már tiszta ideg voltam, amit akartam sem tudtam megkérdezni, mert felhúztam magam.
Remélem a továbbiakban is pozitív tapasztalatod lesz és sikerül a dokidat kifogni.
Judit, Zsuzsi nektek is szia
Na mentem készülődni, Edit