Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Timi:
Nálunk hányás csak egyszer volt, de az sugárban a kiságyból a szoba közepéig.Nem volt soha hányos még bukni sem bukott soha.Szegénykém meg is ilyedt nagyon.Viszont öklendezik nagyon.
Viszont f..s az van de nagggyon brutál.A talpáig de 1 pillanat alatt.Tegnap 5 ször.Utánna csak folyadékot kakilt..Persze hiszen nem evett semmit..

Tegnap kapott elösször normaflort+smecta port együtt.Nagyon várom hátha van valami változás,még alszik.

Este viszont magáól evett 2 falat kenyeret.Szegénykém majdnem sirva fakadtam.Inni viszont iszik hála isten.Még jo hogy vizre lett szoktatva,igy most nem hisztizik a gyümiléért.

Timi kitartás.Együtérzek veled ,de muszáj kibirnunk.

Ráadásul mindjárt itt van anyám.. :shock:

Bocs lányok mennem kell.Késöbb irok.
Szép napot nektek.
Vendég

Timi:
Rakjál ki Dórinak háztartási kekszet,hátha kedvet kap hozzá..Marvin azt rágcsálja..
Közben mig reggel irtam behányt az ágyba.. :(
Vendég

Még egy dolog ehhez a vírushoz: sajnos, amíg bennük van a vírus, addig jönni fog minden. Addig nem lesz változás, ezen túl kell esni, tehát ki kell ürüljön a szervezetből. Nagyon gáz, tudom, én adtam annak idején Hannának Daedalonetta kúpot, az jó volt, mert nem hányt, és evett is (nem volt hányingere), de viszont 1 nap múlva megint ugyanúgy hányt és nem evett, ez addig tartott, amíg ki nem ürült. S smecta azért jó, mert állítólag valami bevonatot képez a beleken, és így hat a hasmenés ellen. Szerintem Dóri már a végén lehet a vírusnak, bár lehet, a B6 vitamin miatt nem hányta ő is ki magát, mert az hányás és hányinger ellen van. Akárhogy is van, nagyon szorítok nektek, mert ez idegölő, mindenki másnak meg kívánom, hogy kerülje el ez a szar!

Egyébként Levi sem eszik, már kezdek én is megzöldülni. Bébikaja az tessék lássék lemegy, na de ha főzök, akkor nem fogok neki bébikaját adni! Leves, hús, rizs meg ilyen normális kaják NEM kiköpi, ma pár falat mákos nudlit evett, meg joghurt, kakaó, gabonapehely, túrórudi. Muszáj magam nyugtatni, mert síkideg vagyok. délben is azt mondtam neki menjen a szemem elől :oops:

Na mentem pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

True, Tina!

Látom Nálatok sem egyszerű az élet. Most 11-14ig aludtunk. Nagyon jól esett :lol:

Tina!

Én B6+normaflore amit adtam Dórinak. De azt is szigorúan 5 percenként 15ml-enként amikor már nem hányt. Amíg hányt, addig lehűtőtt löttyött 5ml-nként. Őrjítő az biztos.

Mindenkinek KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK. Majd kedden visszatérek.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Sziasztok!

Akartam hosszan jönni,de elpiszmogtam-dumáltam az időt ,elutazunk,majd a jövő héten jövök!
Kellemes Húsvétolást mindenkinek

Tina,Timi!
Gyógyulás!Kitartáááááás!

Puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

szevasztok!

Timi,Tina jobbulást a gyerekekenek,ez a talpig fos:brutál.Remélem nekünk nem lesz ilyen.

Tina,Lau foga növöget,de azon az egyen kívűl nem bújt ki több,jól van,csak nyügike,és naygon anyás,apja hetek óta Győrben melózik,csak hétvégére jön haza, :cry:

Timi,mi húsvét hétfőn elutazunk B.almádiba a nagybátyámékhoz gancze big famili.Vasárnap csak mi 3-an valami családi programot tervezünk,ha jó idő lenne,Balcsipart séta...Lau kis apróságokat kap,kézségfejlsztő fa formákat,szerettem volna neki venni ma egy tibi csomagot,amiben van egy báb,egy bárány,de nem volt már,amúgy lehúzott a teszkó egy ezressel,nem vonta le a kedvezményt a cillit bengről,megyünk vissza ha Lau felébrdet(1000 ft!) :x
Anyáéktól hintát kap,apja fotelt igért neki,nem tudom mikor lesz az megvéve,a reztbe láttam ilyen mini relax széket,olyan cuki volt.

Ildi,bizti a fogzás bezavar Levinek is,majd eszik ha éhes lesz.Megnézted a macikonyhát?

Betti,szóval börze,már megint?

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket,de azért még benézek mizu,bombázzatok képekkel :wink:
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Bocsi, csak gyorsan, mert kész a fürcsi, jön az altatás..

Betegeknek: Normaflore, napi egy két héten keresztül. Az visszaállítja a bélflórát és nem lesz utána allergiás reakció később - tegnap tanultam az előadásunkon:-)

B

Beusa
Kép
beusa

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES TOPIC LAKÓNAK!! Melódia és Pisti baba Kép

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok!

Kép

Kata anyukámnál van, nemsokára megyünk érte, megyünk az unokatesókhoz (4 lány :lol: ) húsvétolni.
Anya szerzett Katának két nyuszikát, egy fehéret és egy szürkét, picikék és nagyon aranyosak. Kata mondja nyunyi nyunyi, simogatja őket. :D Jó ötlet volt, szereti állatokat Kata.
Viszont én hulla vagyok, megint a nyomi időszakom van. Mostanában napi 2x alszunk, de úgy kelek fel, mint aki nem aludt 2 napja, ég a szemem. Egy óránál többet nem is tudok Katával kint lenni, nem bírja a hasam. Mintha leszakadna. Tegnap ráadásul 3x jöttem fel a harmadikra, tök hideg volt, fújt a szél, elegem volt. Remélem ha megint bejön a kellemes tavaszi idő, akkor feltöltődöm energiával.

Timi!

Ez tetszett „ki tudja mi lappang a dögben” :D
Katának készítek egy fészket, benne lesz kindertojás, csokitojás, kis csokicsibe, csokinyuszi, kacsa, csoki katica. Kap két nyuszis könyvet meg egy nyuszis bodít. Majd fotót teszek fel. Holnap reggel jön nálunk a nyuszika :D
Egyébként köszi jól vagyok, de pihenek amikor tudok. Pl. ha játszunk vagy olvasok Katának, akkor fekszem oldalamon. Így is eleget hajlogatok, emelem Katát. :?

Linda!

Én sem főzöm, ma túlélés lesz, holnap meg megyünk anyukámákhoz, ott tartjuk a húsvétot, meg a szülinapünkat. Apának már volt múlt héten, nekem jővő héten lesz.
Nagyon ügyes Laura, hogy így dobálja a formákat befelé :D
Ingyen turizol!!! Tök jó cuccokat veszel így. A kis farmerszoknya nagyon tetszik.

Melódia!

Mire olvasod ezt, remélem túlvagytok az oltás utáni tüneteken. Nálunk semmi nem volt 1 héttel később sem. Na most olvasom vírusotok van. Jobbulást Nektek!!!

True!

Nekem évek óta kedvem nincs a húsvéti locsolkodáshoz. Lesz fészek, de nem szeretném a locsolkodókat az ajtó előtt látni. Nem tudom Kata hogy fog viszonyulni ehhez a dologhoz, lehet élvezni fogja amíg kicsi, meg oviban, suliban úgysem tudja elkerülni. De ha visszagondolok a sok büdös locsolókölni volt a hajamon fujjjj, 2 hét kellett mire kimostam a hajamból.
Bogarat ültettél a fejembe ezzel a kórháznak való fizetéssel, majd utánanézek. :( :?
Kata is ha izzad, akkor olyan szép göndi lesz a haja :D

Tina!

Nagyon édes Marvin, a sérója még mindig csúcs!
Mióta van Marvinnak nyaklánca? Nem birizgálja?
Pocifotót majd lehet teszek.

Beusa!

Gratula Minna beszédéhez. Gondolom meglepődtél, hogy ilyen elkezdett beszélni nem?

Bettus!

Nem tudok ám rajzolni, csak próbálok. Szoktam nézni mintát és lemásolom, béna vagyok, de nem adom fel :lol:
Kittike nem semmi ügyes. Tök jó az a játszó ahol voltatok. Nálunk is most nyílt a napokban vmi játszóház vagy mi az új plázában, de még nem voltunk.

Ribizli!

Nekem a dokim hányásra, rosszullétre a MagneB6-ot ajánlotta.
Neked szerencséd volt a szüléssel akkor, nálunk a terhesrendelés a kórházban katasztrófa. Uh-on is várni kell egy csomót és futószalagon megy, amire bekerültem már tiszta ideg voltam, amit akartam sem tudtam megkérdezni, mert felhúztam magam. :(Remélem a továbbiakban is pozitív tapasztalatod lesz és sikerül a dokidat kifogni. :)

Judit, Zsuzsi nektek is szia :lol:

Na mentem készülődni, Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Edi: ez tuti, hogy így van egy ideje, még gondoltam is, mikor meghallottam, hogy szerencse, hogy már nem akarok szülni. Lehet, hogy ha megbeszéled vele, akkor indítja a szülést ügyeleti ideje alatt, de hát az sem a legjobb megoldás szerintem. Itt nálunk már senkinek nincs fogadott dokija, mindenki az ügyeletesnél szül.

Képzeljétek, Hanna jól behúsvétozott nekem. Elbújt délután a Marci ágya alá, és LEVÁGTA A HAJÁT. Annyira ideges vagyok, hogy legszívesebben jól kiverném a fenekét. Oldalt egy jókora tincset levágott fülig érőre. :mrgreen: Nem tudom még, mit fogok csinálni vele.
Nem is írok többet, mert tisztára kész vagyok.

Kellemes húsvétot mindenkinek!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Kép Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok,

megtudtam, miert vannak rosszul a nok terhesseguk elso harmadaban, tunderi ferjem kinyomozta nekem egyik este: a terhesseg ezen idoszakaban igen magas a HCG hormonszint, es ez okozza a hanyast, eles szaglast. Hogy miert intezte igy a termeszet (Isten)? A tetozese a 8-12. het kornyeken van, amikor a magzat szervei fejlodnek ki, ezek vedelmet szolgalja a hanyas... Ugyanis amiket kulonosen utalnak a nok ilyenkor: husfelek, zoldsegek, amik kivanatosak: gyumolcsok, szenhidratok. Regen, ugye, nem volt megoldott a hus tartositas (legalabbis nem profi modon), ill. a husok tele voltak mindenfele parazitaval, ezert van az, hogy a noi szervezet ilyenkor inkabb kiadja (vagy meg sem eszi) a hust. A zoldsegek meg novenyek -> novenyi mergek elkerulese. Megvizsgaltak 30 kulonbozo osibb nepcsoportot, es 7-nel nem talaltak jeleket a terhessegi rosszulletre, nem is ismertek azok az emberek. Ezen nepcsoportoknal szinte teljesen hianyzik a hus az etrendbol, javareszt gyumolcsok es rizs a fo taplalek. Aztan, amikor lecseng 12. het utan a hormon szintje is meg a rosszullet, az azert van, mert akkor mar kialakultak a szervek, es az esetleges mergezesnel joval nagyobb a tapanyaghiany veszelye. Elotte meg boven elvan a mama tapanyag-raktarabol, keszleteibol a magzat. De onnantol kell a boseges utanpotlas.
A heten mindennap hanynom kellett, az en gondoskodo ferjem erre is megtalalta a megoldast, gyomberteat kell elkortyolnom 3 decit egy nap, 2 napja nem kell hanynom csak a szagokkal kell vigyaznom, de nincs hanyingerem se! Mindenkinek csak ajanlani tudom!

Santos: Rekanak meg mindig megvan a kruppja? Kell vele valamit csinalni?

Most ennyi, meg mindig nagyon faradekony vagyok. Kellemes Unnepeket mindenkinek!

ui: A gyombertea a bezabalasokra is jo! ;) (Mint pl. Husvet...)

Sziasztok!

KépKép
rizibizi

Sziasztok!

Nem tudom emlékeztek-e rám de nem mostanában írtam az biztos.

Látom jönnek a tesók sorban, kismamiknak boldog babavárást. :lol: :lol: :lol: :wink:

TIMI, TINA!
Mi sajnos februárban a kórházban kötöttünk ki mert semmi sem maradt meg szegény Viktorban. Az első éjszaka borzasztó volt mert nem tudott az infúzió miatt hasra fordulni mivel úgy alszik el. Egész éjjel nem aludtam, ő azért nagy nehezen elaludt az oldalán és szinte végig cicizte az éjszakát. Nem kívánom senkinek. :cry: :cry: :cry:
De másnaptól mintha kicserélték volna úgy mászkált az osztályon be a nővérszobába. Tündér volt.
Azt mondták bent hogy ilyen hányásos-hasmenéses vírusnál a Normaflore-ból napi kettőt nyugodtan lehet adni nekik. Én is így tettem már ott bent elkezdtem. Jó 2 hétig adtam is.
Kitartást nektek lányok!!! Ezután csak jobb lesz. :D Kép Itt még infúzióval
Kép Végre hason infúzió nélkül
Kép Ez pedig az új frizuránk

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
viktoranya

Sziasztok!

Elteltek az ünnepek. Nálunk nagy varia nem volt. Szombaton itthon voltunk, illetve d.u átmentünk nővéremhez. Vasárnap anyuékhoz jött a "nyuszi", ma anyósomhoz. Most már remélem írhatom bátran, h túlvagyunk ezen a víruson, de azért még nem mertem adni kakaót illetve tápszert. Este adok már neki.(remélem nem lesz éjjel hányás). Éjjel is felkelt 4kor üvöltve(5ig ide-oda tette magát). Most talán a fog az amire nyanakszom. Tehát valami mindig van illetve lesz is innentől kezdve. Dórikám kapott egy nagyon szép siesta cipőt, könyveket, zenélő bilit, nyuszifület, ruhákat, fogkeke tartót.

Viktoranyu!

Valóban hatalmas tortúra ez a vírus legyőzés. Az infúziót, h bírta Viktor? Meddig voltatok bent? Végül miért kellett bemennetek?

True!

Miiiiicsooddda???? Azt a gyönyörű hajkoronát? Belevágott? Én is bizti nagyon mérges lettem volna. Ez lehet, h most enyhe kifejezés :lol: Az olló mit keresett a kezében????? :wink:

Linda!

Igen megyünk bőrzére most a héten. Én azt mondtam Bettinek, h szerintem most nem fogok vásárolni
:lol: Azt mondta ha nem vásárolok ad 5000Ft-ot. Nem vásárolok, nyerek 5000 Ft-ot, majd az 5000 Ft-ot elköltöm :lol: :lol: :lol: Milyen volt a kiruccanás?

Santos!

Kitartás az volt 1000-rel :lol: De annyira, h tiszta ideg voltam tőle. Nem kívánom senkinek. Pedig még hol vannak az ilyenek, h : bárányhimlő, bölcsis-ovis megbetegedések, stb......????? Nálatok hányás mostanság?

Tina!

Marvin baba, h van?

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Sziasztok

Utólag is kellemes nyusz-muszt.
Nálunk nem volt igazából semmi nyuszis hangulat, vettem pár kinder tojcit annak a 3 szem fickónak aki meglocsolt, hála hozzám nem jönnek szódásszifonnal meg ilyenek.
Tőlünk nem is kapott semmit a lányzó húsvétra, csak a mamától, de attól nagyon kivolt. Egy macis mamuszt + macis hátizsákot, egész nap abba volt, ha hozzá mertünk érni a hátizsákhoz, hogy levegyük akkora hisztit vágott le, sikított-üvöltött, hogy NEM adja :lol:
Meg kapott egy homokozó klt-et ami egy cicába van benne és húzni lehet, hát azzal egész nap elvolt. Macis mamusz a lábán, hátizsák a hátán és cicát húzogat. :D

A mai napunk kész szerencsétlenség volt. Párom felkelt hogy kitakarít, mert du. vendégek jöttek. A vizesblokkal kezdte, domesztosz, ilyen olyan perem alatti vacak, ez-az, majd a wc kikefélése. És akkor egyszercsak leesett a wc kefének a szőrös vége. Húúú, hova lett? Majd higgadtan nyugtázta, hogy ez bizony eltűnt, ezek szerint sikerült lehúzni, majd ráült hogy megtisztelje "bizalmával". Na és miután le akarta húzni a kolotyót akkor szembesült vele, hogy a keferész talán mégsincs jó helyen. :shock:
Akkor keltem fel én, és mentem volna wc-re, de közölte hogy ide biztos nem, és ha lehet menjünk valahova a Kittivel mert így semmit nem tud csinálni, mert ugye a kiccsaj mindent látni akart :lol:
Így a húsvét hétfőnket a Timiéknél töltöttük, gondolom nagy "örömükre".
Végül happy and lett, lebontotta az egész budit, és megkerült a kis szőrös bűnös :lol:
Bocsi hogy ilyen hosszan untattalak titeket, de gondoltam megosztom veletek, mert így utólag olyan vicces, de akkor azért nem volt annyira jó, mert ugye húsvétkor ki fog nekünk kijönni budit szerelni?

Normaflore: mi haspuffadásra kaptuk, bélgázok ellen, és tök jó volt, kicsit lejjebb ment a hasa és utána többet pukkantott.

Tru: Hanna ezek szerint fodrász lesz :lol:

LInda: már megint börze??? Az a múltkori az csak egy ici-pici volt, tulajdonképpen az semmi nem volt, na majd most vasárnap. Már nagyon várom. Mondtam is a páromnak hogy lehet hogy veszek egy babakocsit abba mégis könnyebb lesz cipelni a vásárolt cuccokat :lol: Persze leesett az álla, mert ez már a 3. babakocsink, kicsit babakocsi mániákus vagyok, de mindegyikbe találok hibát :wink:

Jó éjt

Kép
bettus79

SZIASZTOK!

Bettusom!

Itt szeretnék Neked üzzeni, h SOHA NEM ZAVARTOK ÉS BÁRMIKOR JÖHETTEK :lol: :lol: Hiszen ezt tudod nagyon jól :wink:

1 éjszaka amit nyugodtan átaludt Dóri este 20-tól-reggel 6:30ig :shock:

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Sziasztok lányok!

Viktoranya!
A többiekkel nem beszéltél de velem igen Babafalván. Én is nagyon parázok a virusok miatt.

Hu annyi locsolonk volt adták egymásnak a kilincset a rokonok! :lol: De jo hogy vége!
Ma étteremben ebédelünk a gyerekkel, csak 3-mat viszünk mert Robika van hogy 3-kor kel. Ő rá apukám fog vigyázni.

Ja és a nyuszika saját papucsot hozott a Robinak.
Kép Sziasztok
Vendég

Sziasztok

Na megvolt a Húsvét. Még váratlan vendégünk is volt, az Öcsém hazaruccant Skóciából. Jó régen nem láttam, persze msn tartjuk a kapcsolatot.

Betti: nem semmi a budikefe sztrori, nekünk a mikrónk fngott be, plusz az autót holnap szerelőhöz kell vinni. Ettől nagyon félek. Na mindegy, majd lesz valami.

Timi: Marci papírvágó ollóját kivette egyszerűen a fiókból, ebben nincs semmi, hogy ollózott, az oviban 3 évesen már vágnak, igaz, mikor én tanítottam figurákat kivágni, nem nagyon ment neki. Már megbékéltem, úgysem tudok mit csinálni, ez van.

Rakok fel pár képet, az első: Levike elkezdte nekem elrendezni a mosott rucikat, a másik kettőn olyan cuccok vannak, amiket most kaptam INGYEN, :lol: :lol: nekem házhoz hozzák a turit. (Itt a tolna megyei kis falvakban egy csomó holland vesz parasztházat, anyós egyik ismerőse adta a rucikat, Hollandiából vannak.) Külön felhívom a figyelmet a hawai ingre és a passzentos fürdőnacira. Az utsó képen Levi kinőtt Nike cipője látható, 21-es méretű, ha esetleg érdekel valamit, 2 rugót szeretnék kapni érte. Ez kevesebb, mint a fele ár a boltinak, és szerintem tök jó állapotban van, talán annyi a hibája, hogy a varrás 1-2 helyen elpattant, de nem kopott a talpa sem, semmi. Még jó Levire, de neki olyan dagi a lába, hogy nem merem már ráadni, mert félek, hogy nyomja. Most ennyi pusz Kép Kép Kép Kép

Azért olyan fekete a varrás mellett, mert még vizes a cipő.

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

Remélem kellemesen telt mindehol az ünnep.

Timi:
Köszönjük jol vagyunk.A virus(ha egyáltalán az volt)egyik naprol a másikra eltünt.
Már mindent eszik de a normaflort adom még 1 hétig biztos ami biztos.

Bettus:
Hát majdnem szétröhögtem a kefés story-n a fejem.Gondolom ti nem nevettetek rajta..

Judit:
Robika megtüri a papucsot?Marvinra rá kellene ragasztani.Csak és kizárólag zokniban járkál.2 percig van rajta a szobacipö is.

True:
Szépek a ruhácskák.A cipöcske is aranyos.De nekünk 22.-es a lábunk.És ehhez társul egy k...va magas lábfej..Probáld meg a Tesz-vesz-en eladni.Én is ott nyomom. Nagyon jó árban adtam el a márkás rucikat,cipöket...te jó ég el tudom képzelni mikor megláttad Hannát.Az én lányom is bekettyozott be frizura ügyben.Majd rakok képet ha megtaláltam mit müvelt vele..Azt mondta divatos.Hát ha cirokseprü a divat akkor tényleg az..

Viktoranya:
jajj de szörnyü látni a kisfaid.De a lényeg hogy tulvagytok rajta.Én is féltem a kiszáradástól.Néztem a pelust hogy van-e pisi és nyomtam bele a vizet.Meg a vitamint.Mást el sem fogadott.Jo az uj frizkó.Nagyon szép a kisfiad..

Csá..

És a csemetéim:
Kép
Vendég

Tina, kösz a tippet, sajna én ehhez hülye vagyok, pedig biztos elmennének ott a rucik, de nincs tehetségem na meg időm sem hozzá. A babaszobán is sokkal jobb rucikat árultam olcsóbban, mint mások, mégis alig tudtam valamit eladni :? Azért gondoltam, hogy itt megkérdezem, mert ez célközönség :lol: Azért ha nem kell senkinek, felrakom a babaszobára, de nem sok reményt fűzök hozzá.

Én Marcit 10 éve nyüstölöm a papuccsal, egyenlőre nincs eredmény. Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok,

továbbra is a gyömbértea a király!!!!!!!!!!!:D:D:D:D Semmi hányás azóta!!!!
Azért köszi a hsz-ket, nekem is a pilóta jó reggelt keksz, meg a magnebéhat volt eddig ami úgy-ahogy segített... de ezektől még hánytam :( De ez a tea... Áldom apa nettudományát :lol: :lol: :lol: Gyömbértea még finom is :lol: :lol: :lol:
Az, hogy ne keljek fel amíg nem ettem-nem ittam, stb., lehetetlen egy gyerek mellett... meg nem is reggel voltam rosszul, hanem mindig délutántól estig....
Ünnepekkor elfogyott a magneB6, akkor annyi volt a változás, hogy remegősebb, gyengébb voltam :)

Meg, hogy apa elmagyarázta, és már tudom, miért vagyunk hányósak ilyenkor, ez is segít pozitívan hozzáállni. Jobban megértettem magamat :roll:

Sógorom azt mondta, neki az össze ismerősének az első terhességnél nem volt semmi bajuk, míg a másodiknál cefet rosszul voltak :shock: :shock:

Na, témát kiveséztem, abba is hagyom :)

És csatlakozom a rosszulvanacsemetém táborhoz, mert jó ideje olyan szépek voltak az éjszakák... semmi felkelés... Most meg akkora fogfájása van, hogy se nappal sem éjszaka... Csemete ma amit délelőtt levágott... sírás, fetrengés, nagyon szenved :(

Persze mi nem hányunk, meg eszünk is :oops: Minden beteg babának jobbulást!

True: hajvágás elég hajmeresztő lehetett :evil: És Bettusék budija is :x

Na lépek pihenni, mosni kellene, de öklendezem a koszos meg a mosott de még vizes ruhák szagától :shock: :oops: :cry: Itthon már mindent apa csinál szinte, én meg sálban nyomom ha muszáj :?

KépKép
rizibizi

Sziasztok!

TIMI!
Kora délután bevittük Viktort a kórházba mert a teán kívül semmi sem maradt meg benne. Ott azt mondták hogy diétáztassuk(nem mintha addig is nem azt tettem volna), ha továbbra sem javul a helyzet akkor azonnal kórház. Mivel később már szó szerint semmi sem maradt meg benne azonnal autóba ültünk és a szomszéd városba mentünk mert nálunk nem volt hely. Ott fel is vettek bennünket családilag mivel apuka is elkapta, nekem csak hasmenésem volt de mire odaértünk az is elmúlt. Hétfőn este mentünk be és péntek reggel jöttünk ki. Csak aznap éjszaka kellett az infúzió, másnap ki is vették neki a tűt.
Viszonylag jól viselte Viktor csak a hasrafordulás mellőzése miatt akadt ki mert csak úgy tud elaludni. Én ezért nem aludtam egész éjjel hogy azt nézzem nem fordul-e meg mert akkor vissza kell tennem. De másnaptól már nem volt gond és a kiságyban olyan jót aludt és sokat. Mivel gyönyörű parkja van és hatalmas is ezért nem úgy éltük meg mintha kórházban lennénk hanem mintha otthon mert minden nap kimentünk sétálni, még bolt is van. Szerintem nem maradt benne rossz élmény.

TINA!
Köszönöm Viktor nevében is. :D :D
A Te gyerkőceid is gyönyörűek. Én is meg akartam még hagyni a haját csak minden alvásból úgy ébredt hogy tiszta víz a feje ezért kellett most megtenni. :cry: :cry:

JUDIT!
Tetszik a papucs. :D
Viktoron szandál van bent a lakásban mert nálunk az előszobában műkő van és nagyon hideg tud lenni. Papucsot még nem próbáltam ráadni.
Nálunk is a vírust a bátyja hozta haza az oviból. Nála két este volt hányás és ennyi, nálam hasmenés de az apja és Viktor csúnyán belemászott. Utána cserébe Viktor adott a tesónak egy jó kis náthás vírust majd vissza valami mást és ez így ment körbe-körbe a családon, talán most mondhatom azt hogy mindenki rendben van végre így 1 hónap után. Már nagyon meguntam. :evil: :evil: :evil: :cry: :x Kép Bence locsolkodás előtt

Kép Tátott szájjal nézzük a tv-t

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
viktoranya

Sziasztok!

Remélem még emlékeztek rám. :lol: :oops: Elég régen irtam, de még élünk. :lol:
CSak ezt az oldalt futottam át és látom ketten is babát vártok. GRATULÁLOK :!:

Rizi
Én is pont ugy voltam rosszul hogy délutántol estig, aztán egyik este sikerült hánynom is egy zsemle miatt. De amugy egész nap rosszul voltam, aztán nekem is olyan 11.5. héten kezdett javulni.

Edi
Neked is gratula a kistesóhoz!

Ez a hányós-fosós virus minket sem került el, sőt, kétszer is elkaptuk, nem tudom hogyan, de az orvos azt mondta el lehet többször is kapni. Azota nem eszi a sajtot, pedig előtte szerette nagyon. Ő is össze hányt meg fosozott mindent, mindig mosni kellett meg takaritani, igy végezte a cserge szőnyeg is a tisztítoban.
Remélem most már elkerül mindenkit, mert ez nagyon rossz betegség szegénykéknek.

Niki
Szegény Viki. Ha velünk ilyen lenne, én is biztos ott aludnék vele a korházban, vagy lehet nem is tudnék. De az a lényeg tul vagytok rajta. Vigyázzatok nehogy ujra elkapjátok, mint mi.

Bettus
Budis sztori :( Nekünk egyszer az illatosito esett bele tartályostól, a férjem kaparta ki valahogy valami dróttal, azota nem használok ilyet a wc-be meg amugy sem ért semmit.

Arti jol van, már nagyon megy a telefonálás, és mikor befejezi el is köszön hogy szia. Szokincse is gyarapodott, mondja ha leesett valami: nna, leesett. Probálom neki a cicát is mondani, néha mondja is, de legtöbbször neki még baba minden. :lol:
Sétálni lehetetlen vele, mert mindenfelé megy csak arra nem amerre kellene, ha meg megfogom, letérdel, nagyon szoktam örülni, főleg ha sár van. Kutyánkkal, Bogival is megbarátkozott, nagyon tetszik neki, egyszer mikor nyitva volt az ajto meg is lódult kifelé zokniban. :lol:

A hajam annyira totál kész lett, hogy valami iszonyat. :shock: Elmenetm ilyen géppel megnézetni, erre kiderült hogy nincs is gyökere a hajamnak, azért hullik, meg töredezett is volt. Vettem ott hozzá szereket és azota szerencsére javul, de meg volt az ára 24 ezret fizettem egy samponért, balzsamért, a hullás elleni ampullákért meg egy előkészitő löttyért. Aztán másnap meg a szemészetre mentem, csináltattam szemüveget is, mert messzire nem látok rendesen, az meg ugye nem jo vezetés közben, ugyhogy 1 nap alatt elment a GYED. :shock:

Jo éjt!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

sziasztok,
Jó olvasni a régieket is :-)
Klassz, hogy Viktor nagyobb baj nélkül megúszta a kórházat. Sokszor még ott kapnak el a kicsik valami extrát.

Hettie,
Hajadat mivel nézték? Lassan sapkában kellene járnom nekem is. Hiába van rengeteg hajam, meg fogom össze, mégis minden tele van a kihullottakkal. Rémes. Lehet, hogy nálam sincs elég gyökér?

Húsvét:
kellemes nyuszisimogatósan telt, Minna imádta a két kis nyuszit.
És ez a gyönyörű hóesés... :shock: Jöhetne a tavasz, mert nagyon szeretnék már kertészkedni.
sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa

sziasztok!

Jajj de le vagyok maradva mindennel...
Van egy kis maszek melóm is.(3 száraz asztaldísz,még ma meg kell csinálnom),úgyhogy rövidre fogom.

Kismamák:pihizettek! :wink: Edi,kismama:előre is boldog szülinapot!Riz kismama:remélem javulgatsz :wink:

Ildi,haj: :shock: :lol: kis hunci Hanni.Rucik cukik,ingyen turi mi?!
Levi a tiszta ruhákat pakolta szét? :o
Gabi mit szólt Hanna hajkurtításához?

Viktoranya,sajnálom a kórházas élményeket én bizti bőgtem volna...

Timi,szép ajándékokat kapott Dóri.Lau szétdobálta az új játék alkotórészeit,és már ment is mást keresni :roll:
Na kivi leszek a nem turidra,de szerintem is fogsz valami cuki rucit találni megint és nem fogod kibírni hogy ott ne hagyd :lol:
Remélem tényleg elhagyott a vírus benneteket.Ma is jól aludt?
(a tekit majd lefotozóm,nem felejtette,csak időm nem volt)

Judit,ja köszi a privi üzit :az egy napodról :wink:

Hetti,szia,képet nem teszel fel Artúrról?Nagyon régen láttuk.

Tina,azt a sok csokit be is zabbantják?Launak én egyáltalán nem adok,)bizti azért nem,mert 7 :oops: :oops: :oops: tömött fogam van,pedig mosom rendesen :roll: :? )Amúgy nagyon helyesek. :wink:

Zsuzs,szedd össze magad :lol: regélj mi volt otthon,bizti van valami jó sztorid :lol:

Ma vendégek voltak délelőtt,két kiscsaj(egyidősek)így Lau délelőtti alvása kimaradt,most alszik,fél egytől,addig kimegyek alkotni.

pá:Linda

Kép

Kép
czmelinda

Beusa
A Rising hajstúdióban nézték, ilyen van biztos Pesten is. Olyan géppel, hogy te is láthatod a hajad nem is tudom hányszoros nagyításban. Szóval látszik minden. Szerintem menj el te is, biztos tudnak segíteni. Ja amugy a neve hajanalízis, vagy hajdiagnosztika. És nekem tényleg használ, már a 3. mosásnál észre lehet venni a javulást. Nekem is mindenhol ott volt a hajam, kabáton, kajában.... Aztán gondoltam, ha rendbejön akkor meghosszabbíttatom, mert most elég rövid lett, legalábbis nekem az.

Melinda
Képeket remélem teszek, vagyis nem én hanem a férjem, mert én nem értek hozzá. :oops:

hettie

Sziasztok

Hettie, de jó, hogy írtál! Nekem amikor hullik a hajam, mindig le kell vágatni, és ilyenkor egyáltalán nem hullik!!

Linda, ne is mondd, ilyenkor síkideg vagyok, mert csak a csoki és csoki kell nekik!!! :mrgreen: Persze Levi is látja, és zabálja ő is. Próbálom beosztani, de Hanna állandóan jön kunyizni. Hálistennek ennek ellenére jók a fogaik, mindig mosatom nekik (Mondjuk Levi még nem tudja normálisan, és nem is engedi, de ezen nem problémázok, majd eljön az a kor, amikor imádni fog fogat mosni, Hanna is mosná éjjel-nappal). De amúgy szerintem a fogprobléma nem is ezen múlik, hanem örökletes dolog.

Gabi a hajon nem akadt ki annyira, de most jön rá, hogy ő rontja el a gyerekeket, mert mióta nincs itthon, Hannának a hisztije nagyon sokat javult!! Persze, mert én nem hagyom rá. Na megyünk Marciért.
sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

Újra itt.
Helló Viktoranya és Hettie megint! Jó, hogy visszajöttetek!

Jubi viszont eltűnt :shock: Hol tetszik lenni?

MINDENKINEK ÍROK EGYSZERRE,SZTORIM NINCS,DE TUTI LESZ,MEGYEK INTÉZKEDNI MEGINT,BIZTOS ÖSSZEJÖVÖK EGY JOBB SORSRA ÉRDEMES JÓASSZONNYAL ISMÉT. :lol:

Na betegségeken remélem túlvagytok,olvastam a borzasztó sorokat és tényleg nagyon gáz ez a hányós vírus...bár mintha -mint annyi mindent - ezt sem vették túl komolyan szerintem a mi gyerekkorunkban...de nem ez a lényeg,a lényeg,hogy tessék meggyógyulni. na.

Húsvét volt,a nyúl tojt,Rékát meglocsolták (bár én nem akartam) és nem tetszett neki,szóval hajat is kellett mosni,anyukámék és anyósom sütidömpingjével megküzdve felszaladt pár kiló,illetve hazudok,mert le sem ment egy deka sem,akkor viszont nem híztam...
A vízóránk rosszul mér és többet,mint a fogyasztás (Húsvéti pénz ugrott) rohangálok hivatalokba.
Megint foszlik a babakocsi (pénteken ismét fogyasztóvédőnek öltözöm és megyek kicseréltetni,mert ennyi pénzért ne jöjjön már szét). Már várom a találkozást az üzletvezetővel,ügyvédbojtárnak öltözöm és megyek kidumálom belőle a cserekocsit az tuti.

Nagy üzletasszony lettem,eladtam a légzésfigyelőt és a hordozót is,valamint a fene sem tudja miért, már megint miért kisebb depresszión mentem keresztül,rossz hangulat és egyéb sírós pityogós hülyeségek...fogalmam sincs mi okozza ezt a hullámzást,de már igazán vége lehetne,jöjjön a tavasz,a nyár ne mert utálom a meleget.

A hajam viszont hullik nekem is,de mindig is hullott,de van annyi mint az állat,gyökér ide oda kencefice miegymás,egy hajmosás után az egész fürdőszoba a hajammal van tele.

Réka kapott cipőt (bezzeg,ha van pénzem és szeretnék,nincs a méretében normális,ezért kapott a 21 -es lábára egy 23- ast,sebaj,majd jövőre is jó lesz,viszont ma vettem pluszban egy edzőt 22- est,ami viszont szintén van vagy 23- as (mivel kínai :lol: de csak 900 ft volt ami a homokozóban való fetrengéshez kíváló holmi)

Zi,
ÉLJEN A GYÖMBÉRTEA! Akkor ez nagyban hozzásegít,hogy jól érezd magad mi? Na reméljük hosszú távon hat a dolog...

Megyek a szokásos kis kávészünetemre a nagy mosogatás pakolás előtt...puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

visszaolvastam magam. HÁÁÁÁÁT mindent kétszermond kétszermond csak máshogy. Bocs.

Zsuzs

Kép

Kép
santos

:D
mizu,hol vagytok?

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok!

Nos este hozzánk is befújta a szél a hányós-fosós vírust.
Éjjel 2* hányt, reggel 3* fosott, megfürdettem, hajat mostam neki, és most már alszik is. MOndtam neki menjél be a szobába aludni, mindjárt megyek én is. Mire odaértem már aludt is. SZegényke :cry:
Nekem meg a nyakam fáj minden nap mikor felkelek, valami nem OK a párnával, vagy velem :?

Na most csak ennyi, remélem ti jól vagytok :wink:

Kép
bettus79

sZIASZTOK!

Én is itt vagyok, de nagyon elbújva :lol: :lol: Szegény Kittikém :cry: :cry: Remélem Nálatok ez csak 1 napos volt. Én bizti ott rontottam el, h amikor azt hittem minden kóser, akkor adtam neki tápszert. Az éppen nem kedvez a vírusoknak :cry: Úgyhogy azért esett vissza szegénykém.

Santos!

Szomorúan olvasom, h depis szoktál lenni. Kérem szépen NE!!!!!!!!!!!! Nincs senki a környéken, akinek hasonló korú babája van, esetleg valami játszóház, bölcsi stb......???? Bizonyára az egyedüllét és Réka hiszije ami kihozhat a sodrodból. Elhiszem, mert sokszor én is a fejemet verni a falba amikor Dóri levág egy-egy műsort. Bár nálam ez belefér, mert NEM VAGYOK EGYEDÜL. Ilyenkor jól ráordítok(persze semmi jel, h felfogná) , de akkor már el is szállt az idegem.

Linda!

Már össze is állítottam a hétvégi listámat :lol: :lol: Pedig nem terveztem semmi féle vásárlást :lol: Majd mutizom. Te meg a tekit fotózd.

Viktornanyu!

Kimerítő lehetett mindkettőtök számára az bizti. A lényeg, h nincs benne rossz emlék :wink:

Tina!

Akkor Marvinka is jól van? Hála. Szép kis gyermekeid vannak. Ez a nyuszi, de gazdag volt :wink:

True!

Ezt a lavorból kipakolósdit DRÁGA PICI FIAD MŰVELTE? Ezt valahogy minden gyermek nagy előszeretettel szereti csinálni. Mit szólt apa Hannus hajához? Már megnyugodtál?

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Sziasztok!

Bettus
Jajj, szegény Kittike, reméljük hamar túl lesz rajta. Gyógyuljon meg! Manó is mikor beteg volt egész nap aludt, csak enni kelt fel. Neki a láza 39.8 volt, egész éjjel vizeslepedőztük szinte. De túlélte.

Timi
Mikor jöttök Gyöngyösre? Én is szoktam depis lenni, ha itthon kell lennem, mert mondjuk a férjem elviszi az autót, mint tegnap. Néztem magamnak gyorsan a neten autót, mutattam neki, de azt mondja sok lenne a fenntartása. Pedig jajj, de nagyon teccik nekem. DE tény hogy nagy méretei vannak minden téren: 207 lóerő, 3000ccm. :lol: De most itthon van az autó, ugyhogy megyünk is nemsokára, csak manó még szunyál.

Én már ott tartok hogy a nyaralást szerveztem, már megvan a szállás, biztos ami biztos. Olaszországba megyünk majd juliusban, Velencétől 15km-re. Biztos szép lesz, már számolok visszafele. :D

hettie

Sziasztok

Hát az itthonlét nekem is nehezen megy... Most azért élvezem, hogy mindennap megyek, de azért néha sok is... Mindegy, 3 hét és vége, akkor megint ülhetek itthon, bár mostmár talán itt a jóidő, és csavaroghatunk sokat a Levivel.

Ma megint alig evett valamit, ezt nem tudom soha megszokni.

Timi, igen, ezt Levi művelte, és mostanában mindennel ezt csinálja. Cipőkkel, popsitörlőkkel, virágfölddel, fogkefékkel, mesekönyvekkel, kisautókkal. Mostanában ezért rácsapok a kezére, mert hiába mondom neki, hogy NEM SZABAD csak nevet és tovább csinálja. Én nem tudom miért kell ez a gyerekeknek... A nagyok is szinte csak akkor csinálnak meg valamit, ha üvöltök. Akkor bezzeg pattognak. De muszáj, nem hagyhatom rájuk, ha nem akarom, hogy ilyen tanárverő kis hülye legyen belőlük... :wink:

Bettus: szegény Kitti... Remélem, gyorsan túl lesz rajta. Akkor Kitti már nem kiságyban alszik??

Megint voltak jó sztorik Levikével, néztünk egy barbis szandit Hannának, erre megszólalt hogy BAABI :shock:
Meglátta a dobozos ücsit, és kérte, hogy ANANA, mert általában ananászost szoktunk inni :lol: :lol: Olyan cuki, imádom miker ilyeneket mond. A minimaxos mesékből perfekt, HI-HU (THOMAS), EPEPE (EPERKE) ATU (ARTUR) BÍDZÍ (MISS B.J.) Mondjuk erre nem vagyok túl büszke, na de végre talán itt a jóidő, és mostmár nem kell a tv előtt penészedni. Ma apa lefestette a homokozót, de még nincs benne homok, a régibe összekapartam egy keveset, nagyon élvezte. Na sziasztok, kontaktlencsében vagoyk, és már majdnem kifolyik a szemem. pusz. Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

Fúú,nálunk tök szar idő lett,pedig tavszt igértek.Nem is voltunk sétálni,csak mikor elállt az eső,akkor mentünk ki levegőzni.11-kor nekiállt szakadni ,Laut megetettem,betettem egy rajzfilmet magamnak(Az elveszett birodalom),mert ő nem,ő ugyebár nem tv függő !Tette vette dolgát mellettem én meg szét röhögtem magam a poénokon :lol: Ha egy légtérben vagyunk nagyon jól elfoglalja magát,épít,olvas,labdázik,motorozik,közben kicsit együtt is játszunk.Huncutkodik,kiveszi a csatot/gumit a hajából elfut vele,nem adja oda,röhög az egy szem fogával,tündér :wink: Mindent a nyakába akaszt,amit csak lehet,ezeket a telefon ill.kulcstartó madzagokat,gyönygysort,én ezüstjeimet...
Ma karfiol leves volt,kis cuki borsóval,mert azt sehogy nem akarja megenni csak levesben,muszáj volt belecsempésznem.Az uccsó kanállal így is kidarálta.Végre kaptam tököt,holnap azt főzők,magunknak meg fini rántott husit,már régen volt ilyen vasárnapi ebéd. :D
Vendégek is jönnek,5-re,még maradt pár szem kókusz golyó :lol:
Lau egyik nap 3 "sérülést" is szenvedett:délelőtti séta közben kavicságyra esés:arca vérzett,most már csak sebes,délutáni séta :rohanás közben elesés:térd vérzés felhorzsolás,harisnyán és gatyeszon keresztül,majd este a parkettán taknyolt egyett :cry: elharapta a száját vagy nem tudom mit csinált de ömlötta vér a :(
Tényleg nálaton nincs ilyen?Nem ijedtek meg hogy kitörik a gyerek foga??Egy nagy véres pupli lett a száján.Ja és van még egy kék folt az arcán:apja véletlenül majdnem rácsukta a kocsi csomagtartót, :oops: :roll: :cry: Amúgy jól van,szerencsére nem az a órákig bömbölös fajta,nagyon hamar abbahagyja.
A minap készítettem neki körözötte:kidarálta:nem csinálok többet :P még mindig csak:yoghurtok,főzelékek,csúsznak leginkább,a sütit imádja,szerintem egyfolytában enne,de nem engedem.Néha mondja hogy apa,persze inkább b-a-ab-a nak lehet érteni,meg "béget" mint egy bárány,"hápog",de nincs szókincse igazán,imádja a zene cdket,táncol,tapsol.Minden új dolgot észrevesz, meg minden szöszt is. :roll: Ha a rongy szőnyeg nem egyenes mutogat meg eeee-zik ,hogy hé nem jó ,igazísd meg anya! :lol: utána meg bológat hogy oké,így gondoltam.
Istenem hogy elszalad ez a másfél év....

na megyek,mindjárt érkeznek a vendégek

Linda

Kép

Kép
czmelinda

két kép,egy tekis Timinek,egy Laus mindenkinek :wink:

Kép

Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Ildi,tök jó a homokózó,de tutkó hogy nem sokáig lesz benne a homok!

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Ezt a levelet kaptam egy ismerősömtől, ami annyira megdöbbentett, hogy szükségesnek éreztem mindenki figyelmét felhívni.
"Egy ismerős anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) elött. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Ovodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!!

sziasztok,
megyek pihenni...B

Beusa
Kép
beusa

Beusa!

Tegnap én is megkaptam és azt éreztem, h mindjárt elájulok. Felháborítónak tartom.

Linda!

Ez a teki valóban ari :lol: :lol: A ti kis Tündér Laukád egyre jobban hasonlít rád :lol: Most ahogy néztem a képet, ez jutott eszembe :lol: Elszaladt ez a másfél év az tuti. A legszebb, h Dóri mostanában mindent megért és ez annyira jó. Most úgy érzem egyre jobb. Nem tudom emlékszel-e arra, amikor írtam, h Dóri elesett és egy pici letörött a fogából elől. Persze akkor a kis pofiját is lezúzta. Megijedtem akkor nagyon. Hiába tejfog, akkor is sz@r volt. Holnap nem megyünk börzézni, mert szegény Bettus kapta el a vírust. Este voltak is dokinál. Egész nap hányt és nem maradt benne semmi. Nagyon gyengusz volt amikor hívott. Ez a vírus ilyen alattomos, h az egész családot leveszi a lábáról

:twisted:

Hettie!

Csak akkor tudunk szerintem talizni amikor konzira megyek le, mert akkor nem visz le a kis családom. Majd megírom mikor megyek le. Mizu van veletek mostanában? Miket csinál Arti?

True!

Mire nem vagy büszke? Hogy nézik a gyerekek a minimaxot? Abban szerintem nincs semmi. A héten az Oroszlánkirályt tettem be Dórinak. Tátott szájjal nézte kb 20 percig. Szerintem ennyi kell nekik. Nem egész nap megy a Tv, de ha egész nap menne sem nézné.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Döbbenet amit Beusa írt!
Laura semmit nem fogad el idegenektől,még a barinőimtől sem :lol: pont tegnap volt itt az egyik ,hozott neki csokit,de Lau nem nyújtotta a kezét hogy add mááá ide(lehet azért , mert nem tudja mi az a csoki,tőlem nem kappott még! :wink: :lol: )
Ma tök szép idő van,melegen süt a nap,frankó!
Reggel mikor megébredtem egy csomót gondolkodtam merre is tekerték az órát?!aztán rájöttem :idea: így kihagytuk Lau délelőtti alvását,helyette kimentünk homokozni,majd délben letettem és most már édesdeden alszik.
Betegekenk jobbulást kívánok!

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Beusa
Ez tényleg felháboritó, egyszer engem is majdnem elraboltak hasonlóképpen. Voltunk a gyöngyösi fősuli előtti játszótéren(ma már nincs meg)kb. 3-4 éves lehettem, nem tudom pontosan. Apával voltam, egyszercsak odajött egy pasi, hogy menjek el vele a fősuli háta mögé mert ott van egy homokvárban sok cukor meg csoki. Mondtam apának jöjjön velem, de ő azt mondta nem jön, és ez volt a szerencse, hogy én meg nem akartam nélküle menni. Bele sem merek gondolni mi lett volna ha én is elmegyek vele? Lehet nem is élnék már.
:shock:

Timi
Minden ok velünk. Arti már jo ideje saját ágyban alszik a kiságyat szétszedtem, mert nem birta a rácsokat, innen meg simán lemászik. Egyedül eszik, már nem pépeset, de még sok megy a földre meg máshova is, ugy néz ki hogy balkezes lesz, mert mindent azzal fog meg csinál. Tervezünk neki homokozót, már a játékok megvannak husvétról bele. Ma épp a keritést csinálják, mert a szomszéd felé nem volt, de most ott nem lakik senki, a kutya meg mindig elmegy, a szomszéd csirkéi meg mindig nálunk vannak. Nagyon szeret kint lenni az udvaron, a kutyus is tetszik neki, huzza a szőrét meg ilyenek, a kutya meg fél tőle. :lol:

hettie

Kitettem az iwiw-re a szöveget amit Beusa irt.

hettie

Szeva Csajok!

Rövidre gyorsan,mert az én Rékakoboldomat ugyan nem viselte meg az óraátállítás,ötkor kelt ami ugye hat és most ugyan úgy alszik,szóval fél ötig kapott időt...és aztán nyomulás,csúszda játszótér.

Linda,
Na nem pont ilyen,de tekink van nekünk is ,playskoolos,de nem tudom miért csak függőlegesen tud úszni :shock: szóval vicces a szerencsétlen jószág ahogy teper a lábával ezen szoktunk nyeríteni egy csomót,majd lefényképezem én is. Esés kelés van nálunk is,eddig véres sérülés nem volt,de a mai délelőtt is dzsungelharcos volt a játszótéren,nem is tudom úgy érzem,hogy az én gyerekem a legkoszosabb mind közül,a kis purdé,mindig megtalálja a legnagyobb tócsát vagy szemétdombot és belefetreng. (Na ehez képest tavaly nyáron királylány módra ült a homokban és visított,ha érintkezni kellett a homokkal.)

Zi,
Már írtam egy csomót,de elszállt,ezért válaszolok csak most: van krupp és anyukapara is van,de nem követlek a sorban egyelőre nincs baba a láthatáron.

Megyek csajok,mert felkelés van pedig még 10 perce lenne. Majd még jövök.

Ja kocsit nem cserélték ki a helyi jogászuk ledarált (na azért nem egy perc alatt,de volt vita rendesen)

puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

sziasztok
Beusa, szerintem ez tuti kamu. Kizárt, hogy a rendőrség nem értesítené a lakosságot, na meg nembeszélve a sajtóról!! Azok nem hagynának ki egy ilyen zaftos kis hírt. Ne dőlj be mindennek, amit leírva látsz! Már máskor is megfigyeltem, hogy tök hülyeségeken parázol, lazíts! :wink: Egyébként, hogy megnyugodjatok, szólhatok a férjemnek, hogy nézzen utána, de kizártnak tartom.

Linda: ez a homokozó nem az új, hanem a régi, de erre nem kaptunk tetőt, ezért vettünk egyet, ami fából van, és van teteje is. Felrakom ennek is a fotóját. Sajnos, tavaly ebben a műanyagban volt a homokozó, és amikor esős idő volt, megállt benne a víz fujj de gusztustalan volt. Most majd ebben fogunk pancsizót csinálni. Nem akarok nagy medencét, mert mi mindig meleg vizet rakunk bele, a hidegben nem engedném őket üldögélni. Sajnálom szegény kis Laut, hogy ilyen sok rossz érte mostanában. Levi is nagy esőbajnok, de mostmár látom, hoy megtanult esni, és nem olyan vakmerő. A teraszról 1 lépcső vezet le, és leül és lemászik rajta. Mondjuk pénteken lehajolt a labdáért, és lehúzta a feje :lol: :lol: kicsit bekoppant neki, de ha esik nagyokat, akkor is csak annyit mond, HOPPÁ és továbbmegy, nem veszi fel mostanában, főleg, ha azt hiszi, nem látjuk. Ilyen vérzéses baleset hálistennek mostanában nem volt. Laura nagyon sokat változott, ő is olyan nagylányos már!

Timi: hát sajnos, nálunk elég sokat megy a minimax, főként, ha a nagyok is itthon vannak. De ma egész nap kint voltunk az udvaron, olyan jó volt.

Képzeljétek, nem is mondtam, mamától húsvétra kaptak egy hintát állvánnyal együtt, de azt hittem, nagyon gagyi, ma nézte meg apa, hogy mi is az igazán, és fel is állította. Tök jó, igaz, ilyen kis ülőke volt csak hozzá, és apa a rendes hintát rakta rá, mert abból nem esnek ki. Majd erről is rakok fel képet mindjárt.

Na és egy nagy hír: vettünk egy nagy tv-t. Már nagyon régen fáj a szívünk érte, de legfőképpen ugye a férjemnek (én aztán sokat nem nézem). Most ez volt a diploma, plusz megelőlegezve a tisztavatós ajándéka. Szóval tegnap este tök jó volt, sütöttünk pizzát (közös koprodukció volt :lol: :lol: én a tésztáját, de apa rakta tepsibe és rá a feltétet, én nem szeretem az ilyen tökölős dolgokat), szóval pizzáztunk, popkornoztunk és házimoziztunk. :lol: :lol:

Na itt egy kép, rajta a hinta és a homokozó is, a héttérben a szomszéd randa házfala, bár gyanítom, egy-két labdarúgással Marci is hozzájárult :oops: :oops:
Na sziasztok Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

Végre itt a tavasz!!! :D Én pedig már csak olvasom a topikot - de azt hűségesen. Gyönyörködök a fotókban és szeretem olvasnia a sztorikat, a kismamák boldog "küzdelmeit". Az az igazság, hogy én ilyenkor már nem nagyon bírok magammal a négy fal között, sokat vagyunk kinn. Amióta elkezdődtek a kertben a tavaszi munkák nincs gondom a fogyókúrával :wink:
Jazi szépen fejlődik, néha már olyan nagylányos, hogy csak kapkodom a fejem. Mindent megért, de a beszédet nem viszi túlzásba. A szókincse:baba,apa, anya, Dada (ez Dani lenne), papa, mama, amma (ez az étel), oda, vóóó (kutyus), cica, ótó (autó), kő (ezeket szereti gyűjtögetni a kertben), kaka, kuka, kukká (ez az óra).. nem...kb. ennyi. Egyre édesebb :D Hisztivel ő is próbálkozik, de nem ér el vele semmit, hamar kapcsol, hogy nincs értelme. A zenét nagyon szereti, tapsol, táncol, pörög-forog, sőt néha "énekel" is. A plüssállatait eteti, itatja, szól ha bekakált..

Santos!
Krupposoknak a doki felírja az inhalálókészüléket, receptre valami 3 ezert ft. körül van, egyébként 35 ezer.

True!
Nekünk is ilyen fa homokozónk van, szerintem télére vigyétek be (tudom, kicsit bonyolult), nem jól tűri a hideget és nedvességet :? A miénknek a teteje nagyon elvetemedett :( Mondjuk a gyerekeket ez igazán nem zavarja :wink: , csak az én szememet bántja...

Szép napot nektek!!!
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Én is örülök, hogy jó az idő, sokkal kellemesebb a séta.
Kata homokozni szeret, de az neki homokdobálásból és visszafelé csúszdába mászásból merül ki. Tegnap egyedül elment a játszótérre, vagyis velem, de ő vette arrafelé az irányt (2 háztömbnyire van). Mondom nem igaz. Hangosan mondta hinta-painta, aztán hinta nem kellett neki, a homokozóba mászott bele :D Nem is lehet onnan kicsalogatni, múltkor Gyuri hozta el, sírt is sokáig. Tegnap zsömlével csalogattuk ki. :?
Remélem idővel megtanulja, hogy el kell jönni onnan egy idő után. Többet kellene menni játszótérre, de nem bírok sokat sajnos álldogálni.

Most jöttem meg az Uh-ról minden rendben volt. A doki rendes volt, előre tudtam ő lesz. Úgy néz ki kisfiú lesz. Nemhiába tettem kék vonalzót :D Már csak nevet kellene találnunk...

Na, de megyek is mert dolog van. Majd írok még, visszaolvasok.
Szerintem lemegyünk játszani még ebéd előtt annyira jó az idő. Ha nem a harmadikon laknánk napjában 2x is lemennék, de így sajna nem :( Cipelni kell a Katát lefelé és leszakad a derekam sajna.

Mit adtok a gyerekre ilyen jó időben? Harisnya még kell a naci alá nem? H.U body, pulcsi elég? vagy még mellény is?
Sosem tudom, és agyonöltöztetem szegény gyereket.

Edit

Kép
Kép
edi78

Hali

Zsuzs,a mi tekink is bénán úszík,inkább a víz alatt kepesztett, Lau mindig kikapdossa,nem tud végig úszni a kádban,olyankor a kis kezében berreg :lol:
homokvísítás: :lol:
Tegnap gyúrtam egy sütit,mondtam Launak fogja meg,(még nyers volt)tudom hogy parázik az ilyen új állagú dolgoktól,nem is fogta meg, :wink:de olyan aranyosan viccesen közeliítette meg,meg nevetgélt hogy majd megzabbantottam, ha rágozóm az is tetszik neki,szoktam kérdezni kéred,odatartom neki aztán csak kalimpál, fújjog,prüsszköl,nevet hogy ő nem gondolta komolyan :lol:

Hetti,nem semmi hogy Artinak új ágya van és nem esik ki belőle,Lau kihemperegne. :lol:

mennem kell most,csöngettek

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok!

Végre talpon. :D Nagyon kifektetett ez a vírus. SZombaton du. kezdődött és utána semmi nem maradt meg bennem. A sima víz is kijött :x Aztán éjjel az ügyeleten kötöttünk ki, hogy döfjenek belém valamit végre mert kiszáradok és nagyon fáj a hasam. Jégkockát szopogattam kínomba, mert már taplót köptem olyan száraz volt a szám, de még az is kijött :x
Vizitdíj: 1000 ft :roll: de legalább utána tudtam szunyálni. Így vasárnapra párom megnyerte a kisasszonyt magának. :wink:
Hála hétfőn legalább már fel tudtam kelni, és kezdődhetett a hét.

Kitti még néha durrant nagyokat és akkor sárgás f@s van a pelusba, remélem lassan ő is túl lesz rajta, mert így már napok óta semmit nem eszik, ahogy én sem :lol: Fogyinak kezdvez :)

Tru: Kitti még kiságyban alszik, csak napközbe a hálóba van szoktatva hogy én is tudjak mellett ejtőzni :wink:

Én amúgy látok valóságot ebben az elrablós balhéban. Na meg a rendőrség szerintem sokszor becsukja a szemét, fülét...
Múltkor volt a tv-ben az a kis hülye román vagy milyen kölyök aki a keletinél szétlopja az agyát, aztán nem tudnak vele semmit se csinálni mert kiskorú. Engem nem érdekelne, akkor is ültessék le, vagy mondjuk én visszahoznám a régen bevállt drasztikus módszereket. Akkor biztos nem lopna többet, mert nem lenne neki mivel... (Bocsi ez nem babás fórumba való :oops: )

Edi: Gratula a kis trónörököshöz. Kivi vagyok a névválasztásra.

Linda: Lau nagyon kis csini a csattban. Nálunk is van szösz-kosz szedegetés, meg parancsolgatás: TEA, mondom neki anya kérek teát, válasz: TEA. Két szó egymás mellett nem megy neki
:? De édesen próbálkozik ő is a beszéddel: kutus, cici ez vagy a cici vagy a cica :lol: etöt: eltört, otó:autó, ama: alma, mago:mango, pacsi:pancsi, tol:babakocsit tolja, vagy őt toljuk, ajtó meg még egy jópár szó amit legtöbbször csak mi értünk :wink:

Ja és így sajnos nem tudtunk börzére se menni :cry: de lesz még áprilisban, sőt még nagyobb is :wink:

Kép
bettus79

Sziasztok lányok!

Náthásak vagyunk, de a fiam tegnap egyedül kitudta fujni az orrát! Egész télen nem voltunk betegek!
Csütörtökön megyünk oltásra. Ti lázasok voltatok?
Azért jövök ritkán mert lefoglal a kert.
Kép
Kép
Kép
Kép Még a pelusba is jutott homok!
Kép Sziasztok
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?