Sziasztok Lányok!
Hát, ma azt hiszem még egy fokkal rosszabb napom volt, mint tegnap. Először is elestem
. Nem fájt, félig a fenekemre félig az oldalamra, de nagyon megijedtem és bepánikoltam... Korán reggel mentem vizsgázni (ahonnan tegnap kidobtak) és még nem volt elsöpörve a hó, nagyon csúszott. Mindegy, csak beértem a suliba, ahonnan a pszichológus nő megint kidobott, de most már egy egyessel
. Már idejét sem tudom, mikor kaptam egyest, de szerintem úgy 16 éves koromban. Pedig nem is feleltetett, csak a "pofátlanságomat" jutalmazta ezzel. Ez abban merült ki, hogy két óra várakozás után már csak én ücsörögtem a szobája előtt, és szerettem volna végre bemenni, és bekopogtam hozzá. Ő teljesen kiakadt, hogy még 23-an vannak a listáján, majd ha ők levizsgáztak, akkor mehetek. De éppen egy lélek sem volt ott, tehát senkitől nem loptam volna el a helyet. Ezek után annyira mérges és csalódott lettem, hogy beirattam az egyest, hogy haza tudjak menni. Nagyon rossz volt. Ne haragudjatok, hogy ezzel untatlak benneteket, de teljesen kikészített.
Eszty!
Azt hiszem elfelejtettem mondani, hogy Éva (a tornáról) szombaton megszült! 3900 grammal jött világra a kislánya, Tamara. Természetes szülés volt, 4 órát vajúdott. A másik lány viszont, aki vele egy napra volt kiírva (azt hiszem Katinak hívják), még hétfőn is ott volt a tornán.
Remélem nincsen semmi komoly bajod és a keményedések normálisak!! Majd írd meg mindenképpen, hogy mit mondott a doki és pihenj minél többet!
Erika!
Jót mosolyogtam magamban a fagyikelyhes történet olvastán, mert mintha engem festettél volna le
. Bár én még nem használtam kehelytartónak a pocim, és Luca azért ennyire biztos nem erős, de én is fagyi-függő lettem. Állandóan azt kívánom, és legnagyobb meglepetésemre ma egy parfétortával köszöntött itthon a család (csoki, mogyoró, meggy - nyammm...).
Lányok!
Unokanővérem van itt nálunk Németországból és hozott egy német kismama magazint, amiben volt egy hosszú cikk a terhesség alatti hízásról. Abban azt írták, hogy rengeteg kismamát megfigyeltek a terhesség alatt és a szülés közben, és arra a következtésre jutottak a dokik, hogy a terhesség alatti hízás felső határát mindenképpen ki kell tolni 20 kg-ra, mert azok az anyukák, akik többet híztak, állítólag könnyebben viselték a vajúdást, jobban bírták a szülést, kevesebb volt a komplikáció. Én nem tudom, hogy ebből mi igaz, de ezek szerint ott akkor dícsérik meg a kismamákat, ha sokat híznak. Ez tetszik
. Én biztos sok dícséretet kapnék
.
No, most már eldugulok és eszem egy kis tortát.
Brigi (24+5)