Sziasztok!
Sno!
Igen, a Kecskmétit is a Hipp gyártja, rajta van a cimkéjén.
De szerintem a selejtesebb anygokból?Vagy ki tudja miért olcsóbb, vagy csak a márkát kell megfizetni.Mert a K. -nek nem ugyanolyan az íze,mint a Hippnek, ha ugyanarról a kajáról van szó.
Szóval bizti különböző képpen gyártják.
Emili is lépegetne felfelé ha lenne hová.
A kanpé a favoritja, pedig az lég magass ehez.Leginkább rajtunk szeret át-felmászni
Ja, és lépeget akanapé mellett oldalra.
Jobbulást Sebinek, és további jó fognövesztést!
Én még normálatlan állapotomban sem vagyok bagós!!!!Nagyon úúúúúúúútálom!!!!!És legszívesebben kiírtanám a növényt a Földről!:-D(sajna a szüleim bagóznak)
Torta:tejszínhabosat:-D
Vannak 1 éveseknek való torták a Kismamában, meg babás netesoldalakon.Mi egyébként már ettünk gluténest, a tápi tejből van.Tojás még nem volt, de szerintem fél év múlva már biztosan eljutunk odáig is.
Igen, egyes Hippekben is van cukor
Emilin nics szeparációs mizéria:ált. nyitva hagyom a wc- n az ajtót, hogy lássam mit garázdálkodik(járókabn sírva nem lehet medvére vadászni
).Ma odajött, és behajtotta az ajtót.Kinyitottam, amjd megint vissza, és utánna odébb is mászott.Pedig akkor még nem voltak szagok sem a levegőben
Tehát nem zavarta ha nem lát.Máskor sem , csak ha nagyon nyűgi, akkor jön utánnam mint egy pincsikutya.
Lora!
Annyit husionak én sem látom értelmét, hacsak:kezdeti időkben, majd fokozatosan növelve, ha már megszokta a baba.
Tejpép:nekem védőnő ajánlotta, hogy jól lakjon éjszakára, és átaludja.Hát ez nem jött be, de legalább enni nem kér, csak iszik.(tiszta apja
)Igazából ez csak a sűrűsége miatt laktatóbb, meg lehet kanállal adni(bár Emili csak üvegből issza meg, eddig csak 1x ette kanállal:s)
Nanica!
Sajnálom, hogy nem jött össze a evészet.Én is úgy tapasztaltam, hogy turmixban csak nagyobb mennyiséget lehet mixelni.
Lorca!
Szerintem nem könnyebb a tehéntejfehérjét megemészteni, mint a kölest, bár ez babáknál nem biztos hogy igaz.Én továbbra is a laktatóssága miatt gondolok a tejpépre.
Én a kecsketejen gondolkodom, de nem merem adni még.Védőnőt is elfelejtettem kérdezni róla.De egyébként meg arra is gndoltam, hogy a tápiban benne van minden, talán több is mint a tejben, így miért adnék azt?
Csak hogy mostanság Emili nem vacsizik, ezért gondoltam.De talán vmi szilárdat kéne neki adni.De a gyümitől napközben is hara éhes lesz, 2x főzi esetleg?A tejpép az olyan jó laktató tápival keverve.
Jobbulást a családnak!
Kecsketej:az én gyerekkori gyerekorvosom a saját újszülött unokájának nem tápot adott, mert nem volt elég a tej, hanem kecske kolosztrumot!!!Egy biofarmról vitte!Ha ő ezt merte tenni, akkor talán nem lenne baja tőle egy 7-8 hós babának sem, de rá fogok kérdezni már csak kíváncsiságból is.
Pann!
Simán lehetsz terhes mensi nélkül is.Ha érdekel hogy van-e pé-d, akkor nézz lh tezstet, hőmérőzz, vagy használj PG53 tesztet.
Nekem utóbbi 2vel egyből összejött a kis krampuszom!
Etetés nálunk is így van:ha mondom neki, hgy hamó-mamóca, vagy fincsi-mincsi(én hívom így, nem tom miért
), akkor Emili is néz körbe, hogy vajon hol a kaja, ha látja az üveget, vagy csak a kanalat, akkor vagy sír, vagy tombolni kezd(inkább utóbbi).És ő is addig eszik amig nyitja a száját.Általában ebédre bemegy 2 üvegeskaja mennyiség.Ma pl. 260 ml főzi+fél üveg Hippes kaja+1 frutapura.
De du. már nem nagyon adok neki, mert mostanság nem nagyon akar vacsizni.Csak akkor meg mikor eszik gyümit?Mert eddig du. kapta.Na majd kitalálom.
Arra is gondoltam, hogy talán úgymond elválasztaná magát?
Igaz hogy nem szopizik, de talán a tápiból, meg a cumisüvegezésből elege van?
Timi!
nem akarlak elkeseríteni, de nálunk Emili 2 hónapig volt 4kézláb, és csak utánna kezdett el mászni.
Róki!
Én is úgy gondolom, hogy nem kell mindennap húst ennie egy babának(még felnőttnek sem), de Emili az üres" főzivel nem lakik jól, csak ha nagyon sokat eszik belőle, és még kap utánna vmit.De akkor sem tart általában sokáig, 2-3 óra múlva éhes.
A média ezekből a hírekből él, és sajna mindig mindent felfúj, az igazságot pedig elhallgatja.Én mindig osztom 2vel amit mondanak
Mi holnap elutazuk anyáékhoz.Kellemes 7végét Mindenkinek!