dinyus
a repkedés az tök jó, az is egy fontos fázis (kele egyáltalán nem csinál semmit hason, mióta megtanult megfordulni
)
alvás
nálunk 2x-i fix kelés van éjszaka, azonnali visszaalvással. ha viszont nem, akkor kb 15x kel bemennem és egy csomót sír. még nem jöttem rá, h ez mitől van, foga az nincs és nem is úgy tűnik, mintha jönne
megyünk hétvégén apósékhoz. ha nálunk is elromlik kele alvókája, akkor n magam alatt leszek
mazsi
tökjó, amit írtál az apás altatásról. nálunk uez van, csak én vagyok jó, ha vlmi gáz van. a sima cumivisszatevés az mehet apával, de ha már egy kicsit jobban ébren van, akkor csak én kellek
tejpép
szopi mellett nem tudom miért kell erőltetni, szopi nélkül azért, h elegendő legyen a bevitt fehérje. gondolom az nincs a köles- és társai pépekben
pann, snorsi
hajrá második gyerek projekt, a fiatalok úgy látom n elszántak
újabb előnye jutott eszembe a tavaszi babának: én kelét lépten-nyomon szoptattam nyáron, na most már ha nem muszáj az utcán nem ülök le szoptatni, bazi hideg van...
ja, pann, az unokahugom 8 hónaposan választotta el a lányát teljesen, mert ment vissza dolgozni és az esti-reggelit se tudta volna fixen vállalni. a durva az volt, h a gyerek igazából nem is reklamált, 1-2 nap alatt simán elvolt nélküle. szvl az anyukát lehet, h jobban megviseli a dolog
nanica
botmixer (na ezek után mást nem is vehetsz, úgy látom, h mindenki erre szavazott
attól is sokkal jobb, mint a turmix, h kevesebb helyet foglal és könnyebb tisztítani. bár az én férjem állította, h botmixerrel nem lehet igazi málnaturmixot csinálni, úgyh az összeveszés határán aranyárú fagyasztottmálnával kellett demonstrálnom
)
ja és ha már lorca írta a tescot, már akartam két dolgot írni:
1. a fruttapura akciós nov 2-8-ig (399,- ft)
2. én apának tesco márkájú vízforralót vettem és tök szupi. inox, világít, automata kikapcs, rejtett fűtőszál, körbeforgó talp, 1,7 literes, mindent tud, amit egy vízforralótól elvárható, mindezt háromezerhatért