Sziasztok!
Na itt vagyok, csak apa ma ment el egy hétre és ezért nem jöttem tegnap!
Úgy látszik hogy kezdünk rendeződni!
Végre volt egy jó hétvégénk!! Ilyen is régen volt hogy egy nap nem veszekszünk, most pedig egyből 2 is volt!
Borcsi: Basszus visszaszoktam a cigire.
Nagy nehezen letettem amikor terhes lettem, és most megint rágyújtottam. Pedig megfogadtam, hogy nem szokok vissza!
Emiatt is állandóan szidtam apát, de most már ezért nem lehet!
Akkor lehet hogy mi is azért nyáladzunk állandóan, mert majd lassacskán jön a fogacska??
Tünde: Sok sikert az UH-ra. Hozzánk ma jön a védőnő és megkérdezem tőle, hogy akkor nekünk kell menni vagy sem. Múlthéten a doki a csípőjét megint megnézte. De a többit nem tudom
Dóri: Pedig szerintem most olyan front van, mert alig élek, úgy fáj a fejem! Hátha megindul Enikő!
Kriszti: Szép nagy baba Benedek! Mi ugyanekkorák vagyunk csak mi 3 hónaposak! Sajnos itt látszik meg hogy anyatej vagy tápszer!
Benedek hány kilóval született??
Evés: Mi sem pontosan tartjuk a 4 vagy 3 órát, hanem amikor kér és ő "állítja" be magának. Tegnap például 5óra után kért!
Én azért tudom nagyjából mert én állandóan az időt nézem (ez már megszokás a suliból).
Amíg szopizott addig is igény szerint evett, és akkor gyakrabban, de most általában mindig ugyanannyit eszik.
Úszás: Nálunk 2 év után mennek egy másik helyre úszni tehát nem együtt van, de nem is egy időben! Szerintem kérdezd meg, mert ha külön van akkor meg eltudtok menni mind a kettőre együtt! Mi is 3-an mentünk Kristóffal, most szombaton meg 4-en megyünk, mert én mpst csak fényképeztem és apukám majd hozza most a kamerát is!
Kristófom nagyon élvezte az úszást először megszeppenve nézelődött hogy most mi van, hol vagyunk, mi ez a nagy víz! Nagyon édes volt. Nem is sírt csak a végén amikor ki kellett jönni a vízből, mert már egy kicsit fázott meg éhes is volt!
Ezt a kék valamit nagyon élvezte!
Az elején így nézelődtünk!