Sziasztok, Jó reggelt
Olyan szépen zuhogott a hó, jó sokáig bámultam reggel az ablakból
De ami a lényeg: eljöve az utolsó hetem a munkában! Hú,de nagyon vártam. Jó lesz otthon, rengeteg a tennivalóm. A saját csomagom még nem állt össze, sokmindent be kell még szereznem. Soha nem voltam még kórházban, igy a listák alapján válogatok.
Praktikus ötlet a barátnőmtől, megosztom Veletek: saját borotvát vigyetek, a kórházban életlen vackokkal esnek majd nekünk
Hétvégén elég vacakul voltam. Baba nagyon élénk kedvében volt, amit a bordáim, s a gyomrom bánt igazán. Szinte egész szombat du. feküdtem, s vasárnap este is reklamált, amikor a fotelban heverészve próbáltam TV-t nézni. Úgy kinyújtózkodott (próbált volna szerencsétlen), olyan volt a pocakom, mint aki karót nyelt...És akkor jött a gyomorsav..brr
Megbeszéltem Vele, birja még ki ezt az 1 hetet, utána már valóban csak Vele foglalkozom.
Azért a TESCO-ba elvánszorogtunk
Vettem 990,- Ft-ért 2 db-os csomagban rövidújjú body-t. Az egyuk zsiráfos, a másikon kék mackófejek vannak, tengerészsapkában. Finom pihepuha pamut.
A többi babacucc nem tetszett. A Kenguru Gold-ban szebbek vannak (XIII. ker. Gyöngyösi sétány legeleje, a Duna Plaza-val szemben van a lakótelepen). A DORINA kismamacicifix...háát, nem tudom, rajtam nagyon rútul nézett ki, középen túl vastag, és az anyagát is durvának találtam. Vadászom tovább, vagy marad az Anita. A Csalogány utcában említettetek egy kismamaboltot, ahol vannak melltartók. Hol található az a bolt pontosan?
Cumimelegítőt mindenképpen vesztek? Arra akkor is szükség van, ha kezdetben csak anyatejjel táplálkozik a baba? Azt hiszem, csak akkor szerzem be mind a cumimelegítőt, mind a mellszívó készüléket, ha a pici megszületése után szükség lesz rá, addig nem.
Kitty már a 38. hétben jár!
Nagyon izgulok, kié lesz a tavasz első babája
Kitty nagyon vigyázz magadra ebben a csúszós időben! Ez vonatkozik Mindenkire!
Szilvus
32+3
(Evelin, ezek a számok a heteket+napokat jelentik