Sziasztok!
Nemesek,
nálam a székelési ingert a glicerinkúp hozza meg
én csak 2grammosat szoktam használni,
amit az álomról írsz, meg tudlak érteni!!! olyan szörnyű rosszakat álmodni, mert utána hiába próbálod magyarázni, hogy "nyugi, csak álom", még napokig életszerű és kísért
( én éjjel azt álmodtam, hogy vérezni kezdtem és nem tudtam eljutni a dokimhoz
(
(olyan szörnyű volt
nem tudom ki hogy van a mákos kajákkal, de nekem elég egy beigli, vagy tészta, süti, mákos, és sokat lazít a helyzeten, ami a nagydolgokat illeti
meg a korpás kifli is hatásos, de az is eredményt hozhat, ha búzakorpát keversz gyümijoghurtba vagy kefírbe!
Kzsu!
Szívből gratulálok a babához!!!Drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen!
Mea!
az a nyilallás-érzés nekem már az eleje óta van! én nem tudom mi okozhatja, de nekem azon a napon volt életemben először, mikor a babónk megfogant
aztán egy darabig nem, és az első 13hétben gyakran, most már ritkán
állítólag nyúlnak a méh tartószalagjai
nekem most az AFP- re levett vérekből nézik a toxoplasmát, a hepatitisB-t na rubeolás meg tuti nem voltam! de gyerekkoromban beoltottak ellene-gondolom már nem hat:b
toxop.-t a cica kakijától, az azzal szennyezett földtől és a cicaalomtól meg a nyers hústól kaphatsz, de akkor is úgy, ha hozzányúlsz, aztán meg a szádhoz. ezt a védőnő mondta.
én sem tudom, voltam-e már? kíváncsi leszek, de csak 2 hét múlva lesz eredmény
addig várhatok, meg az AFP miatt is izgulok!!!
Drukkoljatok, hogy jó legyen az eredmény!!!
én arra gondoltam, hogy a rubeolát -ha az a rózsahimlő, ahogy én gondolom, akkor azt- leginkább gyerekek kapják, meg eléggé kiüt, hát csaknem mászkálnak már rubeolások az utcán, remélem. én őszintén szólva még nem láttam rubeolás felnőttet.
viszont influenzásan annál többen!!! vigyázzatok magatokra, a láz veszélyes a kismamikra és a babókra!
ma annyira hülyének néztek engem biztos, de kimenekültem egy gyors viszláttal egy üzletből, mert az eladó aki odajött, elkezdett a levegőbe tüsszögni meg köhögni
én meg nem kockáztattam
mindenkinek szuper hétvégét kívánok!
Nemesek!!!
tökjó, hogy megmozdult a pocakbérlőd!
én úgy irigykedek ám rád
) én már annyira várom, hogy mozogjon a babám, de még nem tudtam biztosra megérezni, hogy csinálna valamit odabenn, pedig figyelni szoktam!
reménykedek, hogy hamarosan engem is meglep
jó pihenést és szebb időt nektek