Új privát üzeneted érkezett!

Linda!
Azt az utolsót, ha kérhetném...fénypostával... :wink:

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Hát igen, Linda, azért látható a különbség, ha szakavatott kéz készíti a koszorút:) Egyet árulj el: hogy lesznek olyan szabályosak a fenyőgallyak? Egészen pici darabkákra vágod, és azokat tűzöd rá?
Aprósüti valami nagyon egyszerű kellene, olyan, ami eláll... Én még soha nem sütöttem ilyen klasszikus linzertésztát, mert úgy szól a recept, hogy nem szabad kézzel gyúrni, hanem csak kés élével összedolgozni... Na nekem az ilyenektől herótom van... Még egy kérdés: vaj nem lehet egyenlő margarinnal?

Jubi: Hannának volt hőemelkedése de a drnő azt állította, hogy "vírusos" a torka, és ezért nem adott. Azzal egyetértek, hogy ne kapjon minden kis hülyeségre antibogyót, de ő olyan kis törékeny, és szerintem a váladék felülfertőzte, mert ez már nem létezik, még mindig köhög, és néha még az orra is elered. A Cvitamin jó ötlet, lehet, hogy én is veszek nekik, viszont ha betegek, nekem azt mondta a természetgyógyász, nem szabad semmiféle vitamint adni, mert jó táptalajt teremt a baktériumoknak és vírusoknak. Csak ha egészséges. Küldhetnél fotót a hajadról, kíváncsi vagyok rá, én is megyek csütörtökön fodrászhoz, de csak vágatom, a melír nem fér bele a karácsonyi költségvetésbe :cry:

Riz: nagyon ügyes Veronika, mint mondtam, Levi még a közelében sincs. Szoktunk olyat csinálni, hogy leülünk apával egymással szemben kb. 1 méterre, és egyikünk elengedi a másik felé, de nagyon ritka, hogy lép egyet, inkább dől, és nevet!

Ma nagyon nagy balfszságot csináltam, és a párom baromira bepipult rám, de igaza van mondjuk... Marcival évente kell menni ellenőrzésre, mert az egyik veséje kisebb, hát én kértem időpontot, adtak is 5-ére.... És ma reggel azt hittem, 5.-e van... Elmentek a dokihoz. az ultrahangot simán meg is csinálták, viszont a szakorvosnál szegények délig vártak :oops: 9-től, és Marci nem ehetett semmit, mert vérvétel is volt... A férjem meg 1-re ért be a munkahelyére, holott reggel azt mondta, kicsit késni fog :oops: Fú hát nem tudom, hogyan fogom kiengesztelni.... Na sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Jubi,szívesen átküldeném,de ha látnád a többit,nem is bizti hogy pont ezt a sárgát választanád. Most nagyon modern ,ezekre a szép üveglapokra készítve,rengeteget csináltam,egy gyertyásat is.Nem olyan nehéz,sok pici dolog kell hozzá meg ragasztópisztoly :wink:

Tru,azért a te koszorúd is szép,nekem tetszik,imádom a fahéjat :wink: A fenyő ágak dróttal vannak rátekerve ilyen lobáncásra,nem pedig tűzve.
Süti:én mindig kézzel gyúrom a linzert,ha van idő akkor hagyom pihizni egy kicsit.Amúgy ami nekem bevált:30 liszt,20,vaj-margarin-liga-ráma amit akarsz ,10 cukor.Imádom nyersen is.Ebből csináltam a mini islereket,igaz vékonyra kellett nyújtani,így sütés után egy kicsit kemény lett,de a lekvár meg a csokimáz másnapra megpuhította :wink:
Nézek valami finiket majd,meg van egy jó mézeskalács recim is amibe csak 3 evőkanál méz kell.

2 kép ami lemeradt,de ez már Lauráról van :wink:

Kép

Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Linda!

Gyönyörű szép Laurád van NEKED :lol: :lol: Milyen ügyi vagy, és mennyire kreatív ejha :wink: Dec 12-re megyünk ortopédiára. Azt mondta a doki amikor már megy akkor kell megint elvinni. MOst eljött ennek az ideje is. Mit akarod Laut állandóan altatni? Most már nagyok ahhoz, h 2*szer aludjanak. Dóri is aludt eddig 2*szer, és mostmár jó pár napja állíthatóm, h 1*szer alszik (11-14ig). Ezért este 8kor leteszem, és most figyeljél meddig alszik? 7ig :shock: :shock: ! Nem is kel fel azóta amióta írtam, h próbálkozott hajnalban a keléssel, és nem mentem be hozzá. Talán ez is kialakul mint minden más.

True!

Akkor azért megcsináltak mindent nem? Tehát nem mentetek potyára? Majd csinálsz valami finomságot Neki, és már nincs is méreg :wink:

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Linda, ez a recept csak így, ahogy írtad? tojás meg sütőpor meg ilyesmik nem is kellenek bele?

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Tru,nem kell más bele.Ha nem akarna összeállni akkor egy kis tejföl,attól meg még puha és omlós is lesz :wink: Van a klasszikus reci is,de azt a könyvemet pont kölcsönadtam,ha visszakapom megírom.

Timi,örömmel olvastam soraid Dóri alvásával kapcsolatban,na látod,ez így helyes!Szerintem már beáll!!!Laura nem aludt ám reggel,úgyhogy megírtam ide a dolgokat aztán kivettem az ágyból és elmentünk anyukámhoz az irodába.(babakocsival)Ilyenkor az egész folyosó kitódul ámulni a kis Édivirágot :lol: Délre hazaértünk,megetettem egy kis sütőtökkel,aztán már szunyált is,3ig :lol: Fél 4 körül kivettem,adtam neki egy kis gyümit,majd átmentünk gyalog a pékhez,ami kb 500 méterre van.3/4 óra múlva értünk haza :lol: Olyan édi volt,mindent megmutogatott,mindenhol megállt,mindent fel akart venni..... :lol: Kicsit hosszú volt ez a délután,de szokásos 8 órai alvás már meg is van,volt.Kivi leszek hogyan alakul holnap,végül is nekem így is jó.Szerdán megyünk majd méreckedni(múltkor a láz miatt lemaratd)iratok én is beutalót az ortopédiára.Bölcsibe is megyünk,csütörtökön meg baba-mama klubba.
Örülök hogy tetszik a a munkám,tudok extrémebbeket is ha kell... :wink:

Halmai Judit meg a többiekkel mi van???

Bettus,te is nyomathatnál pár vicces sort :mrgreen:

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Linda!

Amióta Bettus velem barátkozik azóta nem vicces :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Nah hell Csajok!

Túl vagyunk a vizsgálat vérvétel mizérián,hát még januárban lesz egy ultrahang és még 3 hónap múlva vissza kell menni, bevallom azt gondoltam gyorsabban lesz eredmény és akkor aztán yoghurt tejföl és tejszínhab...de sajna még ki kell bírni legkorábban febr. elején lesz eredmény,aztán még 3 hónap asszem...na valahogy csak kibírjuk aztán ehet remélem a gyerek tejes cuccot 123 éves koráig minimum.

Azt gondoltam ma nem jutok ide,de mégis sikerült...de legközelebb apát nem visszük magunkra a vizsgálatokra,mert rettentő ideges tud lenni,főleg ha vért vesznek a pici lányától és akkor kiborul,szóval ott voltam egy bőgő egyévessel meg egy idegroncs 28 évessel és nyócvan táska meg kabát a nyakamban....uh. De vége na. a nap "csúcspontja" az esti márnagyonfáradtanrohangálok elesés ami következménye egy nagy púp és hányásig bőgés volt,de ennek is vége,most alszik a manóbébi.

Riz!
Királysááág,jár a baba!!! Majd nem tudod elkapni a végén a kiscsajt!

Linda!
hogy van nektek időtök ilyen szép dolgokat csinálni meg sütögetni meg ilyenek én néha szégyenlem magam,sütni alig tudok,kreatívkodni nincs időm (fogalmam sincs mivel telik el,de egyszerűen időzavarban vagyok)..Uradnak motoroskesztű???? de lehet már kapott...
Lau

Timi!
de jó ez az alvás dolog! ÉNISÉNIS...a művésznő is szerintem át fog állni a napi egy dél körüli alvásra,este meg próbálom később letenni,hogy ne kurjongasson nekem itt hajnal 5.kor (így csökken a kávéfogyasztásom is és tán a karikák a szemem alatt :lol: )

True!
majd rem.lesz időm még dumcsizni,de most sütike:

nagymamám szokta csinálni és fura recept,de nagyon fini szerintem

Vaníliás kifli
50dkg liszt,1cs vaníliás cukor,15 dkg porcukor,1cs sütőpor,25dkg margarin,3 főtt :shock: tojás sárgája,2 tojás,1citrom leve (én sima citromlével is csináltam már...) a tetejére 10dkg vaníliás cuki

lisztet tálba,cukrokkal plusz tojássárgájával a főttel...margarin egész tojások és citromlé bele...összegyurma.
kisujjnyi rudacskákat kell csinálni kiflire hajlítani forró sütőben kb 180 fok 10 perc és szép sárga lesz melegen vaníliás cukorba forgatni
kemény szokott lenni nekem,de ez ilyen kávézós,és hamar elfogy szóval nemtudom,hogy megpuhul -e,de néha még a kiflivégeket csokimázba is lehet nyomni és jól néz ki....

Ilyeneket mint te én naponta csinálok 3-4 et és rendszeresen viszem rossz időpontban a gyerkőcöt rendelésre, majd még nekem áll feljebb :lol: de tényleg jó engesztelés a finomságcsinálás plusz a cicásbújás meg ilyenek.

Ja és megvaaaaan az ötletem,mivel úgyis akar tetkóshoz menni az emberem (van neki pár darab...) beszélek a tetoválóval és attól függően hogy mennyi kifizetem neki és amikor kész akkor lesz a meglepetés...hogy nem kell fizetni...remélem sikerül. Holnap hívom a srácot,mert nem tudom mikor megy "varratni"

Na megyek,de majd holnap nyomok képeket is a legújabbakból

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Ja Linda!

Próbáltam a sütőtököt,de a falon a földön és rajtam végezte egy kis öklendezéssel megbolondítva...így jártam a májjal és a céklával is.
Sebaj majd a pacal vagy a csirkeláb menni fog. :lol:

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Ja Linda!

Már megint én most olvastam vissza magam,azt szerettem volna még,hogy Laura tök édes kislány

Mindenkinek bocsi ha megint összevissza írkáltam és sokat
puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Santos,tök jó hogy sokat és össze-vissza és vicceset írsz :mrgreen: Remélem hamar ehet Réka fini tejes dolgokat.Mennyi a súllya?Borsófőzelék pépesítve, növényi tejszínnel sűritve??
Mindenféle motoros cuccunk van...meg 4 motorunk... :oops: még van egy kis időm godolkodni kariig:roll:
Furi a reci,de fini lehet :wink: Laura szerintem is édi. :lol:
A remekműveket a garázsban gyártom mikor Laura alszik.

Timi,azért csak írjon a nem vicces barátnőd :lol: Most aztán mehet a nagy utánpótlás gyakorlása,hiszen nem kell felkelnetek éjjel :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Na sziasztok, ezt már szeretem, amikor így "pörög" a topic.... Tök jó, hogy így cseverészünk.... Én is imádom, amikor marhaságokat írsz Zsuzs, most is halálra röhögtem magam, el is mondtam apának, hogy ha te ilyet csinálsz, neked áll feljebb, és mostmár röhögni is bírt egy kicsit.... Pedig még nem volt finomságcsinálás és cicás bújás sem.... :lol: :lol:

Tök jó lenne összehozni valami orbitális msn partyt, de szerintem reménytelen... Zsuzs úgy veszem észre, mostanában ütköznek az alvásaink és a "szabad"időink... Nálunk az 1 alvás kizárt, persze van olyan, hogy Levit később rakom le, mondjunk 9-fél 10, és akkor alszik 3 órát, de ő még utána délután attól alszik. Holnap, holnapután megyünk be Bonyhádra az 1-es busszal, így délelőtt kell aludjon nagyot.

Timi: hatalmas gratula az alváshoz, úgy látszik sok volt neki már a 2 alvás!

Nekünk senki nem mondta, hogy ilyenkor is kell menni ortopédiára, majd megkérdem a dokit.

ÚÚÚgy irigykedem a járó babákra, de nálunk ezek a Huszti gyerekek nem ilyenek... (Marcika szaladt már 10és fél hónaposan...) Apa meg másfél évesen... Hanna 17 hónap... Úgyhogy még van pár hónapunk. Pedig olyan jó lenne, ha nem kiskutyám lenne már, hanem kis emberkém :lol: :lol: Na megyek nézem a született feleségeket... pápá

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

sziasztok,
Anita,
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK és nagyon sok boldogságot , kitartást kívánunk Nektek:-)
Hűűű olyan hihetetetlenül nehéz elképzelni, hogy lenne itthon egy még kisebb babánk....De biztosan nagyon klassz lehet és ők jól tudnak majd együtt játszani.

Linda,
Szőrök...ne is mond,
Timi, az én benőtt sszőreimre is csak a dörzsi és a csipesz hoz gyógyírt.

Jubi,
nagyon klassz a hajad, igazi fitt anyuka. Ma megint belefogtam a fogyózásba is, és eszembe jutottál:-)

Santos,
hogy derült ki a tejallergia? Vagy még csak gyanú??? Bocs, ha figyelmetlenül olvastam...

Beuka,
VÉGRE itt! GYere gyakrabban.

Sue, Edi, nagyon eltűntetek.

True,
ezek a fotók fantasztikusak:-)

rólunk: ma bosszankodtam egy sort, a normális mozgásfejlesztőknél január vége előttre nincs időpont....Szemészetre is január közepére kaptam. Most már mindenki csak a bevásárlóközpontokban nyomul év végéig??? Nem tudom, hogy vagytok vele, szerintem nagyon gáz, hogy ennyire ez lett a fontos az ünnepben.
Nálunk ez mindig egy meghitt ünnep, és az ajándékozás is szolid. Mondjuk tavaly még agyon vásároltam magam, mert ugye ültem itthon és interneten rendelgettem, de ma már erre sincs idő.
De most nem is bánom..

Főzés: hagyományosan hal van nálunk szentestére, másnap töltött pulyka és káposzta. Nem nem főzök ipari mennyiséget..:-)

SZiasztok, B

Beusa
Kép
beusa

Beusa!
Igazán elszánt vagy, ha pont Karácsony előtt kezdel fogyózni :shock: :wink:

True!
Most nyomtattam ki az adventi muffin receptedet, délután vendégeink lesznek, megsütöm nekik...
Itt a hajam:
Kép

Képzeljétek, tegnap este kirúgtam a hámból :D Elmentem a nővéremmel és egy barátnőnkkel vacsorázni. Megnéztük a kivilágított belvárost, beültünk egy étterembe vacsizni és beszélgettünk. Fél tizenegyre értem haza, addigra mindenki aludt. Ilyet kb. 10 éve nem csináltam, szokatlan volt, de élveztem. Csak azt nem, hogy a nemdohányzó rész nem volt elszeparálva a dohányzótól, és fulladoztam a füsttől :? De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy éppen az előszobában vettem a kabátom indulás előtt, amikor Jazi a nappali túlsó sarkából kisétált hozzám :shock: Volt nagy ünneplés :D Ilyen hosszú távot még sosem tett meg egyedül. Ez volt az est fénypontja :D

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

True!
Én is hallottam, hogy bizonyos multivitaminokat nem ajánlatos szedni betegség alatt, de C-vitamint lehet. Szentgyörgyi Albert pl. hatalmas C-vitamin adagokkal kezelte ki magát a tüdőgyulladásból is. Ő csak tudta... :wink:

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Jubi jó a hajad, és milyen édes a kis Jazi. Grat. neki a nagy "úthoz" :lol:
Fogyi, én is pont most szenvedek a 90 napossal. Már lement 3 hét, de szerintem azért karácsonykor felfüggesztem nem vagyok én mártír :D

Linda: Köszi hogy hiányoltál, nagyon édes vagy :wink: Láttam a szép csajszidat, nagyon szupi kis rucijai vannak. Kitti egy időben mindenkitől kabátot kapott van neki vagy 5 kabátja, azt se tudom mikor melyiket adjam rá. :roll:
És láttam a műveidet, nagyon gyönyörűségesek, kis kreatív ügyes nőci vagy, Laura nagyon fogja szeretni, hogy ilyen szépérzékkel megáldott anyukája van :wink:

Ma: jött a játszóbölcsibe a Mikulás. A Kittit nem is érdekelte igazán, meg majd elaludt mire beért, már vagy 20 perce énekeltünk kérette magát. Kicsit ideges voltam... :x
Mind 1 az apja hétvégén úgyis beöltözik mikinek :)

Na dobok egy pár képet, hogy mi is megvagyunk :wink: Kép Kép Kép

Kép
bettus79

Sziasztok,

nem is tudom, hogy irjak-e, pedig most van idom... apa elszaladt itthonrol egy barathoz.
Ugyanis tobbszor előferdül itten kérem, hogy én írok, kérdezek, aztan tessék magatokra venni, de ti, rám sem kakkantotok :o :cry: Hát ja... Meee, hogy valakinek nincs ideje, az oksa, de, hogy senkineksem :o Szoval, senkisem akar gyermeket a jovoben, és biztos nagyon hu..e kerdes volt :? :lol: :lol: :lol:

Azé, biztos megszeppentek, vagy végre elkuldtok melegebbre, így folytatom a multkori hsz-t :)

Melodia: szalmanelli nagyon rossz dolog lehetett, de én sem hinném, h toletek jott, otthonrol. Nyugi.
Kulonben is, van aki gyerekkoraban csirkesz...t eszik az udvaron (anyaink, apaink legalabbis tutira :D )
Mondanam, hogy Pistike tiszta apukaja, de aztan latom, hogy azért anya is ott van am rendesen, ha rátok néz az ember. De nagyon klasszak a képek, mindannyian nagyon joképuek vagytok!!!!!Komolyan!

Timi: azt, hogy hétvégén téged hagynak aludni, azt anno felszisszenve, irigykedve olvastam. Nalunk ilyen még nem volt... sot, inkabb én vagyok a "rossz" ha betrappolunk apahoz, mert a kisszoba kevés mint jatszohely, meg a lakas :D

Goodfairy-anita: neked és nektek örültem a legjobban. Gratulalok a kicsihez, és kivanok nektek minden jot! Adjon az Úr egészséget, türelmet és mindent, amire szükségetek lehet!
És köszönjük, hogy hírt adtal, ebben a nehéz idoben :) itt, az elején :D

Szőrbenövés: anno rákerestem, és csak a Veet-nek van ellene krémje, de forumokon megoszlanak a velemenyek. Van akinek bevallt, van akinek nem.

True: képeid csodasak, marmint a koszoru klassz, Levirol nem is beszélve
Azért Levi a galériaágyon nagyon durva lehetett :):):):)
Korkerdesed a karacsonyrol: hmm, én a kényelmes, elkényeztetett meny vagyok, aki csak atmegy (szembe) a nagyihoz enni mindenféle finomsagot, aki még csomagol is :D:D:D Amugy nalam a halaszlé a fő karacsonykor. A többi nem szamit. ;)
Viszont a kérdésed jo volt, mert erre nem is gondoltam, hogy majd ki kellene talalni valami "mesét" erről a karacsonyrol, h ki hozza az ajandekot, meg ki nem... Férjem kissé megmosolyogva summázta a hozzáállásom... de majd segit nekem "ekkorát hazudni" mert ez a Jézuska dolog nem fér a bögyömbe, vagy Mikulás :D:D:D persze én is hittem kicsiként ebben, sőt láttam is egyszer, mikor bekopogott az ablakunkon (pedig nem lehetett ott, ha nincs :P) de kinottem, ugy tunik :D:D:D:D Meg kell kozelitenem majd a gyerek szemszogebol :):)
Fadiszitéshez csak egy dolgot emlitenék. Mindenem az igazi uveg dísz, nem csak gomb, mert gyermekkoromban, nem csak gombok voltak, igen igenyesen...hanem figurak is. Egy honapja minden lehetseges formaban rakerestunk a neten, és nem lattam semmi ilyesmit :( A tescoban viszont vannak szép, és nem tul draga uveg uveggombok :) jobb hijan, de szerintem iden jo lesz a tavalyi dísz (az volt az elso kozos de sajat karacsonyunk).
Nyugi True: én is felejtettem már el a gyereknek az idopontjat :) csak nem apa itta meg a levét ;) :P

Beuka: jo volt látni, hogy jol vagytok. Ha idod engedi, várunk ám!

Linda: tok jo, hogy emlitetted a sutotokot, mert regen majd mindennap ettuk, most meg mar teljesen elfelejtettem :o pedig az jooo
Ortopédiára nekunk akkor kell menni majd, ha már Stabilan jár. Tehát kicsit később, csak az időpontkérés silány errefelé "is". Talan masfél honappal későbbre kapok is majd :o :evil:
Nagyon szepek a koszoruid, nekem is tetszettek :) A harmadik volt a legtutibb az izlésemnek :D:D:D
Laura nagyon kis helyes a két képen. A babakocsi pierre cardin? (Apa azt allitja)

Hihh, nálunk egy-egy rosszabb hajnal utan, akar 1/2 10-ig is van alvas reggel, ami jo, mert akkor tiszta ugy, hogy már csak du lesz egy masik alvas :) Amugy ha 8-kor kel, akkor is csak egy alvasra torekszunk mar :) (szoismetlesrengeteg)
Én sem értem, honnan van energiatok sutni, meg koszorukat kotni :o Én még a rutin takaritast is alig de alig gyozom. Foleg ha a szep idoben délelott setalunk, akkor délutan mar tuti nem tudom bepotolni ezeket.

Santos: ez a tejallergia nehez ugy lehet. :(
Céklát direkt nem adok neki, pedig tok egeszseges. De majd ha már "megérett" rá :D

Beusa: idopont :( :evil: teljesen megértelek

Jubi: hajad tok jo
bulit, azaz vacsorat meg total átérzem. Oktoberben én is igy voltam lagziban :D:D:D vagyis hasonloképpen, mert azért nem 10 év volt a lemaradasom :P :P
Apaval a napokban probalunk 5-6 kozott kettesben eljarni itthonrol, mert mar nagyon kellett. Ma is voltunk cukraszdaban...persze en néha csak a gyerekrol beszelek :D de megérti, hiszen ez a munkam, ez a hobbim, ez a napom :D Már nagyon jol jott a kapcsolatunknak, ez a kis "szabadsag". ;)

Nah, még magunkrol, annyi, hogy mult héten a tanacsadon 8,66 kg volt Veronika, és ez most fejbol jon, de asszem 73 cm :) És imádja a hús-/levesbe egeszbe főtt paradicsomot. Ma direkt neki foztem bele tobbet, és 2 és 3/4-et siman bevagott :D

Látom, néha masok sem kapnak választ, vagy elirtok egymas mellett. Azért talan nem csak az en irasaimmal lehet a baj :o :oops: :?

Huhh, nem arulom el mennyi idombe telt ez az iromany, mert belepirulok:D de jo éjt mindenkinek

KépKép
rizibizi

Sziasztok!

Riz: én balgán úgy gondoltam, hogy nem nekem szólt a kérdés, valahogy eszembe sem ötlik 4. gyerek.... :oops: :oops: :oops: :oops: Nem akarok többet na. Nincs is már bennem nagyon nosztalgia, meg ilyenek. Azt az szakaszt, amiben most Anitáék vannak, nagyon irigylem, semmihez sem hasonlítható az, amikor az embernek kisbabája van, pici kis ártatlan lényecske, amikor tejszagúan cuppog a ciciden.... Ma is az orromban van a Johnsons popsitörő illata, aahogy a tejszagú kis savanyú babakakival keveredik :lol: De más részét egyáltalán nem. A terhességtől kiver a víz, gondból meg van elég így is. Úgyhogy hajrá, nektek, 1,2 gyerekesek! De egyébként igazad van, sokszor én sem kapok választ a kérdésemre.

Most is annyi mindenről szeretnék írni, de sajnos, nem megy, nincs rá időm nekem sem.

Bettus, tök jó, hogy írtál, gyere sűrűbben, nagyon klasszak vagytok, mindketten ilyen hucut szemekkel :lol: :lol:

Jubi, nagyon klassz lett a hajad, ma megyek fodrászhoz, és ilyesmi fazont gondoltam ki én is magamnak.... Melír most nem lesz, se idő, se pénz rá, de nagyon jó lett a tied!

Tegnap megvolt a Mikulás, de a hozzákezdés egy rémálom volt. Sajnos, hétköznap csak a gyerekekkel tudunk menni vásárolni, és már 6 óra volt, mire odajutottunk a Tescoba, titokban nézegettük, 2 bevásárlókocsi, ajándékok letakarva kabáttal, nem részletezem... Levinek gégegyulladása van, ugatósan köhög... Ráadásul a férjem benne van egy (eddig) szupi (volt) szakszervezetben, ahol nagyon klassz Mikulás ünnepséget tartottak EDDIG. Lufikkal, igazi borvirágos orrú mikulással, süti,kóla,szotyi,ropi. Zene, tánc, műsor stb. Ja, és ajándék, nemcsak a gyerekeknek, és nemcsak édesség. Aztán az idén bemondták az unalmast, nunu, kaptak egy gagyi csomagot azt hali. Tök hiányérzetem van, mert csak az volt, hogy amíg fürödtek, odacsempésztem nekik a cuccot a cipőjükbe, és ennyi. Levi most értékelte volna először a Mikulást (vagy nem). Mondjuk sógornőméknél vasárnap lesz Mikulás, de akkor is, az már nem az igazi. Még annyit, hogy ezt a cipőt tegnap vettem Levinek egy kínai üzletben 2300 ft-ért. Bundás, és azért volt ennyi, mert "ez már egy tavalyi modell" :shock: :shock: :shock:

Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

lInda valami elcsesztem az msn-en, vegyél fel légyszi még egyszer

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

Nos! Nálunk járt már a Mikulás :lol: :lol: ! Sok finomat hozott Nekünk. Dórit nem érdekli :cry: . Majd kb 2 év múlva már várni fogja, és biZtosan kérdezni fogja: ANYA HOVA TEGYEM A CSIZMÁMAT, H LÁSSA A TÉLAPÓ???????

Riz!

Ejha! Ez igen! Jó sokat írtál. Tehát a bébi ügyről: nem volt hülye kérdés :lol: Apa már most szeretne( kibicnek semmi sem drága). Persze én is szeretnék, de úgy gondolom,h az a 3 év kell ami köztük lenne. Valamikor nagyon belelkesedem, és akkor azt mondom, h persze jöhet a bébi. Máskor meg nem is tudom......Dóri sem jött össze pikk-pakk. Lehet ez is bennem van. Te mikor szeretnél? Valóban szerencsés, h hétvégén tudok aludni egy picit. Mindig már előre várom a hétvégét

:lol:

Jubi!

Ez tök jó lehetett, h egy kicsit kirugtatok a hámból. Néha kell ilyet is csinálni. Jazi akkor lassan beindul :lol: Ezek a nagy dolgok :D Jól áll ez a haj, és a szín is tetszik. Lassan érkezik a DVD!!!!!!(szerintem már ma meg kell kapnod)

Karácsonyi főzés: Amióta külön élünk azóta minden évben 24.-én jön a kaja hozzánk. Halászlé+rántott hal+köret+beigli. Apukám halászléja a CSÚCS!!!!!!!!!!Ez a menü megy a nővéremhez is. 25.-én megyünk anyuékhoz, és 26.-án anyósékhoz. Én soha nem főztem!!!!!

Santos, True, Beusa!

Az alvás lehet azért lett ennyire jó, mert már csak 1*szer alszik nappal 11-14ig. Így este 8ra azért elfárad. Azért éjjel felsír, de már nem rohanunk be. Azért a tartós sírás hallatán bemegyünk, de ez egy jó pűr napja nem fordult elő :lol: Gyakorlatilag a szoptatás már nem is lenne indokolt, de azért reggel amikor 6-7 között felébred, és magam mellé teszem, h egy : JÓ NAGY REGGELI ÖLELÉSSEL INDULJON A NAP, akkor azért mindig a cicin landol. Ha ezt nem tenném akkor már mondhatnám, h nincs cici.

Tapasztalta valaki, h amikor abbahagyta a szoptatást valamit fogyott?

True!

Azt hiszem kezet foghatunk. A mai napon lett volna időpontom a szemészetre. De barom vagyok! Nem kértem beutalót, és így majd lesz egy másik időpontom. Szóval ha ez vígasztal, akkor nem csak te vagy ilyen feledékeny :wink:

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

True!

Tudod emlékszem amikor gyerek voltam, és apuéknál volt mikulásünnepség. Az volt a KIRÁLYSÁG! Régen minden olyan más volt. Azt hiszem anno a szakszervezet szervezte. Valóban volt minden: zene, tánc, ajándék, műsor. Bazi jó a cipő.

tIMI

Kép

Kép
hogyor timea

Timi: ahogy abbahagytama szoptatást, elkezdtek rólam leolvadni a kilók (Hanna után is így voltam) valami van még rajtam, de már közel sem vagyok olyan puffatag. Nem is zabálok úgy, szóval tuti van ebben valami! Nekem elég volt, 11 hónapig szopott, én már nem akartam tovább, mostmár el sem tudnám képzelni, hiszen olyan nagy! 3 kisautót hozott neki a mikulás, és 1 órán kersztül autózott tegnap este! Sziasztok rohanás

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Timi!

Most ürítettem a postaládát, és megérkezett a DVD! NAGYON KÖSZÖNÖM!!! Gyorsan kipróbáltam, és lejátsza a gép!! Az biztos, hogy ma nem csinálom végig, a mai napra túlélésre rendezkedtem be. Ma hajnalban indult a tesóm repülője, ezért este 11-ig csomagoltunk, utána hajnali kettőig aludtunk, búcsúzkodás, Apa vitte fel pestre, és 1/2 4-től reggel hatig újra alvás. A szemeim alatt szép szürke karikák virítanak, lehet, hogy inkább aludnom kellene, mint itt ülni, Jazus is horpaszt...

True!
A cipő nagyon jó, én is hasonló áron szereztem be Jazinak egy kis csizmát. Szerintem a célnak (3 téli hónap) teljesen megfelel.
Nálunk azért fér bele a melír és a vágás a költségvetésbe, mert egy ismerős fodrász csinálja. Mosás, vágás, melírozás, szárítás, vasalás borravalóval együtt 4000 ft. De már nem voltam nála három hónapja, szóval összespóroltam az árát :wink:
Levinek jobbulást!! Tudom milyen a gégegyulladás, Benivel néhányszor végigcsináltuk :(

Riz!
Ha már ennyire tudni akarod, mi nem tervezünk újabb csemetét. Nem fér be több gyerekülés a kocsiba :P

"Jézuska/Mikulás" : Nem tudom írtam-e már, de mi lerántottuk a leplet a Mikuról. Az úgy volt, hogy hallottam, ahogy a két fiú beszélget arról, hogy vajon hogyan jut be a házba a Mikulás. Eltervezték, hogy éjszakára kirakják a videokamerát, hogy megtudják a titkot. Ekkor így szólt Dani (5 éves): "Lehet, hogy nem is a Mikulás, hanem Anyáék teszik bele a csomagot a cipőnkbe." Erre Beni (9 éves) válasza: "Az kizárt, hogy Anyáék évek óta hazudjanak nekünk". Ekkor kb. ilyen arcot vágtam: :shock: :shock: , és nagyon elszégyeltem magam. Így hát Apával együtt elmondtuk az igazat. Az volt a fura, hogy nem az viselte meg őket, hogy nincs is Mikulás, hanem az, hogy hazudtunk nekik. Tudom, sokan azt mondják, hogy ez nem hazugság stb. De mi mindig azt mondjuk nekik, hogy nincs kis hazugság, meg nagy, mindig igazat kell mondani. Ezt most jól megkaptuk :oops: Persze másnap Dani elmondta az oviban, és az óvónéni nagyon jól kivágta magát. Azt mondta, hogy van valahol egy igazi Mikulás, de olyan sok dolga van, hogy az Anyukák és Apukák besegítenek neki :D
Ennek ellenére, amikor tegnap este megtalálták a cipőkben a csomagot (itt voltak az uncsitesók is, 7 gyerek összesen) hatalmas üdvrivalgás volt, és azért Beni halkan csak megkérdezte tőlem, hogy "Anya, akkor ez most ki is volt????"

Képzeljétek, Jazi annyira huncut. Ha hazajön Apa, egyből kétlábra szökken, és járkál, produkálja magát. Nekem meg úgy kell könyörögnöm... A legújabb szava a "pumpa" Van egy pumpánk, amivel szeret játszani, így tanulta meg. Néhány napja gyönyörűen artikulálva mondja, hogy "NEM". Az igen persze nem ilyen határozott, valahogy így hangzik nála: "ageee". Mindenesetre zabálnivaló :D

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Hell csajok!

Riz!
Bocsi,ha nem válaszoltam volna a kérdésedre,de kis mogyoró agyam nem fogta a dolgokat...sokszor van így...nemhiába a szőkeség na...
Én is úgy csapongok a gyerekvállalást illetően,egyik nap szeretnék,a másik nap eszembe jut a kínlódás a terhesség alatti diéta...(cukorbeteg lettem a terhesség alatt és szigorúan diétázni kellett.) néha könnybe lábad a szemem,ha pici babát látok,néha meg rájövök,hogy egy 35 négyzetméteres kéróban hárman is alig férünk el...
Ja igen a betrappolás reggel nálunk is ilyesmi,de csak akkor ha apa előtte koncerten volt (akkor nem szereti...) egyébként meg óriási családi fetrengés van minden reggel.
Egyébként tényleg igaz,sokszor én is kérdezek és nem válaszolnak...lehet,hogy ha sok a hsz akkor csak felületesen olvassa el az ember lánya és akkor aztán ez az eredménye.

Timi!
Tök ugyanúgy érzek néha mint te...
Alvás ügy: Szerintem azért vannak most fura dolgok,mert most fog megváltozni az alvási rend,viszont a hajnali kelést lehet,hogy "megtartom" mert ha bölcsibe fog menni szeptembertől,akkor meg így is úgy is korán kell kelni,mert én fél nyolckor kezdem a melót,szóval a fél 6 pont jól jönne ki,így meg marad egy alvás ebéd után...(remélem vagy 3 órás,mert akkor jut időm mindenre...)

Anita!
ha van időd a nagy sürgés forgás nemalvásban akkor írj ám...a kíváncsi népeknek itt!!!!

Beusa!
A tejallergia két hónaposan derült ki...illetve csak feltételezik még mindig. Majd ha lezárulnak a vizsgálatok gondolom mondanak végre valami biztosat is.
Kezdettől kellett a pótlás mert nem volt tejcim elég,a Humana ha-tól iszonyatos szorulása volt a babalánynak ez után Beba ha-t kapott amitől testszerte kiütései lettek...ekkortól kb 3 hónapos kortól kaptuk a Nutrilon Peptit és szigorú tejmentes diétára fogták...ezt kell még tartanuk a vizsgálatok végéig,de nagyon nehezen viselem (Réka meg nem tudja úgysem,hogy miből maradunk ki egyelőre :? )

Bettus!
Én is hiányoltalak ám! jó?! kb 3-4 oldallal ezelőtt :lol: ...nagyon hasonlít rád a kis csajszi!mégképetmégképetmég.

Jubi!
Húú biztos tök jó érzés volt,hogy kisétált hozzád a lányka.
Szuper lett a séród,és biztos jó volt ilyen hosszú idő után ez a kis vacsora...amikor az operettben voltam állandóan Rékán járt az agyam,nem is figyeltem néha az előadást...ez csak az első gyereknél van így? Vagy ki lehet kapcsolni valamikor?
Ja és nem tudom,lehet,hogy nem olvastad el, de én lemaradtam,szóval Teológiát hallgatsz?Tök érdekelne a diplomamunkád!

True!
Király a cipőcske! Mi is ilyesfélét vettünk Rékagyereknek,csak lányosban....hát most tényleg ütközik az alvási rend így nem is tudom mikor tudunk egy királyat msn partizni (ja és nehogyámmá' kihagyjatok itt engem a Lindával!!! Engem is tessék felvenni szépen...persze ha akar...nullify01@freemail.hu aztán akkor konferencia beszélgetéééééés

Mikulás - ügy
Voltunk mi is Mikulásozni a munkahelyemen és nagyon jó volt,Réka végig követte a Krampuszt,elmarta az ajándékot...szóval egyáltalán nem volt megszeppenve,táncikált a gyerekekkel,nagyon jó buli volt.
Sajátos magyarázat:
A Mikulás azért jön dec.6-án hozzánk,mert még egy csomó gyereket kell még meglátogatni,ezért korábban jön ide,mert Lappföldről pont erre esik útba és ahogy innen nyugatra halad pont karácsonyra ér az angolszász országokba... :lol: Plusz le kell cserélni a rénszarvasokat is mert azok is fáradtak (kivéve Rudolf a vezér...)Ja és persze ezért a mikulásnak írt levelet már novemberben fel kell adni,de ha nem kapná meg akkor tuti találkozik a Jézuskával mert azért összedolgoznak... :)

Kiskoromban nálunk a Fenyőtündér hozta az ajándékot,de amikor fogalomzavarba kerültem a Jézuskát illetően,akkor az lett a magyarázat,hogy a tündérke/angyalka segít neki...de anyukámék is néha,mert rengeteg a dolog a gyerekek ajándékai körül.

Zsuzs

Kép

Kép
santos

nahát nem tudom miért lett kék az akar... de az nem tartozik a címhez...
na puszi mindenkinek ha végre fel tudom tenni a képeket még jövök...

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Sziasztok!

Ma voltunk baba-mama klubban,vártuk a Mikulást,de nem jött,csak ajándékosztás volt :? Kis tálkában banán ,mandi egy instant tea,egy kiskanál egy szaloncuki,turórudi.Laura igen örült a kis tálkának.Előadást is tartottak a téli vitaminokról,egy gyógyszerész nőci hozott mindenfélét.Mindenki kapott egy üveg Cebion multivitamint.Jó nagy üveg,napi 2.5 ml adható a gyereknek,bizti ezren felül van,az meg osztogatta :roll: :lol:
Reggelre a kis cipőben is (meg az én nagy cipőmben is :lol: )volt egy miki,meg egy mandi,meg egy nagy vajaskex.Laura a mandit vette ki,imádja.

Jubi,én sem szeretnék hazudni a gyerekemnek,valamit nekem is muszáj lesz kanyarítanom a dolgokon,én hiszek,de ez a Jézuska.... :roll:
A hajad valóban előnyős,fiatalos.

Timi,én nem fogytam cici elhagyás után csak úgy,ahoz azért kell egy kis diéta is szerintem.Pl.este ne egyél,csak gyümit,meg ne egyél pékárút....
Még sütit sem sütsz karikor???

Tru,cipő ari bundás :wink: Msn oksa még 1x.

Rizi,de jó hogy ennyit írtál.Én nem emlékszem hogy olvastam volna a "gyerek" kérdésedet.Na mindegy.Mi is szeretnénk,csak még nem tudjuk mikor :D A babakocsija Laurának,Bergon,szupi,kicsi kora óta ez van,frankón befér mindenhova.A kocsiban van egy pici sport kocsi is ha megyünk vásárolni vagy usziba.

Bettus,na végre hogy ide kukkantottál :mrgreen: Kitti is csak egyszer alszik?Könnyen tudtok Timivel egyzteteni hogy mikor talizzatok?Nagyon jók a ti képeitek is!Neked nagyon jó fényképarcod van,velem elllentétbe. :wink:
Látom van Kittinek kis fotelja,szereti?Nem döl fel benne??Laurának volt egy műanygszéke,de összetörte,egyszer ráesett....

Na megyek nyomik egy honfoglalót mig Laura szunyál.
Kérdés:milyen nagyon jó számítógépes játékot ajánlatok férjek számára,ami inkább ilyen stratégiai.?

Linda

Kép

Kép
czmelinda

igen hát visszaolvas helyesírást javít Mikulás. illetve MIKULÁS. na így.

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Santos!
Az első tíz percben, én is az otthoni dolgokon agyaltam, de aztán már átadtam magam a lazulásnak :D Tudtam, hogy jó kezekben vannak otthon a Párommal...
A diplomamunkám jövő nyárra készül el - igen, teológiát tanulok -, majd szólok, és ha akkor is érdekel, szívesen átküldöm.

Linda!

Mi sosem "jézuskáztunk" nekik karácsonykor. Tisztában vannak vele, hogy Jézusnak egészen más feladata van, mint a karácsonyi ajándékok osztogatása :wink:

Köszi mindenkinek, aki megdícsérte a hajamat, én is elégedett vagyok vele, a Páromnak is tetszik. Már csak azt kell eldöntenem, hogy kezdjem-e újra növeszteni - ahogy minden vágás után szoktam -, vagy maradjak meg ennél a fazonnál. Na majd ha nő, agyalok rajta...

Képzeljétek, a nagynénémtől kapott Jazi egy, az én gyerekkoromból származó hajas babát. Már csak meg kell fürdetnem, és hajat is mosok neki. Klári babának kereszteltük annak idején...

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Húúú,hogy mennyit írtatok!!
Én is szeretnék egy csomóhoz hozzászólni,nem tom sikerál e!

Nálunk tegnap este volt a Miki,éppen hazaestem a melóból,oszt amíg a fati fürdött apa teleszórta az ablakot a csomagokkal! :lol: A gyerek kijött a kádból,meglátta az első csomagot az ablakában,mesztelenül,félig vizesen,és úgy rohangált a lakásban ablakról ablakra! :shock: :lol: Aztán a végén rábeszéltem,hogy öltözzön már fel! :roll:
Azért Pistit is kivettem az ágyából(éppen aludni oróbált),és nagyon tetszettek neki a csillogó-villogó édességek,meg a világító zenélő mikulása!
Már én is gondolkodtam rajta,hogy mi lesz,ha megtudja a Fati,hogy nincs is Miki...Tegnap már mondogatta,hogy mi rakjuk az ajándékokat, nem a mikulás,de még meggyőztük!Jubi!Én is attól tartok,hogy majd azt mondja,hazudtunk neki... :? De majd valahogy addigra kitalálom a szöveget :lol:

Holnap mikulásünnepség lesz a suliban,apa megy ,mert én melózok!
Jah,igen!Pistinek most éppen torokgyuszija volt,azért volt megint lázas,nem a szalmonellától!De ma visszavittem,és meggyógyult!Szerencsére már!!
Nekem is negatív a székleterdményem,így már tegnap óta járok dolgozni!
Tegnap a melóhelyen is volt mikulás ünnepség.de pont dolgoztam,így nem tudtam a gyerekeket elvinni!

Zi!

Én már többször írtam,hogy tervezünk még tesót,de nem most!Minket legfőképpen az anyagi helyzetünk miatt várunk!Én már most szülnék,ha tehetném!De nem tehetem! :x
Igazad van a baromfiudvarral kapcsolatban,Fati is ott csúszott mászott,ette a tehénszart is,és nem lett szalmonellás!Pisti Budapesten, a 3. emeleten meg az LETT!!! :roll: :!: Érdekes!

Fodrász:Én kedden voltam,Pistivel,képzeljétek végigülte a 1,5 órát,egy szó nélkül!Rövid lett,és tépett!Ma megyek este melíroztatni,azt azért nem mertem Pistivel bevállalni!
Én is tetszettem mindenkinek,főleg magamnak,és ez nagy szó nálam!Én is mindig arra gondolok ilyenkor,hogy nem e kéne inkább visszanöveszteni hosszúra,de most nagyon tetszik,nem gondoltam így rá!

Bocsika meginta hibákért,mert közben Pisti ugrál a fotelon,meg zuhanórepülést végez,Fati meg megjött a suliból,és élménybeszámolót tart!
:lol:

Menetem!Puszika!
Melódia

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok, csak egy két dolog: mi nem tanítjuk arra a gyerekeket, hogy nincs hazugság... Marcival beszéltünk már erről, hogy hazudni nem szabad, viszont sajnos, van a kegyes hazugság.... Nagyon jól megértette, és érzékeltette: ha a másik apu megkérdezné, hogy melyik aput szereti jobban, azt mondaná neki, hogy egyformán, pedig nem, - magyarázta, de az nagyon rosszul esne a másik apunak... Sajnos, vannak olyan helyzetek, amikor az embernek nincs más választása... Én úgy látom, hogy mióta Marci tudja, azóta nem olyan varázslatos a dolog neki, persze örül, de ez már egészen más tészta. Úgyhogy nálunk van Mikulás, és a Jézuska hozza az ajándékokat. Persze magyarázat itt is van azért.... Mert ugye van az igazi Mikulás, de mivel nem ér oda mindenhova, ezért vannak segítő beöltözött Mikulások.

Zsuzs: mostanában a bejárás miatt is nagyon kevés az időm, mostmár a reggeli netezgetésről is le kell mondanom, mert délre kész kell lennem mindennel, és csak legjobb esetben 4 után jövünk haza, úgyhogy fél nap elmegy. De este az urammal valamit irkáltatok, nem?? Persze mire én idejutok, te vígan húzód a lóbőrt :lol: :lol:

Én is voltam fodrásznál, de nem olyan nagy a változás, csak rövedebb lett. Nekem tetszik, mert ilyenkor tök könnyű kezelni.

A hét további része bolondokháza, holnap apával Pécsre megyünk, gyerkőcök mamánál (ma fosott mind a 3 :shock: ) szombaton jönnek keresztanyukámék Szegedről, és utána még Marcinak meg kell csinálnom a tortáját és valami kaját, mert vasárnap a sógornőméknél tartjuk az ő szülinapját is (nincs annyi idő, hogy mindet külön ünnepeljük), vasárnap de. ádventi fényképezkedés, délután vendégség huhhh sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!
Remélem akad köztetek pár anyuka, aki még emlékszik ránk. Sajnos az utóbbi hónapokban eléggé el voltam foglalva és az esti 1 óra nyugit nem a gép előtt töltöttem, így nem tudtalak olvasni titeket és írni sem volt időm. A visszaolvasást szinte lehetetlennek tartom, de fűt a kíváncsiság, hogy mi történt veletek, így lehet, hogy megpróbálkozom vele. Ezt az oldalt elolvasva kiderült, hogy mindenkinél nagy változások mentek végbe, a kicsik elindultak és ismerkednek a szavakkal, ráadásul a mikulás is megérkezett.
Nálunk Barni tegnap kezdett el egyedül járni, pedig már hetek óta járkált, de mindig valamibe vagy valakibe kapaszkodva. Sőt pár szót ő is elkezdett gyakorolni.
Mindenkinek gratulálok a nagy fejlődéshez és remélem nincs harag, hogy csak most jelentkeztem. Talán most néha be tudok nézni, mert megváltozott az alvásunk, így délelőtt lent vagyunk a játszón és délután alszik egy hosszabbat Barni, ami alatt van egy kis időm netezni.

Timi!
Mi kb. 4 hete hagytuk el a reggeli szopit és én nem fogytam, sőt 2-3 kiló felment rám azóta. Mondjuk még így is 53 vagyok, tehát nem panaszkodom.

Gesztenye

Kép
gesztenye78

hell mindenki!

True!

Jaja,megmutatta az urad a paintballos videót-ismét le kellett üljek,mert nagyon állat,meg a zene is alatta,meg egy másikat,amin szénné röhögtem magam. Na ennyi volt a nagy kommunikésön.

Szia Gesztenye!

Képzeld,nálunk is épp most változik az alvási rend,ezért netezek folyton... :lol: 53 kg...na tessék. A középsulis versenysúlyom. Ez minimum egy szívenszúrás volt. :lol: Tessék sok finom süteményt eszegetni,meg ilyenek,jön a karácsony,hát nem lehet itt ilyen vékonynak lenni kéremszépen.

Mindenki!
jó,hogy hétvége van,de tessék írkálni egy picit,vagy csak én vagyok aki itt kever a gép előtt folyton...

KÉRDÉS, bár nem gyerekkel kapcsolatos...
Nem tudjátok,melyik banknál érdemes,vagy egyáltalán lehet -e 0% önerővel illetve a nélkül lakáshitelt felvenni? Van már ugyan egy kicsi lakásunk,de szeretnénk visszaköltözni Dunaújv.-ba és megtartani ezt a lakást Rékának. Szóval,ha van valakinek tapasztalata esetleg lakáslízing terén az is érdekelne,de fontos és sürgős...ja és ha a szocpol felvételéről is tudna valaki egy szegény szerencsétlen tudatlant tájékoztatni az lenne a legkirályabb,ugyanis úgy hallottam,hogy változások lesznek e tekintetben is.
Köszipuszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Sziasztok!

Santos!
Azért ne aggódj, mert eszem elég nasit és a 162 cm-emhez pont megfelelő ez a súly.
Most már azért rakok fel újabb képeket, mert Barni is nagyot nőtt, ráadásul a vonalzós képünk is elég régi. :oops:

Idén még nem találkoztatok olyan lehetőséggel, hogy a gyermek fotóját karácsonyi képeslap keretbe illeszthetjük? Tavaly volt ilyen és nagyon jól sikerültek a képek, de idén még nem találkoztam vele a neten.

Gesztenye

Kép
gesztenye78

Helló aki itt van!

Gesztenye!

Nem aggódom,inkább irígy vagyok,én 164cm vagyok és 60kg jó lenne lenyomni 5-öt legalább szóval magamra tudom feszíteni a régi ruháim,de nem az igazi na...amióta Réka szanaszét dobálja a kaját vagy meghagy egy csomót,azt én szoktam megenni,ami nem tesz túl jót bojler alkatomnak :lol:

Láttam a 2007 őszi babákban,hogy egy csajszi csinál nagyon jó képeket karácsonyit is,sőt még a program linkjét is feltette,amit le lehet tölteni és kb 30napig használni,de még nem volt türelmem visszakeresni,ott nagyon pörög a topic,én csak olvasóként szoktam benézni,de jó néhány oldalt vissza kell lapozni érte...viszont jó kis képek voltak!

Itt van pár Mikulásbácsis kép: Kép Kép

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Sziasztok, na mi a helyzet, lefagyott a topic?

Hú mozgalmas napjaink voltak, mostmár jó lesz egy kis nyugi... Holnap nem megyek sehová, nem gondoltam volna még pár hete, hogy ennek is örülni fogok..

Csak le akartam írni, milyen jó ajándékokat választottunk a gyerekeknek: szóval közös ajándékok: nagy álló tábla krétával (ilyet már régen szeretnék), hangszerkészlet, amiben van csörgődob, háromszög, rumbatök meg még valami, ami nem jut eszembe, aztán Hannának kis kincsesládikó, hozzá sminkkészlet... :oops: (imádja ezeket, és a régit már szétkente), barbis memóriakártya, Levinek Thomas mozdony összenyomós kockákkal, Marci egyenlőre függőben, mert neki most volt a szülinapja, és ennyi ötletünk nem volt még... Szülinapjára kapott Junior Activityt, PS játékot és egy könyvet. Uncsitesóknak Első kötőkészletem, és váras katonás játék. (Mondjuk nekik nagyon nehéz ajándékot venni, mert tényleg igaziból mindenük van...) Egyenlőre ennyi.

Marci szülinapját ma tartottuk, és mivel a sógornőmével együtt volt, így nem volt pofám kérni, hogy a Marci tortáját csinálja meg, mivel ő is ünnepelt volt. ezért én csináltam, majd teszek fel fotókat, egész jó lett, igaz, a tésztáját nem én csináltam, mert az én sütőm nem megbízható, ha olyanra sütöm, hogy ne essen össze, akkor az alja szénné ég... :shock: Fekete erdő torta lett, de baromira fincsi volt, majd felteszem a recit a másikba. Most mennem kell, sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Kép Levi az ágy tetején, ahova teljesen EGYEDÜL mászott fel (persze apja ott állt mögötte) Kép Marci 10 éves!

Karácsonyi hangulat
Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

HÁLÓ!!!

MIÉRT NEM ÍRTOK????? :?: :?: :?: :!: :!: :!:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Sziasztok!

Manó alszik ugyhogy irok pár sort.
Már én is jo régen irtam. Lassan sikerül kiheverni anyukám elvesztését, de hát mindig fog hiányozni. de sajnos nincs mit tenni ellene.
Ezidáig szinte mindennap Gyöngyösön voltam, járok vezetni, és megvan minden vizsgám, már csak a forgalmi kell!
Remélem meglesz az is, habár az a legnehezebb, na majd kiderül.

Anitának Gratulálok Kornél babához!

Mikulás nálunk is járt, hozott sok csokit, narancsot, könyvet, macit, kisdobot. Voltak barátnőmék is szombaton, nekik is van egy 9 hós kislányuk, nagyon édi kis mosolygós. Artit meg lacit meg is tépte
:lol: Arti sirt is az egyiknél, olyan jol sikerült. Hoztak neki egy kis zenélő szaxofont. Meg kell nyomni és zenél. Megmutattam neki hogy kell megnyomni, eleinte nem nyomta kellő képpen, aztán csak nézett hogy miért nem zenél, de hamar megtanulta hogy jobban meg kell nyomni.

Fodrászhoz én már el sem merek menni. SZörnyű ahogy kinéz, Valahogy eltűnt a hajam, alig van pár szál ami eredeti hosszú. Biztos a szopi miatt. Nem is tudom mit szolna a fodrász, de biztos hanyatt esne.

Santos, Gesztenye.
Nektek aztán jo súlyotok van, bárcsak én is annyi lennék. Én 162 cm vagyok, de most 65 kg, pedig 1 hete 63 volt, előtte meg 66. Mondtam is, de jo, fogytam, erre most meg... Pedig azt hittem fogytam, mert egy hétig csak pirítost ettem, mert elkapottegy jo kis hasmenős vírus. Nem volt kellemes.
De viszont centire meg fogyok, csak kilora nem, ezt nem egészen értem, akkor hova lesz ami lemegy? :roll:

Jubi
Jo lett a hajad. Nekem is volt hogy elég sokat vágtak belőle, de szinte lelkibeteg lettem tőle. Alig birtam kivárni hogy megnőjjön.

Nálunk is van baba-mama klub csütörtökönként, de még nem sikerült eljutni, sőt még az 1 éves szemészeten sem voltunk. :oops: Mostanában nincs rá időm, szinte semmire.

2 hete védőnőnél is voltunk, közölte nem hizott Arti, menjünk vissza a héten. Aztán rájött hogy lehet azért nem mért jol, mert nem a közepén ült Arti. De azért menjünk vissza. A hosszát is még fekve méri, de valahogy mindig kevesebbet mér, mint én. Nem csoda hisz már ott nincs is szám, sztem már mérhetné állva is neki.

Megyek ebédelek amig lehet. :lol:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

szaisztok,
True,
szerintem mindenki nagytakarít, vagy lélekben készül a karácsonyra. Én inkább az utóbbi:-)

Zsuzs,
Babát mi tervezünk, de időpont most kérdéses. Lesz ahogy lesz.

Gesztenye,
jó, hogy itt vagy...már épp hiányoltalak
lakás most nyugisabb?

Melódia,
Mi azt tanultuk, hogy a szalmonellát még egy busz kapaszkodóról is össze lehet szedni. Szóval ne izgulj. Minta milyen most, mehetsz dolgozni?

Beusa
Kép
beusa

Sziasztok!

Jelentem:valami hibádzott a gépünk billenytyűzetével,a legfontosab betük egyszerűen nem jelentek meg :roll: de mára a kedves ,megszerelte,így újra nyomhatom a szöveget :lol:

Hetti,jó hogy jelentkeztél,kell is hogy másra is gondolj a szőrnyűség mellett,ami téged érintett.Ügyes vagy a vezetéssel.Nem szoktad nézni a Söfőröket?Nagyon vicces műsor,remélem te azoknál csak jobb leszel .Mi az az egy éves szemészet?Még az ortopédián sem voltunk..... :oops:

Tru,klasszak a képek,a torta is fininek néz ki.Már találtam egy két aprósüti receptet,majd én is leírom.Klasszak lesznek az ajándékok is :wink:

Santos,én is úgy vagyok,hogy befalom a maradék kaját,néha a földről :oops: sajt darabokat meg ilyeneket,hiszen olyan drága,nem pazarolhatunk :lol: Ari a mikivel Réka,nem is fél tőle?Nagyon bátor volt.Laura bizti a lábamba kapaszkodott volna.Ha idegen jön hozzánk(nem ufo),egyből odafut és csimpaszkodik :roll:
Kitaláltad a kari ajit már?Én lehet egy téli kabit veszek az uramnak...

Gesztenye,írj gyakrabban :wink: Barni is megy már?

Timi-Bettus páros mizu :?:

Ma eltekertünk bringával a Laurával a tecsóba,vettünk egy -két bizgentyűt,meg akciósan 2 fizet 3-at vihet Lipton teát. Nagyon teásak vagyunk,és most tök megérte 3 dobozzal venni 518 pénzért :lol:

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Linda, valami gond van az msn-nel, mert úgy jelensz meg, hogy le vagy tiltva... így gondolom, nem láthatom azt sem, ha jelen vagy. Mit csináljak???? Mi most vettünk asszem a tesco-ban teak on teát, fú, nem tudom, hogy kell leírni, téli kollekció, nagggyon nagggyon finom... Mi nem szeretjük a fekete teát, csak a gyümiteát, és ez isteni...

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Háj

Ír karamell tea...nagyon állat,ha már itt tartunk,de a kedvencem a Twinnings Earl Grey (jobb mint a kávé) néha.
Réka meg csipkebogyót kap hibiszkusszal és borsmentát,ha lázas.
Ennyi a teakultúrám,nem terjed tovább áhítat nincs,csak száz liter megfőzés és egész nap azt ivás

Linda!
De király,hogy nem csak én eszem a földről...néha konyhamalacnak hívom magam...én banánt és almát valamint vajas kenyeret (bocs növényi margarinost) szoktam enni a járólapról. :lol: mmmm

Hettie!
Jó hogy írtál...nagyon nehéz lehet ez a helyzet...
Na gyerünk vezetés...ezt magamnak is írom,mert bár van jogsim,nem merek itt a nagy Budapesten vezetni...annyira gáz...na majd veszek néhány órát..de amilyen vagyok,tuti neked előbb lezs vezetési gyakorlatod mint nekem :lol:

True!
Klassz a kivilágított ház...annyira szeretem ezt a hangulatot...már mondtam,de nem értem a kisfiad...hogy tud oda felmászni??? Még egy felnőttnek sem túl könnyű elég összetett mozgás...ja még tea ügyben eszembe jutott Gárdonyi teaház gyümölcsös,van erdei meg egzotikus,nagyon király...

Bocs lányok,mennem kell S.Réka fejére húzta a Duplo-s vödröt és ordít..

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Hi lányok!

Mi is megvagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én éppen a vizsgámra készültem múlt héten. Most meg beadandó dogát kell készítenem :cry: :cry: !
Majd még jövök.

Linda!

A teát mi is IMÁDJUK! Narancsos-fűszereset próbáltad már? Én Dórinak gyerekteát adok. Majd még jövök.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Sziasztok...

Mi is nagy teaivók vagyunk, régebben volt a teak on-nak narancsos rumos, az nagyon durva volt, de mostanában nem találom. Levi ugyanazt issza, amit mi, ezért nem iszunk koffeinest.

Zsuzs: levideozom Levit, hogy csinálja, és beteszem az elosztási mappába. Én nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen nagy dolog, már a nyáron is fel tudott mászni a sógornőméknél a lépcsőn az emeletre. Bezzeg menni... :roll: Lehet, pókembernek készül :D :D

Linda, sikerült feloldani a tiltást! Hali

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Linda
Szoktam nézni. Hát nem mondom, ha ezeknek tényleg van jogsi. :shock: :shock: Hogy kapták meg? Nekem egész jol megy.
Az egyéves szemészeti vizsgálat nem mindenhol kötelező, szomszéd is csak nézett. Ortopédián mi sem voltunk. Mindenhol máshogy van, de ez már nem meglepő.

Santos
Próbáld meg ugy hogy van melletted valaki, biztos menni fog. De mondjuk azért Pesten nagyon figyelni kell. Apukám is elszokott tévedni. :)

Teázás: Én a teát tejjel szeretem, nagyon finom, vagy tejszinnel. Mindig izélgetnek is, hogy ugy szeretem mint a hülye angolok. :) De az írek is isszák igy, vagyis tejszinnel. Van itthon arab teám is, Jemenből van, nagyon finom, azt lehet tejben is késziteni, ugy még finomabb.

Mano mostanában nem alszik el csak 11 körül, mert ha délután is alszik, nem akar este aludni, ezentúl nem hagyom délután aludni.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk! :lol:

hettie!

Szívesen a köszöntést?Hogy telt az ünnep?
Mostanában Pisti se akar este elaludni!Hiába,nagyon egyformák Artival,3 nap van köztük,ha jól tudom!Fürcsi után tejcsi,aztán zsupsz be az ágyba!Eddig,ha nem is aludt,békésen elfeküdt,egy szó nélkül!Most egy pár napja,ha betesszük az ágyba,úgy üvölt mint a sakál :? Próbáltunk már mindent!Égve hagytuk a villanyt,hagytuk egy kicsit sírni,kivettük,beraktuk,nagyágyban próbáltam,babkocsiban,ringattam,semmi...Tegnap este végülis kifárasztotta magát az ordítással,és a végén a babakocsiban elaludt!Pedig utoljára olyan 14 óra körül alszik,és este 7-kor fürdik!Ameddigre alvásra kerül a sor,olyan fél 8 körül van!De ugyanezt eljátszotta már 9 órakor is este :shock: Úgyhogy passz!

Ma voltunk Pistikével vásárolgatni,vettem magamnak egy kaffa csizmát,és egy felsőt!
Apának,és Pistikének megvan a karácsonyi ajándék is, márcsak a Fatika van hátra!
Pisti kapott egy Simba kreatív fejlesztőjátékot,figurákat kell ráhelyezni,meg köröket rápakolászni,szóval tetszik,meg egy alvóállatkát,olyan alvórongyocskát!
Ki mekkora,milyen fát szokott állítani!
Mi élőt szoktunk,egy közepes méretüt!

Santos!

Hát a szülővárosunkban nekem is nagyon jól ment a vezetés,ugye ott alig van forgalom! :roll: De itten nem merek a nagy Pöstön,esetleg hétvégén!De amióta nincs verdánk,már akkor se!De a véremben van (apám buszsofőr),talán nem felejtem el! :roll: :lol:

Na,megyek,mert Pisti megint zsonglörködik a fotelon :shock:
Basszus,simán felmászik a konyhaasztalra,és a számítógépasztalra is! :roll: :shock:

Pápá!Melódia

Kép
Kép
melódia78

Csatlakozom a teázókhoz :D Mi is nagyon szeretjük, télen forrón, nyáron jegesen. Nagyfogyasztók vagyunk 8) Most pl. kaptunk egy vadcseresznyés teát, és amikor megnéztem az összetevőket, akkor nem találtam közte a vadcseresznyét, viszont van benne mindenféle más gyümi :shock:

True!
Nagyon ügyi Levi, hogy felmászik az ágyra, bár gondolom nyugodtabb lennél, ha nem lepne meg ilyesmivel :wink:
Szép és hangulatos a karácsonyi dekoráció a házatokon! Mi még nem raktuk fel, tavaly csak karácsony után sikerült feldíszíteni jégcsap izókkal a bejáratot :oops: Most jó lenne hamarabb, minden a Párom időbeosztásán múlik...

Timi!
Hajrá vizsga!!

Tudjátok mi a Jazi legújabb kedvenc elfoglaltsága? Kipakolja a nesszeszeremet, és végigszagolgat minden krémet, rúzst, festéket, parfümöt. Ezzel igen hosszú ideig elvan, hiába, ő is nő :D

Jazus örül:
Kép
Kép
Kép
Nyugodt éjszakát, sok alvást minden babának és mamának!
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Bocs, de megint csak egy gyorsra van időm, mert apa jönni akar a géphez gitározni (mire végez, én már hulla vagyok)

Jubi: nektek ki mondta ezt a rágótablettát? Nekem azt mondta a gyógyszerész, hogy az 500 mg az nagyon sok, még Marci is csak felet kaphatna belőle.

Sajnos Hanna megint beteg (pontosabban nem kezelték ki belőle) és most a szemére ment a gyulladás. Nagyon elegem van már komolyan mondom. Az óvónő is mondta, hogy most ki van adva a gyerekdokiknek, hogy nem adhatnak antibogyót, és állandóan visszaesik minden gyerek :mrgreen: Utálom az egészet, pedig eddig Hanna egyáltalán nem volt beteges. Na mennem is kell, sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Szeva Csajok!

Melódia!
Felmászkálás mindenre ez az új divat,a kölkök összebeszéltek tutira...ágyról lezúgás,felpattanás,ordítás...azt várom mikor mászik ki a kiságyból a kiskisasszony de akkor jajj nekem. :D
szerintem kb holnap fog kimászni pedig ez eddig nagy fegyver volt.

True!

Biztos vagyok benne,hogy ez a trendi most,hogy ne adjunk antibiót,mert lezúzza a szervezet természetes védekezőrendszerét,meggyógyul az csak lassan...mindig ezt hallom én is...ahhoz képest én Maripent reggeliztem kiskoromban annyit volt tüszősmandula és egyéb gyuszim...hiába na változnak a dokik is. Én most Cebiont nyomok Rékába meg Oscillococcinumot és bár nem voltunk közösségben úgy tűnik hat,de persze ilyenkor lesz holnapra taknyos.

HOLNAP LESZ AUTÓNK ÁÁÁÁÁ (fogalmam sincs ki hozza el,apa ugyanis még nem vizsgázott le,nekem lejárt a jogsim :shock: amúgy sem merném...

na pá mennem kell

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Santos! Én egyet is értek ezzel, csak az a helyzet, hogy egy 3 éves pipaszár kislánynak szerintem egyáltalán nincs természetes védekezőképessége :( Annak idején Marci sem tudott meggyógyulni antibi nélkül, emlékszem rá, csak miután már betöltött egy bizonyos kort... Hanna már több mint 1 hónapja beteg, ez nem tudom, kinek jó, és alig eszik valamit (amúgy se sokat) Szerintem nincs 12 kiló ez a kislány, és mostmár kezdek aggódni miatta. HOlnap asszem kiosztom a dokit. Gratu az autóhoz! :) sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?