Sziasztok,
nem is tudom, hogy irjak-e, pedig most van idom... apa elszaladt itthonrol egy barathoz.
Ugyanis tobbszor előferdül itten kérem, hogy én írok,
kérdezek, aztan tessék magatokra venni, de ti, rám sem kakkantotok
Hát ja... Meee, hogy valakinek nincs ideje, az oksa, de, hogy senkineksem
Szoval, senkisem akar gyermeket a jovoben, és biztos nagyon hu..e kerdes volt
Azé, biztos megszeppentek, vagy végre elkuldtok melegebbre, így folytatom a multkori hsz-t
Melodia: szalmanelli nagyon rossz dolog lehetett, de én sem hinném, h toletek jott, otthonrol. Nyugi.
Kulonben is, van aki gyerekkoraban csirkesz...t eszik az udvaron (anyaink, apaink legalabbis tutira
)
Mondanam, hogy Pistike tiszta apukaja, de aztan latom, hogy azért anya is ott van am rendesen, ha rátok néz az ember. De nagyon klasszak a képek, mindannyian nagyon joképuek vagytok!!!!!Komolyan!
Timi: azt, hogy hétvégén téged hagynak aludni, azt anno felszisszenve, irigykedve olvastam. Nalunk ilyen még nem volt... sot, inkabb én vagyok a "rossz" ha betrappolunk apahoz, mert a kisszoba kevés mint jatszohely, meg a lakas
Goodfairy-anita: neked és nektek örültem a legjobban. Gratulalok a kicsihez, és kivanok nektek minden jot! Adjon az Úr egészséget, türelmet és mindent, amire szükségetek lehet!
És köszönjük, hogy hírt adtal, ebben a nehéz idoben
itt, az elején
Szőrbenövés: anno rákerestem, és csak a Veet-nek van ellene krémje, de forumokon megoszlanak a velemenyek. Van akinek bevallt, van akinek nem.
True: képeid csodasak, marmint a koszoru klassz, Levirol nem is beszélve
Azért Levi a galériaágyon nagyon durva lehetett
:):):)
Korkerdesed a karacsonyrol: hmm, én a kényelmes, elkényeztetett meny vagyok, aki csak atmegy (szembe) a nagyihoz enni mindenféle finomsagot, aki még csomagol is
:D:D Amugy nalam a halaszlé a fő karacsonykor. A többi nem szamit.
Viszont a kérdésed jo volt, mert erre nem is gondoltam, hogy majd ki kellene talalni valami "mesét" erről a karacsonyrol, h ki hozza az ajandekot, meg ki nem... Férjem kissé megmosolyogva summázta a hozzáállásom... de majd segit nekem "ekkorát hazudni" mert ez a Jézuska dolog nem fér a bögyömbe, vagy Mikulás
:D:D persze én is hittem kicsiként ebben, sőt láttam is egyszer, mikor bekopogott az ablakunkon (pedig nem lehetett ott, ha nincs
) de kinottem, ugy tunik
:D:D:D Meg kell kozelitenem majd a gyerek szemszogebol
:)
Fadiszitéshez csak egy dolgot emlitenék. Mindenem az igazi uveg dísz, nem csak gomb, mert gyermekkoromban, nem csak gombok voltak, igen igenyesen...hanem figurak is. Egy honapja minden lehetseges formaban rakerestunk a neten, és nem lattam semmi ilyesmit
A tescoban viszont vannak szép, és nem tul draga uveg uveggombok
jobb hijan, de szerintem iden jo lesz a tavalyi dísz (az volt az elso kozos de sajat karacsonyunk).
Nyugi True: én is felejtettem már el a gyereknek az idopontjat
csak nem apa itta meg a levét
Beuka: jo volt látni, hogy jol vagytok. Ha idod engedi, várunk ám!
Linda: tok jo, hogy emlitetted a sutotokot, mert regen majd mindennap ettuk, most meg mar teljesen elfelejtettem
pedig az jooo
Ortopédiára nekunk akkor kell menni majd, ha már Stabilan jár. Tehát kicsit később, csak az időpontkérés silány errefelé "is". Talan masfél honappal későbbre kapok is majd
Nagyon szepek a koszoruid, nekem is tetszettek
A harmadik volt a legtutibb az izlésemnek
:D:D
Laura nagyon kis helyes a két képen. A babakocsi pierre cardin? (Apa azt allitja)
Hihh, nálunk egy-egy rosszabb hajnal utan, akar 1/2 10-ig is van alvas reggel, ami jo, mert akkor tiszta ugy, hogy már csak du lesz egy masik alvas
Amugy ha 8-kor kel, akkor is csak egy alvasra torekszunk mar
(szoismetlesrengeteg)
Én sem értem, honnan van energiatok sutni, meg koszorukat kotni
Én még a rutin takaritast is alig de alig gyozom. Foleg ha a szep idoben délelott setalunk, akkor délutan mar tuti nem tudom bepotolni ezeket.
Santos: ez a tejallergia nehez ugy lehet.
Céklát direkt nem adok neki, pedig tok egeszseges. De majd ha már "megérett" rá
Beusa: idopont
teljesen megértelek
Jubi: hajad tok jo
bulit, azaz vacsorat meg total átérzem. Oktoberben én is igy voltam lagziban
:D:D vagyis hasonloképpen, mert azért nem 10 év volt a lemaradasom
Apaval a napokban probalunk 5-6 kozott kettesben eljarni itthonrol, mert mar nagyon kellett. Ma is voltunk cukraszdaban...persze en néha csak a gyerekrol beszelek
de megérti, hiszen ez a munkam, ez a hobbim, ez a napom
Már nagyon jol jott a kapcsolatunknak, ez a kis "szabadsag".
Nah, még magunkrol, annyi, hogy mult héten a tanacsadon 8,66 kg volt Veronika, és ez most fejbol jon, de asszem 73 cm
És imádja a hús-/levesbe egeszbe főtt paradicsomot. Ma direkt neki foztem bele tobbet, és 2 és 3/4-et siman bevagott
Látom, néha masok sem kapnak választ, vagy elirtok egymas mellett. Azért talan nem csak az en irasaimmal lehet a baj
Huhh, nem arulom el mennyi idombe telt ez az iromany, mert belepirulok:D de jo éjt mindenkinek