Sziasztok,
igen True, megtartottuk előre
mert aposomnak 16-án van a szuletésnapja, Veronikanak meg 19. Igy a csalad most vasarnap jott ossze (...sogornomek Pestrol). Mi meg apaval szerettunk volna egy barattokkal levot, szük barati kör... vagyis egy olyat, amit mi adunk a kicsi lanyunknak. Erre pedig a szombat volt a legjobb idopont.
Szuk barati kör elfoglaltsag miatt amugy is csokkentett volt, de jo volt
élvezte, ki is faradt rendesen mindkét nap
Ajandekok: kapott golyo vezetos jatekot; (hajnelkuli) babat (azt hittuk, nem is erdekli majd, erre este vigan mutogatta nekem a testreszeit
orr, ful, szem, ujjak, lab); Kapott egy zenélő dobot (aki jart tecsoban, az tudja milyen
a vendég babával egyutt felválltva püffölték); baba puzzle-t vagy mi az, olyan fa tabla, fogantyus kiveheto-berakhato kepekkel
; tecsos olcso taviranyito helyettesito babatelefon, HALK
sajna a taviranyitot nem helyettesiti, mint szerettem volna, de ezt is imadja; kisauto; meg kapott egy biciklire szerelheto ulést (tavasszal milyen jo lesz, 15 kg-t bir, kormany-hoz rogzitheto, tehat elore lat, és kapott hozza sisakot
) ennyi asszem
Torta nalunk a maci, fekete erdo volt, ezt ajanlotta vedono, gyumolcs miatt, olyan edes volt Veronika, ahogy gyomoszolte a kis szajaba -ennel meg kulturaltan is nezett ki, marmint a gyerek.
De masnap a bohocos, az csokis volt, és annal total maszatos volt. Aposomé feketeerdo, de ebbol mi már nem birtunk
enni
Minden jateknak orult, ami nekunk külön orom volt, még a csomagolasnak is
És már nem forralom a vizet!!!!!!!!!!!!!!!!! ho-ho-ho-ho
Mikozben olvastam elozo hsz-kat, épp tortat majszoltam, ebed gyanant
nagyon rossz vagyok
True: remelem tudtatok setalni!!!
Lanyok, van még aki pépesit a gyereknek etetesnel? Ugye nem baj, ha még a darabosakbol kevesebbet eszik? Mert nalunk kaja eleje mindig darabosakkal inditom, aztan mikor mar csak jatszik vele, turkalja, akkor pépeseket kap? Más is van igy? Mert ugye, ha hagynam, hogy csak darabos, akkor még ennyit sem enne.
Jol csinalom igy?
Nálunk furdobe sose megy be, még akkor se szeret, ha utanam, utanunk jon
bar ma adtam neki egy nyaklancot...na ezt az oromot, ezzel tok sokaig eljatszott, mindenfelé hurcolta
igy szetvalogathattam a szennyest is, meg bepakoltam a mosogepet -mely nalunk felultoltos, tehat, nem tudja bizgeralni.
Meg ma reggel zuhanyoztam, és ilyenkor ugy mosolyog ahogy nezi
meg probalja megfogni a habot rajtam
Dvd, tv,, lampak kapcsoloit siman kezeli
nalunk is -az élet fontos dolgai
na, megebredt, visszaaludt...de most bucsuzom...
Koszonom-koszonjuk a koszonteseket!!!