Új privát üzeneted érkezett!

LányokKép

Ezt nem hiszem el...KépKép
Szófosásotok volt maKép?????

Persze nem baj ,csak képtelenség ennyi információt tárolni a picuri agyacskámbanKép

Én most értem haza nemrég.
Már sütöm a csirkétKép
És pucolom a krumplit a matutkáhozKép

De lehet ,hogy addíg éhen is halokKép

Fényképet ,majd én is rakok fel magamról.
De akkor tényleg mindenki rakjonKép

Akiket eddíg megnéztem :Nagyon szépek vagytok!!!!!

Tényleg nagyon jó kis társaság lettünkKép
Tiszta kikapcsolódás olvasni,és biztos mindíg nevetek egy jót valaminKép

Csilla
csillam

Sziasztok!

Prüntyi, Nyúlné, köszi az infókat a grapefuit kivonatról! Tőletek már hallottam, hogy van tabletta formájában is, de nem tudtam beszerezni, csak a folyadékot. Hol lehet beszerezni, ezt esetleg tudjátok? Bár ez legyen a legkevesebb, hogy keserű.

Megann, sajna nekem nem jár a csodálatod, mert még csak a második babát várom Kép Viszont arról már írtam, hogy nagy családot szeretnénk, lehet, hogy ezzel keverted össze?

Sziasztok!
Judit
jucc

Sziasztok!

Hétfőig letilltottam magam a babanetről, de nem bírtam ki...

Nem lesz semmi visszaolvasni ezt a sok hozzászólástKép!

Gondoltam, adok életjelet: most már sokkal jobban vagyok. Hétfő óta egyáltalán nem volt semmiféle vérzés, meg barnázás sem, az egyetlen csepp akkor jött ki a dokinál, mikor kivette az ultrahangot. (az meg fájt ám rendesen...)Kép

Kedd óta viszont elkezdett fájni a mellem, különösen a bimbóm. Néha azt hiszem, mindjárt kivirágzik, annyira érzékeny.Kép Szerintem meg is nőtt egy kicsit.

7-én megyek kontroll UH-ra, bár lehet, hogy még ez is korai (akkor leszek 6+5). Szívem szerint várnék még egy hetet, de a doki biztos tudja, mit kell majd nézni. (És nagyon remélem, lesz is mit látni!!!)

Igyekszem majd visszaolvasni a hozzászólásaitokat, hogy naprakész legyekKép.

Szép estét nektek!

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!

Hát bizony bizony ezek a cicis dolgok a terhesség jelei!Szinte mindenkinek fájt a cicijeKép
Nagyon drukkolok továbbra is!

Jucc!
Bocs, látod milyen szitaagyú vagyok, no nem baj én már megelőlegeztem neked a 3. bébit isKép

Humi!
Nagyon köszi a doki tippet, nagyon vergődöm!
Holnap lehet hogy elmegyek a terhesgondozóba, hogy ott mit javasolnak!
De én még Siklóst se vetettem el.Kép

Lányok!
Valami nem tetszik nekem!
A uh leletemen minden ok, de nem értem ezt az adatot:
BMS:95 gramm!

Én úgy emlékeztem az uh-s nőci azt mondta olyan 10 deka körül van a gyerkőc!
Viszont itt meg azt olvasom a neten, hogy a 13. hétben 28 gramm a gyerek!
Hát hogy van ez???
Szétvet az idegesség, mi ez a BMS????
Van valakinek olyan lelete mint az enyém, ami tele van ilyen rövidítésekkel???
Segítsetek rajtam kérlek!!!!

Kép

Kép
megann

Látom beindult mindenkinek a nyálelválasztása a tócsnira. Milyen érdekes, hogy mennyi kifejezést használnak rá tájegységenként.
Az algop. teljesen ok. a barátnőm védőnő ő is ezt mondta nekem amikor megkérdeztem.

Megann!
Holnap meg tudom kérdezni a bnőm. BMS értékről.

Jó sokat írtatok alig győztem visszaolvasni.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!Kép

Még mindig itt lógokKép
Párom már idegbajt kap tőlemKép de úgy szeretek itt lenni VeletekKép

Mea
mea

Sziasztok!

Ma tudtam meg, hogy a vizsga amivel meg januarban, akkor 6 hetes terhesen probalkoztam nem sikerult Kép Kép Kép Kép
Annyira le vagyok torve, mindent szepen elterveztem, most meg annyi... Nem reszletezem most nagyon mirol is volt szo, de hat tobbek kozott a gyereket is azert probaltuk igy idoziteni, hogy ha sikerul a vizsga, akkor majd itt maradnank kulfoldon kicsit, en is kapnek allast, stb....
Most ugy erzem, jobb lenne ha hazamennenk, igy viszont szegeny gyerek egyaltalan nem jott jokor, se GYED-et nem fogok kapni, hogy fogom bolcsibe adni, stb stb......
Jokora lelkiismeretfurdalasom is van, hogy igy gondolkodom szegenyrol meg a szuletese elott, remelem senkitol nem fogja majd kesobb megtudni, hogy ilyen kegyetlen anyja van Kép Kép Kép es buta is es szerencsetlen is.....

Ennek oromere ma reggel megint hanytam... (13het+6 naposan...)

Bocsanat a sok panaszkodasert, de olyan jo hogy hozzatok tudok fordulni vigaszert.
Aranyosak a kepek, de sajnos Mea albumat nem sikerult megnyitnom, azt irja ki, hogy nem publikus. Majd teszek fel en is magamrol.

Kicsit vidamabb dolgokrol: Nalunk otthon (Gyor) tocsni=beré Kép de nem igazan kivanom most en sem az olajos dolgokat, Jucchoz hasonloan a Mekitol es mas gyorsettermi kajaktol pedig kimondottan hanyingerem van, pedig itt aztan joforman mas sincs Kép

Legyen szep az estetek, ha ma mar nem is, holnap azert kivancsian fogom lesni, hatha ir vki vmi vigasztalot Kép

Puszi,

Pocika
pocika

Pocika!

Hé, ne lógasd már úgy az orrod!!
Ugyan tényeleg nem tudjuk milyen vizsga, de nincs lehetőség pótvizsgára, ilyesmi???
És mi az hogy akkor nem kapsz GYED-et?
Csak akkor lett volna állásod, ha sikerül a vizsga???
Én ezt nem értem!Kép
És azt meg hogy kegyetlen vagy, meg szerencsétlen és buta, azt verd ki a fejedből, mert nem igazKép
Természetes hogy foglalkoztat a jövő és hogy bölcsire kell gondolnod, hidd el nem te vagy az egyetlen! Biztos szívesebben maradtál volna otthon, de a sors kifürkészhetetlen.
Viszont semmi okod ennyire nekikeseredni, hiszen szép, egészséges, jófej babód fog születni és ez a fontosKépKépKépKép
És különben meg, ki ne hasalt volna már el valamilyen vizsgán???
Itt vagyok pl én, aki a matekról úgy repült, hogy lába nem érte a földetKépKépKépKép
Szóval tessék kibánkódni magad még ma, aztán gyorsan pozitívra cserélni a gondolatokat, és nagyon nagyon szeretni a babót....KépKépKép
(Ja és a bölcsisek sokkal hamarabb tanulnak meg egy csomó dolgotKép, enni evőeszközzel, wc-zni,stb...és nagyon szociálisak, még én is tervezem, hogy bizonyos kortól majd fél napra bölcsibe fog járni hogy a kis gyerekek között tanulja a társadalmi érintkezés szabályaitKépKépKép)

Bkriszta!
Nagyon fogom holnap figyelni, hogy mit tudnál ki a barátnődtől BMS ügyben!KépKépKépKépÉs köszi!

Kép

Kép
megann

Mea!

Nyugi, én is függő vagyokKép
Párom nekem is ki van, amikor kérdezi mit csináltam egész nap, én meg azt válaszolom babaneteztemKépKépKépKép
Fogalma sincs milyen jó veletek dumcsizniKépKépKép

Kép

Kép
megann

Megann, koszi szepen, aranyos vagy hogy hamar irtal, kezdek mar lassan megvigasztalodni...
A vizsga a diplomam honositasahoz kellenne az USA-ban, anelkul a szakmamban nem dolgozhatnek. Persze meg lehet ismetelni, de olyan szornyu elmeny volt, (arrol nem is beszelve milyen iszonyu draga- 1200 USD + repulo es szallodakoltseg mert masik allamban volt), hogy megfogadtam meg akkor, hogy soha tobbet Kép
Elkepelem amint 5-6 honapos terhesen nagy pocakkal ujbol megjelenek a szobeli vizsgan...

Otthon meg ugye azert nem kapnek GYED-et mert mar lassan 2 eve itt vagyunk, es otthon nem volt ezido alatt mhelyem ill. keresetem.
Nagyon okosak vagyunk, jo lett volna kicsit elorelatobban tervezni. (Bar akkor lehet, hogy meg 50 evesen sem johetne a gyerek Kép )

Tettem fel magamrol kepet, mar legalabb egy eve keszult, de hat ez meg viszonylag turhetoen nez ki Kép Azota a kepen lathato cuccok mar reg nem jonnek ram....

Puszi,

Pocika
pocika

Pocika!Kép

Meglestem aképetKép
AriKép

Na jó éjt csajok megyek alukálni.

Ja és Pocika próbálj megnyugodni és aludniKép

Pusszans mindenkinek

Mea
mea

penna, kati,

tamarin lekvár NEM!!!
tamarinlax lekvár IGEN!!!
terheseknek csak az utóbbi ajánlott, de orvosok még ezt sem szeretik

falina
falina

Szia Falina!
Mi ez a lekvár? Én még sose hallottam róla. És miért nem szeretik a dokik? Ha így van akkor inkább kihagyom KépKépKép
Egyébként próbálok úgy kajálni, hogy legyen sok tejtermék, gyümi, rostos dolog benne, minden nap eszem müzlit, de mégis 4-5 naponta tudok csak WC-re menni... rémes!!!!
Azért köszönöm a segítséget KépKépKép
Jó éjt
Kati
Vendég

Sziasztok!

Betegre ZABÁLTAM magamKépKépKép
Sült csirke+ matutka+ matutka+matutka...KépKépKép

Az előbb szálltam le a Wc-rőlKép
( bocs)
Akinek nehézségei vannak e-téren ,csak javasolni tudom a fent említett vacsorátKép

PocikaKép

Sajnálom ,hogy nemsikerült a vizsgádKép
De azért tényleg ne szomorkodjKép
Ha tényleg annyira fontos ,akkor szerintem próbáld csak meg 5-6 hónapos korban isKép
A következő próba biztos sikerülni fog.
Okos magyar jány vagy teKép nem igaz???Kép

Aranyos a kép róladKép

Megann!

Te drágaKép
Megint találtál valami aggódni valót?Kép
Ha baj lenne a babád súlyával azt megmondták volnaKép
De remélem holnap lesz aki megnyugtatKép

Nemesek!

Ha reggel ébredés után megiszol egy bögre meleg kakaót, az nem segít??
Próbáld kiKép

Csilla
csillam

Falina,
légyszíves, ez engem is érdekel, mármint hogy mit mondott a dokid (vagy olvastad valahol?) mert mi a másik topicban a pocisodáskor még (A friss kismamák topicban) használtuk és ajánlottuk egymásnak. Igaz, ez már több mint 2 éve voltKép viszont sokan 2. pocisok mint én, és ugyanúgy használják (nekem szerencsére még nem volt most szükségem rá.)
Ha valami orvosi ellenjavallat van, jó lenne tudni.
Köszi
üdv
P
penna

Szép jó reggelt Mindenkinek!Kép

Nem tudom mi van velem, de egy pár napja nem tudok rendesen aludni.Kép
És korán is kelek márKép

Meg egyfolytában a picmat fogtam és olyan keménynek éreztem, az lehet már ilyen korán(12.hét)hogy bekeményedik???

És az baj lehet?

Na meg ez az idő, ma sem lesz túl jó hangulatom, ilyen időben soha nincsKép

Remélem ti jót aludtatok!

Szép napot!

Pusz

Mea
mea

pocimat, bocsiKép korán vanKép

Mea
mea

Nemesek!

Szilvalekvár egy kanállal éhgyomorra.Rostok,magvak,a lenmag nekem bejött.Joghurtba, kakaóba.
A régi öregek azt is mondják igyál meg felkelés után egy pohár langyos v. állottívizet/amit este odakészítettél/

Krszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Kati,
székrekedésre próbáld ki esetleg a Glicerines kúpot,terhesség alatt is alkalmazható,csak az ingert váltja ki.

Mea,
Sikerült megnéznem a képeket, nagyon jók.
A terhességi napoknál szerintem azt vedd alapul amit a doki mond, ő vizsgál, ők látják, hogy mekkora, milyen idős.
Én még nem voltam a védőnőnél, csak a jövő héten megyek, mert akkor viszem úgyis a Bálintot az 1éves kontrollra, és egyszerre elintézem.
Én sem aludtam jól, de ebben az is szerepet játszott, hogy Bálint 3x ébredt éjjel, és utána én alig tudtam visszaaludni.

Humi,
Tegnap nagyon összecsaptak a hullámok a fejem fölött, és egy kicsit kétségbe is estem, hogy mi lesz velem szeptembertől 2 gyerkőccel szinte egyedül.

Szép napot!

Edina
13+1

nedinabp

Humi, Jucc!

Megnéztem a táblát mi a szomszédos kerületben lakunk./Csepel/Milyen kicsi a világ!

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Mea:

Érdekes, én is egy pár napja rosszul alszom, felébredek éjjel, és érzem hogy valami nincs úgy ahogy kéne, de konkrétan semmi bajom nincs. Ma éjjel is alig tudtam másfél óra után visszaaludni. Eddig sose volt ilyen problémám! Valami front van amire érzékenyek a terhesek? :P

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ez nem front szerintem, hanem szimpla rossz alvás. Engem az előző terhességnél is végig kísért. Amikor már nagyobb lesz és izeg-mozog, akkor mér furább lesz. Volt olyan, hogy éjjel kezdett olyan mosorgásba, hogy úgy hillámzott a hasam, mint a tenger a legnagyobb viharban. Kép

nedinabp

Pocika:

Fel a fejjel, másodszorra biztos sikerül, bár el tudom képzelni, milyen bosszantó! Ne tépd magad azért, mert aggódsz az anyagiak miatt, én is aggódom nap mint nap! És nekem se a legjobbkor csúszott be a baba, nem átallom kimondani, de ez nem jelenti azt, hogy kevésbé várom! Arról nem is beszélve, hogy nincs ideális időpont a szülésre, sőt az életben sosincsenek ideális helyzetek. De tudod mit? Biztos vagyok benne hogy megoldjátok, mint ahogy mi is megoldjuk a párommal, és minden jó lesz. Nem úgy, ahogy elterveztük, de azt hiszem jobb ha már most beépitünk a hozzáállásunkba egy bizonyost flexibilitást, jól jön majd az a gyereknevelésnél! Kép

Van egy nagyon giccses dolog, amit a volt főnököm szeretett mondogatni, és bennem megragadt, mert szerintem tök igaza volt: Every change is an opportunity for improvement. Még a rossz változások is.

Fel a fejjel.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!
Rokica,
örülök a pozitív hozzáállásodnak, így kora reggel igen jól jön.

Mindenkinek köszönöm a jótanácsokat. Ma reggel a kakaót próbáltam ki. Úgy tünik, hogy bevált, csak éppen nem esett jól, úgyhogy rendszert nem csinálok belőle. Holnap jöhet a szilvalekvár, aztán a magok. Kipróbálok mindent, fő a változatosság... KépKép
A glicerines kúp jó, de csak, ha már van inger. Sajna nálam ez sincs több napon keresztül. Na jó, mára nem fárasztok senkit tovább ezzel.

Kati (15+2)
Vendég

Az alvászavarral kapcsolatban 100 %-ig osztom Edina véleményét, illetve tapasztalatát. Nálam detto uez volt. Készüljetek!!!KépKépKépKép Ez így fog menni, lehet végig. Kevés alvás, az is rossz időpontokban.
Nekem a vége felé teljesen felborultak a napjaim emiatt. Éjjel sokáig nem tudtam elaludni, majd 3-4 óra után felkeltem és órákig forgolódtam. Hajnalban újra alvás egész délig, aztán délután megint, amitől este nem tudtam elaludni. És így tovább KépKépKép
Vendég

Lányok, ugye megbocsátotok nekem, ha elmesélem az álmomat, olyan szörnyű volt. Még most sem térek magamhoz KépKépKép
Az előzménye annyi, hogy párom asszisztense 3 hete ment nyugdíjba (kedves néni volt), és múlt héten felvett a helyére egy 23 éves, nagyon csinos lányt. Én általában nem vagyok féltékeny, de azt tudom, hogy - mivel sok fiatal palival dolgozik - miért is esett rá a választás, illetve, hogy állandóan mustrálgatják. Már mindenki tudja, hogy a lánynak szilikonmelle van. Gondoljátok, hogy nem vagyok nyugodt. A lényeg, hogy tegnap este kifakadt a párom, hogy milyen kár, hogy a régi titkárnő elment, mert ez a csajszi mindent összekavar, és lassú is... bla- bla- bla.
Jó, a lényeg, azt álmodtam, hogy megyek be a párom irodájába, mint egy bálna, akkora hassal, és ezek ketten bent szexelnek. KépKépKép Szörnyű volt!!!! Reggel, mikor elment dolgozni, nem akartam szólni - aztán meg nem tudtam visszaaludni, annyira nyomasztott - , de tuti, hogy délután szóba hozom, mert ez jár a fejemben, és olyan nyomás van a gyomromban emiatt. Szerintetek normális vagyok??? KépKépKép
Lehet ez csak a terhesség? Vagy begolyóztam?
Bocs, ha valakit untattam, de tök kivagyok...
Vendég

Kati:

Örülök hogy tetszett. Kép Bár nem vagyok egy kifejezetten vidám ember, mindig igyekszem optimistán felfogni a bökkenőket.

Székrekedés: Engem a párolt lila káposzta mindig meghajt! A bab is, de az puffaszt is mellé. Próbáld még ki a sült almát, aszalt szilvát, vagy a gyógyszertárban kapható rost tablettákat! És ne felejts el jó sok vizet inni, mert a bélmozgáshoz az is kell.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kati:

Szerintem várd meg, mig lecsillapodnak a kedélyeid! Mert ha eddig nem jutott eszébe a párodnak mint nőre nézni az új titkárnőre, hát most biztos besegitesz neki! Max akkor mondd el, ha már humorosan, félvállról tudod neki újságolni a dolgot.

Arra meg mondjuk kiváncsi lennék, hogy az új lány ennyire nyiltan tárgyal a melleiről, vagy ennyire nyilvánvaló a dolog?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,
azt hiszem igazad van. Ha délutánra lecsillapodok, lehet már nem is akarom szóba hozni. De azért lehet a zsebeit titokban kiforgatom. Kép
Jó, hogy most nincs itthon, mert már kész lennék...
Azt hiszem egy másik titkárnő kérdezett rá, és onnan terjedt el a pletyka, én eddig csak 1x láttam, de akkor elég kihívóan volt felöltözve. Ha a férfiak nem is, a nők meglátják, ha nem igaziak... nekem is feltünt!
Vendég

penna, kati,
az orvosom a természetes dolgokat szereti, ezért nem javasolta a tamarinlax-ot sem. viszont nálam nem jött be semmi a hagyományos módokból (rostos étel, szilva lekvár, gyümi), már nagyon durva volt a helyzet, így megvettem a fenti lekvárt. éb ben vagyok sem kémikus, sem dietetikus, de a boltos eladók is tudták, h. a sima tamarin nem adható, csak a tamarinlax terheseknek! ebből ki van vonva az az alkotó, ami káros lehet nekünk. rá is van írva, h. ezt mi is ehetjük, de rászokást okoz, ezért csak módjával alkalmazni ill. végszükségben. egyébként másnaponta kötelező székletet produkálnunk a könyvek és a dokim szerint is,

falina
falina

Sziasztok! Kép

Na végre, béke és nyugalom Kép

Nemesek, szerintem ne csinálj nagy balhét a csajból (vagyis inkább az álomból)... Ha a melóhelyen van a csaj és munkaügyben idegesíti, bénának találja, akkor nem fog annyira feltűnni, hogy jól néz ki... A párom munkahelyén van egy cicababa, akitől én nem terhesen is megőrültem, de annyira hülye, hogy már észre sem veszik, hogy tiszta barbi Kép

Falina, minden rendben veled? Olyan egyidősek vagyunk, hogy majdnem úgy aggódom érted, mint magamért Kép

Böbe
baba76

Jaj, lányok, ha tudnátok, milyen szar íze van annak a tamarinlax lekvárnak!!! Kép
Felér egy esti pót hányingerrel, kész öngyilkosság! Én megvettem, de csak fél kanál hiányzik belőle és nemsokára a kukában fog kikötni.

A rosttabletta engem is érdekelne, de azok is olyan nagyok, nem? Alíg lehet lenyelni?!

Kép

Kép
prüntyi

Nemesek,

Szerintem ez termeszetes, hogy feltekeny vagy, mindenki az lenne a leirtak alapjan.
Tudatalatt mukodik a fantaziadKép
Szerintem sem kell elmondani almodat a ferjednek, egyetertek Rokicaval.
Amit viszont megtehetsz, hogy megleped a ferjed egy jo vacsoraval vagy egy szuper kis programmal, ha van hova helyezni a fiad. Szerintem kapcsolodjatok ki ketten, probald meg, meglatod meghalalja majd.
Sajnos ilyenkor mi nok kepesek vagyunk elveszteni bizalmunkat onmagunkban a formaink valtozasa miatt. Holott, ha ferjunk szeret bennunket, szerintem o egeszen maskepp eli at ezt a dolgot. En akarhanyszor sirok a parom elott, mindig azt mondja, hogy szamara nincs gyonyorubb no annal, aki a gyermeket magaban hordozza.
Foglalkozz a ferjeddel es ne hanyagold el, akkor nem lesz neki szuksege szilikonmellekre, iert is lenne, amikor otthon egy iagziKép varja?
Ne aggodj, minden rendben leszKép

Szekrekedesre nagyon ajanlok meginni felkeles utan ehgyomorra egy pohar rostos uditot. Velem csodakat tett.Kép

Alvassal kapcsolatosan nalam ez egyre elkeseritobb. Miota nott a hasam meg meg kenyelmetlen is Kép

Visszaterve almokra az ezelotti hetveget baratoknal toltottuk es van ket macskajuk. Sajnos nem tudtam, de nagyon megprobaltam elkerulni oket, mivel toxoplazmos negativ vagyok, vagyis nem erintkezhetem a macskakkal.
Na tegnap visszajottek almomban es egesz este veluk viaskodtam. Ketszeresukre nottek es megtamadtakKép
Na most megyek, dolgoznom is kellenne egy
kicsitKép Penteken mar semmihez nincs kedvem.

Aniko
17+2

KépKép
KépKép
aniko47

böbe,
javuló tendenciát mutat a barnázásom! Kép jövő pénteken elvileg kontroll, ha jól leszek. most még fáj a pocim, ha felállok az ágyból... Kép

prüntyi,
másodszorra már jobb lesz az íze, sőt nekem 3-madszorra már ízlett! ezt sajnos nem az íze miatt eszik Kép, hanem mert ultra hatásos!

falina
15+1
falina

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat. Sokkal jobban vagyok, főleg ahhoz képest, hogy reggel 6-kor azon gondolkodtam, ha szétmegyünk a maca miatt, hogy fogom eltartani a 2 gyereket? KépKép
Már megfőztem a kedvenc kajáját mára (hál Istennek csak 2-ig van ma), hajat mostam, és kitakarítom a lakást. Tényleg sokkal jobban vagyok. Mégegyszer köszi KépKépKépKépKép
Kati
Vendég

Nemesek,
Örülök, hogy megnyugodtál. Tisztára magamra ismertem benned! Szerencsére én is lenyugszom ha a párom nincs itt, és mire hazajön már okés vagyok. Tegnap tök kiakadtam pl azon, hogy megbeszéltük ha hazajön melóból elmegyünk sétálni egyet a szomszédos város sétálójába, megnézzük a butikokat stb (szerencsére imád ő is vásárolni, boltokat járni). Erre jön a telefon a főnökétől (haverja is egyben), hogy menjen vele teniszezni, és azt hazudja neki azért nem megy teniszre mert más elintéznivalója van. Hát miért nem lehet megmondani, hogy velem jön sétálni??! (én is tök jóban vagyok a sráccal) Szóval ezek tök apróságok, de úgy felkapom rá a vizet, hogy csak!

Megint szakad ez a hülye hó és már megint rámtört az álomkór is egyúttal.
Nekem is nagyon bevált a Tamarinlax az elős terhességemkor, szerintem nem szörnyű, most még egyenlőre nincs szükségem rá (bár néha van már szorulásom), lehet később kell majd megint.

Hétfőn megyek EKG-ra délután, kedd torna, szerda de. védőnő, du. nődoki, csüt. torna, péntek este kézilabda meccs (Dunaferr jön Tbányára), szombaton pedig indulunk síelni. Nem baj, hogy mozgalmas lesz a jövő hét, mert már nagyon unatkozunk itthon a kisfiammal. Apa olyan sokat dolgozik mostanában, de szerencsére a ma esti céges vacsira én is megyek vele.

Cirmike
11+0

Kép
[KépKép
cirmike77

Na,írtam egy csomót, erre eltüntettem!
Elég benneteket visszaolvasni, annyit írtatok.
Rokica!
Megelőztél! Most akartam megkérdezni, másnak is vannak e mensi szerű fájdalmai. Szinte szóról szóra írtad le a tüneteimet. Nem örülök, hogy neked is fájdogál, de megnyugodtam egy kicsit!
Pocika!
Tényleg szupi, hogy szinte egyidősek a babóink, meg mi is.
Ne keseredj el a vizsga miatt, az életben semmi nem történik véletlenül,oka volt, és a legjobban fogsz kijönni az egész helyzetből. Megnéztem a képedet, valahonnan ismerlek. Ilyen kicsi lenne Győr.

győri lepcsánka = beré. És tejföllel, sajttal a tetején. Kicsi fokhagymával a tésztában.

Székrekedés: sajnos sajton kívül szinte semmilyen tejterméket nem ehetek, ezért ismerem. Régen sokat szenvedtem, 4-5 naponta néhány kemény kőszikla.
Ami nekem bejött: Natur Care-os rostpor. Gyümölcslébe kell elkeverni, nagyon hatásos, nem okoz függőséget, mi is fogyaszthatjuk.
Esetleg még lefekvés elött 1 teáskanál lenmag jó sok vízzel.

Grapefruit mag: Csak óvatosan vele! Van nem keserű változata is a cseppeknek, igaz, jóval drágább. Valahol én azt olvastam, terhesség alatt belsőleg használni nem ajánlatos...
popoka

HUMI, CIRMIKE!

HOGY VAGYTOK????????????????
popoka

Zsuzska,
Gondolok ma rád, remélem minden rendben, majd jelentkezz!

Uxi,
Neked pedig hétfőn szorítok nagyon, de addig is persze!

Kép
[KépKép
cirmike77

Képzeljétek, amíg hajat szárítottam megmozdult a babám. Már annyira vártam.
Biztos megérezte, hogy anyának ma valami különleges biztatásra van szüksége. Imádom KépKépKép
Nem is fogok inkább takarítani, hanem lefekszem egy kicsit, és beszélgetek vele. Minden más ráér!!!
Az élet szép!!! Még a hóesés sem zavar!!!

Kép vannak hangulatváltozásaim, nem? Kép
Kati
15+2
Vendég

Hello!

Én is szeretnék hozzátok csatlakozni, és veletek maradni!
Tegnap voltam dokinál, UH szerint 6 hetes a bébikém, akinek nagyon-nagyon örülünk!
kzsu

Szia Kzsu!
Üdvözlet! Gratulálok a bébihez!
Írjál magadról.
popoka

Kzsu!

Gratulálok! Kép

Hol laksz, mennyi idős vagy, hanyadik baba stb. Kép

Mindent tudni akarunk!
baba76

Kösz a kedves fogadtatást, akkor pár szó magamról:

27 leszek, azaz 26 vagyok, Kismama2004 nem lesz egyedül, mert Veszprém megyéből írok.
Az első babóca, úgyhogy nekem minden újdonság, és minden érdekel!
Szerencsére tőletek már elég sok infót kaptam (mert már olvastalak ám benneteket, a topic indítása óta!) de azért nagyon aggódom még minden apró hülyeség miatt!
kzsu

BKrisztina!
Sikrült valamit megtudnod arról a BMS értékről???
Nagyon fontos lenne!

Csillám!
Én már csak ilyen vagyok, folyton aggódom!Kép
És mindig talalok valamit amin lehetKép

Kép

Kép
megann

Kzsu, üdv köztünk! Kép
Vendég

Megann!

Nem felejtettem el amit igértem. A bnőm meg is kérdeztem, azt mondta, hogy náluk ilyen jelzést nem szoktak használni. Ilyenkor a CRL és fejkörfogat értékből szoktak saccolni. Azt mondta, hogy minde rendben kell, hogy legyen, mert különben szóltak volna. Azért nem akartam még írni, mert most 1/2 4 re megyek a dokimhoz és tőle is meg akarom kérdezni.
Nyugi!

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Csajok!:9

Eyg fontos kérdés, ha nekem rubeola, toxoplazma stb-re azt írták a leletre, hogy negatív.

Az jó eredmény?

Mert annak idején a dokim azt mondta minden ok.

Negatívnak kell lennie az eredményeknek???

Most én parázok megint.

Engem amúgy lehúz ez a hóesés.Unom már.
TAVASZT AKAROK MOST!!!Kép

Ja és nekem néha olyan húzó érzés van alul, ez normális, olyan nyilalásféle vagy nem is tudom hogy írjam le.
Ez a méh növekedése miatt van???
Nekem görcs nincs mostanában.

Mea
mea

Mea:

igen, az jó ha negativ a rubeola meg a toxoplasmosis Kép

Nekem is van az a "meghúztam valamit" féle érzésem az alhasamban mostanában, egy-egy lehajolás vagy mozdulat utan. Szerintem a szalagok nyúlnak vagy valami hasonló.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?