Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mogyo, Ágika ismét tündéri a képeken, apának nagyon tetszett!

Kriszta, Nadin tüneményes a pöttyös neglizsében, bár nálunk a non plus ultra az a lábát lazán a szájába vevős kép, na azon apa kicsit bepánikolt, látom ám, hogy suttyomban tologatja Eszti lábát a szájába... :shock:

Ábelnek boldog féléves mini szülinapot, Móninak meg boldok maxi-szülinapot kívánunk! :D

Macsek, akkor szerintem látogass meg minket Vilkóval, ugyanis Esztellának is az a heppje, hogy csendes szobában, 15 perc üvöltés árán hajlandó álomra szenderedni. Rakjuk őket egymás mellé, aztán tapasztalják csak meg, milyen jó is azt hallgatni... :evil:

A tegnapi napom extrán sz@r volt, délelőtt a régi csempét verték le valahol, utána azt veszem észre, hogy valaki kretén a fél házat beterítette céklalével, így az én erkélyemet is, még jó, hogy nem száradtak kinn a ruhák, éjjel pedig egy kisebbségi csürhe tartott bulit, üvöltött a zene, meg ők maguk is, hogy aki oda mer menni szólni, annak szétvágják a fejét, legyen az akár nő, akár kisgyerek... :shock: Így aztán fél kettőkor kihívtam a rendőrséget, és negyed 3-tól már lehetett is aludni. Egészen 3/4 6-ig, amikor is a qrva macska (ezt a kifejezést Timitől loptam.., de tényleg találó...), rendes nevén Cirmike felnyávogott, habár a tálkájuk tömve volt kajával.

Na juszt se hagytam, hogy b-vel b-ott legyek a balszerencse ily tömeges áradása okán, és hajat mostam gyorsan, hogy szép is legyek :D , isteni pestós csirkét főztem, délután pedig elmentünk kirándulni Visegrádra két fejés között... :)

Andi, fejő-szoba lesz??? :roll:

Na mindenkinek nyugodalmas átalvós szépálmos jóéjszakát! De főleg a prüntyöknek.

Kép
waterlilly

Sziasztok! Mindenki alszik már? Akkor jövök! :lol:

Ábel nevében köszi a "feles" köszöntéseket. Ma egész nap nosztalgiáztam,hogy mi is volt fél éve, amikor éjjel jött egy vihar, meg vele együtt Ábel is.

Andi, mi csak mennénk, de mivel Dévényezünk szerdán, azért nem tudunk (next time is best time, vagy valami ilyesmi). Amúgy tetszik, hogy ilyen bevállalós vagy! Bár még nem ismered a 3,5 évesemet, boldog tudatlanság... (Ja, és ő is szept 3.-i születésű, csak 2004)

Macsek, kék lett a keze Vilkónak? Nem semmi elánnal tornázhattok. :lol: Nekünk is szigorúan meg van tiltva az ökölben kitámasztás, én is hajtogatom a kezét.

Jutta, a cikk olvasása után én is megnyugodtam (na, nem mintha túl ideges lettem volna), hogy nem kell 1 litert ennie egy 6hós gyereknek, hanem elég 650-800 ml. Szerintem az alsó szint megvan...húúú :lol:

Mi is voltunk a Duna-parton, a Lágymányosi öbölben, a Kopaszi gáton. Húú de jó volt ez a napsütés!

Letöltöttem egy csomó fotót. Csemegézek egy párat erről a nagyfiúról.

Már csukott szemmel is megtalálom a számat...hol is van?

Kép

Rábuktam a répára is...jó hideg volt a viszkető ínyemnek

Kép

Anya, neked beszélek!

Kép

Már korán reggel ez a fényképezés, ...nem hagynál inkább még egy kicsit aludni?

Kép

Tesók

Kép

KépKép
KépKép
prücsi

:!: :!: :D :wink: Ábelnek és Ádinak BOLDOG feles szülinapot!!!!

Móni! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! :lol: :D

Kép

Kép
katherina

SZIASZTOK!

Mi megvagyunk, most azt kell mondanom, hogy szerencsére egyben! Vasárnap majdnem nagy baj lett. Mert ugye mi ikerházban lakunk, és a hálószobák a felső szinten vannak. Minden reggel úgy jövünk le Gerivel, hogy fogja a kezem+kapaszkodik a korlátba. Na vasárnap is elindultunk, de ugye mindenáron ő akarta fogni az én kezemet és a második lépcsőnél sikerült is kirántania a kezét a kezemből, és így vagy 10 lécsőfokot zuhant fejjel előre. Ne tudjátok meg mit éltem át az alatt a néhány másodperc alatt amíg leért, azt gondoltam kórház, meg tán nem is lesz magánál. De úgy tűnik, van egy áldott jó angyalkánk, aki vigyáz ránk. Mikor lerohantam felkaptam, sírdogált (én jobban bőgtem) apjuk is lerohant, nézegettük, vizsgálgattuk, pupot piros és kék foltok lettek a fején, de nem sok. Nem vérzett sohol. Kérdezgettük fáj-e, nem fájt. 5 perc múlva már beszélni sem volt hajlandó az egészről, építeni akart a fakockával meg kérte a reggelijét. Nem hányt egész nap, nem volt semmi agyrázkódásra utaló jel sem. szóval úgy tűnik megúsztuk a piros, kék, lila foltokkal....hála Istennek!!!!!

Én meg írom továbbra is a szakdogám, eléggé belegabalyodtam, de majd kibogózom....

Matyikának kész az útlevele, meglepődtem, hogy bordó! 1,5 hét alatt kiküldték postán. Nagyon édi a kép benne. Ez már uniós útlevél!

Matyikával ma jeget törünk :wink: Úgyhogy remélem jön a tavasz!

Andi!! szívesen csatlakoznánk a talihoz, ha még lehet, csak írd meg hová kell menni!! írd meg mehetünk-e. Jó lenne egy kis kikapcsolódás.

Macsek! Megkaptad a privit? kettőt is írtam!

Bocsi, hogy nem tudtam mindenre, és mindenkire reagálni de nem volt időm visszaolvasni!

Prücsi, nagyon jók képek! Nagyon szépek a fiúk! Ábel és Beni is! :wink:

Kép

Kép
katherina

Most nézegettem a többi képet is!
Nagyon szépek e topic babák! Nadin, Rami, Ágika olyan édesek és szépek vagytok! :wink:
már ezárt érdemes volt benéznem!

Kép

Kép
katherina

Sziasztok!

Kat: hát leizdtam én is mikor olvastam de szerencsére nincs baj!Jaj de jó mi nem emeletes házban lakunk!

Macsaek: keresztapa numero1.
egyik talán inkább kedvenc filmem!
Sissit is szeretem az is megvan dvd-én!
Azon gondolokodtam ,hogy múltkor néztünk itthon az Ailen vs. predatort és a lány is nagyon nézni akarta mire én elforditottam ,hogy ne lásssa nehogy rosszat álmodjon! :oops:
Erre Apa hát ő még úgysem érti!
Már hát ugye szeretjük a thrillereket azt hiszem ezeket éjszakára kell rakni majd!

Prücsi. nagyon cukik ezek a gyerekek !Tényleg büszkék lehetünk a babáinkra annyira de annyira szépek!

Andi: sör!Gratula!

Öltöztetés : hát én is szombaton vastag sapi mintha minusz volna az overrál és jól leizadt!
Azt hiszem előveszem a vékonyabb overált vékonyabb sapi és inkább igy takarom be!
20 fokot mondnanak!
Lassan elég lesz egy sapi meg a pléd!

Anett: kész voltam ettől a sutyiban lábadugosditól!
Még most is röhögök rajta!
Egyébként én is probáltam már de persze a lánynak semm kell már sok hozzá!

Olyan irigy vagyok megint a talira sok képet csináljatok ám majd!
Ha volna kocsink még innen is beválallnám!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!
Először is: éljenek a féléveseink (Ádi, Ábel), és boldog névnapot Matyinak!
És lányok, nagyon rendesek vagytok, köszönöm a köszöntéseket.
Kicsit rossz a kedvem, mert rámtört az öregség... :? Nincs is kedvem semmihez... Életemben először éreztem úgy, h b*ssza meg, öregszem... :?
Na, majd jövök, ha valamivel sikerült felpörgetnem magam...
Ja, és nem jók rám a bikinijeim... Kilóg a cicim belőle :shock: ! (Ezt se gondoltam volna! Bár most sem vagyok az a pamelaanderson-típus! :lol: )
http://www.nyergeshotel.hu/
Itt voltunk tegnap ebédelni! Csak azért raktam fel, mert vasárnaponként van svédasztalos ebéd. Ha valaki erre járna (bár hogy mi a francnak jönnétek erre, nemtom, mer' itt nincs semmi), érdemes kipróbálni. Jó a kaja! És lovagolni is lehet... És nem dohányzó a hely, de vasárnap érdemes asztalt foglalni előre, mert tele van. Szinte csak és kizárólag kisgyerekesekkel. :wink: (Bár mi voltunk a legkisebbel... :lol: )
Na majd később!
Andi, babakocsi parkolásra van mód? Illetve jól parkolható az utca? Mit vigyek? :evil:

Kép
ermoni

Kat: 3 privit is küldtem. Mindig kiírja, h elküldve, és az elküldött fiókban meg nincs ott :evil: :evil: Most direkt kipróbáltam, mert ment válasz az előzőkre. Nem lehet, h a te fiókod telt meg? Mert egyébként passz. Küldtem azóta másnak, és azok ott vannak az elküldöttek között.

Mogyo: :cry: :cry: :cry:
Reggelre eltűntek a pöttyök; lehet h mégis a melegtől volt, és túl volt öltöztetve... Mindegy, egyébként sem túl jó a kedvem.

De azért szép napot!

KépKép
1macsek

Na hátha valakinek jobb kedve lesz:
A férjem nézegeti hogyan ráncigálom le-föl magamra a bikiniket (holnap ugye usziba készülünk!), mondom neki: ezek kicsik. Mire ő: nem kicsik, csak erotikusak! :lol:
Másik: mondom, h Janka kicsit lusti a mozgásban. Mire ő: nem lusta, csak megfontolt! :lol:
Na vidám napot!

Kép
ermoni

Andi: írd le lesz hogy kell oda bkv-val menni. Ugyi már nincs infulenzia( :lol: ) járvány?

Köszcsi!

KépKép
1macsek

Macsek, írd meg hogy hova menjek értetek, meg azért adj egy mobilt is priviben. Nem kitérő szerintem, pont útba estek. Ti mikor tudnátok indulni? Nálunk is alvás van normál esetben 10-től, ezért én akkor mindenképpen elindulok, és legfeljebb ücsörgünk a kocsiban kicsit, vagy kőrözök. Viszont van egy kényes pont, a csomagtartó. Nem biztos, hogy befér a babakocsitok, ha hozni akarod. Elég kevés típus fér bele, ezért is volt olyan nehéz babakocsit vennünk. De ha jól emlékszem a chicco esernyő kocsi, azért megpróbálhatjuk. És nekem délután tanácsadásra kell mennem Nadinnal szurira, ezért f2-kor legkésőbb el kell indulnom vissza. De lehet Andi amúgy is kirak minket előbb :lol:
Na egy szó, mint száz, ha ez nem nagyon bonyolult így Neked, akkor nagyon szívesen viszlek-hozlak.

Megnéztem most Nadin tenyerét, nincs ökölben, de nem is az ujjain támaszkodik, hanem inkább a tenyere alsó-belső felén. Miért nem jó ha ökölben van??

Anett, sajnálom, hogy ilyen napod volt. Gondolom most akkor gőzerővel néztek lakást. Eszti hogy van?

Jutta, hogy aludtatok? És Hajni, Ti?

Nekünk bejött a korán fekvés is, ugyanúgy 8-kor kelt, és megint nem volt hajnali ébredés sem. Így 20.30-8. És már pár napja minden kaja szopival indul. Reggel így extra tejmennyiség van, 190-et szopizott és még 150-et fejtem, de tegnap is így volt, és nap végére már 30 mili sem volt. Újból sűrítenem kellene a fejést, nem elég annyiszor ahányszor eszik :cry: Mert nappal így is csak 4x bír enni, annak ellenére is, hogy éjjel nem eszik.
Móni, Zsu, meg akik még at + tápisok, hányszor esztek most naponta?

És tegnap óta megint előreléptünk, most hang ügyben: rátalált a hangjára, és síkítozik, de megállás nélkül. Este kezdte, a fürdőkádban, és reggel ezzel ébresztett :shock:

Szóval nálunk most minden nagyon idilli, van evés, alvás, szórakozás. Kíváncsi vagyok meddig tart :lol: Szerda :twisted:

KépKép
kertikiri

Hé Macsek, írtam hogy elviszlek!!!

KépKép
kertikiri

Kiri: csak kérdeztem a tenyér ügyet, szerintem nálatok úgy jó, ahogy van. Prücsiéknél is hajtogatni kell a tenyerét :evil: És köszi! Csak a babakocsi miatt gondoltam nem árt tudni a bkv-s utat! 206-os kispögóba belefér.
Küldöm a privit.

KépKép
1macsek

Móni, Matyika köszöni szépen! :wink:

Macsek, megkaptam, nemtom mi volt. Nem voltam tele!
:lol:

Anyucik, kaki téma! nektek milyen sűrűn van kaki? Nálunk most érdekes módon megszűnt a napi kaki Matyikánál. 3 napig semmi, és a 4. nap reggel van. Nem kevés ez???

Kép

Kép
katherina

majd megírom a részleteket a gmailre. ott mindenki meglesheti.
Móni, hozzál enni és inni. batyubál lesz, mondtam már?
na, leléptem gyerekezni kicsit
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

na, levél ment gmailre.
hát, sztem ekkora nappalink nincs, amennyien eddig lelkesednek a tali ötletéért, de tényleg gyertek, legfeljebb több szobát foglalunk el.
akit ilyesmi zavar, az ne jöjjön! harag ebből nem lesz!

Kép
an°°di

Majd ülünk a földön, sűrűn egymás mellett :lol:
Már megbántad mi, Andi, hogy ajánlkoztál? :lol: Nem baj, már nincs visszaút.

Matyinak bldog névnapot!

Prücsi, Ábel és B is nagyon édesek! Hasonlítanak egymásra.

Anett, Móni, kirándulás és éttermezés :P Nagyon ügyik vagytok!

KépKép
kertikiri

Matyikának boldog névnapot!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Lilla 8ig aludt. :) Majd megnevelem én a kisasszonyt. :wink:
Most az udvaron alszik, de nem nagyon akart elaludni, tologatni kellett.

mogyo:
az öltöztetéssel én is bajban vagyok.
Most benti ruha+ vékony overálféle ( kb mint egy meleg rugi), és a bundazsákba raktam bele. Ja és vékony sapka. De lehet, h ez sok??
Többiek??

Timi:
odaért a csomag??

Matyikának boldog névnapot!

Olyan jó idő van, imádom. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Ahoj!
Andi, batyusbál lesz? Télleg? :shock: :lol: Na jó, akkor majd kaptok amit... :wink: (A leírás alapján majdnem szomszédok vagytok Cs barátnőmmel! :wink: Mondjuk én úgyis rábízom magam a gps-re! :wink: )
Kriszti! Hát mi már többször voltunk kirándulni is... Csak egyszer kell elkezdeni! Mondjuk az étterem nem volt egyszerű... :roll:
Én hányszor kajálok vagy Janka? (Én folyamatosan :oops: :? ) Janka 4-5 x, általában heti 4-5x5, 2-3x4. És érdekes módon, ha csak 4x eszik, akkor kevesebbet! Ez van!
Kat! Nálunk 2-3 naponta van csak kaki. De mivel szép, ezért nem érdekel, h nincs sűrűbben. Dokinénink asszonta, h ha nem bántja ne foglalkozzak vele. Én ezt teszem. Majd ha eszik mindent akkor úgyis beáll. (Ja, volt olyan, h csak 5naponta volt. De én akkor se álltam le hőmérőzni, meg ilyenek. 5.napon nyomott egy akkorát, h 3 pelus csurig telt! :wink: )
Gabcii! Fehér nyuszkósat és rózsaszín göndörszőrű ( :shock: ) elefántosat. Hálózsákot! :wink: Mi szeretjük nagyon!
Hajni, hát Jankán a rugin egy vékony overáll van, sapi (az sajna polár, még nem vettem cérnát :roll: ...) és ennyi. Kinn voltam vele, olyan meleg van a teraszon, h meg lehet dögleni a napon. Ő meg napon van! Még plédet se dobtam rá, mert rásüt a nap (konkrétan: hasára süt a nap)! Én követem a plusz egy réteg elvet! :wink:
Március 1-ig 20%-os kedvezmény van a Grand Hotelben :wink: , és term. raknak be nekünk kiságyat! :wink: Jövő héten megyünk, meg is nézem milyen idő van most arrafelé! 8)

Kép
ermoni

Macsek! Nálam is jó vagy a kocsiban (én ugye így is, úgy is vidékről jövök... nem kerülő semmi :wink: )! És hozzám befér sztem mégegy babakocsi... :wink: Írj pü-t, ha aktuális! De nem akarom bekavarni a Kriszti-féle fuvart!
Timi! Mi van Majával! Írd már meg! Engem érdekel!

Kép
ermoni

Hihi! Március 31-ig, na mindegy!

Kép
ermoni

Hát igen én is bajban vagyok ezzel az öltöztetéssel most találtam egy vékony sapit meg van egy olyan overálom ami pamut vékony meg egy ami vastagabb és cérna a belseje na azt hiszem jó lesz most a vékonysapi meg a vékony overáll és egy takaró egy rétegban mert azért nállunk úgye mint mindig most is fúja szél! :?

Kép

Kép
mogyoland

és 16,3 fok van!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok lányok!!!!!!!!!! Mindig olvastalak ám Titeket!!!!!!!!!! Minden baba drága tényleg. Jutta ! mi van Veletek? Dorka pocija??? Én nem tom kinél hogy van, de nálunk Vivi napközben csak fél órákat hajlandó aludni, de percre pontosan, aztán elvan kb 20 percig és elkezd ordítani a fáradtságtól. Kaja, pia nem kell, játék se semmi és kezdődik a birkózás. Újra altat, cumi kiköp, üvölt..... Valakinél hasonló? Tipp? :roll: Ja és ami tök újdonság, MEGESZI A KECSKEMÉTI BÉBIKAJÁT :shock: Eddig sose semmit, mostmeg.... Na lépek mert nyüszi van :? pusz

kikuka

na, asszem akkor holnap én sem rakom bundazsákba. :oops:
Most már nem szedem ki, nem piszkálom.

Móni:irigy vagyok az utazás miatt, de asszem inkább befogom. :oops: :lol: :lol:

Nem is mondtam, Lilla 7520 g. Hízik szépen. :wink:

Ti miyen kocsit használtok?
Én még mózest, de gondolkodom, h ha marad a szép ídő, akkor átrakom a sport részt, az is dönthető vízszintesig. Vagy hagyjam a mózest?? Nem tom... :?

Kép
Kép
h@jni

én még a babhordózoban tologatom de lehet már nekem is át kellen rakonom a sima részében!

Á teljesen kész vagyok ettől az öltöztetéstől azt se akarom ,hogy megfázzon bár múltkor megizzadt és rögtön átöltöztettem de akkor is!
Apa mindig azt mondja ,hogy túlzásba viszem de ha féltem!

Kép

Kép
mogyoland

Itt árnyékban van 19 fok! :shock: Most néztem!
Hajni, sztem hagyd mózesben. Sztem az kényelmesebb. Én is hagynám, de éppen hogy elfér benne (Jolka, Te ezt hogyan oldod meg Ákosnál?)! Le kell hozni a padlásról a másik babakocsit, hátha az jobb. A quinny-nek nem dönthető vízszintesig a sportrésze! És a fene se gondolta, h ilyen hamar kinövi! :) Én már tegnap is csak a vékonyabb overállt adtam rá, de ez a mai még vékonyabb. Igazából ezt szántam tavaszra! De az, van, nem? Ja, és csak ne irigykedj! :wink: :lol:
És gratula a súlygyarapodáshoz! :wink: A mam-nak minimum egy hálákodó e-mailt remélem írtál már! :wink: :lol:
Andi! Bejött a TT cumi? Janka nagyon bírja! És nálatok Kat?
Na, lépek, romelhárítás van! :arrow:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Akkor én hozzátok képest igencsak alul öltöztetem Ádit.
Hosszu ujjú body, hosszu ujjú pópó, kantáros farmernaci, zokni, cipő, kötött sapi, csak mert nincs még vékonyabb és a bársony téli kabátja. nekünk is van polár overál, de melegnek gondolom azt is. :?
Jutta: hogy döntöttél? Írj privit, kíváncsi vagyok.
Macsek: jól meg gyömöszölitek Vilkót. De hát tudom, muszáj!
Kaki: amióta eszik szilárdat is Ádi, napi2x és formált. ( boccs Móni :wink: )
éa még nem láttam viszont emésztetlenül semmit. De hát én nem is nyers almával kezdtem, mint ahogy kellett (?) volna.
Timi: írjad csak mi van Majával. Engem is érdekel!
Kertikiri: cukika Nadin! Látod, beállt az az éjszakai alvás. Gratulálok! Most meg le alussza az eddigi csúcstartókat is. (pl minket is mondjuk :wink: )
Mogyo: micsoda csajos szerkó. nagyon helyes Ágika. Én nem is hiszem el, hogy tud sírni :P
Andi: gondolom kiderült, hogy mi nem megyünk. :(
Még messze vagytok, hogy a fene egye meg. és irtóra irigy vagyok és sok sok képet rakjatok fel!

ÁBELNEK BOLDOG FELEDIKET KÍVÁNUNK TEGNAPRA!
MÓNINAK IS BOLDOGOT TEGNAPRA!
MATYIKÁNAK MEG BOLDOG NÉVNAPOT!
Prücsi: látom a te fél évesed is melegítőben, habtapin nyomja! :D
Az utolsó képen tetszik legjobban!

Mi tegnap anyóséknál voltunk. nagyon jól viselte Ádi (és én is).
Csak akkor törött el a mécses, mikor egyszerre 3 csaj udvarolt neki.
Hiába, nagy falat neki még a csajozás, pláne nem bír el 3 idősebb csajjal! :D

Kép
Kép
gabcii

helló

Móni
köszi jól van Maja,tegnap förtelem volt de azóta semmi baja kopkop

megjött a mi tt cuminkés képzeld Bibucnak nagyon bejön gész másképp szopizza mint a többit és megivott 50 mlit és még itta volna mindezt főzelék s szopi után :-)

de a pépekkel már nem udunk visszaállni,napi kétszer már kapja

éééés megduplázta a súlyát,nem volt nehéz azt a 2860at :-)

Hajni

írtm privit de mr válaszoltáls is úgyhogy minden okés :-) hálám üldözni fog

Mózesbe?hogy fér bee Lilla? :lol: én már rég eladtam,mi már sportba nyomjuk jó idje :lol: döntve,hogy kiláson,közepes overáll,sapi,zsák,amikor hüvibb van plusz takaró

szombaton kimostam vasaltam 4 zsáknyi ruhát Bbinek,ablakot pucoltam,függönyt mostam,csináltam rakott tésztát meg ostoros kalácsot,tegnap sült csirke,kacsa volt meg a szokásos husileves.

most nem nagyon tudok írni,Bibus ma 2szer fél óráta ludt abból egyet az udvaron,most kicsit még bent leszünk aztán megynk ki megint,estére összeszedem magam,talán lenygszom,bár nemigazán tudom hova tenni a történteket

mrt hogyállítólag ez nem asztma,hallotatto már ilyet?na mindegy

Ábelnek remélem jól telt e af eledikszülinapja :-)

édes nagyon

Matyika
Boldog nbévnapot!!!!!!!!!!

na ezzel a hülye laptoppal még bénábban írok :x
Vendég

Ja és nekünk Pierre Cardin babakocsink van. Még fekszik benne Ádi, de nem teljesen vízszintes. Menetiránynak előre tologatom és így nem sír séta közben. Mondjuk nem is alszik.

Kép
Kép
gabcii

Szal akkor javítok :D
Hosszu ujjú pópó= hosszu ujjú póló

Kép
Kép
gabcii

Timi:
én köszi, h átvetted. :)
Lilla még simán elfér a mózesben. Peg Perego merev műanyag mózes. Sztem nagyobb,mint az átlag mózesek.
Miket eszik Bibu?

Kép
Kép
h@jni

Hajni

na igen az lehetnagyobb a mienk pici volt

miket eszik:sütőtök-alma-banán-barack-sárgarépa-krumpli

szinte mind bébikaja,mármint bolti,először sütőtököt kapott az almával van keverve,a banán sincs magába az most barackkal van,bejön neki.Répa először nem kellett neki,most megette,az krumplival van.

most majd csinálok neki mindig pótlást szopi utánra ,lehet majd visszavesz,majd meglátjuk
Vendég

jah 3napig eszik egy üveggel :-)

még jó hogy átvttem teeee,nő :lol:
Vendég

Timi:
az jó, ha megeszi.:) Bár 3 nap 1 üveg nem nagy mennyiség. :)
Lilla a pépekből 180 g-ot simán benyom, ma még evett volna, de nem mertem többet adni neki. Bezzeg a tápi már csak 2-3x kell neki és 120-150 ml max.

Kép
Kép
h@jni

Hajni
akkor lassn behzunk titeket :-) legalábbis kaja ügyileg
Vendég

Timi:
:)
átlag 750-800 ml-t eszik/nap, a védőnő szerint 1200 ml-t kéne, de a Jutta féle cikk szerint meg jó ez. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Timi! Akkor mi meg a TT-nek írjunk hálálkodó e-mailt! :lol:
Bakker, ezt a kupit, ami itt van. Hiába! Tegnap nem voltam hajlandó semmire, csak ünnepeltetni magam :wink: ! És ugye volt itt jövés-menés! Láttátok volna Jankát és anyámat! Hű, nagy a szerelem... kár, h egy nap után ment az okoskodás... ezt nem így kéne, nem álmos?, nem éhes? Mondtam: aki szoptatja, az mondja meg, h mi legyen és kész! 8)
Zsu! Milyen volt Pápán? Tessék jönni élményt beszámolni!

Kép
ermoni

Móni:
Milyen babakocsi van a padláson? :)

Kép
Kép
h@jni

Azért vigyázat, a Jutta féle cikk e at - re vonatkozik, a tápinak nem hiszem, hogy változott volna menet közben az összetétele.

Szerintem én is túlöltöztetek, és nem tudom milyen a vékonyabb overáll. Majd megnézem szerdán ha lesz valakinél.

Elmaradt ma az úszás, és csak akkor tudtuk meg, amikor felkeltettük a kocsiban éppen elalvó gyereket, hogy becihelődjünk :evil:

Mi még mózesben vagyunk, bundazsák nélkül különösen beleférünk. A sportrészünk is dönthető vízszintesig, lehet elő is kellene szedni, mert lassan mi sem alszunk séta alatt. Mondjuk azt meg nem tudom magam felé fordítani, de hát ez a 3 kerekűek átka.

KépKép
kertikiri

na csajok, ki is írta azt hogy milyen jó akinek cumizik a gyereke???

Mi cumizavarosak lettünk, de nem cici, hanem alvás szempontjából.... anélkül nincs alvás, vele is csak az első "fordulásig" - értsd amíg Te megfordulsz 1x álmodban - utána visítás van... (ezek az éjszakák)
A nappalok meg, háááát ölben cumival elalszik 30 percre, utána felkel... babakocsiban nem alszik el, mert elől van a keze (bundazsák híján) és ki veszi a cumit majd sír....

Úgyhogy mától nincs cumi, kiváncsi vagyok, hogy meddig bírom... védőnő szerint pár nap alatt javulni fog a helyzet, csak azt bírjam ki... és imádkozom, hogy megtalálja az ujját vagy valami...

Mostanság asszem nem leszek annyi..... altatom a csajt... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Macsek, nem jött privi. De ha kényelmesebb Mónival menned a babakocsi miatt, akkor nyugodtan. Én semmiképp nem viszek babakocsit, mert nem leszünk ott annyit szerintem.

Szóval a cikkről csak azt akartam, hogy abban az szerepel, hogy mivel változott az at összetétele a 4. hónapra, ezért elég belőle kevesebb. Tápinál nem tudom hogy van, mi is vegyesen eszünk, úgyhogy gondolom nálunk sem annyira jó, ha az alsó határt éppen súroljuk.

Kérdés: babók pofiját kenitek valamivel sétához?
Másik kérdés: tud valaki bármilyen babakocsihoz jó napernyőt? Az előző kocsinkhoz volt egy szuper, de ehhez nincs, és pedig kéne. Létezik egyáltalán olyan, ami nem típusfüggő?

KépKép
kertikiri

sziasztok!
ha ennyien jöttök, akkor veszek kenyeret, van itthon zsír meg vaj. okés? nem tudok ennyi emberre főzni, de nagyon szívesen látok mindenkit! :D

TT: aha. Petra azt sem. MAMot sem. viszont már nem kell átöltöznünk, ha pohárból (értsd: aventes cumisüveg kupakjából) isszuk meg a vacsis tápit.

pofikenés: én semmivel, csak egy kis olajat rájuk este fürdés előtt.

szopi: ma elindultunk sétálni minimális szopival. gondoltam, majd megtantom őket, h nem nézelődünk, hanem eszünk. ahogy azt Móricka, naja... az OBIban szoptattam, meg egy újpesti kis parkban. aztán futottunk össze Rókicával a dokinéninél, ahová bementem pisilni meg vízért. :, érdekes séta volt, az tuti. holnap meg megyünk tutijó ortopédushoz. kíváncsi vagyok...

Jutta, részvétem. Huba nálunk is nagy cumimaestro, de elalszik nélküle, ha minden oké. jöttök ti is ugye?

Kép
an°°di

minek kell a babakocsi, Kriszti? sétálni? van ikres, abban kettesével el lehet vinni a nyűgösködő gyerekeket ;) hm? 8)

Gabcii, egyszer csak eljöttök. meg Timiék is, meg Jolkáék is... meg a többiek is.
na, lépek pihizni, kicsit megviselt a mai nap (anyósból ma sok volt asszem, meg programból: apró-cseprő intézkedések)
ja, és Huba hasrafordult. nemtom a részleteket, mert sutyiban csinálta, de majd meglátjuk...
:arrow:

Kép
an°°di

Annyira jó idő vaaaan!!! Még a mesteruccában is :lol:
Jó, a gangon nincs :evil: Kertesházatakarok!!!!

Én akartam babakocsit vinni, de akkor nem viszek! Csak én akartam vinni?

Jutta: uhhh, kitartás!!

Vilkó az oldalára fordult a minap, és azóta többször is. :lol: A "jobbosság" is terjedhet a topikbabáknál, mert csak jobbra tud. Ja, és kézzel kéne lendületet vennie, de azzal alig tud, így lábból fordul, a gyógytornászunk szerint.
Mi most a sportrésszel mentünk sétálni, onnan jobban tudott nézelődni, meg nyúlkált a játékai után, cuki volt. De van beépített bolt-szenzora, ahogy bemegyek egy boltba, felébred, és nem mindig örül a szitunak.

Móni: írd mán meg mennyit alszik Janka napközben! Kivi vagyok, no.

KépKép
1macsek

Móni: Nagyon köszi!!! Veled jöhetek hazafelé? Ahhoz mit szólnál?(dejódolgomvan :lol: :lol: )

KépKép
1macsek

Kerti:
köszi, kezdtem megnyugodni, most ez nem kellett...

No, a kedvem ott....majd jövök, egyszer... :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Macsek! Oda-vissza jó vagy nálam, de... még lehet, h a férjem beleköp a levesünkbe! Szal fenyegetőzik vmi bankos/számítógépes turnéval és akkor minket kidob újpesten, meg felvesz valamikor... Holnap megmondom, jó?! És előre is bocsi, ha nem jön össze, de egy autónk van! :oops: És persze ezt most találta ki! :?
Na most javult az alvásunk... Királyi többes... Szal én tudnék aludni sokat, délelőtt a kisasszony de 1/2-1 órát alszik, du-án 1 1/2-2 órát. Ennyi!
Hajni! Sztem meg pont ne parázz! (Kriszti, megfenyítelek játszásiból!) Lilla szépen gyarapodni kezdett. Ha többet enne, akkor mekkora lenne?! :shock: Én mindig erre gondolok, ha épp keveset eszik! Úgy, h gyere csak! ( :oops: És nemtom milyen kocsi van a padláson. Kaptuk a dán barátnétól, szal ...ibolyám sincs. De egy fullextrás, középkategóriás! :lol: :lol: :lol: )
Andi, én viszek babakocsit, illetve az alját, mer' nekem úgy könnyebb közlekednem, mint vinni a hordozót! Nekem nehéz, na! De kicsire össze tudom zárni! :wink:

Kép
ermoni

Hajni, ne haragudj már, esküszöm nem azért írtam h elrontsam a kedved! A francba, hogy mindig ilyen hülye vagyok :evil: :twisted: :evil: Az megnyugtat, hogy Lilla már nagyobb, mint Nadin, pedig Nadin születésekor volt sokkal nagyobb? Remélem igen! Mert Lilla nagyon szépen gyarapszik, szóval nehogy ezen idegeskedj!

Andi, viszek akkor én is kaját is. Levelestésztába tekert virsliket. Nálad csak ki kell sütni, oké?

KépKép
kertikiri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?