Macsek, írd meg hogy hova menjek értetek, meg azért adj egy mobilt is priviben. Nem kitérő szerintem, pont útba estek. Ti mikor tudnátok indulni? Nálunk is alvás van normál esetben 10-től, ezért én akkor mindenképpen elindulok, és legfeljebb ücsörgünk a kocsiban kicsit, vagy kőrözök. Viszont van egy kényes pont, a csomagtartó. Nem biztos, hogy befér a babakocsitok, ha hozni akarod. Elég kevés típus fér bele, ezért is volt olyan nehéz babakocsit vennünk. De ha jól emlékszem a chicco esernyő kocsi, azért megpróbálhatjuk. És nekem délután tanácsadásra kell mennem Nadinnal szurira, ezért f2-kor legkésőbb el kell indulnom vissza. De lehet Andi amúgy is kirak minket előbb
Na egy szó, mint száz, ha ez nem nagyon bonyolult így Neked, akkor nagyon szívesen viszlek-hozlak.
Megnéztem most Nadin tenyerét, nincs ökölben, de nem is az ujjain támaszkodik, hanem inkább a tenyere alsó-belső felén. Miért nem jó ha ökölben van??
Anett, sajnálom, hogy ilyen napod volt. Gondolom most akkor gőzerővel néztek lakást. Eszti hogy van?
Jutta, hogy aludtatok? És Hajni, Ti?
Nekünk bejött a korán fekvés is, ugyanúgy 8-kor kelt, és megint nem volt hajnali ébredés sem. Így 20.30-8. És már pár napja minden kaja szopival indul. Reggel így extra tejmennyiség van, 190-et szopizott és még 150-et fejtem, de tegnap is így volt, és nap végére már 30 mili sem volt. Újból sűrítenem kellene a fejést, nem elég annyiszor ahányszor eszik
Mert nappal így is csak 4x bír enni, annak ellenére is, hogy éjjel nem eszik.
Móni, Zsu, meg akik még at + tápisok, hányszor esztek most naponta?
És tegnap óta megint előreléptünk, most hang ügyben: rátalált a hangjára, és síkítozik, de megállás nélkül. Este kezdte, a fürdőkádban, és reggel ezzel ébresztett
Szóval nálunk most minden nagyon idilli, van evés, alvás, szórakozás. Kíváncsi vagyok meddig tart
Szerda