Jól van, jövök már!
Csak tegnap fogorvosnál voltam a város túlvégén (látom ez volt épp a téma) és nemcsak a fél vagyonomat hagytam ott, hanem minden erőmet, szóval még olvasóüzemmódban sem voltam, csak néztem ki a fejemből este
.
Gabci, amúgy hajtok ám az utolsó hsz-ra
Móni, Boldog Szülinapot! Szupi az ajándékod! Azta milyen ügyi vagy! Ilyen műszaki zsenit! Jó,persze én is hangoltam már be a tv-t, de azért ez nekem nagy falat lenne.
Ez a "ha ezt anyámnak kellene csinálnia" nagyon tetszett! Emlékszem Anyósnak a múltkor mondtam, amikor rohantam Ábellel a dokihoz oltásra, hogy ha B megnézte a mesét, majd kapcsolja ki a dvd-t, nem kell bajlódni, csak nyomja ki a Power-t. Bólogatott bőszen. Aztán hív a dokinál, hogy ő nem talál ilyen feliratú gombot, ellenben már majd az összeset megnyomta, de semmi. Hazaérve azt látom, hogy a TV-n kereste a dvd lejátszó kikapcs gombját
Tudom, más generáció...
Na jól van színt vallok! Igaz, hogy a 70-es években kezdtem az általános iskolát, meg emlékszem, hogy bemondták a tv-ben, hogy lelőtték John Lennon-t, de azt már apukámnak kellett megmondani,hogy az kicsoda. Szóval decemberben voltam 35.
Gabci,
Ádinak boldog 6 hót!
Jolka, feltennéd a táblát még egyszer, nem találom. És lehetne születési sorrendben rendezve?
Andi, tuti a kéró! Milyen hangulatos lett! Gyerekszoba isteni! A bújós Huba meg annyira édi! Meg a nem tv-zős kép is!
Bocsánat, hogy azt sem mondtam a taliötletre, hogy mukk, de nem tudtam, hogy most ez minden vállakozókedvűnek szól-e, vagy csak a g-mail-es körnek. No meg azért sem nyomultam, mert nekünk a szerda Dévényes nap, ill.nekem a 6 hósomon kívül van még egy utánfutóm, szóval nem tom,hogy hozzá mit szólna a nagyérdemű. (Bár egy ideig tud viselkedni...de ennyi baba láttán nem tom mit csinálna)
Macsek, Lapp Lajcsi
Mogyo, Star Wars bébi nagyon cuki!
És, igen! Ábel tegnap már nyitotta a száját az almára! Hajni cumisüvegpróbálgatós példáján jött az ötlet, hogy hátha a kanál nem tetszik ennek a lurkónak.
Pedig ez is babakanál, B anno ilyennel nyomta a kajcsit. DM-ben vettem keskenyebbet, és azzal meg lazán megette. De az is lehet, hogy 5 nap alatt feladta az ellenállást és édesmindegy volt, hogy mivel adom neki. Viszont a pürét szinte emésztetlenül viszontláttam a pelusban, így visszatértem a lére. B-nél nem emlékszem ilyenre, volt valakinél ilyesmi? Vagy ezzel ne foglalkozzam?
Jó éjt!