Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

és melyik nap is?

Jutta

KépKép
jutta

szerdán

Kép
an°°di

Andi, sorry. :D
De Marcit úgy lenyűgözte a meztelenül pancsoló Nadin, hogy muszáj volt szólnom az érdekében. :D

Jó éjt!

ukati74

Terápia lesz? Akkor úgy öltözöm! :lol: Mit vigyek? Andi!!! (Van ott a közelben gimi? :roll: Csak térkép nélkül próbálkozom... a gps majd odanavigál, csak szeretem fejben végiggondolni, h kb. hová megyek! Kíváncsi leszek ordít-e majd a kiskirálylány, mer' mostanában ez a szokása... Van akinek alszik, nekem nyíg!)
Hajni, esküvői képeket mutogatsz?! Ide is! :wink:
Na, lépek csajok! Hétfőn!
Ezennel megkezdődik az ünnepségsorozat... :lol:
Jó hétvégét!
(Prücsi, még hátravan az éjszakai hozzászólásod! Te így bírod kevés alvással? Na és valljál, hát Te hány éves vagy?)

Kép
ermoni

Jutta, valami baj van? Mér' vagy ilyen búval b*szott? (Már bocs!)
Kriszta, Te meg ne aggódj, ez szuper szerda lesz! :wink:
:arrow:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Apának hirtelen be kellett mennie a melóhelyre.
Remélem nem marad el sokáig. Maratoni sétát tervezek ebben a jó időben.
Prücsi: hiányoltam a napi utolsó Hsz-t. Bealudtál talán? :wink:
Ma aludhattam 9-ig. Apa etette és rakta rendbe Ádit. Mondjuk a gyerek ruházata, némi korrekcióra szorul, de azért nagyon rendes volt tőle.
Na el, összerakom a lakást és magamhoz térek egy kicsit.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket!!

Lányok, lesz tali? Én mostanában ritkán tudtam jönni és lemaradtam. Mikor és hol? Én is mehetek ha úgy alakul?

Tegnap férjem vigyázott Ramira és én Pesten "shoppingoltam" anyukámmal. Szuper volt! Mondjuk férjem hozzá állása a dologhoz elég gáz volt, de ezt most inkább nem részletezem.. :evil:

2 friss kép:
Kép Kép szülinapi csokrom

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Ádinak nagyon boldog fél éves majdnemszülinapot! az első félévesünk, de jó! :D

Kép
an°°di

Köszönöm szépen Andi a köszöntés! :D
Az én majdnem szülinapos csöppömnek ma olyan jó kedve van.
Sikongat, kiabál. Nagyon édes! És olyan szépen ebédelt. Nem kente ki magát, a kanálat nem verte ki a kezemből és mind megette a sütőtököt.Imádom !
Vicuska: olyan szépek vagytok Ramival. És húúú, mekkora ez a lányka. A szépségversennyel mi lett végülis?

Kép
Kép
gabcii

Móni!

Melyik egyen hálózsákot vetted Jankának? Én tegnap bevásároltam a tescoban gyerek rucikból. Bodykat, cipőt és (kék) egyen hálózsákot.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Boldog félszülinapot Ádinak!!! :lol:

Móni, neked meg boldog szülinapot, ha ma van! (Ma van? Én csak annyiban vagyok biztos, hogy mosanában)

Vicuska, nagyon szépek vagytok!

Móni, b-vel b-ott azért vagyok, mert valahogy úgy érzem mindig van vmi ami nem stimmel és ebből már elegem van... anno a pocifájás, most a rengeteg bukás - előtte nyávogás / sírás - kövi gondolom a fog lesz... én meg pár nyugodt, kiegyensúlyozott napra vágyok!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, sztem kezdd azzal, h megelégszel egy-két nyugodt órával. én most annak örülök, h reggel 5ig aludtak mindketten. :D jippííííííí
délelőtt volt egy nagy nyüszi, Petra sivított, mint egy kismalac, aztán most alszanak mindketten már vagy 2 órája :shock: közben beszereztem a brendonból egy tt cumisüveget és a mam szopókát... hátha. Petra retteghet, de még nem tudja... hihi
de 4 és fél hónap 'kínlódás' után érthető, h vágysz egy kis nyugira. én is ;) de eljön az ideje. nálunk Hubánál hasfájás van soron a tápitól (sztem), Petrának az ínymasszázs tesz jót. nabumm. evvan.
lesz ez még így se! ;)

itt baromi nagy szél van, így a mai séta kimarad :(

Kép
an°°di

Most olvastam. Ciripke lábsúlyzóban főztél??? Vagy vmit benéztem? :shock:

Andi: Petra már fogzik?
Majd számolj be lécci erről a szopókáról vagy mi ez. Illetve, hogy sikeres volt-e.
Jutta:
Most akkor a hozzátápit meddig hanyagolod? Biztos vagy benne, hogy az(is) kevert be Dorka pocijának?
Fel a fejjel! Tényleg lesz majd jobb.

Besz@rás! Az elöbb itatta Apa Ádit. És a gyerek egyedül fogta a cumisüveget és úgy ivott. Na jó, kb 8 másodpercig, de akkor is EGYEDÜL ment neki. Most pedig EGYEDÜL ül, úgy hogy nincs 2 oldalról támasztva, csak a háta :D (remélem nem veszi senki dicsekvésnek, csak ennek most megörültem.
Mi lassan el sétálni. Itt szép idő van!
Timi,merre vagy???

Kép
Kép
gabcii

Boldog féléves miniszülinapot Ádikának!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Mi is boldog miniszülinaot kívánunk Ádinak!

Anett és Esztella

Kép
waterlilly

Boldog féléves miniszülinpot Ádibabának!

Kép

Kép
mogyoland

A nagy és igen ügyes Ádinak boldog szülinapot! Én nagyon várom már, hogy egyedül igyon.

a lábsúlyzós főzés az optimális időkihasználás

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

ÁDIKÁNAK BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT!!!
Ez már komoly életkor, nemsokára egydül is eszeget majd. :wink:

ukati74

hihihi, Kati, jó az avatar ;)

Kép
an°°di

Nincs ma nagy forgalom!

Kép

Kép
mogyoland

Andi: avatar? azmiaz? :oops:

Ilyen se volt még 5 perc alatt elolvastam a mai napot. :D

ukati74

Sziasztok!

Ciripke, Marcinak meg boldog hófordulót utólag!

Ja és ma itt vannak tesómék (2 gyerek) meg anya!
És voltunk vendégségben! Dorka ott nagyon jó fej volt, és ahogy így visszaemlékezem ált. az vendégségben, tehát lehet, hogy Andiéknál is az lesz!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Ciripke, Marcinak meg boldog hófordulót utólag!

Ja és ma itt vannak tesómék (2 gyerek) meg anya!
És voltunk vendégségben! Dorka ott nagyon jó fej volt, és ahogy így visszaemlékezem ált. az vendégségben, tehát lehet, hogy Andiéknál is az lesz!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Láttom ezen a szombati napon mindenki elfoglalt volt.Mi is csavarogtunk egésznap.

[color=darkred]ÁDINAK BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT KÍVÁNUNK[/co
További jó hétvégét mindenkinek!!!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Ádinak nagyon boldog felediket -)

Mi nagyon nem vagyunk jól :-(

Hajni
mé nem jött meg :?
Vendég

Na, hi!

Ádinak boldog felediket! Puszi a kobakjára!

Vicuska! Szép a mama, szép a baba, szép a csokor!!! :lol: Jó, hogy shoppingoltatok! Nem értem, a férjednek az nem tetszett, hogy elmentél?

Andi! Édesek az ikrek, jó fej a családod! Te meg bevállalós vagy! Én meg irigy, hogy szerdán találkoztok! Én is kíváncsi lennék, milyenek vagytok élőben!!! No, majd egyszer talán...A remény hal meg utoljára (Juttának már jogdíjat lehetne szednie ezért a mondatért! :wink: )

Jutta! Nem akarlak elkeseríteni, de sajnos mindig lesz min rágódni/aggódni. Csak, hogy tudd, nem vagy egyedül, én már hónapok óta parázok a szeptemberi iskolakezdéstől, pedig addig jó pár hónap van még...Szóval sajna ez a gyereknevlés ebből áll: megoldódik egy gond, jön egy másik, de az is megoldódik. Ezzel nem akarom lekicsinyíteni a Dorkával kapcsolatos aggodalmakat/gondokat! És hidd el, ahogy nő, egyre több kigyensúlyozott nap lesz!!! Már csak azért is, mert legalább meg tudja majd (jó esetben) mondani, mi baja van!

Móni! Holnapra boldog szülinapot, szép ünneplést! (Csak azért most, mer' nem biztos, hogy holnap én is leszek!)

Ciripke! Hajrá torna! Nem vagy semmi Te sem!

Timi! Mi van???? Remélem, nem betegség megint...

Andi005! Örülök, hogy jól sikerült Petra nap! :wink:

Mogyo! Ágika ismét tündéri a jedis képen!!! (az jedi?, én hülye vagyok ehhez)

Az én Levikém holnap apámékkal megy Bp-re. Nagy vágya volt, hogy egyszer metrózhasson, így Gödöllőn lerakják a kocsit, és onnan HÉV-eznek, metróznak, combinoznak stb, nem tom persze, milyen sorrendben pontosan, és úgy mennek a tesómékhoz. Nagyon izgatott, reggel korán indulnak, alig bírt elaludni!

Többiek? Merre? Prücsi, gondolom, Te majd éjszaka nyomod...

No, lépek, jóccakát.

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

ja, bevállalok én bármit... höhö
;)
mindjárt lefordulok a székről
jóccaka
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Jól van, jövök már! :wink: Csak tegnap fogorvosnál voltam a város túlvégén (látom ez volt épp a téma) és nemcsak a fél vagyonomat hagytam ott, hanem minden erőmet, szóval még olvasóüzemmódban sem voltam, csak néztem ki a fejemből este :? .
Gabci, amúgy hajtok ám az utolsó hsz-ra :lol:

Móni, Boldog Szülinapot! Szupi az ajándékod! Azta milyen ügyi vagy! Ilyen műszaki zsenit! Jó,persze én is hangoltam már be a tv-t, de azért ez nekem nagy falat lenne.
Ez a "ha ezt anyámnak kellene csinálnia" nagyon tetszett! Emlékszem Anyósnak a múltkor mondtam, amikor rohantam Ábellel a dokihoz oltásra, hogy ha B megnézte a mesét, majd kapcsolja ki a dvd-t, nem kell bajlódni, csak nyomja ki a Power-t. Bólogatott bőszen. Aztán hív a dokinál, hogy ő nem talál ilyen feliratú gombot, ellenben már majd az összeset megnyomta, de semmi. Hazaérve azt látom, hogy a TV-n kereste a dvd lejátszó kikapcs gombját :shock: Tudom, más generáció...
Na jól van színt vallok! Igaz, hogy a 70-es években kezdtem az általános iskolát, meg emlékszem, hogy bemondták a tv-ben, hogy lelőtték John Lennon-t, de azt már apukámnak kellett megmondani,hogy az kicsoda. Szóval decemberben voltam 35.

Gabci, Ádinak boldog 6 hót!

Jolka, feltennéd a táblát még egyszer, nem találom. És lehetne születési sorrendben rendezve?

Andi, tuti a kéró! Milyen hangulatos lett! Gyerekszoba isteni! A bújós Huba meg annyira édi! Meg a nem tv-zős kép is!
Bocsánat, hogy azt sem mondtam a taliötletre, hogy mukk, de nem tudtam, hogy most ez minden vállakozókedvűnek szól-e, vagy csak a g-mail-es körnek. No meg azért sem nyomultam, mert nekünk a szerda Dévényes nap, ill.nekem a 6 hósomon kívül van még egy utánfutóm, szóval nem tom,hogy hozzá mit szólna a nagyérdemű. (Bár egy ideig tud viselkedni...de ennyi baba láttán nem tom mit csinálna)

Macsek, Lapp Lajcsi :lol: :lol: :lol:

Mogyo, Star Wars bébi nagyon cuki!

És, igen! Ábel tegnap már nyitotta a száját az almára! Hajni cumisüvegpróbálgatós példáján jött az ötlet, hogy hátha a kanál nem tetszik ennek a lurkónak. 8) Pedig ez is babakanál, B anno ilyennel nyomta a kajcsit. DM-ben vettem keskenyebbet, és azzal meg lazán megette. De az is lehet, hogy 5 nap alatt feladta az ellenállást és édesmindegy volt, hogy mivel adom neki. Viszont a pürét szinte emésztetlenül viszontláttam a pelusban, így visszatértem a lére. B-nél nem emlékszem ilyenre, volt valakinél ilyesmi? Vagy ezzel ne foglalkozzam?

Jó éjt!

KépKép
KépKép
prücsi

Jó reggelt!

Csajok, mi alszunk :shock: Konkrétan 22-től 8-ig, és tegnap is valami hasonló volt. Teljesen meg vagyok döbbenve. Jutta féle link meg megkönnyebbülés, tudtam én, hogy mostmár nem a súlyát kell szorozgatni h kiszámoljam a kaját. Akkor mi is jól eszünk így, hogy kevesebbet eszünk.

Andi, én meg azt akarom kérdezni, hogy a K.M. u. egyirányú-e a V.út felé?? És úgy várom már a talit!

ÁDÁMNAK éééééééés ÁBELNEK BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT!!! Ügyesek mindketten a kajálással.

Kati, Nadinnak nagyon tetszik Marci is :lol: De a szíve Hubáé :D

Timi, mi a baj?

Jutta, én is ezt akartam mondani amit Bea, h egyik dologból kikecmeregsz, és biztosan ott a következő.

Ma nagy sétát tervezek. Gyönyörű idő lesz remélem.

KépKép
kertikiri

Na, csak gyorsan! Jó reggelt! Most látom, hogy Ábel meg ma 6 hónapos! Neki is puszi a kobakjára! És Prücsi! Most akkor rendben vannak a fogaid? Úh, nekem is menni kéne...Fájni nem fáj, de fogkő az tuti van rajta!

Kiri! Akkor jó, hogy Jutta felrakta ezt a linket!!! Valóban nem esznek mindig ugyanannyit, ezért is felesleges a mérleg egy idő után minden kaja mérésére. Hetente/2 hetente elég már ilyenkor méricskélni! Örülök, hogy legalább megnyugodtál!

Móni! Mégegyszer Isten éltessen!

Most mennem kell, nálunk a vasárnap "bolondok háza"! Fiam elment a nagy fővárosba, remélem, tetszeni fog neki a sok jármű!!! Szép vasárnapot Mindenkinek!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

tudom én, tudom én... na csak lesz valahogy.

Alma: szomszéd csajszi is pont mostanában adott először almát a gyerkőcnek, őis pont ezt kérdezte!
Igen, nálunk is első 2-3 alkalommal konkrétan ugyanabban a formában jött ki alul az alma, mint ahogy bement, szerintem ez normális. Pár nap alatt fogja elkezdeni megemészteni.
Hajni, te írtad pont ezt, hogy 7 hósan is ez volt elsőre? Mert akkor ez kb. annyit tesz, hogy mindegy mikor kezdi az almát, a legtöbb baba pocija első körben csak áthajta magán, majd alul kijön...

(Mi most tízóraira gyümizünk - alma ill. banán - mostmár emészti is a csaj)

Ellenben vas... :twisted: :twisted: :twisted:
Hááááát Móni miatt nem részletezem, hogy mi jött ki... asszem kapta2 hétig, remélem töltődött a vasraktára és majd próbálok neki olyan kajákat adni (amikor már lehet) amiben sok vas van.

Jutta

KépKép
jutta

na utánanéztem, sárgarépa - sütőtök - sárgabarack az vasban dús és ezeket akár már eheti is.

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Kezdjük kronológiai sorrendben :lol:
Ábelnek és Ádikának boldog féléves miniszülinapot!!!
Móninak boldog szülinapot! (Ez nem mini, ugyebár: szemtelenül mosolygós szmájli :lol: :lol: )

Na, lépek is, sok a dolog. Meg küzdök a csomókkal, meg egy beton keménységű területtel a mellemben. :evil:

Szép napot!!!

KépKép
1macsek

Móni

boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maja tegnp sípolt :-( semmi más tünet,aóta reggel levágott egy olyan hisztit ,hogy fuladt megint.mostmondjátok mt csináljak vele????,

bocs hogy csak magunkról
Vendég

Jóreggelt!

ÁBELNEK BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT! :D :D :D

Prücsi, a barátnőm 8 hónaposan kezdte a kislánya hozzátáplálását, mert előtte semmit nem fogadott el, és nagyon sokáig emésztetlenül jött ki belőle az alma. Érdekes, hogy Marcinál aki már nagyon korán kapott tápszert nyoma sem volt.

Viszont az is nagyon érdekes, hogy a szerintem elég gáz izű sütőtököt elég lelkesen nyomja befelé, sokkal jobban izlik neki, mint az alma vagy barack.

Kriszti, nagy kár, de a mérleg lányok szeretnek kalandozni, úgyhogy nincsen ez még veszve. :D

Bea, Levi igazi fiú, Pestből a közlekedési eszközök érdeklik igazán, nagyon aranyos lehetett, ahogy olyan izgatottan készült. :)

Andi, közben a férjemtől megtudtam mi az avatar és köszi. :D
Tali ügyben csatlakozom Prücsihez, nem akartam nyomulni, mert nagyon szép a lakás, csak nem tudom mekkora, meg tudom, hogy bevállalós vagy, na de ennyire? :D

Timi, ha nálatok is ilyen szép idő van menjetek a szabadba, fáraszd ki a kis hercegnőt, az biztos jót tesz neki.

MÓNI! BOLDOG SZÜLINAPOT!

ukati74

Kati
sajnos nem lehet kint sokat,mert tegnap kint volt 1től 5ig és utna sípolt,túlságosan sok volt neki egyszerre,meg kapja a spiropentet az meg nagyon pörgeti

na inkább nem írok úgyse tudok másról
Vendég

Timi. :cry:
Én vagyok a hülye, nem gondoltam bele, hogy egy 3 éves gyógyszer nélkül is pörög.

Akkor most én bontok pezsgőt, Marci ma összesen optimista becslés szerint megevett vagy 200-at. :evil:

:arrow: a napsütés, hátha lesz végre egy kis szinünk.

ukati74

...................
kint se alszunk
.................

sajna jó volt a megérzésem, most hogy jó idő van, és nincs rajta a bundazsák nem alszik el, mert ugyanazt csinálja mint bent:

kezével játszik, cumit kiveszi stb...

ma eddig összesen 30 percet aludt bent délelőtt (ennél többet nem alszik bent), azóta is nyűgös, de nem bír elaludni....

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Ábelnek és Ádinak boldog 6. hónapot!

Móni:
Isten éltessen sokáig.

Ma nálunk is köszöntés volt, ezért nem is tudtam jönni.

Jutta:
igen Marci 7 hós volt majdnem és egyben láttam viszont, de nem az almát, hanem a sárgarépát. Bár gondolom ez mindegy.
Méé nem adod a vasat? :shock: Légyszi részletezd pü-ben. :oops:

Timi:
remélem rendben lesz Maja.

És most a panasz. 3 napja korán kelünk. Fél7, negyed7, ma már 6kor. :shock: :shock:
Délután max 2 órát alszik kint. Asszem nálunk is a jóidő miatt. (most 17 fok van)
Bár, h miért kel iylen korán azt nem tudom. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Na mi is csak két órát aludtunk kint, de nálunk ez jó, az egész sétát végigaludta. Gyönyörű a Duna part, tele van kacsával, sirállyal meg valami másik úszó madárral a víz. Majd csinálok képeket legközelebb.
Jutta, azóta mi van, aludt valamit valahol?
Kati, Marci most hogy eszik? Csak szopi + kis alma?

KépKép
kertikiri

Kis pöttyös

Kép

Még nem megy a kanállal evés

Kép

Kép

KépKép
kertikiri

sziasztok!

Ábelenk boldog félévest!

Ti ,hogy ilyen jó idő van 16-18 fok mit adtok a babára ha mentek sétálni?

Kép

Kép

Kép Kép

Kép

Kép
mogyoland

Kriszti: Nadin nagyon fajin kiscsaj!

timi: sajnálom ,hát csak jobb lesz egyszer!

Kép

Kép
mogyoland

Hú Ágika, ez a mosoly, meg ez a szerkó! De édes! :D
Hát Marci Ágikára is nagy mosolygós szemeket mereszget, úgyhogy látom már őt sem kell félteni. Mondta a barátnőm, amikor lelkesedtem, hogy októberi lesz a fiam, hogy nem leszek majd ilyen lelkes, ha pár év múlva hordja haza a csajokat. Minden héten másikat. :)

Kriszti, milyen kanál van Nadin kezében, szilikon? Vagy az nem is kanál?
Marci elsősorban szopi+ ha elfogadja tápi, de mivel nem nagyon fogadja el, csak főleg este, ezért kisérletezek. Az almapép amit Hajni is adott sajnos nem jött be, azt nem hajlandó bevenni. Almát reszeltem, az fogta, barackot kapott bébiételben, akkor este fájt a hasa, de nem biztos, hogy a baracktól. A kedvence a sütőtök bébiétel, attól durrogtat, de nem láttam, hogy különösebben szenvedett volna tőle. Ezekre gyerektetát szoktam neki adni. Azt viszont megfigyeltem, hogy az első pár kanálra mindig fintorog, tolja kifelé a nyelvével, de ha nem adom fel, utána hamarosan belejön és már magától nyitja a száját. Úgyhogy cselesek a babák, nem kell feltétlenül rögtön beletörődni, hogy nem kérik.

Melyik Dunaparton sétáltatok?

Annyira jó, hogy már ilyen szép idő van. Szerintem a kintalvás ilyenkor is működik, csak tologatni kell őket, lehetőleg jó zötykölődős talajon, jó gyorsan amíg bealszanak, lehet hogy utána a jó gyerekeket már nem zavarja ha megáll a kocsi. Sajnos az én fiam nem jó gyerek, de ezt adta a gép. :D

ukati74

Sziasztok!

Mogyo, Kriszti szépek a csajszik!!!

Hááát nem aludt, egészen mostanáig... :shock:

Volt itt ma minden, cumival - cuminélkül, tologatva, bent, kint, ringatva és sírni hagyva... na ez most kiverte a biztosítékot nálam...

Apa közben belázasodott, lehet hogy Dorka is beteg???? Vagy a meleg? Vagy amit írtam (cumival játszás)?
A franc se tudja...

Na romeltakarítok, hiszen arra nem volt idő és utána alszom amíg lehet...

Hajni, küldtm privit.
Amúgy Dorka is régen 8-ig aludt, ez 1-2 lépésben visszaromlott hajnal 5-re, azóta valahogy átáltunk a 7-re (sokáig stabilan 6-kor kelt) ellenben szinte minden éjszaka kel 2x és cumira alszik vissza...
sajna nekem nincs cumim, így én laza 1-2 óra forgolódás után alszom vissza...
Na el :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, és mi lesz így éjszaka? Vagy már éjjelre feküdt le Dorka?
Most mi is visszaálltunk a korai lefekvésre, kíváncsi vagyok így mi lesz, mondjuk én nem bántam az egyszeri kelést hajnal tájban, mert úgy legalább megvan az 5 kaja, és a tejnek is jobb. Hajnalban csak úgy fejni nem kelek fel :?

Kati, szilikon a kanál, nem tudom az jó-e, már látok rajta egy csomó karcolást, azt hiszem ki fogom dobni. Eddig csak a d-vitamin bevételre használtunk kanalat, az ment, csak a nagyobb mennyiséggel van gondunk :) Pesterzsébeti Dunapart. Aki nem ismeri, nem is tudja micsoda felfedezetlen kincs van itt :) Persze sokan ismerik, rengeteg evezős, kutyás, babakocsis, meg lovas jár erre.

Macsek, mi van a csomókkal? A meleg biztos segít, cseresznyemag párna, vagy valami fülmelegítő be a melltartóba, aztán fejés. Vagy egy kád forró vízben próbáld fejni.

Ági, nagyon édes Ágika. Öltöztetésben én nem vagyok egy bajnok, majdnem ugyanazt adtam rá 17 fokban, mint 0-ban :shock:

KépKép
kertikiri

Jutta:
most eddig húztam a lefekvést, remélem így min. fél8ig alszik.
Amugy mi is visszatértünk az ipari bukásokra. :( Pár napja pörög-forog, kepesztet és hát ez nem tesz jót a kajának. Most vacsira 130 tápit ivott, de sztem úgy 50 ml-t kibukott 3 részletben. :oops:

Mogyo:
nagyon csini Ágika.

Kerti:
Nadin rém huncut. Mi sima kávéskanállal eszünk. Próbáltam szilikont, műanyagot egyik sem tetszik neki.

no, lefekszem. Jóéjt.

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Mekkorát nőttek a topikbabák!!

Kiri: Nadin nagyon hasonlít a papájára, csak ő szebb :lol: :lol: ugyi nem baj, h ezt írom? És ökölbe szorított kézzel támaszt ki? Mert nekünk Vili tenyerét mindig szét kell hajtogatni, és úgy kell fekvőtámaszozni... Ettől a múltkor kék lett a kézfeje :cry: Kicsit túlzásba vihettük asszem. Kádban fejni? Délutánra eltűnt a cucc, de nem vagyok túl derűlátó, tuti újra előjönnek, most már szinte naponta :( Tényleg értem tudnál jönni? Nem kitérő? Bár most elég depis vagyok, félek menni:(( És ha mindkét gyerek üvölteni fog hátul?

Mogyo: Ágika is nagyon édes! Jó a szerelése. Én ma majdnem ugyanazt adtam Vilire mint hidegben, csak kevesebb pokróc, és a sport résszel mentünk sétálni. De szerintem túlöltöztettem, mert estére egy csomó kiütése lett.. Lehet a melegtől? Majd holnap meglátjuk.

Anett: merre jársz? Apukázol? Tali? :lol:

Ma elkezdtük nézni a Keresztapát. Na, ez misszione imposszíbile... Szerintem egy hónap alatt tudnám befejezni...

Móni: majd írd meg, h miket kaptál, és milyen volt az ünneplés, Janka hogy bírta stb. Jaaa, és Janka mennyit alszik napközben? Egyszer írtad, h nem túl sokat.

Andi: mikortól lehet menni?

Ja, és ha Vili pöttyei nem múlnak, akkor sztem nem a melegtől van, akkor nem tok menni. Megyek hajat nyírbálni!Jó éjt mindenkinek!

KépKép
1macsek

Móninak boldog szülinapot, Ábelnek meg felest! mármint szülinapot, nem piát!

az utcánk nem egyirányú. és gyertek. a nappali és a konyha nem olyan nagy, a gyerekszoba sem, de majd két helyen leszünk. a barátnőm itt volt két gyerekkel, meg anyukám, és én az ikrekkel, és kb mindenhol volt vki, de a vendég gyerekek már mennek, így ők foglaltak a legtöbb helyet. sztem meglátjuk. és tényleg lehet két szobában... az egyik lesz a szopis a másikban meg rázogatjuk a tápis üvegeket. jó? :wink: amúgy sem maradtok egész nap, ugye? :twisted: :lol: :wink: :wink: :wink:
(Jutta, Móni, Kiri, Kati?, Vicuska?, Prücsiék? Ciripke? ki még?) sztem elférünk. ha nem, akkor nem. legközelebb máshová megyünk max.

mi ma a városligetben voltunk sörözni. hát egy pohár barnától totál koki lettem, de vicces votl. a gyerekeket meg teljesen kipurcantottuk. 9 óta durmolnak :shock: ebből még lesz vmi.....

Kép
an°°di

azt írtam, h 10-től lehet jönni, de mostanában van délelőtti alvás, így legyen inkább 11-től, jó?

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?